סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 04, 2024 9:14 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 11:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
איבקה אולי עדיף על כל אחד מהגבוהים של עודד, אבל ווייד+הורפורד (או לופז) עדיף בהרבה על ג'ו-ג'ו/טייריק+איבקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 11, 2013 9:36 am 
Junior

זה מה נקרא בלוקבאסטר טרייד,
איבאקה וניקולה ווצ'ביץ' הולכים למוק, כרמלו מגיע אליי.
שניים שלבטח יהיו קיפרים לעונה הבאה.

מוק מקבל לחמישייה שלו את החוסם הבכיר בליגה, מצרך חשוב כשחמשת המועמדים להיות השותף בצבע הם רנדולף-פאריד-אנדרסון-פקוביץ'-קאזינס, כולם חוסמים חלשים.
אנוכי מקבל את אחד הקלעים הבכירים בליגה, מצרך חשוב כשאף אחד מהחמישייה המיועדת לא עובר את ה-20 בינתיים.
win win situation

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2013 3:15 pm 
Sophomore

טוב, נמאס לי. מתי החלטנו שמותר להחליף את הרוקי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 13, 2013 3:15 pm 
Sophomore

טוב, נמאס לי. מתי החלטנו שמותר להחליף את הרוקי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2013 1:35 am 
Junior

rony כתב:
טוב, מכיוון שלא הגענו להסכמה מוחלטת וכבר באמת מתחיל להיות מאוחר, אני אקבע את החוקים לעונה הקרובה והלאה כסוג של פשרה בין מה שצ'ונסי הציע למה שאני הצעתי. אם תרצו לשנות בהמשך, תעלו הצעה (רצוי בת'רד נפרד כדי למנוע בלאגן) ואם כולם יסכימו עליה, נשנה. עד אז, זה מה שיש:

ליגת רוטו.

דראפט במכרז ביום רביעי ב-22:30, תקציב 300 לקבוצה.

20 שחקנים בקבוצה, 4 על הספסל.

העונה אין קיפרים חוץ מרוקי אחד שכל קבוצה חייבת להחזיק, הרוקי חייב להיות שחקן שנבחר בדראפט על ידי אותה קבוצה. ניתן להחליף ברוקי אחר רק במהלך פגרת האולסטאר או בסוף העונה.

לפני כל עונה (מבחינתי אפשר להגדיר כבר עכשיו את ה-15/10/2013 כתאריך יעד לצורך העניין) כל קבוצה תצטרך להגדיר 7 קיפרים מהסגל שסיים את העונה שעברה, אחד מכל עמדה, אחד פתוח (כלומר יוטיליטי, לא משנה מאיזו עמדה) ורוקי שהיא בחרה בדראפט השנה. סך הכל, החל מהשנה הבאה יהיו לכל קבוצה 8 קיפרים (רכז, שוטינג, סמול, פאוור, סנטר, יוטיליטי, רוקי וסופמור).

כל קבוצה חייבת לבחור לפחות רוקי אחד בכל דראפט ולרוץ איתו שנתיים. אם קבוצה בחרה שני רוקים או יותר בדראפט, היא לא חייבת להצהיר מיד על מי מהם היא שומרת. אם קבוצה בחרה יותר מרוקי אחד והיא זורקת רוקי, ברגע שנשאר לה רק רוקי אחד בסגל, הוא הופך להיות הקיפר אוטומטית ואי אפשר לזרוק אותו עד שהוא מסיים את השנה השנייה (עריכה: פרט לחלונות ההחלפה בפגרת האולסטאר ובסוף העונה כמובן), גם אם אותה קבוצה לוקחת בחזרה רוקי שהיא בחרה וזרקה כפרי אייג'נט.

שיוך הקיפרים לפני הדראפט בשנים הבאות יהיה כמה שיותר קרוב למועד הדראפט כדי שנוכל לעשות שינויים בליגה (כמו להוסיף קבוצות למשל).

הקבוצה שסיימה אחרונה את הליגה תקבל בעונה הבאה תקציב של 220, זו שמעליה 210 וכן הלאה עד לראשונה שתקבל 170. עריכה: במידה ותצטרף קבוצה חדשה לליגה, היא תקבל בשנה הראשונה תקציב של 400 כדי לכסות על הפערים (התקציב של הקבוצה האחרונה בליגה הוא 220 ל-12 שחקנים, כלומר 18.66 לשחקן, של החדשה 400 ל-20 שחקנים, כלומר 20 לשחקן, יתרון קטן פר שחקן כדי לחזק את הסגל).

כל קבוצה תקבל חלון להחלפת הקיפרים במהלך פגרת האולסטאר שבו ניתן יהיה להחליף כל אחד מהקיפרים (כולל רוקים) בשחקן אחר שמתאים לעמדה של אותו קיפר (רוקי ברוקי, סופמור בסופמור, רכז ברכז וכן הלאה). במהלך הפגרה ניתן גם לעשות טריידים בין קיפרים כששוב, שניהם חייבים להיות באותה עמדה.

סעיף שאני בטוח ב-99% שלא יהיה בשימוש, אבל רק לצורך הרשמיות: במידה והקומיש חושב שמנג'ר פועל בצורה מנוגדת לרוח המשחק, נניח לצורך העניין-עושה טאנקינג, משחרר קיפרים, סתם הפך לגוויה מוחלטת או כל דבר אחר שתעלו על הדעת, הוא יכול לקנוס את המנג'ר בדראפט של העונה הבאה, להעביר את הקבוצה שלו למנג'ר אחר או לזרוק את הקבוצה מהליגה. למנג'רים בליגה תהיה זכות וטו על העונש במידה ויש רוב (כלומר במקרה של 6 משתתפים, לפחות 3 שמתנגדים).

בפגרת האולסטאר.

אבל בגלל שזאת שנה ראשונה של החוקים וזה, אז מבחינתי אפשר להשתמש בסעיף אחר של החוקים שדיברנו עליו ולהצביע על כך שהעונה הזאת כן אפשר יהיה להחליף את הרוקי כבר עכשיו.

מבחינתי רק לעודד יכולות להיות טענות בנושא כי הוא היחיד שאולי היה משחרר את וייטרס אם היה יכול, אז אם לעודד יש בעיה אני מצביע נגד.. אם לא, אז בלד. אה, בעד.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2013 2:10 am 
Hall of Famer

אני באופן עקרוני נגד לעקם את החוקים בכל פעם שנוח לנו כי אז זו הופכת להיות פחות ופחות ליגת קיפרים, אם נניח על פציעה של 4-6 שבועות אנחנו מאפשרים להחליף קיפר, אז למה לא על פציעה של שלושה שבועות? או שבועיים? הרי אם ולנצ'יונאס היה נותן 20 נק', 10 ריב' ו-3 חס' לערב לפני הפציעה אז אף אחד לא היה חושב להחליף אותו, וזו כל המשמעות של קיפר, להעריך שחקנים מראש ולחיות עם הבחירה גם אם היא נכשלת (כן מק"ג, הכוונה גם אלייך!).

מה שכן, כדי שלא ליצור מצב שאנשים מאבדים עניין אם הקבוצות שלהם נהיות לא תחרותיות בגלל פציעות, אפשר להוסיף נניח חריגת פציעות, להסכים שאם קיפר צפוי להעדר יותר מ-X זמן או שכבר נעדר יותר מ-X זמן ועדיין לא צפוי לחזור בעתיד הנראה לעין, המנג'ר יוכל להחליף אותו לבחירתו, העיקר שיהיו עקרונות ברורים ומוסכמים לדעתי ולא בכל פעם דיון חדש על כל פציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2013 11:46 am 
Sophomore

בסדר, נחכה לאולסטאר... לפחות קיטרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2013 4:13 pm 
Hall of Famer

קיטורים שמיטורים, אצלי קווין לאב דופק נפקדות של עונה שלמה, אירווינג היה בחוץ לחודש ואני עדיין קורע אתכם, פציעה של ולנצ'יונאס זה לגמרי בוטנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2013 5:48 pm 
מנהל פורום

rony כתב:
קיטורים שמיטורים, אצלי קווין לאב דופק נפקדות של עונה שלמה, אירווינג היה בחוץ לחודש ואני עדיין קורע אתכם, פציעה של ולנצ'יונאס זה לגמרי בוטנים.

בוא נשים דברים על דיוקם:
1. קורע אותנו אתה לא. בדיוק בשלושה ימים האחרונים נוצר קצת פער, ואני מניח שהוא נזיל כמו שהיה כל העונה אצל כולם. במתכוון או שלא, זאת יצאה אחת הליגות המעניינות והצמודות ביותר שיצא לי לשחק בה בזמן האחרון, כשכולם כולל כולם עם יומרות לצמרת, ואולי פרט למוק המתאושש, כולנו בילנו בזמן כזה או אחר באחד משני המקומות הראשונים.
זה נכון שנראה שהמצב שלך הכי טוב, עם עוד פוט' רווח נאה בכמה קטגוריות, ועם המקום האחרון באיבודים שעדיין לא מפריע לך להוביל, אבל היתרון שלך הוא שביר ביותר, ונראה לי שהליגה עוד תחליף כמה וכמה פעמים את ההובלה.
2. רוצה להתחיל עם פציעות? העונה שלי כל-כך מחורבשת, שעל אף שביצעתי כמעט כפול חילופים ממך (215 על 118), עדיין שיחקו אצלך 22 משחקים יותר מאצלי!!!
למען ההגינות אני חייב לציין שהמצב אצל אלון אפילו טוב יותר, כשעם 65 חילופים בלבד, שיחק עד עכשיו רק 7 משחקים פחות ממני :ny_tik: :ny_tik: :ny_tik:
3. ואחרי כל הקיטורים, גם כאן אני עדיין בחיים, ואתה יודעים שכדאי לשמור על השקט שהדב לא יתעורר, נכון?? :)-(: :)-(: :)-(:

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2013 7:34 pm 
Hall of Famer

נו, אם לא הייתי מעיר את הדוב הוא היה ממשיך לישון עד סוף העונה ואז קם עם שק מלא תירוצים ובלי אליפות, עכשיו כשאני מעיר אותו באמצע ינואר, אם הוא ממשיך לישון זו כבר בעייה שלו.

בכל מקרה, לא חוכמה לבחור את רוז וגורדון בדראפט ואז לקטר שיש לך פציעות, אבל תמיד טוב שיש תירוץ מוכן :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2013 7:48 pm 
מנהל פורום

באותה המידה שאתה בחרת את האהבה...
רוז היה הקרבה ברורה מאליו, אבל גורדון היה בדרך לשחק ונפצע פתאום, ברוק לופז נפצע לחודש, בוגוט החליט שהנוף מגשר הזהב עדיף מזה שבמגרש ואמא של טייריק זונה!!

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 14, 2013 8:04 pm 
Sophomore

זה גם נהיה ת'רד קיטורים ? כי אם כן אז נוביצקי לא שיחק עד לא מזמן. את ביזלי ששקלתי לשמור כקיפר במקום אחד לברון מזמן זרקתי וגם דאדלי פצוע.
גאסול משחק יום כן יום לא יום למה לא, וגם כשכן הוא לא ממש מוצא את עצמו.

אבל באמת הליגה הזאת צמודה ברמות. לא מזמן יומיים שלא הייתי בבית וכמעט פספסתי את העובדה שעברתי לרגע במקום הראשון לכמה שעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 4:02 pm 
Hall of Famer

לאור המצב בטבלה, נראה לי שהדוב חזר לישון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 5:11 pm 
מנהל פורום

הדב ממשיך להיות פצוע - פול, סטף, הורפורד, כל אחד בתורו מחסיר פה ושם. ואלו השחקנים הכי משמעותיים אצלי.
חוץ מזה, שאתה קרוב למיצוי בכל הקטג' ומכאן אתה יכול רק לרדת. קצת כושר לא טוב, אולי אפילו איזו פציעונת או שתיים, והכל יפתח מחדש
אני מהמר שהליגה הזאת תלך דאון-דה-ואייר. לא בטוח בכלל שאני מסוגל להתמודד על הבכורה בהרכב הנוכחי שלי, אבל אני גם בטוח שהיא לא סגורה אצלך, בדיוק כמו שהרוטו לפני חודש נראה בידיים שלי לגמרי, ופתאום אתה יושב לי על הזמן יפה יפה!

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 20, 2013 7:04 pm 
Hall of Famer

יאללה, שוב קיטורים? השחקן הכי טוב שלי בדרך לעונה של 30 משחקים במקרה הטוב וחוץ מאלון יש לי את הרוקי הכי גרוע מבין כל הקיפרים, שלא לדבר על זה ששניים משלושת הגבוהים הבכירים שלי אחרי לאב דורכים אחד לשני על האצבעות מתחילת העונה (כמה זמן לוקח למצוא לג'פרסון קבוצה כדי שמילסאפ יוכל לחזור לעשות את ה-17-9 שלו במקום ה-14-8 שיש לו העונה? יא-אללה שלהם).

ולגבי סטף, פול והורפורד שאתה מקטר עליהם, הם החמיצו מתחילת העונה 7 משחקים ביחד, הגארד הבכיר שלי, קיירי, כבר החמיץ 11 משחקים לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 22, 2013 7:45 pm 
Sophomore

הרוקי שלי משתפר מיום ליום. בכלל מהרגע שהחלטתי לזרוק את האופציה השניה, בארנס, אז דארמונד קבל בטחון ולאט לאט גם עוד דקות. באול סטאר אני מצמיד אותו להרווארד שיעבוד איתו על העונשין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 10:24 am 
Junior

רונדו גמר עונה, 400 אסיסטים צפויים ו2-3 נקודות דירוג הלכו לפח ואיתם תקוות האליפות שלי.
:( :evil: :-( :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 10:33 am 
Hall of Famer

צ'ונסי, איך עם רונדו בהרכב אתה מצליח להיות לפני אחרון באסיסטים? ומה מוק עושה פתאום במקום השני?

ובנימה פסימית-אחרי לאב, עכשיו נראה שגם קונלי מתחיל לעשות לו קונצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 10:50 am 
Junior

זה כי שאר הרכזים שהתחילו את העונה נופו מפאת פציעות, מו וויליאמס, ג׳אמיר ומי זוכר מי עוד, ונאש ישב חודש פצוע בסגל.
אם רונדו היה ממשיך הייתי מסיים את העונה הזאת מקום ראשון-שני באסיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 4:01 pm 
Sophomore

ההבדלים באסיסטים קטנים מאוד, בין הראשון ( רוני) ללפני אחרון (צ'ונסי) רק 132 אסיסטים וזה אחרי 850-900 משחקים. אחת הקטגוריות היותר פתוחות.
ומוק לא שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 2:34 pm 
Sophomore

אני מקווה שזה לא מפריע לאף אחד, אבל החלפתי את הרוקי שלי עכשיו - טכנית, עדיין לא חזרנו מהפגרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 3:04 pm 
Junior

מבחינתי ההגיון אומר שההגבלה משתחררת ברגע שנכנסים לפגרה, לא כשיוצאים ממנה. כך זה גם בליגה אחרת עם הגבלה דומה שאני משתתף בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 3:23 pm 
Hall of Famer

בעיקרון מה שקבענו זה שחלון ההחלפות הוא במהלך הפגרה (ורק במהלכה, כלומר החלון הבא למי שלא החליף עכשיו הוא רק בסוף העונה) ומכיוון שאנחנו עדיין במהלך הפגרה, אז אין כאן שום בעייה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 4:20 pm 
מנהל פורום

לא שזכור לי מה קבענו בחוקים, אבל בחיית צ'ונס הבנאדם החליף כשעדיין לא חזרו מהאולסטאר, אין בכלל על מה להתפלפל כאן לטעמי.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 6:32 pm 
Junior

נכון, אין על מה להתפלפל, הוא החליף במהלך האולסטאר ומבחינתי (ומבחינת רוני מסתבר) זה בדיוק הזמן שבו הוא יכול לעשות את החילוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה