סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 1:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 290 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2011 3:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מכבי רעננה זל כתב:
רגע לפני שהת'רד נקבר בתהומות הנשייה, נספר שארז כץ חתם לשנתיים נוספות. אתם תהיו אחראים להגיד על כמה זה מטופש מצד אקוניס וכו', אני אטרח ואגיד שאפו לארז כץ שאמור להישאר 7 שנים באותה קבוצה. יפה.

באמת שאפו. זה לא שהוא שנים ישב על חוזה אוברייטד בקבוצה נוחה במרכז הארץ, קרוב לבילויים ובלי לחץ, כשהוא בורג חשוב במערך גם כשיש עליו אלוהים יודע כמה קילוגרמים עודפים ושהתרומה ההתקפית שלו מתאימה יותר לשחקן נוער מאשר למי שהיה פעם (מישהו אמר אוברייטד?) שחקן נבחרת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2011 3:29 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ואו, הוא היה פעם שחקן נבחרת ישראל. אולי גם כדאי להזכיר את כמות הפעמים שהוא הגיע (כשחקן משמעותי) לפיינל פור ולגמר הפלייאוף עם הקבוצה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2011 3:35 pm 
Senior

ואת כמות הפעמים שאליה הגיע שמוליק ברנר הכל יכול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2011 4:05 pm 
Sophomore

הקבוצות בארץ צריכות ללמוד מאקוניס איך לבחור זרים, לייסדריוס דאן חתם בבני השרון

סקורר מעולה מביילור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2011 4:40 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
ואת כמות הפעמים שאליה הגיע שמוליק ברנר הכל יכול...

קודם כל, אני חושב ששמוליק שחקן יותר טוב מארז כץ, ואפילו באופן די משמעותי. מעבר לכך, שמוליק מעולם לא התקרב להיות אפילו קצת אוברייטד, ממש-ממש הפוך מהמצב של כץ. שמוליק שיחק רק בקבוצות תחתית כל הקריירה, ולא בגלל היכולת, עד ההצלחה עם נתניה. כץ גדל במקום הנכון ותמיד היו לו יחסי הציבור הטובים ביותר, שריפדו אותו בחוזים גדולים מכפי מידותיו (הכדורסלניות, לא הגופניות. לדעתי 5 שנים אחרי הפרישה הוא יכניס את רן בן שמעון לכיס הקטן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2011 4:45 pm 
Hall of Famer

itai כתב:
הקבוצות בארץ צריכות ללמוד מאקוניס איך לבחור זרים, לייסדריוס דאן חתם בבני השרון

סקורר מעולה מביילור

סקורר מוצלח ברמת המכללות, אבל עונה ראשונה מחוץ לבית ואחרי שהיה רגיל שכל כדור שמגיע אליו-נזרק לסל. ההחתמה מעניינת, אני חושב שהוא יכול להתבשל ולהפוך לשחקן אירופאי טוב, אבל גם קצת הימור (ואני בעד הימורים כאלה בדרך כלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2011 4:49 pm 
Sophomore

הגיע הזמן שאני אפתח קבוצה של "לא מעוניין שכספיי הארנונה שלי ילכו למשכורת של ארז כץ".
זה לא יתכן שהאנטי הזה ממשיך לשחק כדורסל מקצועני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2011 5:08 pm 
מנהל פורום

אז זה ששמוליק ברנר שיחק רוב הקריירה בקבוצות תחתית בעוד ארז כץ שיחק בקבוצות צמרת (ללא ספק, רק בגלל יחסי ציבור) זה לגנותו של כץ? פעם ראשונה שאני שומע טיעון כזה.

אני לא ארחיק לכת להגיד ששמוליק ברנר אוברייטד, אבל אולי כדאי להזכיר שהוא נבחר לחמישיית הסיבוב למרות העובדה שהיכולת שלו לקנות סל פחותה בהרבה מזו של ארז כץ ובעיקר בגלל ההצלחה הקבוצתית האדירה של נתניה על שלושת זריה המצוינים בעונה שעברה. איכשהו לא ראיתי אותו מצליח לתרום תרומה דומה השנה (אבל היי, הוא חזר לשחק בקבוצות תחתית, להבדיל מכץ ששוב נכנס לטופ-4, אז זה רק ממחיש שוב כמה כץ אוברייטד).

וסליחה על הציניות מראש, כי בטוח פספסתי משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2011 6:47 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
אז זה ששמוליק ברנר שיחק רוב הקריירה בקבוצות תחתית בעוד ארז כץ שיחק בקבוצות צמרת (ללא ספק, רק בגלל יחסי ציבור) זה לגנותו של כץ? פעם ראשונה שאני שומע טיעון כזה.

אני לא ארחיק לכת להגיד ששמוליק ברנר אוברייטד, אבל אולי כדאי להזכיר שהוא נבחר לחמישיית הסיבוב למרות העובדה שהיכולת שלו לקנות סל פחותה בהרבה מזו של ארז כץ ובעיקר בגלל ההצלחה הקבוצתית האדירה של נתניה על שלושת זריה המצוינים בעונה שעברה. איכשהו לא ראיתי אותו מצליח לתרום תרומה דומה השנה (אבל היי, הוא חזר לשחק בקבוצות תחתית, להבדיל מכץ ששוב נכנס לטופ-4, אז זה רק ממחיש שוב כמה כץ אוברייטד).

וסליחה על הציניות מראש, כי בטוח פספסתי משהו.

ברור שפספסת, אבל טוב שאתה מודע לזה.

כן, אני טוען שהעובדה שברנר שיחק בקבוצות תחתית רוב הקריירה וכץ בקבוצות צמרת היא תוצאה של גלגולים שלא קשורים בהכרח ליכולת מקצועית. כאמור, לדעתי ברנר שחקן טוב מכץ ולא במעט, והעובדה שהוא נכשל איפה שכץ הצליח היא לא מעט תוצאה של יח"צ, קשרים והתמקמויות.

היכולת של ברנר לקנות סל פחותה בהרבה משל כץ? לא חושב. יש להם סטטיסטיקות די דומות בעונות האחרונות, שמוליק קולע בד"כ קצת יותר באחוזים קצת פחות טובים, וגם משחק יותר מכץ. אבל ברור שהעניין הוא לא יכולת הקליעה של שמוליק ולא זו של כץ, לא בזה הם נמדדים. שמוליק בעונה הקודמת הוא מלך האסיסטים עם 6.2 למשחק על 1.6 איבודים בלבד, כמעט 4 אסיסטים על איבוד. כץ מסר 2.6 על 1.2. בעונה שלפניה, זו עם חמישיית הסיבוב, ברנר עם 5.5 על 1.5 וכץ 3.5 על 1.6.

הטיעון היותר משמעותי שלי הוא ששמוליק שחקן חכם יותר מכץ, ולכן בקבוצות עם חומר שחקנים טוב הוא היה משיג סטטיסטיקות ומציג יכולת עוד יותר טובה. לעשות יחס אסיסטים/איבודים כמו ששמוליק עשה העונה בקבוצת גאנרים מטומטמת כמו שהיתה לנו, רק מעיד בעיניי על מה הוא יכול היה לעשות בקבוצה נורמלית.

נערך לאחרונה על ידי nadav_hacohen בתאריך ה' יולי 14, 2011 6:53 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2011 6:49 pm 
Hall of Famer

אמנם את המתאזרח והזר החדשים איני מכיר כלל ( אשמח לעזרתם בנושא של החברים המלומדים ) , אבל אני לא ממש מתלהב מהמצב בינתיים .
לטעמי , היו חייבים להשאיר לפחות אחד מבין סטיל וגרונפלד . ברור לי שזה לא פשוט מבחינה כלכלית , אבל לטעמי הם שחקנים ששווים השקעה מיוחדת .
לגבי המתאזרח , ציפיתי שיחזירו בדיוק על אותה משבצת את אייזק רוזפלט ( ששנה שעברה ישב לידי במשחק אימון של הקבוצה , וראיתי שמאוד אוהבים אותו ) שנתן עונה גדולה במדי ר"ג ( 17 נק' , 65% ל-2 , 12 ר' , 2 חס' ) וכבר מכיר את הליגה והקבוצה .
ארז כץ ( שאני מאוד אוהב יש לציין ) , ואת זה אמרתי לא פעם , די מעיק על הקבוצה מבחינת התקציב והמעמד שלו . כעת קצת קשה להאמין שדורי אסף יישאר , וכמובן שמדובר על שחקן צעיר שעשוי לעזור למועדון עתידית הרבה יותר מכץ , וגם יושב על חוזה נמוך בהרבה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2011 7:14 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

שמוליקי, כץ הוריד כעת ממשכורותו משמעותית.
סטיל כבר לא יישאר, חתם בטורקיה, וכנראה גם לא גרונפלד.
ובויכוח בין כץ לברנר אני בצד חזק בצד של...נדב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2011 7:18 pm 
מנהל פורום

נדב, אני חושב שהיחסים שהבאת של כץ הם סבירים לגמרי לרכז מחליף (וזה מה שכץ היה בשנתיים האחרונות). ואפשר גם להשוות את הנתונים שהבאת של כץ (3.6 אסיסטים על 1.6 איבודים) לנתונים של ברנר מר"ג ולגלות שהם לא נורא שונים (ברנר עשה 3.9/3.9/4.8 על אותה כמות איבודים). למעשה, אם ניקח למשל את העונות הראשונות של כץ בבני השרון נגלה כמעט את אותם הנתונים, רק שההבדל הוא שכמו שציינת ברנר עשה אותם בקבוצת תחתית בעוד שכץ עשה אותם כגארד חמישייה של קבוצת פיינל פור מצוינת. מה שכן, כשכתבתי מה שכתבתי על הקליעה דמיינתי את כץ עם קליעת עונשין טובה הרבה יותר (בסביבות ה-65%) והוא מסתובב כמו ברנר סביב ה-50% המביך כל הקריירה.

אבל כמו שכתבת, לא הסטטיסטיקה היא שחשובה. לא ברור לי איך אפשר להגדיר שחקן אחד, שהוא אחד השחקנים המושמצים ביותר (בטח כאן בפורום) כ"אוברייטד" בזמן שהקריירה שלו כוללת נוכחות כמעט קבוצה באזור הפיינל פור, גם בקבוצות אפורות מאוד כמו אשקלון של בית הלחמי (עם אבי סוכר כרכז העיקרי לידו!) או הפועל ת"א של אפי (וגם קבוצות נהדרות כמו בני השרון של אפי או הפועל של חצי גמר ספורטה), מול שחקן סופר אפרורי שבילה את רוב הקריירה בקבוצות תחתית ובמקרה הטוב ניתן להגדיר אותו כלייט בלומר אחרי שתי עונות יפות מאוד בנתניה (אם כי בשנייה הוא חזר להיות רכז חביב בקבוצת תחתית), ועדיין נחשב כאחלה שחקן עקב אותן שתי עונות.

נו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2011 7:33 pm 
Hall of Famer

טל כתב:
שמוליקי, כץ הוריד כעת ממשכורותו משמעותית.
סטיל כבר לא יישאר, חתם בטורקיה, וכנראה גם לא גרונפלד.
ובויכוח בין כץ לברנר אני בצד חזק בצד של...נדב

ידוע שהוא ירד משמעותית במשכורתו , אבל מהמקום בו הוא התחיל זה לא ממש חכמה . אני עדיין סבור שבכסף הזה היה אפשר ( עכשיו באמצע הקיץ קצת פחות ) להחתים שחקנים שיועילו יותר לקבוצה .
סטיל וגרונפלד לא יישארו , אבל אם לפני חודש היו מניחים להם הצעה מכובדת ( וברור לי שזה לא היה כל כך על סדר היום לאור הבלאגן הניהולי ) זה היה נסגר כבר אז .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2011 7:40 pm 
Senior

אני לא מבין למה שמישהו ירצה לשלם לגרונפלד סכומים גבוהים. הוא שחקן נחמד וטוב, אבל הערך של שחקנים כמוהו (שהם בעיקר התקפיים) ירד עם ביטול החוק הרוסי. היום יש 4 זרים בחמישייה שסביר שיהיו מרכז ההתקפה, מה שצריך זה בדיוק שמוליק ברנרים, ארז כצים וחכמונים בשביל להשלים אותם. שחקנים בלי אגו שיעשו עבודת הגנה טובה קודם כל. שחקנים שהתרומה שלהם היא קודם כל התקפית יהיו פחות משמעותיים עם הביטול של החוק הרוסי ואין צורך או סיבה לשלם להם כל כך הרבה.

אם אתה הפועל ירושלים או מכבי ת"א המצב שונה כי הם קבוצות שצריכות ספסל חזק ל2 מסגרות ולמידה של פציעות ותקלות. אבל מלבד זה לא רוצה קבוצה ישראלית שיש לה סיבה לשלם סכומים כאלה, בטח לא קבוצה כמו הרצליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2011 8:13 pm 
Sophomore

קוף, מפתיע אותי שאני מסכים איתך. ההפתעה לא באה בגלל שאתה אומר את הדברים אלא בגלל שעד שכתבת את הנ"ל, הייתי חזק בקטע כמו של שמוליקי- חייבים להשאיר את גרונפלד. והאמת, אתה צודק. סביר להניח שגרונפלד דורש משכורת אסטרונומית וסביר להניח שהוא יפתח על הספסל. לא שווה להחזיק שחקן ספסל כל כך יקר.

ולגבי לייסדריוס דאן, מעבר לחוסר הפרופרציות המשווע בין השם הפרטי המופרך ולשם המשפחה הקצרצר, מישהו יודע עליו משהו? מדהים איך בכל האתרים עשו פשוט העתק הדבק. מעניין מי המקורי... בכל מקרה, מתקציר קורות חייו נראה שהוא אמור להיות פה כוכב על. מצד שני, כנראה שזה נראה לי כך בגלל שאין לי מושג מה זה ביג12 (שומו שמיים!).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2011 9:02 pm 
Hall of Famer

עמוס לב בטח יכול להרחיב, אבל ביג 12 זו ליגה טובה מאוד במכללות. בנוסף לביילור יש שם את קנזס, קנזס סטייט, אוקלהומה, טקסס... ליגה שיש לה ייצוג נכבד כמעט בכל שנה בטורניר המכללות.

דווקא לפני שנה הם הגיעו לרבע הגמר (הפסד לדיוק), והשנה עם פרי ג'ונס שאמור להבחר בטופ10 של דראפט 2012, הם לא הצליחו כ"כ. האמת שהסיבה העיקרית היא שג'ונס לא סיפק את הסחורה, עם סטט' שיותר הזכירה את דרק פייבורס מאשר איזה ג'ארד סלינג'ר או בלייק גריפין.
קלעי עונשין טוב וגם לשלוש, השנה ירד קצת באחוזי השדה אבל לא הייתי נותן יותר מדי חשיבות.

מבחינת הראש, היו האשמות על תקיפה של החברה שלו (Lacharlesia Edwards, הוא כנראה בקטע של בחורות עם שם יותר ארוך משלו) שהוא נוקה מהן.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2011 9:03 pm 
Senior

זה לא רק קשור לגרונפלד, לטעמי היום בחוקים החדשים גם נעימי לא שווה סכומים גבוהים, אפילו לא לאנדסברג שלנו (אם כי לו יש פוטנציאל להיות אחלה שחקן הגנה ואם יהפוך לכזה הוא בהחלט שווה). בו נזכור שבסופו של דבר הקבוצה של גרונפלד שהחזיקה זרים טובים מאד ברמת הליגה הפסידה לקבוצה שהישראלי המוביל שלה היה חנוכי, ושולמן ונסטרנקו היו שם שחקני רוטציה. וזה עוד בחוק הרוסי ולא כששיחקו 4 זרים ביחד כמו שאפשר שנה הבאה.

הביג 12 כמדומני זה קונפרנס חזק במכללות עם קבוצות כמו טקסס, קנזס ואוקלהומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2011 10:27 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

מכבי רעננה זל כתב:
קוף, מפתיע אותי שאני מסכים איתך. ההפתעה לא באה בגלל שאתה אומר את הדברים אלא בגלל שעד שכתבת את הנ"ל, הייתי חזק בקטע כמו של שמוליקי- חייבים להשאיר את גרונפלד. והאמת, אתה צודק. סביר להניח שגרונפלד דורש משכורת אסטרונומית וסביר להניח שהוא יפתח על הספסל. לא שווה להחזיק שחקן ספסל כל כך יקר.

ולגבי לייסדריוס דאן, מעבר לחוסר הפרופרציות המשווע בין השם הפרטי המופרך ולשם המשפחה הקצרצר, מישהו יודע עליו משהו? מדהים איך בכל האתרים עשו פשוט העתק הדבק. מעניין מי המקורי... בכל מקרה, מתקציר קורות חייו נראה שהוא אמור להיות פה כוכב על. מצד שני, כנראה שזה נראה לי כך בגלל שאין לי מושג מה זה ביג12 (שומו שמיים!).

המקורי זה אקוניס.
אתה מכין הודעה לעיתונות וכולם מפרסמים אותה מידית.
אתה רואה שוני בין האתרים רק כאשר שם דולף לפני החתימה הרשמית. אבל כשזו חתימה רשמית יש הודעה שפשוט מועתקת ע"י כולם. ספסל לפעמים עושה מחקר משלו, פעם יותר היום פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 14, 2011 11:56 pm 
מנהל פורום

לדעתי גרונפלד הוא נכס דווקא בגלל שהחוק הרוסי בוטל. אני מסכים שאתה רוצה את הישראלים שלך לא מהזן הכוכב-נוצץ אלא מהזן האפור, וגרונפלד הוא בדיוק כזה, וזה שזה מגיע יחד עם היותו שחקן מצוין הופך אותו למושלם. מה שכן, למה שיעלה מהספסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2011 12:41 am 
Senior

רק שגרונפלד הוא מהזן של השחקנים המשלימים התקפה בלבד. הוא חור גדול בהגנה מהצד השני ומתקשה לשמור על שחקנים מהירים וזרירים ברוב המקרים ושחקנים בכלל (אני זוכר שבמשחק אצלנו בבית רובינסון עבר אותו מספר פעמים כאילו הוא לא קיים בכלל בהגנה).

בעידן של 4 הזרים בחמישייה אתה פשוט לא צריך ישראלי שיהיה פאקטור בהתקפה, בחוק הרוסי עם 2 ישראלים בחמישיה זה יתרון אדיר (כי בלי אתה נגיד במקרה של הרצליה משחק עם רייס וכץ בחמישיה) בלי החוק הרוסי כץ יכול לעשות עבודה טובה יותר בניהול המשחק וההגנה, אז אפילו אם הוא קולע רק 6 נק' ולא 12, יש 4 זרים שכבר ידאגו לנקודות.

כאמור, זה לא תופס לקבוצות כמו ירושלים ומכבי ת"א שצריכות או אפילו חייבות סגל עמוק ומגוון, אבל בשביל רוב קבוצות הליגה פשוט לא משתלם לבזבז את הכסף על שחקן כמוהו אלא להשקיע אותו בזרים איכותיים יותר ולהביא שחקן משלים סטייל כץ, ברנר, אורלנד, גור פורת, יבזורי וכדומה שישמרו הרבה יותר טוב ושמתאימים (ויכולים להיות הרבה יותר טובים) להרכבים של 4 זרים ביחד יותר מהחוק הרוסי שהיה לפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2011 12:13 pm 
Hall of Famer

אני לא מסכים לגמרי עם התזה שלך. גם אם נצא מתוך הנחה שתהיה בול פגיעה בכל ארבעת הזרים, עדיין במקרה הכי קיצון, הם ישחקו כל אחד משהו כמו 35 דקות. כלומר יהיו לך משהו כמו 20 דקות במשחק של 2 ישראלים בחמישיה מינ' (או פחות, אבל אז הרכבים של 3 ישראלים וצפונה). עדיין ישראלי שיכול לתת תפוקה נאה בהתקפה זה נכס שאי אפשר לזלזל בו. נכון שזה לא 40 דקות כמו שהיה בתקופת החוק הרוסי, אבל עדיין מדובר בדקות משמעותיות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2011 1:03 pm 
Sophomore

עמוס, עד שהתגלגלת למחוזותינו האפלים, תוכל לחוות דעתך המלומדת על אותו 'לייסדריוס דאן' המתיימר להיות מלך הסלים של הביג12?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2011 1:48 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
אני לא מסכים לגמרי עם התזה שלך. גם אם נצא מתוך הנחה שתהיה בול פגיעה בכל ארבעת הזרים, עדיין במקרה הכי קיצון, הם ישחקו כל אחד משהו כמו 35 דקות. כלומר יהיו לך משהו כמו 20 דקות במשחק של 2 ישראלים בחמישיה מינ' (או פחות, אבל אז הרכבים של 3 ישראלים וצפונה). עדיין ישראלי שיכול לתת תפוקה נאה בהתקפה זה נכס שאי אפשר לזלזל בו. נכון שזה לא 40 דקות כמו שהיה בתקופת החוק הרוסי, אבל עדיין מדובר בדקות משמעותיות.

מסכים ומוסיף: בשנים האחרונות חלה ירידה משמעותית במספר הדקות הממוצע לשחקן. אם בעונת 2002 ממוצע 20 השחקנים בעלי מספר הדקות הרב ביותר היה 35.6, בעונה שעברה רק שחקן אחד שיחק יותר מ-35 דקות בממוצע לערב, והממוצע של 20 השחקנים הללו היה 31.6 דקות.
גם לקבוצה שהיא לא מכבי או הפועל ירושלים 3 שחקנים ישראלים זה המינימום של המינימום. ובהנחה שיש בלתמים ופציעות של זרים אי אפשר לשחק 3 בהתקפה משחק שלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2011 3:38 pm 
Senior

זה רק בגלל החוק הרוסי. העליה במספר הזרים הובילה לזה שהדקות ירדו (כי היה צריך לחלק אותם על יותר זרים). זה יעלה דראסטית בחזרה עכשיו. אפשר לקחת כדוגמא את נתניה של לפני שנתיים שהיו שם רק 3 זרים וכמה הם שיחקו. או חולון, או הפועל ת"א וכו'.

מה לעשות שעמוס טועה לדעתי כמובן. ישראלי בהתקפה שווה הרבה פחות היום, גם כי בעיקר הוא ישמור על זר בהרבה מקרים, גם כי לכל קבוצה יהיה הרבה יותר גיוון התקפי בזמן שהוא על המגרש.

לא אמרתי שישראלי כזה לא יכול לעזור, בוודאי שהוא יכול, אבל היום הפערים בתרומה של ישראלים כמו כץ וברנר מול שחקנים כמו נעימי ירדו פלאים בגלל ה4 זרים, כי בדקות של ה4 זרים יכולים להיות שהדברים שהם מביאים יהיו הרבה יותר חשובים וטובים, לעומת הדקות המעטות שיהיו רק 3 זרים ואז נגיד זה נכס.

שוב, זה לא אומר שצריך להחתים רק משלימים, אבל זה כן אומר שלא שווה לבזבז סכומים גבוהים על ישראלים שעיקר הכוח שלהם בהתקפה, עם 4 זרים לא בטוח שהתרומה בסופו של יום של שמוליק ברנר לקבוצה תהיה נמוכה מאשר של שחקן כמו גרונפלד, כשברנר עולה אולי רבע ממנו (ובכסף שחוסכים עליו אפשר להשקיע בזרים יותר איכותיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2011 5:22 pm 
Sophomore

"ג'יימס חוזר לבני השרון"

http://sports.walla.co.il/?w=/151/1841103

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 290 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 35 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: