סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 7:21 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 13, 2011 8:10 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
שחקן שברזומה שלו יש 4 עונות ב-NBA עם ממוצע קריירה של 10 נקודות למשחק ועונה אחת של 15 נקודות למשחק עולה יותר מ-200 אלף דולר גם אם הוא הד קייס רציני שאף מאמן לא התעסק איתו בשנתיים האחרונות. אגב, אם ירושלים הביעה בו עניין זה די מגדיל את הסיכויים שהוא ילבש צהוב בסופו של דבר(תשאל את ג'ף רוזן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 13, 2011 8:31 pm 
Senior

אף אחד באירופה לא רוצה להתעסק עם חולי נפש ולא חושבים שזה שווה. בדיוק כמו שאף אחד לא נגע ברודני ווייט עד שאיזה אידיוט במכבי החליט להעסיק אותו. אם ירושלים (או לחילופין ג'ף רוזן) היו רוצים את מקנטס אין לי ספק שהיו יכולים להחתים אותו, שחקן שאף אחד היום באירופה לא רוצה לגעת בו ואין לו שום הצעות כנראה. המחיר לא נקבע על פי מה שעשית בעבר אלא על פי ההצעות שיש לך בהווה. ולכן גם רוב הסיכויים שהדלפה כזאת נועדה להעלות מחיר מול מישהו או להלחיץ מישהו אולי, כי הדבר האחרון בערך שמכבי צריכה זה שחקן כמו מקנטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 14, 2011 9:03 am 
Hall of Famer

ציטוט:
בדיוק כמו שאף אחד לא נגע ברודני ווייט עד שאיזה אידיוט במכבי החליט להעסיק אותו.

אפי בירנבוים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 15, 2011 11:30 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
איך זה עוד לא עלה?

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1850497

עושה רושם שפארגו עושה למכבי את התרגיל שהם ופניני עשו להפועל. נראה אם זה יצליח לו. הכי סביר זה שמכבי יחתימו עוד גארד או שניים כגיבוי לפארגו ואז פארגו יישאר בכל זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 15, 2011 11:49 am 
Sophomore

עלה... בת'רד של עמוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 15, 2011 2:10 pm 
Sophomore

מכבי הודיעה שהיא מחפשת שחקן אחר במקום פארגו העוקץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 15, 2011 2:19 pm 
Hall of Famer

אז אולי השמועות על מקנטס ביום החתמתו של פפלוקאס, כן היו הגיוניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 15, 2011 8:07 pm 
Sophomore

כדי בכל זאת לשמור על ת'רד ה"פאפא-פארגו" בנושא שלו, אכניס לכאן את העדכון הבא:

http://www.one.co.il/Article/185105.html

כספי סגר במכבי. אם השביתה תימשך לאחר ינואר - ישאר עד תום העונה.

אכן, החתמה מיותרת, אם כי כזו שהגיעה "מחוסר ברירה". (מכבי לא הייתה רוצה להגיע לאי נעימויות עם עמרי, וכל שכן לא לראות אותו באיזה הפועל ירושלים או גליל...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 15, 2011 8:25 pm 
Senior

ה"אם השביתה תמשך אחרי ינואר ישאר עד סוף העונה" זה הערכה בלבד. מעריכים שאם השביתה לא תגמר עד אז העונה תבוטל. כספי מחויב לחזור לNBA ברגע שהשביתה תיגמר לא משנה מתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 15, 2011 8:30 pm 
Sophomore

ועכשיו פיני מרשה לעצמו לדבר חופשי, ב- ONE:

ציטוט:
כספי זה לא תיאו פפאלוקאס, הוא לא בא כדי לשחק עשר דקות. ואם הוא ישחק פחות מ-30 דקות, כדאי שדייויד בלאט יתרגל לשמוע את הקול של אביו מאחוריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 15, 2011 8:32 pm 
Sophomore

מקווה בשביל מכבי תל אביב שלא מדובר פה במקרה קלאסי של מישהו שמשתכנע בזה שהוא יותר ממה שהוא באמת. בשנה שעברה הייתה קבוצה מלאה בסימני שאלה ותחושת בינוניות ובלאט הפך אותה למכונה משומנת ולוחמנית שהצליחה להשיג תוצאות יפות (וכן, למרות מה שראי אומר - גם בזכות מזל בהגרלה) ומשחק מהנה....יכול להיות שמישהו במכבי השתכנע שבלאט הוא קוסם ושעכשיו הוא יעשה את מעשה סופו למקנטס ואת מעשה פארגו/פרקינס לשייר וכו'?

אה, ופיני יכול לקפוץ לי (מה גם שכספי באמת לא ישחק 10 דקות - מי שישחק 10 דקות זה פניני. ואבא של פניני לא צועק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 15, 2011 8:37 pm 
Senior

פיני לא מנהל מקצועי בחולון היום? נראה לי שמן הראוי שמנהל מקצועי בקבוצה בליגה לא יכתוב טורים וביקורת שלילית או חיובית על קבוצות אחרות בליגה. לא שזה אף פעם עצר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2011 9:16 pm 
Sophomore

בספסל יש טור של אמיר שפירא (ראה ת'רד נפרד) שבו הוא כותב שה5 האחרונה של מכבי הייתה מגיעה לפיינל פור מהמקום השני. מליצה בעלמא לדעתכם?

נניח שה5 האחרונה (האחרון בכל תפקיד) היא אוחיון, שייר, פניני, הנדריקס ומצ'באן. הגיוני לדעתכם? לדעתי 5 כזאת אכן לוקחת את המקום השני. אולי לא מקום שני בוודאות אבל בוודאות פיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2011 9:26 pm 
Hall of Famer

itai כתב:
מכבי הודיעה שהיא מחפשת שחקן אחר במקום פארגו העוקץ

ברור שיחפשו לו מחליף כי פארמר עשוי לעזוב במהלך העונה ואז הם ישארו בבור לא קטן בעמדת הרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2011 9:45 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
פיני לא מנהל מקצועי בחולון היום? נראה לי שמן הראוי שמנהל מקצועי בקבוצה בליגה לא יכתוב טורים וביקורת שלילית או חיובית על קבוצות אחרות בליגה. לא שזה אף פעם עצר אותו.

לי אין בעיה עם זה. ושיפסיקו להטפל אליו. את מכבי מאמן אדם שריגל אחרי קבוצה דרך טלויזיה ומסר למאמן השני בזמן אמיתי מה נאמר בפסק זמן שלה. או שנאם בשנה שעברה על נורמות הניהול בקבוצות אחרות ומה רצלוי שיהיה לדעתו. לי זה נראה הרבה יותר חמור. אז יאללה עליהום על בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 16, 2011 11:16 pm 
Sophomore

פרקינס מתאמן, טוב לראות

http://www.youtube.com/watch?v=K54QRxTbrzU :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2011 9:22 am 
Sophomore

הלוואי ותהיה לו היכולת לחזור לשחק ברמה שמכבי צריכה, קשה לי להאמין ששוב יהיה השחקן המוביל אבל בהחלט שחקן שיכול לתת את הטון בחלקים מסוימים במשחק, בעיקר בפן ההגנתי.

כתבה טריה יחסית מ- וואלה על מצבו של השחקן, ועל ההצהרה כי מכבי ת"א מבחינתו בעדיפות עליונה:

http://sports.walla.co.il/?w=/151/1851194

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2011 10:21 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ג'אפר כתב:
אכן, החתמה מיותרת, אם כי כזו שהגיעה "מחוסר ברירה". (מכבי לא הייתה רוצה להגיע לאי נעימויות עם עמרי, וכל שכן לא לראות אותו באיזה הפועל ירושלים או גליל...).

מהז'תומרת חוסר ברירה? למה אם מכבי לא היו מחתימים אותו אז כוכב ה-NBA היה מתרגז, חותם בגליל/י"ם ומצעיד אותן לאליפות תוך שהוא קולע 30 נק' למשחק? זו נראית לי אחת ההחתמות המיותרות שמכבי עשתה מאז שהחזירו את האפמן (בגרסה האפתית שלא עושה הגנה) בעונה הראשונה של וויציץ ובשוק. החתמה פשוט רעה של שחקן אגואיסט שתדחוק הצידה 2 שחקנים לפחות (סמית', פניני) אם לא יותר (בלו, בורשטיין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2011 10:36 am 
Sophomore

sir charles כתב:
ג'אפר כתב:

מהז'תומרת חוסר ברירה? למה אם מכבי לא היו מחתימים אותו אז כוכב ה-NBA היה מתרגז, חותם בגליל/י"ם ומצעיד אותן לאליפות תוך שהוא קולע 30 נק' למשחק? זו נראית לי אחת ההחתמות המיותרות שמכבי עשתה מאז שהחזירו את האפמן (בגרסה האפתית שלא עושה הגנה) בעונה הראשונה של וויציץ ובשוק. החתמה פשוט רעה של שחקן אגואיסט שתדחוק הצידה 2 שחקנים לפחות (סמית', פניני) אם לא יותר (בלו, בורשטיין).

חוסר ברירה לא בגלל שלא בא לה לראות אותו בהפועל ירושלים או בגליל, אלא מהבחינה של - בדיוק כמו ששמעון מזרחי התבטא "טבעי שעומרי ישחק במכבי בגלל שהוא גדל בה", מכבי לא יוכלו להגיד לו "לא", למרות שלכולם שם ברור שמדובר בשחקן שהקבוצה לא צריכה, שידרוך שם על משבצת של לא מעט שחקנים ויפגע בהתקדמות שלהם ושל הקבוצה העונה, ובפרט כשמדובר בסרטן קבוצתי מהסוג של עומרי, שבסך הכל בחור חיובי, אבל כשזה מגיע לדקות המשחק שלו הוא משתגע ומביא את ההורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2011 10:42 am 
מנהל פורום

המונח "סרטן קבוצתי" עבר לטעמי זילות שבעצם כבר אין טעם להשתמש בו יותר. כל שחקן שהוא לא אמא תרזה הופך לסרטן קבוצתי. מה דעתכם להשתמש במושגים רפואיים קצת פחות דרסטיים? נניח שפעת קבוצתית, דלקת ריאות קבוצתית, גידול-לא-ממאיר קבוצתי, אוטם-שריר-הלב קבוצתי, וזה לפני שמגיעים לדבר האמיתי?

מה ששוכחים לגבי כספי זה שבעונה האחרונה שלו במכבי הוא היה שחקן בלתי עציר ברמת הליגה הישראלית, לא זוכר סטטיסטיקות (וספסל לא עולה לי עכשיו משום מה), אבל זכורים לי משחקים של 9-10 מהשדה ודברים כאלה. מכיוון שהוא רק גדל מאז, זה לטעמי חיזוק מאוד משמעותי, גם ליורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2011 11:24 am 
Sophomore

http://www.safsal.co.il/hgamelog.aspx?id=1719&s=2009

אף אחד לא אמר שכספי לא מוכשר, אבל בנסיבות הקיימות כספי לא מתאים. הסיבה היחידה שאני כן חושב שיש "צורך" להביא אותו היא שגם אצל היריבות יש שחקני NBA שיחזרו לשם עם תום השביתה, ולפרק הזמן הזה אולי מכבי כן תצטרך להיות יותר טובה כדי שלא תופתע ותעלם כבר בשלב הראשון, אבל חוץ מזה? בשביל מה מכבי צריכה שחקן שיקח לה 30 דקות מעמדת הסמול ביורוליג? איפה תכניס את פניני, שכל פעם נדחק הצידה אבל מתעלה על עצמו ברגעים החשובים של העונה והופך לשחקן דומיננטי יותר? מה יעשה בלו עם 10 דקות בעמדה 4 (כי שם גם יש את ליאור, הנדריקס, מצ'באן, והרצון לראות לפעמים את ג'יימס יחד עם סופו)? ועכשיו, איפה תדחוף את סמית', שבכל זאת לא מגיע כשחקן משלים אלא כאחד שבלאט בונה עליו כמחליפו של איידסון בחמישייה? איך הוא יבנה את מעמדו בקבוצה בזמן שמישהו בסדר הגודל של עומרי דורך על הדקות שלו? וכמעט שכחתי את בורשטיין, הקפטן המיועד, שלא רק שלא יראה פרקט - אלא לפעמים גם לא יראה את שמו מופיע על טופס המשחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2011 12:01 pm 
מנהל פורום

בהנחה שאתה לא מדבר אלי מנקודת מבט של אוהד (שאותה אני יכול להבין אבל לא בדיוק שותף לה - סביר להניח שאם זה היה בהפועל הייתי אומר דברים אחרים), ושאנחנו מניחים שאין למכבי מגבלה תקציבית, אז לא ברור לי הטיעון שלך. ברור שיש שחקנים שיידחקו הצידה (אהמ אוחיון אהמ), אבל מה לעשות שכספי שחקן טוב יותר מכל הנ"ל? הוא לבטח שחקן יותר טוב מפניני, והאחרון הוכיח שאין לו בעיה למרפק את המקום שלו ולעלות מהספסל ולתת מה שיש בכמה זמן שנותר. לגבי בלו, ממילא הוא טוב יותר די באופן עקבי בעמדה ארבע, אז שמצ'באן/ג'יימס יחשבו מה שיחשבו. ובכל מקרה, כספי שחקן יותר טוב מכל השחקנים שמנית.

אני חושב שיש חיסרון אחד להחתמה הזו, וזה שהיא לא מפוצצת מספיק (כנראה שאפשר להגיד את זה גם על פארמר). אם השביתה תיגמר מוקדם, מכבי תמצא את עצמה במצב שבו שני שחקני חמישיה עזבו אותה, ואם העונה תבוטל, אפשר להמר ששמות גדולים הרבה יותר יזרמו לאירופה לקבוצות הגדולות לשלבים הקריטיים של העונה (או אפילו לפני כן). מצד שני, זה שכספי ישראלי עומד לזכותו.

אני לא טוען שזה דבר בריא לבנות סגל של 15 שחקנים ולהניח שחלקו יעזוב באמצע העונה, אבל אלה נימוקים אחרים מהטיעונים שאתה העלית, שמכוונים ספציפית נגד כספי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2011 12:11 pm 
Sophomore

הטיעונים שלי מתבססים על כך שכספי, על אף שהוא שחקן טוב יותר מכל השמות שמניתי, הוא לא השחקן שמתאים לקבוצה הזו בגלל ש"מהותו" היא לקחת את הדקות שלהם, אני קצת אקצין - אבל הוא לא איזה פאפאלוקאס שיהיה מוכן לעלות משחק אחד ל- 30 דקות ומשחק לאחר מכן ל- 10 דקות, בהתאם לצרכי המאמן. הוא אוהב את הכדור אצלו, ואין ספק ביחס לכשרון שלו, אבל לפחות מהצד שלי זה נראה שכשהוא יהיה על הפרקט המשחק יהיה במשך רוב הזמן 1-1 שלו. אני לא אומר שהוא אנוכי מידי, אבל משהו באופי שלו לא מתאים לקבוצה מהסוג הזה, במיוחד כשהוא הולך לעזוב אותה ברגע שתסתיים השביתה ב- NBA (ובצדק, כי יש לו שם חוזה). עושה רושם שמבחינתו הגעה למכבי היא שמירה על כושר, ותו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2011 12:59 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

itai כתב:
פרקינס מתאמן, טוב לראות

http://www.youtube.com/watch?v=K54QRxTbrzU :)

א. זה צולם בחודש יוני עוד ! יפה מאד.
ב. שים לב ריצה ישרה בלבד, שאת זה אמת אפשר לעשות זמן לא ארוך אחרי ניתוח צולבת. הבעיה בצולבת זה שינויי הכיוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2011 1:18 pm 
מנהל פורום

אני לא מבין מה אצל כספי מעיד על כך שהוא "אוהב את הכדור אצלו". מה, הוא מייצר לעצמו מצבים בכידרור? בשנתיים האחרונות הוא בודאי לא היה בסיטואציה שבה "הכדור אצלו", והוא גם עלה וירד מהספסל לא מעט.

אגב, גם לתלונות שלו על דקות במכבי צריך להתייחס בפרופורציה - היה לו סעיף דקות במכבי (דבר שלדעתי כל אחד מ-15 המופלאים של הקבוצה הנוכחית היה שמח להכניס), ובסוף העונה הוא טען לאי-יישום שלו, כל זה לגיטימי לגמרי. אני לא זוכר תלונות ספציפיות, יותר מכל שחקן אחר, כשהוא ישב על הספסל, וברור שבקבוצה הנוכחית יהיו משחקים שהוא ישחק 30 דקות ויהיו משחקים שהוא ישחק 10. מה ההבדל בינו ובין אליהו?

שוב, זה שלשחקן יש אגו לא הופך אותו לסרטן קבוצתי או לאגואיסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dan ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: