netaneldhad כתב:
כמה תהיות על לנגפורד ומכבי אם יורשה לי:
1:לא ראיתי הרבה את לנגפורד אך לדעתי מדובר על גרסה שמאלית ומשודרגת של דווין סמית' האם זה באמת מה שמכבי צריכה?.
2:לנגפורד האריך בקיץ האחרון את חוזהו בחימקי ב4 שנים, אני לא יודע מה הדעה הרווחת על המצב ברוסיה אבל תאמינו לי מאוד קשה לשכנע שחקן להישאר באותו מקום 4 שנים בייחוד שהוא אחרי עונה מוצלחת בייחוד שמדובר על אמריקאי בייחוד שמדובר על אמריקאי שחום עור(אין גזענות מדובר בדר"כ על העניינים של ה"הוד" שמגיעים מבית אופי הסתגלות לתרבות וכו') בייחוד ששינת מאמן ועוד יותר בייחוד שמדובר על רוסיה הקפואה ששחקנים לא מתים ללכת לשם, אז מה גורם לשחקן לחתום על חוזה כזה? כמובן כסף והמון, אז מה גורם לשחקן להפר חוזה כזה? אממ.... ייתכן שלא מדובר על השחקן עצמו אולי הקבוצה ואם כן למה שהקבוצה תפר את החוזה הזה בידיעה שמיליונים יילכו על כלום? אלא אם כן הוא עבר על אחד הסעיפים בחוזה שמאפשר זריקה מוקדמת או לחתוך אותו או עשה מעשה שבל יעשה ואני מניח שאפשר לתאר שלא מדובר על עניינים פעוטים ובוא ניתן לדימיון לזרום...
3: לנגפורד נפצע ברגלו בקיץ ולא התאמן כלל(זה באחריות של מקור א.א) האם הוא בכושר? שוב לט'ס גט רדי טו ראמבל בנושא ונתחבט ועדיין אני לא בטוח שזאת הסיבה שבגינה החוזה שלו הופר...
ועוד דבר שימו לב לציוץ של לנגפורד(נא מאנשים המעתיקים מפה ידיעות לכתוב קרדיט לפורום)
maybe so guys, but NOBODY from the front office has called to tell me about it... #waiting בהקשר להבהרה שמאצב'ן עזב ויש למכבי כסף בשבילו להזכירכם הוא שיחק עם עוקביו משחק גלו לאיזו קבוצה אני הולך ואמר לאחד האוהדים הישראלים תשאל את מזרחי לא נראה כל כך קרוב פתאום.
תודה על הקריאה חברים וחברות.
אגב קרדיט לאודי היקר על מציאת אחותו החרדית האובדת של לנגפורד שחגגה אתמול יום הולדת:
http://www.safsal.co.il/hplayer.aspx?id=32423ייתכן כי בכלל מכבי עלו על דבר גדול יותר וכי קית' הו בכלל יהודי צדיק נסתר שיחזק עוד את ההיררכיה הג'אויש אמריקאית בקבוצה..
זה לא בעברית מה שרשמת נכון?
אני לא מוצא הרבה דומה בין סמית' ללאנגפורד.
לאנגפורד נמוך יותר מסמית' ושולט בכדור הרבה יותר טוב. בניגוד לסמית', שבד"כ שהוא מוריד כדור לריצפה זה בכדי לסדר לעצמו אפשרות זריקה נוחה יותר, לאנגפורד מגיע הרבה יותר קרוב לאזור הטבעת לאחר הקפצה. העמדה שלו היא 2. באחד הדיונים עליו עוד לאחר העונה המצוינת באיטליה והגישושים ברוסיה, ניסו בפורום להשתשע עם האפשרות שלו לשחק בתור פוינט או לכל הפחות קומבו גארד, לא זוכר עד כמה הייתה הסכמה על זה.
עוד מוקדם לקבוע לגבי הקליעה של סמית' ובטח כשעוד לא פגש קבוצה ברמת יורוליג, אבל הקליעה של לאנגפורד לטעמי הרבה פחות יציבה ומשמשת בעבורו אופציה שניה להורדת כדור לרצפה ויצירת מצב לעצמו. עוד דבר שאין למכבי בהרכב הנוכחי בפרט לפארמר, שחקן שמוריד כדור לרצפה ויכול לייצר לעצמו את המשחק ובעיקר לעשות את זה תוך איום ממשי על הטבעת.