לילה אחרון של רבעי גמר:
אלון מפרק אותי 7-1, הקטגוריות שעדיין פתוחות הן עונשין (0.3% לאלון), חטיפות (שיוויון) ואיבודים (6 לאלון), קטגוריות חצי-פתוחות: שלשות (14 לאלון), חסימות (6 לאלון), ריבאונד (41 לאלון), נקודות (74 לאלון) ואסיסטים (16 לי). אלון עולה עם פייבורס, דיוויד לי וקול אולדריץ', אני עולה עם איש סמית', רודני הוד, ג'רו הולידיי, גריק פריק, WCS (אולי פצוע), וקלי אוליניק. עם יתרון משמעותי בכמות המשחקים, קשה להאמין שאני אצליח לקחת את האיבודים מאלון, אבל את העונשין והחטיפות אולי כן. חסימות יהיה קשה לי לחלץ מול שלישיית הגבוהים שלו וגם שלשות נראה מאוד רחוק, שלא לדבר על נקודות. שורה תחתונה-7-2 או 6-3 לאלון שיעלה לחצי גמר.
עודד ביתרון 5-4 על מוק. קטגוריות שעדיין פתוחות: חסימות (1 למוק), חטיפות (5 לעודד) ונקודות (30 לעודד). קטגוריות חצי פתוחות הן אחוזי שדה (2.3% לעודד), שלשות (8 למוק), ריבאונד (21 לעודד) ואסיסטים (13 למוק). מוק יעלה עם שביעיה שכוללת את מקקלום, קלדרון, אפללו, קווינסי אייסי, ראיין אנדרסון, מיילס פלאמלי וג'ורדן מייקי. וולפסון מציב שישיה שכוללת את לנגסטון גאלאוויי, בראה, גיי, טרבור בוקר, ג'ראלד הנדרסון ופטריק פטרסון. ההימור שלי-אף קטגוריה לא תזוז ומוק, כהרגלו, יודח מוקדם מהצפוי אחרי עונה סדירה דומיננטית.
הנסיכות של צ'ונסי ביתרון 7-2 על החיות של איתי. לצ'ונסי יש 3 קטגוריות נעולות עם עונשין (יתרון של 11%), נקודות (117) ואסיסטים (74), איתי כנראה יקח את השלשות (יתרון 13) מה שמשאיר לנו פתוח את אחוזי השדה (0.5% לאיתי), ריבאונד (5 לצ'ונסי), חטיפות (3 לצ'ונסי), חסימות (5 לצ'ונסי) ואיבודים (4 לצ'ונסי). צ'ונסי יעלה הלילה עם סמארט, דדמון, איליאסובה ואלונזו ג'י בזמן שאיתי שולח לקרב הרכב מלא שכולל את לאורי, טוני דאגלאס, דארן קוליסון, פארסונס (פצוע?), נואל, סאלינג'ר, אד דיוויס, רולו ופלטון. לאור הפער במשחקים, נראה שהאיבודים ישארו אצל צ'ונסי וייתנו לו 4 קטגוריות, אבל כל השאר נראה שביר מאוד, ריבאונד וחטיפות כמעט בוודאות יעברו לאיתי והקרב ישאר באחוזי השדה והחסימות, ההימור שלי-מהפך של איתי וניצחון 5-4.
ולקינוח יש לנו את עידן שביתרון 6-3 על אמארה. תכלס הקטגוריה היחידה שצמודה כאן זו חסימות עם יתרון 4 לעידן, אחוזי שדה (0.9% לעידן), נקודות (54 לעידן) וחטיפות (10 לעידן) גם עוד יכולות להתהפך איכשהו, אבל פחות סביר. עידן עולה הלילה עם רונדו, קורי ג'וזף, ג'ייסון תומפסון ודיאנדרה ג'ורדן, אמארה יעלה עם שלווין מאק, רדיק, אינגלס, נוביצקי, קאזינס, אולדיפו ומידלטון (שכרגע על הספסל). בקיצור, נראה שזה של עידן, לאמארה יש צ'אנס קטן לקחת את הנקודות אם לפחות שניים מהסקוררים שלו יתפוצצו, אבל את החסימות יהיה לו קשה לחלץ עם דיאנדרה שמשחק אצל עידן, כנ"ל לגבי אחוזי שדה. ההימור שלי-נישאר על 6-3 לעידן, מקסימום 5-4.
_________________ כורסה נוחה זה התחלה של סוף
|