סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 12:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2011 2:11 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לא יודע, אני לא אהבתי את ההתנהגות שלו על המגרש הן בעונה האחרונה שלו במכבי והן בנבחרת בקיץ הקודם, אבל זכותך לטעון אחרת ולהרגיש אחרת ביחס אליו. בעיניי, עומרי כספי הוא כשרון אדיר עם יכולת לעשות נקודות בהרבה מאוד דרכים, אבל את האגו המנופח שלו אני לא אוהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2011 2:14 pm 
Sophomore

זה פחות המקום (אבל הת'רד שפתחתי עליו נעלם) - יניב גרין יוצא לקדנציה שנייה בחו"ל, הפעם לאיטליה:

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1851465

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2011 2:16 pm 
Junior

היה ברור שאף אחד בארץ לא יתפתה לקחת אותו.
מסתבר שגם באיטליה יש פראיירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2011 2:52 pm 
Hall of Famer

אני ללא ספק בעד. בסופו של דבר ,כספי הוא שחקן עם מוסר עבודה גבוה וברמה אירופאים גבוהה מאד. אין מקום? אז דוחקים אחרים.

ובנוסף - יש דחיקה אחת שעשויה להיות מבורכת. זו של סמית' לעמדת הסקנד גארד. אני לא באמת מכיר את השחקן, אבל אם זכינו בזה שיש לנו שחקן לגיטימי בבק-קורט המעט צר של מכבי, אז מה רע? (ואם כבר, גם שנה שעברה אידסון הגיע כברירת מחדל לעמדות 1-2 במקום לעמדה 3 בה הוא נהג לשחק, והיה סבבה לגמרי, בלשון המעטה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 17, 2011 8:42 pm 
Hall of Famer

ציטוט מהידיעה על החתמתו של יניב גרין בטראמו

"מאמן הקבוצה האיטלקית, אלכסנדר ראמלי, אמר על החתמתו של גרין: "סגרנו את הסגל שלנו עם ההחתמה של יניב, ואני מאמין שהחתמתו תתן לקבוצה דחיפה גדולה. לגרין יש ראיית משחק מצוינת, ידע גדול בכדורסל ויכולת מגוונת. "

עכשיו ברור למה גרין חתם שם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2011 8:57 am 
Junior

כמה אירוני המשפט מחדשות הספורט: אחרי שלוש שנים במכבי חתם יניב גרין בקבוצה שירדה לליגה השנייה אבל קנתה את מקומה בליגה הראשונה

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2011 10:14 am 
Sophomore

סתם טור דבילי שקראתי:

http://sports.il.msn.com/article.aspx?c ... =158854983

אמנם נכתב לפני פרשת פארגו, אבל אוסף השטויות שהופיע שם מלמד עד כמה עיתונות הספורט בארץ יכולה להיות רדודה ולא עניינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2011 10:43 am 
Hall of Famer

ה"טור" הזה (יותר שרבוט) לא מצטיין דווקא באוסף השטויות (שכמובן נמצאות בו) כמו בעילגות ובסגנון הירוד. לא מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2011 10:52 am 
Junior

ציטוט מ"ישראל היום":

ציטוט:
אוחיון עדיין לא צהוב
סאגת הצטרפותו של הרכז למכבי ת"א מסרבת להיגמר • השחקן ביקש להוסיף כמה סעיפים לחוזה • הקבוצה ענתה באולטימטום: תחתום על ההסכם המקורי - או שהעיסקה מבוטלת
אבי סגל
תחתום על החוזה המקורי באופן מיידי או שהסיפור בינינו נגמר - כך הודיעה אתמול מכבי תל אביב ליוגב אוחיון שסאגת ההצטרפות שלו למועדון מסרבת להסתיים. מתברר שגם החתימה של השחקן על החוזה לא היוותה סוף פסוק.
מזמן לא התעסקה מכבי בהחתמת שחקן ישראלי במשך כל כך הרבה זמן. אחרי שיותם הלפרין החליט להישאר באירופה נדרשו שבועיים עד שהצדדים הגיעו לסיכום. לפני שלושה שבועות הודיעו הצהובים שהרכז ישחק בשורותיהם אלא שאז הוא השהה את חתימתו בגלל החשש מעומס השחקנים על העמדה שלו. ההחתמות של ג'ורדן פארמר ותיאו פפאלוקאס שבאו לאחר מכן חיזקו את החשש ואוחיון החל לבדוק אופציות אחרות.
במכבי ניסו להרגיע את השחקן ובשבוע האחרון שמענו את דיוויד בלאט ודיוויד פדרמן מדברים בתקשורת על חשיבותו לקבוצה. גם אחרי שנודע על עזיבתו של ג'רמי פארגו (שנכון להיום היא עובדה מוגמרת) אוחיון לא נרגע לחלוטין אולי מפני שמכבי תביא במוקדם או במאוחר שחקן אחר במקומו.
שלשום כבר חשבו במכבי שהסיפור הסתיים כשיוגב חתם סוף סוף על החוזה אלא שאז חיכתה להם הפתעה נוספת: השחקן הוסיף כמה התניות ותנאים חדשים בנוגע למעמדו ובקשר לאפשרות שלו להשתחרר מהחוזה. הצהובים לא אהבו את זה והחלו לגלות כלפיו חוסר סבלנות.
מכבי הציבה אולטימטום מיידי ונתנה לשחקן ארכה קצרה לחתום על החוזה ללא שום תוספות מצידו. אוחיון חזר ארצה רק אתמול בלילה עם הנבחרת מגאורגיה וישקול את צעדיו.
ציטוט:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2011 2:43 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
ה"טור" הזה (יותר שרבוט) לא מצטיין דווקא באוסף השטויות (שכמובן נמצאות בו) כמו בעילגות ובסגנון הירוד. לא מפתיע.

ציטוט:
הסיכוי היחיד שבו הצהובים כן יוכלו להפיק מרגליות מהיווני הוותיק הוא אם דייויד בלאט יידע למתן את הדקות שלו.

מה???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 18, 2011 11:02 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה לא ברור, הנה הוא מסביר בדיוק את התפקיד של פאפאלוקאס בקבוצה:

ציטוט:
ברור לכולם שפפאלוקאס לא הולך לקבל הרבה דקות. מקסימום כשהקבוצה מוליכה ב-20 הפרש חמש דקות לסיום, או כששחקן אחר מסמן כי הוא עייף

בהחלט טקסט יוצא דופן. היה צריך להיות כתוב למטה לא "הכתוב הינו טור דעה" אלא "הכתוב הינו טור דעה מפגרת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2011 11:53 am 
Sophomore

קצת כדורסל בצל המאורעות מסביב -

כספי מתרחק:

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1852105

פחות כשרון, יותר יציבות קבוצתית.

השאלה המעניינת כרגע היא אם מכבי תביא שחקן במקומו של פארגו, תחת ההנחה שכנראה הוא עצמו כבר לא ימשיך כאן.

טור של מליניאק על פרשת פארגו (לא ברור איזה צד הוא נוקט):

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4110908,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 19, 2011 1:46 pm 
Hall of Famer

יותר בכיוון של פארגו.
די עצוב שבנאדם שלא מבין כלום במה שהוא מדבר מקבל במה כזאת.
אין שום קשר בין להחתים שחקנים שהם תחת חוזה באן בי איי ויש פסיקה בנושא של פיב"א שכל חוזה שנחתם בינם לבין קבוצה כלשהי יכלול סעיף חזרה לאן בי איי בסיום השביתה, לבין שחקן שאין לו ולא היה לו מעולם חוזה באן בי איי, אלא הייתה לו אופציה לצאת לאן בי איי ע"י הצגת הצעה עד ל-1 באוגוסט, וזאת תוך ידיעה שלו ושל הסוכן שלו שיש סבירות גבוהה שתהיה שביתה והם לא יוכלו לקבל הצעה עד התאריך הזה.

מעבר לזה, לא ברורה הביקורת על זה שמכבי מחתימה שחקנים ומשחררת אותם אחרי כמה שבועות/חודשים. אני די בטוח שכדיר ומקל חיים טוב מאוד עם זה שמכבי שילמה להם אקסטרה בשביל כלום ושום דבר שהם נתנו לקבוצה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 12:09 pm 
Sophomore

פרקינס ממשיך להתאמן במרץ

http://www.youtube.com/watch?v=xDUNJ0xsmH0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 6:03 pm 
Senior

עדיף לפארגו לקבוע טיסה לתל אביב בהקדם האפשרי ולארוז, אחרת הוא יכול ללכת לחפש עבודה עם דלונטה ווסט בהום דיפו:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 05420.html
ולמי שיגיד ש''פיב"א עוד צריכה להחליט'' אז רק נוסיף שלמזרחי יש את הקשרים הישנים שם ומכבי מועדון חזק ברמה שהיא הזיזה שעה של פיינל פור(משהו שמעורבים בו סכומי כסף יותר גדולים מבחוזה של אדון פארגו). מי הליצן האחרון שהחליט ללכת ראש בראש עם מזרחי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 6:37 pm 
Senior

מוסדות פיב"א שמחליטים בנושא הזה הם שופטים מכובדים שלשמעון אין שום השפעה עליהם.

מצטער לאכזב אותך אבל היום כבר דיי ברור מדבריו של הסוכן שלו שבחוזה שלו לא מופיע שום דרישה מפורשת להצגת חוזה, הסוכן שלו אמר את זה בבירור (ולא מדובר באיזה ילד חסר מושג).

פארגו לדעתי ישחק השנה בNBA, גם במכבי הפנימו את זה כבר, הדבר היחידי שעל הפרק זה האם מכבי תצליח להוציא איזה פיצוי סמלי או שהוא ישוחרר לשם בלי תמורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 6:58 pm 
Senior

אין ספק שהסוכן של פארגו הוא אלוהים חיים וצריך לקבל את הדברים שלו כמו תורה משמיים כי מן הסתם אין לו שום אינטרס בנושא :roll:
מזרחי כבר אמר שלפי החוזה פארגו היה צריך להציג הסכם חתום. אפשר לסמוך על מזרחי שהוא יודע לקרוא חוזה, מה גם שמהראיון שלו בגלגלצ אפשר להבין שלדעתו פארגו פשוט ילד שעושה שטויות ולא בהכרח בעצת הסוכנים שלו. אני מניח שברגע שפארגו ישמע שהוא לא ישחק כדורסל בשנה- עד שלוש השנים הקרובות הוא יעלה כמו ילד טוב על מטוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 7:46 pm 
Senior

לא, כי מזרחי זה אלוהים חיים שדובר אמת תמיד ואף פעם לא מעוות אותה בהתאם למציאות שהוא רוצה במכבי (החוק הרוסי זה רק בשביל לפגוע במכבי... ביטול החוק הרוסי זה רק בשביל לפגוע במכבי).

אם אני צריך לבחור למי להאמין שהוא דובר אמת, הסוכן של פארגו שאומר שבחוזה אין דרישה מפורשת להצגת חוזה או מזרחי שאומר שכן, אני מאמין לסוכן שלדעתי לא היה מרשה לעצמו לדבר ככה אם החוזה היה אומר את מה שמזרחי טוען.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 7:54 pm 
Senior

מזרחי עורך דין. לחם חוקו זה חוזים. ללכת ראש בראש נגדו על פרשנות של סעיף לחוזה נראה לי טמטום לשמו. אם פארגו לא יגיע הוא לא יראה מגרש כדורסל בשנה עד השלוש שנים הקרובות ואת החוזה הבא שלו הוא יחפש בדי ליג ולא ב-NBA. ועל הסכומים שמכבי סגרה איתו הוא יוכל לחלום בלילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 8:15 pm 
Freshman

לקוף הירוק -
אתה מעיז לערער על דבריו של חתן פרס ישראל לספורט (או לספורטיביות) ???

תלמד משחף שטוען שמעולם עוד לא טעה עורך דין בפרוש סעיף בחוזה. אמנם נשיא בית המשפט העליון לשעבר השופט אהרן ברק קבע שכל חוזה ניתן לפרושים שונים, אבל מי הוא אהרן ברק מול עורך דין מזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 8:27 pm 
Senior

shachaf78 כתב:
מזרחי עורך דין. לחם חוקו זה חוזים. ללכת ראש בראש נגדו על פרשנות של סעיף לחוזה נראה לי טמטום לשמו. אם פארגו לא יגיע הוא לא יראה מגרש כדורסל בשנה עד השלוש שנים הקרובות ואת החוזה הבא שלו הוא יחפש בדי ליג ולא ב-NBA. ועל הסכומים שמכבי סגרה איתו הוא יוכל לחלום בלילות.

כן ברור. לאחת הסוכנויות הגדולות בעולם אין עורכי דין שמתמחים בעניינים האלה (בניגוד לשמעון שההתמחות שלו היא בדברים אחרים לגמריי אם אני לא טועה). ברור שהסוכן שלו לא ביקש חוות דעת מהעורכי דין שלו. הוא סתם התעורר בוקר אחד והחליט שזה מה שרשום בחוזה והוא לא מופיע.

זה לא להאמין עד כמה הראש שלכם תקוע בתחת שלכם שאתם חושבים שכל העולם סובב סביב מכבי ורק אתם צודקים.

אני דיי בטוח שפארגו ישחק השנה וזה לא יהיה במכבי. נשאר רק לראות האם שמעון הוא אלוהים או שאולי השמש לא זורחת מהתחת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 10:38 pm 
Senior

פארגו יכול להחזיק סוללת עורכי דין מהטובים בעולם וספק רב אם הם יעזרו לו אם אין לו שום פיסת נייר שמוכיחה שאיזושהי קבוצה רצתה אותו. שום קבוצה לא תודה היום שניהלה איתו שיחות(כי אסור לקבוצות לדבר על שחקנים) ועל חוזה אין בכלל מה לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 10:50 pm 
Senior

ושמעון יכול להיות העורך דין הכי טוב בעולם אבל שום דבר לא יעזור לו אם החוזה לא אומר שהוא צריך להציג חוזה\הצעה כמו שהסוכן של פארגו טוען.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 11:02 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק, נראה שלקחת את עניין פארגו קצת יותר מדי ללב.
במידה ומה שנהוג בנוגע לחוזים וסעיפים מהסוג הזה (ואני די בטוח שלמכבי יש ניסיון של כמה וכמה שנים בנושא), הוא שנדרש להציג הצעת חוזה, פארגו יאכל אותה ביג טיים, ואני במקומו הייתי מעיף את הסוכן. חוזה לא חייב להכיל כל פסיק ופסקה בשביל שאותו פסיק או פסקה יחול עליו.

מעבר לזה, יש פה עניין של חוסר תום-לב, ובמקרה הזה זה לא קשור בכלל לפיב"א. פארגו יצא בסוף יולי מהחוזה בטענה שיש לו הצעה מהאן בי איי. ובכן...
1. לא יכול להיות שהייתה לו הצעה, ולו מכיוון שלקבוצות אסור לקיים מו"מ עם שחקנים בזמן השביתה.
2. הוא ידע שיש שביתה, והוא גם ידע שיש סיכוי גבוה מאוד שהשביתה הזאת תמשך עוד כמה חודשים ולא בטוח אם וכאשר מתי תתבטל.

מה שקרה זה שאחרי שהוא חתם על החוזה, הסוכן שלו ככל הנראה קיבל כמה פניות מהאן בי איי לגביו, והחליט על דעת עצמו שהוא כבר סגור באן בי איי, שביתה היא על תקן "כח עליון" (על אף שהיא לא, מכיוון שהיא הייתה צפויה) והוא יכול לצאת מהחוזה רק כי מתחשק לו. אופורטוניזם פר אקסלנס, שמבוצע בצורה מכוערת למדי.

אני רק אזכיר מקרה דומה בכדורגל - אייל גולסה ניסה לברוח למכבי חיפה בזמנו ללאציו, בטענה שהחוזה שעליו היה חתום אינו תקף מכיוון שלא הוא חתם על החוזה אלא ההורים שלו. כולנו יודעים איפה גולסה משחק היום.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 11:21 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
וכולנו יודעים איפה גיא פניני משחק היום.

בסופו של דבר יש כאן עניין עובדתי, האם אפשרות היציאה של פארגו תואמת את מה שהוא אומר או מה שמזרחי אומר. יש הרבה היגיון בצד מי שטוען שמכבי לא אידיוטים לחתום על חוזה כזה, ומצד שני יש לטעמי גם היגיון בטענה שפארגו לא היה חותם על חוזה כל כך מפגר בסכום נמוך ממה שיכל להשיג בקבוצות אחרות ובידיעה שיש שביתה מתקרבת, אם אפשרות היציאה לא היתה ריאלית. אני גם חושב שהעובדה שלאף עיתון ישראלי לא הודלף נוסח החוזה (כשהיתה פרשת פניני, הנוסח המדויק הגיע די מהר לעיתונות) לא מחזקת את טענת מכבי. בכל מקרה, כל זמן שהנוסח נשאר חבוי, זה עניין למשפטנים ומה שיוחלט יוחלט (אני מסכים שאם זה ייטה לטובת מכבי, פארגו ישחק בה בשנה הבאה).

ואשר לשאלה של שחף, אז אני לא יודע אם ניר אלון הוא ליצן או לא, אבל הוא בכל אופן התמודד עם שמעון מזרחי יותר מפעם אחת, וקירקס אותו בכל הפעמים (כולל פעם אחת שמזרחי חשב שהוא יוכל להפר התחייבות מפורשת ושהבורר כמובן יפסוק לטובתו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון ו 145 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: