סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 6:04 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 249 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 02, 2011 10:45 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
הכל טוב ויפה כל עוד אין פציעות... מכת פציעות קלה, לא דומה לשנה שעברה, אבל קלה, ואנחנו נהיה בצרה צרורה.

כמו גם בכל משחק נתון, במצב של בעיית עבירות של הגבוהים ואנחנו יכולים להיות בבעיה נקודתית. אבל אין מה לעשות זה חלק מהחיים אחרי החוק הרוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 03, 2011 12:49 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
הכל טוב ויפה כל עוד אין פציעות... מכת פציעות קלה, לא דומה לשנה שעברה, אבל קלה, ואנחנו נהיה בצרה צרורה.

כמו גם בכל משחק נתון, במצב של בעיית עבירות של הגבוהים ואנחנו יכולים להיות בבעיה נקודתית. אבל אין מה לעשות זה חלק מהחיים אחרי החוק הרוסי.

והתקציב המקוצץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 03, 2011 2:36 am 
Senior

נכון שהתקציב הוא מקוצץ אבל הבחירה היא של הצוות וג'ף איך בדיוק לנצל אותו. בראשון לציון יש תקציב נמוך יותר ועדיין יש 2 גארדים ישראלים מחליפים ו 2 גבוהים ישראלים מחליפים, בנוסף ל4 זרים וישראלי בכיר (חנוכי). כמובן שהזרים שלהם לא ברמה של אלו שנמצאים אצלנו (אני מאד מקווה וגם מאמין שכך), אבל עדיין, אפשר למשל היה להשקיע קצת לפחות באחד הזרים ולהביא גבוה ישראלי אם היו מחליטים שרוצים בזה. החליטו אצלנו ללכת על איכות מול כמות, יש בזה המון פוטנציאל אם הדברים הולכים חלק בלי פציעות וכו', מצד שני יש בזה סיכון לא קטן במידה של בעיות כאלה ואחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 03, 2011 3:17 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
נכון שהתקציב הוא מקוצץ אבל הבחירה היא של הצוות וג'ף איך בדיוק לנצל אותו. בראשון לציון יש תקציב נמוך יותר ועדיין יש 2 גארדים ישראלים מחליפים ו 2 גבוהים ישראלים מחליפים, בנוסף ל4 זרים וישראלי בכיר (חנוכי). כמובן שהזרים שלהם לא ברמה של אלו שנמצאים אצלנו (אני מאד מקווה וגם מאמין שכך), אבל עדיין, אפשר למשל היה להשקיע קצת לפחות באחד הזרים ולהביא גבוה ישראלי אם היו מחליטים שרוצים בזה. החליטו אצלנו ללכת על איכות מול כמות, יש בזה המון פוטנציאל אם הדברים הולכים חלק בלי פציעות וכו', מצד שני יש בזה סיכון לא קטן במידה של בעיות כאלה ואחרות.

התקציב שלנו העונה בסביבות 7 מליון ש"ח, זה ממש לא הרבה מעל זה של ראשל"צ. הם בחרו בשחקן כמו אוטר , מאד זול לחמישיה, אנחנו הלכנו על חמישיה יקרה יחסית
בתקציב כזה אתה תמיד מוותר איפה שהוא.
והגבוהים הישראליים של ראשל"צ עדיין הם בסה"כ נסטרנקו ועמית תמיר.
הגארדים הישראלים שלהם - חנוכי, בנדה ושולמן. שלנו - לנדסברג, בן שימול ואריאלי. לכן אני לא משוכנע שראשל"צ היא הדוגמא הכי טובה, וגם לא הרבה אחרות, אבל הטענה שלך ברורה וכמו שאמרתי אצלנו ההחלטה היתה להשקיע את רב הכסף בשישיה הראשונה, ואח"כ לשים צעירים מוכשרים שלבטח אחד מהם לפחות יפרוץ העונה (אריאלי ? איידן ? פארין ? אולי אפילו לבנובסקי, אם כי לגביו הוא מאד מאד צעיר והמחשבה עימו היא לטווח ארוך יותר, יוחתם ל- 3 שנים). הכי חשוב כבר למדנו, זה לא השמות, ולא על הנייר, זה איך מתחבר העסק, איך מחזיק מעמד, איך גורמים להם לשמור כמו שצריך רוב הזמן, איך שומרים על יציבות מנטלית, ואיך מגיעים לשיא בזמן הנכון. כמובן שלצוות המקצועי משקל ענק בכל הנ"ל. נקווה לעונה מוצלחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 03, 2011 10:32 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יפה שלמדתם שזה לא השמות. כי כמובן לא היה שום הבדל בכך שבקבוצה שהכי הצליחה שיחקו דורון פרקינס ודבון ג'פרסון, ובקבוצה שכמעט ירדה ליגה שיחקו דרק לאו ופרנק רובינסון.

אני הייתי מצפה שתלמדו מהעונה האחרונה שהלקח הכי חשוב זה מאמן טוב, ושזה שבפורומים טוענים שאבי אשכנזי הוא לא מאמן לא אומר שזה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 03, 2011 11:42 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
יפה שלמדתם שזה לא השמות. כי כמובן לא היה שום הבדל בכך שבקבוצה שהכי הצליחה שיחקו דורון פרקינס ודבון ג'פרסון, ובקבוצה שכמעט ירדה ליגה שיחקו דרק לאו ופרנק רובינסון.

אני הייתי מצפה שתלמדו מהעונה האחרונה שהלקח הכי חשוב זה מאמן טוב, ושזה שבפורומים טוענים שאבי אשכנזי הוא לא מאמן לא אומר שזה נכון.

ראובן,
ראשית מבחינת הסגל והשמות דווקא לא היה חסר הרבה לסגל של העונה האחרונה. פרנק רובינסון שחקן די טוב. הסגל הישראלי על הנייר היה מהטובים בליגה (לנדסברג וכדיר ועמם רוטברט ובן שימול). גם הזרים על הנייר נכון לתחילת העונה - קילינגסוורת' אחרי עונה פנטסטית בנתניה, בראטיץ שחקן מוכח, לארי אובאנון...דרק לאו אכן נפילה של אלעד חסין בעיקר אבל תמיד יש נפילות (גם בעונה הראשונה בי ג'י מקי לא היה הצלחה, וגם ברוקס סיילס לא זהר, שלא לדבר על בן סטרונג ושין גדסון, כך שלא חוכמה להזכיר רק את פרקינס וג'פרסון)
י"ם שלך היא דוגמא מצויינת גם כן מדוע לא השמות מנצחים, אחרת הייתם קבוע בגמר הפיינל פור, וזה לא קורה כבר די הרבה זמן...
מאמן - אין הרבה שמעריכים את אשכנזי יותר ממני. אני משוכנע ומקווה שהוא יחזור לאמן אצלנו בעתיד. מיקי גורקה הראה שיש בו משהו מיוחד שגרם לג'ף רוזן להאמין בו, כולנו מאד אוהבים אותו אישית ומקווים שזה ישתלם מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 03, 2011 6:15 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

טל כתב:
קוף ירוק כתב:

התקציב שלנו העונה בסביבות 7 מליון ש"ח, זה ממש לא הרבה מעל זה של ראשל"צ. הם בחרו בשחקן כמו אוטר , מאד זול לחמישיה, אנחנו הלכנו על חמישיה יקרה יחסית
הגארדים הישראלים שלהם - חנוכי, בנדה ושולמן. שלנו - לנדסברג, בן שימול ואריאלי. לכן אני לא משוכנע שראשל"צ היא הדוגמא הכי טובה, וגם לא הרבה אחרות, אבל הטענה שלך ברורה וכמו שאמרתי אצלנו ההחלטה היתה להשקיע את רב הכסף בשישיה הראשונה, ואח"כ לשים צעירים מוכשרים שלבטח אחד מהם לפחות יפרוץ העונה (אריאלי ? איידן ? פארין ? אולי אפילו לבנובסקי, אם כי לגביו הוא מאד מאד צעיר והמחשבה עימו היא לטווח ארוך יותר, יוחתם ל- 3 שנים). הכי חשוב כבר למדנו, זה לא השמות, ולא על הנייר, זה איך מתחבר העסק, איך מחזיק מעמד, איך גורמים להם לשמור כמו שצריך רוב הזמן, איך שומרים על יציבות מנטלית, ואיך מגיעים לשיא בזמן הנכון. כמובן שלצוות המקצועי משקל ענק בכל הנ"ל. נקווה לעונה מוצלחת.

קוף ירוק,
מי קבע שהזרים של חיפה יותר טובים מאלה של ראשל"צ ?
חכה קצת, אני מאמין שיש אפשרות ריאלית שתופתע. כן, גם מאוטר "הזול".

טל,
אני בוחר בלי היסוס בכלל בישראלים שלנו על פני אלו שלכם:
חנוכי, בנדה, שולמן, נסטרנקו, עמית תמיר ואור סולומון ששכחת (שחקן הנוער הטוב בישראל בעונה שעברה)
עדיפים בעיני על
לנדסברג (שחקן מצוין), בן שימול (האיש, המסטיק והפציעות), טמיר אריאלי (טמיר אריאלי!!), לבנובסקי, איידן ופארין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 03, 2011 6:25 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

גלעד כתב:
טל כתב:
קוף ירוק כתב:

קוף ירוק,
מי קבע שהזרים של חיפה יותר טובים מאלה של ראשל"צ ?
חכה קצת, אני מאמין שיש אפשרות ריאלית שתופתע. כן, גם מאוטר "הזול".

טל,
אני בוחר בלי היסוס בכלל בישראלים שלנו על פני אלו שלכם:
חנוכי, בנדה, שולמן, נסטרנקו, עמית תמיר ואור סולומון ששכחת (שחקן הנוער הטוב בישראל בעונה שעברה)
עדיפים בעיני על
לנדסברג (שחקן מצוין), בן שימול (האיש, המסטיק והפציעות), טמיר אריאלי (טמיר אריאלי!!), לבנובסקי, איידן ופארין.

כל אחד זכאי לדעה משלו, לגיטימי. כמו שאמרתי לא השמות מדברים, ואם סלומון אז אריאלי ולבנובסקי כל אחד בשנתונו היו גם כן מהמצטיינים ביותר בליגת הנוער. אריאלי יקבל העונה צ'אנס רציני, מה שלא קיבל בראשל"צ. את פארין אתה לא מכיר. עמית תמיר לא פרש ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 03, 2011 6:32 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

טל כתב:
אריאלי יקבל העונה צ'אנס רציני, מה שלא קיבל בראשל"צ.

תבלו...
ולא, עמית תמיר עוד לא פרש. יקבל העונה צ'אנס רציני, מה שלא קיבל בירושלים..
בדבר אחד אתה צודק 100% - לא השמות קובעים, אלא החיבור.
אני רק לא כל כך מבין איך זה מסתדר עם ה"הד קייס" למיניהם שהחתמתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 03, 2011 6:42 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

גלעד כתב:
טל כתב:
אריאלי יקבל העונה צ'אנס רציני, מה שלא קיבל בראשל"צ.

תבלו...
ולא, עמית תמיר עוד לא פרש. יקבל העונה צ'אנס רציני, מה שלא קיבל בירושלים..
בדבר אחד אתה צודק 100% - לא השמות קובעים, אלא החיבור.
אני רק לא כל כך מבין איך זה מסתדר עם ה"הד קייס" למיניהם שהחתמתם.

אולי לא, ואולי כמו שהתחבר עם מיצ'ל וסוואן...שלא ברור לי איך בכלל לא ניסיתם להחתים אותה לעונה נוספת. לאריאלי הובטח אצלכם להיות רכז שני אבל מהרגע הראשון הועדף שולמן שהיה חתום לטווח ארוך ולא לשנה בלבד כמו אריאלי (לגיטימי, רק חבל שהבטיחו לאריאלי).
אנו מכירים את אריאלי קצת יותר טוב מכם, הוא שחקן בית שלנו מגיל ילדים, מאד מוכשר כרכז אמיתי קלאסי, קפטן כל הנבחרות מגיל ילדים ועד נוער ועתודה, בטבעון בליגה הלאומית במשך שנתיים היה מהטובים בליגה בעונה השניה הטוב בליגה בתפקידו מבין הישראלים. יקבל דקות העונה כמחליף לרכז הזר.

נערך לאחרונה על ידי טל בתאריך ש' ספטמבר 03, 2011 6:57 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 03, 2011 6:49 pm 
Senior

גלעד, אני קבעתי את זה! אסור? כל אחד זכאי לדעתו הוא, ואני חושב שהזרים שלנו משמעותית טובים מאלו שלכם. לא בטוח שזה יהיה ככה בסופו של דבר, אבל אמרתי שככה אני חושב וגם מקווה שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 03, 2011 7:05 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

טל כתב:
אולי לא, ואולי כמו שהתחבר עם מיצ'ל וסוואן...שלא ברור לי איך בכלל לא ניסיתם להחתים אותה לעונה נוספת. .

ניסים קורים פעם ב... (ובעיקר עם אפי).
בכל מקרה, שיהיה לכם רק בהצלחה!
מצדי שתקחו אליפות.

טל כתב:
לאריאלי הובטח אצלכם להיות רכז שני אבל מהרגע הראשון הועדף שולמן שהיה חתום לטווח ארוך ולא לשנה בלבד כמו אריאלי (לגיטימי, רק חבל שהבטיחו לאריאלי).
אנו מכירים את אריאלי קצת יותר טוב מכם, הוא שחקן בית שלנו מגיל ילדים, מאד מוכשר כרכז אמיתי קלאסי, קפטן כל הנבחרות מגיל ילדים ועד נוער ועתודה, בטבעון בליגה הלאומית במשך שנתיים היה מהטובים בליגה בעונה השניה הטוב בליגה בתפקידו מבין הישראלים. יקבל דקות העונה כמחליף לרכז הזר.

לא יודע מה הבטיחו לטמיר ומה לא.
לצערי אני די בטוח שגם העונה הוא לא יקבל הרבה דקות, כי מי שישמש אצלכם מחליף לרכז הזר (שיכול העונה, בהיעדר חוק רוסי, לשחק גם 40 דקות במשחק), יהיה קודם כל בן שימול.
אני גם די בטוח שאריאלי שחקן יותר טוב מהצ'אנס ש(לא) קיבל בראשון.
ואני גם די משוכנע שהוא שוב בחר בקבוצה הלא נכונה, כי יש שני שחקנים (הזר ובן שימול) לפניו בתפקיד היחידי שלו (הוא לא יכול לשחק 2, רק רכז, גם אני קצת מכיר אותו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 03, 2011 7:28 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

גלעד כתב:
טל כתב:
אולי לא, ואולי כמו שהתחבר עם מיצ'ל וסוואן...שלא ברור לי איך בכלל לא ניסיתם להחתים אותה לעונה נוספת. .

ניסים קורים פעם ב... (ובעיקר עם אפי).
בכל מקרה, שיהיה לכם רק בהצלחה!
מצדי שתקחו אליפות.

טל כתב:
לאריאלי הובטח אצלכם להיות רכז שני אבל מהרגע הראשון הועדף שולמן שהיה חתום לטווח ארוך ולא לשנה בלבד כמו אריאלי (לגיטימי, רק חבל שהבטיחו לאריאלי).

לא יודע מה הבטיחו לטמיר ומה לא.
לצערי אני די בטוח שגם העונה הוא לא יקבל הרבה דקות, כי מי שישמש אצלכם מחליף לרכז הזר (שיכול העונה, בהיעדר חוק רוסי, לשחק גם 40 דקות במשחק), יהיה קודם כל בן שימול.
אני גם די בטוח שאריאלי שחקן יותר טוב מהצ'אנס ש(לא) קיבל בראשון.
ואני גם די משוכנע שהוא שוב בחר בקבוצה הלא נכונה, כי יש שני שחקנים (הזר ובן שימול) לפניו בתפקיד היחידי שלו (הוא לא יכול לשחק 2, רק רכז, גם אני קצת מכיר אותו)

בן שימול מתוכנן לעמדה 2 בלבד, בהנחה שאריאלי יקח בשתי ידיים את הצ'אנס שיקבל בעמדה 1 כמחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2011 11:22 am 
Hall of Famer

קצת לאומית:

ביממה הקרובה יקבע סופית מי תהיה הקבוצה ה-14 בליגה ה-2:האבסורד הוא שנהריה שהיתה בטוחה שהיא בלאומית כבר החתימה 2 זרים(בארצית אסור לשתף זרים) אבל כרגע אין לה את הערבויות המתאימות לשחק בליגת המשנה ולכן מעיליא מהגליל המערבי או אילת עשויות לשחק במקומה . נזכיר כמו שתקציב המינימום עלה בליגה הראשונה(מ4.5 ל5 מיליון שקל) ככה הוא עלה גם בליגה השנייה(750 אלף שקל במקום 550 אשתקד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2011 3:37 pm 
Hall of Famer

לא מצאתי את הת'רד (יכול להיות שנמחק?) , אבל לא לפני הרבה זמן הימרתי ששון וויליאמס לא יהיה איתנו אחרי החגים , ובנתיים זה מה שדווח מהעיר הצפונית חיפה :

http://sports.walla.co.il/?w=/151/1858042

:roll:

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2011 4:41 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
לא מצאתי את הת'רד (יכול להיות שנמחק?) , אבל לא לפני הרבה זמן הימרתי ששון וויליאמס לא יהיה איתנו אחרי החגים , ובנתיים זה מה שדווח מהעיר הצפונית חיפה :

גניבת פלאפונים זה משחק ילדים עבור וויליאמס,שאלה ישארו הצרות שלו (חיפה קונים את זה)
למרות הכל אם הוא יתרכז בכדורסל לדעתי זה אחד משחקני הפנים המוכשרים ביותר ביבשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2011 5:55 pm 
Junior

באמת מדהים שהביאו אותו לכאן..כאילו, מה חשבו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2011 6:23 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

RREEDDTT. כתב:
עופר האדום כתב:

גניבת פלאפונים זה משחק ילדים עבור וויליאמס,שאלה ישארו הצרות שלו (חיפה קונים את זה)

נכון, (שתי השורות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 09, 2011 5:52 pm 
Hall of Famer

הקומבו גארד טוני סקין(188,27) חתם באשקלון ומשלים את הסגל של המועדון.שיחק אשתקד בליגה הראשונה בגרמניה עם 11 נ'ק ו-3 אס' למשחק.

מכבי ת'א ,ירושלים ונתניה חסרות זר אחד להשלמת הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 10, 2011 8:12 pm 
Junior

טל כתב:
RREEDDTT. כתב:
עופר האדום כתב:

נכון, (שתי השורות)

ו...
מה נסגר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 10, 2011 11:32 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

מה צריך להיסגר ? שמנו שלט באולם : "אין ההנהלה אחראית על טלפונים סלולריים"... ומתפללים. הכל ידוע מראש וצפוי ובכל זאת הוחלט ע"י הצוות המקצועי להביאו. באימונים הוא די מדהים, כשיש לו אויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 11, 2011 7:58 am 
Freshman

טל -
ההודעה האחרונה שלך די לא מעודדת.

הביטויים "וצפוי" וכן "כשיש לו אוויר" - אינם משדרים אופטימיות.

הביטוי לגבי הטלפונים הצלולריים, כשהוא בא מעורך דין, מצלצל כמו הודאה באשמה.

על כל פנים, אני מוכן לדאוג לו לאספקה של טלפון צלולרי בכל משחק ביתי - רק שישאר לו אחרי הדיבורים אוויר למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 11, 2011 8:17 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
גם ה"די" וה"מתפללים" לא מעיד על אופטימיות רבה מדי (או אולי דווקא כן).

אבל מה הטעם לחפש הודאות באשמה במקום שבו אין צורך בהן? טל לא התכחש למעשים של וויליאמס, ולא ניסה להגן עליו. יש כאן שאלה משפטית אחרת, והיא איזה סוג של עבירה אמור למנוע (חוקתית) משחקן לשחק בליגת העל. יש בכלל סעיף כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 11, 2011 8:21 am 
Junior

טל כתב:
מה צריך להיסגר ? שמנו שלט באולם : "אין ההנהלה אחראית על טלפונים סלולריים"... ומתפללים. הכל ידוע מראש וצפוי ובכל זאת הוחלט ע"י הצוות המקצועי להביאו. באימונים הוא די מדהים, כשיש לו אויר.

סחטיין, ההודעה כי משעשת שלך בפורום.
נו נתפלל, נראה לי יש לו פוטנציאל בידורי ענק. על ומחוץ למגרש. קטעים איתו, שישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 11, 2011 2:50 pm 
Sophomore

נראה שזו תהיה עונת הזרים לגמרי ואלו שיתחברו ( כמו הרביעיה של חולון בזמנו: קמפבל, סימונס, טאקר,וושהאם)
יהיו בצמרת, אחרי שגם החוק הרוסי בוטל

חמישיות צפויות לדוגמא:

מכבי: פארמר, שייר, סמית, אליהו, סופו
גליל: צ'ייסון אלן, יבזורי, פלס, טרוויס,ג'וזף ג'ונס
ירושלים: סטרוברי, נעימי, ג'קסון, רנדל, וראנדו
בני השרון: קרטר, לייסדריוס דאן, בן רייס, בוקר, ג'יימס
חיפה: וויז, לנדסברג, פאוול, ויליאמס, וילקרסון
אשקלון: טוני סקין,דווין מיצ'ל, לימונד, מרקו קילינגסוורת' דרל האריס
אשדוד: טפירו, בראדלי, קרטר, דאנקן, בראקינס
ראשון: חנוכי, קרופורד, קיצ'ן, באומן, אוטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 249 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: