סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 04, 2024 8:59 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 1:24 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אם אתה מוכן למכור 0.8 חסימות ו0.6 חט' בשביל כ"כ הרבה ריב' וצניחה באחוזי השדה, תהיה בריא...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 3:15 am 
Freshman

איך האפסייד שלו יעזור לך העונה?
ולא אמרנו שלי יש את הלו״ז הכי קשה עד הפלייאוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 12:28 pm 
Junior

אני לא מצליח להבין את הטריידים הללו של שחקנים באותה העמדה.

לא ברור שמישהו הולך להרוויח ומישהו להפסיד... צר לי אבל חוץ מבליגת קיפרים, מקומו של אנתוני דיוויס הוא בוויברס.

והנה אתה רואה צ'ונסי, למרות שהטרייד נוטה בבירור לטובתך, זה לא וטו.

נ.ב. הפער בתפוקה בין דיוויס לטייסון בוודאי אינו קטן מזה שבין הורפורד לדראגיץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 12:49 pm 
Junior

:-(

(ובנוסף התלבטתי בין פרקינס לתאבו ובחרתי פרקינס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 4:07 pm 
Junior

בחייאת מוק...

בדירוגים של http://basketballmonster.com/PlayerRankings.aspx
אנטוני דיוויס 33, טייסון 41.

אל הרפורד 30, דראגיץ' 77.

אין לנו כלי אחר טוב יותר להעריך את השווי הכולל שכל שחקן הביא עד עכשיו לשולחן.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 4:35 pm 
מנהל פורום

מוק כמובן הגזים קצת, אבל עדיין זה טריד שלטעמי לא מחזק אותך בכלל, ולוקח אותך בשתי קטגוריות די חשובות למטה

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 4:44 pm 
Junior

מי זה אותך?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 21, 2013 9:30 pm 
Junior

אותי. פוגע לי בריבאונד ואחוזי שדה (אחרי 11 מ-11 מהעונשין אז אולי גם בזה )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 24, 2013 3:44 pm 
Junior

שבוע של ניהול כושל מצידי.
זה התחיל בהעדפה של פרקינס על תאבו דווקא בשלב שבו דאגתי לשלשות - פרקינס לא שיחק ותאבו נתן 5 שלשות, 2 חסימות ואחוזים טובים.
המשיך בהתלבטות אם להשאיר את מאלינס אחרי הערב החלש של ה-15 נקודות, השארתי וכפי שהזהירו פה הוא רצח לי את קטגוריית אחוזי השדה די במו ידיו
וכלה בשחרור זעם של פייבורס חסר הטרייד לטובת רובינסון חסר האישור הרפואי שעלה לי בעוד 3 חסימות.

אחרי כל זה רוב הסיכויים שאני מנצח באיבודים, עונשין שלשות ואסיסטים.
בן הזאב ינצח בריבאונד והנקודות.
אם אני אכן שומר על הקטגוריות שלי ולוקח אחת מתוך 3 הקטגוריות הפתוחות - חסימות (4 לו), חטיפות (2 לי) או אחוזי שדה (1.7% לו) דיינו

מעבר לזה נקווה שביל יבטיח את מקומו בפלייאוף עם ניצחון גבוה ו-Q יחגוג ניצחון שני ברצף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 24, 2013 4:03 pm 
Junior

idansha כתב:
ו-Q יחגוג ניצחון שני ברצף

נחזיק אצבעות חזק חזק אבל אין לו באמת אופציה לקחת אף אחת מהקטגוריות שאצלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 24, 2013 5:16 pm 
Hall of Famer

אני עם שבוע זוועתי בכל הליגות (חילופים מאוחרים וגרועים, פציעות, סתם כושר גרוע של שחקנים), אבל אם נתייחס ספציפית להד-טו-הד, אני עמוק בקקי מול ביל כשרק לפני יומיים-שלושה הייתי בפיגור 0-9 מרשים וכרגע התוצאה היא 5-3 לביל. אחוזי שדה כנראה שישארו אצלי אם לא יהיו קטסטרופות הלילה, הנקודות (552-504 כרגע), האסיסטים (187-155) והאיבודים (92-83) ישארו אצל ביל וכל השאר די צמוד. ולמרות זאת, אלא אם המתנדנדים אצל ביל (ת'אד יאנג ובעיקר ג'ו-ג'ו) ישארו על הספסל, אני חוזה שהמץ'-אפ הזה יסתיים ב-7-2 או 8-1 לביל כשאני אקח כנראה את החטיפות ואולי אחד מבין אחוזי שדה וריבאונד וביל את כל השאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 24, 2013 9:00 pm 
מנהל פורום

וכאילו לא יכל להיות יותר צפוף לשבוע הזה, אנחנו נכנסים ללילה האחרון כשהבילרס שמובילים על רוני 5-3 הם הסדרה עם ההפרש הכי גבוה כרגע!!
3 סדרות נמצאות כרגע על 5-4, ועוד אחת בשיוויון 4-4.

יש לי קצת זמן מחשב ומשעמם לי, אז נעבור לניתוח קליל של מה שנשאר הלילה:

בילרס 5 - נורווגים 3
8 משחקים אצל רוני לעומת 7 וחצי (ג'ו ג'ו בחוץ, יאנג בסימן שאלה) אצל ביל.
רוני סגור על האחוזים, ביל סגור על אסיסטים וכנראה על נקודות (פער של כ-50).
החטיפות נראה שישארו אצל רוני, הריב' ככל הנראה ישנו כיוון לביל הודות לצמד של ממפםיס ולנואה, היתרון 4 בשלשות לדעתי לא יספיק לביל בסוף, אבל היתרון 9 באיבודים כן. השיוויון בחסימות ילך גם הוא לגבוהים של ביל, והעונשין צמוד מאוד מאוד, כשמשחק עם הרבה הגעות לקו של ווסטברוק יכול להיות זה שיכריע.

הערכה סופית: בילרס 6 -נורווגים 3

פרינסס 5 - קיו 4
9 משחקים לשני הצדדים.
עונשין ונקודות לקיו, כנראה גם אחוזי שדה. שלשות, ריב' וחטיפות לצ'ונס.
15 באסיסטים עם הולידיי בהרכב זה הרבה מאוד. מצד שני משחקים טובים של קיירי+לילארד+קוליסון יכולים אולי להפוך. כנראה ישאר אצל צ'ונס. 3 בלוקים עם איבקה אצלך זה כבר יתרון ענק. תוסיפו את צ'אנדלר וסטיסמה וזה כמעט על סף הבלתי עביר, בטח כשאין חוסמים מהשורה הראשונה בצד השני. האיבודים זה טריקי, ויכול להיות שמשחק טוב של השילשייה שהוזכרה שיקרבו את קיו לאסיסטים, יהיה זה שיפיל אותו באיב'.

הערכה סופית: פרינסס 6 - קיו 3

דרגונס 4 - שם קבוצה 4
כרגע לא כל ההרכב של אלון משחק, כך שקשה להמר מה יקרה. מה שכן החסרון של פרקר עלול לפגוע במאמצי האסיסטים של דייס. מהמר על 6-3 לדייס אלא אם אלון יסדר עניינים...

זומבי 5 - קורבס 4
11 אצל הקורבס מול 9 של הזומבים, אבל זה נראה כמו איכות מול כמות לצערי...
נק' וריב' סגור אצל הקורבס. אסיסטים, שלשות, איב' ועונשין סגור אצל עידן.
4 הפרש בחסימות אמור להספיק לי עם ג'רמיין שחוזר לחיים, פרקינס, וואלאס וגם וייד וג'י. היתרון באחוזים גם אמור להספיק עם כרמלו, רוביו, אנתוני דיוויס ווינס בצד של הזומבים, לעומת שחקנים עם אחוזים טובים+ אצלי. נשארנו עם החטיפות כקטגוריה מכריעה. שנינו העמדנו חוטפים טובים לקראת הלילה, ולפי הממוצעים של השבועיים האחרונים שנינו אמורים לחטוף כ-15 כדורים הלילה. כידוע, אמור זה שם של דג, אז באמת שקשה ליל להמר על המנצח כאן. גם הממוצעים השנתיים דומים מאוד, אז תרשו לי שלא להמר כאן.

הערכה סופית: 5-4 למישהו...

לפי ההערכות האלו, טבלת המרכז בסוף הערב תראה בערך כך:
3. בילרס -
4. זומבים 2.5 (3.5)
5. פרינסס 4
6. נורווגים 4.5
7. קורבס 8.5 (9.5)
8. דרגונס 12

אם זה אכן קורה, הבילרס כמעט ומבטיחים את מקומם, בעוד הדרקונים מתרחקים למרחק גדול מאוד מהפלייאוף, אך למזלם יש להם עוד לו"ז קל יחסית והם יוכלו עדיין לתקן.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 24, 2013 10:37 pm 
Freshman

גם אם אכן אנצח 6-3 (וזה אם גדול לטעמי), אני לא חושב שאני מבטיח כלום.
הפערים עדיין לא גדולים מאוד, יש לי עוד שני שבועות קשים ואת אלון בשבוע האחרון.

בדיעבד אני ממש מצטער על ההרמות של גריינג'ר (לא ברור אם יהיה שווה משהו בכלל העונה) ורוז (לא ברור אם ישחק בכלל בעונה שלנו, או בכלל). כנראה שבלעדיהן הייתי מבטיח בוודאות פלייאוף, ונלחם על המקום השני. סתם בזבוז.
אבל עונה ראשונה, לומדים וזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 24, 2013 10:58 pm 
Junior

אני ממש לא חושב שעשית טעות בנושא השניים, לואו ריסק מול היי ריוורד.
היית ועודך במצב האופטימלי להימורים שכאלה. להיאבק על המקום השני היה לונג שוט רציני מבחינתך, להילחם עם מוק כשאתה כבר עכשיו רחוק ממנו 7.5 משחקים ולפניך סדר משחקים קשה. לעומת זאת בפלייאוף אתה די סגור, וכבר די מזמן. הפרש גדול מדי, וגם אם אצלך תהיה נפילה, אחד משניים שמאוד רחוקים ממך ייצטרך לתת סיומת מהסרטים, כשבאותו זמן כל שלושת האחרים שבאמצע יישמרו על איזון. לא ממש ריאלי שגם זה ייקרה וגם זה ייקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 25, 2013 1:41 am 
Junior

אה, אחלה בחלה של פריוויו עודד.
תודה!
מקווה שיהיה לך משעמם מספיק בכל יום ראשון עד סוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 25, 2013 2:01 am 
מנהל פורום

עברנו 2 משחקים לבינתיים, וכמו שצפתי אי אפשר היה לצפות את החטיפות.
רוביו עם 6, קירילנקו עם 3, קרטר עם 2. סה"כ 11 לזומבים. סטף עם 5 דיוויד לי עם 1. סה"כ 6 אצלי.
כרגע 7 הפרש די נוח לזומבים בקטגוריה שכנראה תכריע את ההתמודדות.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 25, 2013 3:33 am 
Junior

עודד וולפסון כתב:

פרינסס 5 - קיו 4
9 משחקים לשני הצדדים.
עונשין ונקודות לקיו, כנראה גם אחוזי שדה. שלשות, ריב' וחטיפות לצ'ונס.
15 באסיסטים עם הולידיי בהרכב זה הרבה מאוד. מצד שני משחקים טובים של קיירי+לילארד+קוליסון יכולים אולי להפוך. כנראה ישאר אצל צ'ונס. 3 בלוקים עם איבקה אצלך זה כבר יתרון ענק. תוסיפו את צ'אנדלר וסטיסמה וזה כמעט על סף הבלתי עביר, בטח כשאין חוסמים מהשורה הראשונה בצד השני. האיבודים זה טריקי, ויכול להיות שמשחק טוב של השילשייה שהוזכרה שיקרבו את קיו לאסיסטים, יהיה זה שיפיל אותו באיב'.

הערכה סופית: פרינסס 6 - קיו 3

בחסות השמונה מתשע מהשדה של לנדרי, מהפך בגזרת אחוזי השדה. האיבודים אבוד בשבילי, אבל ה3:6 החזוי של עודד כרגע מתגשם. הנסיכות ינסו בהמשך הערב להחזיק את הקטגוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 25, 2013 8:22 am 
Hall of Famer

טוב, בסוף זה נגמר איפשהו באמצע בין התחזית שלי לתחזית של וולפסון, ביל הצליח להחזיק את השלשות, לקחת את הריבאונד והחסימות ולהגיע לשיוויון בחטיפות, אני הצלחתי לגנוב את אחוזי השדה והעונשין נשאר אצלי, כך שבסוף זה 6-2. אז כרגע צ'ונסי עוקף אותי למקום החמשי והפער מעודד ואלון שבמקום השביעי-שמיני ומחוץ לפלייאוף הצטמצם עוד קצת. עוד שבוע-שבועיים כאלו ואני לגמרי בחוץ כמו שצפיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 25, 2013 11:20 am 
Junior

כפי שנחזה פה מאלינס הרג לי את קטגורית אחוזי השדה וחבל במשחק מול אחד המתמודדים הראשיים. הטעויות האחרות (להוריד את פייבורס, פרקינס על פני שפלוסה ) כנראה לא שינו
ניצחון 5-4 קטן ונחמד.
יש לי יתרון 7 על בן הזאב ו-8.5 על הדרקון.
לי יש את התוכי הכחול, איש ללא שם (בשבוע שבו כנראה לא אוכל לעשות חילופים ויהיה כואב) ואת הנסיכה והעדשה (בשבוע שבו הקליפרס עם רק 2 משחקים ויהיה יותר נחמד)

מכיוון שהם עם 2 שבועות היבקסיוס ועוד ללא שם (עודד) ובילרס (אלון) אני מניח שהם ישיגו ב-3 השבועות הללו סה"כ 18-20 נקודות. זה אומר שאני צריך 13. לא קל אבל אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 25, 2013 12:00 pm 
Freshman

טוב, אז אחרי הסבל המתמשך מגריינג׳ר ורוז, סוף סוף פצוע הפתיע אותי לטובה הלילה.
כשהרמתי את יאנג שלשום מאוד פחדתי שלא יחזור בראשון(מה שהיתה התחזית האופטימית), כי למרות התחזיות שלכם לגבי, היה לי ברור לכל אורך השבוע, גם ב9-0, שזה הולך להיות צמוד מאוד. אז אכן היה צמוד למרות ההפרש שקצת משקר, ויאנג לבדו הביא לי נקודה כשהביא לשוויון בחטיפות ולניצחון בריב׳.
השבוע הנסיכות כשהלו״ז שלי דליל משהו, כך שהפסד נראה סביר.
מקווה שהתוצאות מסביב לא ילחיצו מדיבנושא הפלייאוף, שאני עדיין לא בטוח לגביו.
מה שכן, אם אצליח לנצח השבוע, אז בשבוע הבא כן אתחיל לפזול למקום השני במפגש ישיר מול מוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 25, 2013 12:02 pm 
מנהל פורום

עודד וולפסון כתב:
לפי ההערכות האלו, טבלת המרכז בסוף הערב תראה בערך כך:
3. בילרס -
4. זומבים 2.5 (3.5)
5. פרינסס 4
6. נורווגים 4.5
7. קורבס 8.5 (9.5)
8. דרגונס 12

אם זה אכן קורה, הבילרס כמעט ומבטיחים את מקומם, בעוד הדרקונים מתרחקים למרחק גדול מאוד מהפלייאוף, אך למזלם יש להם עוד לו"ז קל יחסית והם יוכלו עדיין לתקן.

טוב, ההערכות היו די מדוייקות, הנה הטבלה האמיתית:

3. בילרס -
4. זומבים 3
5. פרינסס 4.5
6. נורווגים 5.5
7. קורבס 10
8. דרגונס 11.5

הבילרס הרבה יותר קרובים לאיים על הביי של מוק (5 משחקים בלבד) מאשר ליפול מתמונת הפלייאוף, כך שרק מפלות גרנדיוזיות שלהם בצירוף תוצאות "מבושלות" של האחרים יוציאו אותם החוצה.
אלון מתחיל השבוע את רצף ההיביסקוס, אני אתחיל אותו בשבוע הבא, וזאת למען האמת האופציה שלנו לסגור מרווחים, אחרת שתי נציגות הגמר של העונה שעברה ישארו מחוץ לפלייאוף בכלל!

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 25, 2013 12:21 pm 
מנהל פורום

השבוע קרב קשה מול דייס, שמגיע היישר מהמקום הראשון.
על פניו, הלו"ז לשבוע הקרוב נראה לטובתי, כשמלבד טיג מאטלנטה שישחק אצלו 4 משחקים, אף אחד אחר לא משחק מלא, והיקסון בכלל משחק רק פעמיים.
אפשר גם להוסיף את טוני פרקר שכרגע נמצא בסימן שאלה למשחק הקרוב לפחות.
אצלי רוב הסגל הקבוע ישחק 4 פעמים (גיי, קארי, לי, טייריק, טרנר) בעוד האחרים משחקים 3 פעמים.

אם צריך למצוא זמן לתקוע את המוביל, נראה שהשבוע זאת הזדמנות נהדרת.
עכשיו רק צריך לא לעשות שטויות, ולהוציא את זה אל הפועל...

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 25, 2013 9:06 pm 
Junior

עודד, אחלה פריוויו, אם תעשה אותו כל שבוע יהיה נחמד... אבל אני מוחה מההתעלמות הצמרתית! :evil:
מה אנחנו עזים?!

וביל, אתה יכול להירגע, אחד משני המקומות הראשונים משוריין לי כבר בכספת, במקרר ובבנק (וזה לא 5, זה 6)

אם גימל לא היה נופל לי על שבוע מקוצר, יכלתי להגדיל את הפער. אבל השבועיים הללו של האולסטאר נכנסו בלו"ז שלי חזק.

אתה בהחלט יכול להיות רגוע. 10 נקודות מהחמוקיים של אלון... אין לך סיכוי לא להיות בפלייאוף. לדעתי כבר בשבוע הבא טים ניים ואני נקבל כוכבית קלינץ' ויש סיכוי שגם אתה תקבל אותה בשבוע הבא או מקסימום עוד שבועיים.

שני קרבות מעניינים השבוע בין הזומבים לנורבגים ובין הברביות של צ'ונסי לעירקיות של ביל. כשברקע אלון יחגוג על הישבן של גימל ווולף-מן יהיה בסוג של שבוע להיות ולחדול מול המוביל.

אם אלון לא יהיה בפלייאוף זו תהיה הפעם הראשונה שאני יכול לחשוב עליה שמוביל חילופים בליגה ששיחקתי בה, יעוף בשלב כזה.
בכלל מפתיע אותי לגלות שאני אחרון בחילופים מבין שוכני הפלייאוף ולפני אחרון בכלל, אם לא לוקחים בחשבון את העציצים.

אפרופו עציצים, היביסקוס? באמת?? מכל הצמחים שאפשר לחשוב עליהם מי הגה את הצמח ה"או סו גיי" הזה??
לא צריך להיות קוסמטיקאית או חובב רפואה סינית בכדי לחשוב בכיוון הזה בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 26, 2013 12:04 am 
Junior

Mook כתב:
אם גימל לא היה נופל לי על שבוע מקוצר, יכלתי להגדיל את הפער. אבל השבועיים הללו של האולסטאר נכנסו בלו"ז שלי חזק.

הסתכלתי על ההתמודדות שלכם ואם גימל היה טורח לעדכן את הסגל, בלי חילופים, רק שאמיר ג'ונסון, אריק גורדון ו-JR ישחקו את המשחקים שלהם הוא היה מנצח 6-3.

כמובן שזה עזר לי בהתמודדות מולו אבל עדיין מבאס לראות אדם שבחר את לברון ועוד כמה שחקנים טובים מוותר ככה.
בהתחשב ששני המפגשים הבאים שלו הם מול עודד ואלון, אני שוקל להציע טרייד
תמורת הבטחה שהוא מעדכן את הסגל אני אתן משלוח מנות שכולל במבה שוש, 3 אוזני המן ממאפייה זולה ו-2 מיני פסק זמן.
אם במקום הבטחה הוא פשוט יתן את המפתחות ל-Q שיוודא במקומו שהסגל מעודכן, אני משדרג לבמבה אוסם ומוסיף 2 כיף כף ורעשן

וכמובן שמוק בלבל בין אלון לעודד.
זה כנראה הגיל לא מה שהיה פה, אולי הייתה נזילת סיליקון

אגב, סיליקון זה אחלה :oops:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 28, 2013 9:06 am 
Junior

אוי איזה טריידים מזעזעים
הורפורד (+אמר'ה) על ג'פרסון כשלהורפורד בכלל לוז עדיף
קורבר על דנג
צ'נדלר עם עוד משחק של מעל 20 ריבאונדים על הפצוע האנגלי דיוויס

איפה הותיקים בליגה שאמורים להגן על שחקנים של שנה ראשונה מניצול?

הייתי יכול להוביל על רוני במקום להיות מועמד לעוף מהפלייאוף
מזעזע :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: