סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 08, 2024 2:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 8:38 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ביום ראשון עשיתי וי גם על האולם בגני תקוה, סה"כ אולם נחמד, אבל כרגיל נופלים אצלנו בדברים הקטנים שקצת מחשבה על האוהד ביציע יכולה לפתור אותם (מצד שני אוהד שמשלם כסף כדי לראות את הליגה הלא תחרותית שלנו הוא זן נדיר, אז אולי לא שווה להשקיע).
נתחיל בהתחלה, אותו אחד שמוכר כרטיסים הוא גם זה שמחלק הזמנות (ויש הרבה כאלה: קובלסקי ובוסאני, ארבעה כרטיסים לבן שימול ועוד הרבה מעטפות שאינן מסודרות לפי סדר האלף בית) שמשום מה לבעליהן אין תור והם קודמים למי שרוצה לשלם על כרטיס. עוברים פנימה, אין מזנון, רק מכונות - שתיה ומזון שהבעיה העיקרית איתן היא שלא ניתן לשתות שתיה קרה באולם כי מכונה מוציאה בקבוק או פחית (ולא כוס) אותם כמובן לא ניתן להכניס. מתחיל המשחק ומהמקום בו יושב הפראייר הזה שמשלם על כרטיס צריך לזוז כל הזמן כדי לראות את לוחות התוצאות, כי לפני שתלו אותם לא חשבו לעשות זאת בנקודה האידיאלית (קצת למטה) כך שמקסימום צופים יוכלו לראות אותם ויש רמקולים ושאר מכשולים על התקרה שמסתירים).
בקיצור, הבן שלי (6) רצה לבוא איתי, היה לי בזיכרון האולם באור יהודה אז אמרתי לו עזוב, אולם מעאפן, אקח אותך לראשון (האולם הכי נוח להגעה עם ילדים), בסופו של דבר די הופתעתי כי סה"כ האולם די נחמד אבל הבעיה עם המזנון (ילד רוצה לשתות גם תוך כדי משחק ולא מסיים פחית במה שנשאר מההפסקה אחרי שאבא שלא עמד בתור למכונה) ולוח התוצאות מאוד מקשות על הגעה עם ילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 9:37 am 
Hall of Famer

אני אישית שמעתי את המחיר ודי הייתי בהלם. 80 שקל לכרטיס?? שיצאו מהסרט.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 11:05 am 
Junior

הבעיה היא שכל העניין הזה של קהל שמגיע למגרש הוא סוג של נטל מבחינת הקבוצות או במקרה הטוב קישוט לשידור בטלוויזיה.
זה בא לידי ביטוי באלף דרכים ששי תיאר יפה את חלקן. אבל הבעיה היא בתפיסה, לא בסימפטומים.

אגב, באותו בעניין, באופן יוצא דופן הליגה הישראלית לא נפתחה אחרונה (או בין האחרונות) באירופה. ויצא שהיא מתחילה לפני חול המועד, למה לא למנף את זה? למה לא לעשות גם משחקים בצהריים (יאמר לזכותה של המנהלת שהרעיון של משחקי צהריים לא זר לה). בשנים הקודמות גביע הליגה היה משוחק בחול המועד והליגה היתה מתחילה אחרי סוכות, השנה יצא הפוך, אבל לא הוצאנו מזה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 11:05 am 
Junior

הבעיה היא שכל העניין הזה של קהל שמגיע למגרש הוא סוג של נטל מבחינת הקבוצות או במקרה הטוב קישוט לשידור בטלוויזיה.
זה בא לידי ביטוי באלף דרכים ששי תיאר יפה את חלקן. אבל הבעיה היא בתפיסה, לא בסימפטומים.

אגב, באותו בעניין, באופן יוצא דופן הליגה הישראלית לא נפתחה אחרונה (או בין האחרונות) באירופה. ויצא שהיא מתחילה לפני חול המועד, למה לא למנף את זה? למה לא לעשות גם משחקים בצהריים (יאמר לזכותה של המנהלת שהרעיון של משחקי צהריים לא זר לה). בשנים הקודמות גביע הליגה היה משוחק בחול המועד והליגה היתה מתחילה אחרי סוכות, השנה יצא הפוך, אבל לא הוצאנו מזה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 11:49 am 
Sophomore

בגמר הפלייאוף בשנה שעברה נתקלנו באותה בעיה. הם לא רצו לתת לנו להכנס בחזרה מהמחצית ואת ההורים של מתן נאור סירבו להכניס אלא רק אחרי לחץ של הקהל. האולם הוא אולם יפה אבל לא בנוי לאירוח של יותר מ500 אוהדים וגם זה בלי אוהדי יריבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 4:53 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה זה "סירבו"? היו להם כרטיסים?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 6:45 pm 
Junior

הבקעה נתנו לאוהדי חולון רק 200 כרטיסים לקראת המשחק ביום א' והם לא מתכוונים לפתוח את הקופות ביום המשחק. לפי זה אני מבין שלפחות 800 עד 1300 אוהדי הבקעה הולכים לפוצץ את המגרש. או שיש אפשרות אחרת - שחצי אולם יהיה ריק כי אין להם אוהדים והם סתם רוצים למנוע מאוהדי היריבה לראות את הקבוצה שלהם.
הימורים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 7:21 pm 
Senior

לא, פשוט באולם שם יש מקום לאיזה 600 עד 800 צופים בדוחק אז דווקא מאד הגיוני. זה שמוכרים את האולם כאולם עם 1000 או 1500 זה כבר סיפור אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 7:58 pm 
Freshman

לאומית כתב:
הבקעה נתנו לאוהדי חולון רק 200 כרטיסים לקראת המשחק ביום א' והם לא מתכוונים לפתוח את הקופות ביום המשחק. לפי זה אני מבין שלפחות 800 עד 1300 אוהדי הבקעה הולכים לפוצץ את המגרש. או שיש אפשרות אחרת - שחצי אולם יהיה ריק כי אין להם אוהדים והם סתם רוצים למנוע מאוהדי היריבה לראות את הקבוצה שלהם.
הימורים ?

הבקעה הדפיסו 200 כרטיסים למכירה למשחק (לפי הוראות המשטרה), וכולם הועברו לחולון, ככה שאני לא בטוח שאני מבין את הטענות שלך. תקרא מה שקוף ירוק כתב. ואף אחד בטח לא מכר את זה שבאולם יש 1500 מקומות, רק אחרי שיוסיפו שני יציעים מאחורי הסלים אז אולי יהיה בו את המספר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 9:55 pm 
Sophomore

אהוד, המחירון באתר שלכם לא כולל משחקים נגד מכבי חיפה? יש מחיר אחר לאורחים? או במילים אחרות, למה שילמתי 60 ש"ח כשרשום 40?

http://www.habikaa.co.il/BRPortal/br/P1 ... arc=214649

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 10:01 pm 
Freshman

שי, אתה צודק ומדובר בטעות באתר, שביקשתי כי תתוקן. אני כמובן לא קובע את המחירים (וגם אין לי נגיעה לאתר) אז אשמח אם תשלח בבקשה את הסיפור לכתובת:
bc@comsport.co.il.
תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 11:08 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

התותח המפוברק כתב:
אני אישית שמעתי את המחיר ודי הייתי בהלם. 80 שקל לכרטיס?? שיצאו מהסרט.

המחירים היו 60 למבוגר (לא 80), 40 לנוער. זה לא בלתי סביר.
בקופה לא היו מחירים לחיילים. באדיבותו של מוטי אמסלם ניתנה הוראה מאוחרת לקופאי לאפשר לחיילים לרכוש ב 40 גם כן. תודה למוטי ולאנשי הבקעה, ולהבא רצוי שזה יהיה מראש.
כמוכן לא היה מחיר לסטודנטים, המחיר היה כמו למבוגר. באדיבותו של אפי מנהל הבקבוצה של הבקעה איפשרו לאוהדי מכבי חיפה בעלי כרטיס סטודנט לרכוש ב 40. רצוי שזה יהפוך לקבוע ולא רק לאוהדי היריבה בשל בקשה אישית.
סה"כ היה אירוח מאד יפה ואדיב של אנשי הבקעה, האולם נראה טוב, חדר התקשורת מכובד, אגף העיתונאים מסודר, הדובר המקומי עושה עבודה טובה. :o .אמסלם ואפי קשובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 11:42 pm 
Hall of Famer

60 שקל זה גם יותר מדי. רבאק, לליגה הזאת אין ביקוש. אותו אפי המנהל המהולל היה מחלק עשרות כרטיסים לילדים והוריהם בכניסה למשחקים בתקופה שהקבוצה שיחקה בפתח תקווה. כמישהו שכן שילם על כניסה למשחקים באותה עונה, די הרגיז לראות רבים אחרים נכנסים בחינם ומפריעים לך לראות את המשחק.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 11:47 pm 
Freshman

תנקס טל.

I learn from the best :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2011 1:29 am 
Junior

אהוד כתב:
לאומית כתב:
הימורים ?

הבקעה הדפיסו 200 כרטיסים למכירה למשחק (לפי הוראות המשטרה), וכולם הועברו לחולון, ככה שאני לא בטוח שאני מבין את הטענות שלך. תקרא מה שקוף ירוק כתב. ואף אחד בטח לא מכר את זה שבאולם יש 1500 מקומות, רק אחרי שיוסיפו שני יציעים מאחורי הסלים אז אולי יהיה בו את המספר הזה.

על פי אתר המנהלת יש באולם 1,500 מקומות ישיבה. אז תדאגו לתקן מה שכתוב שם.
בכל מקרה נדמה לי שכדי שאולם יעמוד בדרישות המנהלת הוא צריך להכיל 1,000 מקומות, ואם אכן כך נותרנו עם עוד 800 מקומות שאמורים להיות מאוישים על ידי אוהדי הבקעה. אשרי המאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2011 2:00 am 
Freshman

לאומית כתב:
אהוד כתב:
לאומית כתב:
הימורים ?

על פי אתר המנהלת יש באולם 1,500 מקומות ישיבה. אז תדאגו לתקן מה שכתוב שם.
בכל מקרה נדמה לי שכדי שאולם יעמוד בדרישות המנהלת הוא צריך להכיל 1,000 מקומות, ואם אכן כך נותרנו עם עוד 800 מקומות שאמורים להיות מאוישים על ידי אוהדי הבקעה. אשרי המאמין.

אני לא אחראי על מה שכתוב באתר המנהלת (וגם לא על מה שכתוב באתר הבקעה, למען האמת), אבל אשמח לאמץ את המלצתך. אתה גם מוזמן לכתוב להם אם בא לך.
לגבי הערתך השניה, תשאל את המשטרה למה היא מוכנה שרק 200 אוהדים של חולון יכנסו. אף אחד לא אמר שהסיבה להגבלה היא צפיפות מקום כתוצאה מ-800 אוהדי הבקעה שצפוים להדחס ללידר (למרות שנגד חיפה היו יותר מ-600 כך שאחרי ניצחון 800 אוהדים זה לא לגמרי מופרך). ולשאלה שאולי עוד תבוא, לא, אין לי מושג למה היא אישרה דווקא את הכמות הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2011 11:19 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
מה זה "סירבו"? היו להם כרטיסים?

כשיוצאים להפסקה לוקחים לך את הכרטיס ונותנים לך פתק קטן כתום וזה התחליף שלו.
לכולנו היו כרטיסים כאלה ועדיין סירבו לתת לנו להכנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2011 12:50 pm 
Hall of Famer

זה דבר מטומטם בפני עצמו, אבל אני התכוונתי ספציפית להורים של מתן נאור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 1:06 am 
Sophomore

ידוע, הקפצה, אבל אני חייב, בזה עוד לא נתקלתי.
נתתי שטר של 100 וביקשתי כרטיס, קיבלתי עודף של 30 וכרטיס שרשום עליו יציע תחתון, אמרתי שאני רוצה לעליון, החליף לי לכרטיס שרשום עליו יציע עליון אשה/חיל/סטודנט 40 ש"ח (אני לא אף אחד מאלה), ביקשתי עודף, אמר לי אין, קח את זה ושב בעליון. לקחתי בחזרה את ההוא לתחתון.
בכניסה ליציע שחשבתי שהוא התחתון עומד אחד עם וסט של מע"צ, הראתי לו את הכרטיס, שאל אם יש לי צמיד, אמרתי לו שאין לי, אמר שאני לא יכול להיכנס. הראתי לו שרשום על הכרטיס "יציע תחתון" וגם שאלתי איפה זה היציע התחתון, למקרה שהוא לא יודע לקרוא, אמר לי למעלה. מבינים? בנתניה היציע התחתון הוא למעלה. ישבתי למעלה, הסתכלתי שוב על הכרטיס, רשום שורה שתיים, כיסא 34, אבל השורות למעלה מתחילות ב-11. חזרתי להוא עם הוסט, אמרתי לו שהמקום שלי בשורה 2, כנראה שזה בכל זאת למטה. אמר שאני לא יכול לשבת למטה. ביקשתי שיקרא למי שאחראי עליו, אמר שהוא לא יכול. איך לא יכול שאלתי, יש לך קשר ביד. הלכתי לצד השני, אותו סיפור, אבל היו שם עוד כמה אנשים שלא רצו להאמין שהיציע התחתון למעלה. בסוף מתברר שיש קופאי בחוץ שמוכר כרטיסי מבוגר רק ליציע התחתון, ואיזה נער קצת אחרי הכניסה שמחלק צמידים. נשבע לכם שהוא לא היה כשנכנסתי. כ"כ קשה לתת לקופאי גם את המשימה המסובכת של חלוקת צמידים למי שמכרת לו כרטיס ליציע התחתון? או לפחות להעמיד לידו את נער הצמידים? (שדרך אגב אמר שההם עם הוסט דפוקים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 2:07 am 
Hall of Famer

את כותרת הת'רד צריך לשנות.
הכותרת העדכנית היא "קופל את קופל כנסו כנסו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 8:54 am 
Hall of Famer

shay כתב:
ידוע, הקפצה, אבל אני חייב, בזה עוד לא נתקלתי.
נתתי שטר של 100 וביקשתי כרטיס, קיבלתי עודף של 30 וכרטיס שרשום עליו יציע תחתון, אמרתי שאני רוצה לעליון, החליף לי לכרטיס שרשום עליו יציע עליון אשה/חיל/סטודנט 40 ש"ח (אני לא אף אחד מאלה), ביקשתי עודף, אמר לי אין, קח את זה ושב בעליון. לקחתי בחזרה את ההוא לתחתון.
בכניסה ליציע שחשבתי שהוא התחתון עומד אחד עם וסט של מע"צ, הראתי לו את הכרטיס, שאל אם יש לי צמיד, אמרתי לו שאין לי, אמר שאני לא יכול להיכנס. הראתי לו שרשום על הכרטיס "יציע תחתון" וגם שאלתי איפה זה היציע התחתון, למקרה שהוא לא יודע לקרוא, אמר לי למעלה. מבינים? בנתניה היציע התחתון הוא למעלה. ישבתי למעלה, הסתכלתי שוב על הכרטיס, רשום שורה שתיים, כיסא 34, אבל השורות למעלה מתחילות ב-11. חזרתי להוא עם הוסט, אמרתי לו שהמקום שלי בשורה 2, כנראה שזה בכל זאת למטה. אמר שאני לא יכול לשבת למטה. ביקשתי שיקרא למי שאחראי עליו, אמר שהוא לא יכול. איך לא יכול שאלתי, יש לך קשר ביד. הלכתי לצד השני, אותו סיפור, אבל היו שם עוד כמה אנשים שלא רצו להאמין שהיציע התחתון למעלה. בסוף מתברר שיש קופאי בחוץ שמוכר כרטיסי מבוגר רק ליציע התחתון, ואיזה נער קצת אחרי הכניסה שמחלק צמידים. נשבע לכם שהוא לא היה כשנכנסתי. כ"כ קשה לתת לקופאי גם את המשימה המסובכת של חלוקת צמידים למי שמכרת לו כרטיס ליציע התחתון? או לפחות להעמיד לידו את נער הצמידים? (שדרך אגב אמר שההם עם הוסט דפוקים).

סחבק הגיע למשחק הראשון של נתניה העונה כשבאמתחתו מנוי ליציע התחתון שנקנה בכסף מלא. נכנס לאולם, מגיע להוא עם הוסט, אומר לי שאני לא יורד למטה. מראה לו את המנוי שלי, שורה 4 כסא 26. אומר לי תבוא עם צמיד. אני אומר לו איזה צמיד? אומר לי לך תביא צמיד. אני יורד בחזרה למטה, מסתבר שהילד ההוא מחלק צמידים, אבל אין אף אחד שטורח להודיע לך על זה. הוא פשוט עומד בצד, קצת מדבר עם חברים, קצת שם לאנשים צמידים על הידיים. אמרתי לו, למה שלא תעמוד במקום קצת יותר בולט? ליד איזה שולחן עם שלט קטן, משהו? משך בכתפיים. בצדק, זאת לא האחריות שלו, אלא של מנהל הקבוצה.

אה, רגע, שכחתי. מנהל הקבוצה שלנו (במשרה חלקית, בשאר החיים הוא מורה לתלמוד) זה אותו הבחור שרשם את כריסטיאן בארנס הפצוע לרבע גמר הגביע מול חולון, וכך אריק קמפבל לא יכל לשחק (לא שזה היה אסון גדול לאור הכושר של קמפבל כשהגיע ארצה, אבל לא משנה לצורך העניין). הקבוצה שלנו היא זאת שהסקאוט שלה הסיע את ג'רום רנדל הנמלט בלילה לשדה התעופה. כאלה אנחנו, שכונתיים קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 3:05 pm 
Freshman

מתוך עניין ורצון להתייעל, יש כאן מישהו שהיה באולם באשדוד ויש לו הערות לחיוב ולשלילה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 8:19 pm 
Hall of Famer

מנהל הקבוצה חרא בן אדם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 9:56 pm 
Sophomore

הייתי, נהנתי ומאז עברו חודשיים וחצי ולא ראיתי נצחון. לא זוכר שהיה משהו מיוחד שהפריע לי, גם מחיר כרטיס היה די זול ובסה"כ אולם נחמד יש לכם. תבדוק איפה אתם תולים את הדגלים - מנהלת, איגוד, עיריה, ישראל וקבוצה, סה"כ 5 דגלים שבחלק מהאולמות בארץ (גן נר, גני תקוה, חולון) מסתירים את לוח התוצאות לחלק מהיושבים באולם, אני לא זוכר שזה הפריע לי אצלכם, אבל ישבתי די למטה ובד"כ הבעיה היא למי שיושב מהאמצע ומעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 11:46 pm 
Freshman

הדגלים תלויים מעל הספסלים של הקבוצות, מול היציע המרכזי. שני השעונים תלויים מעל היציעים הצדדיים, אין לנו בעיה עם זה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], עופר האדום ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה