סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:07 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 25, 2011 5:40 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
זה היה ברור (לי, לפחות) כבר מההודעה הראשונה שלך בנושא. גם אני חושב שהקבוצה שנבנתה, בעיקר מבחינת הגארדים, היא לא מושלמת. השאלה היא מה אתה מציע לעשות.

כרגע יש בקבוצה 13 שחקנים חתומים. בהנחה הסבירה שאחד הגבוהים יושאל, אנחנו מדברים על 12. סגל שאף קבוצת כדורסל (גם אם היא משחקת ב6381 מסגרות מקבילות) לא צריכה לעבור אותו. אתה ברצינות מציע להחתים עוד שני גארדים?

בסופו של דבר צריך לדעת להתפשר על דברים מסוימים. אני מזכיר למי שצריך, שבאותה נקודת זמן בעונה שעברה מכבי החתימה את ג'רמי פארגו והיו אנשים שעדיין חיכו להחתמה נוספת (שמעולם לא הגיעה) על עמדות הגארד. אני חושב שגם השנה הסגל סגור. לא יגיע שחקן נוסף בלי לשחרר שחקן אחר ולדעתי מכבי לא עומדת לשחרר אף אחד (את הקפטן בורשטיין? את אוחיון או שייר שרק הגיעו לקבוצה הקיץ?).

מכבי תהיה קבוצה טובה השנה לדעתי. לא יודע אם יותר או פחות משנה שעברה אבל כלים איכותיים יש. בעוד שבוע מתחילה העונה ואז גם נוכל לראות באמת מה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 25, 2011 6:16 pm 
Sophomore

תראה, בשורה התחתונה אתה צודק, תתחיל העונה וכולנו נהיה חכמים יותר.
אני גם מסכים איתך לגבי מספר השחקנים בסגל, אבל בשנה שעברה הצורך בגארד היה זועק לשמים, מכבי לא הביאו אף אחד ובסוף סביר שזה עלה להם בתואר היורוליג (גם בלאט רמז לכיוון הזה), כך שההתראות היו נכונות.

אם להיות פרקטיים במצב שנוצר הרע במיעוטו זה להחתים רכז (שכשפארמר יעזוב הזעזוע לא יהיה כל כך גדול) ובהמשך כשפרקינס יחלים להחתים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 25, 2011 6:25 pm 
Freshman

לעזאזאל!!
מה היה קורה אם פארגו היה מגיע? מכבי עם 14 שחקנים?
לפני חודש וחצי שכל העניין עוד לא התפוצץ אמרו שלכולם יש מקום והכל טוב ויפה.
מה שמצחיק שלבחור היה את החוזה הכי מנופח בקבוצה והם עוד הולכים לקבל פיצוי וטוענים שאין מקום בקבוצה + אין כסף , דבר שיכול בדיעבד ליצור בעיות של אמינות מול הבוררות מול פארגו.(פתאום אין כסף- איך לפארגו היה לתת כסף, איך לפארגו היה מקום בשעה שלמצ'בן אין?)
להזכירכם את כל ההחתמות מכבי עשו לפני שהתפוצצה הפרשה במדיה

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 25, 2011 6:38 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
כל האמירות של "לא יגיע שחקן נוסף בלי לשחרר שחקן אחר" מתבססות על כתבות בספורט 5, וואן, וחו'... לך תדע מה קורה באמת. אני גם חושב שמכבי לא ממש צריכה גארד נוסף - אם פרמאר נשאר עונה שלמה. הייתי מאוד שמח לראות את פרקינס כתכנית גיבוי במקרה ופרמאר כן ילך פתאום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 25, 2011 6:53 pm 
Junior

אני לא מתבסס על כתבות בספורט5, וואלה או מקורות בקבוצה (שאין לי). רק היגיון בריא.

קבוצה של 12 שחקני כדורסל היא קבוצה סגורה. לא כזאת שממשיכה לחפש החתמות. נכון שחסר עוד גארד סקורר (כמו שחסרים גם דברים אחרים, כמו שבכל קבוצה בכל זמן נתון חסר אספקט כזה או אחר) אבל הקבוצה כבר נבנתה. אני מעריך, לא הערכה מופרכת מדי, שמכבי לא תשחרר אף אחד בשלב הזה של הקיץ. ולכן גם אף שחקן חדש לא יגיע.

ושוב. צריך לומר שזה בסדר גמור. צריך לתת צ'אנס לסגל הזה להוכיח את עצמו. בסך הכל יש הרבה שחקנים טובים עם עומק וריווח נכון על העמדות השונות.

כמובן שאם פרמאר עוזב התמונה משתנה לגמרי, אבל זה חלק מהמשחק. יש כאן אלמנט של סיכון ואני בדעה שאת המחליף של פרמאר (וברור שהוא צריך מחליף), מכבי תחתים רק בנקודת הזמן שבה ברור שפרמאר לא יהיה כאן. לא עכשיו.

ולגבי הפרסומים בתקשורת ועיתוי הפיצוץ עם פארגו - אני מרשה לעצמי להניח שאם פארגו היה נשאר במכבי, אחד מבין פאפאלוקאס/אוחיון/שייר לא היה משחק בה. סביר להניח שאחד מהשניים הראשונים שסגרו בקבוצה אחרי ש(ככל הנראה) פארגו כבר היה עם רגל וחצי בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 25, 2011 7:16 pm 
Hall of Famer

אנשים שוכחים שבנקודת הזמן הזו בשנה שעברה , דובר על כך שמכבי מתחילה עונה עם קו חוץ שהוא ברמה טובה לליגה הישראלית , אבל ממש לא מספיק ליורוליג .
השלישייה פרקינס-פארגו-איידסון הוכיחה שהיא אכן טופ יורוליג , אבל בתחילת השנה הקודמת אף אחד לא היה מעיז להגיד משפט שכזה אפילו על אחד מבין השלושה הנ"ל .

בהינתן שפארמר וסמית הם מחליפים ראויים לפרקינס ואיידסון , אז במקום פארגו הובאו פאפאלוקאס , שייר ואוחיון . אולי אכן ירידה באיכות , אבל בהחלט שיפור משמעותי בכמות , החיוני לאור 3 המסגרות הצפויות לקבוצה .

אם פארמר עוזב מכבי אכן בבעיה , אבל למעשה רוב קבוצות אירופה יהיו עם חורים בעמדות מסוימות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 26, 2011 2:47 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
בוואן עשו 1+1 (לנגפורד שוחרר + מכבי צריכים עוד שחקן) ופרסמו בקטע של כסת''ח: "מכבי פנתה לקית לנגפורד, תפעל כדי לגייס תקציב". הקטע שהכי אהבתי: "לנגפורד נחשב לאחד הרכזים הטובים באירופה" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 26, 2011 2:51 pm 
Sophomore

אני חושב שמכבי דווקא בונה על זה שפרקינס יחזור
ולכן עדיין לא מחתימה גארד נוסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 02, 2011 11:56 pm 
Sophomore

שרלרואה תהיה הקבוצה השישית בבית של מכבי , לאחר שניצחה הערב את נימבורק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2011 12:46 pm 
Senior

דיבורים(כרגע לא מבוססים מאוד) על ראקו ומכבי. לשלב הזה של הקיץ זה לא רע בכלל ועדיף על איזה גארד מהדי ליג שאף אחד לא מכיר למרות שהאיש לא שומר גם על קונוסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2011 4:10 pm 
Sophomore

עוד רכז שנמצא הרבה אחרי שיאו? אני עדיין חושב ששווה למכבי ללכת על גארד-רכז אמריקאי אתלטי עם יכולת חדירה טובה, אפילו שיהיה עם קליעה בינונית. מכבי צריכה מישהו שיתלבש על השיטה של בלאט, וקלעים יש לה כרגע לא מעט כמו שזה נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2011 4:39 pm 
Sophomore

נוביצקי בדרך לריאל מדריד??

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4132563,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2011 10:53 pm 
Freshman

המועמדים שלי (בהנחה שזה ריאלי) -
סילבן לנדסברג - גם עם דרכון ישראלי, גם גארד מהסוג שמכבי צריכים. אמנם עוד לא הוכיח את עצמו ברמות האלה אבל נראה בהחלט בשל גם פיזית וגם פרסונלית.
דונטה דרייפר - איכשהו אחרי עונה גדולה והרבה חיזורים נשאר בקבוצתו הקטנה - לא יודע מה זה אומר עליו יכול להיות שיש לזה סיבה אבל בכל מקרה נראה לי הימור ששווה לקחת.

ויש לי גם תחושה שאנחנו נראה את פרקינס נוחת בארצנו בחודש-חודשיים הקרובים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2011 10:56 pm 
Senior

דרייפר הסריח את הפרקט באליפות אירופה. לא כל מה שטוב לאדריאטית טוב ליורוליג. סילבן לנדסברג? זה מה שיחזיק את הקו האחורי של מכבי אם פארמר יעזוב? הימור גדול מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2011 11:07 pm 
Freshman

shachaf78 כתב:
דרייפר הסריח את הפרקט באליפות אירופה. לא כל מה שטוב לאדריאטית טוב ליורוליג. סילבן לנדסברג? זה מה שיחזיק את הקו האחורי של מכבי אם פארמר יעזוב? הימור גדול מידי.

לגבי לנדסברג - לא במקום פארמר אלא לידו (במקום שאייר לצורך העניין)- ברור לכל שגם עם פארמר חסר למכבי גארד יוצר ברמה גבוהה בקו האחורי. כמו שאמרתי יש לי תחושה שמכבי בונה על פרקינס כמחליף לפארמר כשזה יחזור לנ.ב.א, לא צעד חכם מדי אם וכאשר...

ולגבי דרייפר - אפשר להגיד אותו דבר גם על נוביצקי, לא היית לוקח אותו? :) סתם ברור שזו דמגוגיה, אבל לא מוחקים עונה של שחקן על סמך כמה משחקים רעים באליפות אירופה, מה גם שהוא לא מתוכנן להיות ה-כוכב, אלא ליד, יכול להיות טוב.

כמובן שאני לא סקאוט אז יכול להיות שיש מציאות הרבה יותר גדולות בשוק אבל נכון לעכשיו זה מה שנראה לי הכי הגיוני.
הצעות למלפפונים מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 08, 2011 12:23 am 
Hall of Famer

כל מה שאני יודע זה שששאנון בראון עדיין פנוי, ותכל'ס, הוא השחקן הכי מתאים לקבוצה כיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 08, 2011 12:43 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
כל מה שאני יודע זה שששאנון בראון עדיין פנוי, ותכל'ס, הוא השחקן הכי מתאים לקבוצה כיום.

מהפה שלך לשמעון :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 08, 2011 11:11 am 
Freshman

וואלה שאנון בראון, לא חשבתי עליו. הוא לא תחת חוזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 08, 2011 12:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הוא לא תחת חוזה. הוא גם שיחק יחד עם פארמר בלייקרס
http://www.youtube.com/watch?v=T6uPOqlFypc
הוא ממש לא רכז אבל אתלט על וקלע טוב, במיוחד מהקו לשם הוא יכול להגיע הרבה באירופה.
הסטטיסטיקה שלו לא מהמרשימות אבל כמה כבר אפשר להרשים עם פירורי הדקות של קובי... באירופה צריך להיות תותח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 08, 2011 2:21 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נראה לי שבאופן פרדוקסלי לשחקנים בלי חוזה יותר קשה להשיג עכשיו חוזה באירופה מאשר כאלה עם חוזה. אני מניח ששחקן כמו שאנון בראון מניח שהעונה לא תתבטל ולכן הוא לא רוצה לחתום באירופה (תהיה לו בעיה להשיג קבוצה בNBA?), ומבחינת מכבי, אם העונה מתבטלת אז מן הסתם היא (ובטח היריבות שלה) יכולה למצוא מציאות הרבה יותר שוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 08, 2011 11:48 pm 
Sophomore

לשאנון בראון לא תהיה שום בעיה להשיג חוזה באן בי איי, והוא שחקן מעולה, אבל יותר מתאים לשחק כ-2 או אפילו 3 אירופאי מאשר כפוינט - הוא בשום פנים ואופן לא רכז, ולכן לא פותר למכבי את הבעיה של עזיבתו של פארמר. חוץ מזה, הוא ויתר על אופציית שחקן לחוזה בלייקרס שגדול ממה שמכבי יכולה להרשות לעצמה. נקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 09, 2011 12:10 am 
Hall of Famer

לא נכון, אני בהחלט יכול לראות את שאנון בראון מתפקד כקומבו גארד. הוא בעיקר 2, אין ספק. אבל הוא מסוגל להוליך כדור. אישית, אני רואה בו סוג של קובי, רק הרבה פחות מוכשר, מן הסתם. אבל כן, סוג של קובי. וקובי, מה לעשות, יודע ועוד איך להוליך כדור. גם שאנון יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 09, 2011 12:50 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
לא נכון, אני בהחלט יכול לראות את שאנון בראון מתפקד כקומבו גארד. הוא בעיקר 2, אין ספק. אבל הוא מסוגל להוליך כדור. אישית, אני רואה בו סוג של קובי, רק הרבה פחות מוכשר, מן הסתם. אבל כן, סוג של קובי. וקובי, מה לעשות, יודע ועוד איך להוליך כדור. גם שאנון יודע.

אהההמממ... סליחה? הקובי שאתה מדבר עליו הוא קובי ברייאנט? אני בספק אם האיש שיחק מספר דו ספרתי של דקות בכל הקריירה שלו כפוינט גארד (בעונה האחרונה הוא שיחק 0 דקות עגולות כפוינט), האיש הוא שוטינג גארד שיכול לשחק גם סמול, בחיים לא קומבו גארד, גם אם הוא יכול להוביל כדור ואפילו אם יש תיעוד שלו ביוטיוב מוסר פעם אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 09, 2011 12:55 am 
Hall of Famer

שאנון בראון הוא לא קובי ולא בטיח וגם לא אנתוני פארקר.
הוא כן יכול להיות סקורר טוב באירופה, ובניגוד לשאר העגלות בקו האחורי (כן כן, אני מדבר אליכם פאפאלוקאס ובורשטיין), יכול גם ללחוץ מצוין, שחקן קבוצתי עם אתלטיות.

אם מחפשים אופציה קצת יותר זולה, אני אישית הייתי שמח לראות כאן את נולאן סמית, למרות שלא בטוח כמה שחקנים אחרים יהיו מוכנים לתת זריקות לילד בן 20.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 09, 2011 1:49 am 
Hall of Famer

rony כתב:
נורטון כתב:

אהההמממ... סליחה? הקובי שאתה מדבר עליו הוא קובי ברייאנט? אני בספק אם האיש שיחק מספר דו ספרתי של דקות בכל הקריירה שלו כפוינט גארד (בעונה האחרונה הוא שיחק 0 דקות עגולות כפוינט), האיש הוא שוטינג גארד שיכול לשחק גם סמול, בחיים לא קומבו גארד, גם אם הוא יכול להוביל כדור ואפילו אם יש תיעוד שלו ביוטיוב מוסר פעם אחת.

באמת? כאילו, באמת? אז מי בדיוק הוא האיש שמוליך את ההתקפות של הקבוצה אם לא הוא? בדיוק כמו שבשיקגו פיפן היה האיש שלקח את הכדור (ולא ג'ורדן) כך בלייקרס ב 95 אחוז מהמקרים בערך, זה או קובי או אודום. לא אף אחד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 84 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: