סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 7:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הראשון ללכת
הודעהפורסם: א' אוקטובר 30, 2011 11:45 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אמנם העובדה שאין ירידות השנה קצת מוציאה את העוקץ מהעניין, אבל עדיין זה ידוע וברור שיהיו מאמנים העונה שלא יסיימו את הקדנציה. השאלה כמובן היא מי הראשון שיתעופף לו למחוזות מאושרים יותר. אגרתי ואספתי 5 מועמדים לגיטימיים (כן, חצי ליגה, כבר אחרי 3 מחזורים) ואפרט פה למה יקחו מהם את המפתחות ומדוע זה לא יקרה.

עודד קטש (הפועל ירושלים)

הביתה ויפה שעה אחת קודם: החשוד המיידי. לא נראה לי שאף אחד יופתע אם בעיתון מחר בבוקר נראה תמונה של עודד עם פנים נפולות וציטוט על חיבור וקבוצה או משהו בסגנון וכמה שהוא מצטער שהעסק לא התרומם ואולי ידיעה על כך שדני כהן נטל את המושכות (אם הוא מביא זרים, למה שגם לא יפיק מהם את מה שהוא ראה בהם). לא מדובר רק על 3 משחקי נפל, לא מדובר רק על הגנה לא קיימת (ועוד בפעם הראשונה בקריירה שלו שהוא דיבר על קבוצה הגנתית, כנראה עדיף שקטש לא יקדיש תשומת לב להגנה) ואפילו לא על האווירה הלחוצה שמשדרת ההנהלה והאוהדים. התקופה הרעה של קטש וירושלים החלה אי שם באמצע העונה הקודמת ולא נראה שהיא נגמרת.

לא כעת ולמה בדיוק: לא נעים לי להגיד זאת, אבל אלי סהר צודק. אין מחליף ראוי באופק. ירושלים לא יסתפקו באיזה יעקב ג'ינו ואני לא חושב שגדי קידר פנוי. בשל מחסור במחליף ראוי קטש יקבל עוד צ'אנס לתקן את מסלול הספינה המג'עג'עת.

רועי חגאי (בני השרון)

הביתה ויפה שעה אחת קודם: גם לפני ה-40 הפרש מול חולוניה המצב של חגאי לא היה ורוד בוהק. יכולת חלשה מתחילת השנה ותחושה שכל אחד בקבוצה כטוב בעיניו יעשה (עודד קטש מניד את הראש בהסכמה). התוספת של היקסון הרימה ציפיות לא גבוהות ועוד מחזור או שניים כאלו לא יתקבלו בעין יפה על ידי אקוניס, שחשוב לו השם הטוב שלו והסטיגמה של אשף הזרים.

לא כעת ולמה בדיוק: בבני השרון לא נוהגים להחליף מאמנים ואם תשבו עם ראשי הקבוצה תצליחו לשמוע השתלחויות אחת או אלף על מאמן או יותר שסיים למרות זאת קדנציה שלמה בשרון. הכסף בדוחק ולשלם לשני מאמנים זה לוקסוס מוגזם (בעיקר כשאת הכסף אפשר להוציא על הבאת ווייד בעסקת המאה או לפחות את הזר המצטיין של הליגה האיסלנדית) ביחוד כשלא יורדים ליגה.

מיקיי גורקה (מכבי חיפה)

הביתה ויפה שעה אחת קודם: אם יש בעל בית שיכול בעונה כזאת להתחיל בחילופי מאמנים זהו ג'ף רוזן. למען האמת הניצחון על הגלבוע נתן ארכה למיקי גורקה, כשאני מהמר שעם עוד הפסד, גורקה כבר היה נרשם לג'ובנט, רק בשביל להיות בטוח. בקבוצה של משוגעים, צריך מישהו עם סמכות ומעמד בשביל להשתלט ולא ברור עם גורקה הוא באמת האדם המתאים.

לא כעת ולמה בדיוק: נראה שרוזן באמת מחבב את גורקה ואם אלעד חסין קיבל צ'אנס ועוד צ'אנס, אז למה שגורקה יהיה שונה. יכול להיות שגורקה יפוטר השנה, לא ראינו עילוי בפעולה בתקופת האימון שלו, אבל סביר להניח שזה יקרה רק מאוחר יותר ומישהו כבר יספיק לדבר על כך שהוא הולך לנוח מכל הלחץ של אימוחן בליגת העל.

דני פרנקו (ברק נתניה)

הביתה ויפה שעה אחת קודם:בהנחה שיפסיד מול מכבי, מדובר בפתיחה לא טובה, כשמחכה לו עוד בהמשך ירושלים פצועה ונואשת ומשחק חוץ מול חיפה. מול פרנקו עומדות השנתיים המוצלחות של אלפסי לרועץ ושם של מאמן מצויין, שאמור להביא תוצאות טובות יותר. סגל שנראה לעיני כחלש בליגה.

לא כעת ולמה בדיוק: פרנקו עם שם של מאמן מצויין ויקבל את הצ'אנס גם אם הפתיחה תהיה מזעזעת. כמובן העובדה שאין ירידות ושהכסף לא שופע בכיסיהם של פרנסי נתניה ימנעו פיטורין של פרנקו.

ליאור ליובין (גלבוע)

הביתה ויפה שעה אחת קודם: מפתיע קצת לדבר על ליובין אחרי העונה שעברה, אבל נראה שהעונה הגלבוע פשוט לא בנויה טוב. אין רכז, אין שחקנים יוצרים ברמה משובחת ואין ישראלים מובילים (למרות שיבזורי מתקדם מאד ואני מעריך אותו). ליובין למען האמת לא הראה לי בעונה הקודמת איזה משהו מיוחד בתור מאמן ונהנה לטעמי מסגל מוצלח מאד, שהעונה כאמור לא קיים.

לא כעת ולמה בדיוק: בגליל יש סבלנות ויש גם אהבה לליובין. העונה הקודמת תעמוד לזכותו של ליובין ובעיקר העובדה שלא באמת יורדים ואליפות כפי הנראה אף אחד לא ייקח ממכבי.בעונה אחרת אולי, אבל העונה זה ממש לונג שוט אמיתי, רק רציתי לדבר על מספר יפה ועגול ולכן ליובין הוא האיש החמישי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הראשון ללכת
הודעהפורסם: א' אוקטובר 30, 2011 11:52 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ליובין לא צריך להיות ברשימה הזו. לדעתי השנה שעברה, שבה פיניש מגוחך של איזה חמישה משחקים הפך אותו מכישלון לגאון, תגרום לגליל ללכת איתו עד הסוף ולהניח שהכי הרבה יביאו שוב איזה זר בדקה ה-90. גם פרנקו לא ברור למה הוא שם, מה גם שהעונה הקודמת של אלפסי ממש לא נחשבת מוצלחת.

לדעתי הזדרזת לכתוב את הפוסט המושקע הזה כי עד סוף השבוע הוא כבר לא יהיה רלוונטי. השאלה היחידה היא באיזה יום קטש יתפטר (או "יתפטר" או יפוטר או יתפוטר) ואם זה יקרה כבר הלילה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 12:00 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה תלוי אם יש הלילה ביליארד או לא. אם החברים יבריזו יתפנה לו זמן ואולי הוא יתפטר הלילה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 12:05 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יפתיע אותי מאוד אם קטש משחק סנוקר עם דני כהן ושאר החברה. ואין לי ספק שאיתם הוא ייפגש הלילה. השאלה היותר מעניינת היא האם החבורה האימפוטנטית (כולל קטש) שמנהלת את הפועל תצליח להגיע למסקנה המתבקשת כבר עכשיו או שהם ישתעשעו בה כמו בעניין גרונפלד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 12:16 am 
Hall of Famer

נתחיל באלה שאין סיכוי שיילכו: חגאי ופרנקו. חגאי, אני מניח, הוא מאמן בשקל תשעים שמתאים פיקס לקונספט של רקנאטי ואקוניס לעונת סתלבט בחסות מטריית ה"אין ירידות". אין לקבוצה אוהדים שעושים רעש (סליחה shmueliki), אין ממנה ציפיות ואין סיבה לפטר מאמן זול וצייתן. המקרה של פרנקו גרוע יותר (ואני אובייקטיבי...): מנהלי נתניה הביאו אותו כי הם נורא-נורא רוצים להרגיש חלק מביצת הכדורסל הארצית. קשה לתאר את הפרובינציאליות שמוליכה את האנשים מישורון, ושבגינה הם יילכו בכל מחיר על איזה פרנקו "מתוקשר" שיתגלח עליהם ולא על אחד מהמאמנים הנתנייתים שקיימים בשוק (לא שיש עילויים, אבל אני לגמרי מעדיף את בלינקו או את קרמר המקומיים על הקווים ולא אחד שמגיע רק כי הוא מה"מרכז").

אני גם לא דואג עבור מיקי גורקה. הוא הגיע אחרי הכשלונות המדהדים של מרבית העונה שעברה, ייצב את הספינה, נשאר לויאלי למערכת והקבוצה שלו ממש לא נראית רע במיוחד. ליובין? מצב פחות טוב מגורקה, אבל עדיין לא צריך להכין את קופת הפיצויים. אני מסכים עם ראובן שרוב העונה שעברה שלו היה גרועה, ותחילת העונה הנוכחית מזכירה חלקים נרחבים ממנה. אבל ההישג של העונה שעברה עומד לזכותו ואני מניח שהיחסים שלו עם המערכת די טובים.

בעצם, נשארנו עם האחד והיחיד: קטש. ההימור הכי קל בישראל בימים אלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 12:44 am 
Sophomore

מה בלינקו או קרמר עשו יותר מפרנקו שהם צריכים לקבל קבוצה בליגה הבכירה? פרנקו חתום על כשלונות אבל גם על קבוצה שהוציאה מעצמה פעמיים יותר ממה שציפו ממנה ולזה כנראה מכוונים בנתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 12:51 am 
Hall of Famer

הם לא עשו יותר, הם פשוט נתנייתים ומחוברים בעבותות לסצנת הכדורסל המקומית. לתפישתי, בליגת הכדורסל נטולת התחרותיות והסיכוי שלנו, יש לאמוציונליות ולקהילתיות (האמיתית, לא המבוימת סטייל המנהלת) מקום שצריך לכבד ולטפח. כמה שיותר שחקני בית/שחקנים מהאיזור, כמה שיותר מאמנים מהאיזור. הרי עם התקציב הזה לא נעשה שום דבר עם פרנקו וגם לא עם דיוויד בלאט (שיש לו דווקא זיקה נתנייתית...), אז לפחות בואו ניתן לאנשים המקומיים לקבל את הבמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 2:38 am 
Senior

לדעתי לא רק שהזדרזת לכתוב את התרד הזה הוא בכלל לא רלוונטי.

מכל הליגה לטעמי יש רק 2 מאמנים שיש סיכוי כלשהו שלא יגמרו את העונה. קטש שכנראה יפוטר בשלב כזה או אחר. וגורקה שזה תלוי לחלוטין בקריזה של ג'ף רוזן אבל לדעתי רוב הסיכוי שהוא דווקא יגמור את העונה גם מכיוון שיש לנו קבוצה נחמדה מאד (פסיכית אבל נחמדה) שמתאימה מאד למה שג'ף רוצה לראות (ככה נראה לי) מהקבוצה השנה בשנה יחסית פיננסית עד החזרה לרוממה, ואני לא חושב שנכנס לסידרה של הפסדים כמו בשנה שעברה. וגם מכיוון שהרבה דברים אפשר להגיד על ג'ף אבל דווקא יש לו המון אורך רוח למאמנים שהוא מאמין בהם וגורקה עושה רושם של כזה. גם את חסין ואת נאווי לקח לו המון המון זמן עד שהוא שלח אותם הביתה וזה למרות תקציב ענק וקבוצה שלא תפקדה.

כל שאר המאמנים לטעמי לא יהיו בסיכון בשום שלב בליגה. נראה לי שממש ממש לא מפנימים בקהל ובתקשורת עדיין את עניין האין ירידות, האסימון יפול בעוד חודשיים-שלוש כשיבינו כמה זה משפיע וכמה זה מחזק את עניין המאמנים שלקבוצות פשוט לא הולכת להיות שום דחיפות להחליף מאמן כי פשוט אין סיבה וכולם גם דיי יודעים את זה.

בגלל זה הקבוצה היחידה מלבד מכבי שיש לה שאיפות מאד ברורות והצלחה באירופה היא חובה בשבילה היא היחידה שלטעמי המאמן שלה כן יוחלף בשלב כלשהו השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 11:34 am 
Freshman

אני מסכים עם הקוף ועם נדב.
גורקה צבר הרבה נקודות זכות שנה שעברה ואלא אם העונה הזו תהיה ממש רעה (מה שלדעתי רחוק מלהתממש), הוא יסיים אותה ואולי גם כמועמד למאמן העונה (?)

כמו כן, גורקה הוא חיפאי (הפועל, אבל חיפאי), כבר מספר שנים במכבי חיפה ו"מאמן בית" הוא מוצר נכחד בליגה שלנו.

קטש הולך ומסתמן כבלוף מתמשך... אם מאמן לא יודע למצוא זרים ולא אחראי להבאתם אז איך הוא יכול לעמוד על הקווים ?!?!?!?
מעבר לכך שהקבוצה שלו נראית רע כבר הרבה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 11:38 am 
Sophomore

מאיפה הבאתם קריזה של ג'ף רוזן שקשורה לפיטורי מאמנים? עד עכשיו הקריזה שלו התבטאה בעיקר בהנחתת שחקנים זרים שבד"כ באו בנוסף לקיים ולא במקום. בגזרת המאמנים הוא היה מאוד סבלני, גם עם אשכנזי בקבוצה עם עליונות תקציבית שקירטעה בליגה השניה עד שבא ג'יי סטרייט וגם עם חסין. לא נראה לי שגורקה בסכנה בעונה בה אין יורדות, אלא אם הוא יחליט שהוא הולך (והוא דיבר על כך בשבוע שעבר אחרי שהשחקנים שלו רבו אחד עם השני, אבל הם כבר חברים, אתמול היה נופת צופים ופאוול אפילו נצפה מחבק את בן שימול כשגורקה הוריד אותו לספסל כדי לקבל תשואות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 12:43 pm 
Junior

נובמת, ליאור ליובין?
זה לא רק סיום העונה המוצלח בעונה שעברה (ותתודה לקילינגסוורת' ופלס). זה האופי של עמית גל ואוחיון. הם מאמינים בנשימה עמוקה ובהחתמה לטווח ארוך (למרבה הצער, עם שחקנים הם לא כל כך עושים את זה, אבל זה כבר סיפור אחר).
להגיד שליאור ליובין יפוטר על סמך הפסד אחד (תסלח לי שאני לא מחשיב את מכבי כהפסד ליגה), ואחרי ניצחון סופר יוקרתי על הפועל ירושלים (שעמית גל מתעקש לריב איתה בכל הזדמנות שיוצא לו), זה מגוחך כמו לקרוא ל-5 מספר עגול.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 1:11 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

צוד כתב:
נובמת, ליאור ליובין?
זה לא רק סיום העונה המוצלח בעונה שעברה (ותתודה לקילינגסוורת' ופלס). זה האופי של עמית גל ואוחיון. הם מאמינים בנשימה עמוקה ובהחתמה לטווח ארוך (למרבה הצער, עם שחקנים הם לא כל כך עושים את זה, אבל זה כבר סיפור אחר).
להגיד שליאור ליובין יפוטר על סמך הפסד אחד (תסלח לי שאני לא מחשיב את מכבי כהפסד ליגה), ואחרי ניצחון סופר יוקרתי על הפועל ירושלים (שעמית גל מתעקש לריב איתה בכל הזדמנות שיוצא לו), זה מגוחך כמו לקרוא ל-5 מספר עגול.

מסכים איתך לגמרי, ורק אוסיף שכל זה נכון במיוחד כשקטש אינו פנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 2:15 pm 
Sophomore

טל כתב:
מסכים איתך לגמרי, ורק אוסיף שכל זה נכון במיוחד כשקטש אינו פנוי.

כל עוד קטש אינו פנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 3:45 pm 
Senior

shay כתב:
מאיפה הבאתם קריזה של ג'ף רוזן שקשורה לפיטורי מאמנים?

אני הבאתי קריזה של ג'ף כסיבה היחידה שפיטורים של גורקה יכולים לקרות. אם כי ציינתי שדווקא לגביי מאמנים ג'ף הראה הרבה יותר סבלנות ואורך רוח ממקומות אחרים דווקא, ושאני לא מאמין שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 7:08 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
אין לקבוצה אוהדים שעושים רעש (סליחה shmueliki)

מדבריך משתמע שיש לקבוצה אוהדים , כך שאתה לא צריך להתנצל , ואתה אפילו ראוי למלוא השבחים .

לעניין רועי חגאי - כמובן שעומדות לזכותו העובדות שהוא חביב ההנהלה , זול ביותר , והעונה חסרת היומרות , אבל גם התוצאות בינתיים לא רעות עד כדי כך ( בניגוד לצורת המשחק , שהיא אכזבה גדולה , מבחינתי לפחות ) . מלחה וחולון הם בכל זאת 2 מהאולמות הקשים בארץ , והפסדים בהם בהחלט מתקבלים בהבנה , באחד הפתענו לטובה ובאחד לרעה ... בדרך היו ניצחונות די דחוקים על חיפה ור"ג , אבל קשה לי להאמין שנראה השנה יותר מדי ניצחונות משכנעים במיוחד , או תצוגות כדורסל יפות לעין .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 7:38 pm 
Sophomore

אם אני קטש אני לא ישן טוב הלילה

http://one.co.il/Article/189589.html

אומנם קליין מסייג ומסביר אבל עוה רושם שנצטרך לפתוח ת'רד של מי השני ללכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 7:50 pm 
Senior

קליין לא מסייג את דבריו בכלל הוא אומר בצורה ברורה שהוא היה מעוניין שקטש ילך הביתה אבל מאד לא מעוניין לשלם לו את שכרו ולכן הוא רוצה שקטש יתפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 8:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מאחר וקטש לא מתפטר, השאלה המתבקשת היא מתי יתגלו נערות לווי בחדר המלון שלו?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 9:51 pm 
Sophomore

יש תכנית מגירה? או אחרינו המבול העיקר שנעיף את קטש? איזה מאמנים ישראלים פנויים ומתאימים להפועל ירושלים? השם הבכיר היחיד שפנוי ועולה לי לראש זה צביקה שרף ובפעם האחרונה שהוא החליף את קטש זה לא נגמר כ"כ טוב. מי עוד? בלינקו? עוד פעם זיו ארז? אולי גם קליין רוצה להחזיר את ויינקרנץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 10:31 pm 
Hall of Famer

נו, מה אתם אומרים?
אפשר להוסיף עוד שם לבורסה בת'רד הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 10:46 pm 
Hall of Famer

שצביקה החליף את קטש זה אומנם נגמר ביכולת מהגרועות שמכבי הציגה אי פעם בליגה המקומית אבל גם אצל קטש מכבי עשתה פאדיחות בליגה.באירופה לעומת זאת היה שיפור עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 10:51 pm 
Senior

shay כתב:
יש תכנית מגירה? או אחרינו המבול העיקר שנעיף את קטש? איזה מאמנים ישראלים פנויים ומתאימים להפועל ירושלים? השם הבכיר היחיד שפנוי ועולה לי לראש זה צביקה שרף ובפעם האחרונה שהוא החליף את קטש זה לא נגמר כ"כ טוב. מי עוד? בלינקו? עוד פעם זיו ארז? אולי גם קליין רוצה להחזיר את ויינקרנץ?

נראה לי הירושלמים חותמים על עונה כמו זאת של שרף אחרי שהחליף את קטש. 3 גמרים והפסדים בכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 10:57 pm 
Hall of Famer

גם אוהדי מכבי יחתמו על עונה כזאת של ירושלים... :ya_hoo_oo: :se_lya_ne:

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 29, 2011 2:00 am 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
נתחיל באלה שאין סיכוי שיילכו: חגאי ופרנקו. חגאי, אני מניח, הוא מאמן בשקל תשעים שמתאים פיקס לקונספט של רקנאטי ואקוניס לעונת סתלבט בחסות מטריית ה"אין ירידות". אין לקבוצה אוהדים שעושים רעש (סליחה shmueliki), אין ממנה ציפיות ואין סיבה לפטר מאמן זול וצייתן.

קוף ירוק כתב:
לדעתי לא רק שהזדרזת לכתוב את התרד הזה הוא בכלל לא רלוונטי.

מכל הליגה לטעמי יש רק 2 מאמנים שיש סיכוי כלשהו שלא יגמרו את העונה. קטש שכנראה יפוטר בשלב כזה או אחר. וגורקה שזה תלוי לחלוטין בקריזה של ג'ף רוזן

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen ו 160 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה