סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 04, 2024 9:06 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' פברואר 28, 2013 12:02 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
קיירי שוב פצוע, טוני פארקר מפסיד משחקים, קווין לאב (עדיין...) פצוע, נראה לי שאו-טו-טו אני יכול לזרוק את העונה הזו לפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 28, 2013 1:29 pm 
מנהל פורום

אחרי שרוני עמד זמן רב במקום הראשון, ונראה מצב מבטיח למדי, הגיעו שני הערבים האחרונים, והטיסו אותו היישר אל המקום הרביעי!!
אלון תפס לבינתיים את הבכורה, עם יתרון 2 נקודות עלי. דייס במקום השלישי במרחק 5 נקודות מהפסגה, ורוני הדרדר עד כדי 7 נקודות מהמקום הראשון...

ועדיין, הליגה צמודה כמו של הייתה לנו מעולם.
בשלשות הפער בין שלושת האחרונים עומד על 5 שלשות בלבד. בעונשין הצמרת בוערת. בנקודות עקפתי את רוני ואלון כבר ממש בדרך לקבל בראש גם. בריב' הפער בין שלושת הראשונים עומד על פחות מ-100, וגם אלון עוד יכול מהמקום הרביעי אולי לגנוב שם.
אפשר להמשיך לפרט, אבל נדמה שהרעיון ברור.

הליגה כאן תלך עד הסוף, כשגם מספר המשחקים בין הקבוצות פחות או יותר שווה, וכולנו כמובן גם פוזלים לסידור הסגל לעונה הבאה.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 28, 2013 2:15 pm 
Hall of Famer

תכלס, אני בצרות, אירווינג פצוע ומכיוון שהעונה של קליבלנד כבר גמורה, אני בהחלט יכול לראות אותם נותנים לו לנוח די הרבה מעכשיו ועד הסוף, קווין לאב הצליח להפוך העדרות של חודש בנובמבר לעונה שבמקרה המאוד-מאוד אופטימי תיגמר עם קצת פחות מ-30 משחקים ובמקרה הפסימי עם ה-9 העלובים שיש לו עכשיו, ניק באטום עם פציעה בכף היד לא קולע כבר חודש ופופוביץ' מתחיל להושיב את טוני פארקר לנוח כל שני וחמישי, זה די נס שהחזקתי מעמד במקום הראשון עד עכשיו כשרוב הבכירים שלי בתפקוד חלקי ומטה.

לא נורא, נקווה לעונה שנייה קצת יותר בריאה, אולי נרוויח כמה גרושים לדראפט של השנה הבאה על הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 28, 2013 9:22 pm 
Junior

טרייד שני העונה בליגת הקיפרים. לא שמתי לב לזה עד עכשיו. בשתי ליגות הרוטו שלנו אני מעורב בשמונה מתוך תשע הטריידים שבוצעו. אז על לא דבר, כנראה היה משעמם לכם מאוד אם לא הייתי פה.. :-):
בעונה שעברה היו 4 טריידים ברוטו, שלושה בהשתתפות עבדכם הנאמן.

בקיצור, עומר אשיק והריבאונדים מגיעים אליי בתמורה לווס מתיוס שהולך לרוני.
אני צריך ריבאונדים ולא אכפת לי מהעונשין,
רוני אחרון בשלשות וצריך את ווס, אחד הטובים בליגה לקטגוריה, והיה חייב להיפטר מאשיק שכן בלעדיו הוא היה עכשיו מקום ראשון בעונשין במקום שלישי, ואם היה נשאר סביר שהיה מסיים רביעי.
מהלך מצויין לשנינו בהתחשב בצרכים ובמצב הסטטס בקטגוריות.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 2:07 pm 
Junior

מהלך מצוין לשניכם my ass... שחקן עם נתונים כמו של מת'יוס אפשר למצוא בשוק, בטח בהתחשב בעובדה שהוא נפצע כל שני וחמישי. חוצמזה, בעיניי האטרקטיביות שלו מונחת דווקא בחטיפות ולאו דווקא בשלשות.

אשיק אמנם פוגע בעונשין, אבל לקבוצת פאנטינג כשלך הוא חתיכת מפלצת. רוני היה יכול להשיג ממך הרבה, אבל הרבה יותר מזה.

קונגרטס על יכולות המו"מ שלך 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 01, 2013 2:36 pm 
Hall of Famer

מוק, אשיק לא מפלצת ולא נעליים, חוץ מריבאונד ואולי אחוזי שדה (באופן די מינורי, כי האחוזים שלו לא מאוד גבוהים והוא זורק מעט), בליגה כמו שלנו הוא לא נותן לך ערך מעל הממוצע בשום קטגוריה ופוגע לא מעט באחוזי עונשין, חוץ מזה יש לו בקושי חסימה למשחק, מעט מאוד נקודות, אסיסטים וחטיפות, על שלשות בכלל אין על מה לדבר והוא גם מאבד לא מעט. אז לצ'ונסי זה אולי מועיל כי הוא מוותר על העונשין, אבל לכל שחקן אחר הוא אמנם שחקן קבוע בסגל, אבל לא בהרבה מעל לשחקנים שכבר מסתובבים ברוטציה.

אז כן, מדי פעם הוא דופק 16 נק' ו-22 ריב' ואתה חושב לעצמך שעוד שנייה הוא עושה חיקוי של דווייט הווארד בשיאו ובמשחק הבא הוא עושה 2 נק' ו-5 ריב' ואתה תופס את הראש. אם היינו מחליטים על 12-15 קיפרים לקבוצה אז יכול להיות שהייתי נשאר איתו בתור השקעה לעתיד, אבל מכיוון שהוא גם ככה רחוק מלהיות קיפר אצלי, אין לי סיבה לשמור עליו ואם מישהו היה נותן לי משהו משמעותית יותר טוב ממתיוז, אז הוא פראייר. מתיוז נותן המון שלשות, אחוז עונשין מעולה, כמות יפה של חטיפות (יותר מכמות החסימות שאשיק נותן), כמובן שיותר נקודות ואסיסטים ועונתית, אפילו ההפרש בחסימות לא גדול כמו שהיית מצפה (אשיק מוביל ב-0.8 למשחק). סך הכל הפסדתי כאן ב-3 קטגוריות, ריבאונד, חסימות ואחוזי שדה, והרווחתי ב-5: עונשין, שלשות, חטיפות, אסיסטים ונקודות, איבודים זה רווח קטן בשבילי, על גבול הנייטרלי. הקטגוריות העיקריות שאני נלחם עליהן, שיכולות להזיז לי 2 נק' לכאן או לכאן, הן שלשות, עונשין ואולי גם אסיסטים. נכון שאני מסתכן בלאבד נקודה מולך בריבאונד ואולי מוותר על נקודה באחוזי שדה מול עודד, אבל הייתי צריך לקחת הימור איפשהו, והמקום שבחרתי להמר בו זה שקווין לאב יחזור וייתן לפחות 10-12 משחקים טובים עד סוף העונה, מה שאולי ייתן לי את הנקודה בריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 02, 2013 12:28 am 
Junior

כמה שאתה אוהב להגזים מוק..

נעזוב רגע את עניין הפציעות (כמה הוא כבר יכול עוד להיפצע? אני מאמין שמעתה עד סיום העונה הוא משחק את כל המשחקים. לא בגלל שאני מוכר אותו עכשיו.. מחזיק אותו גם בליגות הרוטו והראש בראש.)

להגיד ששחקן עם נתונים כמו של מת'יוס אפשר למצוא בשוק זה פשוט לעבוד על המציאות. הוא שביעי בליגה בשלשות פר משחק, וטופ 30 בחטיפות. (אפרופו איפה דווקא מונחת האטרקטיביות שלו)
אם מישהו צריך שלשיונר חטפן, ורוני בהחלט צריך מאוד את שתי הקטגוריות כפי שאפשר לראות בטבלה, את מי הוא כבר יכל להביא? את קרלוס דלפינו שהיה הורג אותו באחוזים ואף פעם אי אפשר לדעת מה יעשה, תסכים איתי שיכול להביא עד סוף העונה גם 35% ?
חוץ מזה תסתכל ברשימה של כל שחקני הליגה על מובילי השלשות. היחידים שאטרקטיביים יותר לשילוב השלשות-חטיפות, מכל שחקני הליגה, אלה שחקנים שרוני היה צריך לשלם תמורתם הרבה-הרבה יותר מאשר שחקן שהתרומה המשמעותית היחידה שלו זה ריבאונדים, כשבמקביל לתרומת הריבאונדים שלו לנקודות בטבלה של רוני הוא עולה לו באותה מידה בנקודות בקטגוריית אחוזי העונשין. אז נכון שבשבילי הוא שווה יותר מאצל רוני או מכל אחד אחר כי אני שם ז על העונשין, אבל אני לא ילד ולא הייתי משלם תמורתו יותר ממה ששילמתי כי הוא פשוט לא שווה את זה. שחקן של 10 נקודות למשחק, סנטר שמביא 1.1 חסימות למשחק שזה בערך המינימום של המינימום בעמדה, ומאבד 2.3, ה-מ-ו-ן.
כמה כבר אפשר לשלם על דבר כזה? שחקן של קטגוריה אחת. אני בכלל לא כזה מתלהב ממנו, ואם הייתי כל כך רוצה אותו הייתי נותן לרוני הצעה טובה כבר לפני חודשיים כי הרי ברור לגמרי שלרוני אין מה לעשות איתו, הטבלה לא משקרת, התרומה שהוא מביא בריבאונד ובאחוזי שדה מתקזזת אצל רוני עם הנזק שהוא עושה לו לאחוזי העונשין.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 02, 2013 9:59 pm 
Hall of Famer

יופי, לאב בחוץ כבר מיליון שנה, אירווינג בחוץ עם הברך, לג'פרסון ומילסאפ יש 2 קרסוליים בריאים ביחד, לבאטום עדיין כואבת היד אז הוא החליט שהוא לא זורק יותר ועכשיו טוני פארקר בחוץ ל-4 שבועות. וולפסון ואלון, אני מצפה שתקומו ותתנצלו, זה שאתם לא יכולים לנצח אותי בהרכב מלא זו עוד לא סיבה להתנקש בכל שחקן בכיר שיש לי בסגל!

ובבניין טוביאס האריס ננוחם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 03, 2013 5:00 pm 
Sophomore

עודד וולפסון כתב:
אחרי שרוני עמד זמן רב במקום הראשון, ונראה מצב מבטיח למדי, הגיעו שני הערבים האחרונים, והטיסו אותו היישר אל המקום הרביעי!!
אלון תפס לבינתיים את הבכורה, עם יתרון 2 נקודות עלי. דייס במקום השלישי במרחק 5 נקודות מהפסגה, ורוני הדרדר עד כדי 7 נקודות מהמקום הראשון...

טוב לדעת שהייתי ראשון לרגע, לצערי לא זכיתי לראות את זה, אז אני כרגע עובד לשחזר את המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 04, 2013 12:10 pm 
מנהל פורום

אז הנה חזרת למקום הראשון, אחרי ערב אחד בלבד.
אשכרה יריתי לעצמי ברגל בשבוע הזה, והאמת שאני כבר לא תלוי בעצמי כ"כ.
אין לי כמעט ולאן להתקדם בקטגוריות, וכרגע זה די תלוי באלון והאם הוא יצליח לתחזק את המיקומים שלו.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 05, 2013 10:53 am 
Junior

Chauncey כתב:
כמה שאתה אוהב להגזים מוק..

נעזוב רגע את עניין הפציעות (כמה הוא כבר יכול עוד להיפצע? אני מאמין שמעתה עד סיום העונה הוא משחק את כל המשחקים. לא בגלל שאני מוכר אותו עכשיו.. מחזיק אותו גם בליגות הרוטו והראש בראש.)

להגיד ששחקן עם נתונים כמו של מת'יוס אפשר למצוא בשוק זה פשוט לעבוד על המציאות. הוא שביעי בליגה בשלשות פר משחק, וטופ 30 בחטיפות. (אפרופו איפה דווקא מונחת האטרקטיביות שלו)
אם מישהו צריך שלשיונר חטפן, ורוני בהחלט צריך מאוד את שתי הקטגוריות כפי שאפשר לראות בטבלה, את מי הוא כבר יכל להביא? את קרלוס דלפינו שהיה הורג אותו באחוזים ואף פעם אי אפשר לדעת מה יעשה, תסכים איתי שיכול להביא עד סוף העונה גם 35% ?
חוץ מזה תסתכל ברשימה של כל שחקני הליגה על מובילי השלשות. היחידים שאטרקטיביים יותר לשילוב השלשות-חטיפות, מכל שחקני הליגה, אלה שחקנים שרוני היה צריך לשלם תמורתם הרבה-הרבה יותר מאשר שחקן שהתרומה המשמעותית היחידה שלו זה ריבאונדים, כשבמקביל לתרומת הריבאונדים שלו לנקודות בטבלה של רוני הוא עולה לו באותה מידה בנקודות בקטגוריית אחוזי העונשין. אז נכון שבשבילי הוא שווה יותר מאצל רוני או מכל אחד אחר כי אני שם ז על העונשין, אבל אני לא ילד ולא הייתי משלם תמורתו יותר ממה ששילמתי כי הוא פשוט לא שווה את זה. שחקן של 10 נקודות למשחק, סנטר שמביא 1.1 חסימות למשחק שזה בערך המינימום של המינימום בעמדה, ומאבד 2.3, ה-מ-ו-ן.
כמה כבר אפשר לשלם על דבר כזה? שחקן של קטגוריה אחת. אני בכלל לא כזה מתלהב ממנו, ואם הייתי כל כך רוצה אותו הייתי נותן לרוני הצעה טובה כבר לפני חודשיים כי הרי ברור לגמרי שלרוני אין מה לעשות איתו, הטבלה לא משקרת, התרומה שהוא מביא בריבאונד ובאחוזי שדה מתקזזת אצל רוני עם הנזק שהוא עושה לו לאחוזי העונשין.

חחח... האיש בילה אצלנו בשוק חצי מהזמן... :lol:
בשורה התחתונה בשום ליגה שאני משחק אשיק לא צף בשוק ולא משנה עד כמה השוק חזק. מת'יוס הסתובב ביותר משוק אחד, כולל השוק של הליגה הזו בדיוק. אז קאט דה בולשיט.

ושנינו יודעים שהיית נותן הרבה יותר ממת'יוס עליו. עשית אחלה טרייד, טפח לעצמך על השכם ותמשיך לטרייד הבא...

אגב, אני מוכן להתערב אתך על כמות המשחקים של מת'יוס עד סוף השנה. רוב הסיכויים שברגע שהבלייזרס יאבדו סיכוי להאבק על המקום השמיני, מת'יוס יקבל שאט דאוון הגיוני ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 05, 2013 4:00 pm 
Junior

Mook כתב:
שנינו יודעים שהיית נותן הרבה יותר ממת'יוס עליו. עשית אחלה טרייד, טפח לעצמך על השכם ותמשיך לטרייד הבא...

טוב, זה חלק חשוב מהמשחק שלנו, להוציא לפועל טריידים מוצלחים. אולי אצלנו אף יותר מליגות אחרות, כי כמעט אין טריידים.

עדיין אני חושב שאתה מגזים קצת, אשיק לא בשוק בליגות שלך כי הן ראש-בראש/ריבאונדים כפולים.
מתיוס' היה בשוק כי הוא היה פצוע.
אני בהחלט מרוצה מעצמי על טרייד שאמור להתברר כמועיל לי לנקודות בטבלה, אבל אשיק שחקן של קטגוריה וחצי, לא צריך לעשות ממנו יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 5:17 pm 
מנהל פורום

אז בניגוד לטרייד דד-ליין האמיתי של הליגה, אצלנו הרבה יותר מעניין!
הקורבס והדרים טים של בילאפס רקחו בשעות האחרונות בלוקבאסטר טרייד, ואתם מקבלים דיווח ראשון ובלעדי :hi_hi_hi:

הקורבס שולחים אל עבר התחתית הרחוקה שלישייה מהסרטים. פול-וויד-ברוק לופז הולכים לנפוש ולנוח עד לסיום העונה אצך הדרים-טים, ובתמורה אליהם הקורבס מקבלים שלושה קיפרם לעונה הבאה (רונדו-ג'וש סמית-הווארד) ועוד שדרוג לקרבות העונה הנוכחית בדמותו של רוביו שאמור לסגור את עניין החטיפות.

בגדול יכול להיות ששלחתי את שני השחקנים הכי טובים בטרייד הזה, אבל המחשבה שלי היא אל עבר העונה הבאה, ועד הטרייד עמדת הסמול שלי הייתה צריכה להיות מאויישת עי אחד מבין טייריק-טרנר-ג'ו ג'ו, ועם אף אחד מהם לא הייתי מבסוט.
אחרי הטרייד, ובתקווה שרונדו ורוז יחזרו לשחק כדורסל ולא לשחק ברופא ואחות, השביעייה שלי אמורה להיראות ככה:
רוז
סטף
ג'וש
בוש/הורפורד
דוויט
רונדו
וויטרס

סה"כ אני חושב ששדרגתי את השישייה הבכירה לעונה הבאה, בהנחה שכולם יהיו בריאים, וכם צ'ונסי סידר לעצמו את העונה הבאה, אבל אני מניח שתוך כמה דקות נקבל כבר דיווח מפורט מאחד מעיתונאי החצר שלו :)-(: :)-(:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 07, 2013 7:43 pm 
Junior

:)

לא היה לי קל ללכת על הטרייד הזה, פחות מחצי שנה אחרי שהחלטתי ללכת על שיטה מסויימת עם שחקנים ספציפיים. פירטתי על כך רבות בזמנו..
החלטתי ללכת על זה ולזרוק את התוכנית הקודמת לפח בעיקר בגלל שמאז הקיץ השגתי את כרמלה מניו יורק, וכשהשחקן שכנראה יהיה הבכיר בסגל שלי לעונות הבאות (טוב, לפני שפול הגיע) הוא גם אחד הבכירים בליגה באחוזי עונשין, חבל לזרוק את האיכות הזו שלו לפח.

זו לא הודאה בכישלון אסטרטגיית הפאנט על העונשין :mi_ga_et:
העונה הזו התחרבשה לי בגלל דברים אחרים, איבוד שלשיונרים מסיבות שונות, הפציעות של רונדו ולפניו מו וג'אמיר שבניתי עליהם לאסיסטים. חוסר תשומת לב בדראפט לקטגוריית הנקודות. כשמוותרים מראש על קטגוריה אחת, בטח בליגה של 9 קטגוריות עם 6 משתתפים בלבד, חייבים להיות חזקים מאוד כמעט בכל השאר. להיות הכי חלש בשתי קטגוריות, ובינוני בעוד 2-3, כבר לא משאיר לך סיכוי לכלום.

בשורה תחתונה הבלוקבאסטר הזה משנה את פני שתי הקבוצות לעתיד, ושנינו לוקחים סיכונים רציניים.
התלבטתי מאוד לגבי וויד ופול בגלל ששניהם שחקנים מאוד פציעים שנוטים להפסיד לא מעט משחקים, והם לא יהיו צעירים יותר בעונות הבאות... לופז הוא גלולת המתקה, סנטר צעיר שהפציעה הקודמת, שבר ברגל, לא מעידה על סכנת פציעה עתידית, ואני אישית מחזיק ממנו מאוד, אחוזי שדה נהדרים, השנה התחיל להיות חוסם על, אם רק יתחיל לקחת קצת יותר ריבאונד הוא הופך לסנטר טופ 5 לפחות בליגה.

כמובן שמהצד שלי אני שולח לא פחות סימני שאלה.
לא יודע איך רונדו יחזור מהפציעה, לא יודע איך ג'וש סמית' ייראה בקבוצה החדשה שלו, לא יודע אם דוויט אי פעם יחזור להיות דוויט של אורלנדו.

לסיכום, אני שולח 3 שחקנים שלפני הטרייד היו אמורים להיות קיפרים, במתכונת הזו: (משום מה התכוונתי לרשום 4 קיפרים כשרוביו במקום איגי, שכחתי מעניין הSG..)
רונדו
איגי
כרמלו
בלייק
הווארד
ג'וש

ומקבל 3 קיפרים בתמורה, כשהמתכונת המיועדת היא זו:
פול
וויד
כרמלו
בלייק
לופז
ושחקן שישי אלמוני שכרגע אין לי מושג מי יהיה.

אחרי האישור ואחרי כל המלל אני עדיין לא בטוח שעשיתי את ההחלטה הנכונה, אבל אם נחיה גם נראה.. הבעיה שלי היא בעיקר שאיבדתי את הייחוד של הקבוצה שלי לעתיד. עכשיו יש לי קבוצה נחמדה ורגילה, כמו של כולם.. במצב כזה היה עדיף לי להילחם על לברון/דוראנט/הארדן בדראפט האחרון ולא לוותר עליהם בשביל לבנות סגנון מסויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 3:23 pm 
Hall of Famer

לא יודע אם שמתם לב, אבל אני גרוע נורא והקבוצה שלי נראית כמו בית חולים בואכה בית קברות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 4:39 pm 
מנהל פורום

מהבחינה שלי לא היה מנוס מלעשות את הטרייד.
לא היה לי שום סמול לקראת העונה הבאה (היו כל מיני טרנר או טייריק או ג'וג'ו, לא חומרים לקיפר אמיתי), והיה לי גארד אחד מיותר (רוז, סטף, וייד, פול. בכל מצב מישהו היה חייב לצאת לדראפט).
אז נכון ששלחתי את פול, אבל נדמה שהערך שלו במשחק קצת פחות גבוה מהערך האמיתי.
סה"כ בינו לבין רונדו מפרידות 3 נק' לטובתו ו-2 אס' ו-3 ריב' לרונדו...

לא ברור עדיין איך זה ישפיע על המירוץ העונה, למרות שהכל תלוי לחלוטין באלון, לי אין כמעט פוט' מיצוי יותר מאיפה שאני היום), אבל לעונה הבאה שדרגתי לטעמי בגדול!

הקיפרים לפני:
רוז
סטף/וייד
טייריק/טרנר/ג'וג'ו
בוש
הורפורד
פול

הקיפרים אחרי:
רוז
סטף
ג'וש
הורפורד/בוש
דוויט
רונדו

רק שכולם יחזרו לשחק נורמלי, ושאללה יהיה איתכם!! :)-(: :)-(: :)-(: :)-(: :)-(:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 10:20 pm 
Hall of Famer

מה יהיה עם הקבוצה שלי? קווין לאב פצוע כל העונה, טוני פארקר גמר את העונה, מילסאפ פצוע ולקינוח הלילה אולדריג' נקע את הקרסול וקיירי נפצע בכתף וכנראה סיים את העונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 13, 2013 12:40 am 
Junior

אמנם אני העליתי את הרעיון, אבל אחרי מחשבה שנייה ושלישית אני חושב שלא צריכים לעשות חלון לטריידים לפני הדראפט. קצת מעקר את הרעיון שבונים תוך כדי עונה קבוצה גם לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 2:32 pm 
Sophomore

אומנם כולכם עסוקים בH2H אבל יש עוד ליגות.
כמה צמוד ?
השבוע עודד ואני החלפנו את ההובלה לפחות פעמיים. מקווה שמעכשיו זה ישאר כמו שזה כרגע, מוביל בנקודה על עודד.
%FT שיוויון בין מוק לביני במאבק על ההובלה בקטגוריה
3PT יתרון 12 לצ'ונסי עלי, אחרי שבשבועיים האחרונים עברתי את רוני ודייס.
PTS קרב צמוד מול עודד על ההובלה בקטגוריה, כרגע הצלחתי ליצור פער של 120
REB פיגור 17 מרוני ו60 ממוק, יתרון 49 על צ'ונסי
AST יתרון 6 על רוני
ST פיגור 3 מדייס
BLK יתרון 4 על רוני
TO פיגור 11 מעודד ו17 ממוק

זהו תחזרו ל H2H

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 3:20 pm 
מנהל פורום

אני לחלוטין בידיים של אלון כאן.
FG אני שלישי ולא יכול לרדת או לעלות.
FT אני חמישי ואשאר חמישי.
3PTM אני שני אבל במרחק של 63 ממוק מעלי.
PTS כאמור שני במרחק 120 מאלון.
REB אחרון 1200 מהחמישי :? :? :? :?
AST ראשון 150 מעל המקום השני.
ST ראשון 4 בלבד מעל צ'ונסי.
BLK אחרון מרחק יותר מ-100 מהלפני אחרון.
TO שני, 6 ממוק במקום הראשון ו-11 מאלון בשלישי.

בקיצר, במקסימום של המקסימום אני יכול להגיע ל37 או נגיד 38 אם אני מפגיז שלשות מכאן ועד הונדורס.
לאלון יש הרבה יותר פוט' שיפור, אז אני מעריך בהחלט שהתואר הראשון אי פעם בקיפרים יהיה שלו.

ואני רק שאלה.
איפה צ'ונס ושיטת השקשוקה שלו (או יותר נכון העונשין שלו)?
כי זכורה לי איזו הבטחה לאליפות בתחילת העונה... :)-(: :)-(: :)-(:

כרגע ממרומי המקום הלפני אחרון בפער של 7.5 מהראשון, אני בספק אם אפילו מדליה תצא לו כאן

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 3:52 pm 
Hall of Famer

אני חייב לציין שמכל הליגות שאני נכשל בהן בצורה די עלובה השנה, היחידה שבאמת מבאסת אותי זו הקיפרים כי תכלס, הקבוצה שלי הייתה אמורה להיות הכי טובה כאן, ולדעתי בפער לא קטן. הפיספוס היחיד שהיה לי זה עם מק"ג כרוקי וזה כמדומני ידעתי כבר בערב הדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 5:01 pm 
Junior

הנני כאן עודד.
אני בוחר להאשים את הפציעות של רונדו ווראזאו באובדן הסיכוי לאליפות. ואני בוחר שתסכימו איתי על כך ותראו רחמים. ידוע שלרוני היו הרבה יותר פציעות, אבל אני בוחר שלא תאמינו לו, הוא בכלל מזייף פציעות כדי להשיג כסף לדראפט הבא.
עם שני אלה אני עם עוד כמה נקודות באסיסטים ועוד כמה נקודות בריבאונדים.

אגב כידוע שיטת השקשוקה נזרקה לפח אחרי שהצלחתי לעשות trade rape למישהו, לא זוכר למי, מניח שזה היה אחד מהרוקיז אם הוא הסכים לטרייד כל כך טוב בשבילי :twisted:
נוציא מדלית ארד השנה ונחזור שנה הבאה עם כוחות מחודשים וקבוצה טובה ומאוזנת יותר :mi_ga_et:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 5:06 pm 
מנהל פורום

טרייד רייפ זה בטוח לא היה.
אני חושב שהוא שירת היטב את המטרות של שנינו.

אם כבר, במקומך הייתי עושה קולות של שטיח ולוחש לי תודה שהסכמתי להוסיף לך את לופז, שיהיה אחד הקיפרים שלך לעונה הבאה כנראה.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 5:17 pm 
Junior

האמת שדווקא ההוספה של לופז על רוביו כנראה תלך לרעתי בסופו של דבר. בטח אם יחטוף אותו אחד החדשים לפי ההצעה (החיובית) שלך בתר'ד השני.
השנה לופז לא יביא לי שום נקודות, בטח לא בריבאונד, באחוזים וחסימות אני די סגור.
עם רוביו במקומו הייתי מביא כנראה עוד נקודה בחטיפות על פני מה שיש לי עכשיו, ועוד שתי נקודות באסיסטים, וכאמור כנראה לא נפגע בקטגוריית האחוזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 9:27 pm 
Junior

האמת היא שאם לא הייתי כורה לעצמי בור כ"כ עמוק באס' וחט' בתחילת השנה, הייתי יכול עכשיו להתחרות על התואר.

צ'ונסי, שיטת השקשוקה שלך לא יכולה לעבוד כאן בדיוק מאותה הסיבה. יש לנו מעט מדי קטגוריות. ואי אפשר לעשות פאנטינג בליגה שיש בה כ"כ מעט קטגוריות ועוד יותר מעט משתתפים. אני ההוכחה החיה לכך.

זה נראה כאילו יש לי סיכוי אבל האמת היא שאין לי מאיפה לגרד את מעט הנקודות הנחוצות.

פער של 3 נקודות בליגה הזו שקול ל8 בליגה נורמאלית.

זה יילך עד הסוף בין הפלוצים לקימורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה