סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:12 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2011 6:44 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
http://www.eurobasket.com/Israel/basket ... sID=241500
Yeah
what a strange story
ציטוט:
that Federman, one of Saras' close friends and biggest supporters, presented Blatt with an option where if he'd agree to sign Saras, American big Richard Hendrix, who was on his way to Spanish Caja Laboral would stay. The head coach is currently considering the matter and might agree to sign the 35-year-old guard in a move that will allow him to keep Hendrix on the roster and add another back court player to help the team in its long three-league season.

almost sounds like that Federman created all of the Hedrix commotion just to force Blatt to sign Saras.
What a way to run a bball team.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2011 10:13 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
אם להתייחס לכל מיני ספינים שהעיתונאים ממציאים כעל עובדות בשטח, אכן זה נראה מוזר. אבל אני לא ממש קונה את הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2011 10:17 am 
Junior

frodoborg כתב:
אם להתייחס לכל מיני ספינים שהעיתונאים ממציאים כעל עובדות בשטח, אכן זה נראה מוזר. אבל אני לא ממש קונה את הסיפור.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/284/ ... =3&cat=620

ספין זה נשמת אפה של עונת המלפפונים.
בכל מקרה תסכים איתי שלהביא את שאראש לא עושה שכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2011 10:38 am 
מנהל פורום

פדרמן תמיד הסתכל על החתמות כן/לא בפרספקטיבה כלכלית, הכנסות של קבוצת כדורסל תלחות לאורך זמן ברעש התקשורתי סביבה ושארס הוא שם כזה.
שהמלפפון הזה יכול להתגשם, גם בעונה שעברה הכלבים נבחו על הקו האחורי של מכבי אבל השיירה עברה, לא רק עברה אלא אפילו דרסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2011 11:16 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קורובייב כתב:
frodoborg כתב:

לפי מה שאני רואה, כל הידיעות האלה מתבססים על אותו ציוץ ביורובאסקט, האתר שמפרסם המון ספינים, ולרוב - לא נכונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2011 1:34 pm 
Hall of Famer

אאז"נ, טל הזכיר לפני כמה שבועות את השינוי ביורובאסקט שהפך להיות יותר שמועות ופחות ידיעות מאומתות.
יחד עם זאת, בשלב הזה של האופסיזן, יכול להיות שייאלצו להסתפק בשאראס.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2011 7:45 pm 
Junior

frodoborg כתב:
קורובייב כתב:
frodoborg כתב:

לפי מה שאני רואה, כל הידיעות האלה מתבססים על אותו ציוץ ביורובאסקט, האתר שמפרסם המון ספינים, ולרוב - לא נכונים.

ככה חשבתי גם שהם פרסמו ראשונים את העניין עם פארגו.
רק ששם התברר שהם צדקו
ובא נגיד שמהתנהלות של פדרמן לאורך השנים האחרונות, לא אתפלא אם גם עכשיו הם צודקים...
והלואי שבלאט לא ייכנע ללחצים ויעשה מה שבאמת נראה לו טוב לקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2011 10:26 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

"התנהלות של פדרמן לאורך השנים האחרונות" :roll: התנהלות - כפי שהעיתונאות הזבל (לא רוצה להשתמש במקרה הזה בביטוי "עיתונאות צהובה" :mrgreen: ) רואה אותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 13, 2011 10:36 pm 
Sophomore

וואלה טוענים ש"בתמורה" להחתמת שאראס - יסכים פדרמן לבלאט להשאיר את הנדריקס. ואני שואל - בשביל ה- 250 אלף ששארס יקבל - אפשר אפילו להביא הנדריקס נוסף מהכסף שיחסך מחוזהו של פארגו.

מה לעזאזל הקבוצה הזו תעשה עם קו אחורי שהוא בו זמנית כל כך מבוגר, חסר ניסיון, חסר יכולות הגנתיות ולא סגור על עצמו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2011 5:26 am 
Junior

אם מכבי תחתים את שאראס הם יביו חייבים את הנדריקס כי מול כל קבוצה שיש לה גארדים חודרים בנוניים ומעלה הגבוהים שלה יתמלאו בעברות כשהם יבואו לעזור.
אם מחתימים את שאראס צריך גם להחתים את פרקינס ולקוות שכשהוא יחזור הוא יהי מסוגל לשמור או להחתים את ג'אבר רק בשביל לשמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2011 8:35 am 
Hall of Famer

ג'אפר כתב:
וואלה טוענים ש"בתמורה" להחתמת שאראס - יסכים פדרמן לבלאט להשאיר את הנדריקס. ואני שואל - בשביל ה- 250 אלף ששארס יקבל - אפשר אפילו להביא הנדריקס נוסף מהכסף שיחסך מחוזהו של פארגו.

מה לעזאזל הקבוצה הזו תעשה עם קו אחורי שהוא בו זמנית כל כך מבוגר, חסר ניסיון, חסר יכולות הגנתיות ולא סגור על עצמו?

כל כך מבוגר? סמית' לא מבוגר, פארמר לא מבוגר ושאייר ויוגב בטח שלא מבוגרים, מתוך ה-4 גארדים הבכירים 2 בני 28 ומטה. כל כך חסר ניסיון? מי חסר ניסיון חוץ מיוגב (הגארד ה-5 ברוטציה)? לגבי יכולות הגנתיות, עדיין קשה לשפוט את פארמר וסמית', אבל פרט לשאראס לא עושה רושם שיש בו מישהו שיהיה נטל הגנתי.

בשורה התחתונה זה אולי לא הקו האחורי הכי נוצץ בהיסטוריה, אבל זה קו אחורי שיש לו הכל, יכולת חדירה, קליעה מבחוץ, מסירה, אינטילגנציית משחק וניסיון, אני לא רואה כאן חורים משמעותיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2011 9:51 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

שאראס יכול להיות תוספת נחמדה של ניסיון, יכולת קליעה ומסירה, אבל הוא מיותר. לא צריך 4 רכזים מתחילת העונה.
כל עוד שפארמר פה כנראה שסמית יעלה בחמישייה ביורוליג כ-2 (ופניני כ-3), וברגע שפארמר יחזור ל-NBA (אם בכלל) אני מקווה שמכבי יעשו בשכל ויחתימו את פרקינס, שגם ב-75% יכולת נותן לה בדיוק את מה שחסר לה - קומבו גארד הגנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2011 10:06 am 
Junior

roni כתב:
בשורה התחתונה זה אולי לא הקו האחורי הכי נוצץ בהיסטוריה, אבל זה קו אחורי שיש לו הכל, יכולת חדירה, קליעה מבחוץ, מסירה, אינטילגנציית משחק וניסיון, אני לא רואה כאן חורים משמעותיים.

פארמר הולך הבייתה.
ומי ישמור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2011 12:41 pm 
Sophomore

מה זאת אומרת, בורשטיין! :twisted:

עכשיו מדברים על להשאיל את מצ'באן

http://sports.walla.co.il/?w=/151/1860188

הרבה יותר עדיף בעיניי. קו קדמי של ג'יימס והנדריקס יוכל לאפשר לעשות סוויץ' על כל דבר.

לכל עניין שאראס: אני כבר מת שיפרוש כדי שלא נצטרך לעסוק בו יותר. הוא לא יתרום שום דבר שאין בקו האחורי ואין לו את מה שחסר כל כך והיה בשפע בקו של שנה שעברה: אתלטיות, הגנה ויכולת חדירה.

תחזיק מעמד בלאט!!! לא לוותררררר!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2011 12:57 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע כמה מדוברי התר'ד הזה צפו בשאראס משחק במדי נבחרת ליטא בימים אלו ממש , אבל הוא לא פחות ממדהים .
באמת לא ברורים העניינים הכספיים , החתמה של שאראס + פרקינס תסגור את מכבי מכל הכיוונים ( גם לאחר עזיבת פארמר ) , ועל פי הדיווחים מדובר בפרוטות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2011 1:00 pm 
Hall of Famer

קורובייב כתב:
roni כתב:

פארמר הולך הבייתה.
ומי ישמור?

קודם כל, פארמר בינתיים לא הולך לשום מקום. שנית, הפאפא שומר טוב (גם אם לא טוב כשהיה), יוגב שומר טוב, לגבי סמית' אני לא יודע, אבל מניסיון העבר עם דיוויד בלאט, הוא לא מביא בדרך כלל גארדים שלא שומרים, החור היחיד זה שאראס שהוא ממילא שחקן של 15-20 דק' לערב, אפשר לכסות עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2011 1:49 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בידיעות היום ציטטו את בלאט אומר שמכבי לא תחתים אף שחקן, כל עוד פארמר נשאר. הסגל יישאר כפי שהוא היום. לפי בלאט הנושא של שאראס בכלל לא עלה בשיחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2011 2:11 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
אני לא יודע כמה מדוברי התר'ד הזה צפו בשאראס משחק במדי נבחרת ליטא בימים אלו ממש , אבל הוא לא פחות ממדהים .
באמת לא ברורים העניינים הכספיים , החתמה של שאראס + פרקינס תסגור את מכבי מכל הכיוונים ( גם לאחר עזיבת פארמר ) , ועל פי הדיווחים מדובר בפרוטות .

מודה שלא ראיתי את שאראס באליפות, אבל גם גרין כמעט כל קיץ היה מדהים בטורנירי הנבחרות.

אני בוחן אותו על סמך השנתיים האחרון ובהן, הוא לא היה משהו אז אין ממש סיבה לחשוב שנראה דווקא את היכולת מהאליפות. למכבי כבר יש שחקן של 15-20 דק' אז למה עוד אחד. היא צריכה גארד פותח! וזה עוד כשפארמר בסגל.

לגבי הענין הכספי: מליניאק היום מעלה השערה שאולי המצב הכספי הוא בגלל קניית החלק של כץ. נשמע הגיוני כי עד עכשיו הרכש מאוד זול ואם אני לא טועה הכסף שהתפנה (פיני, דרוקר, גרין, אידסון ועוד) הוא יותר ממה שהוצא עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2011 2:44 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:

מכבי לא צריכה חצאי שחקניים, וזה מה שיש לה אם היא מחתימה את שאראס ופרקינס. זה מה שיש לה עד עכשיו. היא צריכה אחד, שיכול לשחק כמו שציפו שפארגו ישחק - הרבה. שאראס - נפצע הרבה, וגם ככה לא יכול לשחק יותר מ20 דק' בערב. פארמר - חצי עונה. פאפא - שחקן ענק, אבל הרגליים לא מה שהיו פעם וזה לא ליותר מ20 דק' בערב. יוגב - הוא בכלל סימן שאלה כרגע ברמות הגבוהות. שאייר גם. פרקינס - עוד הימור גדול מאוד. עבר את הפציעה הכי קשה שיש, וגם אם יחזור זה יהיה רק בדצמבר.
כל אלה ביחד שווים מעט מאוד.

קובי כתב:
shmueliki כתב:

מודה שלא ראיתי את שאראס באליפות, אבל גם גרין כמעט כל קיץ היה מדהים בטורנירי הנבחרות.

אני בוחן אותו על סמך השנתיים האחרון ובהן, הוא לא היה משהו אז אין ממש סיבה לחשוב שנראה דווקא את היכולת מהאליפות. למכבי כבר יש שחקן של 15-20 דק' אז למה עוד אחד. היא צריכה גארד פותח! וזה עוד כשפארמר בסגל.

לגבי הענין הכספי: מליניאק היום מעלה השערה שאולי המצב הכספי הוא בגלל קניית החלק של כץ. נשמע הגיוני כי עד עכשיו הרכש מאוד זול ואם אני לא טועה הכסף שהתפנה (פיני, דרוקר, גרין, אידסון ועוד) הוא יותר ממה שהוצא עד עכשיו.

קובי, אמא לא לימדה אותך שכל מה שמליניאק אומר, תחשוב הפוך? :lol: :lol:
מלכתחילה היה ברור כשראינו את ההחתמות של מכבי, שהתוספת של האדריאטית היא לא רק בשביל להביא לפה שחקנים גדולים, אלא כדי לתת עומק וכדי להקטין את ההוצאות. פדרמן, מזרחי, רקנאטי ושות' מוציאים מיליונים כבר שנים, אז שנה אחת הם יוציאו קצת פחות וזו זכותם כי זה העסק שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2011 4:13 pm 
מנהל פורום

נקודה נכונה לכל אלה שעושים את החשבון של המיליונים ש"נחסכו" מיניב גרין, פיני הגרזוני וכו וכו'
מי שהוא ספר כמה גרעון צברה הקבוצה בשנים הקודמות, אולי זה זמן להחזיר קצת חובות לבעלים?
פדרמן מבין ששארס יעלה כסף קטן וביא כסף גדול
הייפ תקשורתי אולי אפילו יותר מהישגים על המגרש מביא את הכסף
בלאט להבדיל מגרזון מיישר קו עם הבעלים, הראה כישרון יוצא דופן להוציא מים מהסלע
מה לא כתבו על הקו האחורי של מכבי לפני תחילת העונה..אין קליעה..אין נסיון..אין חוכמת משחק
בלאט עשה את העבודה באופן מרשים במגבלות שהציבו לו הבעלים, אין סיבה שזה לא יימשך השנה
לא נולדו מפלצות חדשות העונה בכדורסל האירופי, ההפך נעלמו כמה
לא יודע מה איתכם מה שאני למדתי מהקיץ האחרון האחרון זה להעריך את בלאט יותר
הוא המנהל הקלאסי לעבוד בתנאי
disagree but commit

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2011 5:45 pm 
Hall of Famer

אני כל הזמן שומע ששאראס ופאפא הם כל אחד שחקנים ל20-25 דקות . זה לא אומר שביחד הם מרכיבים אחלה רכז ל-40 דקות ( פלוס כמה דקות משחק יחדיו ) ?
פארמר יתן את הטון בעמדה מס' 2 , עם השלמות מצד סמית ( וכלל לא הזכרתי את שייר ואוחיון ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2011 7:14 pm 
Sophomore

rony כתב:
ג'אפר כתב:

כל כך מבוגר? סמית' לא מבוגר, פארמר לא מבוגר ושאייר ויוגב בטח שלא מבוגרים, מתוך ה-4 גארדים הבכירים 2 בני 28 ומטה. כל כך חסר ניסיון? מי חסר ניסיון חוץ מיוגב (הגארד ה-5 ברוטציה)? לגבי יכולות הגנתיות, עדיין קשה לשפוט את פארמר וסמית', אבל פרט לשאראס לא עושה רושם שיש בו מישהו שיהיה נטל הגנתי.

התכוונתי שהוא גם וגם וגם - יותר מידי דברים קיצוניים - 2 שחקנים שהם 34 פלוס, הרבה מעבר לשיאם, למרות היכולת הנפלאה של שאראס ביורובאסקט. 2 שחקנים שלא יודעים מה זה יורוליג - יוגב אוחיון וג'ון שאייר, עוד שחקן שגם ביולבקאפ לא היה מציאה יוצאת דופן - סמית', פרמאר הוא לא פונקציה, וגם בלאט עצמו אמר שהוא מתכוון לבנות את הקבוצה בהנחה שפרמאר לא חלק ממנה, כי הוא יכול לעזוב מחרתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2011 7:42 pm 
Junior

תודה רבה, אוריאל. צדיק אחד בסדום.

מה זה כל הקשקושים האלה על ה"כסף שהתפנה" מהמשכורות של שנה שעברה? חבר'ה, זה לא עובד כך. אין משחק סכום אפס עם תקציביים שנתיים.

סביר מאוד להניח שמכבי העמידה תקציב גרעוני בשנה שעברה (לפחות לפי הפרסומים) ובהחלט הגיוני מצד הבעלים לנסות ולאזן את התקציב השנה. אין כאן שום "חיסכון" על אף שחקן כי זה בסופו של דבר כסף של הבעלים. למכבי אין הכנסות של 20 מיליון דולר בשנה כך שאין שום בסיס לדרוש ממנה להוציא סכום כזה בכל שנה.

ולעניינים מקצועיים יותר -

שאראס באמת מדהים באליפות הזאת (כל סופרלטיב במקומו), נותן הופעה שמתקרבת לשואו שלו ב2003 (ההבדל הגדול - אז הוא היה על הפארקט 35 דקות בערב ושיחק ליד השחקנים הטובים באירופה). עד כדי כך. ועדיין אני חוזר ואומר שזה לא מהלך טוב להחתים אותו. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לקבוצה שמשחקת בכל כך הרבה מסגרות, זה אבדן ההיררכיה. מכבי צריכה להפסיק להחתים חצאי שחקנים (קראתי כאן מישהו מציע להחתים שחקן X בשביל הגנה ושחקן Y בשביל התקפה - הת'רד הזה כל כך ארוך שמסתבר שעברנו כבר לפוטבול בשלב כלשהו) ולסגור פינות. אם שייר ואוחיון, סתם כדוגמא, לא מתאימים עדיין לרמה הזאת אז שלא יהיו בקבוצה. הנדריקס כגבוה שישי? על מה ולמה? ל15 דקות פעם בשבוע?

מכבי צריכה לשחרר את אחד הגבוהים (הנדריקס או מצ'באן, באמת שאין לי דעה לגבי מי מהם). אם רוצים להחתים עוד גארד זר מוביל לחמישייה אז לטעמי צריך לשחרר או להשאיל עוד שחקן (אחד מבין אוחיון/שייר/בורשטיין). למכבי יש כרגע 6 גארדים. 7 זה כבר מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2011 11:16 pm 
Junior

rony כתב:
קורובייב כתב:
roni כתב:

פארמר הולך הבייתה.
ומי ישמור?

קודם כל, פארמר בינתיים לא הולך לשום מקום. שנית, הפאפא שומר טוב (גם אם לא טוב כשהיה), יוגב שומר טוב, לגבי סמית' אני לא יודע, אבל מניסיון העבר עם דיוויד בלאט, הוא לא מביא בדרך כלל גארדים שלא שומרים, החור היחיד זה שאראס שהוא ממילא שחקן של 15-20 דק' לערב, אפשר לכסות עליו.

1) אתה לא יכול לבנות על שחקן שלא יהיה שם במאני טיים
2) פאפא, מה זה לא טוב כשהיה, הוא ישחק במכבי בעונה הבעה לא לפני חמש שנים. או שהןא יכול לעצור גארדים אתלטטים או שלא....
3) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4122486,00.html שאראס שמר על מקלאב? יוגב מסוגל לשמור עליו?

בקיצר, חוץ מסמית' אין לך אף שומר טוב ברמת יורוליג. אתה באמת רוצה ללכת עם שומר טוב אחד לעונה עמוסה כזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 15, 2011 12:00 pm 
Hall of Famer

עם כל הדיבורים על הסגל הארוך שמכבי בונה השנה , בינתיים יש שם 13 שחקנים , עם נטייה לשחרר אחד מהם .
צריך לזכור שאולי מכבי תצטרך להתמודד השנה עם מונח שכלל לא מוכר לה בעשור האחרון - פציעות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 156 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: