קודם כל, לפי המדד שהצעתי, יצא שנכון לעכשיו הבחירות שלך היו סבבה, היו 3 שבחרו טוב יותר ו-7 שבחרו פחות טוב, אבל ה-6-7 הראשונים יחסית די קרובים, כנראה שאם לא היה לך את הסינדול של קוליסון שהפסיד 8 משחקים מצבך היה קצת יותר טוב (מצד שני-זה משהו שידעת מראש, לא איזושהי הפתעה, כשאתה בוחר שחקן שמושעה ל-8 משחקים אתה מראש מוותר על 10% מהתרומה העונתית שלו במודע עוד לפני שהעונה התחילה), אבל בין לזה לבין שנה שעברה או שנה הבאה אין שום קשר, גם לדראפטרים הכי טובים מתפלקים דראפטים גרועים וגם לאנשים חסרי מושג יכול להתפלק דראפט טוב, כל דראפט מתחיל מ-0 בסופו של דבר.
בכל מקרה, גם לטבלה השנייה יש משמעות לטעמי, הבחירה האחרונה שלי בדראפט היה ווילי קאולי סטיין, לא בחירה שאני עשיתי, בחירה שעשה המחשב כי אני הלכתי לישון ובכל מקרה זו אמורה הייתה להיות עמדת רוטציה והעפתי אותו עוד לפני תחילת העונה, אם פתאום הוא היה נותן עונת פנטזי פנטסטית, זה לא היה אומר כלום עלי כדראפטר. ניסיתי למצוא איזושהי נוסחה שתשקלל גם עלות של שחקן בדראפט, אבל בינתיים עוד לא מצאתי משהו טוב, מן הסתם שחקן שמשקיעים בו חלק משמעותי מהתקציב מעיד יותר עליך כדראפטר מאשר בחירת סוף דראפט ב-1$.
_________________ כורסה נוחה זה התחלה של סוף
|