סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 04, 2024 9:16 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שחקני נאחס
הודעהפורסם: ה' אפריל 11, 2013 11:42 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אחרי השיחה הערה שהייתה לי ולרוני באשר ליכולת ההרס של דאדלי, הגענו להסכמה שדאדלי לא עשה עימי חסד כשאספתי אותו ועל כן הוא נמצא ברשימה השחורה של השחקנים שלי.

אני מניח שלכל שחקן פנטזי מנוסה יש רשימה כזו שגם כשהשחקן נמצא בסטריק מטורף, אנחנו עדיין סקפטיים לגביו. ובדר"כ כשאנחנו כבר מתשכנעים ואוספים אותו, הוא חוזר לעצמו בדיוק ביום שהוא אצלנו...

הנה כמה שחקנים שלאורך השנים השתדלתי מאוד שהנאחסים לא יתקרבו לרוסטרים שלי:
על דאדלי כבר דיברנו
רון ארטסט בימים שלאחר אינדי
בי.ג'יי מאלנס שכבר דיסקסנו
דרק פישר
קייל קורבר עד השנה
רובין לופז עד השנה
ווילסון צ'אנדלר עד החודש האחרון...
קיאון דולינג
הידו טורקוגלו
ולאד רד
ג'יימס ג'ונס
לינאס קלייזה
מיקאל פייאטרוס
אל פארוק אמינו
טרבור אריזה
קירק היינריך של השנתיים האחרונות
נייט רוב עד התקופה האחרונה היה נו-נו רציני
קיד של השנתיים האחרונות :(
מירזה טלטאביז
כריס דוהון להוציא את שנת דאנליבי
דשון סטיבנסון
ג'אמיר נלסון (בגלל העדרויות מעצבנות)
מרקו בלינלי
אנדראה בארניאני
ווס ג'ונסון
ג'ון סלמונס של השנים הראשונות והאחרונות
דלפינו, להוציא את עונה שעברה
מייקל ביזלי
ברנדון נייט
רודני סטינקי
ניק יאנג
ג'ורדן קרופורד
סי.ג'יי מיילס
שיין באטייה
מרקיף מוריס
לו וויליאמס
ג'וש מקרוברטס
מרוויל
מאריו צ'אלמרס
דני גרין
והשנה ללא ספק קיד גילכריסט הצעיר...

טוב, זה יספיק לבינתיים. לא נגמור לכם את כל השמות :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שחקני נאחס
הודעהפורסם: ה' אפריל 11, 2013 12:11 pm 
Hall of Famer

איך יכולת לשכוח את מרגיז דניאלס? אני זוכר שבעונת הרוקי שלו בדאלאס הוא היה נותן משחק אחד מדהים, כולם היו רצים לאסוף אותו ב-VGM ומשחק אחרי זה הוא היה מצחין את המגרש וחוזר חלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 13, 2013 9:02 pm 
Hall of Famer

הגעת למריו צ'אלמרס ודני גרין והחלטת להפסיק כדי לא לגמור את כל השמות? :lol:

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 7:07 am 
Junior

חצי ליגה ברשימה שלך מוק.. איך אתה מצליח למצוא פיקאפס יומיים ככה?

לי אין שחקנים קבועים ברשימה שחורה.
גם לא כאלה שנותנים אצלי ערב חרפה. לרוב אני דווקא מחפש לאסוף אותם באחד המשחקים הבאים כדי שיכפרו..

בעיקרון הכל לפי צורך. אין אף אחד שאני יכול להגיד שלא אאסוף אותו אם הוא המתאים ביותר על הלוח לצרכים הספציפיים של כל קבוצה שלי.
אני לא שומר טינה לשחקנים משלימים.. אם יש מאבקי אחוזים אז אני נמנע משחקני קו אחורי שמשחקים בחוץ/נגד קבוצות הגנה חזקות, אבל לרוב, בטח ברוטו, אני לא מתייחס לאחוזים גם כי בדרך כלל איזור המיקום שלי באחוזים נקבע די מוקדם, וגם בגלל שאני מעדיף לרוץ על הסטטיסטיקות הכמותיות ולהשיג את הנקודות בהן, תוך הסתכנות באחוזים, מאשר לנסות לנחש ולפחד מכל שחקן ומאחוזי הקליעה שיביא ביום ספציפי.

שחקנים בכירים שהולכים בדראפט זה יותר מעניין. כשאתה מגיע לבחור שחקנים לעונה שלמה יש התלבטות אמיתית וערך אמיתי לנושא "שחקני הנאחס", לשחקנים שנמצאים ברשימה השחורה שלך.

את דני גריינג'ר למשל אף פעם לא בחרתי. גם את גלינארי.
ברגניאני הוא שחקן הנאחס שלי בלי צל של ספק. כשבחרתי אותו בעבר היה גרוע ביותר, בשנים שלא לקחתי אותו הוא היה סביר, והעונה כל כך האמנתי שיישתלט על הואקום בטורונטו עד שבחרתי בו לחמש מתוך שש קבוצות לקראת פתיחת העונה הכי גרועה שאפשר היה לצפות ממנו.
אנדרסון וראז'או - אני לא יודע אם הוא הנאחס שלי או אני הנאחס שלו. בכל שלוש העונות האחרונות אני בוחר אותו בדראפט, נהנה מפתיחת עונה נהדרת ל25-30 משחקים ומפתח תקווה שהבחור יחזיק לי את הריבאונדים עד שהוא נקרע כל פעם מחדש. אחרי שתי העונות הקודמות למדתי את הלקח, השנה בחרתי אותו ב-3 קבוצות במטרה לנצל את הריצה שלו בפתיחה ואז להחליף אותו ביוקר, באחת זה עבד, בשנייה כמעט עבד (קיפרס) אבל שיחות הטרייד לא היו מהירות מספיק ובזמן המו"מ הוא שבק, באחת פשוט רכבתי עליו עד הפציעה.
טיי לאוסון לגמרי נכנס לרשימת הנאחס שלי השנה. היה על הפרצוף עד שאיבדתי תקווה להתאוששות, עשיתי טרייד ומאותו רגע נתן חודש וחצי מהסרטים והיה בטופ 8 של אותה תקופה. לפחות נפצע והוריד קצת מתחושת הפספוס.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 12:13 pm 
Junior

אבל רוני, אח"כ מרקיז הפך ממרגיז למרקיז דה סאד. לפני הפציעה והטרייד, כשהוא היה אצל נלי, הוא היה שחקן ללקק את האצבעות. חטיפות, נקודות, עונשין ואסיסטים למכביר. כך שרק בעבור עונה אחת לא שווה לציין אותו.

תודה שסתם רצית להכניס אותו בגלל הכינוי המחייב :twisted:

גימלריך, אני תמיד יכול להמשיך. פתאום נזכרתי בבנו אודריך... :lol:

צ'ונס, לא כ"כ מסכים עם הרשימה שלך להוציא את ברניאני (אתה חייב להפסיק עם הג' אצלו... כשG מגיעה לפני N באיטלקית היא מובלעת והופכת את הN ל"ניה". כמו הN הספרדית עם הגל מעליה. לצורך העניין, בית האופנה ZEGNA לא נקרה זגנה, אלא זנייה.
אלו היו שישים שניות של דקדוק איטלקי... 8) )

דני גריינג'ר- אולי אתה לא מספיק שנים בפנטזי בכדי לזכור אבל דני גריינג'ר היה אחד השחקנים הכי טובים בליגות האלו. הוא היה שחקן טופ 5 בקלות. היית סולח לו על האחוזים כי הוא היה מנפק לך סטטס לאורך כל הגריד. נקודות, שלשות, חטיפות, חסימות, ריב', עונשין... מה שתרצה. גם לקחתי איתו שני תארים כשאני רוכב על הגב שלו.
מי שבחר להמר עליו אחרי הפציעה בבחירה גבוהה, זבש"ו.

גאלינרי משתפר מעונה לעונה והוא מסוג השחקנים שלוקח להם זמן להניע. הוא תמיד פורץ הרבה אחרי שהליגה החלה. צריך לקחת את זה בחשבון. הפוטנציאל שלו מרקיע שחקים והוא שיחק אצל שני מאמנים שהוא מאוד מתאים להם.
שוב, אתה חייב להיות סלחני כלפי האחוזים שלו ולצפות לתחילת עונה מתסכלת. לא רואה בו שחקן נאחס. מעצבן? כן. כי אני מצפה ממנו להרבה יותר, אבל לא נאחס.

וארז'או? מה נאחס בו? בדר"כ הוא מספק את הסחורה הבינונית של תחתית הדראפט. דווקא השנה מי שהימר עליו הצליח בגדול כי הוא נתן תפוקה מחוץ לליגה שלו. זה שהוא נפצע, איטז אה גיבן. זה כמו קאמבי, בוגוט ושאר שחקני לגו. אתה יודע שאתה בוחר בהם בדראפט להשכרה וחיפוש טרייד. אם יצאת מנקודת ההנחה הזו, לא הפסדת כלום. אם ציפיתי שבאורח פלא הוא יהיה בריא דווקא אצלך... או אז הוא יכול להחשב כנאחס אבל זה יחשיב אותך לשחקן פנטזי לא מנוסה. ואתה לא כזה...

טיי לוסון אני נוטה לקבל את הנחת העבודה שלך. הפוטנציאל שלו עצום. וכמו גאלו גם הוא תמיד מתעורר לקראת סוף השנה. אבל עצם העובדה שהוא הרכז הכי מהיר בליגה אצל המאמן עם ההתקפה הכי מהירה בליגה ועם אתלטים מטורפים, בהחלט גורמת לך לצפות ממנו להרבה יותר.

נ.ב. נזכרתי באבא ובאמא, לא של שחקני הנאחס, אל באלו של הקטגוריה שלך- אנתוני ראנדולף!
השחקן עם הפוטנציאל פנטזי הכי מפתה שיש שהכה בנו שנה אחר שנה. כשהוא היה חם, הוא היה הכי טוב שיש. ואיפה הוא היום...
נ.ב2. אנתוני ראנדולף לעניים- טיי תומאס.

שני שחקנים שאין שחקן פנטזי שלא לקח עליהם הימור גבוה (יחסי) בכמה מהעונות הקודמות ואכל הרבה חצץ בתמורה.

גם דאנדרה ג'ורדן וג'אבל מגי הפכו כאלו בעונה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 6:39 pm 
Junior

גריינג'ר זה היסטוריה רחוקה כשהוא היה תותח פנטזי שאפשר לסלוח לו על כך שהוא שם אותך מראש בתחתית האחוזים או לחילופין מכריח אותך להסתכל בהמשך הרשימה על שחקני אחוזים שתורמים פחות בקטגוריות אחרות כדי לנסות לאזן אותו. בכל מקרה הוא כבר סוס מת במונחי פנטזי אז חבל לבזבז עליו התעמקות יתרה.. העונה היו חילופי משמרות בגלל הפציעה שלו וגם אם יחזור בריא בשנה הבאה הוא הולך להיות כינור שני לג'ורג', שאשכרה נראה כמו הביאה השנייה של דני.

גאלינרי, אני יודע שאתה מת עליו, אבל הוא פשוט לא מספיק טוב במונחי פנטזי, והוא מסיים עכשיו את עונתו החמישית אז גם קשה לי לראות אותו בעתיד משתפר יותר מדי.
הוא תורם טוב מאוד לאחוזי העונשין, נחמד בריבאונד בשביל סמול פורוורד וטוב + בשלשות. אבל הוא כמעט לא תורם בחסימות וחטיפות, מעט מאוד אסיסטים ורוצח אחוזי שדה.
לא מספיק טוב בשביל המיקום הגבוה שמציבים אותו.
בתאכלס הוא משפיע מאוד לטובה על קטגוריה אחת ומאוד לרעה על קטגוריה אחת, כשבעוד שלוש קטגוריות (נקודות ריבאונד ושלשות) הוא נחמד ולא יותר מזה. גם בשלשות. נהוג לראות בו כשלשיונר גדול, אבל האמת שמחוץ לעונה אחת בראן אנד גאן בניקס הוא מביא השנה את השיא שלו, 1.9, שמציב אותו מחוץ לעשרים הגדולים בקטגוריה. בקטגוריה הזו, שהיא הקלה ביותר לאיסוף מהווייבר, זה לא מספיק טוב בשביל להיחשב כיתרון גדול, בטח לא כשהשחקן הוא לא דיפרנט מייקר בקטגוריות אחרות.

ואראז'או ? נאחס במלוא מובן המילה. כאמור לא יודע אם אני שלו או הוא שלי.. שלוש עונות אחרונות אותו הדבר בדיוק, פותח חזק ומסיים את העונה אחרי 25 משחקים. ברור שהעונה כבר הגעתי מוכן לזה, אבל זה חתיכת נאחס.

לאוסון, עם ההתבגרות שלו, אם איגי לא יהיה שם בשנה הבאה אני דווקא אלך עליו גבוה מאוד. איגי לקח לו חלק ניכר מהובלת הכדור ויצירת המצבים העונה, אם בעונה הבאה הוא לא יהיה שם זה יהיה רק טיי שמריץ אותם עם קצת מילר מהספסל, ואז הוא יוכל להביא את כל מה שיש לו.

אנתוני ראנדולף וטיי תומאס, מסכים איתך לגמרי.. עד העונה בכל ליגה שלא שיחקתי בה תמיד היה מי שיהמר על השניים ש"סוף סוף ייפרצו ויביאו את כל כשרון הסטטיסטיקה שלהם", כל פעם מחדש נכוו.
דאנדרה ומגי גם כן, אין ליגה שבה מישהו שהיה צריך אחוזים וחסימות לא הלך עליהם, עם ציפייה שיהיו בטופ 5 של החוסמים. בסוף הם שחקני רוטציה וגם שם לא מהבכירים שבהם.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 26, 2013 11:29 am 
Junior

אמנם אני בפרישה מרצון אבל לאורך השנים היו שחקנים שחירבו לי את החיים חופשי ואני לא מדבר רק על שחקני שוליים שיש להם יום עסל ויום בסל.

נוביצקי - יימח שמו , רק אצלי החליט תמיד להפוך להיות שחקן של 12 +8 בדיוק מתי שקריטי.
טוני פארקר - דווקא אצלי הוא חצי עונה יכול להיות הפתעת העונה ולהוכיח לכולם הכל ואז להיעלם ל-15-20 משחקים עם פציעה או סתם שנת חורף.
ג'ייסון קיד - כמו פארקר רק עם אחוזי קליעה של גבינה שוויצרית רק אצלי, ושבוע אחרי שהוא תותח לפני שלקחתי אותו.
גילברט ארינאס - היו לו תקופות של 30 +8 ובדיוק מתי שהתחלתי לסגור פערים ברוטו הוא התחיל להירדם.
כריס אנדרסן - חוסם מטורף ובדיוק שאני לוקח אותו ל-3 ימים בהד טו הד החליט לרוב לנטוש אותי ללא חסימות.
כריס בוש - על הנייר מספרים מטורפים בטורונטו אבל תמיד אצלי הוא היה הופך לעציץ בגוניה מהמשתלה של רוני.

והיו עוד הרבה בסגנון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה