סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 11:21 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 2:56 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קיו, לא משהו אישי נגדך, אני לא עושה טריידים עם מי שאין לו על מה לשחק. זה לא הוגן לדעתי.
מאותה הסיבה אני לא עושה טרייד בליגת הרוטו עם קובי שקבור במקום האחרון בלי סיכוי לצאת ממנו, למרות שהוא מחזיק בסוללת שחקנים שאני צריך והוא היחיד שאני יכול עדיין בתיאוריה לעשות איתו טרייד.
לא אומר למישהו אחר לא לעשות איתך טרייד, אבל זאת ההעדפה שלי לדרך שאני רוצה לשחק. אבל מן הסתם, הטרייד צריך להיות הוגן ולא עושק. זה טרייד עושק שלא היה עובר בשום מקום.

אם הרפורד היה אצל מישהו אחר ? הייתי מאוד רוצה אותו. אנטוני דיוויס+איגי בתור הצעה ראשונית. אם לא היה עניין הייתי שוקל ברצינות וכנראה מסכים לתת את איבוקה תמורתו. ועל איבאקה בליגת הקיפרים החלפתי תמורת כרמלו..
גם ה״הצעות״ של עודד, מילסאפ/גיי בתור הצעה ראשונית, כבר הרבה הרבה יותר טוב משני הבינוניים שקיבלת עכשיו.

עידן, אל תתחיל לשחק קוזאק נגזל.
גם אם מישהו יצביע נגד הטרייד ואחר כך יעשה טרייד (הוגן) על הורפורד, האינטרס היחיד שקיים בהצבעה נגד הטרייד שלך זה שהוא לא הוגן. איך שלא תנסה לסובב ולהצדיק אותו. קיבלת תמורתו את אל ג׳פרסון! לפני חודש. זה הערך שלו. אני אם זכור לי נכון הצעתי לך תותחים כבדים שונים על הרפורד וסירבת, כי מן הסתם לדעתך הערך של הרפורד גבוה, אז עכשיו אתה מנסה לספר שהטרייד הזה הוגן (שלא נגיד, אתה מפסיד בענק.....) ?
לא יקום ולא יהיה. הטרייד הזה לא שוויוני בעליל.
שיבוא לפה מישהו אחד ויגיד שהוא מוכן לתת גבוה, פחות טוב מהרפורד, תמורת דראגיץ׳-מאלנס.

אני לא הייתי חושב יותר משנייה לפני שאני מסרב להצעה כזאת על ניקולה/דיוויס/אסיק, כולם משמעותית פחות טובים מהרפורד.
כנ״ל רוני עם היברט.
כנ״ל מוק עם גורטאט/סנדרס.
כנ״ל אלון עם גארנט.
כנ״ל עודד עם מילסאפ.
כנ״ל דייס עם פאריד/טריסטאן.
כנ״ל ביל עם מונרו.
וכל אלה פחות טובים מהרפורד.

ונגיד ש״אם השבועיים של הרפורד רלוונטיים אז גם של מאלנס רלוונטיים.״
נגיד. ( למרות שאף אחד פה לא נולד לפני שבועיים וכולם יודעים ורואים שהשבועיים של הרפורד נמצאים בסדר הגודל הטבעי שלו בעוד שמאלנס זה שחקן שנמצא בפרי אייג׳נסי בכמעט חצי מהליגות של יאהו כי כולם יודעים שבהמשך העונה הוא גם יכול לקלוע ב42% ומטה עם חמישה ריבאונד ומטה.)
אבל נזרום איתך, נשפוט את השלישייה הזו אך ורק לפי השבועיים האחרונים. עכשיו בוא תסביר לי, בתור מי שמקדש את דירוגי יאהו ומפלצת הכדורסל, איך אתה מפסיד בענק כשאתה מקבל שחקן טופ20 בתמורה למדורג 64 ו-183. תסביר לי איך ההגדרה הזו שלך היא לא זלזול באינטליגנציה ובהבנת המשחק שלנו.

מצפה שתתעוררו, הטרייד עובר מחר בבוקר אם לא וטואד.
מי שלדעתו הטרייד לא הוגן שידבר.
בינתיים לפי מה שאני מבין רק אני ועודד מסרבים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 3:29 pm 
Junior

חשבתי על זה שוב.
הערך ש-q נותן לדראגיץ שקול לערך שמישהו יתן אם כדור בדולח יחזה לו שדראגיץ יתן חודשיים אחרונים כמו שנה שעברה.
בתור כלכלן אני מקדש את השוק החופשי מצד אחד ומצד שני מבין ש-q לא פועל כשחקן רציונלי.
ראיתי את זה גם אצל שחקנים אחרים (אלפרון סירב לשמוע הצעות על גלינארי וקאזינס כי בחצי השני הם כוכבים, בינתיים צודק ב-50%)
אבל לא בקנה מידה כזה
אני מבין את טענותיו של צ׳אנסי - אני מתנצל אם נסיונות השיווק נתפסים כמזלזלים. הם יותר החששות הפולניים שלי
לא משנה מה התוצאה, זאת תהיה ההצעה האחרונה שאני יוזם לגוויה מוכחת בעונה הזאת (או הבאות, אם יקבלו טרול כמוני)
הצעתי את המיטה עם קורבר ואשן בה.

נ.ב הם גוויות מסוגים שונים. שניהם לא עושים חילופים
ולקח לי זמן להבין כמה זה רצחני פה עם השבועות המיותרים של גורדון
אבל אחד לא רציונלי ואחד רציונלי (סירב אאלט לג׳פרסון+דראגיץ + טייסון תמורת לברון) אבל לא מסדר הרכבים
ועליהם נסמכות תקוות הפלייאוף שלי
נ.ב ל-נ.ב - בגלל שהם לא עושים חילופים טרייד כמה על אחד יותר מועילים להם מאשר לאחרים, אבל כנראה עדיין לא בערך שוק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 4:23 pm 
Junior

שטויות.
אין לי בשביל מה לשחק, זה נכון, לפלייאוף אני כבר לא אגיע, אבל אני מעדכן את ההרכב כל שבוע ולא עושה טריידים כדי להפסיד. גם עכשיו אני ישמח לנצח במצ'-אפ ויעדיף להפסיד 5-4 כמו השבוע מאשר 8-1 כמו בשבוע שעבר.
דראגיץ' זה שחקן שאני אוהב כבר הרבה זמן. הורפורד אני מבין שהוא שחקן טוב אבל אין לי אותו קשר רגשי אליו. דראגיץ' עשה לנו בית-ספר בפלייאוף לפני כמה שנים ומאז אין לי ספק שהוא שחקן טוב. היה לי את אל ג'פרסון, נתן מספרים מעולים, אבל אני לא כזה מחזיק מאל ג'פרסון באופן אישי, לא אוהב אותו יותר מדי. החלפתי אותו, ב 2 טריידים עם עידןשה באמארה סטודמאייר, גוראן דראגיץ' ומאלנס שנותן מספרים טובים בקבוצה חלשה והוא שחקן רוטציה משמעותי יותר מהדירוג שלו (שהאמת אין לי מושג על מה מתבסס).
אם אתם זוכרים כבר ניסיתי להביא את דראגיץ' בטרייד של אירווינג תמורתו ותמורת בייל. ביטלתם את הטרייד וזה יצא לטובה כי מצאתי את ביל יומיים אחר כן בשחקנים החופשיים והחתמתי אותו. אירווינג תמורת דראגיץ' סטרייט-אפ זה לא טרייד שהייתי עושה אבל את דראגיץ' רציתי להביא כבר אז. עכשיו הופורד הוא גם שחקן טוב, אני בהחלט מכבד את הסטטיסטיקה שלו אבל אני לא מכיר אותו ממש.
את מילסאפ לא הייתי מביא תמורת הורפורד כי מילסאפ משחק ברוטציה של הרבה מאוד גבוהים אחרים ביוטה. את רודי גיי אני לא כל-כך אוהב. אני מעדיף את דראגיץ' על שניהם. מילסאפ וגיי ביחד הייתי שוקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 4:41 pm 
מנהל פורום

קיו, אנחנו בסה"כ מנסים לשמור על פינת גן העדן שיצרנו.
יכול להיות שאתה שם יותר שיקולים של חיבה לשחקנים טריידים שלך, תפקידנו לעקוב אחרי זה ולדאוג שזה לא יפגום בהנאת המשחק של כולם.
בכדורסל נטו (או יותר נכון בסטט' נטו), אין שום מצב שהורפורד על דראגיץ' הולך אבל הורפורד על גיי+מילסאפ מוגדר כ"צריך לחשוב"...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 4:57 pm 
Junior

תשמע, דראגיץ' זה שחקן שיכול לעזור לך גם בחטיפות, גם בשלשות, גם באסיסטים וגם בנקודות. זה שחקן שקולע באחוזים טובים מהעונשין ובאחוזים טובים מהשדה יחסית לגארד. זה שחקן שבפני עצמו הייתי לוקח לפני מילסאפ ולפני גיי ואני אישית גם מעדיף אותו על הורפורד.
אם אתם חושבים שאני פתי, אתם מוזמנים גם להציע לי טריידים. אני יכול להגיד לך שאני בטח לא בא לקלקל, התחלתי את העונה הזו ברגל שמאל כשאיחרתי לדראפט וזו הפעם הראשונה שלי אז כנראה שאני גם עושה טעויות אבל אני אוהב את הקבוצה שלי, יש שם שחקנים שאני אוהב ומאמין בהם, גם אם חלקם צעירים ומקבלים פחות דקות. אין ספק שאני במקום האחרון אז כנראה אני לפחות קצת פתי, אבל אני בטח לא מחויב לעזור לעידןשה על פני שחקנים אחרים. הוא הציע לי איזה 5 טריידים עד שקיבלתי את הטרייד הזה. אני מוכן לעשות עסקים אם כל אחד מהמשתתפים. אם אתה חושב שאתה הרבה יותר הגיוני ממני, אני מזמין אותך לנצל את זה לטובתך. אם אני זוכר נכון שיחקתי נגדך השבוע והצלחת לנצח אותי בקושי כשלא היו לי משחקים בכלל ביום האחרון ולך היו ארבעה. לא בדיוק ניצחון שמצדיק התנשאות כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 5:32 pm 
מנהל פורום

לא מבין איך אתה רואה אמה שכתבתי כהתנשאות, אבל בכל מקרה אם נפגעת כמובן שזאת לא הייתה הכוונה וקבל את התנצלותי!
אף אחד לא טען שאתה בא לקלקל חס וחלילה. הטענה היחידה היית שזה לא שוויוני לטעמם חלקינו, ואיתה הגיע פירוט של למה.
מה שניסיתי כתוב מקודם ואולי לא הבנת, במשחק הזה כמעט ואין מקום לרגש ו/או חיבה כלפי שחקן זה או אחר.
לאורך שנים יצא לי שקובי בראיינט ישב בקבוצות שלי, ואף אחד לא יכול לטעות בחוסר החיבה שלי כלפיו.
מצד שני, הוא עזר לי להביא כמה וכמה גביעים לארון, כי הוא כבר עשור וחצי בטופ 10 של המשחק הזה.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 6:23 pm 
Junior

אני משחק כמו שאני משחק. אני אוהב את דראגיץ' כשחקן, הוא שחקן שאני מאמין בו ומאמין שהוא יותר טוב משנותנים לו קרדיט כרגע. ככה עושים טריידים, אתה מוצא שחקן שאתה מחזיק ממנו יותר משאחרים מחזיקים ממנו ולוקח הימור. הפסילה של הטרייד היא אולי הכרחית במקרה שמנג'ר באמת בא לזרוק זין או לעזור לחבר שלו בצורה לא חוקית, זה לא המקרה.
הסיבה שהסכמתי לטרייד הזה היא שחשבתי שהוא טוב בשבילי ומבחינתי להטיל עליו וטו זה לנסות לנהל לי את הקבוצה שזה מעצבן. אני מבין שהאינטרס שלכם הוא בעיקר שאני לא אחזק את עידןשה שהוא בתמונת הפלייאוף אבל זכותי לעשות טרייד שאני חושב שהוא טוב לי גם אתם חושבים שהוא טוב לעידןשה. אני לא חושב שזה הוגן שתפסלו את הטרייד הזה, גם אם אתם חושבים שהורפורד טוב מדראגיץ' ומאלנס. אם אתם חושבים שאני עושה שטויות אז כמו שאמרתי, אתם מוזמנים להציע לי טריידים בעצמכם. אני, בכל מקרה, יעשה רק טרייד שאני חושב שהוא טוב לי. הקריטריונים שלי, בין אם הם שורה סטטיסטית, אהבה לשחקן או מה שלא יהיה, לא צריכים לעניין אתכם כי הם בכל מקרה לא פסולים. כבר ביטלתם לי טרייד וקיבלתי את זה אבל אני לא חושב שזה צריך להיות נורמה. בNBA היו הרבה מאוד טריידים שחיזקו קבוצות ואפילו טריידים שהביאו אליפויות לקבוצות על חשבון קבוצות אחרות. זה שחלקכם לא עושים כמעט טריידים זו זכותכם כמו שזו זכותי כן לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 6:51 pm 
Freshman

גם אני הצבעתי בעד וטו לטרייד הזה.
כמה הצבעות צריך כדי שהטרייד יפסל?
האמת שבכנות זה באמת יכעיס אותי אם הוא יצא לפועל.

עידן - אתה אומר דברי שיווק נאים על מאלנס כפי שאמרת על ביל בזמנו. כמה זמן אחרי שבוטל הטרייד זרקת אותו בווייברס? קיו בעצמו הרים אותו לא הרבה אחרי.
קיו - הניסיון לא לימד אותך זאת?

זה מגניב שאתה אוהב את דראגיץ', ושאתה רוצה לבנות קבוצה סביב שחקנים שאתה אוהב. באמת, לא בציניות. ועדיין, מדובר בפגיעה בשחקנים האחרים, שגם אם ברור לי שהיא לא מכוונת, היא עדיין מעצבנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 7:01 pm 
Junior

הסיבה היחידה שזרקתי את ביל לוויברס הייתה שהשביתו אותו אחרי כמה משחקים שהוא כן שיחק עם הפציעה. לכן ניחשתי שישביתו אותו לזמן ממושך יחסית
גם עכשיו אחרי משחק אחד פיצוץ ואחד בינוני, הייתי משקיע מישהו כמו דנג עבורו בטרייד, עכשיו כשיש את וול ויש את כל הסיבות לטנקינג ולתת לו 30-35 דקות לערב

אאלט צריך רוב - כלומר 6 מ-8 השחקנים שלא מעורבים בטרייד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 7:04 pm 
Junior

א. המשחק שאתה משחק כמו שאתה משחק הביא אותך עד עכשיו לאחוז ניצחונות הכי גרוע שהיה בליגה הזאת לדורותיה.

ב. זה נחמד שאתה חושב שהטרייד טוב לך, גם חשבת שבראה בבחירה שלישית וקנטר בחירה שישית טוב לך, גם חשבת ששחקן טופ 15 כמו קיירי תמורת דראגיץ׳ ובייל שהיה ברור שיגיע לפרי אייג׳נסי זה טוב לך. חשבת.

ג. אף אחד לא מנסה לנהל לך את הקבוצה, כולם ביחד מנסים לנהל את הליגה בצורה הגיונית והוגנת. כשמישהו נותן שחקן דרג שני על שחקנים דרג 6-7 זה לא הוגן ולא הגיוני והייתי מתנגד למהלך הזה אם היה מתבצע בין כל שני משתמשים אחרים.

ד. אתה אכן עושה שטויות ולא מציעים לך טריידים כי לא רוצים לנצל את השטויות ואת חוסר ההבנה שלך בפנטזי בשביל לייצר יתרון לא הוגן על פני אחרים.

ה. הקריטריונים שלך , פסולים או לא, לא צריכים לעניין אף אחד. הדבר היחיד שמעניין זה האם הטרייד שאתה מסכים עליו הוגן או לא כלפי השאר.

ו. זכותך לעשות טריידים, זכותך לעשות מה שאתה רוצה. בדיוק כמו הזכות של כל אחד להתנגד למהלכים שלך. הוגן או לא לדעתך, אלה הם החוקים של הליגה הזאת - טרייד מבוטל אם קיים רוב נגדו. אין יותר הוגן מזה לדעתי. אם יהיה רוב משתמשים שיחשוב שהטרייד לא הוגן, אז הוא לא הוגן, תקבל את זה או לא.

עידן, 5 מ-8 זה גם רוב.
אגב, בהתחשב בכך שאחד מה-8 זה היביסקוס אז אם זה היה תלוי רק בי היינו מסתכלים על זה כרוב משבעה, כלומר ארבע הצבעות לביטול, אבל לא אכפת לי, יהיו פה חמש גם ככה.

רוני, אתה לא מביע את דעתך בכוונה או שאתה סתם שומר אותה לסוף?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

נערך לאחרונה על ידי Chauncey בתאריך א' פברואר 17, 2013 7:10 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 7:07 pm 
Hall of Famer

אחרי הרבה התלבטות, אני לא אצביע נגד הטרייד למרות שאני חושב שהוא מאוד חד צדדי. ברור לי שאיזו החלטה שלא תתקבל אנשים יצאו נפגעים ובמקרה של ההחלטה שלי, דווקא השחקנים הכי ותיקים ופעילים כאן שהליגה בנויה עליהם שנים ירגישו שהם נדפקים ובצדק, גם אני נדפק מהטרייד הזה. הנקודה שלי היא שבסופו של דבר, אם אנחנו רוצים להיות קצת יותר מה-6 שחקנים הקבועים שהולכים ראש בראש כבר שנים (ולאט לאט מתדלדלים בדרך...), צריך לתת מקום גם לשחקנים החדשים, גם כשהם עושים טעויות ואפילו דברים שנתפסים בעינינו כשגיאות גסות שפוגעות במשחק של כולנו. אחרי שקראתי את מה שקיו כתב, אני מאמין לו שהוא באמת חושב שהטרייד הזה ישפר אותו, אני לא מסכים איתו, אבל זו הקבוצה שלו וזכותו המלאה לעשות טעויות או לקחת הימורים. יותר מזה, למרות שהוא אחרון בליגה, אפילו אי אפשר להגיד על קיו שהוא גוויה מוחלטת מכיוון שהוא ממשיך לסדר הרכבים כל לילה (גם אם לא עושה חילופים), אם גימל היה עושה טרייד כזה כשברור לגמרי שהוא כבר לא משחק, זה דבר אחד, אבל קיו בדרכו שלו ממשיך לשחק. בכל מקרה, בעיני זכות הוטו היא משהו שצריך להשתמש בו מאוד בזהירות, כשנעשים דברים שהם לא כשרים או כשמנצלים שחקן חדש שלא לגמרי מבין מה הוא עושה, למרות שבהתחלה ראיתי את הטרייד הזה כהתממשות של המקרה השני, ניצול של שחקן לא מנוסה, לאור מה שקיו כתב אני לא אטיל וטו, למרות שאני מבין לגמרי את מי שכן עושה את זה.

והערה קטנה לעידן- בינך לבין עצמך תחשוב האם הטרייד הזה סביר בעינייך, אם אתה היית בצד של קיו האם היית מאשר אותו? האם היית שוקל אותו ברצינות? או שהיית בועט את מי שהציע לך אותו מכל המדרגות? אם היית שוקל אותו ברצינות אז סבבה, אם היית בועט את מי שהציע לך אותו מכל המדרגות, אז לא היית צריך להציע אותו מלכתחילה, בטח שלא לשחקן הכי חסר ניסיון בליגה שכבר עשה כמה שגיאות גסות השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 7:28 pm 
Junior

אני אותו משתמש שלא לחץ על הארדן ורזאו או ריי ריי ואסקז. אותו אחד שחשב אחרי הפציעה של לאורי שאפשר לחכות שעה להגיע הביתה כדי להרים את קלדרון.
ההתייחסות אלי כותיק מחמיאה אבל מוטעית.

צאנסי החישוב שלי היה שצריך רוב מ-10 וששני המעורבים לא יצביעו נגד.
לאור חוות הדעת בשרשור, אם גם אלון, אחרון נאבקי הפלייאוף, יביע דעת נגד, אני גם אטיל וטו
(למרות, כפי שרוני כתב, זה אנטי שוק חופשי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 7:30 pm 
Junior

ממש לא מבין אותך רוני.
ברור שרוצים לתת מקום לשחקנים חדשים, אבל זה המקום שרוצים לתת, שישחקו לפי הרגש האישי הפרטי שלהם ולעשות חילוף של שחקן בינוני בגלל שאוהבים אותו על תותח פנטזי ש-לפי הגדרת השחקן, הוא לא מכיר אותו..!
למרות שברור לכל, גם לך, שזה פוגע בגסות במשחק של כולנו?
כולנו צריכים להיפגע בשביל שהאדון קיופיקולו לא ירגיש שמתערבים לו בקבוצה? שיילמד את המשחק ואת חוקי ההיגיון בו וילך להכיר סנטרים פותחים של שש שנים בליגה אם הוא לא רוצה ש״ייתערבו לו בקבוצה״.
אני לא מוכן להיפגע ואני לא מוכן שאתה/אלון/עודד/ביל ייפגעו בשביל שהמשתמש החדש וחסר המושג לא ייפגע, ולהפך, לאשר את הטרייד הזה רק פוגע בכל המרקם הזה גם לעתיד, כי אם אתה נותן לו עכשיו לבצע מהלכים גרועים בגלל הרגשות שלו ובגלל שהוא באמת ובתמים מדמיין ש״זה יעזור לו״ (יעזור במה ואיך בדיוק? לסיים עם אחוז ניצחונות מעל 30%?) אז למה שבעתיד לא נאשר טריידים דומים של איזה מישהו שרוצה איזה סרחיו מאמי רודריגז ? זה תקדים לא נכון לאשר טרייד כל כך לא הוגן שברור לכל שהוא לא הוגן, לכל חוץ מלאחד ויחיד ש״לא מכיר״ את השחקן המצויין שהוא נותן בתמורה לשחקן הבינוני שהוא ״נדלק עליו בשנה שעברה״.

וזה ברור לכולם, גם לעידן, והתשובה לשאלה שלך אליו מופיע בחלקה בהודעה האחרונה שלו בנושא ובחלקה האחר בהצעות שהוא עצמו דחה בתמורה להרפורד כשזה עוד היה אצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 7:45 pm 
Junior

לכו לעזאזל, כולכם. תמשיכו לנהל לי את הקבוצה. I'm out

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 8:12 pm 
Junior

שיט, הוא נעלב.
איך נסתדר בלי השחקן הגרוע אי פעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 8:32 pm 
Junior

אני השחקן הגרוע אי-פעם? אם אני אעזוב זה מסיבות מצפוניות.
אתם כל-כך מזדעזעים מהטרייד שעשיתי, אפשר לחשוב שנתתי את לברון ג'יימס בתמורה לג'יי-ג'יי בראה. סך הכל אל הורפורד, פתאום הוא הפך לאיזשהו שחקן, אני אגיד לכם את האמת, אני לא זוכר שאי-פעם ראיתי אותו משחק. אז אני אפסיק לשחק כשיבוא לי להפסיק לשחק ומצידי תפסלו לי 10 טריידים. בכל מקרה בפרוטוקול יירשם שפסלתם לי טרייד (דבר שבכלל לא קיים בNBA) בגלל שהעזתי להחליף את אל הורפורד בגוראן דראגיץ' וביירון מאלנס.
אני משחק לפי איך שמנג'ר בNBA משחק. אני לא מחליף שחקנים כדי שיהיו לי יותר משחקים, אף פעם לא פסלתי לאף אחד טרייד. אתם הרבה יותר אפסים ממני גם אני לא אנצח אף מצ'-אפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 8:46 pm 
Junior

שמע, עם כל הכבוד, ללכת לעזאזל תשלח את החברים האמיתיים שלך ואפסים תקרא לחברים הדמיוניים שלך.

אתה רוצה לשחק כמו ״מנג׳ר אמיתי בnba" , לך לחנות תקנה nba2k ותשחק במוד המתאים.
אתה רוצה להציג את אהבתך לדונטה קאנינגהאם ולדראגיץ׳ או לצ׳אקי אטקינס מצידי, לך תעשה להם לייק בפייסבוק.
לא על הגב שלי.

4 חודשים בתוך המשחק ועוד לא קלטת שמשחק פנטזי זה לא דימוי ניהול קבוצת nba ?

אל הרפורד 6 שנים בליגה סנטר פותח ואף פעם לא ראית אותו משחק. מה אומר ומה אגיד, תחסר לי בענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 8:58 pm 
Junior

הסנטר הפותח של אטלנטה, אפשר לחשוב. עם כל האליפויות שהם לקחו ב6 שנים האלה. העיקר שאתם מזועזעים כל-כך. ביל ממש יתעצבן אם זה יקרה! אני לא מעוניין בכם כחברים שלי, דרך אגב. אולי בחלקכם, בחלקכם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 9:19 pm 
Junior

Chauncey כתב:
וזה ברור לכולם, גם לעידן, והתשובה לשאלה שלך אליו מופיע בחלקה בהודעה האחרונה שלו בנושא ובחלקה האחר בהצעות שהוא עצמו דחה בתמורה להרפורד כשזה עוד היה אצלו.

תגיד, מה היה הציון שלך בהבעה ולשון?
הראיתי דוגמאות להחלטות טרייד שזו עוולה לא פחות גדולה שעשיתי\לא עשיתי.

ההצעה שלי נועדה לתקן עיוות בקביעת הרוב.
צריך 6 מ-10 אאלט כדי לבטל טרייד. Q לא יבטל, גימל לא יבטל. מוק ודייס לא פה\לא איכפת להם\הם חולקים את דעת וולפסון שאני השחקן החלש ודווקא עדיף להם לשדרג אותי.
זה אומר שזה משאיר רק את הנפגעים כמתנגדים. לכן אם הטרייד כזה לא הוגן (יותר עבורם מאשר עבור Q, אגב) אז
הצעתי להטיל וטו בעצמי כדי שבסוף אחרי שרוביו ואיליאסובה יתנו חודשיים שבהם הם נותנים ביחד 45 נקודות, 18 ריבאונד ו-15 אסיסטים לא יגידו שלקחתי אליפות עם כוכבית.
Chauncey כתב:
שיט, הוא נעלב.

איתי אתה על הגבול בין טראש טוק חיובי לבין "לאישתך יש טעם של האני נוט צריוס", ואין לי בעיה, כמו שרואים לעיל, אני מסוגל להגן על עצמי.
פה לטעמי עברת את הגבול ושאר הדיון ממחיש את הטענה של רוני. אני מציע שתטפח שחקנים חדשים, לא תגער בהם כ-make or break

Q - שאלת אגב אם אפשר- בן כמה אתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 9:39 pm 
Junior

מודה לך מקרב לב על ההצעה.

מבחינתי ״לטפח״ שחקנים חדשים זה לשבת שעתיים עם קובי בצ׳אט של ג׳ימייל בפתיחת העונה ולהסביר לו נושא-נושא , ואחר כך לענות לו בהמשך העונה על כל שאלה שהייתה לו.

מבחינתי ״לטפח״ שחקנים חדשים זה לענות לך בפרטי לפני חודשיים את ההודעה הכי ארוכה שכתבתי אי פעם על נושא הדירוגים ו״לגלות״ לך בפתיחת העונה על קיום מפלצת הכדורסל.

מבחינתי אחד שמציג עצמו כאוהד nba אדוק שלא מכיר את אל הרפורד, סנטר פותח של שש שנים בליגה, ועוד מתייחס לזה כ״אפשר לחשוב עם כל האליפויות שאטלנטה לקחו בשש שנים האלה״, ושולח את מי שמתנגד לטריידים ההזויים שלו לעזאזל, ומגדיר כאפסים את מי שמכירים את המשחק על בוריו בגלל שמנסים להסביר לו שהמהלכים שלו פוגעים בכולם, ואחרי 4 חודשים במשחק עדיין חושב שזה כלי להבעת חיבה לשחקנים או הדמיה לניהול פרנצ׳ייז בnba, לא בגלל שהוא אידיוט אלא בגלל שבמשך 4 החודשים הוא לא טרח לנסות להבין איך המשחק עובד,
אז אחד כזה לא צריך טיפוח, הוא צריך בעיטה החוצה מקהילת הפנטזי. בוטה או לא, זו האמת.
אנחנו צריכים שחקנים חדשים כמוך וכמו ביל, שרוצים לשחק את המשחק כמו שהמשחק משוחק, לא שחקנים חדשים כמו קיו שרוצים לשחק את המשחק כמו שהם רוצים שהוא יהיה, הכלאה בין מוד פרנצ׳ייז ב-2k למערכת לייקים בפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 9:56 pm 
Junior

הצבעתי נגד הטרייד, יותר בשביל שלום בית מאשר כל דבר אחר.
מסתבר שאני הקול החסר.

ככה מרגיש אדם שיורה לעצמו ברגל :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 10:13 pm 
Junior

אגב, צריך 4 וטואים במערכת כדי שהטרייד יבוטל.

http://help.yahoo.com/kb/index?page=con ... sions=true

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 10:46 pm 
Junior

idansha כתב:
הצבעתי נגד הטרייד, יותר בשביל שלום בית מאשר כל דבר אחר.
מסתבר שאני הקול החסר.

ככה מרגיש אדם שיורה לעצמו ברגל :(

רק תעשה לי טובה, אל תציע לי טריידים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 17, 2013 11:53 pm 
Junior

סבבה, סליחה על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 12:48 am 
מנהל פורום

idansha כתב:
Chauncey כתב:

תגיד, מה היה הציון שלך בהבעה ולשון?
הראיתי דוגמאות להחלטות טרייד שזו עוולה לא פחות גדולה שעשיתי\לא עשיתי.

ההצעה שלי נועדה לתקן עיוות בקביעת הרוב.
צריך 6 מ-10 אאלט כדי לבטל טרייד. Q לא יבטל, גימל לא יבטל. מוק ודייס לא פה\לא איכפת להם\הם חולקים את דעת וולפסון שאני השחקן החלש ודווקא עדיף להם לשדרג אותי.
זה אומר שזה משאיר רק את הנפגעים כמתנגדים. לכן אם הטרייד כזה לא הוגן (יותר עבורם מאשר עבור Q, אגב) אז
הצעתי להטיל וטו בעצמי כדי שבסוף אחרי שרוביו ואיליאסובה יתנו חודשיים שבהם הם נותנים ביחד 45 נקודות, 18 ריבאונד ו-15 אסיסטים לא יגידו שלקחתי אליפות עם כוכבית.
Chauncey כתב:
שיט, הוא נעלב.

איתי אתה על הגבול בין טראש טוק חיובי לבין "לאישתך יש טעם של האני נוט צריוס", ואין לי בעיה, כמו שרואים לעיל, אני מסוגל להגן על עצמי.
פה לטעמי עברת את הגבול ושאר הדיון ממחיש את הטענה של רוני. אני מציע שתטפח שחקנים חדשים, לא תגער בהם כ-make or break

Q - שאלת אגב אם אפשר- בן כמה אתה?

חשבתי שסגרנו כבר את הפינה הזאת, לא??
אני ממש לא חושב שאתה השחקן החלש, פשוט חשבתי הטרייד האמור שיעביר לך את קורבר על דנג פשוט יחליש אותך, זה הכל (גם שאני חושב שהטרייד של הורפורד החיה מחזק אותך בעליל).

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: