סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 11:24 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 05, 2012 6:09 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
שבוע ראשון וכמו ברוטו, גם כאן הכל נורא נזיל, אתמול הייתי ראשון בפער 5, היום אני שלישי בפיגור 3.5, יקח עוד זמן עד שזה יתחיל להתייצב, כשלאב יחזור מהפציעה שלו אני מניח שזה יראה הרבה יותר טוב. הראוי לציון, חוץ מאירווינג, אולדריג', ואסקז וג'ורג' שכבר ציינתי זה טוני פארקר עם שבוע מצוין של 20 נק' ו-9 אס'. בפינת המאכזבים, אל ג'פרסון רק עם 12 נק' באחוזים גרועים ופחות מחסימה למשחק, גם דנג טיפה מג'עג'ע עם אחוזים גרועים מהקו והשדה ורק 13.3 נק', אבל לפחות הוסיף 8 ריב' וחסימה לערב. חוץ מהם, הקיפר שלי לא משהו בכלל, כבר בערב הדראפט ידעתי שהייתי צריך להלחם יותר על לילארד או דיוויס, אבל לא חישבתי את הכסף מספיק טוב. מק"ג עם 7.5 נק' באחוזי זוועה, אבל הציל לעצמו את הערך עם 6 ריב', 2.5 חט' ו-1.5 חס' למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2012 11:40 am 
Hall of Famer

טוב, קווין לאב עוד לא שיחק העונה, טוני פארקר לא מתפקד כבר שבוע בגלל שפעת, מילסאפ, ג'פרסון ואולדריג' קולעים באחוזי שדה של קוטג', ואסקז אפילו פחות מזה, מק"ג נתן משחק טוב אחד כל השנה ואיכשהו אני עדיין ראשון.

אתם רוצים להתחיל לשחק או שנתחיל כבר לתכנן את העונה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2012 2:33 pm 
Sophomore

חשבתי שבליגה הזאת לא סופרים את השנה הראשונה לכן אני נח לי למטה בינתיים, צובר יתרון לקראת הדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2012 3:09 pm 
Junior

האמת היא שבינתיים אני משייט לי בקרוז קונטרול ובקלילות מפוהקת בשתיים מתוך שלוש הליגות שלנו (באחת מהן נתקע לי מעט חצץ בין חריצי הגלגלים ולאחר שהוצאתי אותו גיליתי כי מדובר בחצץ מסוג נורבגי כחול...)

ההתייחסות שלי לליגת הקיפרס היא הרבה יותר סבלנית ומבוקרת.

המרחקים ממש לא רציניים ואני כרגע משחק על רגל אחת ועם יד קשורה מאחורי הגב. כשאשחרר רק את היד, כבר תשכח איך אחוריי השריריים נראים... 8)

אני משחק מתחילת העונה בלי ביינום והקיר (שני שחקנים סופר משמעותיים בסגל שלי) איליאסובה נראה כמו שחקן ליגה ז' (ממש אבל!), פקוביץ' שהיה אמור לקטוף כמות כפולה של ריבאונדים ללא לאב, עושה בינתיים את החיקוי הכי טוב שלו לברוק לופז אחרי עונת בכורה.

ואתה מעז בכלל לבכות על שחקנים כמו אולדריג', ביג אל ומילסאפ?!

בינתיים נוח לי לא לאמץ את המנוע ולתת לך לסחוב את הספינה. אבל אל תתרגל, כמו ברני ביקרסטאף, גם התפקיד שלך הוא זמני בלבד :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2012 3:19 pm 
Hall of Famer

נו, אתה משווה לי את ביינום, שגם ככה מתחיל כל עונה במינוס 20 משחקים עוד לפני שהיא התחילה, ואת וול, בחירת אמצע דראפט סולידית, לשחקן טופ-4 בליגה? בכלל לא הבנתי את ההתנפלות-רבתי שהייתה על ביינום בדראפטים, אפשר לחשוב שאנשים כאן רוקיז ירקרקים ולא ידעו שהוא הולך לפצח לעצמו את הברך בהזדמנות ראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2012 6:01 pm 
Junior

ביינום יהיה סנטר הפנטזי הכי טוב בליגה. מרק מיי וורד.

וול גם כן, יהיה פויינט פנטזי מהטובים שיהיו בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2012 7:43 pm 
Hall of Famer

אם ביינום יהיה סנטר הפנטזי הכי טוב בליגה (וזה "אם" לא קטן), זה יהיה אך ורק בסטטיסטיקה פר-משחק ולא במצטבר עונתי, הוא פשוט מפסיד יותר מדי משחקים בכל עונה בשביל להיות שם, בטח כשמדובר בליגת רוטו, בהד-טו-הד אתה עוד יכול לקוות שהוא יגיע לך בריא בפלייאוף ושם תקרע את כולם, אבל ברוטו זה פשוט לא עובד.

ולגבי וול, לא מתלהב ממנו יותר מדי, האחוזים שלו בינוניים מינוס מהשדה ולא יותר מסבירים מהקו, הוא לא קולע שלשות ומאבד המון. תוסיף לזה את העובדה שהוא הלך אחורה בעונה הסופמור שלו במקום קדימה, וזה בעיני בכלל לא סימן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2012 9:11 pm 
Junior

האתר לא פועל לי משום מה אז אני נשאר עם ההנחה שהיה לקבוצה שלך יום מטורף אתמול כי הובלתי כמה ימים בכמה נקודות..
המדליית זהב של העונה הזאת לגמרי שלי, אני לא מבין על מה אתם מדברים פה ;)
יש לי קבוצה מטורפת לעונה הזאת.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 12, 2012 7:40 pm 
Hall of Famer

Mook כתב:
ביינום יהיה סנטר הפנטזי הכי טוב בליגה. מרק מיי וורד.

ציטוט:
Andrew Bynum (knees) had his timetable delayed another three weeks and the 76ers now hope he can resume basketball activities by Dec. 10.
Bynum will also need an additional 1-4 weeks of conditioning work and practice before he can return to game action. That puts Bynum's return, assuming no further setbacks, between Christmas and New Year's. All Bynum owners can do is sit and wait and hope there are no further setbacks.

הופס, (לפחות) שליש עונה הלכה לפח. שנייה, אני אלך לחפש את הסמיילי המופתע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 12, 2012 8:35 pm 
Junior

אין כמו שמחה לאיד הא? :?

מכיוון שמדובר בליגת קיפרס ועוד כזו עם רוסטרים גדולים. זה באמת פחות מטריד אותי. מעצבן? בהחלט. אולי אפילו הייתי זורק אותו בליגה רגילה.
אבל ביינום הוא כאן לשנים וכגו טו גאי אני מצפה לראות ממנו מספרים מפלצתיים. איפשהו אני מודה שהדמיון שלט בי הרבה יותר מההגיון. אני פשוט כ"כ מחזיק מהיכולות ההתקפיות שלו שאני כבר מת לראות אותו משחק ככוכב נטול קובי.

עדיין מוקדם להחליט שהוא בוגוט החדש אבל יש סימנים לדאגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 12, 2012 8:48 pm 
Hall of Famer

נו, אולי קצת שמחה לאיד, אבל תמיד כיף לצאת צודק...

בכל מקרה, אני מסכים לגמרי שהפוטנציאל שלו בשמיים, זו גם הייתה הסיבה שהשתדלתי להציע אותו מוקדם בדראפטים, כי רציתי שמנג'רים שיסתנוורו ממנו יבזבזו עליו המון כסף וישאירו לי את האולדריג'ים והג'פרסונים שאני הרבה יותר סומך עליהם לתרומה יציבה לאורך כל העונה. כמו שכתבתי, אם היינו ליגת הד-טו-הד הערך שלו היה הרבה יותר גבוה בעיני, כי אז מספיק להתפלח לפלייאוף ממקום 5-6 ומשם התרומה שלו יכולה לסחוב אותך לאליפות אם הוא מגיע בריא, אבל ברוטו אני פשוט לא מחזיק ממנו, גם אם פר משחק הוא קורע את כל המתחרים שלו. בקיפרים הוא בכלל ביזבוז של בחירה בעיני, אני פשוט לא רואה אותו מחבר 2 עונות בריאות ברצף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 20, 2012 5:51 am 
Hall of Famer

דרעק, דווקא כשהייתי בדרך לקרוע לכולכם את הצורה בא קיירי ונפצע לחודש מה שדי הורג אותי גם ברוטו וגם בקיפרים, נקווה שנאש ולאב לא ימשכו את החזרה שלהם לעוד הרבה זמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 10:54 am 
Sophomore

הליגה הזאת צמודה מאוד, הפרשים קטנים בהרבה קטגוריות. הדבר היחיד שבטוח כרגע זה המיקום של מוק :wink:
( כן אנחנו נפגשים השבוע בH2H ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2012 2:00 am 
Junior

אלון, שנינו על 3500 נקודות בדיוק כרגע.
כלומר כרגע כשאני מסתכל.
כשאתה תסתכל בבוקר אני כבר אוביל כי נראה לי שברגנאני הולך לכפר על ה2-19 האחרון עם 38 נק' הערב על הראש של הטקסנים מיוסטון. לילה ראשון מתחילת העונה שאני נאלץ לישון בלילה אז לא ייצא לי לצערי לערוך את זה בלילה ל-36 כדי שתחשבו שאשכרה חזיתי בדיוק כמה הוא ייקלע. חבל.

אבל עכשיו זה שוויון 3500.
מרגש.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2012 10:33 am 
Sophomore

73 68 לי הלילה. כנראה שה40 של קובי עזרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2012 10:37 am 
Sophomore

ונשברתי זרקתי את רובינסון, לא שווה להחזיק אותו כרגע בשביל שאולי שנה הבאה יעשה משהו.

כמה צמודה הליגה ? לדוגמא אחוזים 3 קבוצות בשוויון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 29, 2012 12:02 pm 
Junior

מסתבר שמוק זה המנחוס הרשמי שלי, מאז שדיברנו לפני יומיים על טרייד ברוטו והוא הציע טרייד בקיפרים "שם אני שולט", ירדתי 7 נקודות, 36 ל-29, מהמקום הראשון למקום החמישי. :evil:

אלון, חודש עבר מאז שהיינו שווים ב3500 נקודות, מאז צברת 1000 יותר ממני. איך לעזאזל זה קרה..?

אבל, כמה צמודה הליגה עכשיו..?

11 איבודים בין המקום הראשון לרביעי,
6 חטיפות בין הראשון לשלישי כשגם בין הרביעי לשישי צמוד,
90 אסיסטים בין החמישי (אני, ונאש רק חזר) לראשון.
בשלשות חוץ מהקבוצה העמוסה של מוק כולם קרובים.

הכל פתוח חוץ מזה שאני אזכה באליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 29, 2012 1:02 pm 
Hall of Famer

מוק...? באמת זכור לי שראיתי איזו קבוצה כזו אי-שם בתחתית ליגות הקיפרים והרוטו, באמת מעניין מה איתו, נראה שהיה לו כל כך נוח שם שהוא החליט להישאר ואנחנו הפסדנו את המחזה המשובב של אחוריו השריריים... :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 29, 2012 9:26 pm 
Junior

טושיי... אור שוד איי סיי, טושי... :lol:

תבין, שרירי העכוז קצת התרופפו אז אני עובד עליהם בכדי שיהיה לכם על מה להביט :twisted:

כזה אני, פילנטרופ פנטזי ידוע :roll:

{סאמק ליגות הרוטו האלו, אין על ראש בראש 8) )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 12:57 am 
מנהל פורום

מוק, אני בינתיים נותן לכם לחיות את האשלייה של הראש בראש.
לפני שנתיים לקחתי אליפות היישר מהמקום השישי והאחרון לפלייאוף, לא רואה סיבה שזה ישתנה העונה :)-(: :)-(:

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 1:08 am 
מנהל פורום

King Chauncey כתב:
מסתבר שמוק זה המנחוס הרשמי שלי, מאז שדיברנו לפני יומיים על טרייד ברוטו והוא הציע טרייד בקיפרים "שם אני שולט", ירדתי 7 נקודות, 36 ל-29, מהמקום הראשון למקום החמישי. :evil:

אלון, חודש עבר מאז שהיינו שווים ב3500 נקודות, מאז צברת 1000 יותר ממני. איך לעזאזל זה קרה..?

אבל, כמה צמודה הליגה עכשיו..?

11 איבודים בין המקום הראשון לרביעי,
6 חטיפות בין הראשון לשלישי כשגם בין הרביעי לשישי צמוד,
90 אסיסטים בין החמישי (אני, ונאש רק חזר) לראשון.
בשלשות חוץ מהקבוצה העמוסה של מוק כולם קרובים.

הכל פתוח חוץ מזה שאני אזכה באליפות.

ןאגב, אני עדיין מוכן לעשות איתך טרייד של גבוה/ים (חסימות וריב') על גארד/ים (נק', שלשות ואס') אבל רק אם הפנמת שהדרישות צריכות להיות הגיוניות לשני הצדדים....
אולי זה יעזור לך לסיים את העונה כסגן שלי, כי כרגע העונשין השלשות והנגרות של הגבוהים רוצחים אותך :ps_ih: :ps_ih:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 1:52 am 
Junior

הצעה ראשונית של איבאקה על וויד, ועוד כשאנחנו מדברים על ליגת קיפרים, זה לא הגיוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 11:37 am 
מנהל פורום

קודם כל וייד עדיין שווה יותר.
שנית, בלי וייד אין לי קיפר בשוטינג...

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 2:16 pm 
Hall of Famer

אני דווקא חושב שבהתחשב בפציעות של ווייד, איבקה זו הצעה התחלתית סבירה לגמרי, יכול להיות שכל צד צריך להוסיף איזה רול פלייר כשצ'ונסי מוסיף רול פלייר קצת יותר טוב, אבל כפתיחה זה בהחלט סביר. מה שכן, אם לעודד אין שוטינג כקיפר, אז זה לא משנה כמה ההצעה סבירה כי בסופו של דבר זה יתקע אותו במצב שבו מצד אחד הוא צריך לשמור קיפר חלש בעמדה 2 ומצד שני לוותר על גבוה תותח לדראפט, לגמרי לא משתלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 10:14 pm 
Junior

מו"מ פומבי מישהו?
:mi_ga_et:

רוני מסכים איתך לגמרי על החלק הראשון.
על החלק השני חלקית. אני חושב שאיבאקה הוא קיפר טוב יותר מכל מה שיש לעודד כרגע בעמדות הגבוהים, הרפורד-בוש-לופז-ביינום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה