Chauncey כתב:
כנראה שפספסת את ההודעה הזאת, אז הדס-אפ :
כולנו החלטנו שלא מגלחים את הרגליים עד סיום העונה. קטע של גברים, אישה כלואה בגוף של גבר כמוך לא תבין זאת.
בערב הגמר של הפלייאוף נפגשים אצלך, מגלחים אחד לשני את הרגליים והחזה, ואת הבקרדי שומרים לך, אנחנו הגברים נשתה אפל-מרטיני ונדבר על הרגשות המציפות אותנו בעקבות הריקנות של סיום עונת הפנטזי הכי מכילה E-V-E-R.
1. אתה ברצינות אומר שמאלנס נחשב למשהו כערך טרייד, ואתה ברצינות אומר שדראגיץ'-הרפורד זה טרייד שלא נכנס אצלך לקטגוריית הטריידים שאסור לתת להם לעבור?
קיו בעצמו כבר הודה שלא היה עושה את הטרייד אם היה לו על מה לשחק.
2. יש תשוקה לשחקנים ויש הגזמה. לא שאכפת לי מי מחזיק את מה בסגל שלו, אבל אם אנחנו כבר מדברים על זה, אל תגיד לי שאתה מעדיף את סגנון המשחק של המשתמש גרנט היל מהייד פארק (מצטער שאני נותן דוגמא שאחרים לא יבינו, לא רוצה לדבר סרה על אנשים כאן..) שמשחק בתשוקה וממלא את השחקנים שלו בפיסטונסים ובשאר חבר'ה שהוא עשה להם לייק בפייסבוק , על פני סגנון המשחק של ביל כאן, ש"בא לדפוק כרטיס" ומשחק את המשחק בצורה מושלמת, גם הוא אגב שחקן עונה ראשונה.
ותודה שאתה מזכיר את העונה הראשונה שלי, בגלל זה אתה החבר הכי טוב שלי כאן ואני אוהב אותך כמו שרק גבר אמיתי יכול לאהוב את מנורת הלילה שלו.
בעונה הראשונה שלי נפלתי על טעויות סנטימנטליות ואחרות בחודש הראשון. או אז הגיע המחזור החודשי שלי (
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2976108,00.html) , למדתי איך משחקים את המשחק הזה, נתתי לכם בראש והבאתי גביע מוזהב חדש לארון הבובות שיש לי בחדר הקטן בו אני אוהב לשבת פעם ביום ולחשוב על המחשבות שלי. מאז אגב אני כמובן משחק בהילוך שלישי בכוונה כדי שלא תתבאסו שאני כל הזמן מנצח אותכם ולא תרצו לשתף אותי יותר, רק לא קלאס מספרים כיתה ה' אול אובר אגן. וכן, אני יודע שכבר הגזמתי עם בדיחות הגבר המחובר לצד הנשי שלו כבר לפני עשרה כאלה בערך.
3. קיו עצמו רשם כאן כמה פעמים שהוא לא ראה את אל הרפורד, אז לא הייתי בטוח כל כך במקומך.
4. הצבעות וטו זה לא מיותר ומסורבל לטעמי, אבל אני בעד, כל עוד מסכימים שהיחס וטואים הדרוש לביטול נשמר. כלומר, 4 מ-10 משתתפים.
1. מאלנס גם מבחינתי הוא שחקן ווייברס אבל יש כאלו שמוכנים להחזיק אותו ולסבול את לילות הזוועה באחוזים בעבור ספארקים פה ושם (אני לא אחד מאלו)
אבל בלי שום קשר, דראגיץ'- הורפורד זה לא כזה נורא. ברור שהורפורד עדיף עליו. אבל זה עובר אצלי.
כאמור, אין לי בעיה שמישהו ירוויח יותר בטרייד, זה לא כזה ביג דיל. גם אתה וגם אני ראינו טריידים פחות מאוזנם מזה שעוברים בליגות אחרות וזה לגיטימי לחלוטין. לא צריך לקפוץ על כל טרייד שולי.
2. קודם כל למשתמש מהייד יש את כל הלגיטמצייה בעולם לעשות זאת כי זאת ליגת פרנצ'ייז וזה הפרנצ'ייז שלו. הוא אולי לא השחקן הכי גדול בעולם אבל הוא תחרותי ופעיל ומשחק כברא שנים. ויותר חשוב מכך- נהנה מזה.
הוא מניה בטוחה, משחק בכל שנה כי תשוקה מניעה אותו. אולי ביל משחק השנה טוב ממנו אבל אין לך ערובה שביל יהיה כאן לחמשת השנים הקרובות. יש לך את כל הערובה בעולם ששחקן כמו נאס (מהייד) היה ויהיה גם עוד הרבה שנים טובות.
בכל ליגה שאתה בונה חשוב שתהיה ליבה של שחקנים שרצה אתך שנים. מה לעשות ולא כולם שחקנים גדולים?
אני מכיר שחקנים שמשחקים שנים ולא מצליחים להתחרות על כלום. לא הייתי מוותר עליהם רק כי הם לא תותחי על.
לשיטתך, ג'וני הרברט, ז'אן אלסי, גרהארט ברגר ואלכס זנארדי בזבזו את זמנם בפורמולה 1 כי הם לא התחרו על התואר.
למה בכלל שחר פרקיס ומרק פיליפוסיס שיחקו טניס? הם גם כך לא יכלו לזכות באף טורניר רציני, נכון?
ובשביל מי מישהו בכלל רכב בשנים שמיק דוהאן דוהאן שלט בסופרבייק וג'רמי מגראת' בסופרקרוס?
לא סתם הבאתי דוגמאות של ספורט יחידני, כי למרות שאנחנו מנהלים קבוצות, אנחנו פרטים בודדים. ישנם שחקנים טובים יותר וישנם פחות. מה שיבטיח לך ליגות פעילות ומעניינות זה אנשים שנהנים ולאו דווקא שחקנים גדולים.
חוצמזה, שבסוף גם זה שאף פעם לא זכה בכלום יכול לזכות בתואר, תשאל את מיקה האקינן. או בהשאלה מהייד (אייבי שמתחרה על התואר השנה מעולם לא זכה בכלום והוא משחק הרבה יותר שנים ממך)
3. "מלכות" ו"נסיכות"... וההודעה האחרונה שלך חתמו את זה סופית... אתה איתן פוקס!
רוני, מודה ומתוודה, זו ככל הנראה העונה הגרועה בתולדותיי בסל ניוז. חלק מהסיבות נעוצות בכך שלצערי השנה יש לי פחות פנאי להשקות את הגינות. אבל זה לא תירוץ מספק עבורי. עשיתי המון טעויות השנה וכפי שפולניות העבר, ההווה והעתיד יעידו- אני משלם על כך את ליטרות הבשר שלי.
טוב שכשזה מגיע לראש בראש, שם אין לכם חצאית להתחבא מאחוריה מזעמו של המוק. הגביע כבר חרוט על שמי ועשוי מקריסטל בכדי שאשתה ממנו הנסי XO משובח בזמן שבנות הפורום ירדו על קורונות ניחומים בהופעה של סלין דיון...