סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 12:01 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2013 1:11 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
צ'ונסי, הדראפט כרגע מוגדר ליום חמישי בשעה 22:00, זו שעה שבה יש משחק של מכבי כך שלי (ואני מניח שלעוד כמה אנשים כאן) זה לא ממש נוח, מה לגבי יום רביעי? או יום ראשון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2013 1:24 pm 
Junior

אפשר באמת לרשום את שלושת המועדים, למי שאין כוח להיכנס ליאהו ורוצים לוודא שזה לא מתנגש להם בחיים (לאלו שיש להם, לא לי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2013 1:43 pm 
Junior

לא חשבתי על מכבי באמת.
נשנה את זה.

יום רביעי לא אפשרי מבחינתי לפני 23:00.
יום ראשון בעשר בערב ל-4 מאיתנו יש דראפט בפרנצ'ייז.

אפשר יום שני, 28 לחודש.
אפשר יום שישי, 25 לחודש. אף אחד כאן לא שומר שבת עד כמה שאני יודע.

עידן, אז כשנסכם את מועד הדראפט הזה נפרסם את שלושת הרגלים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2013 1:46 pm 
Hall of Famer

הד-טו-הד: שבת הקרובה (ה-19.10) בשעה 22:00.
דיינסטי: חמישי הבא (ה-24.10) בשעה 22:00, בתקווה שישתנה.
קיפרים: שבת הבאה (ה-26.10) בשעה 22:00.

הדראפט המקדים של החדשים בליגת הקיפרים יעשה מתי שנוח לך, לביל ולעמוס, מבחינתי יהיה הכי נוח שתעשו אותו אופליין-תעשו הגרלה לסדר הבחירה וכל אחד ירשום בתורו בת'רד שיוך השחקנים את מי הוא לוקח.

מבחינתי יום שישי בערב לדראפט הדיינסטי זה סבבה לגמרי, אני מקווה שלאנשים כאן לא יפריע לעשות דראפט יום אחרי יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2013 1:55 pm 
Junior

הקיפרים כרגע רשום על 23:00 "שעון ישראל", שזה כנראה חצות אצלנו.
הדיינסטי רשום על 22:30, נשנה בכל מקרה.

לגבי דראפט החדשים, עדיף לדעתי שייפתח תר'ד חדש. עד שהם יעשו את הדראפט שלהם, אמור להופיע ברשימת השחקנים של הליגה שחקנים חופשיים בלבד, כלומר כל אלה שלא נלקחו כקיפרים. אז זה יהיה נוח להם כל המעקב אחרי מי נלקח ומי לא.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2013 2:23 pm 
Junior

רוני, נראה לי שנסמוך עלייך לעשות את ההגרלה ללא משוא פנים.

אגב, כבר אמרתי לך שאני מעריץ אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2013 9:05 pm 
Junior

אז, קראתם את השיטה החדשה ? מה לא ? זה בדביק. הנה:
viewtopic.php?f=3&t=13023

אוהבים ? יש הצעות/טענות וכו' ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2013 9:13 pm 
Junior

אלון כתב:
קודם כל ברכות על הקידום :ti_pa:

הרעיון יפה מאוד בעיני, אבל האמת שיגעת אותי עם כל החשבונות. וזה יוצר בעיה, אתה עם שחקנים שאין לך מושג מה יהיה המחיר להשאיר אותם שנה הבאה.

יש לך מושג, בערך, מה יהיה המחיר. אתה רואה איך השחקן שלך מתפקד (פרמטר1), אתה יודע שלפי זה פחות או יותר יעמוד המחיר שלו בעונה הבאה ביאהו (פרמטר2), אתה יודע כמה הוא עלה לך (פרמטר3).
אתה יודע מה ההנחות המגיעות לך עליו בעונה הבאה, רק לא את ה-5% של הפלייאוף.
אין דרך טובה לדעתי לקבוע מחיר שתדע אותו מראש שנה קודם בלי לפגוע אנושות בכל הרעיון של תקציב קבוצה ושחקנים שמתפתחים ועולים יותר ככל שעובר הזמן וככל שהרשימו יותר.

הציון המשוקלל נוצר כדי לבטא, באמצעות פרמטר1, השפעה למחירי השחקנים של קטגוריות המשחק הנוספות בליגה שלנו על פני הדיפולט, לפיו נקבעו המחירים שיאהו מצמידה לשחקנים.
לא הגיוני כל כך לקחת את מחירי השחקנים מהדיפולט, עם 9 קטגוריות לעומת 13 אצלנו, עם כאלה שלא קיימות שם, ולפיו לקבוע בלעדית את המחיר.

פרמטר3 נוצר כדי לתת השפעה לקנייה חכמה בזול, שתוריד מאוד את המחיר של השחקן גם אם היה נהדר לפי פרמטר1. כך המחיר של השחקן, אם ימשיך להיות טוב, יעלה בהדרגה למחירו הריאלי, אך הקבוצה שרכשה אותו בזול תמשיך לקחת אותו בזול יחסית, גם בגלל סעיפי ההנחות לקיפרים מתמשכים.

אם השגת שחקן מהשוק החופשי, המחיר שלו כקיפר יהיה נמוך מאוד, גם אם הוא גבוה מאוד בפרמטרים 1-2. כך מחירו ימשיך, סביר להניח, להישאר עם השנים נמוך יחסית לשוויו האמיתי.

כך כל הפרמטרים הופכים לדעתי את המחיר הסופי של השחקן להיות כמה שיותר ריאלי לליגה שלנו, תוך תרומה לעבודה נכונה של המנג'ר שידע להחתים בזול..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2013 9:17 pm 
Sophomore

מושג אולי כן, אבל זה הופך את המעקב למטורף. כמה עונות השחקן בקבוצה, איזה שחקנים בחרתי בדראפט ואיזה לא, מי הגיע בטרייד לפני שתי עונות ...
נראה לי מסובך, אבל אני זורם אם האחרים ירצו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2013 9:26 pm 
Junior

את כל המידע הזה בכל מקרה תקבל עם פתיחת העונה.
לגבי כמה עונות השחקן בקבוצה, לא נראה לי מסובך מדי לזכור כמה עונות אתה רץ עם חבורת שחקנים. בכל מקרה זה יהיה לך תמיד זמין לצפייה, בפוסט שאפרסם בפתיחת כל עונה עם מחירי השחקנים.
שם תוכל לראות תחת שם הקבוצה שלך, ברשימת השחקנים, נשים בסוגריים כמה עונות השחקן עם הקבוצה.
מי הגיע בטרייד לפני שתי עונות, וול.. הטרייד מבטל את הוותק, ואת הספירה החדשה כאמור תוכל לראות בפורום בצורה נוחה.

איזה שחקנים בחרת בדראפט, זה תמיד זמין לך בלחיצת כפתור בתוך המערכת, בדראפט סנטרל.

נראה לי דווקא שיהיה ממש פשוט וברור.. זה שהמחיר לא יהיה לגמרי ידוע, לא נראה לי אסון גדול.
כמו שכל קבוצה לא יודעת כמה בדיוק יעלה לה שחקן שמסיים חוזה. אז אצלנו מסיימים ומחדשים חוזים כל עונה, כי זה נראה לי הרבה יותר הגיוני מאשר לקבוע מחיר קבוע לשחקנים.
איך נעשה את זה בלי לפגוע ברעיון שיש תקציב ושהשחקנים מתפתחים וצריך לקחת החלטות עם מי להמשיך ?
אם המחירים יישארו קבועים, צעירים ירוצו שנים על מחירים נמוכים, ויהיו לך קבוצות-מפלצת שיכולות לשמור בקלות 7-8 תותחים כקיפרים ולהישאר עם עודף לדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2013 9:36 pm 
Hall of Famer

אני בכל זאת אדחוף את הרעיון שלי לעלות הקיפרים כאן, נראה מה יגיד הקהל: כל קבוצה יכולה לשמור קיפרים בכמות של עד 2/3 מהרוסטר בהתאם לתמחיר הבא:

קיפר שנבחר ע"י אותה קבוצה בדראפט ישמר במחיר שהוא נקנה (אפילו 10 שנים אחרי שהוא נקנה, כל עוד הקבוצה של שיחררה אותו או העבירה אותו בטרייד אף פעם).
קיפר שהגיע לקבוצה כפרי אייג'נט ישמר במחיר 1$.
קיפר שהגיע לקבוצה בטרייד יוכל להשמר רק במחיר שבו יאהו מציבים אותו לשנה שאחרי.

היתרונות של ההצעה שלי: קודם כל, היא פשוטה ואפשר לדעת כבר כשאתה לוקח שחקן כמה יעלה לך לשמור אותו הלאה. שנית, היא נותנת יתרון ענק לשחקנים עם עין לכשרון, אם אני לקחתי בקיפרים את פול ג'ורג' בשנה שעברה ב-12$ והוא הפך לסופרסטאר, יש לי סופרסטאר ל-10 שנים במחיר מצחיק, אם מוק אסף את לארי סנדרס מהשוק החופשי, יש לו את אחד החוסמים הטובים והצעירים בליגה ל-10 שנים הבאות במחיר של דולר וכן הלאה. שנית, זה יכול לפנות לדראפט הרבה תותחים, אם בשנה שעברה אלון קנה את ווסטברוק ב-56$ והשנה הוא עבר פציעה קשה, לאלון שווה אולי לשקול לשחרר אותו, הוא עדיין מצויין אבל אולי הוא כבר לא שווה 56$ אלא רק 45$? אם צ'ונסי קנה את רונדו בשנה שעברה ב-41$, אולי שווה לשחרר אותו ולהשיג אותו ב-25-30$?

בהצעה שלי יש גם אלמנט של טיפוח שחקנים, כי היא מתמרצת שחקנים לקחת סיכון על צעירים שהערך שלהם יעלה ולהישאר איתם לאורך שנים, אם למשל היום מישהו יציע לי (תיאורטית לגמרי, כן?) את לברון ג'יימס תמורת פול ג'ורג', אני כמובן אגיד כן בשנייה, אבל אם אני צריך לוותר, שוב תיאורטית לגמרי, על פול ג'ורג' במחיר 12$ לעוד 10 שנים תמורת לברון ג'יימס שאותו אצטרך לשמור ב-80$ כל שנה ל-5 שנים הבאות, פתאום זה כבר לא לגמרי נו-בריינר, כי האקסטרה 68$ בדראפט כל שנה יכולים לעשות הרבה מאוד, זה בהחלט משהו שאני אצטרך לחשוב עליו לא מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2013 9:55 pm 
Junior

לדעתי תחת סעיף היתרונות דווקא רשמת את החסרונות של ההצעה שלך.
כמו שרשמתי, יהיה קל מאוד לייצר קבוצת-מפלצת. שום התחשבות בנושא תקציב שמדמה מעט מצב מציאותי, בו יש השפעה למחיר האקטואלי של השחקן.
המחיר בהצעה שלי יישאר יחסית נמוך, בגלל פרמטר3. אבל יחסית, לא מגוחך לעומת השווי האמיתי כך שאין לך טעם לשחרר את השחקן כל הקריירה, שזה נחמד, אבל בהצעה שלי זה מעודד את זה, בשלך זה כמעט מכריח את זה.

מה עשית בסאנדרס ב-1$ לכל הקריירה, וווצ׳ביץ׳ ב-10, וג׳ורג׳ ב-12, ועוד רשימה ארוכה ומטורפת? שקבוצות ייכנסו לדראפט עם שני שליש סגל ברמה מטורפת ומחיר סביר, שישאיר מלא כסף לשליש רוסטר מצויין מהדראפט.
יהיה קל מאוד לייצר יתרון מובנה לאורך שנים, שיהיה קשה מאוד להתמודד איתו.

שחקנים וותיקים יהפכו, כמו שאמרת, לסחורה פחות טובה, כי הם יספקו קצת יותר סטט׳ בה-מ-ו-ן כסף יותר.
אצלי זה גם יהיה כך, רק בפער הגיוני ומתקבל על הדעת, יחס שמזכיר את הפער בין חוזה רוקי לחוזה מקסימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2013 10:00 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שהיתרון יהיה כל כך גדול כי שוב, מי שרוצה לנצח כאן ועכשיו, יהיו לו תמיד תותחים שנפלטים לדראפט שאפשר להמר עליהם, זה היופי בכל השיטה. אם רוצים באמת למנוע אפשרות של קבוצות מפלצת שאי אפשר להתמודד איתן לאורך שנים, אפשר להגביל את הקיפרים לחצי מהרוסטר ואז לאלץ שחקנים לבחור מי נשאר ומי לא, אבל עדיין, אני תמיד בעד לתגמל בצורה משמעותית שחקנים שמזהים כשרון לפני כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2013 11:00 pm 
Sophomore

רוני, השיטה שלך מעוותת את המציאות, ההבדל בין לברון לג'ורג' צריך להיות קיים אבל לא מטורף. לפי השיטה שלך ג'ורג' שווה יותר וסאנדרס כנראה עוד יותר. אז נכון שזה שיוויוני לכולם אבל הקשר עם המציאות קצת הולך לאיבוד, מה אשמים לברון ודוראנט שהם כבר עכשיו טובים ועולים בהתאם ? עדיין הם שני השחקנים הכי טובים וזה צריך להיות משוקף איכשהו, עם המחיר הופך לפרמטר כ"כ משמעותי היתרון שלהם נעלם. השיטה יוצרת שוק של מחפשי מציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2013 1:00 am 
מנהל פורום

באמאמא שלכם
מאיפה הקרצתם את הקשקוש הזה???
נראה לכם שאני זוכר מי אצלי עונה-שתיים או 7??
או בכמה קניתי או מתי הוא הלך לשירותים לחרבן??

איך הצלחתם בשבוע האחרון להחליף את כל השיטה?
גם ככה אני עם זמן מוגבל ומצומצם, עכשיו צריך להתחיל ולהנדס עוד עניינים ועוד פרמטרים למשוואה?

אני האחרון שלא מתייצב למשחקי פאנטזי, אבל נכון לעכשיו אני יותר אאוט מאין בליגה הזאת
מצטער...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2013 2:17 am 
Junior

זאת שיטה הרבה יותר פשוטה, לא מבין מה אתה רוצה.
הכל יהיה רשום לך בצורה ברורה, בכמה קנית את השחקן וכמה שנים הוא אצלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2013 2:25 am 
מנהל פורום

רוצה לדעת כמה כסף יהיה לי לקראת הדראפט
רוצה לדעת כמה שחקנים בוחרים בדראפט
רוצה לדעת כמה עולה שחקן X כי הוא משפיע על כל מערכת השיקולים לקראת העונה הבאה

אין סיכוי שהיא יותר פשוטה, מכיוון שהיא פשוט לא יותר פשוטה...

מה גם, ששבוע לפני הדראפט ולפני תחילת העונה, לא לעניין לברדק הכל
להיכנס לליגה בשביל להיכנס לליגה, אפשר גם בפאבליק.
אין לי זמן מיותר לעשות דירוגים פשוטים ולהסתכל על בוקסקורים של הפרי-סיזן, אז עכשיו אני צריך להתחיל ולחשב חישובים מיותרים??

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2013 3:04 am 
Junior

אבל אף אחד לא אומר לך לחשב עכשיו, ובעונה הבאה החישובים יוגשו לך ישר לעיניים.

הלברדק הזה משנה את שיטת בחירת הקיפרים לשנה הבאה, והבירדוק הזה נעשה בגלל קושי להביא אנשים להשלים ל-10, כי טענו שהכל מסובך מדי.
גם פה אמרו שקצת מסובך.
מה אומר ומה אגיד, מתחיל להרגיש שאני משחית את זמני, עד עכשיו נהניתי..
יש שני מודלים מעניינים לטעמי, תבחרו ביניהם, מה אומר.. אני מעדיף את החדש, כי הקודם דומה מאוד למה שאנחנו כבר משחקים בהייד-פארק.

ציטוט:
רוצה לדעת כמה כסף יהיה לי לקראת הדראפט

אבל בכל מקרה לא תדע, כי משחקים בדראפט מכרז שהדירוג אליו מגיע מהעונה שעברה. גם בקיפרים זה ככה.

ציטוט:
רוצה לדעת כמה שחקנים בוחרים בדראפט

לפי כמות הקיפרים שתבחר, שזה כמה שיבוא לך, בהתחשב בתקציב שלך.
מה מסובך בזה?

ציטוט:
רוצה לדעת כמה עולה שחקן X כי הוא משפיע על כל מערכת השיקולים לקראת העונה הבאה

אז תדע, פחות או יותר.
זה יהיה ברור, תוכל תמיד לראות בשתי לחיצות כפתור בפורום או במערכת של יאהו כמה השחקן עלה לך, איך הוא מתפקד עכשיו, איך הוא צפוי לעמוד שנה הבאה.
אם הוא נשאר באותו כושר שבו היה כשלקחת אותו בעונה לפני, הוא יישאר בערך באותו מחיר לפי הפרמטרים, ויירד במחיר אם הוא משחק אצלך כבר שתי עונות.
אם הוא ירד בכושר, תדע שהמחיר שלו צפוי לרדת.

תוך שנה-שנתיים כל הדבר הזה יהיה ברור לחלוטין ולא תבין מה הייתה הבעיה שלך עם הדבר הזה ולמה חשבת שיהיה מסובך. אין פה שום סיבוך, זה שהמחיר יכול להשתנות מעונה לעונה? למה זה לא הגיוני, לא מבין.
תוכל למכור שחקנים בקיץ אם זה מה שתחליט, כשתבין שהתקציב שלך לא מתאים לשמור עליהם.
וזה כמעט אותו הדבר בליגות אחרות ובפורמטים אחרים, כשאתה מוותר על שחקן הביניים הזה בדראפט כי מישהו אחר יכול לשלם לו יותר.
אז במצב הזה אתה לא מוותר עליו בסיום העונה כי אין לך מקום במשבצות או כי אין לך מספיק כסף בדראפט, אתה יכול למכור אותו, להחליף אותו תמורת מישהו יותר זול.

אם הרעיון טוב, לא צריך לפסול אותו בגלל שכבר הוחלט על משהו אחר. אתה מדבר פה על שבוע מול פוטנציאל של 10 שנים, ולא תשנה פורמט פתאום באמצע..
תחשוב על זה, נתתי לך הצעה למשחק בסגנון שונה, לא כזה שמזכיר מאוד את המשחק בפרנצ׳ייז בו כבר משחקים ארבעה מאיתנו.
יהיה לך משחק מבוסס תקציב, תקבל את ההחלטות שלך לפי ניהול תקציב. מה יותר פנטזי nba מזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2013 3:32 pm 
Junior

אגב, את אחת מהבעיות העיקריות שהוצגו פה, המחיר שקשה לעקוב אחריו, אז יש אופציה פשוטה בתוך המערכת, כך שלצד כל שחקן קיפר יירשם המחיר בו הוא נלקח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 12:36 pm 
Sophomore

בלי קשר לכל הדיונים על השיטה, בינתיים הדראפט הזה יושב על יום חמישי בערב, ולי זה לא מתאים. וכמו שרוני כתב גם לאוהדי מכבי זה לא מתאים.
כדאי להתחיל לחפש מועד חלופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 1:52 pm 
Junior

הדראפט יזוז, אבל בינתיים אף אחד לא משתף פעולה,
לא בדיונים לגבי הפורמט (נמאס לחפור, אבל הזמן קצר ועוד צריכים לגייס שחקנים חדשים),
לא לגבי שעת הדראפט שאף אחד למעט רוני עדיין לא ציין מועד שמתאים לו.

פשוט תקבלו החלטה אם אתם רוצים לשחק בפורמט הראשון שהוצע,
בפורמט השני,
בפורמט השני עם תיקונים שיהפכו את המחיר של השחקן ליותר קבוע,
או לוותר על כל העניין ולדחות את הליגה הזאת, אולי, לשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 1:57 pm 
Freshman

מה לגבי לעשות את שני הדראפטים של הקיפרים במקביל?
בכנות למרות שהעסק הזה נחמד, קצת מבאס וקשה לי להתחייב לעוד ערב.
אפשר להעלות קצת את זמן ההצעה ואז סיכוי טוב יותר שדברים יסתדרו.
או פשוט להקדים את הקיפרז הרגיל ל9 ולעשות את ההד-טו-הד בעשר.

אני לא מבין כלום לגבי המבנה ובכנות אין לי כוח לקרוא ולהבין. אלמד תוך כדי תנועה, לגבי זה אני נמנע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 1:59 pm 
Hall of Famer

אני בעד הפורמט השני, כשאולי דרך קלה יותר לקבוע את ערך השחקן תהיה ממוצע בין ערך הקנייה שלו (שיהיה שווה 1 אם הוא נאסף כפרי-אייג'נט) לבין הפרוג'קטד ואליו שלו ביאהו (או כל ערך אחר, העיקר שיהיה יחסית נגיש וקל לאיתור), זה גם נותן יתרון למי שקנה מציאות במחיר זול, גם מקרב את ערך השחקן לערך ה-"אמיתי" שלו וגם מערכת פשוטה יחסית, בלי להעמיס כל מיני חישובים מיותרים ומעמיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 2:10 pm 
Junior

אין לי בעיה כלל, והפיתרון שלך אפילו מצויין לדעתי,
אבל בתאכלס כל מה שהוא עושה זה להוריד פרמטר אחד מהחישוב שאני הצעתי, ולהשאיר שני פרמטרים.
עכשיו, אם אלה שני הפרמטרים לקביעת המחיר, אני לא חושב שיש ברירה אלא להמשיך במתכונת של 9 קטגוריות המשחק הרגילות.
אם חצי מההשפעה על המחיר של השחקן זה השווי שקבעו לו ביאהו (שווי שנקבע לפי 9 הקטגוריות הרגילות בלבד), אין היגיון בלשחק עם הקטגוריות לדעתי.
אבל בסדר, מוכן להתפשר גם בזה. מה שתרצו.. העיקר שנזוז עם זה כבר, כי כבר אין זמן לצרף שחקנים חדשים.

אני עושה טבלת הצבעות כדי שאולי היום נגיע לסיכום על הפורמט.

ביל - נמנע.
רוני - פורמט תקרת שכר, מחיר ממוצע לקנייה ולשווי בפתיחת העונה.
אלון -
עודד -
מוק -
עידן -

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2013 2:28 pm 
Hall of Famer

לגבי המחיר השני, כמו שכתבתי, זה לא באמת קריטי מה הוא יהיה (פרוג'קטד ואליו, ערך קנייה ממוצע, מבחינתי שיהיה גם מספר גופייה), העיקר שיהיה ברור ופשוט, כל מיני פרמטרים שאת חלקם אנחנו צריכים לחשב בעצמו ועוד לחשב כל שחקן ביחס לשחקן אחר נשמע לי מורכב מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: