סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 1:23 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

מי ?
נאש 27%  27%  [ 4 ]
קובי 7%  7%  [ 1 ]
שלום 0%  0%  [ 0 ]
גאסול 13%  13%  [ 2 ]
הווארד 7%  7%  [ 1 ]
מיקס 13%  13%  [ 2 ]
ג'יימיסון 20%  20%  [ 3 ]
היריבים היומיים 7%  7%  [ 1 ]
מה זה משנה, גם ככה קובי מפטר אותו עוד חודש 7%  7%  [ 1 ]
סך הכל הצבעות : 15
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 13, 2012 7:11 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
השתתפו נא בסקר. כל אחד יכול לבחור 3 אופציות.
שתפו נא וספרו על בחירותיכם.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 13, 2012 7:27 am 
Junior

אני בחרתי את הווארד, מיקס והיריבים.

נאש וקובי לא שם, כי אני לא חושב שהתרומה הכללית שלהם תהיה גבוהה עכשיו הרבה יותר משהייתה אם נניח דאנלבי היה נבחר לתפקיד.
דאנטוני אמנם נוהג לנפח מספרים של רכזים, אבל אף פעם לא היה לו אחד כמו קובי ליד הרכז שלו, כך שאני מאמין שבקדנציה הזאת תפקיד מוביל הכדור ייתחלק לא מעט בין נאש לקובי, כי דאנטוני גם לא יכול לשחק כמו שהוא רגיל עם נאש ולהפוך את קובי לג'ייסון ריצ'רדסון שיעמוד בפינה.
אז עכשיו המספרים שלהם יהיו קצת גדולים יותר משהיו יכולים להיות עם מאמן אחר. עם מאמן אחר.

נאש היה מוצא את המספרים שלו בכל שיטה שהיא לא הפרינסטון או המשולש.
קובי היה מוצא אותם גם ליד 4 רובוטים שמתוכנתים לא למסור לו.

הווארד ומיקס לדעתי יעשו את השיפור המשמעותי ביותר ביחס למה שהיה יכול להיות עם מאמן אחר.
דאנטוני צריך קלעים לשיטה שלו. מיקס שנעלם אצל בראון הולך לקפוץ משמעותית, בטח לאיזור ה-20 דקות ו-2 שלשות למשחק.
לא מדהים, אבל יקפוץ איזה 200 מקומות בדירוג.

היריבים היומיים שיקבלו עכשיו קצת יותר חטיפות וריבאונד הועדף ברגע האחרון על כך שדאנטוני יפוטר עוד חודש, כי זה בכלל לא נכון, הוא יפוטר רק אחרי התבוסה בסיבוב הראשון בפלייאוף.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 13, 2012 8:12 am 
Hall of Famer

מהסתכלות על הסטטיסטיקה של הלייקרס עד עכשיו, אני לא ממש רואה מאיפה קובי, הווארד או אפילו שלום מביאים איזה שיפור רציני, מיקס וג'יימיסון גם ככה לא יהיו פקטור בפנטזי אז אין מה לבחור אותם, היריבות גם ככה די חגגו עליהם עוד לפני שדאנטוני הגיע, אז הפוטנציאליים שנשארו הם נאש (שהשיפור לפחות בחלקו יהיה קשור לזה שהוא בריא), גאסול והפיטורים של דאנטוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 13, 2012 9:49 am 
Junior

לא מסכים עם שניכם.

קודם כל השיפור הכי גדול יהיה בקלות של נאש. אתה מסתכל על מספרי קריירה במקום על מספרי העונה שהם משהו כמו 4 נק' ו3 אס'. סביר להניח שעכשיו הוא יקפוץ לפחות ל12נק' ו10אס'. זה שיפור עצום.

דווייט ללא ספק יהנה ממהלכי פיק אנד רול ויעלה את הממוצעים שלו.

מיקס, בלייק וג'יימיסון גם כן יראו הרבה יותר דקות ואני משוכנע שהאחרון יראה את השיפור הכי גדול מהספסל. ביג מן עם יד טובה מבחוץ? זו הפנטזיה הכי רטובה של דאנטוני. תחשבו מה הוא עשה עם טימי תומאס השבור. ג'יימיסון גם בגילו המופלג הוא במצב פיזי יוצא מן הכלל ובכלל, הוא הרבה יותר מספוט אפ שוטר. סביר להניח שאם הייתה לדאנטוני את היכלת, הוא היה שם אותו בהרכב.

אני גם צופה מגאסול (המפסיד הכי גדול שלא תהיה פרינסטון אופנס- אדלמן למשל היה הופך אותו לחצי אל) לזרוק לא מעט שלשות העונה.

השאלה הכי גדולה היא באמת קובי. אני חושב שאם הוא יוכל לשים את האגו בצד (בסדר...) הוא יגלה שדווקא קל לו לשחק בסיסטמה הזו. הוא יוכל לשמור המון אנרגיה ואפילו להשקיע אותה בהגנה. הוא יוכל ליידות הרבה יותר, רק שלשם שינוי הוא יהיה פנוי. הוא יוכל בהתקפה העומדת לאבד יותר שומרים ממה שהוא איבד בכל חייו. באמת שהחיים שלו יוכלו להיות קלים בהרבה אם הוא רק ירשה לדאנטוני ונאש לנהל את המשחק. אבל היי... זה קובי... :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 13, 2012 12:03 pm 
Hall of Famer

מוק, בכמה אתה חושב שהווארד יכול להשתפר מ-20 נק' ב-63% מהשדה ו-11 ריב'? הוא הרי לא יהיה שחקן של 25-27 נק', במקרה הטוב הוא יעלה ל-22-23 נק', זה לא שיפור עד כדי כך גדול, בטח שלא כמו השיפור שנאש יעשה (ונאש, כמו שאמרתי, היה משפר את הממוצעים מהמשחק וחצי שהוא הספיק לשחק גם אם בראון היה נשאר, אין מצב שהוא היה נשאר על המספרים האלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 13, 2012 7:15 pm 
Junior

מוק לא התייחסתי לנתוני העונה כי בראון הלך ומבחינתי, כפי שרשמתי, גם אם דאנלבי או שואו היו מגיעים ולא דאנטוני נאש היה מגיע למספרים שלו, פלוס מינוס.
תחת דאנטוני סביר שהם יהיו לכיוון הפלוס, אבל לא עד כדי כך משמעותי, אם נניח אנחנו מדברים בדירוגים לסוף עונה, הייתי מהמר שתחת דאנטוני הוא מגיע ל30-40 ותחת דאנלבי הוא מגיע ל40-50.

לגבי הווארד אני מסכים איתכם, סביר שג׳יימיסון יעשה קפיצה משמעותית הרבה יותר ממנו.
אם תחת מאמן אחר השוטר היה מקבל 5-7 זריקות למשחק, אצל דאנטוני הוא יכול לקבל 10-13.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה