לא בכל יום יש הזדמנות לבשר לעולם על טרייד כ"כ גדול ואני גאה נרגש שמח ועצוב להכריז על כך, ש - קווין דוראנט, רודי גיי וטייסון צ'נדלר עוברים לקבל הוראות משחקן העבר צ'ונסי בילאפס, כריס פול, כרמלו אנטוני, דאנדרה ג'ורדן וטים דאנקן עוברים לקבל נביחות מג'יי.
הדוג מוסר את השחקן הטוב בפנטזי, שחקן סיבוב שני-שלישי ושחקן סיבוב רביעי-חמישי, מקבל בחזרה את הרכז הטוב בפנטזי וטופ 5 קבוע כבר 7 עונות, את אהובו כרמלו מאהובתו הניקס, את החוסם-ריבאונדר הטוב בפנטזי כרגע, ואת מה שנשאר לטים דאנקן במיכל.
למרות שמדובר בשחקן הטוב בפנטזי ללא עוררין וכזה שכנראה יישאר במעמד הזה לשנים הקרובות, קשה להגיד מי יוצא טוב יותר מהטרייד הזה. אני מצד אחד מוותר על 3 מהקיפרים המתוכננים שלי, אבל מקבל את דוראנט על העמדה של כרמלו, מרגיש בנוח להמשיך עם לאוסון כרכז הבכיר כשיש את סטפנסון שמוסר המון מעמדה 2, ואני מקבל את דוראנט, כבר הזכרתי ?
הדוג, לדעתי, יוצא טוב יותר אחרי הטרייד הזה לקראת העונה הבאה. במקום להיכנס לדראפט כשהאסיסטיונר הבכיר שלו זה מונטה אליס, הוא נכנס עם האסיסטיונר הטוב במשחק. במקום להיכנס לדראפט כשהחוסם-ריבאונדר המוביל שלו זה טייסון צ'נדלר החצי שבור או גרג מונרו שלא ממש מצטיין בקטגוריות הללו, הוא נכנס עם החוסם-ריבאונדר הטוב בליגה העונה. הנפילה מדוראנט לכרמלו לא כזו גדולה כדי שהרווח בקטגוריות החטיפות-אסיסטים והריבאונדים-חסימות לא יישתלם לו. אצלי זה קצת אחרת, כי יש לי את מי שיכסו על האסיסטים (לאוסון ולאורי שכנראה ימשיך כשחקן השישי) ואת החסימות (אנטוני חד-גבה).
ו, למרות שיש לי גם ככה פער די גדול כרגע, הטרייד הזה אמור לספק לי סופית את התואר, כי צפוי שיפור ניכר בקטגוריות האחוזים, העיקריות בהן יש לי מאבק על נקודות כרגע.
_________________ אלון: 5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.
|