סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 12:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עדכוני שביתה בNBA
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 11, 2011 1:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
G, בוא לא ניסחף, אם כל המהלכים של הבולס שהובילו ליצירת השושלת היו כאלו נו-בריינרים פרט לאחד שציינת אז היינו רואים הרבה יותר קבוצות שהופכות לשושלות מפוארות, כדי לבנות קבוצה שתעשה ת'רי-פיט פעמיים צריך הרבה מאוד שכל והנהלת הבולס מאמצע שנות ה-80 ועד סוף שנות ה-90 עשתה בסך הכל עבודה מצויינת. מה שכן, מאז הפרישה השנייה של ג'ורדן אין ספק שהנהלת הבולס עשתה לכל היותר עבודה בינונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 11, 2011 4:58 pm 
Sophomore

rony כתב:
G, בוא לא ניסחף, אם כל המהלכים של הבולס שהובילו ליצירת השושלת היו כאלו נו-בריינרים פרט לאחד שציינת אז היינו רואים הרבה יותר קבוצות שהופכות לשושלות מפוארות.

לחלופין, ייתכן שנדירות מאד הנסיבות שמאפשרות הרכבת שושלת מפוארת בשרשרת של נו־בריינרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 11, 2011 8:21 pm 
Hall of Famer

או עוד יותר לחילופין, קל מאוד להגיד על מהלכים טובים שהם נו-בריינרים בדיעבד והרבה יותר קשה לעשות את אותם מהלכים טובים בזמן אמת.

אגב, די מדהים שלמרות שהבולס בהחלט בנו שושלת אדירה, הם עדיין פיספסו כמה הזדמנויות אדירות בדראפט, ב-85, רק שנה אחרי שהם לקחו את ג'ורדן, הם יכלו לקחת את קארל מאלון (או דומארס, או טרי פורטר, או איי.סי.גרין) בבחירה ה-11, אבל הם העדיפו לבחור אחד, קית' לי. ב-86 הם לוקחים את בראד סלרס בבחירה ה-9 ומפספסים את סאבוניס, מארק פרייס, רודמן והורנסק. ב-87 הם לוקחים את פוליניס ב-8 והוראס גראנט ב-10, בחירות טובות? לא כשיש על הלוח את רג'י מילר, מארק ג'קסון ורג'י לואיס (טוב נו, אולי לא לואיס). ב-88 הם לוקחים את וויל פרדו האגדי בבחירה ה-11, דן מארלי ורוד סטריקלנד נשארים על הלוח. 89? סטייסי קינג הולך לבולס בבחירה ה-6, מוקי בליילוק, טימי הארדווי ושון קמפ לא זוכים להצטרף לג'ורדן.

עכשיו מילא הבחירות שמ-86 ואילך, אם הם היו לוקחים את מאלון ב-85 הם כנראה היו בוחרים הרבה יותר מאוחר בשנים האלו וסביר להניח שרוב השחקנים שהזכרתי בכלל לא היו רלוונטיים, אבל רק המחשבה של מה ג'ורדן ומאלון יכלו לעשות ביחד היא די מפחידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 11, 2011 8:44 pm 
Hall of Famer

איכס, את מאלון אני כל כך שונא, שאפילו בקבוצה עם ג'ורדן ופיפן הייתי כנראה נגדו. פיכסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 11, 2011 9:58 pm 
Junior

אני לא מבין את הצורך לוותר על הוראס גרנט תמורת לואיס או ג'קסון. אחד מהשחקנים שהכי אהבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 11, 2011 9:59 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
צריך לאמר גם שמדובר בשני GMים שונים. כמדומני קראוס עוד לא היה שם בדראפט של 85 בשביל לוותר על מלון וזה היה עדיין רוד ת'ורן. קראוס אמנם לא החתים את ג'ורדן אבל הרבה מהקרדיט על יצירת השושלת (וגם על פירוקה) שייך לו. הוא הביא את פיפן ואת הוראס גראנט, שלח את אוקלי בטרייד מעורר מחלוקת בזמנו אבל שהתברר כנכון על ביל קרטרייט, הביא את דניס רודמן מהספרס בטריפיט השנייה, הביא את קוקוץ לפני תקופת היורוהייפ, עוד.

כמובן שהיו לו גם טעויות (למרות שאני לא בטוח שלוותר על רג'י מילר לקבוצה שיש לה את ג'ורדן זו טעות..) אבל הוא בעיקר זכור כמי שכאמור, גם פירק את השושלת במו ידיו. לא חושב שהיה מקרה אחר שאני זוכר של GM שפשוט קינא בהצלחה של השחקנים והמאמן שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 11, 2011 10:50 pm 
Hall of Famer

אני אענה ל-G לפי הסדר:
ג'יי אר סמית - פשוט מאוד. סקיילס לא רצה אותו. היה נחשב הד קייס (עדיין נחשב די מופרע בראש). לא עושה הגנה. לא כוס התה של הרס"ר ושם זה נגמר. אגב, צריך לשים את העניינים במקום - סמית הוא סטריקי שוטר מופרע מהשלוש, אבל לא תורם בשום אספקט אחר של המשחק.

טייסון צ'נדלר - בהחלט. טרייד מטופש של שחקן 20 ו-10 תמורת תיכוניסט. רק נזכיר שזה היה ג'רי קראוס וזה היה שיא תפרחת תופעת התיכוניסטים (מקום 1, 2 ו-4 בדראפט 2001). קדמה לכך הגעה של כמה שחקנים כמו קווין גארנט, קובי בראיינט, טימאק, ג'רמיין אוניל, ראשארד לואיס. יכול להיות שחשבו שישיגו פרונט קורט צעיר ומוכשר שירוץ כמה שנים. לא עבד. צריך לציין שזה היה תחת הנהלתו של ג'רי קראוס.

ג'יימס ג'ונסון - שמע, מאוד רציתי שיצליח. היה טוב במכללות ובלבי קיוויתי גם שיצליח להשתפר ולתת פייט על הדקות לדנג ככה שלדנג תהיה מוטיבציה לשחק טוב יותר. בפועל, קיבל הרבה הזדמנויות ולא פרע את השטרות.

ג'ורדן היה השחקן הכי טוב על הלוח - תגיד את זה לפורטלנד.

בחירה בקורי בנג'מין, ג'ייסון קאפי וכד' - חוכמה בדיעבד בסגנון המשתמש שושו שהיה פה לפני כמה שנים. בכל דראפט יש סליפרים ויש פלופים. אותה סיאטל שבחרה את ראשארד לואיס בבחירה 32, בחרה במקום 27 את מיודענו ולדימיר סטפאניה...

אם אתה מתייחס להנהלה הנוכחית בראשות פקסון, הבעיה העיקרית שלו לאורך השנים היא שהוא פחד לעשות מהלכים גדולים, ועשה 2 טעויות יחסית קריטיות בהחתמה של בן וואלאס והבחירה בטיי תומאס.

אבל עזוב את זה. הנהלה שמהנהלה, הרבה פעמים זה יותר מזל משכל. קליבלנד עם לברון ג'יימס וחבורת שחקנים בינוניים הגיעו לגמרים אזוריים וגמר NBA. סיאטל קיבלה את דוראנט במקום 2 וראסל ווסטברוק במקום 4, ועכשיו לוטשת עיניים לגמר האן בי איי. אין ספק שהקבוצות המובילות של השנים האחרונות (מלבד סן אנטוניו) ידעו גם לעשות מהלכים בשוק החופשי ובשוק ההעברות, אבל בראש ובראשונה רובן התחילו עם זכייה בג'קפוט בדראפט (דרק רוז, קובי בראיינט, דירק נוביצקי, לברון, וייד, פול פירס, דוייט הווארד וכו').

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 11, 2011 11:23 pm 
מנהל פורום

מה הקשר לפירס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 10:32 am 
Sophomore

בוסטון פישלה סדרתית בדראפטים מהפרישה של בירד עד שאיינג' הגיע. פירס היה אחת הבחירות המוצלחות היחידות שהם עשו, הם ממש לא נבנו דרך הדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 10:47 am 
מנהל פורום

אפשר לטעון שבוסטון כן נבנתה דרך הדראפט, ועדין, לבחירה בפירס לא היה קשר לכך.
לטריידים על רי אלן וקווין גארנט, כן. שהם התאפשרו בעקבות בחירות דראפט מסוג אל ג'פרסון וכיו"ב. פירס עצמו, כמוקד של הקבוצה בדרך כלל היה חלק מקבוצות מאד כושלות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 1:42 pm 
Hall of Famer

כושלות או לא כושלות, רץ בפלייאוף כמה שנים עם הרכב די גרוע (כולל גמר מזרח, על אף שבשנים ההן המזרח היה חלש מאוד). לקח MVP של גמר 2008 ובלעדיו הסלטיקס יכלו לשכוח גם מאליפות 2008.
מעבר לכך, להגיד שהם ממש לא נבנו דרך הדראפט (בטח בתור אוהד סלטיק) זה קצת מגוחך בהתחשב בזה שהטרייד על ריי אלן היה תמורת בחירת דראפט (ג'ף גרין), הטרייד על גארנט היה על בחירות דראפט של שנים קודמות (אל ג'פרסון, ג'ראלד גרין, ריאן גומז), החמישיה כללה את ראז'ון רונדו וקנדריק פרקינס, והספסל כלל את ביג בייבי, ליאון פואו וטוני אלן.

בכל אופן, הפואנטה היא לא פול פירס. הפואנטה היא שבסופו של דבר זה יותר מזל משכל. כן, צריך שכל לבחור את פארקר בסוף סיבוב ראשון וג'ינובילי בסוף סיבוב שני. אבל יותר מזה, צריך טיפת מזל כדי שדיוויד רובינסון ייפצע לעונה שלמה, לקבל בחירה ראשונה ובמקרה שיהיה לך באותה שנה איזה טים דאנקן שכזה, ולא אנדראה ברניאני או קניון מרטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 1:48 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
המקרה של שכל בלי מזל הוא קבוצה עם פארקר וג'ינובילי ובלי דאנקן (אבל סביר להניח שעם בחירת דראפט גבוהה אחרת). המקרה של מזל בלי שכל הוא קליבלנד של שנות לברון. ממש לא בטוח שעדיף מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 2:15 pm 
Hall of Famer

סן אנטוניו עם פארקר וג'ינובילי ובלי דאנקן היו מגיעים לאותה כמות אליפויות של לברון.
להשיג סופרסטאר ואח"כ לבנות סביבו קבוצה הרבה יותר קל מאשר לבנות קבוצה ואח"כ להשיג את הסופרסטאר (תוך כדי שאתה מפרק חלק מהקבוצה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 2:25 pm 
מנהל פורום

אנחנו מדברים על תקופה של כמעט עשר שנים שבה הושגו ארבע אליפויות. מניין לך שהם לא היו מצליחים בתקופה הזו למצוא את הסופרסטאר הנדרש, בשכל או במזל?

אפשר למנות הרבה מאוד קבוצות שהיה להן הרבה מאוד מזל. אורלנדו קיבלה בחירת טופ-3 פעמיים ברציפות, ויצא לה מזה גמר NBA לעונה אחת ואז הכל התפרק. דטרויט קיבלה בחירה מס. 2 באחד הדראפטים האיכותיים בהיסטוריה, כשכבר יש לה ביד ממילא קונטנדרית. שתי דוגמאות שעולות לי לראש. במצב שבו יש כל שנה דראפט ומועמדים בו השחקנים הטובים ביותר בעולם, תמיד יהיה מי שיתמזל מזלו. יש מעט מאוד קבוצות שתרגמו את המזל הזה להצלחה ממשית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 3:28 pm 
Junior

עדכון: בוטלו השבועיים הראשונים של העונה. לא יהיו 82 משחקים העונה.
בנוסף- בראיון אמארה מציף את האפשרות שהשחקנים יבנו ליגה משלהם- סביר להניח שנאמר לצורכי משא ומתן בלבד, אבל אני לחלוטין בעד. רק תלוי במי ואיך ינהלו את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 3:32 pm 
מנהל פורום

זו לא נחשבת התפטרות קולקטיבית אסורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 3:54 pm 
Hall of Famer

אז זהו, שכדור הבדולח של עמוס לב הראה כבר מספיק פעמים שיש דרג ויש זרג. לא בכל דראפט אתה מקבל סופרסטארים. יש כאלו שאם יוצא מהם 3-4 אולסטארים זה חתיכת הישג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 4:13 pm 
Hall of Famer

נכון, ועדיין, יש חשיבות עצומה לניהול, הבולס הגיעו לבחירת טופ 3 בדראפט 5 פעמים רק מאז שג'ורדן פרש, סתם לשם השוואה, הסלטיקס, בחרו בטופ 3 בסך הכל 3 פעמים בכל ההיסטוריה של המועדון (ולא בחרו ראשונים אף פעם, הבולס בחרו ראשונים פעמיים ב-12 שנים האחרונות), הלייקרס 6 (האחרונה שבהן ג'יימס וורת'י, לפני 30 שנה בערך) והניקס אמנם עם 10, אבל 0 עגול מאז יואינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 4:56 pm 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
ג'ורדן היה השחקן הכי טוב על הלוח - תגיד את זה לפורטלנד.

סם בואי, ג'יי וויליאמס, לני ביאס וגרג אודן היו בחירות טובות של אותן קבוצות, אין דרך לצפות פציעות/מיתות כמו של ביאס ו-וויליאמס.
הנק' היא ששיקגו עשתה מהלכים צפויים או שגיאות.
דני איינג' עשה מהלך גאוני בהבאה של הביג 3.
ג'רי ווסט עשה מהלך גאוני בטרייד של קובי.
ה-GM של מיאמי גם עשה מהלך גאוני.
בשיקגו יש את פקסון שהוא די פחדן והיה את קראוס שהדבר היחיד שיותר גדול ממנו זה האגו שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 11:22 pm 
Hall of Famer

G כתב:
התותח המפוברק כתב:
בשיקגו יש את פקסון שהוא די פחדן והיה את קראוס שהדבר היחיד שיותר גדול ממנו זה האגו שלו.

וגם שאקיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2011 6:27 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
למרות שאני לא בטוח שלוותר על רג'י מילר לקבוצה שיש לה את ג'ורדן זו טעות.

זאת טעות, אם אתה מאמין שרג'י מילר יהיה שחקן גדול, מה שבהחלט לא היה הקונצנזוס באותו זמן (רזה מדי, לא שומר, רק יודע לקלוע...). אם אתה מאמין בשחקן, אז לא מעניינת העמדה. במקרה הטוב ביותר טים דאנקן, סנטר בקולג', עושה הסבה לפאוור פורוורד הגדול בהיסטוריה. במקרה הרע, אז אתה בוחר את קווין ג'ונסון במקום השביעי בדראפט, כשכבר יש לך רכז עתיד גדול בדמות מרק פרייס ואז מעביר אותו במהלך עונת הרוקי לפיניקס תמורת שחקן סופר יעיל כמו לארי נאנס ובונה את אחת הקבוצות הטובות בליגה בשנות השמונים.

פול פירס זה ג'קפוט אדיר של בוסטון, כי הוא היה אמור ללכת טופ 3 ומשום מה נפל עד למקום העשירי בו בוסטון קטפו אותו. מצד שני אין שום אפשרות להגיד שבוסטון של השנים האחרונות נבנתה דרך הדראפט, כי האומץ לעשות מהלכים ולפרק חבילה צעירה ומאד מוכשרת עם המון פוטנציאל (פעם היא תגיע עם ירצה הגורל..) הוא די נדיר. לפרטים נוספים תקשר לג'ון פקסון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2011 12:10 am 
Hall of Famer

לפי דיוויד סטרן, אם לא יגיעו להסכם ביום שלישי הקרוב, להערכתו הולכים ללוקאאוט ארוך, ויבוטלו כנראה כל המשחקים עד כריסמס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2011 12:40 am 
Senior

ויש גם איזה מפשר או משהו כזה ש2 הצדדים הסכימו להפגש איתו בנסיון אולי להגיע להסכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2011 10:29 pm 
מנהל פורום

בקדפמ יש דיווח שלליגה יש תכנית סודית לקיום עונה של 82 משחקים בכל זאת החל מה1.12 במידה והצדדים יגעו להסכם בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2011 12:24 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

ולאמארה סטודמייר יש תכנית סודית להקים ליגה משלו

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dan, Google [Bot], עופר האדום ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה