סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 04, 2024 9:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מרץ 05, 2013 12:27 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הגיעה מישהי אבל הציצים שלה היו בגדלים שונים, אחד מהם בכלל מרובע אז הנחתי שמוק שלח אותה.
העברתי הלאה לוולפסון שתבדוק איך הוא הצליח לשלם לגימל יותר ממני
אמרתי כבר ג׳ונסון עם 10 מ-10??

אני הולך להפסיד לדייס בלי אפשרות לחילופים
טעות של נוב לקחת את לאונרד במקום קיד כשאני לא זמין להחלפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 05, 2013 12:40 pm 
מנהל פורום

עדיין לא הפנמת שהקרב שלך לא מולי??
דבר עם צ'ונסי או רוני או ביל, אם תרצה להיכנס בסוף לפלייאוף, תהיה צריך להדיח משם את אחד מהם!

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 05, 2013 3:15 pm 
Freshman

אני כבר די בטוח שאני לא אהיה בפלייאוף
אני בדרך לתבוסה השבוע מול מוק עם לו"ז נוראי, ואם חו"ח יהיה צמוד בין רוני לצ'ונסי ועידן ינצח, אני אמצא עצמי במקום השביעי כבר השבוע.

העיקר שבפלייאוף אני אקרע אתכם עם הפצועים שיחזרו, אתם עוד תראו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 2:46 am 
Freshman

מדהים.
שעתיים אחרי שסגרתי את הטרייד עם קיו (שגם כך כדאיותו היתה מוטלת בספק, אך חשבתי שעם הלו"ז העדיף זה יהיה לי שווה), מסתבר שאמרה בחוץ לחודש וחצי.
איזה באסה.

לפחות יהיה לי עוד מקום ברוטציה, אני מניח שגם זה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 2:59 am 
מנהל פורום

אני חושב שגם לפני הפציעה, זה טרייד ממש רע בשבילך...
הארדן זה אחד מהשחקנים שלא ממהרים לוותר עליהם במשחק הזה, וגם ככה אתה מקבל את הורפורד רק ל-3 משחקים.
ביל כרגע פצוע ודווקא מונרו חזר.

מקווה שלא יעלה לך במקום בפלייאוף

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 4:22 am 
Freshman

עודד וולפסון כתב:
אני חושב שגם לפני הפציעה, זה טרייד ממש רע בשבילך...
הארדן זה אחד מהשחקנים שלא ממהרים לוותר עליהם במשחק הזה, וגם ככה אתה מקבל את הורפורד רק ל-3 משחקים.
ביל כרגע פצוע ודווקא מונרו חזר.

מקווה שלא יעלה לך במקום בפלייאוף

התקווה היא שביל יחזור עד יום שלישי, ואז אקבל אותו ואת הורפורד לארבעה משחקים השבוע במקום שלושה של הארדן, אספיק לקבל משחק אחד ממונרו ומג'ונסון, (שישארו להם עוד שניים) וכמובן שקיוויתי גם לקבל את אמרה לשלושה מתוך הארבעה שלו השבוע, אך מסתבר שלא שלושה ולא ארבעה.

בכל מקרה, גם בצורה הזאת של הטרייד אני לא יכול להגיד שאני מצטער עליו, בגלל הלו"ז הרע של הארדן השבוע ובפלייאוף. נכון שכשהוא נותן 40 נק' זה יכול להיות כמו שני משחקים, אבל אם הורפורד ימשיך בכושר שלו, ארבעה משחקים בשבוע שלו שווים יותר משלושה של הארדן.
אם נקזז את ג'ו-ג'ו על ביל, אני מניח שסתם חבל שנתתי את מונרו לחינם. אבל זה מה יש. אתנחם בחופש פרי אייג'נסי שזה נותן לי, שבהחלט הייתי זקוק לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 4:31 pm 
מנהל פורום

הערכות לערב האחרון. איך אתם מחכים לזהההההה!! :ya_hoo_oo: :ya_hoo_oo: :ya_hoo_oo:

הטבלה נכון לערב הלילה האחרון של השבוע:

1. שם קבוצה -
2. שואודאון הוקס 1
3. נורווגים 10.5
4. פרינסס 10.5
5. בילרס 11
6. זומבים 15
7. קורבס 16
8. דרגונס 21.5
9. אבירים אדומים 31
10. קיו 48.5

תוצאות נכון לכרגע: 7-2 שלי על גימל, 7-2 של צ'ונס על רוני, 7-2 של מוק על ביל, 5-3 של אלון על קיו, ו6-2 של דייס על עידן.

ההערכות ללילה האחרון:

קורבס 7 - אבירים 2
9 משחקים אצלי לעומת 11 אצל גימל.
4 סגורות אצלי (נק', ריב', אס', חסימות). האיב' ושלשות של גימל.
החטיפות אמורת להישאר שלי, עם יתרון של 10. באחוזים העסק הרבה יותר נזיל,כשאני כרגע מוביל ב1.8% מהעונשין ו-0.7% מהשדה
הערכה סופית: קורבס 6 - אבירים 3 (זה גם יכול להיגמר 5-4 סוף או 7-2, אבל הכי סביר שהאחוזים יתחלקו ביננו)

פרינסס 7 - נורווגים 2
11 משחקים לכל אחד.
ריב', אס' חט' של צ'ונס. עונשין ואיב' של רוני.
6 הפרש בבלוקים לפרינסס, אל עם איבקה מחוזק בדיאנדראה זה אמור להספיק אלא אם היברט ישתולל בטירוף. 2.7% יתרון לפרינסס, וגם כאן נראה שרק משהו מרעיש יוציא את זה מהידיים של צ'ונס.
שלשות ונקודות זה יותר טריקי. יתרון של 8 שלשות בערב אחרון הוא לא קטן אבל גם נזיל כשממול מחכים פול ג'ורג' ות'ורנטון בכושר מטורף, יחד עם נאש ובאטום. גם 32 הפרש בנקודות זה הפיך לחלוטין, בעיקר כשאצל צ'ונס משחקים 5 שלא קולעים בדאבל פיגרס ורק 2 מעל 13 בשבוע האחרון, בעוד אצל רוני כולם בדאבל פיגרס, ו-7 קולעים מעל 15 בראשות 24.5 של ווסטברוק.
הערכה סופית: פרינסס 6 - נורווגים 3 (אבל גם 7-2 בהחלט יכול לבוא בחשבון)

הוקס 7 - בילרס 2
9 למוק מול 3 של ביל.
שלשות, נק', ריב',אס', חט', חס' - הכל סגור ומסגור אצל מוק בכיס.
0.2% יתרון למוק מהשדה, 0.1% לביל מהקו ויתרון של 6 באיבודים לביל.
יהיה מעניין לראות איך הערב האחרון ישוחק ע"י שני היריבים. אני מהמר שישאר הססטוס קוו
הערכה סופית: הוקס 7 - בילרס 2

דרגונס 5 - קיו 3
11 לאלון מול של קיו.
3 בטוח לאלון (שלשות, אס', איב') מול כנראה אחוזי שדה של קיו (יתרון של 1.6%, כשאצל אלון בין השאר ישחקו ג'נינגס, אפללו וג'אמיר).
נקודות ישאר אצל אלון, בחסימות שובר השיוויון ישבר גם לכיוון הדרקונים. חט' יתרון של 2 לקיו מאוד שביר, ועל אף החוטפים הטובים של קיו, אני מהמר גם כאן על אלון, והפרש 20 בריב' ללא גבוה שואב אחד, מול סוללה שכוללת בין היתר את למרקוס, אמינו,גארנט ולופז הקטן,בטח ובטח לא יספיק.
הערכה סופית: דרקונים 8 - קיו 1

שם קבוצה 6 - זומבים 2
8 שחקנים אצל כל אחד.
4 רשומות על דייס (שדה, עונשין, נק', ריב').
6 חס' יתרון לדייס יספיקו עם הווארד בהרכב, ובלי גבוהים משמעותיים אצל עידן. מצד שני יתרון 11 באיב' ככל הנראה יספיק לזומבים. השלשות ישארו כנראה אצל עידן, אלא אם קובי ו/או אנדרסון ישתוללו.
יתרון 2 באס' לדייס בהחלט לא יחזיק מעמד וגם כאן עידן ירוויח, ונראה שגם בחט' רוביו ולאורי ינצחו בעבור הזומבים.
הערכה סופית: שם קבוצה 6 - זומבים 3

הטבלה עפ"י ההערכות האלו:
1. שם קבוצה -
2. הוקס -
3. נסיכות 10.5
4. נורווגים 13.5
5. בילרס 15
6. קורבס 16
7. זומבי 18
8. דרקונים 19.5
9. אבירים 34
10. קיו 53.5

מוק ודייס ראש בראש על יתרון הביתיות.
צ'ונס עומד במילתו, ואכן מבטיח מעשית עלייה לפלייאוף.
הזומבים לדעתי יסיימו לבסוף בחוץ, וישאר לנו קרב ישיר בין אלון לבילרס ל המקום האחרון!

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 5:47 pm 
Junior

אם ההערכות יהיו נכונות, ואני אהיה ספורטיבי בשבוע האחרון מול הזומבים, הוא אכן יהיה בחוץ. לך עודד לא אמורה להיות בעיה להיכנס לפלייאוף (ותשלח מייל תודה ליאהו על כך ששני המפגשים המשולשים שלך לעונה זו היו דווקא מול קיו וגימל :P ) , ויהיה קרב מאוד מעניין בין ביל לאלון שייצטרך לתת בראש 2-7, לא בלתי סביר עם התאבדות על חילופים והכנה נכונה עם החישובים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 8:12 pm 
Junior

ההיעדרות של כרמלו יחד עם החילופים המוגבלים גמרו אותי

עדיין מוכן להתערב עם כל אחד חוץ מצאנסי שאני אסיים בפלייאוף

צאנסי אחרי שהבטחת את מקומך זה הזמן לעשות סטאשינג לפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 8:32 pm 
Junior

לא אעשה סטאשינג ואשחק איתך השבוע בסטייט אוף מיינד של גמר פלייאוף מכמה סיבות :

א. אני לא אדע עד היום האחרון מי יהיה היריב בפלייאוף, אז אין טעם להתכונן לשם.
ב. עודד בא קצת לקראתי בטרייד בליגה של הייד פארק, אז אני אבוא לקראתו בליגה כאן ואעזור לו להבטיח מקום בפלייאוף :men:
ג. אני לא רוצה שאבן שושן יורידו את התמונה שלי ליד הערך #הוגן.
ד. עקצתני כמה פעמים במהלך התר'ד הזה, and its payback time..
אני במקום 7 המשתתפים הזמינים להתערבות הנ"ל הייתי קופץ עליה.. כסף על הרצפה, להתכופף ולהרים, הוא לא הולך לפלייאוף..

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 9:00 am 
מנהל פורום

תוצאות אמת:

אני הצלחתי איכשהו לשמור על היתרון בקטגוריות האחוזים, ולסגור 7-2.
רוני היה מרחק קטן מאוד בסוף מלזכות בנקודות (9 הפרש), אבל הפסיד 7-2.
מוק וביל החליפות שדה בעונשין, גם כאן מוק מנצח 7-2.
אלון מפספס בחטיפה אחת, שאולי תהיה קריטית לשבוע הבא. 7-2 גם כאן.
ערב חטיפות נהדר אל מול ערב עונשין מזעזע אצל דייס. -3 כאן.

הטבלה המעודכנת:

1. דייס -
2. הוקס -
3. נסיכות 9.5
4. נורווגים 14.5
5. קורבס 15
6. בילרס 15
7. זומבים 18
8. דרקונים 20.5
9. אבירים 35
10. קיו 52.5

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 9:29 am 
Junior

היה זה יום סגריר והקבוצה הפסידה.
עודד חזה לי דווקא 4 נקודות אך כתב בסיכום 3.
הנחתי שיש לי סיכוי לקחת את העונשין אבל לא רציתי לכתוב למקרה שדייס יבין שדוויט היה מיותר
בסוף דווקא את האסיסטים איבדתי עם תצוגה חלשה של לאורי ורוביו
בחטיפות הם נתנו את שלהם אבל לא קיבלו עזרה בעוד אצל דייס כולם עלו על הלוח בחטיפות ואסיסטים (5 אסיסטים לפרקינס??)
בלי כרמלו, עם חילופים גרועים (פספסתי את קרופורד פעמיים - פעם שלא הרכבתי ופעם שכן. לא הגעתי ב-10 בבוקר)
הייתי קרוב לגנוב את המאטצ אפ אבל נראה שהפסדתי את המשחקון והמשחק

לא רואה את עצמי משיג 7 מצאנסי כך שבאסה

נ.ב צאנסי אתה עקצת אותי הרבה יותר פעמים מאשר להפך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 10:53 am 
מנהל פורום

Chauncey כתב:
אם ההערכות יהיו נכונות, ואני אהיה ספורטיבי בשבוע האחרון מול הזומבים, הוא אכן יהיה בחוץ. לך עודד לא אמורה להיות בעיה להיכנס לפלייאוף (ותשלח מייל תודה ליאהו על כך ששני המפגשים המשולשים שלך לעונה זו היו דווקא מול קיו וגימל :P ) , ויהיה קרב מאוד מעניין בין ביל לאלון שייצטרך לתת בראש 2-7, לא בלתי סביר עם התאבדות על חילופים והכנה נכונה עם החישובים.

יאללה יאללה.
כאילו לקבל את גימל במחזור הראשון, כשהוא עדיין משחק, היה תענוג גדול (הפסדתי 7-2 שם, ועד שבוע שעבר לא התאוששתי מזה למאזן חיובי!
סה"כ המאזן שלי נגד שניהם עומד כרגע על 25-19-1, משמע 55.5%
רק לסבר את האוזן, המאזן שלי ב-4 מפגשים מול מוק ודייס הוא 20-15-1. במפתיע זה בדיוק55.5%

ובכלל צ'ונסי, עם 6-2 ו5-3 לטובתי העונה, לא הייתי בכלל פותח את הפה... :)-(: :)-(: :)-(:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 3:10 pm 
Sophomore

בן-זאב, תעדכן. יש שוברי שיוויון וכל הבאסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 6:33 pm 
Junior

אני מוביל עליך 15-12 במפגשים בינינו ולכן אני ראשון.

אבל זה לא באמת רלוונטי מכיוון ששנינו נתחיל לשחק עם האוויר את הסיבוב הראשון ואין באמת יתרון ביתיות לגמר...

נ.ב. אני חייב לומר שלתת את ג'יימס הארדן לבד מול כל מה שביל קיבל בתמורה זו אווילות לשמה... הייתי נותן את המכנסיים ואת אחותי בעבור ג'יימס הזיקפתי :men:

אבל מכיוון שזה טרייד שלא רק שלא השפיע על הליגה אלא אפילו החליש את הצד שיהיה בפלייאוף... אף אחד לא בדיוק התנגד :roll:

נ.ב. שאף אחד לא יגיד יותר שקיו פראייר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 7:06 pm 
Junior

פראייר שלא עשה את זה לפני חודשיים, אולי היה נאבק על הפלייאוף ;)

אני לא התנגדתי לא בגלל שמדובר ביריב פלייאוף שכביכול נפגע, אלא בגלל שברור שמדובר בחילוף למען יצירת לו״ז טוב יותר לקרבות הפלייאוף. אם ביל ישב וחשב והחליט שזה מה שטוב לו, כנראה הוא יודע למה. כשיודח על חודה של נקודה בגלל הפסד באחוזי עונשין כנראה שיבין את הטענה שלך :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2013 3:08 pm 
Junior

כרגע עידן בפנים, רוני בחוץ.
במצבת המשחקים שלי לשבוע הזה, רוני לא יכול לבנות עליי שאעשה את העבודה.. פול וגריפין עם שני משחקים השבוע.
תבוסה מהקבוצה הטובה בליגה של מוק כנראה תשאיר אותך בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2013 3:29 pm 
Hall of Famer

כן, האמת שאם לא הניצחון המשונה 8-1 על עידן לפני שבועיים אז כבר מזמן הייתי מחוץ לתמונת הפלייאוף כמו שצפיתי, אז לא יפתיע אותי אם אני אפול החוצה, בטח ובטח מול מוק שהוא לגמרי המנחוס שלי בהד-טו-הד. בכל מקרה, אני אצטרך הרבה חילופים כדי להישאר בפנים, המשוואה די פשוטה, עידן צריך להשיג 4 ניצחונות יותר ממני (או 3 ניצחונות ותיקו שיתנו לו שיוויון איתי וניצחון בשובר שיוויון).

אני רק מזכיר שאם נצטרך שובר שיוויון, מה שקובע זו התוצאה שכל אחד מאיתנו השיג בשבוע האחרון ולא המפגשים בינינו במהלך העונה (ובמקרה הזה הייתי לוקח את שובר השיוויון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2013 3:59 pm 
Junior

rony כתב:
אני רק מזכיר שאם נצטרך שובר שיוויון, מה שקובע זו התוצאה שכל אחד מאיתנו השיג בשבוע האחרון ולא המפגשים בינינו במהלך העונה (ובמקרה הזה הייתי לוקח את שובר השיוויון).

שזה חתיכת עיוות, לא מבין למה הם עשו את זה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2013 4:16 pm 
Junior

צ'אנסי,
אל תרגיש רע. יש לרוני את באטום ל-5 משחקים (ולך את מתיוז', מה כולם בריאים פתאום?!) ובצד השני סנדרס פצוע וקאזינס מושעה.
אני עדיין לא מבין למה אתה לא עושה סטאשינג, אני יכול לזרוק לך 2-3 שמות שמתאימים לקבוצה שלך.

גם אני לא מבין את ההפסד ההוא - אני כל הזמן מפסיד את הלא ברורים.
פוסט סיכום השנה שלי יהיה פולני למהדרין

מוק,
רק שים לב שדייס משחק מול גימל כך שאתה תצטרך ניצחון משמעותי אם חשוב לך לסיים ראשון...

אלון,
7-1 לך ואתה בפלייאוף - Yes You Can

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 12, 2013 4:47 pm 
מנהל פורום

אמרתי לכם שתוציאו אותי מהמלחמות של הפלייאוף, או שלא אמרתי לכם??
השאלה שנשארה היא מי יהיה הקורבן שלי בסיבוב הראשון! :ps_ih: :ps_ih: :ps_ih:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 13, 2013 6:17 pm 
Junior

האפשרויות שלי להיכנס לפלייאוף:

1. להשיג 3 נקודות יותר מעודד
קשה לקחת ממלך חילופים קטגוריות מצטברות בלי לבצע חילופים כלל כך שאני מעריך שהוא ישיג לפחות 6 נקודות -> לא אפשרי.
סבירות 1%
2. אני ומוק יחד מסתכמים ללפחות 12.5 נקודות.
זה קיים כרגע אבל לא סביר שמוק יצליח לנצח כל כך קיצוני, במיוחד שקאזינס לקראת השעייה(?)
אולי בלייזרס יבינו שאין סיכוי לפלייאוף ויתנו לבאטום לנוח קצת, המסכן משחק חצי שבור.
אני צריך לעזור לו. לדעתי יש לו סיכוי ל-6.5,7 נקודות כך שאני צריך עוד נקודה אחת!
סבירות 40% - אם קאזינס מושעה ליותר ממשחק אחד זה יורד ל-25%
3. אני ואלון מסתכמים יחד ללפחות 12 נקודות
עם ספסולים לפירס, גארנט ודאנקן ועם ביל שנלחץ ומתחיל לבחור שחקנים שאשכרה משחקים אני לא רואה את אלון מנצח את המאצ' אפ.
סבירות 1%
4. לנצח את צ'אנסי 6-2 ומעלה
בלייק ופול משחקים רק 2 משחקים ואשיק בספק, אבל איגי חוזר לקצב, טייסון תמיד יציב (מי נתן לו את טייסון?!), ניקולה לא יתקל בהווארד בשאק-מוד כל ערב ואגב הערה קודמת גם מתיוז' כמעט מתפרק ופורטלנד לא מניחים לו.
בכלל קשה מול צ'אנסי כשהוא מחליף יותר גברים מאשר תל אביבית מסולקנת באבן גבירול
10%

בקיצור אולי אני צריך לבטל את ההתערבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 13, 2013 7:50 pm 
Junior

אני דווקא חושב שאתה בדרך פנימה.
הרבה יותר מה-40% שנתת לתרחיש שאתה ומוק משיגים יחד לפחות 12.5

לרוני יהיה קשה מאוד להוציא נקודות השבוע.
-חסימות יהיה קשה להדביק, למרות 3 משחקים להיברט ואוקאפור, הפרש של שבע כרגע יכול להיות הרבה מדי כשסנדרס מוכן לשלושה משחקים, ויש עוד משחק ללופז.
-חטיפות יכול להיות התקווה העיקרית של רוני, הפרש של 3 כרגע מחיק לגמרי.
-אסיסטים יתרון אחד למוק, לרוני 10 משחקים של אסיסטיונרים אם מחשיבים את נאש, למוק 10 עם משחקים יותר נוחים, זה כנראה יוכרע על חילופים ועל השאלה אם קלדרון מתפוצץ ל-17 אסיסטים כמו שהוא אוהב לעשות מדי פעם.
-ריבאונד יתרון גדול מדי למוק.
-נקודות כנ"ל.
-שלשות, עם קליי וגלינארי ודוראנט ו-8 הפרש אמור להספיק.
-קטגוריות האחוזים כרגע בפער די גדול, אבל יש עוד מספיק משחקים כדי שזה יוכל להשתנות.

שורה תחתונה - 4 קטגוריות כמעט סגורות על מוק ( חסימות,ריבאונד,נקודות,שלשות) , 2 פתוחות לגמרי עם יתרון קל למוק בכל אחת מהן (חטיפות,אסיסטים), 2 עם סיכוי קטן לרוני (אחוזים) , איבודים יתרון קל מאוד לרוני.
סיכוי גדול מאוד למוק להוסיף 3 קטגוריות מבין 5 הפתוחות. כנראה לפחות 2, מה שאומר שעידן צריך 6-7 קטגוריות.

-איבודים כרגע יתרון 10 לי, אבל לא מן הנמנע שייצמד ביומיים הקרובים.
-בלוקים, יתרון 7 לעידן עם ג'וש-ג'וניל-פייבורס-אל-גבה אמור להספיק, אלא אם אלה ינוחו ואיבאקה יתפוצץ.
-חטיפות יתרון 8 לעידן אמור להספיק.
-אסיסטים, יתרון 5 לי אבל רק שישה משחקי אסיסטיונרים מול תשעה של רוביו-דראגיץ'-לאורי, לפני שהזכרנו שישה של ג'וש וכרמלו. כנראה שטעיתי בניסיון בכלל ללכת על הקטגוריה הזו.
-ריבאונד אני רחוק 17, סיכוי קטן, עם 8 משחקים של אשיק-ניקולה-טייסון שכל אחד יכול להתפוצץ לעשרים בכל ערב נתון זה אפשרי אבל לונג-שוט.
-נקודות 50 הפרש וכנראה יהיה של עידן.
-שלשות אני מוביל 4, יהיה מאבק על הקטגוריה שדי פתוחה לפי המשחקים שנשארו, כנראה הפיק-אפס שלי יכריעו.
-אחוזי עונשין, אני מוביל 0.8, זה יוכרע בהמשך השבוע בין ג'וש סמית' לאשיק וגריפין.
-אחוזי שדה, סיכוי קטן להתאוששות שלי.

שורה תחתונה -5 קטגוריות כמעט סגורות אצל עידן (נקודות,בלוקים,חטיפות,אסיסטים,אחוזי שדה) , 2 כנראה אצלי (שלשות,איבודים), 2 סיכוי גבוה אצל עידן (עונשין,ריבאונד) כששתיהן כנראה יבטיחו פלייאוף ורק אחת מהן גם כן יכולה להספיק בסבירות גבוהה.

אני הייתי אומר 60% שרוני בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 13, 2013 8:40 pm 
Hall of Famer

כמו שכבר כתבתי, אני בכלל לא אתפלא אם אני אהיה בחוץ, מה גם שהחילופים שלי השבוע מתפוצצים לי בפרצוף, לקחתי את אריזה לבק-טו-בק, נפצע בברך באמצע המשחק הראשון וכנראה יחמיץ גם את השני (לא הספקתי להחליף אותו בבוקר לפני שהתחלף היום), יום קודם לכן-קוואי לנארד נפצע לי, הודעה יצאה רק בערב, לא יכולתי להחליף. לקחתי כמה הימורים עם ג'מאל קרופורד שבסימן שאלה או להישאר עם לנארד בתקווה שזה רק משחק אחד מנוחה ולא יותר, אבל זה רק בגלל שהאופציות בין השחקנים החופשיים ממש לא עשו רושם של כאלו שיתנו לי סיכוי אמיתי.

בכל מקרה, כרגע לפני חילופים יש לי יתרון קל בכמות המשחקים (38-35), כרגע התקווה שלי היא להשיג לפחות אחת מקטגוריות האחוזים, העונשין שלי מאוד נמוך, אבל על מעט מאוד זריקות, כך שאני יכול לשפר אותו די בקלות עם יום מוצלח או שניים, מצד שני, למוק יש קלעי עונשין מעולים, אני מניח שהטקטיקה שלי השבוע תהיה האק-דה-סאנדרס ולקוות לטוב. באחוזי שדה דווקא התחלתי את השבוע לא רע בכלל עם מעל 48%, אבל שם מוק התחיל את השבוע מדהים, אז יהיה לי קשה לגנוב נקודה. שורה תחתונה, במקרה הסביר הכי אופטימי אני מצליח לצאת מהמץ'-אפ הזה עם 3 קטגוריות, זה אומר שעידן יצטרך לכל היותר 7 כדי לעלות, אם איכשהו אני אצליח גם לגנוב את אחת מקטגוריות האחוזים (או החסימות) בנוסף לאיבודים, אסיסטים וחטיפות, זה כבר מבטיח לי מעשית מקום בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 13, 2013 11:38 pm 
מנהל פורום

אתם קצת מקדימים את המאוחר.
סה"כ עברו שני לילות, והאמת שבד"כ אפשר להתחיל לקבל כיוונים אחרי הלילה העמוס של יום רביעי.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: