סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 1:11 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2011 7:02 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בזמן שמילאנו מביאה את דרו ניקולאס ואפס את וויאציץ' מכבי ממש "פותחים את הארנק"

http://sports.walla.co.il/?w=/151/1842718

גם רוט וגם אוחיון??? וואו!! אחלה קבוצה! אולי בכסף שהם חוסכים הם מתכוונים פשוט לקנות את הסלים ששני אלה לא יכולים להביא... :evil:

אני לא מכיר את סמית' הזה, אבל לחשוב שבתפקיד שלו היה ניתן להביא את ניקולאס או סאטו... כמה מיותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2011 7:16 pm 
Senior

רוט ואוחיון? פותחים נגריה חדשה בהיכל נוקיה? כנראה שפדרמן חושב שבכל שנה אפשר להגיע לגמר עם שחקנים ב-500 אלף דולר. כל אירופה בסיילים מטורפים והוא הולך לבחור שחקני פחים מאולם הפחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2011 7:29 pm 
Hall of Famer

משום מה אנשים כאן מתייחסים לרבע שמועה הזו כעובדה מוגמרת וממש לא ברור לי למה. אני בספק גדול מאוד אם גם אוחיון וגם רוט יגיעו למכבי, אחד מהם זה בהחלט סביר, אבל שניהם? לא מאמין שזה יקרה, הרבה יותר סביר שמכבי פשוט שקלה את אופצית רוט אם אוחיון לא יחתום בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2011 8:04 pm 
Freshman

Shiver כתב:
מה פשר הפסקה הבאה:

ציטוט:
יש לציין כי סביב הסאגה המדוברת ישנם לא מעט פרטים שעדיף לשני הצדדים שאולי לא יחשפו, אך דבר אחד ברור, לאוהדים יהיה קשה מאוד שלא לראות את הקפטן מלהטט על המגרש בנוקיה.

זו הפסקה התמוהה? אני חושב שדווקא המשך הפסקה הוא התמוה:
" לאוהדים יהיה קשה מאוד שלא לראות את הקפטן מלהטט על המגרש בנוקיה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2011 8:09 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני מאוד מקווה שזה ספין של הסוכן של רוט שמנסה לסחוט עוד כמה גרושים מחולון, כי אני פשוט לא רואה מה הטעם בלהביא עוד רכז ליגה כמחליף. גם מחליש את הליגה וגם למה לעזאזל צריך שני רכזים מחליפים ועוד מאחורי כישרון כמו פארגו. גם לאוחיון לפחות יש איזשהו אפסייד, מה שקשה להגיד על רוט.
אני גם מאוד מאוד מקווה שמכבי בודקת שחקני NBA לעמדה 2 כי בקצב הזה של ההחתמות בבית של מכבי (ריאל, מילאנו ואפס מחתימות מכל הבא ליד וזה עוד לפני שיודעים מי נקבל מהמוקדמות) בשילוב עם עונה בשלוש מסגרות אנחנו עלולים לחוות עונה לא פשוטה בכלל, במיוחד שאיבדנו 2/5 מהחמישייה הפותחת.
להלן פליטי ה-NBA המועדפים עלי (חלקם כנראה יקרים מדי למכבי אבל תמיד אפשר לחלום):
דשון סטיבנסון - די התרגל להיות שחקן למשימות מיוחדות אבל עדיין אתלט מצויין לאירופה, שחקן הגנה טוב מאוד וגם שיפר את היד לשלוש. לא שחקן יוצר.
ארון אפללו - שחקן סולידי ב-NBA שיכול להיות כוכב באירופה. קלע ומגן טוב. מגיע ממכללה טובה (UCLA) ועם שם כמו אפללו...
דמיאן ווילקינס - האחיין של דומיניק לא קיבל הרבה מדי הזדמנויות בשנים האחרונות (עבר 3 קבוצות מ-2009) אבל זכור לי מימיו בסיאטל כסקורר טוב מאוד. שחקן הגנה חזק וטוב.
דלונטה ווסט - אתלט מצויין, שחקן הגנה טוב מאוד, יכול לשחק גם פוינט. הדקייס לא קטן. הביא באמא של לברון.
כריס דגלאס-רוברטס - סקורר מוכשר וארוך (2 מ' ומוטת ידיים רצינית) עם לא מעט אפסייד.
דקוואן קוק - אתלט טוב בעל יכולת קליעה מצויינת מרחוק. ריבאונדר טוב לגובהו. לא עושה הגנה.
רג'י וויליאמס - סקורר מצויין. לייט בלומר.
ווילי גרין - שחקן שתמיד הבטיח ואף פעם לא ממש קיים. קצת נמוך לעמדה ב-NBA ולא ממש מרכז אבל לדעתי יכול להיות שחקן מצויין באירופה. סקורר חזק ואקספלוסיבי ושחקן הגנה קשוח.
הפייבוריט שלי (שמכבי יצטרכו לשלוף לא מעט דינרוז להביא אותו) - שאנון בראון - אתלט לא מהעולם הזה ששיפר מאוד את הקליעה ובאירופה צריך להיות סופרסטאר. שווה את המיליון וחצי $ רק בשביל לראות אותו מטביע על הראש של כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2011 9:37 pm 
Freshman

סיר צ'רלס, צריך לזכור שבלאט אמר שזה עניין עקרוני מבחינתו לא להחתים שחקנים תחת חוזה.
לכן, אלא אם אכן בדקת שהשחקנים שהזכרת סיימו את החוזים שלהם, נראה לי שחלק גדול מהרשימה לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2011 9:52 pm 
Senior

הבעיה הגדולה ברשימה הזאת שרוב החבר'ה בה לא מתאימים למה שמכבי מחפשת, חוץ מווסט, שהוא הד קייס ברמה שמכבי(בטח עם בלאט) לא תיגע בו עם מקל ארוך. הוא גם לא כזה ששווה את הסיכון(= גם אם מכבי תצליח איתו הוא כנראה לא יהפוך לכוכב באירופה). ווילי גרין ושאנון בראון נשמע לא רע, למרות ששניהם לא ממש יכולים לרכז. דשון סטיבנסון וכריס דאגלאס רוברטס הם בכלל 3 באירופה, ואארון אפללו לא כל כך שם כדור על הרצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2011 1:23 am 
Hall of Famer

את אחד מהשחקנים שסר צ'ארלס ציין לא הייתי לוקח למכבי.
עם כל הכבוד, אף אחד מהם לא היה במעמד מבחינת הסטטוס שלו בקבוצת כדורסל שהוא זהה למה שיעשו אותו במכבי, וגם לא היה במערכת מלחיצה ברמות של מכבי ת"א.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2011 2:27 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
עם כל הכבוד, אף אחד מהם לא היה במעמד מבחינת הסטטוס שלו בקבוצת כדורסל שהוא זהה למה שיעשו אותו במכבי, וגם לא היה במערכת מלחיצה ברמות של מכבי ת"א.

כולל שאנון בראון? כולל דשון סטיבנסון בגמר הפלייאוף אשתקד? נראה לי שקצת הגזמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2011 8:15 am 
Hall of Famer

אולי אולי שאנון בראון וגם זה בסטרץ'.
מה לעזאזל מרשים בדשון סטיבנסון? טראש טוקר שיודע לתפור שלשות מהפינה ולעשות קצת הגנה? בשביל זה יש את גיא פניני, ואני לא צוחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2011 9:59 am 
Senior

שאנון בראון ופארגו יכול להיות קו אחורי מעניין מאוד. יש מעט מאוד קבוצות עם גארדים מספיק זריזים לשמור את פארגו גם ככה, אז עם עוד גארד שהולך חזק לטבעת כששייר, פניני ובלו(40% לשלוש בשנה שעברה) מחכים בפינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2011 12:55 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:

ובאיזה מעמד היה אנתוני פארקר לפני שלקחו אותו למכבי ת"א? או נייט האפמן?

ונחמד לדעת שארון אפללו, שחקן של 34 דקות למשחק בקבוצת פלייאוף+דאבל פיגרז באחוזי קליעה מצוינים, לא עומד בסטנדרט שלך למכבי ת"א. לתומי חשבתי שגם דלונטה ווסט אמור להיות ראוי, ואפילו שלכריס דאגלס-רוברטס יש רזומה מרשים יותר ממה שהיה לדורון פרקינס או ג'רמי פארגו בטרם הגיעם למכבי ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2011 1:42 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

nadav_hacohen כתב:
התותח המפוברק כתב:

ונחמד לדעת שארון אפללו, שחקן של 34 דקות למשחק בקבוצת פלייאוף+דאבל פיגרז באחוזי קליעה מצוינים, לא עומד בסטנדרט שלך למכבי ת"א. לתומי חשבתי שגם דלונטה ווסט אמור להיות ראוי, ואפילו שלכריס דאגלס-רוברטס יש רזומה מרשים יותר ממה שהיה לדורון פרקינס או ג'רמי פארגו בטרם הגיעם למכבי ת"א.

ארון אפללו מאומץ כדת וכדין על ידי הורים יהודיים מניו יורק. כלומר אפשר לעשותו ישראלי כשיגיע. עם זאת מבדיקה שנעשתה לאחרונה, לא מעונין בשלב זה להגיע לישראל. אבל אולי למכבי ת"א, זה כבר משהו אחר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2011 5:44 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

phoenix כתב:
סיר צ'רלס, צריך לזכור שבלאט אמר שזה עניין עקרוני מבחינתו לא להחתים שחקנים תחת חוזה.
לכן, אלא אם אכן בדקת שהשחקנים שהזכרת סיימו את החוזים שלהם, נראה לי שחלק גדול מהרשימה לא רלוונטי.

כולם פרי אייג'נטס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2011 6:03 pm 
Sophomore

אתה יכול להוריד מרשימת השחקנים הריאליים את קוק, אפללו ו-וויליאמס על היותם RESTRICTED שזה אומר לא ממש שחקנים חופשיים, הם מן הסתם יחזרו לשחק בקבוצות שלהם ברגע שהשביתה תסתיים (בהנחה שהקבוצות שלהם ישוו כל הצעה מקבוצות NBA אחרות..אירופה לא אישיו פה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2011 6:06 pm 
Freshman

ושם חדש עולה בהקשר של מכבי: די ג'יי סטורברי שסיים את החצי עונה האחרונה בריטאס. גארד גבוה וחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2011 6:53 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

Assaf M כתב:
ושם חדש עולה בהקשר של מכבי: די ג'יי סטורברי שסיים את החצי עונה האחרונה בריטאס. גארד גבוה וחזק.

אני מאד מאד מפקפק בנכונות הידיעה הזו (שפורסמה ע"י דובי ביורובסקט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2011 7:14 pm 
Freshman

טל כתב:
Assaf M כתב:

פדרמן בראיון 1
1. "אתפלא מאוד אם אוחיון לא יחתום".
2. "לא מנהלים כל מו"מ עם ישראלי אחר".
3. לא יגיע זר בחודש הקרוב, זה לא דחוף ורק אם תיפול מציאה בסוף אוגוסט נביא, כי הסגל מלא".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 21, 2011 8:47 pm 
Hall of Famer

Assaf M כתב:
טל כתב:
Assaf M כתב:

פדרמן בראיון 1
1. "אתפלא מאוד אם אוחיון לא יחתום".
2. "לא מנהלים כל מו"מ עם ישראלי אחר".
3. לא יגיע זר בחודש הקרוב, זה לא דחוף ורק אם תיפול מציאה בסוף אוגוסט נביא, כי הסגל מלא".

מז זאת אומרת לא דחוף?! מכבי איבדה את פרקינס ואם היא לא תביא לו מחליף ראוי אז היא לדעתי תהיה בבעיה מקצועית לא פשוטה.

בקשר לרכזים הישראלים כרגע מסתמן

גוני יזרעלי לי-ם
מורן רוט לחולון
יוגב אוחיון למכבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 22, 2011 12:25 am 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
התותח המפוברק כתב:

אנתוני פארקר היה במעמד שדיוויד בלאט העדיף את מרכוס בראון על פניו, ומי שבכל זאת החליט ללכת עליו זה פיני גרשון, וגם זה, רק אחרי שראה אותו באימונים אישיים בארץ. מה גם שפארקר של הקדנציה הראשונה, לטעמי לפחות, לא היה קרוב לקליבר שהוא היה בקדנציה השנייה.

נייט האפמן היה סנטר צעיר של קבוצה בליגה הספרדית, נתן סטט' מצוינות גם בסנטרל מישיגן, ואפשר להגיד שהוא היה הימור שהצליח, ובהתאם היו גם הימורים שפחות הצליחו (אסטבן בטיסטה מוסר ד"ש, רנדי וייט, צ'ארלי גיינס... להמשיך?).

במקרה של שחקני ה-NBA זה אחרת כי אנחנו יודעים מי הם ומה הם, ואין פה שום אלמנט של הפתעה כלשהי. בניגוד לתיאוריות שלך על מי יצליח ומי לא, יש מציאות שבה הגיע שחקן עם רזומה עשיר למדי ב-NBA, קיבל 2.5 מיליון דולר נטו לעונה ובשורה התחתונה, על אף שהציג יכולת אישית גבוהה מאוד, הג'וב היה גדול עליו יותר מאשר הוא היה גדול על וויל ביינום או ג'רמי פארגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 22, 2011 1:53 am 
Hall of Famer

רודני וויט. רנדי זה מישהו אחר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 22, 2011 3:14 am 
Senior

אף שחקן NBA מהדרגים האלה הוא לא הצלחה בטוחה(למרות שארון אפללו הוא בשתי רמות בערך מעל הדרג שארויו היה בו). כדי להצליח כמעט בוודאות עם שחקן צריך לעלות עוד שלב למעלה לשחקנים שהם על גבול האולסטאר(ג'ון וול,נניח). מה שעוד מעלה את הסיכויים להצלחה זה אם השחקן שיחק באירופה כבר. את מו אוואנס נניח הייתי לוקח לפני כריס דאגלאס רוברטס בדיוק מהסיבה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 22, 2011 2:35 pm 
Sophomore

ע"פ ONE - יוגב סגר במכבי לשנתיים:

http://www.one.co.il/Article/183566.html

עם העזיבה של דריק, וההנחה לפיה מכבי תצרף עוד גארד זר ברמה גבוהה, נראה שהסגל לעונה הבאה יכלול 13 שחקנים:

סופו, ג'יימס
מצ'באן, הנדרקיס, אליהו
פניני, בלו, סמית'
בורשטיין, שאייר, זר-חסר
פארגו, יוגי

7 זרים, 6 ישראלים, 5 חבר'ה חדשים, 4 - העמדה הכי צפופה, 3 מסגרות, 2 שחקני חמישייה חדשים, (1 דריק שארפ. דריקשארפ, דריקשארפ, דריקשארפ, דריקשארפ....).

איכשהו נראה סגל די מאוזן. אני מניח שהזר שיצטרף יהיה כזה שיוכל לתת דקות רבות גם בעמדה 1 וגם בעמדה 2, בעיקר כי אני מניח שלפחות בהתחלה מכבי פחות יסמכו על אוחיון ביורוליג ויעדיפו לרשום שם את טל, מה שיצור איזשהו קו אחורי קצר יותר של 4.5 שחקנים. השאלה, אם עבור 3 מסגרות, לא מדובר בקו אחורי קצר מידי.

הצבע סגור מכל הבחינות, וכמעט שאין אלמנט שהקבוצה צריכה בו שאין לה - דומיננטיות התקפית (סופו), דומיננטיות הגנתית (ג'יימס), ורסטיליות (מילאן), "פועל שחור" (הנדרקיס), קלעי ברמה גבוהה (בלו, שיקבל דקות כ- 4 סביר להניח), ואומן אילתורים (אליהו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 22, 2011 3:58 pm 
Senior

אני הייתי ממיר את מאצ'באן\הנדריקס בסנטר עם סנטימטרים ובשר, סטייל שרמדיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 22, 2011 5:25 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מעניין אותי מי מהזרים ישחק בד"כ בליגה. אני מתאר לעצמי שישמרו את סופו יותר ליורוליג כך שהגבוהים לליגה יהיו שניים מבין ג'יימס/מצבאן/הנדריקס. אני מקווה גם שפארגו לא יישחק יותר מדי ושלפעמים יתנו ליוגב/שאייר לשחק לבד בליגה. הרביעי יהיה אחד מבין סמית'/הזר הנוסף עם יתרון לזר הנוסף כי בסמול יש מספיק שחקנים ישראלים.

התותח המפוברק כתב:
אף אחד מהשחקנים שסר צ'ארלס ציין לא הייתי לוקח למכבי.

את מי כן היית מציע? ואתה יכול לצאת מגדרך מבחינה כספית כי אני מאמין שמכבי חייבת לאוהדים איזושהי החתמה אטרקטיבית לאור התחזקות היריבות (לא בסדר גודל של בראיינט, יותר לכיוון של שאנון בראון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 127 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: