סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 11:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 12:55 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
צ'ונסי, אני מעריך מאוד את הרצון שלך לנצח והכל, אבל נראה לי שקצת הגזמת כאן...
Q משחק בדרך שלו, אולי הוא ילמד וישתפר ואולי לא, אבל מי אתה שתקבע מי חסר מושג ומי השחקן פנטזי הכי גרוע??

על דיבור כמו שלך כאן, כבר מזמן היית יושב לטיים-אאוט בצד בפורום הראשי, ובצדק!!

אני בהחלט חושב שמגיע לקיו התנצלות, ובאמת שזה רק משחק של ניהול קבוצת כדורסל, בואו לא ניקח את זה למחוזות כאלו רחוקים...
ואגב, אני גם הייתי נגד הטרייד הנ"ל, אבל אני חושב שחלק מהמשחק הזה הוא בחופש הבחירה שיש לכל אחד מאיתנו, וגם הניסיונות שלך לשכנע את רוני שהוא טועה בכך שהוא לא מטיל וטו הם קצת מוגזמים בעיני.
אתה חושב שהטרייד לא לעניין, תטיל וטו ותרשום כאן את דעתך, נימוקך והבעיות שאתה מזהה כאן. אל תנסה לשדל אחרים להצטרף לדעה שלך, סמוך עליהם שהם משחקים מספיק זמן כאן בכדי לקבל החלטות כאלו.

Q, אני מקווה שאתה מתכוון להמשיך בכל זאת, ואולי ללמוד מהטעויות שלך לקראת העונה הבאה. אני אישית מוכן להיות המנטור שלך אם תחפוץ. בכל אופן בשם החבר'ה אני מתנצל על ההרגשה הלא נחמדה שקיבלת מאיתנו...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 3:59 am 
Junior

עודד וולפסון כתב:
צ'ונסי, אני מעריך מאוד את הרצון שלך לנצח והכל, אבל נראה לי שקצת הגזמת כאן...
Q משחק בדרך שלו, אולי הוא ילמד וישתפר ואולי לא, אבל מי אתה שתקבע מי חסר מושג ומי השחקן פנטזי הכי גרוע??

על דיבור כמו שלך כאן, כבר מזמן היית יושב לטיים-אאוט בצד בפורום הראשי, ובצדק!!

אני בהחלט חושב שמגיע לקיו התנצלות, ובאמת שזה רק משחק של ניהול קבוצת כדורסל, בואו לא ניקח את זה למחוזות כאלו רחוקים...
ואגב, אני גם הייתי נגד הטרייד הנ"ל, אבל אני חושב שחלק מהמשחק הזה הוא בחופש הבחירה שיש לכל אחד מאיתנו, וגם הניסיונות שלך לשכנע את רוני שהוא טועה בכך שהוא לא מטיל וטו הם קצת מוגזמים בעיני.
אתה חושב שהטרייד לא לעניין, תטיל וטו ותרשום כאן את דעתך, נימוקך והבעיות שאתה מזהה כאן. אל תנסה לשדל אחרים להצטרף לדעה שלך, סמוך עליהם שהם משחקים מספיק זמן כאן בכדי לקבל החלטות כאלו.

Q, אני מקווה שאתה מתכוון להמשיך בכל זאת, ואולי ללמוד מהטעויות שלך לקראת העונה הבאה. אני אישית מוכן להיות המנטור שלך אם תחפוץ. בכל אופן בשם החבר'ה אני מתנצל על ההרגשה הלא נחמדה שקיבלת מאיתנו...

הרצון שלי, הרבה מעבר ללנצח, זה שהליגות שלנו יהיו כמה שיותר תחרותיות והוגנות.
לקבוע? אני לא קובע כלום חוץ מאת דעתי. כשאני רושם משהו תחת המשתמש שלי אני מניח שאנשים מבינים שאני רושם את דעתי ולא קובע שום קביעות.

יכול להיות שהגזמתי עם התוקפנות, אבל אני גם לא מוכן לקבל את הגישה שהבחור מציג כאן, או את הגישה הסלחנית שלך.
אנשים כאן משקיעים לא מעט מזמנם במשחק הזה, 4 חודשים כבר בתוך העונה, וייהרס להם בגלל שמגיע מישהו שלא נשאר לו כלום ושום דבר חוץ מקצת להפריע ומחליט שהסגנון שהוא רוצה לשחק זה לקחת שחקנים שהוא אוהב על פני תותחים שהוא לא מכיר? לא מוכן לקבל את זה. ואני בכלל לא חושב על עצמי כאן, אני אהיה בפלייאוף. אני לא מוכן שרוני או אלון ישקיעו כאן עבודה 4 חודשים ובסוף אחד מהם יסיים שביעי רק בגלל מהלך שעומד בסתירה גמורה לדרך המשחק המקובלת וחודשים של עבודה תרד להם לטימיון. לא מוכן לזה, לא בגלל מהלך לחלוטין לא הוגן.

ה"דיבור המלוכלך" שלי, אם תשים לב, הגיע אחרי הזבל שהוא זרק כלפיי אחרים פה. על מה שרשמתי עד אותו רגע אני לא מתנצל כהוא זה. אין לי על מה, קראתי את זה עכשיו שוב ושוב. על זה שרשמתי שלא רוצים לנצל את חוסר ההבנה שלו? זאת עובדה גמורה וקיימת. הבן אדם טען קבל עם ועדה שהוא לא מכיר את אל הרפורד.. הבן אדם מחזיק את דונטה קנינגהאם בסגל מפתיחת העונה.. הבן אדם מציג את אחוז הנצחונות החלש ביותר שהיה פה בשנים האחרונות, והיו כמה וכמה עציצים.. רואים בבירור שהוא לא טרח במשך ארבעה חודשים ללמוד איך המשחק מתנהל, אז באמת "מצטער" שאני אומר את האמת, חסר הבנה במשחק, ולא שולח לו פרחי תודה ותעודת הוקרה על זה שהוא זורק זין על המשחק שאנחנו משקיעים בו.

לגביי מה שרשמתי לרוני, אז סבבה, עם כל הכבוד, זו דעתך ואני לא מסכים איתה.. סומך, בגלל שאני יודע, שרוני משחק מספיק זמן בשביל לקבל החלטות בשביל עצמו..
מותר לי והגיוני לי לרשום לו שאני לא מסכים איתו. זה נקרא דו שיח, לא שידול.

ולסיום, אני שמח על הגישה המחבקת והמקבלת שלך, אני אישית מקווה שמי שבמשך 4 חודשים לא הראה שום רצון להבין את הדרך שהמשחק מתנהל, אלא להפך, הצהיר שהגישה שלו בה הוא "מנהל את הקבוצה כמו מנהל NBA" היא היא הנכונה, לא ימשיך איתנו.
עזוב מקווה, וממש לא בקטע של תחזיקו אותי או "אני או הוא", אבל אני לא מתכוון לבזבז את הזמן שלי ולהשתתף בליגה שתקבל מישהו שהציג גישה כל כך עקומה כלפי המשחק במשך עונה שלמה ובמשך רצף ארוך של הודעות ובמשך רצף של טריידים. אם אתה תהיה המנטור שלו או שהבחור שעורך את ההמלצות השבועיות ברוטו-וורלד יהיה המנטור שלו.
לא מתכוון לבזבז את הזמן שלי על ליגה שתומכת בקבלת שחקנים שהוכיחו את אי רצונם לשחק את המשחק הזה בכבוד המינימלי הראוי לו..

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 7:59 am 
מנהל פורום

Chauncey כתב:
שיט, הוא נעלב.
איך נסתדר בלי השחקן הגרוע אי פעם?

צ'ונסי, בדיוק כאן חצית את הגבול בין דיון לגיטימי לבין השמצות סתם...

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 8:29 am 
Junior

אני מעריך את התמיכה, וולפסון. אני לא אעזוב העונה ואמשיך לשחק בהגינות. יכול להיות שבעונה הבאה אני אשתתף רק בליגת קיפרים אם תהיה, נראה לי שזה יותר מתאים לסגנון שאני רוצה לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 4:30 pm 
Junior

עודד וולפסון כתב:
Chauncey כתב:
שיט, הוא נעלב.
איך נסתדר בלי השחקן הגרוע אי פעם?

צ'ונסי, בדיוק כאן חצית את הגבול בין דיון לגיטימי לבין השמצות סתם...

עודד, יחס גורר יחס וזה.

קיופיפלו כתב:
לכו לעזאזל, כולכם. תמשיכו לנהל לי את הקבוצה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 4:45 pm 
מנהל פורום

יש הבדל גדול ואני מתקשה להאמין שאתה לא מבין ומודע לו...
אני מניח שמה שהוא אמר היה מתוך תחושה שכולם העבירו עליו ביקורת ביחד, בשום סיטואציה בחיים זה לא יכול להיות נעים.

אתה כבר סתם לקחת את זה למחוזות אחרים, ודיברת לגופו של הכותב ולא לגופו של העניין.
בכל אופן, נראה לי שקיו הבין את הטענות שלנו, אתה אני מקווה מבין את העניין מהצד שלך, עכשיו אפשר להתפנות ולתת לכם בראש?? :)-(: :)-(: :)-(:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 5:06 pm 
Junior

הכל טוב, רק אל תכעס עליי כשאסיים לפניך בכל ארבע הליגות שאנחנו משתתפים בהן יחדיו..

ובתור המנטור של קיו, אולי כדאי שתתפנה להסביר לו את האוקסימירון בהודעתו האחרונה, הייתי עושה את זה אבל אני מפחד שייצע לי פוגעני מדי :oops:
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 5:58 pm 
Junior

צ'ונסי מותק, אני ראיתי משחקי כדורסל עוד לפני שחשבו עליך, תראה קצת כבוד.

ואפילו אם נגיד שאני גרוע במשחק הזה. הרי ברור שאם היינו משחקים בשכונה לא היית עובר אותי אפילו עם מסירה. אני מכבד את זה שאתה שמח שאתה לפניי בטבלה אבל זה שזה גורם לך להתנהג כמו איזה שמוק מתנשא שאשכרה זורח כאילו זה הניצחון הכי משמעותי שיש לו בחיים מוציא אותך פאתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 6:07 pm 
Junior

:dan_ser: :dan_ser: :dan_ser: :dan_ser: :dan_ser: :dan_ser: :dan_ser: :dan_ser: :dan_ser:

אנחנו בני אותו גיל יהזיה..

ואשמח להבין איך זה ברור שלא הייתי עובר אותך... זה בטוח יהיה מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 8:00 pm 
Junior

יאללה חבר'ה להתבגר.
תשמרו את הטראש טוק למשחק וברמה נאותה.
משהו בסגנון "צ'אנסי, לא הייתי נוגע בנסיכות שלך עם שרביט!"

תוצאה טובה של Q השבוע ואפשר להעיף את צ'אנסי מהפלייאוף!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 8:10 pm 
Junior

אבל אז אני לא אוכל להתנשא עליו :(((

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 5:39 am 
Junior

כדי לסגור את הסיפור הזה מבחינתי ולהמשיך הלאה -

אף אחד לא מתנשא עליך קיו. התנשאות מבחינתי היה לקרוא את כל הדברים שלך שאני לא מסכים איתם ולשתוק, לשמור את תגובותיי לעצמי. מבחינתי שיתוף ביקורת עם המושא היא ההפך מהתנשאות.

כמו שעודד רשם לך בהתחלת הנושא הזה, מבחינתנו יצרנו לנו כאן חלקת אלוהים קטנה. ליגה קטנה אך מאוד איכותית, דבר שמאוד מאוד קשה ליצור בישראל אך לא רק, ואפשר לחפש ולבדוק הוכחות לכך ברחבי האינטרנט.

נוצרה כאן קהילה מאוד איכותית ברמת משחקה, במשחק שאנחנו מאוד אוהבים ומאוד משקיעים בו, מי יותר מי קצת פחות מפאת חוסר זמן מובן.
הדבר היחיד שמעניין אותי זה לשמור על הדבר הזה, הרבה הרבה יותר חשוב מלנצח, ולא אתן לא לך ולא לאף אחד אחר לפגוע בהתנהלות של המשחק הזה שאנחנו משקיעים בו. לצערי הרב מאוד עשית כך, בהתנהלותך במשחק ובהודעותיך. זאת הסיבה שיצא ממני ארס ואני מתנצל מעומק ליבי, ברצינות, אם פגעתי בך באיזשהי צורה, אני מניח שאתה חסין לפגיעה מישות וירטואלית אבל ליתר ביטחון.. מתנצל על הסגנון התוקפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 9:00 am 
Junior

בסדר, אני מקבל את ההתנצלות.
מהצד שלי, אני מבטיח להתחשב במנג'רים האחרים יותר ולא לעשות טריידים שלא הייתי עושה אם הייתי בתמונת הפלייאוף. לא התכוונתי לפגוע באף אחד או במשחק ונעלבתי בעיקר מההאשמה הזו. אני גם מצטער אם הייתי תוקפני או קצר רוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 12:06 pm 
מנהל פורום

אני ממש מרגיש כמו אמא אווזה שעשתה שולם בין שני הילדים שלא מסתדרים, או לכל הפחות כמו META WORLD PEACE...
מי שולח טפסי מועמדות שלי לפרס נובל לשלום??

וכדאי שתעשו את זה מהר, כי אחרי שאני אנצח אתכם, לאף אחד לא יהיה חשק להמליץ עליי :dan_ser: :dan_ser: :dan_ser:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 12:33 pm 
Hall of Famer

יאללה, חיבוק קבוצתי :dr_ink:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 1:18 pm 
Junior

מקבוצת פנטזי כדורסל הפכתם לקבוצת פנטזי בלט

בסוף אני יצאתי האיש הרע והטרייד (הפעם בדקתי שהוגן בעיניי שאר מתמודדי הפלייאוף) שהצעתי ל-Q לא יצא לפועל

ומעניין לעניין - אני יותר מידי מאמין בסגל שלי, לא יודע את מי לזרוק לוויברס
וזה משאיר אותי בנחיתות רבה של משחקים מול אומן החילופים בן הזאב

(נראה שהמערכת רשמה אותי במקום ה-4, אני מניח שזה אומר שיש לי שובר שיווין על התוכי הנורבגי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 1:44 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
(נראה שהמערכת רשמה אותי במקום ה-4, אני מניח שזה אומר שיש לי שובר שיווין על התוכי הנורבגי)

אני לא בטוח שהבנתי נכון את מה שכתוב שם, אבל אם אני מבין נכון, במקרה של שיוויון בדירוג בסוף העונה אז שובר השיוויון הוא מי השיג תוצאה טובה יותר בשבוע האחרון של העונה הסדירה, אם גם כאן יש שיוויון הולכים עוד שבוע אחורה וכן הלאה. אם בכל השבועות שתי הקבוצות השיגו בדיוק את אותן תוצאות, הולכים להטלת מטבע.

http://help.yahoo.com/kb/index?page=con ... AN_BASKET#

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 19, 2013 2:08 pm 
מנהל פורום

גם אני אוהב את הקבוצה שלי מאוד.
אבל זה נכון רק לגבי 8 שחקנים מתוך ה-14, כל השאר מסיבות כאלו ואחרות הם שחקנים יומיים או במקרה היותר טוב ליומיים-שלושה...

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 2:55 am 
Junior

איזו חבורה של מחבקי עצים, נושכי פופים, יושבי פומפות, לובשי בוקסר הפוך, מתחככים במעקים ומעריצי ג'ון אמיצ'י.
רק עוזבים אתכם לכמה ימים וכבר כל האסטרוגן מתפרץ החוצה? למה שלא תפתחו כמה בקרדי בריזרים ותגלחו רגליים? :twisted:

1. אני חושב שאתם נסחפים לגמרי עם הוטואים כאן.
ברור שבכל טרייד יהיה מישהו שירוויח יותר. וטו נועד למקרים שזה משווע. המקרים שהיו כאן היו בגדר הסביר בהחלט.
קיירי- דראגיץ' זה וטו. כל מה שדיסקסתם כאן בדפים האחרונים, עובר.
תנו לאנשים גם ליהנות מיכלת מו"מ, כמו גם מניצול חולשות של היריב לשחקנים מסויימים. מה שמוביל אותי לנקודה הבאה.

2. צ'ונסי, אני לחלוטין מעדיף שחקן שמונע מתשוקה ואהבה לשחקנים מאשר כזה שבא לדפוק כרטיס. עם הזמן גם התחרותיות תגיע לקיו. אני די בטוח שבעונה הראשונה שלך גם אתה נפלת על טעויות סנטימנטאליות ואם האיש כ"כ רוצה את דראגיץ', תן לו דה פאק להשיג אותו כבר. ואם עידן מנסה להוציא ערך גבוה מדראגיץ' בהתבסס על כך שהוא יודע שקיו חרמן על הגורן- הייתי מתאכזב לדעת שהוא יעשה פחות מזה.

3. אני בטוח שקיו ראה את אל הורפורד... הוא כותב בפורום בערך מאז שהוא בן 12... יותר מרוב כותבי הNBA שאני זוכר כאן.
ובכל מקרה, קיו, תתנצל בזריזות על העלבונות שהטחת בהוקס... מי יישמע הבלייזרס שלך לוקחים תואר בכל שנה... וממתי בכלל תארים הם ערובה ליכלת? דווקא מחובב שחקני קצה ספסל שכמותך ציפיתי ליותר.

4. רוני- הצבעות וטו זה מיותר ומסורבל. תעביר את יכלת הוטו אליך. גם כך מדסקסים את זה כאן בפורום וכך תוכל לבטל משהו משווע למקרה שלא כולם נמצאים כאן. כולנו סומכים על שיקול הדעת שלך, כמו גם על היושרה שלך.

:men:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 4:24 am 
Junior

כנראה שפספסת את ההודעה הזאת, אז הדס-אפ :
כולנו החלטנו שלא מגלחים את הרגליים עד סיום העונה. קטע של גברים, אישה כלואה בגוף של גבר כמוך לא תבין זאת. :twisted:
בערב הגמר של הפלייאוף נפגשים אצלך, מגלחים אחד לשני את הרגליים והחזה, ואת הבקרדי שומרים לך, אנחנו הגברים נשתה אפל-מרטיני ונדבר על הרגשות המציפות אותנו בעקבות הריקנות של סיום עונת הפנטזי הכי מכילה E-V-E-R.

1. אתה ברצינות אומר שמאלנס נחשב למשהו כערך טרייד, ואתה ברצינות אומר שדראגיץ'-הרפורד זה טרייד שלא נכנס אצלך לקטגוריית הטריידים שאסור לתת להם לעבור?
קיו בעצמו כבר הודה שלא היה עושה את הטרייד אם היה לו על מה לשחק.

2. יש תשוקה לשחקנים ויש הגזמה. לא שאכפת לי מי מחזיק את מה בסגל שלו, אבל אם אנחנו כבר מדברים על זה, אל תגיד לי שאתה מעדיף את סגנון המשחק של המשתמש גרנט היל מהייד פארק (מצטער שאני נותן דוגמא שאחרים לא יבינו, לא רוצה לדבר סרה על אנשים כאן..) שמשחק בתשוקה וממלא את השחקנים שלו בפיסטונסים ובשאר חבר'ה שהוא עשה להם לייק בפייסבוק , על פני סגנון המשחק של ביל כאן, ש"בא לדפוק כרטיס" ומשחק את המשחק בצורה מושלמת, גם הוא אגב שחקן עונה ראשונה.

ותודה שאתה מזכיר את העונה הראשונה שלי, בגלל זה אתה החבר הכי טוב שלי כאן ואני אוהב אותך כמו שרק גבר אמיתי יכול לאהוב את מנורת הלילה שלו.
בעונה הראשונה שלי נפלתי על טעויות סנטימנטליות ואחרות בחודש הראשון. או אז הגיע המחזור החודשי שלי (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2976108,00.html) , למדתי איך משחקים את המשחק הזה, נתתי לכם בראש והבאתי גביע מוזהב חדש לארון הבובות שיש לי בחדר הקטן בו אני אוהב לשבת פעם ביום ולחשוב על המחשבות שלי. מאז אגב אני כמובן משחק בהילוך שלישי בכוונה כדי שלא תתבאסו שאני כל הזמן מנצח אותכם ולא תרצו לשתף אותי יותר, רק לא קלאס מספרים כיתה ה' אול אובר אגן. וכן, אני יודע שכבר הגזמתי עם בדיחות הגבר המחובר לצד הנשי שלו כבר לפני עשרה כאלה בערך.

3. קיו עצמו רשם כאן כמה פעמים שהוא לא ראה את אל הרפורד, אז לא הייתי בטוח כל כך במקומך.

4. הצבעות וטו זה לא מיותר ומסורבל לטעמי, אבל אני בעד, כל עוד מסכימים שהיחס וטואים הדרוש לביטול נשמר. כלומר, 4 מ-10 משתתפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 9:07 am 
Hall of Famer

אין לי בעייה להעביר את הוטואים אלי, אבל נראה לי עדיף שישארו בידי הליגה כדי שלא יווצר מצב שאם אני לא אונליין לאיזה יום או יומיים יעברו טריידים שלא צריכים (למרות שעד העונה אני לא זוכר אף וטו, אבל למה לקחת סיכון?). בכל מקרה, אם היה צריך שכולנו נקבל מחזור ביחד כדי לסחוט ממך את ההודעה הדו-שבועית שלך, דיינו, אחרי הגנג-באנג הקבוצתי הנאה שאתה עובר ברוטו ובקיפרים ואחרי שתחזיות אנדו ביינום התפוצצו לך בפרצוף (יש תקווה! הוא אמר אתמול שהוא חוזר להתאמן תוך "שבוע-שבועיים"!) כבר חששתי שלא נראה את זיו ישבנך בפורום, אבל עכשיו כשהוא כאן, it's party time!

:twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 10:41 am 
Junior

מאמצי השיווק שלי נושאים פרי ברחבי הליגה:
ביל 25 נקודות עם 3 שלשות
מאלינס 20 נקודות 12 ריבאונדים
דראגיץ 16 נקודות 18 אסיסטים
מעניין אם צ'אנסי יתנצל על הטרייד שהרס ל-Q ::yaz-yk: (אני אישית מתנצל )
:)-(: :)-(:

היה יום ראשון כיפי, מקווה שהתוצאות יישארו ככה עם ניצחונות יפים ל-Q וביל (הייתי מעדיף שגם הקוביה ינצח אבל אי אפשר הכל )
עם הרוטציה המעפנה שלי כרגע אני לא יכול לקוות ליותר מתיקו 4 עם מלך התיקו

מי שרוצה לוותר על מקום ברוטציה בתמורה לטרייד שישתלם לו מוזמן להתקשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 1:35 pm 
Junior

Chauncey כתב:
כנראה שפספסת את ההודעה הזאת, אז הדס-אפ :
כולנו החלטנו שלא מגלחים את הרגליים עד סיום העונה. קטע של גברים, אישה כלואה בגוף של גבר כמוך לא תבין זאת. :twisted:
בערב הגמר של הפלייאוף נפגשים אצלך, מגלחים אחד לשני את הרגליים והחזה, ואת הבקרדי שומרים לך, אנחנו הגברים נשתה אפל-מרטיני ונדבר על הרגשות המציפות אותנו בעקבות הריקנות של סיום עונת הפנטזי הכי מכילה E-V-E-R.

1. אתה ברצינות אומר שמאלנס נחשב למשהו כערך טרייד, ואתה ברצינות אומר שדראגיץ'-הרפורד זה טרייד שלא נכנס אצלך לקטגוריית הטריידים שאסור לתת להם לעבור?
קיו בעצמו כבר הודה שלא היה עושה את הטרייד אם היה לו על מה לשחק.

2. יש תשוקה לשחקנים ויש הגזמה. לא שאכפת לי מי מחזיק את מה בסגל שלו, אבל אם אנחנו כבר מדברים על זה, אל תגיד לי שאתה מעדיף את סגנון המשחק של המשתמש גרנט היל מהייד פארק (מצטער שאני נותן דוגמא שאחרים לא יבינו, לא רוצה לדבר סרה על אנשים כאן..) שמשחק בתשוקה וממלא את השחקנים שלו בפיסטונסים ובשאר חבר'ה שהוא עשה להם לייק בפייסבוק , על פני סגנון המשחק של ביל כאן, ש"בא לדפוק כרטיס" ומשחק את המשחק בצורה מושלמת, גם הוא אגב שחקן עונה ראשונה.

ותודה שאתה מזכיר את העונה הראשונה שלי, בגלל זה אתה החבר הכי טוב שלי כאן ואני אוהב אותך כמו שרק גבר אמיתי יכול לאהוב את מנורת הלילה שלו.
בעונה הראשונה שלי נפלתי על טעויות סנטימנטליות ואחרות בחודש הראשון. או אז הגיע המחזור החודשי שלי (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2976108,00.html) , למדתי איך משחקים את המשחק הזה, נתתי לכם בראש והבאתי גביע מוזהב חדש לארון הבובות שיש לי בחדר הקטן בו אני אוהב לשבת פעם ביום ולחשוב על המחשבות שלי. מאז אגב אני כמובן משחק בהילוך שלישי בכוונה כדי שלא תתבאסו שאני כל הזמן מנצח אותכם ולא תרצו לשתף אותי יותר, רק לא קלאס מספרים כיתה ה' אול אובר אגן. וכן, אני יודע שכבר הגזמתי עם בדיחות הגבר המחובר לצד הנשי שלו כבר לפני עשרה כאלה בערך.

3. קיו עצמו רשם כאן כמה פעמים שהוא לא ראה את אל הרפורד, אז לא הייתי בטוח כל כך במקומך.

4. הצבעות וטו זה לא מיותר ומסורבל לטעמי, אבל אני בעד, כל עוד מסכימים שהיחס וטואים הדרוש לביטול נשמר. כלומר, 4 מ-10 משתתפים.

1. מאלנס גם מבחינתי הוא שחקן ווייברס אבל יש כאלו שמוכנים להחזיק אותו ולסבול את לילות הזוועה באחוזים בעבור ספארקים פה ושם (אני לא אחד מאלו)
אבל בלי שום קשר, דראגיץ'- הורפורד זה לא כזה נורא. ברור שהורפורד עדיף עליו. אבל זה עובר אצלי.
כאמור, אין לי בעיה שמישהו ירוויח יותר בטרייד, זה לא כזה ביג דיל. גם אתה וגם אני ראינו טריידים פחות מאוזנם מזה שעוברים בליגות אחרות וזה לגיטימי לחלוטין. לא צריך לקפוץ על כל טרייד שולי.

2. קודם כל למשתמש מהייד יש את כל הלגיטמצייה בעולם לעשות זאת כי זאת ליגת פרנצ'ייז וזה הפרנצ'ייז שלו. הוא אולי לא השחקן הכי גדול בעולם אבל הוא תחרותי ופעיל ומשחק כברא שנים. ויותר חשוב מכך- נהנה מזה.
הוא מניה בטוחה, משחק בכל שנה כי תשוקה מניעה אותו. אולי ביל משחק השנה טוב ממנו אבל אין לך ערובה שביל יהיה כאן לחמשת השנים הקרובות. יש לך את כל הערובה בעולם ששחקן כמו נאס (מהייד) היה ויהיה גם עוד הרבה שנים טובות.
בכל ליגה שאתה בונה חשוב שתהיה ליבה של שחקנים שרצה אתך שנים. מה לעשות ולא כולם שחקנים גדולים?
אני מכיר שחקנים שמשחקים שנים ולא מצליחים להתחרות על כלום. לא הייתי מוותר עליהם רק כי הם לא תותחי על.
לשיטתך, ג'וני הרברט, ז'אן אלסי, גרהארט ברגר ואלכס זנארדי בזבזו את זמנם בפורמולה 1 כי הם לא התחרו על התואר.
למה בכלל שחר פרקיס ומרק פיליפוסיס שיחקו טניס? הם גם כך לא יכלו לזכות באף טורניר רציני, נכון?
ובשביל מי מישהו בכלל רכב בשנים שמיק דוהאן דוהאן שלט בסופרבייק וג'רמי מגראת' בסופרקרוס?

לא סתם הבאתי דוגמאות של ספורט יחידני, כי למרות שאנחנו מנהלים קבוצות, אנחנו פרטים בודדים. ישנם שחקנים טובים יותר וישנם פחות. מה שיבטיח לך ליגות פעילות ומעניינות זה אנשים שנהנים ולאו דווקא שחקנים גדולים.
חוצמזה, שבסוף גם זה שאף פעם לא זכה בכלום יכול לזכות בתואר, תשאל את מיקה האקינן. או בהשאלה מהייד (אייבי שמתחרה על התואר השנה מעולם לא זכה בכלום והוא משחק הרבה יותר שנים ממך)

3. "מלכות" ו"נסיכות"... וההודעה האחרונה שלך חתמו את זה סופית... אתה איתן פוקס! :twisted:

רוני, מודה ומתוודה, זו ככל הנראה העונה הגרועה בתולדותיי בסל ניוז. חלק מהסיבות נעוצות בכך שלצערי השנה יש לי פחות פנאי להשקות את הגינות. אבל זה לא תירוץ מספק עבורי. עשיתי המון טעויות השנה וכפי שפולניות העבר, ההווה והעתיד יעידו- אני משלם על כך את ליטרות הבשר שלי.

טוב שכשזה מגיע לראש בראש, שם אין לכם חצאית להתחבא מאחוריה מזעמו של המוק. הגביע כבר חרוט על שמי ועשוי מקריסטל בכדי שאשתה ממנו הנסי XO משובח בזמן שבנות הפורום ירדו על קורונות ניחומים בהופעה של סלין דיון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 4:15 pm 
Junior

עידן, אל תייחס לי יכולות שאין לי. לא הפלתי שום דבר לבדי, הייתי חלק מארבע משתתפים שהפילו את הטרייד הזה. (חלקי, בסופו של דבר, זהה לחלקך.... ::yaz-yk: )

מוק-
1. האמת שדראגיץ'-הרפורד אם היה עובר היה רק הטרייד השני הכי גרוע שראיתי מאושר, אחרי ג'וש סמית על גורדון ודאנדרה שאושר בליגת הרוטו של הייד. בכל מקרה, בהתחשב בכך שהקבוצה של קיו דווקא מסודרת בפוינטים וחסרה גבוהים זה רק מוסיף לכך שהטרייד היה לא מאוזן בעליל, וגם בלי קשר דראגיץ'-הרפורד זה לא מאוזן בעליל. שוב, קיו עצמו הודה שלא היה עושה את הטרייד אלמלא היה תקוע בתחתית.

2. דיברתי על מה שהוא עושה בליגת הרוטו של הפורום, לא בליגת הפרנצ'ייז.

ממש אין לי בעיה עם כל מה שרשמת בסעיף זה ולא, לשיטתי כל השמות האלה לא בזבזו את זמנם כי הם התחרו ונתנו את כל מה שיש להם.
לא זאת הבעיה שלי. האמת, גם קיו בכלל לא הבעיה שלי. אין לי שום בעיה עקרונית עם שיטת המשחק שלו, כל עוד הוא לא יעשה טריידים לא שוויוניים. רוצה להחזיק את דונטה קאנינגהאם מתחילת העונה עד סופה? מה אכפת לי, תעשה את זה. בגלל שזה כך מתחילת העונה ועד סופה אין עיוות. בניגוד למישהו אחר כאן, ואתה יודע מה? אחרי שעברנו את כל זריקת הרפש אחד על השני, אני דווקא מעריך מאוד את קיו על כך שלמרות שהוא במקום האחרון מהשבוע הראשון בערך הוא ממשיך לסדר את הקבוצה שלו ולא בורח.

הבעיה היא לא בקיו עצמו ואף פעם לא הייתה.
הבעיה היא בכך שיש כאן גישה מקבלת מדי לאנשים שבאמת זורקים זין על ההתנהלות כאן והורסים את המשחק. השנה נפלנו על חבר'ה חדשים טובים שמתחרים מהיום הראשון, גם אם הולך להם וגם אם לא, ואני בטוח במאה אחוז שאם ביל ועידן היו תקועים בתחתית הם היו ממשיכים לשחק כדי לא להפר את האיזון של המשחק ולהרוס לכולנו.

ואני בהחלט מתנצל ולוקח בחזרה את ההצהרה שלא ארצה להשתתף בליגה שתקבל את קיו. הוא בסדר גמור מבחינתי וטעיתי בגישה כלפיו. הפניתי את הבעיה אליו כשבעצם הבעיה שלי היא עם מישהו אחר לגמרי, אבל עליו דיברתי גם כן כבר מספיק פעמים.
אז נמשיך עם ההדמיה, פיליפוסיס שיחק טניס מבחינתי כי הוא בא למגרש כל פעם מחדש ונתן את כל מה שיש לו, הספיק או לא.
לא היית מתייחס לפיליפוסיס בצורה חיובית אם היה מגיע כל פעם מחדש לטורניר גדול וכל פעם שהיה מאבד סיכוי ויורד לפיגור 0-2 היה זורק את המחבט ופורש מהמשחק.

3. לא הבנת את זה כשבחרתי את סן פרנסיסקו לליגת הפרנצ'ייז??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 20, 2013 5:04 pm 
Junior

טוב, i rolled the dice
די חושש מהטרייד הזה כי דיוויס אולי פצוע, אולי סתם המאמן מעדיף את האח של האחות לופז
ויש לו פחות משחקים גם עד לפלייאוף וגם בפלייאוף עצמו
(אבל היי, מצד שני -ראשיד ומרקוס "אין ריבאונדר יותר טוב ממני בגיל 40 מאז רודמן" קמבי חוזרים לרוטציה! )

אבל האפסייד שלו מטורף ורציתי את החסימות\חטיפות\נקודות יותר מאחוזי השדה (בתקווה שהריבאונד לא יפגע יותר מידי )
חייבים מהלך עם סיכון בשביל להגיע לפלייאוף למרות הלו"ז כנראה הקשה ביותר עד שם

וכמובן - כשמלך הטריידים אומר טרייד אני עושה
(סליחה, לא מלך - נסיכה )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: