סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 5:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 12:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
שבוע ראשון ושורה תחתונה-ניצחון מאוד מפתיע 6-3 על צ'ונסי כשאני משחק בלי קווין לאב וננה בזמן שאצלו אנתוני דיוויס חטף זעזוע מוח, אבל עדיין הספיק לפחות לתרום משהו, האמת היא שזה אפילו היה קרוב יותר ל-7-2 או אפילו 8-1 כשצ'ונסי מנצח על הקשקש בשתי קטגוריות, 36-34 בשלשות ו-43-42 בחטיפות לעומת ניצחון קטן שלי בחסימות 34-31. מו וויליאמס היה מצטיין השבוע עם 22 נק', 6.3 אס', 1.7 חט', 2 שלשות, 49% מהשדה ו-100% מהקו. חוץ ממנו, שווה לציין את ווסטברוק עם 21-6-7 (אבל אחוזים גרועים מהשדה ו-3.3 איב'), פול ג'ורג' שהוריד 13 ריב' עם 1.7 חס', 1.3 שלשות וחטיפה למשחק, אל-פארוק אמינו שתרם חטיפות, חסימות ואחוזי שדה טובים ו-ואסקז עם 9.7 אס' למשחק. בפינת האכזבות, ננה בחוץ לאלוהים יודע כמה זמן, אולי אני אוותר עליו בקרוב, גם מהיברט ציפיתי לקצת יותר נקודות ואחוזי עונשין פחות מזעזעים. בשבוע הקרוב אני נגד מוק ועדיין בלי לאב ו-(כנראה)-ננה, מתכונן כבר מעכשיו לקבל בראש מאחורה... :-(

בפינת הפתעת השבוע-קיו שבלי לסדר הרכבים יותר מדי ועם בראה כבחירה שלישית (או רביעית?) בדראפט הצליח למתוח את אלון עד לקצה, אבל הפסיד בסוף 5-4 בקרב צמוד. אלון מנצח רק ב-0.4% באחוזי שדה, ב-0.3% בעונשין ב-15 נק' וב-4 איבודים כשמצד שני קיו לוקח את החסימות ב-3, את החטיפות ב-5 ואת הריבאונד ב-2.

נערך לאחרונה על ידי rony בתאריך ב' נובמבר 05, 2012 6:10 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סיכום שבוע 1
הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 1:25 pm 
Junior

זה היה כואב.
עוד משחק לאנתוני וג'ו סמית וכמובן עוד 3 לגורדון היו יכולים רק לצמצם.
אלן ורז'או עשו מעל המצופה מהם, כל השאר איכזבו.
איליאסובה, ביסלי ופקוביץ מזעזעים. דנג בינוני לגמרי.
שוב - כולם למכירה :lol:

הופעה יפה ל-dice
מכיוון שהוא בחר 10 ואני 9, אז כנראה שזה פספוס שלי שהוא עם קבוצה של ברייאנט-הווארד-קונלי-פרקר. well played

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 5:55 pm 
Sophomore

יש מצב לפצל את זה לסיכומים שבועיים של 3 הליגות? (כלומר, ת'רד אחד שיתמלא לאט לאט ככל שיעברו השבועות לכל ליגה?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 6:06 pm 
Hall of Famer

נראה לי שאין בעייה, אני אערוך את ההודעה הראשונה שלי כך שהת'רד הזה יתייחס רק להד-טו-הד (כי אליה עידן כבר התייחס) ואפתח ת'רדים נוספים לקיפרים ורוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 7:59 pm 
Junior

שבוע די מחפיר של הנסיכות שלי.
רוני אמנם עם לאב הפצוע, אבל קיבל יותר משחקים ממני, לא שזה הסיבה להפסד, אבל עוד לפני שדיוויס נפצע, בתחילת השבוע מניין המשחקים בינינו עמד על 1 יותר לרוני, בלי לאב הפצוע כמובן.

את הטר"ש השבועי יחלקו בלייק גריפין שהביא 15 נקודות באחוזים של לו ויליאמס, 4.7 מ- 12.3 שמעמידים אותו על ממוצע של 37.8 אחוזי שדה,
ואנדרה ברגנאני, עוד יותר גרוע, קלע גם הוא 4.7 זריקות מהשדה אבל בשתי ניסיונות יותר, 14.3, מה שמעמיד אותו על ממוצע של 32.6 אחוזי שדה.

את הצל"ש אני אתן לשני הנאספים ליום האחרון של השבוע, הצמד הלייקרסי בלייק את עולמי, שנאספו למען שלשות וחטיפות וסיפקו את הסחורה המבוקשת לעילה ולעילה,
נשארו כמשחק האחרון של השבוע, כששחקניו של רוני כבר סיימו כולם, והביאו על גבם שתי נקודות לטבלה שיכולות להיות חשובות בסיום העונה...

הביאו יחד 5 שלשות ו-6 חטיפות שהכריעו את שתי הקטגוריות לזכותי.
הנקודה השלישית שהשגתי במאבק השבוע, אחוזי העונשין, נזקפת לזכותם של כריס פול ולו ויליאמס, שהביאו השבוע 40 קליעות משותפות מהקו מ-46 נסיונות.

השבוע הזומבים של עידן ייתנו בראש לנסיכות שלי.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 8:00 pm 
Sophomore

אז כמו שעידן אמר, ניצחתי את קבוצת הגופות המהלכות הקוליות שלו 7-2.
מצטיינים, בסדר יורד:
קובי עם 25.8-5-3 ב60% שדה ו90% עונשין.
דוויט עם 23.3, ריבאונדים ו 2.5 חסימות ב69% מהשדה.
טוני פרקר עם 20 נקודות ו9 אסיסטים.
קונלי עם אחוזי שדה נמוכים אבל 14 נקודות, 2 שלשות, 6 אסיסטים ו4 חטיפות.

HM:
הבלחה של קאווי לאונרד לסגל שלי שהסתכמה ב19 נקודות, ותרומה בשאר הקטגוריות.
משחק 30 נקודות של קמבה שהתקזז עם משחק 10 נקודות שלו.

מסריחים:
ציפיתי למשהו קצת יותר טוב מבימבו. אבל כנראה שלא סופרים אותו בקו הקדמי הכה-עמוס של הבובעלך.
גרנג'ר הגרוטאה.
ברנד שנתן משחק ראשון טוב אבל מתקשה לתרום מאחורי ברנדן רייט קיימן, והשחקן הגרוע בליגה.
דיאנדרה שנותן 22 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 8:24 pm 
Junior

צ'אנסי, לא טרחתי להסתכל מדוע אבל ביאהו שמו על גוסטבו איון סטטוס INJ, לתשומת ליבך.
בכל מקרה אני לא בטוח באשר לניצחון שלי.. גורדון הביא את קללת הקליפרס על הקבוצה שלי

חשבתי שאני אחכה יום לפני שאני אקח את דאניליבי על שום חוסר במשחקיו, אבל אלון חשב אחרת...

מה קרה לדיבורים בשרשור הקודם על כל הטריידים הצפויים?!
מילא זה שאין בכם אפילו פרסטי אחד לרפואה, אבל לפחות איזה קאהההןןןןן?

שאלה\הצעה נוספת שעלתה בליגה אחרת שראיתי:
הגבלת החילופים השבועיים.
לא יודע אם אפשר לשנות הגדרה כזו עכשיו, אבל לדעתי להגביל למספר שקטן מימי השבוע (5-6) יתן אלמנט אסטרטגי יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 8:34 pm 
Junior

עידן תודה על האיזכור עם איון, אבל ידוע. הסטאטוס פצוע נשאר זכר מתחילת העונה, במשחק הקודם הוא חזר ויאהו עדיין לא טרחו להוריד את הסימון.

גם אני לא בטוח בניצחון שלך.. מנסה להשתמש בכוחות הניחוס הלא ידועים שלי.

תציע טריידים, תפציץ אותי בהצעות מבחינתי..

אי אפשר לשנות הגבלות לאחר שהעונה החלה, וגם כך לא אוהבים לשחק פה עם הגבלות.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 9:29 pm 
Hall of Famer

מי היה מאמין, הבסתי את וולפסון 7-2 :o

סיפקו את הסחורה:
- מה אתם יודעים, קינג ג'יימס...
- רונדו. שמחתי על הבחירה בו. הוא חשוב מאוד לחטיפות ואסיסטים
- קייל לאורי. יש פה מישהו שמנג'ס לי כבר כמה פעמים עם טריידים די גרועים לגביו. 11 חטיפות, 22 ריבאונדים לגארד, 21 אסיסטים, 11 חטיפות אמרתי כבר?
- כריס בוש. 40 נק' בלילה האחרון. שיחק אותה ללא ספק.

הסריחו:
- בראד ביל. ג'ון וול פצוע. ביל רוקי אמנם, אבל פחות או יותר השחקן היחיד הנורמלי בקו האחורי. איך זה נגמר ב-15% מהשדה אין לי מושג... אם זה ימשיך ככה הוא יעבור לשוק החופשי.
- ג'ארד דאדלי. כנראה שככה זה נראה בלי סטיב נאש. 18% מחוץ לקשת ב-3.7 זריקות למשחק. אם זה ימשיך ככה הוא יעבור לשוק החופשי.
- טייסון צ'נדלר. לא קיבל כ"כ דקות משום מה בשני המשחקים השבוע.
- תומאס רובינסון. כמו ביל, ההייפ מתחיל להתפוגג. ניסיתי להחליף בקאווי לאונרד, אבל הוא נחטף ע"י ביל טיפש.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 9:57 pm 
Hall of Famer

King Chauncey כתב:
שבוע די מחפיר של הנסיכות שלי.
רוני אמנם עם לאב הפצוע, אבל קיבל יותר משחקים ממני, לא שזה הסיבה להפסד, אבל עוד לפני שדיוויס נפצע, בתחילת השבוע מניין המשחקים בינינו עמד על 1 יותר לרוני, בלי לאב הפצוע כמובן.

את זה שננה גם פצוע הכנסת לחישוב? :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2012 12:45 am 
Junior

האמת שכן.. היית במשחק עודף בלוח המתוכנן של השבוע, לפני שנפצע לי דיוויס ולפני שעשיתי מיליון הרמות. אחריהן היה לי הרבה יותר משחקים. את ננה לא ספרתי פשוט שכחתי להזכיר..
סביר שעם שניהם זה היה נגמר על האפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2012 8:01 am 
Hall of Famer

King Chauncey כתב:
האמת שכן.. היית במשחק עודף בלוח המתוכנן של השבוע, לפני שנפצע לי דיוויס ולפני שעשיתי מיליון הרמות. אחריהן היה לי הרבה יותר משחקים. את ננה לא ספרתי פשוט שכחתי להזכיר..
סביר שעם שניהם זה היה נגמר על האפס.

7-2 או 8-1 זה הגיוני, אבל בטוח שלא על האפס כי הייתי מפסיד את האיבודים אם שניהם היו משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2012 11:31 am 
Hall of Famer

אני תוהה מה הסיכוי שישעו אותי מהפורום אם אני אפתח ת'רד "שתהיה שואה לרוי היברט"... 2 נק' ב-1/7 מהשדה? חסימה אחת, 5 ריבאונד ו-3 איבודים. אז נכון שסן אנטוניו וכל זה, אבל רבאק, טימי דאנקן כבר בן 100 בערך, דחואן בלייר גמד ושניהם דופקים לו דאבל-דאבל על הראש :evil:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2012 4:52 pm 
Junior

אוי איזה נוביזם.
להשתמש במיקום השני בוויבר בשביל להחתים את היקסון (כשלנדרי ולופז, קצת פחות טובים, עוד היו פנויים ב-FA )
בזמן שיום למחרת מתפנים רדיק וויטרס.
אגב, אם מישהו רוצה להחליף אחד מהם בהיקסון - אני כנראה אסכים :wink:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 06, 2012 11:34 pm 
Sophomore

אתמול כתבתי הודעה מושקעת שלא הצליחה לפרסם את עצמה. אז בקצרה.
אכן הפתעה שניצחתי בH2H. אני בלי נוביצקי וביינום בינתיים וגם ג'ינובילי מקרטע עדיין. הייתי בפיגור כל השבוע אבל בסוף בראה נפצע וניצלתי את זה למהפך.
גיליתי שיש לי את דאנקן בשלושת הליגות, והוא הבריק השבוע. היו גם מצטיינים אחרים כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2012 12:07 am 
Junior

הגעתי למסקנה שבעונשין אני כבר לא אקח נקודות למרות שיש לי כמה שכן טובים מהקו
כך שמי שרוצה לשדרג את שלו - להציע טרייד מהר לפני שיגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 12, 2012 10:14 am 
Sophomore

נראה לי שמוקדם מדי לשמוח - אבל מהפך מפיגור 4-5 לנצחון 8-1 בלילה האחרון (אחרי שהייתי בפיגור רציני כמעט כל השבוע) שווה איזה סמיילי או 2 של שמחה לאיד. ::yaz-yk: :)-(:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 19, 2012 12:19 am 
Junior

King Chauncey כתב:

או סתם כדי לבכות על עוד ערב של איזה ברגנאני עם 2 מ16 או כל דבר אחר.

רשמתי את זה בראשון בנובמבר, אחרי משחק אחד.
מאז הבחור שלקחתי לכל הקבוצות שלי הוא בערך הדבר היציב בסביבה. 10 משחקים, 7 זוועת עולם, והוא לא מפסיק לזרוק.
הוא רחוק בערך שבוע מלעוף להרוס קבוצות אחרות, מי שבקשר איתו שיעביר המסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 19, 2012 6:11 am 
Junior

המאבקים של השבוע השלישי מתקרבים להכרעה כרגע, בקרב שלי ושל מוק יש קצת מתח-
בתחילת היום הממוצעים של השחקנים המשחקים הראו שאני אנצח 4-5, אך דוראנט זרק את הממוצעים לפח והביא 13 ריבאונדים ו-10 אסיסטים, 4 בבוקר ומוק מוביל 3-6.
אז נכנס היינריך לפעולה, שתי חטיפות מהירות שלו בפתיחת המשחק בפורטלנד מעלה את מוק ליתרון חטיפה, 2-7.

4:30 - אסיק, דריוס מוריס וג'ורדן היל נכנסים לפעולה אצלי, בעוד אצל מוק נשארו רק שלושה רבעים של היינריך ורבע אחד של באס שהיה חלש מאוד במחצית הראשונה.
שש דקות בתוך המשחק ואסיק מצד אחד, ודריוס מהצד השני, מביאים כל אחד חטיפה תוך רגע ומחזירים את המאזן במפגש ל 3-6.

בינתיים באס מסיים עם 2 ריבאונדים עלובים בשביל מוק, ואחרי 2 ריבאונדים של אסיק ההפרש הוא 9 לטובת מוק.
היינריך במחצית ללא ריבאונדים והוא כל מה שנשאר למוק, ואני מצפה לניצחון בריבאונדים כשלאשיק והיל לא אמורה להיות בעיה להשיג 10 ריבאונדים יחדיו בשלושת הרבעים שנותרו.

בגזרת האסיסטים, אם היינריך לא יביא במחצית השנייה יותר מהשניים שהביא בראשונה, אולי מוריס בהתעוררות מפעימה ועוד איזה אחד מאשיק והיל ויש סיכוי לניצחון השבוע,
אבל כרגע, 5:10 ובפתיחת הרבע השני בלוס אנג'לס, המפגש צפוי להסתיים בניצחון 4-5 למוק.

*
אכן הסתיים 4-5 למוק.
את החסימות, חטיפות וריבאונדים לקחתי בפער של 2 , 2, 3 בהתאמה.
את האסיסטים מוק לוקח ב-2.

את הצל"ש השבועי נחלק בין איבאקה לאסיק,
איבאקה הביא 15 חסימות ב-4 משחקים, הביא 30% מהחסימות של הקבוצה השבוע והנקודה שם רשומה לגמרי על שמו.
אסיק הביא 51 ריבאונדים ב-4 משחקים, כמעט מה שהביאו ביחד שני הגבוהים המרכזיים של מוק, גורטאט וקאזינס, ב-7 משחקים.

את הצל"ג השבועי נעניק לברגנאני, שהביא השבוע 59 נק' ב- 31.7% מהשדה והרס את הקטגוריה במו ידיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 19, 2012 8:18 am 
Hall of Famer

אני נכנסתי ללילה האחרון ביתרון 5-3 על אלון כשהשלשות בשיוויון והקטגוריה היחידה הנוספת שהייתה צמודה היא הנקודות (יתרון 10 לי), בסופו של דבר מטווח שלשות של ג'ורג' ובאטום עם 9 משותפות לעומת ערב חלש של כל המפציצים של אלון הכריעו את השלשות לטובתי ו-30 נק' של ווסטברוק בתוספת 20-21 נק' מכל אחד משלושת הסווינגמנים שלי הבטיחו לי ניצחון בנקודות בפער נאה וסגרו לי ניצחון שני ב-3 שבועות, 6-3. צריך לציין שאלון בלי נוביצקי וביינום ואני ביליתי עוד שבוע בלי לאב וג'ראלד וואלאס (שאמנם חזר הלילה, אבל לא ממש עשה משהו משמעותי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 19, 2012 8:57 am 
Junior

פתיחה נהדרת בשבילך, מניח שלא תיארת שתהיה במאזן חיובי אחרי שלושת השבועות הראשונים כשהשחקן הכי טוב שלך לא נותן דקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 19, 2012 9:16 am 
Hall of Famer

האמת היא שלא תיארתי, אבל לפחות הניצחון על אלון הגיוני בהתחשב בעובדה שגם הוא בלי 2 מתוך 3 השחקנים הכי טובים שלו בזמן שאצלי רק אחד בכיר חסר, אם שניהם היו משחקים הוא היה מנקנק אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 19, 2012 9:53 am 
Sophomore

אז השבוע היה לי את קיו על הראש, שאומנם זכר להעלות את שחקני הספסל שלו כשהם שיחקו, אבל לא עשה אף החלפה ועדיין מחזיק את בראה בהרכב הפותח שלו. לאחר יומיים-שלושה של פיגור מדאיג (2-6), הקבוצה שלי התחילה לצבור תאוצה ולבסוף ניצחתי 7-2, כשהקטגוריות היחידות שהדאיגו אותי היו החסימות ואחוזי השדה, ואת החילופים שלי עשיתי בהתאם.
ביום האחרון כבר הורדתי את פלטון לספסל כדי שלא יהרוס לי את אחוזי השדה (475-471 לפני היום האחרון).

הטוב: הקלוז'ר הגדול, עם 81 נקודות ב51% ו83%. 17 ריב' ו25 אסיסטים (הכי הרבה בקבוצה, כמו טוני פארקר), 4 שלשות, 5 חטיפות ורק 6 איבודים.
ריאן אנדרסון תרם בקטג' שלו - 9 שלשות בדרך ל55 נקודות ב51% מהשדה.
ההימור על פלטון והניקס השתלם השבוע עם 17 אסיסטים (ועוד 8 ביום האחרון שלא נחשבו).
וכמובן שהמאנימל ממשיך לשאוב ריב' ומחזיק בממוצע דאבל-דאבל מתחילת השנה.
קרדיט גם לקמבה שתורם הרבה ולא מחרב יותר מדי את האחוזים. כנ"ל קונלי.
הלא רע:
דוויט - 59 ו40 ו10 חסימות, אבל 50% עונשין ו11 איבודים.

הפתעת השבוע:
כולם יודעים מה ה"תרומה" הסטט' של מטה-וורלד-שיט לפנטזי, אבל עדיין הייתי חייב לקחת אותו יום אחד השבוע כי הייתי חייב SF וחטיפות. התוצאה? 22 נקודות ב50% שדה ו75% עונשין, 5 (!) שלשות, 6 ריב', 3 אס', 3 חטיפות, חסימה ורק איבוד אחד!
תרומת FA נאה קיבלתי גם מפרינס, שנתן לי 27-11-9 השבוע במצטבר.

הכשלון: אלטון ברנד. קיוויתי שהשחקן שנתן 11.5 ו7 בעונה שעברה ייתן חודש ראשון מרשים בהתחשב בפציעה של נוביצקי, והתלהבתי עוד יותר כשראיתי שגם מריון וקיימן נפצעו. כשהתחרות על הקו הקדמי שלו הסתכמה בברנדון רייט וטרוי מרפי ונובאדיז כמו ברנדון ג'יימס, ברנד מצליח לספק נתונים עלובים של 6 ו6 מתחילת השנה, ב35% נוראים מהשדה.

מצפה לקרב הרבה יותר קשה מול מנהלי החשבונות מרמת גן בשבוע הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 19, 2012 9:45 pm 
Junior

כבר הסתכלתי בעיניים על שבוע חיובי אחד ואז הקומישנר לחץ לתת לרונדו 40 אסיסטים ב-2 משחקים :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 21, 2012 8:15 pm 
Junior

רגע, אני לא מבין. זה משנה מי בהרכב הפותח? חשבתי שמי שלא משחק אני שם ב BN וכל השאר לא משנה הסדר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 511 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה