סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 1:14 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 11:23 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אם פארגו לא נדרש להציג חוזה, הוא יכל פשוט לנהל מו''מ עם כל קבוצה אירופאית, להודיע למכבי שהוא במגעים עם קבוצת NBA עד ה-1 לאוגוסט ואז לחתום בקבוצה האירופאית. הטיעון היחיד שפארגו יכול להעלות זה שהוא היה על סף חתימה בקבוצת NBA ובגלל השביתה לא יכל לחתום. גם זה אני בספק אם יעזור לו, כי עניין השביתה היה משהו שהיה ידוע שעלול לקרות כמה חודשים טובים לפני והוא היה צריך לקחת את זה בחשבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 11:32 pm 
Hall of Famer

איך שהסיפור הזה לא יגמר, תדמית הקבוצה ששחקנים מוכנים לשחק בה תמורת המילקי שפנאן (או שלף) שמים להם במקרר ניזוקה מזה. מספיק כדי שאהיה מרוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 11:33 pm 
Senior

ממש לא. כי היציאה של פארגו היא רק להצעה בNBA, משמע מכבי מחוייבת לתת את השיחרור במקרה הזה רק לקבוצת NBA. אם החוזה של פארגו הוא בדיוק כמו שהסוכן שלו טוען (והוא טוען שהוא הכניס את הסעיף הזה ככה בידיעה שתהיה שביתה), הוא היה רק צריך להודיע למכבי שהוא מנצל את היציאה לNBA וישחק השנה בNBA. מכבי מצידה תהיה במקרה הזה מחוייבת לשחרר אותו רק לNBA ולא לשום מקום אחר.

למשל במידה ונגיד העונה תתבטל והוא ירצה ללכת לאירופה הוא לא יכול, והוא יאלץ לשלם\להגיע עם מכבי להסדר ויכול לשחק רק במידה והיא תאפשר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 11:40 pm 
Senior

התותח המפוברק כתב:
במידה ומה שנהוג בנוגע לחוזים וסעיפים מהסוג הזה (ואני די בטוח שלמכבי יש ניסיון של כמה וכמה שנים בנושא), הוא שנדרש להציג הצעת חוזה, פארגו יאכל אותה ביג טיים, ואני במקומו הייתי מעיף את הסוכן. חוזה לא חייב להכיל כל פסיק ופסקה בשביל שאותו פסיק או פסקה יחול עליו.

מכיוון שאני נוטה לא להאמין לדברים שמזרחי אומר מיידית, ומכיוון שהסוכן של פארגו אמר בבירור שהחוזה שלו מאפשר לו לצאת מההסכם בדיוק בדרך שהוא עשה, אז אני מתקשה להאמין שהסוכן שלו מספיק מפגר להגיד את זה אם זה נכתב בצורה ברורה כמו ששמעון טוען, כי הסוכן שיש בידו את החוזה לא היה אומר שהוא לא צריך להציג שום חוזה במידה ורשום בחוזה שיש בידו שהוא כן צריך. בהדלפה אחת לתקשורת כמו שראובן אמר הסוכן הזה היה יוצא אידיוט ואז פארגו היה זורק אותו מכל המדרגות וחוזר הביתה.

איכשהו מכל המידע שהגיע עד עכשיו לתקשורת לי יש את הרושם שמישהו במכבי פישל בגדול בעניין של פארגו והוא עכשיו מנסה לכסות את התחת שלו בצורה כזאת או אחרת על ידי השמצת פארגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 11:53 pm 
Hall of Famer

אני חייב לומר שהויכוח הזה ביניכם נראה לי עקר למדיי מסיבה פשוטה: איש לא יודע את פרטי החוזה עם כל פרטיו וסעיפיו הקטנים אלא ניזון רק ממה שאומר כל צד. זה בעצם ויכוח שאיש לא יכול להוכיח את צדקתו מלבד אמונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 11:58 pm 
Senior

אתה צודק. ואם לומר את האמת אני לא מנסה להגיד שפארגו ב100% צודק אלא שהתענה והדיבורים של חלק מהאוהדי מכבי כאילו "מה פתאום או מתעסק עם שמעון" ושהוא "ילך לעבוד בהום דיפו אם לא ירד מהעץ" היא תענה שמבוססת על קישקושים של מכבי בתקשורת שגם מאד הגיוני שאין להם דבר וחצי דבר עם האמת. שיש 2 צדדים פה, גם בצד השני יש אנשים עם נסיון ועם שכל, אנשים שיודעים דבר וחצי דבר בעולם הכדורסל והם טוענים הפוך לגמריי ממה שמכבי טוענת את כנראה שהדברים הם בכלל לא שחור ולבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 11:59 pm 
Senior

איזה מידע הגיע לתקשורת? הסוכן של פארגו התראיין ואמר שאין לו חוזה? אם במכבי היו מפשלים סביר להניח שהיו מורידים פרופיל אחרי כל הסיפור ומתחילים לחפש מחליף. בפועל מזרחי אמר לתקשורת שמבחינת מכבי פארגו חייב להתייצב לאימונים ושאם לא תהיה פה הפרת חוזה. מזרחי אמר באותו ראיון שפארגו קצת ילדותי, לכן יכול להיות שהוא זה שסוחף את עצמו לסאגה הזאת ולא הסוכנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 11:59 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
shachaf78 כתב:
אם פארגו לא נדרש להציג חוזה, הוא יכל פשוט לנהל מו''מ עם כל קבוצה אירופאית, להודיע למכבי שהוא במגעים עם קבוצת NBA עד ה-1 לאוגוסט ואז לחתום בקבוצה האירופאית. הטיעון היחיד שפארגו יכול להעלות זה שהוא היה על סף חתימה בקבוצת NBA ובגלל השביתה לא יכל לחתום. גם זה אני בספק אם יעזור לו, כי עניין השביתה היה משהו שהיה ידוע שעלול לקרות כמה חודשים טובים לפני והוא היה צריך לקחת את זה בחשבון.

מה הקשר בין א' ל-ב'? גם פניני יכל (על פי פרשנותו שהתקבלה) פשוט להודיע להפועל שהוא עוזב, ועדיין לא היתה לו אפשרות לעשות את זה ואחר כך לחזור לשחק בארץ (למרות שהוא ומכבי רצו בחוצפתם). וחוץ מזה, שאם החוזה מאפשר את התסריט שהבאת, אז למה זו בעיה?

שוב, יש כאן שאלה עובדתית שאף אחד כאן לא יכול לענות עליה. אבל ההנחה שלא משנה מה כתוב כי ממילא מזרחי יסדר הכל היא מופרכת, וההנחה שמכבי לא היו מטומטמים לחתום על חוזה כזה מאוזנת בהנחה שפארגו לא היה מטומטם לחתום על החוזה המנוגד (ובטח שלא להפר אותו בצורה כל כך בוטה), כך שמישהו צריך לצאת מטומטם. נחיה ונראה (ואני חושב על הניסוח של אורן ה-80 שטרח לכתוב אותו אחרי שכבר גמרתי את ההודעה).

ואורן, הסדקים נוצרו כבר מזמן בעזיבות של פארקר (שנדמה לי שהיה תחת חוזה) ועוד יותר באסטון. אם כבר פארגו קצת החזיר את המיתוס בחתימה הראשונית שלו (אבל טוב שהוא מנסה לתקן). מה שלא נפגע כהוא זה זו העובדה שכל ישראלי (או ישראלי בפוטנציה) שמכבי תירק לכיוון שלו, יבוא בזחילה ויתחנן לשחק אצלה, אבל אולי גם זה ישתנה מתישהו (למשל כשמכבי תפסיק לממן לשחקנים בתי הבראה בגליל או בחיפה ובאמת תדרוש מהם לעמוד בחוזים שלהם, או שיקום מישהו במינהלת שיפסיק את הביזיון הזה סוף סוף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2011 12:14 am 
Senior

פארקר אכן היה תחת חוזה ומכבי קיבלה סכום יפה מאוד של כסף על השיחרור שלו. 500 אלף מהראפטורס(שזה הביי אאוט המקסימלי שקבוצת NBA יכולה לשלם) ועוד סכום שלדעתי מגיע למיליון דולר מפארקר בעצמו. לגבי באסטון, הוא אכן החזיק בסעיף שיחרור ל-NBA, והוא חתם(לא סיכם ולא ניהל שיחות) ב-1 לאוגוסט באינדיאנה. קצת מוזר שאנשים קונים פה את הגירסה של פארגו שרחוק מלפעול בצורה רציונלית(מעדיף לשבת בבית ולא להרוויח אגורה שחוקה בעונה שאולי לא תצא בכלל לפועל על חוזה של 900 אלף דולר באחת הקבוצות הטובות באירופה) על פני הגירסה של מכבי שנשמעת לכשלעצמה הרבה יותר הגיונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2011 12:29 am 
מנהל פורום

יש קשר בין המשפט הראשון והשני?

בכל אופן, "אנשים" לא "קונים" את הגירסה של פארגו, אלא הם במקרה הטוב אומרים שיש כאן אי ודאות ושלא מובן מאליו שמכבי צודקת (לגישתך היא תנצח גם אם היא לא צודקת). לעומת זאת, הניסוח שלך של הדברים (מה רע ב"פארגו מוכן לקחת את הסיכון הסביר שלא תתבטל עונה שלמה, כדי להגיע לNBA כבר השנה"?) מעידה שאולי עדיף שתיקח צעד אחורה ותנסה להביט בעניין בצורה קצת יותר אובייקטיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2011 1:06 am 
Hall of Famer

ציטוט:
ואורן, הסדקים נוצרו כבר מזמן בעזיבות של פארקר (שנדמה לי שהיה תחת חוזה) ועוד יותר באסטון.

זה אליי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2011 6:38 am 
מנהל פורום

למה כתבת "אליי" בשני יודים? הרסת לי חידוד. בכל אופן, לא אליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2011 7:41 am 
Hall of Famer

אתה מתכוון "אלייך"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2011 1:52 pm 
Sophomore

במקרה של פניני הסיפור בסוף נגמר עם פיצוי נמוך יחסית להפועל (200 אלף?), ופניני לא הורשה לשחק במכבי באותה העונה (אם אני זוכר ומבין נכון). החוזה של פניני באותו זמן היה על סביבות ה200 אלף דולר והסעיף יציאה היה 50 אלף. במקרה של פארגו אנחנו מדברים על חוזה של קרוב למיליון דולר וסעיף יציאה כנראה גבוה הרבה יותר. האם לדעתכם החלטת הבורר לפסוק על פיצוי ועל כך שפניני לא יכול לשחק באותה עונה במכבי מעידה על מה שהיה כתוב בחוזה שלו?
בקיצור, הנקודה היא, שוב, אורן צודק, צריך לראות את האותיות הקטנות בחוזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2011 4:54 pm 
Hall of Famer

כמו שזה מסתמן כרגע פארגו וכספי לא ישחקו במכבי ,כספי לדעתי היה מיותר גם ככה,שחקן טוב מאוד אבל יש למכבי מספיק שחקנים בעמדות 3-4,השאלה איזה מחליף בלאט יביא במקום פארגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2011 6:31 pm 
Sophomore

אולי בלאט בכלל ישאיר את פרקינס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2011 7:36 pm 
Senior

קודם כל פניני שוחרר בסוף ללא תמורה מסתבר (בניגוד למה שאמרו פה).
ציטוט:
בתום הדיון החליטו הדיינים צבי רויזן ואלי לוין לזכות הן את מכבי ת"א ופניני מכל האישומים נגדם בעבירה של חוזה כפול. זאת לאחר שהשתכנעו כי שני הצדדים פעלו בתום לב. מנגד, חויבה הפועל ירושלים לשחרר את השחקן לכל קבוצה באירופה ללא כל תמורה. כך שפניני יוכל להמשיך את הקריירה מחוץ לגבולות ישראל, בכל קבוצה אשר יחפוץ. עד למציאת קבוצה לעונה הקרובה, יורשה השחקן להתאמן עם כל אחת מהקבוצות המקומיות למעט ירושלים ומכבי ת"א.

הנה תזכורת למקררה פניני, הטענה של ירושלים שהיה צריך להציג חוזה והקבוצה הייתה צריכה לשלם אפילו פיצוי, הטענה של פניני שהוא רק היה צריך להודיע וכו'. אותו סיפור של מכבי עכשיו רק הפוך:
http://www.one.co.il/Article/120238

התגובות של הסוכן של פניני מאד דומות לתגובות של הסוכן של פארגו, התגובות של ירושלים מאד דומות לאלא של מכבי.

סתם משעשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2011 8:30 pm 
Senior

הסוכן של פניני במקרה הזה מצטט פיסקה מהחוזה שבה נכתב שלשחקן יש אופציה להשתחרר מהחוזה ע''י הודעה לקבוצה. איפה בדיוק ציטוט מהחוזה של פארגו?
viewtopic.php?f=1&t=10204&p=291340#p291340
ציטוט:
"ג'רמי לא היה צריך להראות למכבי חוזה כדי לממש את סעיף היציאה ולבטל את החוזה. לפי איך שאנחנו רואים את הדברים, לג'רמי הייתה אפשרות לסיים את חוזהו עם מכבי והוא ניצל אותה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2011 10:13 pm 
Senior

איפה הציטוט של שמעון למה שכתוב בחוזה? איפה ההדלפה של החוזה? כנראה זה יגרום להם בושות אז לא מפרסמים (ככה אני חושב לפחות). הסוכן של פארגו לא מפרסם את זה כנראה מרצון לשמור על כבוד מכבי עדיין (סה"כ סוכן גדול ושבטח יעבוד עם מכבי בעתיד).

ההנחה שלי היא שהסעיף של פארגו ככל הנראה מאד מאד דומה לזה שהיה לפניני, לא כתוב בצורה ברורה, ובגלל זה מכבי נתקעה.

הסוכן לא יכול לראות את הדברים אחרת אם היה רשום במפורש שהוא צריך להציג חוזה. דבר שכנראה לא כתוב.

מה לעשות שאי אפשר להתחמק מהדמיון בין 2 המקרים... ולהערכתי התוצאה תהיה אותו הדבר בסוף (שיחרור ללא תמורה, לקבוצת NBA בלבד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 22, 2011 11:51 pm 
מנהל פורום

תגובה של כספי בפייסבוק:
ציטוט:
לצערי מספר בעיות משמעותיות כמו מס עצרו את ההגעה שלי לקבוצה שהכי רציתי לשחק בה. אני רוצה להודות לדיויד פדרמן ושמעון מזרחי על הכנות וההבנה לאורך כל המשא ומתן. אני רוחש להם המון כבוד. תודה לאוהדי מכבי על האהבה וכרגע אני עצוב לא פחות מהם. אני בטוח שבעתיד דרכינו עוד ייפגשו שוב. בנתיים אני בוחן מספר הצעות בחו״ל ואודיע בקרוב לאיזה קבוצה אצטרף.

מה קרה? אותו אי-אפשר כבר לרשום כזר??
:roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 23, 2011 12:10 am 
Sophomore

אם כן, למעשה מכבי כרגע עם סגל של 13 שחקנים. אני מניח שבכל זאת יעשו שם עוד איזו החתמה אחת כדי לשמור על שלד מספיק גדול גם לאחר עזיבתו של פרמאר, ונוכח עזיבתו של פארגו, זה מן הסתם יהיה שחקן שיצטרך לדעת לתפקיד היטב בשתי עמדות הגארד.

כספי - שוב, זה לא נורא כל כך - פניני ובלו ישתלטו יפה על עמדה 3, כשהשני התרגל כמובן גם לתת דקות כ- 4. סמית' לא ירגיש שדורכים עליו יותר מידי ויוכל לנווט בין 3 ל- 2, וגם בורשטיין יראה פרקט עם פחות חששות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 23, 2011 12:39 am 
Sophomore

כספי בעמוד הפייסבוק:

לצערי מספר בעיות משמעותיות כמו מס עצרו את ההגעה שלי לקבוצה שהכי רציתי לשחק בה. אני רוצה להודות לדיויד פדרמן ושמעון מזרחי על הכנות וההבנה לאורך כל המשא ומתן. אני רוחש להם המון כבוד. תודה לאוהדי מכבי על האהבה וכרגע אני עצוב לא פחות מהם. אני בטוח שבעתיד דרכינו עוד ייפגשו שוב. בנתיים אני בוחן מספר הצעות בחו״ל ואודיע בקרוב לאיזה קבוצה אצטרף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 23, 2011 8:02 am 
Freshman

קוף ירוק כתב:
איפה הציטוט של שמעון למה שכתוב בחוזה? איפה ההדלפה של החוזה? כנראה זה יגרום להם בושות אז לא מפרסמים (ככה אני חושב לפחות). הסוכן של פארגו לא מפרסם את זה כנראה מרצון לשמור על כבוד מכבי עדיין (סה"כ סוכן גדול ושבטח יעבוד עם מכבי בעתיד).

ההנחה שלי היא שהסעיף של פארגו ככל הנראה מאד מאד דומה לזה שהיה לפניני, לא כתוב בצורה ברורה, ובגלל זה מכבי נתקעה.

הסוכן לא יכול לראות את הדברים אחרת אם היה רשום במפורש שהוא צריך להציג חוזה. דבר שכנראה לא כתוב.

מה לעשות שאי אפשר להתחמק מהדמיון בין 2 המקרים... ולהערכתי התוצאה תהיה אותו הדבר בסוף (שיחרור ללא תמורה, לקבוצת NBA בלבד).

שמעון לא ציטט שום דבר כי מה לעשות - ההנחה שהוא מטומטם היא כנראה לא לגמרי מדויקת. הפרת חוזה מבחינת מכבי תהיה ב-1 בספטמבר כשפארגו לא יגיע לאימונים, אם שמעון ירוץ לתקשורת ויתחיל לצטט סעיפים מחוזה של שחקן שעפ"י הטענה של שמעון עצמו - יפר אותו רק בספטמבר אז הוא יחשוף את המועדון לתביעה מצד השחקן. מעבר לכך, אף סוכן נורמלי לא ימהר אחר כך לעשות עסקים עם מכבי כשהוא יודע שהחוזה של הלקוח שלו על כל פרטיו יכול להופיע בכל רגע נתון בתקשורת ועוד כשראשי המועדון שאיתם הוא ניהל משא ומתן מציגים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 23, 2011 2:04 pm 
Senior

זה הרי לא נכון כי במקרים אחרים בעבר החוזה של השחקן הודלף מהר מאד לתקשורת כשזה עזר לאינטרס\סיפור של הקבוצות. מספיק לזכור שכל החוזים של שחקני ואנשים מכבי הודלפו לוואלה לפני שנתיים כשמישהו במכבי רצה בזה. לא ראיתי שזה גרם למי מהסוכנים לכעוס על מכבי על ההדלפה, היחידים שכעסו היו האנשים במכבי.

פארגו לא יכול להפר את החוזה כי לטעמו אין כבר חוזה. הוא אמר את זה פעם אחרי פעם. היחידים שטוענים שעדיין יש חוזה זה מכבי.

זה בדיוק מה שפניני טען בזמנו, גם ירושלים אמרו שהם מצפים ממנו להגיע לאימונים מסתבר. ובמקרה פניני עוד היה מקרה חמור בהרבה שבו בעצם מכבי עמדה מאחורי העניין, זה היה ידוע גם לבורר, ועדיין הוא שיחרר אותו ללא תמורה לשחק באירופה.

ולכן אני מעריך שרוב הסיכויים שפארגו ישוחרר ללא תמורה לשחק בNBA (אבל רק בNBA, מה שאומר שאם אין עונה בסוף הוא ישב בבית כל השנה) או במקרה הגרוע פיצוי סימלי למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 23, 2011 2:18 pm 
מנהל פורום

ההשוואה למקרה פניני נכונה אבל בעייתית, כי אם כבר היא מחזקת את טענת ה"בבית משפט אין מי שיכול על שמעון מזרחי". כל מה שהלך שם, מקבלת טענת ה"תום לב" ועד אי-הפיצוי לפניני (עד כמה שאני זוכר זה קוזז עם כספים שפניני טען שהפועל חייבת לו), מעיד על כך שבמקרה הטוב הפועל קיבלה ייצוג מאוד גרוע (ואגב, נדמה לי שהיא החליפה עו"ד אח"כ). בכל מקרה, זה מאוד משעשע לראות את מכבי חוטפת בפרצוף עכשיו את הטריק שהיא עשתה אז, אבל אני חשבתי אז וחושב היום שהפרשנות שהסעיף הנ"ל קיבל במקרה פניני היתה מגוחכת.

גם הפיסקה הראשונה בעניין ההדלפה לא בדיוק מחזקת את הקייס שלך. מי שהדליף אז היה (לפי ההשערה המרכזית והדי ברורה) רענן כץ או מי מאנשיו, וזה נעשה כדי להרגיז ולפגוע במכבי - לא רואה סיבה שסוכן כלשהו יכעס על מכבי בגלל זה. וזה בטח שונה מהדלפה מכוונת מהצד שלך. מה שכן, לא ברור לי למה סוכנים אמורים לכעוס על מכבי אם היא מביאה מובאה מפורשת מהחוזה שרלוונטית לויכוח קונקרטי עם סוכן. בשביל מה יש חוזים אם לא בשביל שאפשר יהיה להיוועץ בהם במידת הצורך? אם כבר הדרישה העניינית של מכבי, והאיום בכך שפארגו לא יוכל לשחק העונה או אפילו במשך כמה עונות, צריכים להרתיע סוכנים ושחקנים הרבה יותר מאשר עניין שולי שכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 109 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: