rony כתב:
טוב, מכיוון שלא הגענו להסכמה מוחלטת וכבר באמת מתחיל להיות מאוחר, אני אקבע את החוקים לעונה הקרובה והלאה כסוג של פשרה בין מה שצ'ונסי הציע למה שאני הצעתי. אם תרצו לשנות בהמשך, תעלו הצעה (רצוי בת'רד נפרד כדי למנוע בלאגן) ואם כולם יסכימו עליה, נשנה. עד אז, זה מה שיש:
ליגת רוטו.
דראפט במכרז ביום רביעי ב-22:30, תקציב 300 לקבוצה.
20 שחקנים בקבוצה, 4 על הספסל.
העונה אין קיפרים חוץ מרוקי אחד שכל קבוצה חייבת להחזיק, הרוקי חייב להיות שחקן שנבחר בדראפט על ידי אותה קבוצה. ניתן להחליף ברוקי אחר רק במהלך פגרת האולסטאר או בסוף העונה.
לפני כל עונה (מבחינתי אפשר להגדיר כבר עכשיו את ה-15/10/2013 כתאריך יעד לצורך העניין) כל קבוצה תצטרך להגדיר 7 קיפרים מהסגל שסיים את העונה שעברה, אחד מכל עמדה, אחד פתוח (כלומר יוטיליטי, לא משנה מאיזו עמדה) ורוקי שהיא בחרה בדראפט השנה. סך הכל, החל מהשנה הבאה יהיו לכל קבוצה 8 קיפרים (רכז, שוטינג, סמול, פאוור, סנטר, יוטיליטי, רוקי וסופמור).
כל קבוצה חייבת לבחור לפחות רוקי אחד בכל דראפט ולרוץ איתו שנתיים. אם קבוצה בחרה שני רוקים או יותר בדראפט, היא לא חייבת להצהיר מיד על מי מהם היא שומרת. אם קבוצה בחרה יותר מרוקי אחד והיא זורקת רוקי, ברגע שנשאר לה רק רוקי אחד בסגל, הוא הופך להיות הקיפר אוטומטית ואי אפשר לזרוק אותו עד שהוא מסיים את השנה השנייה (עריכה: פרט לחלונות ההחלפה בפגרת האולסטאר ובסוף העונה כמובן), גם אם אותה קבוצה לוקחת בחזרה רוקי שהיא בחרה וזרקה כפרי אייג'נט.
שיוך הקיפרים לפני הדראפט בשנים הבאות יהיה כמה שיותר קרוב למועד הדראפט כדי שנוכל לעשות שינויים בליגה (כמו להוסיף קבוצות למשל).
הקבוצה שסיימה אחרונה את הליגה תקבל בעונה הבאה תקציב של 220, זו שמעליה 210 וכן הלאה עד לראשונה שתקבל 170. עריכה: במידה ותצטרף קבוצה חדשה לליגה, היא תקבל בשנה הראשונה תקציב של 400 כדי לכסות על הפערים (התקציב של הקבוצה האחרונה בליגה הוא 220 ל-12 שחקנים, כלומר 18.66 לשחקן, של החדשה 400 ל-20 שחקנים, כלומר 20 לשחקן, יתרון קטן פר שחקן כדי לחזק את הסגל).
כל קבוצה תקבל חלון להחלפת הקיפרים במהלך פגרת האולסטאר שבו ניתן יהיה להחליף כל אחד מהקיפרים (כולל רוקים) בשחקן אחר שמתאים לעמדה של אותו קיפר (רוקי ברוקי, סופמור בסופמור, רכז ברכז וכן הלאה). במהלך הפגרה ניתן גם לעשות טריידים בין קיפרים כששוב, שניהם חייבים להיות באותה עמדה.
סעיף שאני בטוח ב-99% שלא יהיה בשימוש, אבל רק לצורך הרשמיות: במידה והקומיש חושב שמנג'ר פועל בצורה מנוגדת לרוח המשחק, נניח לצורך העניין-עושה טאנקינג, משחרר קיפרים, סתם הפך לגוויה מוחלטת או כל דבר אחר שתעלו על הדעת, הוא יכול לקנוס את המנג'ר בדראפט של העונה הבאה, להעביר את הקבוצה שלו למנג'ר אחר או לזרוק את הקבוצה מהליגה. למנג'רים בליגה תהיה זכות וטו על העונש במידה ויש רוב (כלומר במקרה של 6 משתתפים, לפחות 3 שמתנגדים).
בפגרת האולסטאר.
אבל בגלל שזאת שנה ראשונה של החוקים וזה, אז מבחינתי אפשר להשתמש בסעיף אחר של החוקים שדיברנו עליו ולהצביע על כך שהעונה הזאת כן אפשר יהיה להחליף את הרוקי כבר עכשיו.
מבחינתי רק לעודד יכולות להיות טענות בנושא כי הוא היחיד שאולי היה משחרר את וייטרס אם היה יכול, אז אם לעודד יש בעיה אני מצביע נגד.. אם לא, אז בלד. אה, בעד.