הערכות לערב האחרון. איך אתם מחכים לזהההההה!!
הטבלה נכון לערב הלילה האחרון של השבוע:
1. שם קבוצה -
2. שואודאון הוקס 1
3. נורווגים 10.5
4. פרינסס 10.5
5. בילרס 11
6. זומבים 15
7. קורבס 16
8. דרגונס 21.5
9. אבירים אדומים 31
10. קיו 48.5
תוצאות נכון לכרגע: 7-2 שלי על גימל, 7-2 של צ'ונס על רוני, 7-2 של מוק על ביל, 5-3 של אלון על קיו, ו6-2 של דייס על עידן.
ההערכות ללילה האחרון:
קורבס 7 - אבירים 29 משחקים אצלי לעומת 11 אצל גימל.
4 סגורות אצלי (נק', ריב', אס', חסימות). האיב' ושלשות של גימל.
החטיפות אמורת להישאר שלי, עם יתרון של 10. באחוזים העסק הרבה יותר נזיל,כשאני כרגע מוביל ב1.8% מהעונשין ו-0.7% מהשדה
הערכה סופית: קורבס 6 - אבירים 3 (זה גם יכול להיגמר 5-4 סוף או 7-2, אבל הכי סביר שהאחוזים יתחלקו ביננו)פרינסס 7 - נורווגים 211 משחקים לכל אחד.
ריב', אס' חט' של צ'ונס. עונשין ואיב' של רוני.
6 הפרש בבלוקים לפרינסס, אל עם איבקה מחוזק בדיאנדראה זה אמור להספיק אלא אם היברט ישתולל בטירוף. 2.7% יתרון לפרינסס, וגם כאן נראה שרק משהו מרעיש יוציא את זה מהידיים של צ'ונס.
שלשות ונקודות זה יותר טריקי. יתרון של 8 שלשות בערב אחרון הוא לא קטן אבל גם נזיל כשממול מחכים פול ג'ורג' ות'ורנטון בכושר מטורף, יחד עם נאש ובאטום. גם 32 הפרש בנקודות זה הפיך לחלוטין, בעיקר כשאצל צ'ונס משחקים 5 שלא קולעים בדאבל פיגרס ורק 2 מעל 13 בשבוע האחרון, בעוד אצל רוני כולם בדאבל פיגרס, ו-7 קולעים מעל 15 בראשות 24.5 של ווסטברוק.
הערכה סופית: פרינסס 6 - נורווגים 3 (אבל גם 7-2 בהחלט יכול לבוא בחשבון)הוקס 7 - בילרס 29 למוק מול 3 של ביל.
שלשות, נק', ריב',אס', חט', חס' - הכל סגור ומסגור אצל מוק בכיס.
0.2% יתרון למוק מהשדה, 0.1% לביל מהקו ויתרון של 6 באיבודים לביל.
יהיה מעניין לראות איך הערב האחרון ישוחק ע"י שני היריבים. אני מהמר שישאר הססטוס קוו
הערכה סופית: הוקס 7 - בילרס 2דרגונס 5 - קיו 311 לאלון מול של קיו.
3 בטוח לאלון (שלשות, אס', איב') מול כנראה אחוזי שדה של קיו (יתרון של 1.6%, כשאצל אלון בין השאר ישחקו ג'נינגס, אפללו וג'אמיר).
נקודות ישאר אצל אלון, בחסימות שובר השיוויון ישבר גם לכיוון הדרקונים. חט' יתרון של 2 לקיו מאוד שביר, ועל אף החוטפים הטובים של קיו, אני מהמר גם כאן על אלון, והפרש 20 בריב' ללא גבוה שואב אחד, מול סוללה שכוללת בין היתר את למרקוס, אמינו,גארנט ולופז הקטן,בטח ובטח לא יספיק.
הערכה סופית: דרקונים 8 - קיו 1שם קבוצה 6 - זומבים 28 שחקנים אצל כל אחד.
4 רשומות על דייס (שדה, עונשין, נק', ריב').
6 חס' יתרון לדייס יספיקו עם הווארד בהרכב, ובלי גבוהים משמעותיים אצל עידן. מצד שני יתרון 11 באיב' ככל הנראה יספיק לזומבים. השלשות ישארו כנראה אצל עידן, אלא אם קובי ו/או אנדרסון ישתוללו.
יתרון 2 באס' לדייס בהחלט לא יחזיק מעמד וגם כאן עידן ירוויח, ונראה שגם בחט' רוביו ולאורי ינצחו בעבור הזומבים.
הערכה סופית: שם קבוצה 6 - זומבים 3הטבלה עפ"י ההערכות האלו:
1. שם קבוצה -
2. הוקס -
3. נסיכות 10.5
4. נורווגים 13.5
5. בילרס 15
6. קורבס 16
7. זומבי 18
8. דרקונים 19.5
9. אבירים 34
10. קיו 53.5
מוק ודייס ראש בראש על יתרון הביתיות.
צ'ונס עומד במילתו, ואכן מבטיח מעשית עלייה לפלייאוף.
הזומבים לדעתי יסיימו לבסוף בחוץ, וישאר לנו קרב ישיר בין אלון לבילרס ל המקום האחרון!