טל כתב:
קוף ירוק כתב:
נכון שהתקציב הוא מקוצץ אבל הבחירה היא של הצוות וג'ף איך בדיוק לנצל אותו. בראשון לציון יש תקציב נמוך יותר ועדיין יש 2 גארדים ישראלים מחליפים ו 2 גבוהים ישראלים מחליפים, בנוסף ל4 זרים וישראלי בכיר (חנוכי). כמובן שהזרים שלהם לא ברמה של אלו שנמצאים אצלנו (אני מאד מקווה וגם מאמין שכך), אבל עדיין, אפשר למשל היה להשקיע קצת לפחות באחד הזרים ולהביא גבוה ישראלי אם היו מחליטים שרוצים בזה. החליטו אצלנו ללכת על איכות מול כמות, יש בזה המון פוטנציאל אם הדברים הולכים חלק בלי פציעות וכו', מצד שני יש בזה סיכון לא קטן במידה של בעיות כאלה ואחרות.
התקציב שלנו העונה בסביבות 7 מליון ש"ח, זה ממש לא הרבה מעל זה של ראשל"צ. הם בחרו בשחקן כמו אוטר , מאד זול לחמישיה, אנחנו הלכנו על חמישיה יקרה יחסית
בתקציב כזה אתה תמיד מוותר איפה שהוא.
והגבוהים הישראליים של ראשל"צ עדיין הם בסה"כ נסטרנקו ועמית תמיר.
הגארדים הישראלים שלהם - חנוכי, בנדה ושולמן. שלנו - לנדסברג, בן שימול ואריאלי. לכן אני לא משוכנע שראשל"צ היא הדוגמא הכי טובה, וגם לא הרבה אחרות, אבל הטענה שלך ברורה וכמו שאמרתי אצלנו ההחלטה היתה להשקיע את רב הכסף בשישיה הראשונה, ואח"כ לשים צעירים מוכשרים שלבטח אחד מהם לפחות יפרוץ העונה (אריאלי ? איידן ? פארין ? אולי אפילו לבנובסקי, אם כי לגביו הוא מאד מאד צעיר והמחשבה עימו היא לטווח ארוך יותר, יוחתם ל- 3 שנים). הכי חשוב כבר למדנו, זה לא השמות, ולא על הנייר, זה איך מתחבר העסק, איך מחזיק מעמד, איך גורמים להם לשמור כמו שצריך רוב הזמן, איך שומרים על יציבות מנטלית, ואיך מגיעים לשיא בזמן הנכון. כמובן שלצוות המקצועי משקל ענק בכל הנ"ל. נקווה לעונה מוצלחת.
קוף ירוק,
מי קבע שהזרים של חיפה יותר טובים מאלה של ראשל"צ ?
חכה קצת, אני מאמין שיש אפשרות ריאלית שתופתע. כן, גם מאוטר "הזול".
טל,
אני בוחר בלי היסוס בכלל בישראלים שלנו על פני אלו שלכם:
חנוכי, בנדה, שולמן, נסטרנקו, עמית תמיר ואור סולומון ששכחת (שחקן הנוער הטוב בישראל בעונה שעברה)
עדיפים בעיני על
לנדסברג (שחקן מצוין), בן שימול (האיש, המסטיק והפציעות), טמיר אריאלי (טמיר אריאלי!!), לבנובסקי, איידן ופארין.