הגישה שלי הייתה הפוכה מזו של וולפסון, עברתי על לו"ז הפלייאוף, והחלטתי כמה החלטות, קודם כל לקחת רק בכירים עם לו"ז פלייאוף עמוס, שנית, להתמקד פחות בלחפש קטגוריות ספציפיות ויותר בלהשיג ערך מקסימלי לכל $ שאני מוציא. לפחות בחלק הראשון, הצלחתי לדעתי. הקבוצה עם הלו"ז הכי גרוע בפלייאוף היא מינסוטה עם סה"כ 8 משחקים (2 בשבוע 21, 3 ב-22 וב-23), כשגם וושינגטון ובוסטון עם לו"ז לא משהו בכלל (3 בכל שבוע), אז שחקנים כמו קא"ט, באטלר, וויגינס, טיג, אירווינג, וול, הורפורד, הייוורד וביל ירדו מהפרק. הקבוצות עם הלו"ז הכי טוב הן יוסטון וטורונטו עם 4 משחקים בכל שבוע וסקרמנטו עם 5, 4 ו-3. אז קודם כל השגתי את אנתוני דיוויס (שבועיים בפלייאוף עם 4 משחקים, שבוע אחד עם 3), ניסיתי להשיג את הארדן, אבל המחיר היה יקר מדי והיה משאיר אותי עם 50$ בכיס אחרי שני שחקנים, אז ויתרתי. במקומו לקחתי את קונלי (פעמיים 4 משחקים, פעם אחת 3) והוספתי אליו את לאורי ודרוזן עם הלו"ז המצוין שלהם, ורק פול ג'ורג' נדחף באמצע עם לו"ז בינוני (פעמיים 3 משחקים בשבוע, פעם אחת 4). לגבי מחירים, חוץ מדיוויס שאותו לקחתי ב-8 יותר מהערך הממוצע שלו (הייתי די קרוב לוותר למען האמת), את כל הכוכבים שלי לקחתי די משמעותית מתחת לערך הממוצע שלהם, קונלי ב-2 פחות, לאורי ב-8 פחות, ג'ורג' ב-8 פחות ודרוזן ב-10 פחות.
אחרי שלב הכוכבים, ניסיתי להבין מה יש לי ביד, איפה אני חזק ואיפה עדיף לי לוותר ובעיקר הבנתי שנשאר לי כלום כסף בפיתה עבשה, 15$ ל-8 שחקנים. אז חסימות חוץ מדיוויס אין לי יותר מדי, ולא ממש הצלחתי להתחרות על גבוהים משמעותיים בתחום עם מעט הכסף שנשאר לי, גם אחוזי שדה, למרות שהמצב לא נוראי, הוא גם לא ממש טוב. מצד שני, יש לי קבוצת עונשין פנטסטית, יש לי המון סקורינג, וגם בשלשות מצבי מצוין, כשבאסיסטים ובחטיפות הוא גם לא רע בסך הכל. דאריו סאריץ', במחיר שבו אספתי אותו, הוא מציאה, בין הפציעה של הולמס לשבריריות של אמביד ואוקפור, הוא יכול להיות המניה הכי בטוחה בקו הקדמי של פילי ויש לו ים פוטנציאל, יחד עם העובדה שהוא לא הורס את העונשין, זה היה נו-בריינר. אוון פורנייה הוא בחירה סולידית לקבוצה כמו שלי, תרומה חביבה בשלשות, עונשין ונקודות וגם קצת ריבאונד, חטיפות ואסיסטים, כשבאדי הילד זה פחות או יותר מור אוף דה סיים, נראה שבקינגס רוצים לתת לו את המפתחות, והוא היה טוב אחרי שעבר אליהם, אז יש פוטנציאל. בשלב הזה שמתי לב שלמרות שיש 2 עמדות סנטר ברוסטר, עד עכשיו יש לי רק שחקן אחד שיכול לתת שם דקות, אז מהר העמסתי את צחי רנדולף וגם את ג'מייקל גרין שיקבל הרבה דקות העונה אחרי שצחי הלך (אולי יקבל C במהלך העונה כבקאפ של גאסול? האפסייד שלו חביב לאללה לדעתי, בטח עם הדיווחים על כך שממפיס הולכת לשחק הרבה יותר מהר השנה ועם אוריינטציה יותר התקפית). חוץ מהם, דריק רוז הצליח איכשהו להיות מתחת לרדאר של כולם למרות שהיה די טוב בסך הכל בעונה שעברה (שחקן שנתן 18-4-4 בעונה שעברה עם אחוזים מצויינים להפתיע, ותומאס מתחיל את העונה פצוע, אין סיבה שלא ייתן לי חודש-חודשיים טובים עד שיפצע, מבחינתי אחלה קנייה ב-2$). את ג'רמי לאמב לקחתי רק כהימור בזכות הפריסיזן המצוין שהיה לו ואת תון מייקר לקחתי רק כי הרגשתי שאני חייב עוד סנטר, אבל כרגע הוא בווייבר, נראה מה נצליח לגרד מהשוק החופשי בהמשך.
אז כרגע יש לי רק 3 קטגוריות שבהן אני ממש חזק, נקודות, עונשין ושלשות, חוץ מהן יש לי עוד 3-4 בינוניות פחות או יותר (אסיסטים קצת יותר טוב, ריבאונד פחות טוב), כשאיבודים וחסימות אני כנראה אפסיד כל שבוע עם הסגל הזה. שורה תחתונה, אני כנראה אסיים איפשהו במרכז הטבלה, הייתי אומר שזה 50-50 להגיע לפלייאוף, אבל אם אני כן אגיע לשם (בריא ובכושר), אז יש לי לו"ז מעולה והסיכוי שלי לאליפות מצוין.
_________________ כורסה נוחה זה התחלה של סוף
|