סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 4:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 10, 2011 12:10 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
קובי כתב:
פורודו לא ברור לי איזו הסכמה גובשה על הנדריקס אני ואם לשפוט משאר התגובות אז רוב המשתתפים בפורום חושבים שהוא 4 שנאלץ לשחק כ-5.
סר צ'רלס, מדרג חביב עשית רק דבר אחד, לא הייתי שם את בורשטיין בשום קטגוריה חיובית. זו היתה טעות פאטלית להחזיר אותו ובטח ובטח להחתים אותו לשלוש עונות.
לגבי כל סיפור הלנגפורד או איך שלא קוראים לו אני מאוד מקווה שלא יבוא. בשנה שעברה פרקינס חיסל אותו לחלוטין!! הדיבורים (בתקשורת אז זה בערבון מוגבל) הם על סרטן קבוצתיח (שוב המונח הזה) ואחד שלא מתאמץ לטובת הקבוצה.
עם זאת אני שמח שבלאט בכיוון שאני וכל עם ישראל חושב: חסרים עוד שני גארדים ולא סתם, אלא שני גארדים פותחים!!

אם תשים לב שמתי את בורשטיין בניסיון ומנהיגות. הייתי שם אותו גם ביכולת מסירה אבל שני האיבודים הרצופים שלו מול ציבונה שגרמו לריצת 10-0 ביום חמישי הורידו אותי מזה. יש לי עדיין פינה חמה בלב לטל אבל אין ספק שהנהלת מכבי, בלחץ שלה להחזיר את הצביון הישראלי, טעתה כשהחתימה אותו ל-3 שנים. מצד אחד, תשמח שלא החזירו גם את לימונד. מצד שני, בוא נקווה שפאפאלוקס לא נמצא באותה הדרך למטה (הבלוקים שלו מ-3 והחטאת הלייאפ קצת מדאיגים).
לגבי הנדריקס - הוא הרבה יותר אפקטיבי כ-4 למרות החוסר בקליעה יציבה מחצי מרחק ולו בגלל העובדה שב-5 הוא מתקשה לעצור שחקנים גבוהים.
לגבי לנגפורד - בהיעדר האופציות בשוק הוא האופציה הכי טובה ולא לשכוח שפרקינס עצר את רוב הגארדים ביבשת בשנה שעברה.
אני גם מאמין שבלאט ישתלט עליו.
לגבי היעדר הרכז הפותח במקרה שהשביתה מסתיימת - בואו פשוט נקווה שעד שהיא תסתיים פרקינס יחזור מהפציעה ואז הוא יחד עם פאפאלוקס ואוחיון מספיקים לעמדת הרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 10, 2011 12:39 am 
Hall of Famer

פרקינס אולי יבריא, אבל מה לעשות - הוא עדיין לא חתום במכבי (לצערי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 10, 2011 1:18 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני מעריך ששני הצדדים ישמחו להמשיך יחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 10, 2011 11:20 am 
Hall of Famer

קובי , חסרים עוד 2 גארדים פותחים ?!
את פארמר אתה מתכוון להעלות מהספסל ?
מה עם שייר ובורשטיין ?
שלא לדבר על כך ש-5 זרים ינוחו מדי משחק ליגה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 10, 2011 1:54 pm 
Sophomore

פארמר יעזוב מתישהו. אתה באמת חושב שבעוד חודש זה יהיה חכם יותר להביא רכז פותח?!?!?
פארמר הוא בונוס ותו לא. כל הרעיון של להביא שחקן שיכול לעזוב מעכשיו לעכשיו הוא איוולת ועד כמה שניתן להבין מהתקשורת, זה נעשה על אפו וחמתו של בלאט.
גם ככה עם פארמר נשאר עד סוף העונה (ומבלי להכנס להשלכות של שחקני ה NBA שיהיו חופשיים ויבואו לאירופה) עדין חסר גארד בעמדה 2. עם כל הכבוד לאוחיון הוא לא גארד פותח ביורוליג, פאפאלוקס הוא רכז מחליף, סמית' הוא סמול.
לגבי שייר ובורשטיין, אני מק'ווה שאתה צוחק כי אני לא יכול אפילו להתחיל עם כמה שזה מגוחך (עם כוכבית על שייר שעוד לא ראינו, אבל אני מניח שאם בלאט נותן לאוחיון לפתוח ומעדיף את בורשטיין עליו אז יש סיבה טובה).
כך שלסיכום כרגע יש למכבי רכז בסימן שאלה, רכז מחליף, גארד שבמקרה הטוב צריך להיות מחליף שני ושניים שאין להם מה לחפש ברמות האלה. תגיד לי אתה אם לא צריך להביא שני גארדים פותחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 10, 2011 4:25 pm 
Hall of Famer

אתה הולך בשיטה הבא : פארמר/שייר/בורשטיין הם החתמות שגויות , ולכן צריך להביא שחקן במקומם , כאילו הם לא קיימים .
אוקי , החתמנו 2 גארדים פותחים .
פארמר מחליף ראשון מהספסל , פאפאלוקאס שני , אוחיון שלישי .
לסמית ולפניני אין כלל מקום ב-2 , והם סוגרים את עמדה 3 .
כתוצאה מכך בורשטיין ושייר אפילו לא יכולים לחלום להיכנס לסגל , וכמובן שיש להשאילם .
בסופו של דבר נשארת עם 9 זרים ( כלומר 5 נחים בכל משחק בליגה הישראלית ) , ורק 4 ישראלים ( כלומר , הרוטציה המקסימלית שלך במשחקים בארץ היא של 8 שחקנים ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 10, 2011 7:01 pm 
Sophomore

נתחיל מהסוף להתחלה: שמונה שחקנים זה די והותר לליגת פח הזאת.
הייתי משאיל את בורשטיין מיד! ושאייר כעדיפות שניה (רק כי הוא יותר צעיר ויש עוד פונטציאל שיצא ממנו משהו).
לסמית' ובטח ובטח לפניני אין מה לחפש בעמדה 2. הם 3. נכון שניתן לעשות משחקים ושינויים, אבל ככלל הם 3 ושם הם צריכים לשחק.
אני כן בעד מהלך של להביא את מה שחסר כי זה ברור לכל בר דעת (גם אתה לא שולל כי קיים חוסר כזה) שחסר כרגע גארד, ומיד שפארמר יעזוב יהיה חסר לו מחליף. הצד השני הוא לא לעשות כלום כי יושבים לך שחקנים שלא מתאמים שממלאים את הרוסטר.
אני שואל אותך, באמת נראה לך עדיף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 10, 2011 9:27 pm 
Hall of Famer

קובי - בורשטיין לא הולך לשום מקום.
נדמה שבלאט לא מתרשם משייר בינתיים ובורשטיין הוא סוג של דרק שארפ החדש כך שיש לנו את אוחיון והפאפא, אחד לא מנוסה ברמות הגבוהות ומוגבל למדי והאחר כמעט אפשר לומר מנוסה מדי ונמצא בירידה חדה. מבחינת מספר הדקות והפונקציה שלהם, הם שחקני ספסל. פארמר שעוזב בקרוב. לא מופרך בעיניי להגיד שחסרים למכבי שני שחקנים פותחים, בעמדה מס' 1 ובעמדה מס' 2. למעשה אין מחליפים ברמה מתאימה לפרקינס ולפארגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 10, 2011 11:02 pm 
Hall of Famer

בין לא להביא כלום לבין להביא שני גארדים פותחים יש גם דברים באמצע .
אני אישית הייתי ממשיך לרוץ עכשיו עם ההרכב הנוכחי ( גם ככה החודשים הקרובים לא חשובים במיוחד ) , ומחתים את פרקינס . אם מזדמנת עוד איזו מציאה , אפשר לאסוף גם .
נראה לי מאוד מאוד ריסקי עם כל תקציב הענק להסתמך על 8 שחקנים בליגה המקומית . כל פציעה הכי קלה של כל אחד מארבעת הישראלים , ומכבי מתחילה בתמרונים מיותרים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 10, 2011 11:08 pm 
Hall of Famer

איך הגעת למסקנה שהחודשים הקרובים לא חשובים?
למכבי יש בית קשה מאוד ביורוליג ובכלל, כל משחק שלה נבחן בזכוכית מגדלת והפסדים לא נלקחים בהבנה.
כמו כן, לוקח לשחקן זמן להסתגל לקבוצה ואתה רוצה להגיע לישורת האחרונה עם שחקנים שבילו אחד עם השני במשך שנה שלמה, כיחידה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 10, 2011 11:54 pm 
Sophomore

מאצב'ן לז'לגריס

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 08304.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 11, 2011 12:02 am 
Hall of Famer

מהלך מתבקש, לא מובן למה מחכים עם זה כ"כ הרבה זמן. מזמן היו צריכים להשאיל את מצ'באן ולהביא בכסף שלו + התקציב שנחסך על פארגו גארד איכותי (מי אמר ג'מאל קרופורד/שאנון בראון?).

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 11, 2011 12:12 am 
Sophomore

לנגפורד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 11, 2011 11:01 am 
Hall of Famer

Att כתב:
איך הגעת למסקנה שהחודשים הקרובים לא חשובים?
למכבי יש בית קשה מאוד ביורוליג ובכלל, כל משחק שלה נבחן בזכוכית מגדלת והפסדים לא נלקחים בהבנה.
כמו כן, לוקח לשחקן זמן להסתגל לקבוצה ואתה רוצה להגיע לישורת האחרונה עם שחקנים שבילו אחד עם השני במשך שנה שלמה, כיחידה אחת.

אם מכבי תמשיך בגישת "כל משחק שלה נבחן בזכוכית מגדלת והפסדים לא נלקחים בהבנה" בעונה של 85 משחקים , הם בבעיה גדולה הרבה יותר מכל מה שאנחנו יכולים לתאר לעצמנו .
נכון שהבית ביורוליג קשה מאוד , אבל אין חשיבות כל כך גדולה למקום הסופי בו , כך שסביר שגם ביורוליג מכבי תמצא את המשחקים "לנוח" בהם .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 11, 2011 12:30 pm 
Sophomore

Att כתב:
קובי - בורשטיין לא הולך לשום מקום.
נדמה שבלאט לא מתרשם משייר בינתיים ובורשטיין הוא סוג של דרק שארפ החדש כך שיש לנו את אוחיון והפאפא, אחד לא מנוסה ברמות הגבוהות ומוגבל למדי והאחר כמעט אפשר לומר מנוסה מדי ונמצא בירידה חדה. מבחינת מספר הדקות והפונקציה שלהם, הם שחקני ספסל. פארמר שעוזב בקרוב. לא מופרך בעיניי להגיד שחסרים למכבי שני שחקנים פותחים, בעמדה מס' 1 ובעמדה מס' 2. למעשה אין מחליפים ברמה מתאימה לפרקינס ולפארגו.

ברור לי שבורשטיין לא הולך לשום מקום זו משאלת לב ותו לא.
אני פשוט קובל על בניית הקבוצה. איכשהו לא נראה לי הגיוני שבלאט בחר את השחקנים האלה... הביאו 4 מחליפים (לא כולל פארמר) לשלושה שחקנים שהלכו שחוץ מסמית' (ותרשה לי בהזדמנות זו להציב סימן שאלה גם בקשר ליכולתו), אף אחד אפילו לא מתקרב למה שהקבוצה צריכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 6:12 pm 
Junior

זו עמדה קצת לא פופולרית - אבל אני די מרוצה מיוגב אוחיון. קודם כל, הוא נותן הגנה פנטסטית. מעבר לזה שהוא מתאים מבחינה פיזית (ידיים ארוכות, אתלטיות לא רעה בכלל) הוא בעיקר מבין מצוין את מה שבלאט רוצה שהוא יעשה. אני חושב שבפילוסופיה של בלאט זה כבר קונה לו לא מעט דקות. בהתקפה, אנחנו יודעים מה המגבלות שלו, אבל בקבוצה של קלעים, יכולת החדירה הטובה שלו משתלבת טוב בסגנון הסרבי שמכבי מרבה לשחק (קלעים בפינות, הרבה חדירות והוצאות כדור). נכון להיום הוא כמובן נהנה מהנוכחות של פארמר לידו (בלאט מרבה לשחק בהרכב של אוחיון-פארמר, או בהרכבים גבוהים שלא כוללים אף אחד משניהם).
כמובן, הצורך ברכז נוסף הוא ברור - אבל אני לגמרי רואה מקום לאוחיון בסגל הזה. אגב, גם הלחץ להביא שחקן נוסף נראה לי קצת מוגזם, זה נחוץ, אבל מכבי תסתדר לזמן מוגבל אם פארמר יעזוב גם בסגל הקיים. היריבות ביורוליג הרבה יותר ייפגעו משחקני NBA שיעזבו, ובליגה הישראלית, אפשר להחזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 6:41 pm 
Senior

השאלה מה יקרה עם יוגב אחרי שזר נוסף (כנראה לנגפורד) יגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 6:44 pm 
Hall of Famer

זה דווקא פחות משנה, כי בכל מקרה יש רק 4 זרים בליגה.
השאלה היותר קריטית עבור אוחיון היא שאלת ג'ון שייר. שחקן שפתח את העונה רע מאוד באימונים ובמשחקי ההכנה. במשחקים הרשמיים, הן באדריאטית והן בגביע צ'אנס, שייר נראה שאיפס את הידית ואולי בכל זאת יש שם יותר ממה שחשבו בהתחלה (אם כי לא קרוב לציפיות הראשוניות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 7:24 pm 
Hall of Famer

לא חושב שיוגב יפגע יותר מדי מהצלחה של שאייר כי הם לא על אותה עמדה, יוגב משחק רק 1 ושאייר רק 2, אז ברור שהצלחה של שאייר משאירה פחות דקות לפארמר בעמדה 2 ואומרת שהוא ישחק יותר 1, אבל אם כבר לדעתי זה יקח יותר דקות מבורשטיין שעד עכשיו לא נראה טוב במיוחד. בכל מקרה, קודם כל נראה שהוא לא חוזר לפאסיביות ולחוסר הבטחון שלו עם המשבר הראשון, ואני חייב לציין שכמה שהוא הפתיע לחיוב אתמול (במיוחד עם השלשות), הסיומת שלו לליי-אפים עדיין חלשה והוא יהיה חייב לשפר את הנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 11:20 pm 
Hall of Famer

קודם כל, לא נכון, כי שייר יכול לשחק גם ב 1.
אבל מעבר לזה, זה לא משנה, כי השאלה היא גם איך הם משתלבים עם שחקנים אחרים (למשל פארמר שמשחק בשתי העמדות). ולכן בהחלט יוגב ושייר במידה מסוימת לוקחים אחד את הדקות של השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2011 2:06 am 
Hall of Famer

ראיתי 3-4 משחקים של מכבי השנה עד עכשיו, אני לא חושב שראיתי את שאייר משחק 1, בטח שלא כמוביל כדור בודד בלי פארמר/אוחיון לידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2011 6:49 am 
Hall of Famer

אולי, אבל בדיוק הוא כן שיחק גם ב 1.
וכאמור, זה לא משנה, גם אם הוא 2 טהור, כי בהרכב של שלושה גארדים (או יותר) שבו לפחות שחקן אחד יכול לשחק גם 1 וגם 2, אז אפשר ליצור הרכבים שונים. מתמטית, זה פשוט כמעט ולא משנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2011 10:31 am 
Hall of Famer

אז כמו שכתבתי קודם, בכושר הנוכחי של השחקנים, יותר סביר שכושר טוב של שאייר יקח דקות מבורשטיין, לא מיוגב, מה גם שאולי מתמטית שאייר אמור לקחת דקות מיוגב, אבל מבחינת תפקוד על המגרש זה לא ממש מסתדר. יוגב נותן כרגע למכבי יכולת ניהול משחק שאף אחד במכבי לא נותן (חוץ מפארמר) ולכן, אלא אם כן יהיה שינוי בהמשך העונה, בכל פעם שמכבי תצטרך מנהל משחק על המגרש במקום או ליד פארמר זה יכול להיות רק הוא. בורשטיין לא יכול לנהל משחק ממש, מקסימום להיות מוביל כדור שני וגם זה בערבון מוגבל, אותו הדבר לגבי שאייר, הם שניהם קלעים שיכולים לעזור בהובלת כדור, סט יכולות שונה לגמרי מזה של יוגב ולכן הם מתחרים יותר אחד עם השני ופחות איתו.

ברור שכושר מצויין של שניהם אומר פחות דקות לאוחיון כי אין מה לעשות, בסופו של דבר גם העניין של המתמטיקה תופס וכששחקן נמצא בכושר טוב הוא יקבל את הדקות שלו, אבל ברוב המקרים לדעתי זה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2011 6:39 pm 
Hall of Famer

אההםם, פאפלוקאס, אהממממ

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2011 7:28 pm 
Hall of Famer

מה איתו? כל עוד השביתה באן בי איי בתוקף, הפאפא יבקר ברוב משחקי הליגה כצופה מן המניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: