אבל רוני, אח"כ מרקיז הפך ממרגיז למרקיז דה סאד. לפני הפציעה והטרייד, כשהוא היה אצל נלי, הוא היה שחקן ללקק את האצבעות. חטיפות, נקודות, עונשין ואסיסטים למכביר. כך שרק בעבור עונה אחת לא שווה לציין אותו.
תודה שסתם רצית להכניס אותו בגלל הכינוי המחייב
גימלריך, אני תמיד יכול להמשיך. פתאום נזכרתי בבנו אודריך...
צ'ונס, לא כ"כ מסכים עם הרשימה שלך להוציא את ברניאני (אתה חייב להפסיק עם הג' אצלו... כשG מגיעה לפני N באיטלקית היא מובלעת והופכת את הN ל"ניה". כמו הN הספרדית עם הגל מעליה. לצורך העניין, בית האופנה ZEGNA לא נקרה זגנה, אלא זנייה.
אלו היו שישים שניות של דקדוק איטלקי...
)
דני גריינג'ר- אולי אתה לא מספיק שנים בפנטזי בכדי לזכור אבל דני גריינג'ר היה אחד השחקנים הכי טובים בליגות האלו. הוא היה שחקן טופ 5 בקלות. היית סולח לו על האחוזים כי הוא היה מנפק לך סטטס לאורך כל הגריד. נקודות, שלשות, חטיפות, חסימות, ריב', עונשין... מה שתרצה. גם לקחתי איתו שני תארים כשאני רוכב על הגב שלו.
מי שבחר להמר עליו אחרי הפציעה בבחירה גבוהה, זבש"ו.
גאלינרי משתפר מעונה לעונה והוא מסוג השחקנים שלוקח להם זמן להניע. הוא תמיד פורץ הרבה אחרי שהליגה החלה. צריך לקחת את זה בחשבון. הפוטנציאל שלו מרקיע שחקים והוא שיחק אצל שני מאמנים שהוא מאוד מתאים להם.
שוב, אתה חייב להיות סלחני כלפי האחוזים שלו ולצפות לתחילת עונה מתסכלת. לא רואה בו שחקן נאחס. מעצבן? כן. כי אני מצפה ממנו להרבה יותר, אבל לא נאחס.
וארז'או? מה נאחס בו? בדר"כ הוא מספק את הסחורה הבינונית של תחתית הדראפט. דווקא השנה מי שהימר עליו הצליח בגדול כי הוא נתן תפוקה מחוץ לליגה שלו. זה שהוא נפצע, איטז אה גיבן. זה כמו קאמבי, בוגוט ושאר שחקני לגו. אתה יודע שאתה בוחר בהם בדראפט להשכרה וחיפוש טרייד. אם יצאת מנקודת ההנחה הזו, לא הפסדת כלום. אם ציפיתי שבאורח פלא הוא יהיה בריא דווקא אצלך... או אז הוא יכול להחשב כנאחס אבל זה יחשיב אותך לשחקן פנטזי לא מנוסה. ואתה לא כזה...
טיי לוסון אני נוטה לקבל את הנחת העבודה שלך. הפוטנציאל שלו עצום. וכמו גאלו גם הוא תמיד מתעורר לקראת סוף השנה. אבל עצם העובדה שהוא הרכז הכי מהיר בליגה אצל המאמן עם ההתקפה הכי מהירה בליגה ועם אתלטים מטורפים, בהחלט גורמת לך לצפות ממנו להרבה יותר.
נ.ב. נזכרתי באבא ובאמא, לא של שחקני הנאחס, אל באלו של הקטגוריה שלך- אנתוני ראנדולף!
השחקן עם הפוטנציאל פנטזי הכי מפתה שיש שהכה בנו שנה אחר שנה. כשהוא היה חם, הוא היה הכי טוב שיש. ואיפה הוא היום...
נ.ב2. אנתוני ראנדולף לעניים- טיי תומאס.
שני שחקנים שאין שחקן פנטזי שלא לקח עליהם הימור גבוה (יחסי) בכמה מהעונות הקודמות ואכל הרבה חצץ בתמורה.
גם דאנדרה ג'ורדן וג'אבל מגי הפכו כאלו בעונה האחרונה.