סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 279 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2011 6:25 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
"כישרון פי 5 מהנבחרת הלטבית"? אני בכלל לא בטוח שלאמירה הזאת יש קשר למציאות. לטביה - נבחרת מאוד חביבה, וגם מוכשרת בעיניי. עובדה שכל הנבחרות החזקות בבית שלנו התקשו מולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2011 6:38 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני לגמרי עם הקוף הירוק. המשחק הזה אם כבר מוכיח את מה שדי היה ברור - שנעימי ומקל קיבלו מעט מדי קרדיט במשחקים הקודמים ושבורשטיין קיבל קרדיט מוגזם בטירוף. מקל היה צריך להיות הרכז הפותח ונעימי השפן מהספסל, תפקיד שהוא מילא מצוין במוקדמות.

ועוד שני אגבים קטנוניים:

א. אני היחיד ששם לב למופע האימים המענג שגרין נתן בסוף הרבע השלישי? שתי החטאות מהקו, ריבאונד התקפה ואז החטאת לייאפ, ואז חילוף מפגר בהגנה על בלומס שתפר לו שלשה על הראש בלי למצמץ בכלל. אני נהניתי עד מאוד.

ב. המשחק הזה צירף אותי באופן סופי למועדון מעריצי הלפרין. קלע העונשין הכי טוב בנבחרת, ובסופו של דבר מקל ובלו לוקחים שש זריקות בדקה האחרונה (ומחטיאים שלוש) והוא לא עומד בכלל על הקו. רגע ההצטרפות האישי שלי למועדון היה כשהוא לקח ריבאונד דקה לסיום ונפטר מהכדור כמו מתפוח אדמה לוהט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2011 6:46 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

הטון הכללי של קוף היה, בלי להיכנס ליותר מדי פרטים : הכל שחור, הניצחון מצחיק\עלוב, כולם זבל... אני לא אוהב גישה כזאת. ברור שיש מה לשפר, ולא הכל הלך חלק, אבל לי באופן אישי לא נעים כשזורקים ככה את הנבחרת שלי לחרא. לכן אני כמובן בשום אופן לא יכול לומר שאני אתו.

אגב, אני בגדול מסכים לגבי מקל. גם לדעתי הוא היה הטוב מ-4 הרכזים של הנבחרת. אבל קרה משהו מאוד מוזר בהכנות. מקל התחיל מפול פוזישן, ואז פתאום הוצא לגמרי מהרוטציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2011 6:50 pm 
מנהל פורום

הוא התייחס בעיקר למאמן.

בכל אופן, אני הגנתי בעיקר על ההודעה האחרונה שלו. אני לא חושב ששיבק הוא גאון הדור, אבל לא צריך לשפוט אותו רק על סמך הקמפיין הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2011 6:54 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
אני לא חושב ששיבק הוא גאון הדור

בזה אנו מסכימים.

אגב, בהנחה שאיטליה תנצח את צרפת, המשחק ישראל - איטליה הופך להיות סופר חשוב לאיטלקים, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2011 7:02 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
frodoborg כתב:
ראובן כתב:
אני לא חושב ששיבק הוא גאון הדור

בזה אנו מסכימים.

העניין הוא (לא אני הזכרתי זאת תחילה) ששפטו את שיבק גם על סמך הכשלונות שלו עם נבחרת הנשים ועם העתודה לפני כמה שנים. מצד שני - בכל זאת צריכים לזכור לו את ההישגים עם העתודה הגדולה ההיא, למשל.

עיקר הבעיה היא שבאמת, במצב אחר, עם הגרלה נוחה יותר (אולי אפילו נוחה הרבה יותר, הרי מותר לנו להעלות את זה כאופציה כמו שגם הגרלה קשה מאוד, כזו, היא אופציה) ועם עומרי כספי - הנבחרת הזו יכולה הייתה להגיע לטופ-8, ואז היו מהללים את שיבק כמו שהיללו את קצורין בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2011 7:02 pm 
Senior

frodoborg כתב:
"כישרון פי 5 מהנבחרת הלטבית"? אני בכלל לא בטוח שלאמירה הזאת יש קשר למציאות. לטביה - נבחרת מאוד חביבה, וגם מוכשרת בעיניי. עובדה שכל הנבחרות החזקות בבית שלנו התקשו מולם.

יש זילזול ברמת הכישרון בנבחרת שלנו כי אנחנו ישראלים. אנחנו מחזיקים היום ב4 שחקנים יורוליג ששיחקו בשנה האחרונה באחת מ8 הקבוצות הטובות באירופה + כמה וכמה שחקנים מוכחים בדרג הביניים באירופה (יורוקאפ).

השחקן הכי טוב של הלטבים הוא שחקן רוטציה טוב בקבוצה בליגה הראשונה בספרד, שמעולם לא שיחק ביורוליג והדברים שהוא עשה ביורוקאפ זה לא יותר ממה ששחקני רוטציה אצלנו כמו ניסים, נעימי או מקל כבר עשו גם כן.

אני דיי בטוח שאתה לא יכול להגיד לי איפה השחקנים האחרים של לטביה משחקים. אני יחסוך לך, לטביה וליגות נמוכות באיטליה או ספרד פה ושם. שום דבר שלא מתקרב לרמת הכישרון של הנבחרת שלנו.

מה שיש להם כנראה זה מאמן, שמשחק כדורסל, עם רוטציה, היררכיה, ביטחון לשחקנים שלו וכל אחד יודע את התפקיד שלו. מה שאצלנו אין שום דבר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2011 7:05 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ג'אפר כתב:
ואז היו מהללים את שיבק כמו שהיללו את קצורין בזמנו.

לזכותי ייאמר שאני חושב שקצורין היה קטסטרופה בנבחרת. אחד המאמנים הגרועים ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2011 7:09 pm 
Sophomore

איזה הסחפויות, ממש נבחרת עם מלא כשרון ששיבק נכשל איתה, איזה כשרון בדיוק?
בורשטיין וגרין שכבר לא ממש שחקנים, הלפרין שחקן ספסל בטופ של אירופה אליהו שהוא היחיד שאולי רמת רוטציה בנבא. ועוד שחקנים בינונים.
אז הובסנו מול נבחרת של 5 שחקני נבא כששנים מהם כוכבים של ממש, ועוד תבוסה מול נבחרת עם שחקן שהיה הכי טוב השנה בנבא, ועוד שחקן ברמה טובה שם.
מה יש לכשרון שלנו למכור מולם? אז במשחק ענק שלנו ובמשחק גרוע שלהם אפשר לנצח אותם, נו אז לא היה כזה לא הייתי קורא לזה כשלון, נצחנו את לטביה והובסנו מול הגדלות
בבית שטוב פי כמה מהבתים אחרים, וזה ממש לא תירוץ זה פשוט עובדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2011 7:12 pm 
מנהל פורום

"העתודה הגדולה ההיא" לא אומנה על ידי שיבק אלא על ידי חרוש. נכון שגם שיבק הגיע לגמר עם נבחרת העתודה, אבל מול יריבות הרבה יותר חלשות ובכל מקרה זו לא נבחרת שקיבלה קרדיט כמו קודמתה.

לגבי קצורין, אפשר להגיד עליו הרבה דברים, טובים ורעים, אבל אני חושב שמגיע לו קרדיט עצום על שני הקמפיינים המוצלחים של הנבחרת (זה שהגיע למקום שביעי ובעיני אפילו יותר על זה שלפניו). הנבחרת הישראלית ההיא היתה נחותה לחלוטין בכישרון, אבל נתנה את הנשמה שלה על המגרש (למעט גור שלף בתפקיד בורשטיין של היום), והרבה מזה מגיע לקצורין. פסקי הזמן שלו מול סלובניה עם ה"מי שעייף שיגיד לי ואני אחליף אותו" היו לפנתיאון. גם מבחינת כדורסל היא שיחקה אזורית שהקשתה מאוד את החיים לשאר הנבחרות.

די ההיפך מהנבחרת הנוכחית, עם או בלי כספי, שמלאה בכישרון ובשחקנים נטולי אופי שחושבים שהכל מגיע להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2011 7:48 pm 
Sophomore

frodoborg כתב:
ג'אפר כתב:
ואז היו מהללים את שיבק כמו שהיללו את קצורין בזמנו.

לזכותי ייאמר שאני חושב שקצורין היה קטסטרופה בנבחרת. אחד המאמנים הגרועים ביותר.

ובכל זאת תחתיו ותחת צביקה שרף (למעט בקיץ של לפני שנתיים, אם כי גם להעפלה דרך טורניר ה"הזדמנות האחרונה" הייתה משמעות) הנבחרת ידעה ימים יפים יותר. ולא שאני מחבב את מי מהשניים, בעיניי שיבק משדר הרבה יותר אמינות מקצועית, חיבה ואהדה. עם זאת, ולמרות כל הביקורות שקיבל (רובן מוצדקות, גם ממני) במצב אחר זה יכול היה להיראות טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 04, 2011 7:55 pm 
Junior

אפשר להאשים את שיבק בהרבה דברים, אבל להיכנס בו על זה שבמשחק חסר חשיבות של הנבחרת בטורניר הוא נותן דקות משחק לשחקנים שלא ממש קיבלו קרדיט עד עכשיו? אני חושב שזה הדבר הנכון לעשות, בכל מקרה.

אגב גל מקל, הרוויח את חוסר הקרדיט ביושר - אבל ספציפית היום הוא היחיד שהתמודד הגנתית בצורה סבירה עם בלומס ובאופן כללי הוא היה לא רע בכלל ברבע האחרון. כמובן שזה לא מכפר על הכושר האישי הירוד שהגיע איתו לטורניר.

בסופו של יום ישראל תסיים כנראה כנבחרת ההגנה הגרועה באליפות הזאת. מקום 24 מתוך 24. אנחנו סופגים כמעט 90 נקודות למשחק. וזה לא שההתקפה מדהימה. הרכב הפורוורדים שלנו כל כך רך הגנתית ולא מחפה על זה בשום צורה אחרת - אין לחץ של הגארדים (כי יש לנו 2.5 שחקנים מתפקדים בעמדות האלה), אין רוטציה נכונה ואין אנרגיות. זה עבד לפרקים במשחק אחד (מול סרביה) וגם הם בסוף נתנו לנו 90 נקודות. מביך לראות איך נבחרת כמו לטביה, עם ה"סנטר" שלהם - נתונים פיזיים של יניב גרין בערך, מינוס הכישורים הטכניים בכדורסל, אם יש כאלה בכלל - אוכלים אותנו בצבע. היו רגעים ברבע השלישי שחשבתי שמדובר ביבטוקאס בטעות.

גם הרכב נמוך צריך לדעת לשחק. אנחנו לא ניצלנו מספיק יתרונות בטורניר הזה, לא החבאנו את החסרונות בכלל ובאופן כללי הוצאנו מעצמנו מעט מאוד. נבחרת ישראל לא צריכה להפסיד 30 הפרש לגרמניה, גם לא צריכה להתפרק מול נבחרת צרפת. הם יותר טובים, אבל גם אנחנו היינו צריכים לעמוד טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2011 12:14 am 
מנהל פורום

דייבי, נכנסים בו על שהשחקנים האלה לא קיבלו מספיק קרדיט קודם, לא על שהם קיבלו את הקרדיט עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2011 12:34 am 
Senior

הביקורת היא בעיקר על זה שמתחילת הדרך אתה לא רואה לא שיטה ולא דרך של המאמן אלא סתם חילופים של שחקנים ושינוי של שיטות, הרכבים בלי קשר לכלום. מאמן שמעל חודש הכנה ועדיין לא קבע היררכיה בין הגארדים, שאף אחד לא ממש יודע מה המקום שלו, שלאף גארד אין ביטחון. לא רואים שום כיוון, שום היררכיה, שום דבר מבוסס בנבחרת הזאת. משחק הגנה נרפה, משחק התקפה לא ברור, אין שום דבר טוב שאפשר להגיד על הנבחרת והאליפות הזה וזה הדבר הכי גרוע.

גם התירוצים של חוזק הנבחרות וכו' עלוב לחלוטין כשרואים הפתעות שיש בבתים אחרים. פולין העלובה (כולנו ראינו כמה עלובה) מנצחת את טורקיה למשל. בוסניה את קרואטיה ומונטנגרו.

הניסיון להציג כאילו אם היינו בבית אחר היינו עולים הוא ניסיון סתם להשלות אותנו. מונטנגרו שהיא נבחרת טובה מאיתנו כמו שגם ראינו בקיץ הקודם היא כרגע מקום אחרון בבית שלה. בריטניה שהייתה איתנו לפני שנתיים וסיימה מעלינו נמצת בתחתית הבית שלה כמובן. אולי מהבית העלוב של רוסיה היה לנו סיכוי לעלות אבל ראלית אנחנו פשוט לא שווים 12 הגדולות לא משנה איף הופכים את זה. אם כבר, אם היינו מוגרלים לבית "קל" יותר הדבר היותר סביר מזה שהיינו עולים שלב זה שלשיבק לא היו התירוצים של "שחקני NBA" שהוא לא ידע להעריך את הרמה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2011 8:57 am 
Senior

הרכבים נמוכים מובילים לספיגה של כמות גבוהה של נקודות ברוב המקרים. אתה לא מצפה שבלו ואליהו ישמרו משחקים שלמים על סנטרים. מבחינה התקפית לא עשינו מספיק כדי לנצל את המיס מאצ'ים האלה בצד השני אבל זה כבר סיפור אחר. אגב אני חייב לצאת נגד הרעיון הטיפשי שבגלל כמות הזרים לא גדלים פה שחקנים. בספרד מותר יותר זרים מאשר פה. גם ביוון ונדמה לי גם באיטליה. הסיבה שלא גדלים פה שחקנים זה מאמנים פח כמו קטש בלי שמץ של מקצוענות. העובדה שמאמנים אחרים רואים את קטש ''מצליח'' לקחת את גביע קופל עם כדיר(כי הוא לא יודע להפעיל שום סנטר נורמלי) על תקן סנטר גורמת לקבוצות אחרות לוותר על גבוהים אמיתיים ולשחק עם סמול פורוורדים בעמדה 5. אני זוכר חבר'ה כמו באראץ' ופרוביץ' עם מבנה גוף כמו של רותבארט היום. איפה הם היום ואיפה הוא. כל עוד הליגה פה תמשיך להיראות כמו ליגת קיץ בארה''ב ככה זה ימשיך להיות ופרשנים קשקשנים בלי מושג ימשיכו להגיד שהישראלים לא מקבלים מספיק דקות. שגל מקל ילמד לקלוע ממטר קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2011 9:43 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

שחף צודק. סגנון הזריקה של מקל הוא פשע כלפי משחק הכדורסל. איך יכול להיות שגארד זורק ככה ואף מאמן לא תיקן אותו?
(כנ"ל לגבי אוחיון ואליהו). ולגבי רות'בארט - זה פשע עוד יותר גדול שהבחור בקושי שוקל 100 קילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2011 10:08 am 
Sophomore

sir charles כתב:
שחף צודק. סגנון הזריקה של מקל הוא פשע כלפי משחק הכדורסל. איך יכול להיות שגארד זורק ככה ואף מאמן לא תיקן אותו?
(כנ"ל לגבי אוחיון ואליהו). ולגבי רות'בארט - זה פשע עוד יותר גדול שהבחור בקושי שוקל 100 קילו.

אתה רואה את ליאור מצליח לקלוע בזריקה "רגילה"? עכשיו זה בכל מקרה כבר מאוחר מידי, אבל לא חושב שיש פסול ביכולת המוזרה שלו לעשות את הנקודות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2011 10:17 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:

מילא מקל ואוחיון שלא מצליחים לקנות סל גם כשמשאירים אותם חופשיים לגמרי, אבל אליהו? הבחור אחד הסקוררים הטובים באירופה מבין שחקני הפנים, גם אם הסגנון שלו מזוויע אסתטית, זו לא סיבה לתקן אותו, בטח שלא כל עוד הוא קולע בכזו יעילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2011 10:29 am 
Senior

גם לשון מריון יש ג'יפה של זריקה והוא קולע בקריירה 80% מהקו ואפילו גירד שתי עונות של 39 ו38% מחוץ לקשת ב-NBA. אם אליהו קולע את הזריקות האלו אף אחד לא צריך לתקן אותו. מקל לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2011 10:45 am 
Junior

עם זה אני דווקא מסכים. שיבק מלכתחילה הגיע עם היררכיה לא ברורה לטורניר הזה. ברמות האלה אתה לא יכול לשחק עם ניסים או נעימי (שני גארדים נמוכים ושבריריים) בעמדה 2 כי היריב פשוט אוכל אותם. ולכן נוצר מצב שנסענו עם ארבעה וחצי רכזים בעצם ורק יותם הלפרין בעמדה 2. לא פלא שבכל משחק שניים מהם לפחות ישבו בצד ובכלל לא ראו מגרש.

הנקודה השניה והבעייתית יותר, היא שבהינתן הסגל הנוכחי (והרי אין לנו שחקני פנים נוספים שהחבאנו מתחת למזרן בבית ושכחנו להוציא לקראת האליפות) הנבחרת היתה צריכה לשחק אחרת. אפשר לשמור הגנה גם בהרכב נמוך. צריך פשוט להיות מקורי יותר ובעיקר לרצות יותר. לא ראינו שום תחכום ושום אנרגיות במשחק ההגנה של הנבחרת. כמה פעמים ראינו את פאו הגדולה של אוברדוביץ' יורדת להרכב נמוך ומפעילה כל מיני הגנות מעורבות נגד קבוצות הרבה יותר גבוהות ופיזיות? ממליץ לראות את סדרת ההצלבה נגד פילזן מ2002 או את הגמר בבולוניה. אפשר לשחק עם פורוורדים בצבע ועדיין לשמור כמו שצריך. זה עניין של רצון כמובן אבל גם של שיטה.

מול הסרבים זאת היתה הפעם הראשונה בטורניר שהפכנו חסרונות ליתרונות. יש לנו מיס-מץ' פיזי כמעט מול כל נבחרת, גם בגארדים שלנו (שהם נמוכים וחלשים יחסית) - אז צריך לנצל את המהירות כדי לייצר נקודות במעבר. איפה זה היה נגד גרמניה למשל?

המסקנה האישית שלי - לטורניר הבא חייבים לקחת שחקנים, גם אם פחות מוכשרים, שיכולים להתמודד פיזית ברמות האלה. כואב הלב לראות את טל בורשטיין, בכושר הנוכחי שלו שחקן גמור לגמרי, עדיין מתרוצץ על הפארקט כי לשיבק אין אף גארד אחר שיכול להתמודד פיזית והגנתית עם היריבות בעמדות 2-3. צריך להפסיק עם הניסויים הביזאריים האלה של יובל נעימי (עלה נידף ברוח) או יוגב אוחיון (סדנא למאותגרי קליעה). לא כל שחקן שקולע 10-12 נקודות בליגת הגמדים שלנו מסוגל לייצר משהו באליפות אירופה. לקחת שני רכזים ולתת להם את הבמה, ובעמדות 2-3 להביא חבר'ה מתאימים פיזית שאפשר להתחיל להריץ בטורנירים כאלה. ניצן חנוכי, למשל. או בן רייס. גם אם לא ייצא מהם כלום התקפית, לפחות אלה שחקנים שיכולים להתמודד בכבוד בהגנה עם כל המילנקו טפיצ'ים של העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2011 10:57 am 
Senior

דייבי ג'ונס כתב:
עם זה אני דווקא מסכים. שיבק מלכתחילה הגיע עם היררכיה לא ברורה לטורניר הזה. ברמות האלה אתה לא יכול לשחק עם ניסים או נעימי (שני גארדים נמוכים ושבריריים) בעמדה 2 כי היריב פשוט אוכל אותם. ולכן נוצר מצב שנסענו עם ארבעה וחצי רכזים בעצם ורק יותם הלפרין בעמדה 2. לא פלא שבכל משחק שניים מהם לפחות ישבו בצד ובכלל לא ראו מגרש.

הנקודה השניה והבעייתית יותר, היא שבהינתן הסגל הנוכחי (והרי אין לנו שחקני פנים נוספים שהחבאנו מתחת למזרן בבית ושכחנו להוציא לקראת האליפות) הנבחרת היתה צריכה לשחק אחרת. אפשר לשמור הגנה גם בהרכב נמוך. צריך פשוט להיות מקורי יותר ובעיקר לרצות יותר. לא ראינו שום תחכום ושום אנרגיות במשחק ההגנה של הנבחרת. כמה פעמים ראינו את פאו הגדולה של אוברדוביץ' יורדת להרכב נמוך ומפעילה כל מיני הגנות מעורבות נגד קבוצות הרבה יותר גבוהות ופיזיות? ממליץ לראות את סדרת ההצלבה נגד פילזן מ2002 או את הגמר בבולוניה. אפשר לשחק עם פורוורדים בצבע ועדיין לשמור כמו שצריך. זה עניין של רצון כמובן אבל גם של שיטה.

מול הסרבים זאת היתה הפעם הראשונה בטורניר שהפכנו חסרונות ליתרונות. יש לנו מיס-מץ' פיזי כמעט מול כל נבחרת, גם בגארדים שלנו (שהם נמוכים וחלשים יחסית) - אז צריך לנצל את המהירות כדי לייצר נקודות במעבר. איפה זה היה נגד גרמניה למשל?

המסקנה האישית שלי - לטורניר הבא חייבים לקחת שחקנים, גם אם פחות מוכשרים, שיכולים להתמודד פיזית ברמות האלה. כואב הלב לראות את טל בורשטיין, בכושר הנוכחי שלו שחקן גמור לגמרי, עדיין מתרוצץ על הפארקט כי לשיבק אין אף גארד אחר שיכול להתמודד פיזית והגנתית עם היריבות בעמדות 2-3. צריך להפסיק עם הניסויים הביזאריים האלה של יובל נעימי (עלה נידף ברוח) או יוגב אוחיון (סדנא למאותגרי קליעה). לא כל שחקן שקולע 10-12 נקודות בליגת הגמדים שלנו מסוגל לייצר משהו באליפות אירופה. לקחת שני רכזים ולתת להם את הבמה, ובעמדות 2-3 להביא חבר'ה מתאימים פיזית שאפשר להתחיל להריץ בטורנירים כאלה. ניצן חנוכי, למשל. או בן רייס. גם אם לא ייצא מהם כלום התקפית, לפחות אלה שחקנים שיכולים להתמודד בכבוד בהגנה עם כל המילנקו טפיצ'ים של העולם.

לא חושב שבטוררניר הבא יהיו לנו בעיות סייז בעמדות הגארד. כספי אמור לחזור(קשה לי להאמין שהוא ירשה לעצמו להפסיד עוד טורניר. זה עלול לעשות נזק תדמיתי ל''מותג'' שלו ובתור הכדורסלן הישראלי היחיד שעושה פרסומות זה ממש לא טוב עבורו) ופניני ירד בדקות שהלפרין לא יהיה לעמדה 2. חוץ מזה שזה לא בושה לשחק עם יותם 30 ו-35 דקות מול נבחרות שמשחקות בהליכה כמו גרמניה. זה עדיף לטעמי מלשחק עם חנוכי או בן רייס כי ככה אתה עובר לשחק 4 על 5 בהתקפה. לגבי הקבוצות של אובראדוביץ', לא הייתי משווה את מייק באטיסט(עם מוטת ידיים מפלצתית) או דאריל מידלטון מבחינה פיזית לדייויד בלו. גם אלברטיס או פוטסיס הם חזקים ופיזיים יותר מליאור אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2011 11:18 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
לגבי קצורין, אפשר להגיד עליו הרבה דברים, טובים ורעים, אבל אני חושב שמגיע לו קרדיט עצום על שני הקמפיינים המוצלחים של הנבחרת (זה שהגיע למקום שביעי ובעיני אפילו יותר על זה שלפניו). הנבחרת הישראלית ההיא היתה נחותה לחלוטין בכישרון, אבל נתנה את הנשמה שלה על המגרש (למעט גור שלף בתפקיד בורשטיין של היום), והרבה מזה מגיע לקצורין. פסקי הזמן שלו מול סלובניה עם ה"מי שעייף שיגיד לי ואני אחליף אותו" היו לפנתיאון. גם מבחינת כדורסל היא שיחקה אזורית שהקשתה מאוד את החיים לשאר הנבחרות.

נבחרת עם טפירו, שארפ, בורשטיין וגרין (בשיא כושרם!), שלף, וספר - "נחותה לחלוטין בכישרון"?! ואו! היום יש לנו אליהו, הלפרין, פניני + בית אבות + כמה גארדים חסרי ניסיון\יכולת. ואתה טוען שהנבחרת של היום טובה יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2011 11:35 am 
Sophomore

התקווה שלנו היא שפארמר או שייר יגיעו לעמדת הרכז

ואז תהיה נבחרת של

פארמר/שייר , הלפרין, כספי ,אליהו , קוקיה
וספסל של פניני,מקל ( שבתקווה ילמד לקלוע מבחוץ באיטליה) , נעימי , כדיר ולימונד/מחליף אחר לבורשטיין
שזה גם קצת בעייתי אבל עדיין עדיף על המצב של גרין

מדהים שיש לנו אקדמיות לגבוהים ואין אף אחד שיחליף את קוז'יקרו
או רכז שיכול לקלוע משלוש כמו שצריך ולשמור על גארדים אירופאיים סבירים.
אגב לדעתי לימונד יכל לתרום הרבה יותר מבורשטיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2011 11:50 am 
Sophomore

basketball_fan כתב:
התקווה שלנו היא שפארמר או שייר יגיעו לעמדת הרכז

ואז תהיה נבחרת של

פארמר/שייר , הלפרין, כספי ,אליהו , קוקיה
וספסל של פניני,מקל ( שבתקווה ילמד לקלוע מבחוץ באיטליה) , נעימי , כדיר ולימונד/מחליף אחר לבורשטיין
שזה גם קצת בעייתי אבל עדיין עדיף על המצב של גרין

מדהים שיש לנו אקדמיות לגבוהים ואין אף אחד שיחליף את קוז'יקרו
או רכז שיכול לקלוע משלוש כמו שצריך ולשמור על גארדים אירופאיים סבירים.
אגב לדעתי לימונד יכל לתרום הרבה יותר מבורשטיין

קוקי, שלא קיבל שניה בקמפיין הזה, לחמישייה? :shock:

אנחנו עדיין לא יודעים מה שאייר שווה, אבל סביר להניח שאם בלו יפרוש - הוא יזומן בקיץ הבא. פרמאר זה כבר חלום...

לדעתי, אפשר וצריך לאמץ בנבחרת את סגנון הפורוורדים ולקחת אותו צעד קדימה. יש לנו את ליאור, כספי, פניני, כדיר, בלו וקוקיה שיכולים להתלבש על 3 העמדות במשך כל המשחק ולעשות "כדורסל אחר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2011 12:40 pm 
Hall of Famer

לימונד יותר טוב מבורשטיין בכל פרמטר.
רוט יותר טוב מאוחיון בכל פרמטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 279 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 144 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: