סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 1:08 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 12:29 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
ג'אפר, אתה עובד במערכת וואן? :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 12:32 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עוד סמול פורוורד? יש סיכוי שה-GM של אטלנטה הוקס הסתנן להנהלת מכבי?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 9:57 pm 
Hall of Famer

מצ'באן לפרטיזן:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4136693,00.html

החתמה של כספי תהיה לדעתי טעות בסיטואציה הנוכחית. בלי קשר לשביתת האן בי איי, מכבי צריכה גארד ולא עוד סמול פורוורד, גם אם כספי יכול להוסיף לה. הבעיה במקרה הזה היא שמכבי עוד עלולה לעשות את מה שעשתה לאורך שנים רבות - להחתים שחקן רק בשביל שהוא לא ישחק בקבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2011 10:09 pm 
Senior

מקווה שמכבי לא תתעסק עם כספי ותסגור עם לאנגפורד שתפור על הקבוצה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2011 1:48 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

shachaf78 כתב:
מקווה שמכבי לא תתעסק עם כספי ותסגור עם לאנגפורד שתפור על הקבוצה הנוכחית.

שמעתי שלנגפורד מתקרב להלפרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2011 2:03 am 
Freshman

כמה תהיות על לנגפורד ומכבי אם יורשה לי:

1:לא ראיתי הרבה את לנגפורד אך לדעתי מדובר על גרסה שמאלית ומשודרגת של דווין סמית' האם זה באמת מה שמכבי צריכה?.

2:לנגפורד האריך בקיץ האחרון את חוזהו בחימקי ב4 שנים, אני לא יודע מה הדעה הרווחת על המצב ברוסיה אבל תאמינו לי מאוד קשה לשכנע שחקן להישאר באותו מקום 4 שנים בייחוד שהוא אחרי עונה מוצלחת בייחוד שמדובר על אמריקאי בייחוד שמדובר על אמריקאי שחום עור(אין גזענות מדובר בדר"כ על העניינים של ה"הוד" שמגיעים מבית אופי הסתגלות לתרבות וכו') בייחוד ששינת מאמן ועוד יותר בייחוד שמדובר על רוסיה הקפואה ששחקנים לא מתים ללכת לשם, אז מה גורם לשחקן לחתום על חוזה כזה? כמובן כסף והמון, אז מה גורם לשחקן להפר חוזה כזה? אממ.... ייתכן שלא מדובר על השחקן עצמו אולי הקבוצה ואם כן למה שהקבוצה תפר את החוזה הזה בידיעה שמיליונים יילכו על כלום? אלא אם כן הוא עבר על אחד הסעיפים בחוזה שמאפשר זריקה מוקדמת או לחתוך אותו או עשה מעשה שבל יעשה ואני מניח שאפשר לתאר שלא מדובר על עניינים פעוטים ובוא ניתן לדימיון לזרום...

3: לנגפורד נפצע ברגלו בקיץ ולא התאמן כלל(זה באחריות של מקור א.א) האם הוא בכושר? שוב לט'ס גט רדי טו ראמבל בנושא ונתחבט ועדיין אני לא בטוח שזאת הסיבה שבגינה החוזה שלו הופר...

ועוד דבר שימו לב לציוץ של לנגפורד(נא מאנשים המעתיקים מפה ידיעות לכתוב קרדיט לפורום)
maybe so guys, but NOBODY from the front office has called to tell me about it... #waiting בהקשר להבהרה שמאצב'ן עזב ויש למכבי כסף בשבילו להזכירכם הוא שיחק עם עוקביו משחק גלו לאיזו קבוצה אני הולך ואמר לאחד האוהדים הישראלים תשאל את מזרחי לא נראה כל כך קרוב פתאום.

תודה על הקריאה חברים וחברות.
אגב קרדיט לאודי היקר על מציאת אחותו החרדית האובדת של לנגפורד שחגגה אתמול יום הולדת:
http://www.safsal.co.il/hplayer.aspx?id=32423
ייתכן כי בכלל מכבי עלו על דבר גדול יותר וכי קית' הו בכלל יהודי צדיק נסתר שיחזק עוד את ההיררכיה הג'אויש אמריקאית בקבוצה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2011 11:06 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

אגב, אם כבר מדברים על טוויטר, לנגפורד צייץ' בתשובה לשאלת אחד הגולשים:

More than a week ago you said that your signing in a new team is "very close". What is going on?
@keith_langford: lol, ur right, but it won't be long from now...be patient my friend...
Any chance it's Maccabi?
@keith langford definitely a chance...
So when are you going to sign? We need you on Thursday...
lol, ask Misrahi... keith langford

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2011 2:07 pm 
Junior

netaneldhad כתב:
כמה תהיות על לנגפורד ומכבי אם יורשה לי:

1:לא ראיתי הרבה את לנגפורד אך לדעתי מדובר על גרסה שמאלית ומשודרגת של דווין סמית' האם זה באמת מה שמכבי צריכה?.

2:לנגפורד האריך בקיץ האחרון את חוזהו בחימקי ב4 שנים, אני לא יודע מה הדעה הרווחת על המצב ברוסיה אבל תאמינו לי מאוד קשה לשכנע שחקן להישאר באותו מקום 4 שנים בייחוד שהוא אחרי עונה מוצלחת בייחוד שמדובר על אמריקאי בייחוד שמדובר על אמריקאי שחום עור(אין גזענות מדובר בדר"כ על העניינים של ה"הוד" שמגיעים מבית אופי הסתגלות לתרבות וכו') בייחוד ששינת מאמן ועוד יותר בייחוד שמדובר על רוסיה הקפואה ששחקנים לא מתים ללכת לשם, אז מה גורם לשחקן לחתום על חוזה כזה? כמובן כסף והמון, אז מה גורם לשחקן להפר חוזה כזה? אממ.... ייתכן שלא מדובר על השחקן עצמו אולי הקבוצה ואם כן למה שהקבוצה תפר את החוזה הזה בידיעה שמיליונים יילכו על כלום? אלא אם כן הוא עבר על אחד הסעיפים בחוזה שמאפשר זריקה מוקדמת או לחתוך אותו או עשה מעשה שבל יעשה ואני מניח שאפשר לתאר שלא מדובר על עניינים פעוטים ובוא ניתן לדימיון לזרום...

3: לנגפורד נפצע ברגלו בקיץ ולא התאמן כלל(זה באחריות של מקור א.א) האם הוא בכושר? שוב לט'ס גט רדי טו ראמבל בנושא ונתחבט ועדיין אני לא בטוח שזאת הסיבה שבגינה החוזה שלו הופר...

ועוד דבר שימו לב לציוץ של לנגפורד(נא מאנשים המעתיקים מפה ידיעות לכתוב קרדיט לפורום)
maybe so guys, but NOBODY from the front office has called to tell me about it... #waiting בהקשר להבהרה שמאצב'ן עזב ויש למכבי כסף בשבילו להזכירכם הוא שיחק עם עוקביו משחק גלו לאיזו קבוצה אני הולך ואמר לאחד האוהדים הישראלים תשאל את מזרחי לא נראה כל כך קרוב פתאום.

תודה על הקריאה חברים וחברות.
אגב קרדיט לאודי היקר על מציאת אחותו החרדית האובדת של לנגפורד שחגגה אתמול יום הולדת:
http://www.safsal.co.il/hplayer.aspx?id=32423
ייתכן כי בכלל מכבי עלו על דבר גדול יותר וכי קית' הו בכלל יהודי צדיק נסתר שיחזק עוד את ההיררכיה הג'אויש אמריקאית בקבוצה..

זה לא בעברית מה שרשמת נכון?
אני לא מוצא הרבה דומה בין סמית' ללאנגפורד.
לאנגפורד נמוך יותר מסמית' ושולט בכדור הרבה יותר טוב. בניגוד לסמית', שבד"כ שהוא מוריד כדור לריצפה זה בכדי לסדר לעצמו אפשרות זריקה נוחה יותר, לאנגפורד מגיע הרבה יותר קרוב לאזור הטבעת לאחר הקפצה. העמדה שלו היא 2. באחד הדיונים עליו עוד לאחר העונה המצוינת באיטליה והגישושים ברוסיה, ניסו בפורום להשתשע עם האפשרות שלו לשחק בתור פוינט או לכל הפחות קומבו גארד, לא זוכר עד כמה הייתה הסכמה על זה.
עוד מוקדם לקבוע לגבי הקליעה של סמית' ובטח כשעוד לא פגש קבוצה ברמת יורוליג, אבל הקליעה של לאנגפורד לטעמי הרבה פחות יציבה ומשמשת בעבורו אופציה שניה להורדת כדור לרצפה ויצירת מצב לעצמו. עוד דבר שאין למכבי בהרכב הנוכחי בפרט לפארמר, שחקן שמוריד כדור לרצפה ויכול לייצר לעצמו את המשחק ובעיקר לעשות את זה תוך איום ממשי על הטבעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2011 3:46 pm 
Sophomore

גם יוגב מהווה איום רציני לטבעת הסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2011 4:00 pm 
מנהל פורום

אוחיון דווקא קלע לא בצ'אנס, לא בדקתי סטטיסטיקות, אבל באדריאטית (אותו הרכב כמו ביורוליג) אחרי 3 משחקים הבחור עם 21 דקות למשחק 38 אחוז מהשדה ו33 אחוז מהעונשין, אם ימשיך לקבל את אותה כמות דקות בהמשך, נראה את השומרים שלו באים לעזרה על אחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2011 4:03 pm 
Junior

לא היתה הסכמה. לנגפורד הוא לא פוינט גארד בשום קונסטלציה למרות שהוא בהחלט 2 כמו שנכתב כאן ולא 2-3 כמו סמית'. למרות שהוא קלעי טוב (יותר טוב מסמית', לפחות לפי השנים האחרונות שלו - אבל בכושר הנוכחי של סמית' קשה לדעת) הגו-טו מוב שלו זאת ללא ספק החדירה לסל. אני השוויתי אותו לא פעם כאן למאנו ג'ינובילי. כן, כן. לא באותה רמה של כישרון כמובן אבל יש לו את המובים החתוליים בכניסות לסל, וכמובן הוא שמאלי מה שלא מזיק להשוואה הזאת.

אני עדיין חושב שמכבי צריכה לחכות ולא למהר להחתים גארד נוסף. אוחיון (עם כל הצניעות, בדיוק כמו שחשבתי) מקבל קרדיט ובסך הכל נראה ממש לא רע עד עכשיו. אין ספק שיצא מהעונה הזאת שחקן אחר לגמרי. האם זה מספיק לדרישות של מכבי? כנראה שלא, אבל בנתיים הקבוצה רצה טוב וכל עוד ג'ורדן פרמאר כאן אין צורך קריטי בחיזוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2011 4:18 pm 
Junior

דייבי ג'ונס כתב:
לא היתה הסכמה. לנגפורד הוא לא פוינט גארד בשום קונסטלציה למרות שהוא בהחלט 2 כמו שנכתב כאן ולא 2-3 כמו סמית'. למרות שהוא קלעי טוב (יותר טוב מסמית', לפחות לפי השנים האחרונות שלו - אבל בכושר הנוכחי של סמית' קשה לדעת) הגו-טו מוב שלו זאת ללא ספק החדירה לסל. אני השוויתי אותו לא פעם כאן למאנו ג'ינובילי. כן, כן. לא באותה רמה של כישרון כמובן אבל יש לו את המובים החתוליים בכניסות לסל, וכמובן הוא שמאלי מה שלא מזיק להשוואה הזאת.

אני עדיין חושב שמכבי צריכה לחכות ולא למהר להחתים גארד נוסף. אוחיון (עם כל הצניעות, בדיוק כמו שחשבתי) מקבל קרדיט ובסך הכל נראה ממש לא רע עד עכשיו. אין ספק שיצא מהעונה הזאת שחקן אחר לגמרי. האם זה מספיק לדרישות של מכבי? כנראה שלא, אבל בנתיים הקבוצה רצה טוב וכל עוד ג'ורדן פרמאר כאן אין צורך קריטי בחיזוק.

אם אתה מדבר ברמת הליגה והאדריאטית אני כנראה אסכים איתך, שם שמה של מכבי הולך לפניה והכול נראה אפילו יותר קל ממה שמתארים. אתה יכול להשתעשע עם אוחיון באיזה עמדה שבא לך ובציוות גם איזה שבא לך. ביורוליג לא יהיו את הפריוולגיות האלו ואת ההחטאות בשניות האחרונות של אוחין לאחר מהלכים קבוצתיים יפייפיים, שמתקבלים בליגה ובצ'אנס בחיוך חצי חמוץ, ביורוליג לא יתקבלו לא בחיוך ולא בחמוץ.
לא צריך לנחש הרבה בשביל להבין שאני לא מחסדיו. מה לעשות, לא רואה אותו גובר על שומר כלשהו ביורוליג בכדרור, מספיק זריז או אתלטי לקחת אותו בהגנה וגם לא כזה שהמשחק הפיק אנד רול יכול להניב משהו ברמה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2011 4:38 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אוריאל, אני מהמר שמיכאל היה ציני ולא סתם בחר בניסוח הזה (פרפראזה על "לשבור את הטבעת" או משהו כזה). יפתיע אותי מאוד אם הוא לפתע גילה באוחיון יכולות התקפיות עלומות שעד כה נעדרו מעיניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2011 4:47 pm 
מנהל פורום

ברור נו, אני המשכתי ת'קו שלו, מכיר את מיכאל מספיק זמן

אבל, תודה בכל אופן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2011 5:04 pm 
Junior

אתה שוב עונה לי במיקרו ואני מדבר על מאקרו. כן, יוגב אוחיון לא מסוגל לשים סל ברמת יורוליג (נניח). בסדר.

לא היית איתנו ב3-4 שנים האחרונות באירופה? ואני בכוונה לא הולך יותר רחוק. כדי להצליח ביורוליג, יודע מה - כדי לזכות ביורוליג, אתה לא צריך לבנות קבוצה בלי חסרונות. גם לקבוצות גדולות ממכבי יש שחקנים שלא תורמים הרבה התקפית. מילאנו שתשחק מול מכבי ביום חמישי נחשבת (בצדק) לאחת המוכשרות בליגה השנה וגם הם מחזיקים שחקנים כמו ג'יאקטי (מחליף ראשון לגארדים), חד-משמעית שחקן פחות מוכשר מאוחיון.

יש למכבי קבוצה מאומנת ומתואמת שרצה טוב ביחד. יש לה גם את פאפאלוקאס שלא שיחק בליגה ויתרום לה לא מעט ביורוליג. יש לה משחק פנים נהדר וקליעה יוצאת מן הכלל מבחוץ. אז יש לה גם שחקן חמישייה בעמדה 2 שלא מאיים על הסל יותר מדי, ומצד שני הוא שומר טוב שמתאים להגנת הלחץ ובהתקפה ממעט לעשות טעויות ויודע לנתב את המשחק של הקבוצה אל השחקנים הנכונים.

שנה שעברה היתה הפאניקה על ג'רמי פארגו (רוקי ביורוליג, לא יכול להיות שבונים עליו כשחקן חמישייה), לפני 5 שנים זה היה הסיפור עם ליאור אליהו. חלאס. כל עוד הקבוצה משחקת טוב ונראית טוב (גם אם זה מול קונוסים) צריך לתת לדיוויד את הקרדיט שאולי הוא באמת יודע מה הוא עושה. נדבר על חיזוק כשהקבוצה באמת תראה שהיא צריכה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2011 8:04 pm 
Junior

דייבי ג'ונס כתב:
אתה שוב עונה לי במיקרו ואני מדבר על מאקרו. כן, יוגב אוחיון לא מסוגל לשים סל ברמת יורוליג (נניח). בסדר.

לא היית איתנו ב3-4 שנים האחרונות באירופה? ואני בכוונה לא הולך יותר רחוק. כדי להצליח ביורוליג, יודע מה - כדי לזכות ביורוליג, אתה לא צריך לבנות קבוצה בלי חסרונות. גם לקבוצות גדולות ממכבי יש שחקנים שלא תורמים הרבה התקפית. מילאנו שתשחק מול מכבי ביום חמישי נחשבת (בצדק) לאחת המוכשרות בליגה השנה וגם הם מחזיקים שחקנים כמו ג'יאקטי (מחליף ראשון לגארדים), חד-משמעית שחקן פחות מוכשר מאוחיון.

יש למכבי קבוצה מאומנת ומתואמת שרצה טוב ביחד. יש לה גם את פאפאלוקאס שלא שיחק בליגה ויתרום לה לא מעט ביורוליג. יש לה משחק פנים נהדר וקליעה יוצאת מן הכלל מבחוץ. אז יש לה גם שחקן חמישייה בעמדה 2 שלא מאיים על הסל יותר מדי, ומצד שני הוא שומר טוב שמתאים להגנת הלחץ ובהתקפה ממעט לעשות טעויות ויודע לנתב את המשחק של הקבוצה אל השחקנים הנכונים.

שנה שעברה היתה הפאניקה על ג'רמי פארגו (רוקי ביורוליג, לא יכול להיות שבונים עליו כשחקן חמישייה), לפני 5 שנים זה היה הסיפור עם ליאור אליהו. חלאס. כל עוד הקבוצה משחקת טוב ונראית טוב (גם אם זה מול קונוסים) צריך לתת לדיוויד את הקרדיט שאולי הוא באמת יודע מה הוא עושה. נדבר על חיזוק כשהקבוצה באמת תראה שהיא צריכה את זה.

מחכה לרגע שבו הרעיון זה שאוחיון יכול לשמור על גארדים זריזיים ואתלטיים וכמו-כן לקחת חלק מרכזי בהגנת הלחץ של מכבי יתפוצץ לכם בפנים.
זה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2011 9:03 pm 
Junior

כדורסל זה משחק קבוצתי. על מי יוגב אוחיון מסוגל לשמור וכמה זה רלוונטי, אבל פחות.

כרגע מכבי כקבוצה משחקת כדורסל טוב. לא מבין את הנטייה הזאת להאדיר כל רכש פוטנציאלי על חשבון השחקנים הקיימים, משל מכבי הרכיבה קבוצת נוער וזקוקה נואשות לחיזוק כדי לשרוד בליגה. הסגל הזה הוא מהמוכשרים (והיקרים) באירופה. קצת פרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2011 10:36 pm 
מנהל פורום

בכל המשחקים שראיתי עד עכשיו ממכבי, יוגב לא מוריד את הרמה של החמישיה שהוא משחק בה, מוסר מצויין, יש למכבי מספיק שחקנים שיאיימו על הסל ואם משאירים אותו ממש לבד הוא גם פוגע.
ביורקאפ בשנתיים האחרונות ראיתי את הבחור משתק רכזי ברמה הגבוה של אירופה, כולל ולנסיה, קזאן גאלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 20, 2011 8:00 pm 
Freshman

מכבי-ארמאני - איפה יש שידור איכותי למשחק באינטרנט לאמריקאים שבינינו?

התבונן בכוח הבנתך, גלה את הדברים הידועים לך מכבר

ותמצא את הדרך לעוף."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 20, 2011 9:12 pm 
Sophomore

http://livetv.ru/en/eventinfo/91641_milan_maccabi_t_a/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 20, 2011 9:38 pm 
מנהל פורום

על האכזבה עד כה בקבוצה מפאפאלוקס:

http://sports.walla.co.il/?w=//1869725

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 20, 2011 9:59 pm 
Hall of Famer

הנגריה נפתחה באופן רשמי, עם אוחיון וסמית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 20, 2011 10:45 pm 
Sophomore

דווקא סמית' סביר, אבל אוחיון ובורשטיין ביחד זה כאב לעיינים, הSG זועק לשמיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 8:25 pm 
Hall of Famer

הס.גארד המוכשר קיט לאנגפורד(אשתקד בחימקי) סגר לעונה אחת במכבי ת'א
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 08980.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 9:01 pm 
Senior

טוב, החמישייה הנוכחית של מכבי היא בין המוכשרות באירופה. ללאנגפורד יקח זמן להתאקלם ולחזור לכושר אבל כשזה יקרה הוא מהשוטינג גארדים הטובים ביבשת. על סופו לא צריך להרחיב וכנ''ל פארמר. מה ליאור שווה ראינו אתמול. לאור איך שסיינה נראתה אתמול אני חושב שמכבי בהחלט מהפייבוריטיות להגיע לפיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], uriel17 ו 110 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: