עידן שגיב כתב:
כן, בטח. כל השנה קטש מתלונן שמתערבים לו בהחלטות מקצועיות, אז הוא בטח ייסע לקבוצה שממומנת בידי קונטרול פריק שמשחק מהבית בפיפ"א מנג'ר בגרסת הכדורסל הישראלי.
למה סתם לזרוק קלישאות? קטש התלונן השנה שמתערבים לו בהחלטות מקצועיות? אם כבר, אז ההיפך הוא הנכון. הוא טען שההנהלה הייתה צריכה להתערב יותר בתאקלים שהיו לו עם קלנסי וסולומון (בפרשת נעימי ההנהלה התערבה בצורה גלויה ותוצאה ידועה..)
הוא קיבל יד חופשית לבנות את הסגל, אין זר אחד השנה שלא חתום על שמו. כולל ההחתמה ההזויה של ג'אוואד
אני מסכים איתו שכשחקנים בקבוצה פותחים עליך פה (תקשורת, טוויטר, לא משנה) ההנהלה צריכה להתערב ולהעמיד את השחקנים לועדת משמעת, לא משנה אם יש חברי הנהלה שחושבים שהוא טועה. זה האיש וזו הדרך שלו, ואם ההנהלה החליטה לתת לו גיבוי מלא אז במקרים כמו הראיון של קלנסי או הטוויטר של סולומון ההנהלה חייבת להבהיר שדברים כאלה לא עוברים בשקט - קנס או השעייה. לזרוק את קטש לבד למערכה מולם (מה הוא יכול לעשות חוץ מלספסל אותם?) זו בריחה מאחריות ולזה בדיוק קטש התכוון שהוא אמר שהיו חלקים העונה שההנהלה לא הייתה לצידו.
אבל עזבו את זה, יש פה משהו יותר מעניין. כפי שרשמתי בתחילת הת'רד, התחזית שקטש ישאר מאמן כפוף לסמכות המקצועית של דני "ג'נרל מנג'ר" כהן אכן התממשה (אמנם קטש רוצה זכות וטו על שחקנים, אבל זה עדיין נראה קצת יותר טוב). עכשיו המצב הוא כזה. קלנסי, ג'אוואד, סולומון כמו גם אהוביו של קטש דאוול וחכמון לא ימשיכו.רנדל ממשיך וריץ' מתנדנד. הכיוון בישראלים די ברור: לסגור את עמדה 3 עם גראנפלד ומזרחי, ועמדת הרכז תאוייש להערכתי ע"י שניים מתוך הרביעייה: אוחיון-נעימי-מקל-שייר. אוחיון רוב הסיכויים שממשיך. קוקיה סגור
וזה משאיר אותנו עם זרים להשלמת הסגל. מתוך הליגה ? כנראה שלא בא בחשבון, במיוחד אחרי הכישלון של השנה ולאור העובדה שאין ממש מציאות (היחיד שהפועל רצו נחטף כמובן ע"י מכבי). כמו שאנחנו יודעים, קטש לא מכיר שחקנים מחוץ לגבולות הארץ מה שמשאיר את דני כהן עם אחריות כבדה על הכתפיים - למצוא 2-3 זרים שישלימו את הסגל. במידה רבה, זה יכול לקבוע איך העונה של הפועל תראה. פגיעה בול בזרים תגדיל משמעותית את הסיכויים שלא נחווה עוד עונה כמו זו האחרונה
ואני שואל שאלה פשוטה: מי זה דני כהן? מה הרקע שלו בכדורסל? על סמך מה דני קליין החליט לבחור דווקא בו לתפקיד כ"כ קריטי, האם גם בהחלטה הזו הוא עירב את "הדריקטוריון" ? או שקליין פשוט מגייס חברים שלו לתפקידים מקצועיים(גידי דודלי)? אני באופן אישי מעולם לא שמעתי את שמו עד לאמצע העונה האחרונה. אני מניח שקליין גייס אותו אחרי ישיבת ההנהלה שבה קטש הצהיר שאין לו מושג בשוק השחקנים. מבירורים שעשיתי לבחור יש הרבה רצון טוב ואוזן קשבת אבל ידע ורקע בכדורסל זה כבר משהו אחר. ואני חייב לציין שהמהלך הזה, עד שמישהו יבוא ויסביר לי משהו על דני כהן שאני לא יודע, מוכיח שדני קליין מנהל את הפועל מהבטן