סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 1:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2011 8:06 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
איבקה לא איבקה זה בכלל לא משנה. אם כל הכבוד לו כבר ראינו שלא כל הNBA זהב. הבעיה האמיתית היא לא ריאל שמבחינתי היא לוזרית עד שיוכח אחרת, הבעיה היא מכבי שבינתים לא דומה לכלום. הכל נראה טלאי על טלאי, הריבאונד בירידה ההגנה חדירה השלשות לא נופלות וסופו לא נשאר מספיק זמן על המגרש.
הקיץ הזה בסופו של דבר מסתמן ככישלון וכעת אנחנו מתחילים לאכול את הפירות (הבאושים). לא נותר לי אלא לרחם על בלאט ששוב פעם עושים לא עוול עם האדריאטית וכל מיני הנחתות לתוך הרוסטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2011 9:07 pm 
Hall of Famer

קובי כתב:
איבקה לא איבקה זה בכלל לא משנה. אם כל הכבוד לו כבר ראינו שלא כל הNBA זהב.

חתיכת לוגיקה בעייתית, במיוחד כשראינו ששחקני NBA משפיעים ועוד איך: שחקני השבוע של היורוליג עד כה הם קירילנקו-שהוא הגורם המרכזי להערכות שמכריזות על צסק"א כפייבוריטית לתואר-וניקולאס באטום שהוא לבדו ככל הנראה מסייע לנאנסי להיות קבוצת יורוליג לגיטימית. גלינארי כמובן משפיע מאד במילאנו, רודי נכנס בסערה בריאל...בקיצור, אפשר וצריך להוציא את הראש מהביצה הפרובנציאלית ומהכשלון של פארמר בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2011 9:30 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
נראה לי שיש קצת הרבה הגזמה לגבי היכולת ההגנתית של איבקה. אישית, מעולם לא התרשמתי ממנו כשומר אישי גדול, ובעיניי הוא פשוט לא כזה ואפילו רחוק מכך.. מה הוא כן? שחקן אתלטי עם מיקום שנותן חסימות וריבאונדים עבור הקבוצה כולה. מה הוא לא? גוף גדול שיכול לשמור על סופו.

גם אני חשבתי ככה, עד שראיתי אותו עם הספרדים ביורובאסקט האחרון. לבחור יש נוכחות מפלצתית בצבע, ועצם היותו עם המגרש גרם להמון מתקיפים (בעיקר גארדים) לחשוב פעמיים לפני שהם מזהים פרצות ונכנסים לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2011 9:47 pm 
Junior

כפי שפרודו כתב כאן איבקה עדיין לא מאוד משמעותי בריאל ואין סיבה אמיתית להניח שזה ישתנה דווקא בחמישי. הדרך הטובה ביותר לעצור את סופו היא דווקא בצד השני של המגרש ושם יש יתרון גדול לשחקנים כמו טומיץ' או בגיץ' (הראשון בעיקר) עם יד מצוינת מחצי מרחק.

מודה ומתוודה שעדיין לא ברור איך לאכול את הספרדים השנה. מצד אחד, מוכשרים מאוד. יש להם צוות גארדים פנטסטי עם הגיבוי של סוארז בעמדה 3 (שחקן מאוד חביב עליי, אם כי בורשטיינ-י משהו בתכונות שלו) ולפחות גבוה התקפי טוב אחד בכל הרכב.

מצד שני, כקבוצה הם לא משהו. לא ברור עדיין מי בעל הבית השם. זה לא סרחיו רודריגז למרות שהוא שחקן יוצר מרכזי. מכבי יודעת להתמודד עם רכזים מסוגו (שממעטים לאיים על הסל). ג'ייסי קארול קלעי פנטסטי אבל לא מנהל משחק. ההרכב החזק ביותר שלהם הוא עם יול ופרננדז לדעתי, והוא חד-משמעית טוב יותר מכל מה שיש למכבי להציע במצ'-אפ בשלב הזה של העונה.

המפתחות מצד מכבי: משחק סבלני פנימה לסופו, וכמובן אחוזי הקליעה מבחוץ. מההרכב הזה כבר לא צריך לצפות (ריאלית) שיכפה הרבה איבודי כדור דרך הלחץ. לפחות אפשר לקוות שהם יצליחו להוריד שניות משעון ההתקפה ולא לחטוף סלים מהירים כמו במילאנו. מדובר בחרב פיפיות כי אתה רוצה את פאפאלוקאס על המגרש (הגארד עם קבלת ההחלטות הטובה בקבוצה כרגע) אבל בהגנה הוא הורג לך את הלחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2011 10:20 pm 
Hall of Famer

frodoborg כתב:
סנטרים בכלל כמעט ולא מנצחים משחקים. זה נדיר ביותר.

בפעם האחרונה שבדקתי, כדורסל הוא משחק קבוצתי ומנצחים אותו בעזרת שחקנים מכל העמדות על המגרש. יש בכלל שאלה לגבי כמה משמעותי לנצחון משחק יכול להיות סנטר ברמה של סופו כשהוא חד וכשלקבוצה השנייה אין כלים להתמודד איתו?

דייבי ג'ונס כתב:
כפי שפרודו כתב כאן איבקה עדיין לא מאוד משמעותי בריאל ואין סיבה אמיתית להניח שזה ישתנה דווקא בחמישי. הדרך הטובה ביותר לעצור את סופו היא דווקא בצד השני של המגרש ושם יש יתרון גדול לשחקנים כמו טומיץ' או בגיץ' (הראשון בעיקר) עם יד מצוינת מחצי מרחק.

מודה ומתוודה שעדיין לא ברור איך לאכול את הספרדים השנה. מצד אחד, מוכשרים מאוד. יש להם צוות גארדים פנטסטי עם הגיבוי של סוארז בעמדה 3 (שחקן מאוד חביב עליי, אם כי בורשטיינ-י משהו בתכונות שלו) ולפחות גבוה התקפי טוב אחד בכל הרכב.

מצד שני, כקבוצה הם לא משהו. לא ברור עדיין מי בעל הבית השם. זה לא סרחיו רודריגז למרות שהוא שחקן יוצר מרכזי. מכבי יודעת להתמודד עם רכזים מסוגו (שממעטים לאיים על הסל). ג'ייסי קארול קלעי פנטסטי אבל לא מנהל משחק. ההרכב החזק ביותר שלהם הוא עם יול ופרננדז לדעתי, והוא חד-משמעית טוב יותר מכל מה שיש למכבי להציע במצ'-אפ בשלב הזה של העונה.

המפתחות מצד מכבי: משחק סבלני פנימה לסופו, וכמובן אחוזי הקליעה מבחוץ. מההרכב הזה כבר לא צריך לצפות (ריאלית) שיכפה הרבה איבודי כדור דרך הלחץ. לפחות אפשר לקוות שהם יצליחו להוריד שניות משעון ההתקפה ולא לחטוף סלים מהירים כמו במילאנו. מדובר בחרב פיפיות כי אתה רוצה את פאפאלוקאס על המגרש (הגארד עם קבלת ההחלטות הטובה בקבוצה כרגע) אבל בהגנה הוא הורג לך את הלחץ.

הסיבה להניח שאיבקה יהיה משמעותי יותר היא שהוא אמור להיות מחובר יותר, וזה משחק יורוליג חשוב, ולקבוצה היריבה יש סנטר מאד דומיננטי וגבוהים התקפיים מוצלחים-לכן סביר שהמאמן מתכנן לו תפקיד מרכזי.

מה זה אומר "בורשטייני בתכונות שלו" לגבי סוארז? ומה זה אומר שמכבי "יודעת להתמודד עם רכזים שלא זורקים הרבה לסל"? ישנו גם כשל לוגי קל במשפט "הדרך הטובה ביותר לעצור את סופו היא דווקא בצד השני של המגרש".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2011 11:24 pm 
Junior

1. בורשטייני - קצת איטי ומסורבל, לא מוריד טוב כדור לרצפה. תכונות שבעייתיות ל3 בכדורסל האירופי המודרני.

2. ההנחה שלך לגבי איבקה רלוונטית גם לשחקן כמו לנגפורד במכבי. משחק חשוב יותר, אז ברור שהוא יהיה בעניינים ויתרום. אז זהו, שלא תמיד. איבקה לא נראה בכושר מדהים וגם לא מחובר לקבוצה. זה היה לפני שבוע, לא לפני חודש.

3. הדרך הטובה ביותר לעצור את סופו היא לתקוף אותו בצד השני של המגרש (=התקפה). יש כמובן דברים שאתה יכול לעשות מולו הגנתית ומוציאים אותו משיווי משקל אבל הם פחות פונקציה של שומר אישי כזה או אחר ויותר מאמץ קבוצתי. אני בניגוד לאוריאל למשל חושב שלסופו יש השפעה מכרעת על המשחק של מכבי - למרות שבדרך-כלל היא מבצעת את הריצות שלה בלעדיו. בחצי הגמר בעונה שעברה הוא הרג את ריאל (שלפחות מתחת לסל, משחקת באותו ההרכב בדיוק). נראה מה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2011 11:42 pm 
Hall of Famer

דייבי ג'ונס כתב:
2. ההנחה שלך לגבי איבקה רלוונטית גם לשחקן כמו לנגפורד במכבי. משחק חשוב יותר, אז ברור שהוא יהיה בעניינים ויתרום. אז זהו, שלא תמיד. איבקה לא נראה בכושר מדהים וגם לא מחובר לקבוצה. זה היה לפני שבוע, לא לפני חודש.

3. הדרך הטובה ביותר לעצור את סופו היא לתקוף אותו בצד השני של המגרש (=התקפה). יש כמובן דברים שאתה יכול לעשות מולו הגנתית ומוציאים אותו משיווי משקל אבל הם פחות פונקציה של שומר אישי כזה או אחר ויותר מאמץ קבוצתי. אני בניגוד לאוריאל למשל חושב שלסופו יש השפעה מכרעת על המשחק של מכבי - למרות שבדרך-כלל היא מבצעת את הריצות שלה בלעדיו. בחצי הגמר בעונה שעברה הוא הרג את ריאל (שלפחות מתחת לסל, משחקת באותו ההרכב בדיוק). נראה מה יהיה.

אין שום קשר בין איבקה ללנגפורד. גם אם איבקה לא קרוב לכושר המשחק האופטימלי שלו, הוא עדיין נוכחות הגנתית ואתלטית משמעותית ומול סנטר כמו סופו זה אמור לבוא לידי ביטוי. לנגפורד הוא סקורר, חוסר תיאום או כושר משחק משפיע עליו באופן דרסטי בהרבה ביחס למה שמצפים ממנו מאשר המצב אצל איבקה.

הבנתי מה ניסית להגיד על תקיפת סופו, אבל זה עדיין לא נכון לוגית. אי אפשר לעצור שחקן בהגנה ע"י ההתקפה שלך, והדיון היה על ההתמודדות עם סופו בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 01, 2011 11:57 pm 
Hall of Famer

ההתייחסות לאיבאקה לטעמי מוגזמת ולו מסיבה אחת והיא שעד כה הוא לא קיבל יותר מדי דקות משחק. בשבוע שעבר קיבל 3 דקות ביורוליג, ובליגה הספרדית השבוע קיבל 8 דקות. זה לא שהוא יקפוץ עכשיו ל-35 דקות. צריך גם להבין שבשביל ריאל, איבאקה הוא עוד אחד מתוך כמה גבוהים. זה לא שהחתימו את מארק גאסול או לואיסקולה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2011 12:29 am 
Sophomore

http://sports.walla.co.il/?w=/151/1873496
כתבה די משונה ולא פלא שאף אחד לא חתום עליה. זה שלפארגו הובטח חוזה רב שנתי בקבוצת נבא זה לא ממש מפתיע ובזמנו דובר על ס"א ככלה המאושרת אבל הסיפור על פפאלוקאס לבאמברג תמורת רוברטס נשמע לי כמו מתיחה של אחד באפריל, במיוחד כשהטיעון בסוף הוא שבגלל "כישלון" המהלך מכבי הביאה את קית' לנגפורד. פניני אולי מעשן אבל בטח לא את מה שהחברים בוואלה לוקחים. ובעניין הזה- עישון דוחה אותי ואני לא מבין איך ספורטאי יכול גם לעשן אבל פניני משחק לאחרונה נפלא ונראה שהוא עושה עוד ועוד קפיצות מדרגה ככה שמבחינתי הוא יכול להמשיך אם זה מה שעושה לו טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2011 12:38 am 
Hall of Famer

סה"כ לקחו את זה מדף השמועות שפורסם כאן לפני כמה ימים. לא פלא שאף אחד לא חתום על הידיעה הזאת. "לפי דיווחים ביורוליג". מה זה בכלל אומר "לפי דיווחים ביורוליג"? מי מדווח? ומה הכוונה "ביורוליג"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2011 1:42 am 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
הבנתי מה ניסית להגיד על תקיפת סופו, אבל זה עדיין לא נכון לוגית. אי אפשר לעצור שחקן בהגנה ע"י ההתקפה שלך, והדיון היה על ההתמודדות עם סופו בהגנה.

אני לא רואה איפה הכשל. אם ההתקפה מצליחה למלא את שחורציאניטיס בעברות, וכך מובילה לירידה במשך הזמן שהוא מבלה על המגרש ולפיכך גם בתפוקה שלו, למה לא לקרוא לזה "לעצור"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2011 4:32 am 
Sophomore

כשל של השפה, יניב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2011 10:12 am 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
קובי כתב:

חתיכת לוגיקה בעייתית, במיוחד כשראינו ששחקני NBA משפיעים ועוד איך: שחקני השבוע של היורוליג עד כה הם קירילנקו-שהוא הגורם המרכזי להערכות שמכריזות על צסק"א כפייבוריטית לתואר-וניקולאס באטום שהוא לבדו ככל הנראה מסייע לנאנסי להיות קבוצת יורוליג לגיטימית. גלינארי כמובן משפיע מאד במילאנו, רודי נכנס בסערה בריאל...בקיצור, אפשר וצריך להוציא את הראש מהביצה הפרובנציאלית ומהכשלון של פארמר בינתיים.

בגללם רשמתי לא כ ל הNBA. לצד השחקנים האלה אתה יכול לראות את פרמאר, לאו, וויליאמס, בראדלי ההוא מז'לגריס.. להמשיך?
עם כל הכבוד לאיבקה הוא לא דוויט האוורד. הבנאדם הגיע לפני שבוע לקבוצה מתפקדת כך שלא קל להשתלב בייחוד עם הרוטציות הארוכות. כל זה לא אומר שהוא לא יכול לתת את משחק חייו ולחסום במו ידיו את הצבע, אבל משהו אומר לי שזה לא בדיוק מה שיהיה. אתה בעצמך אמרת זה משחק קבוצתי ובינתיים מה שבאמת מדאיג זה דווקא הקבוצה השניה....

נערך לאחרונה על ידי קובי בתאריך ד' נובמבר 02, 2011 12:08 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2011 10:21 am 
Senior

מעשה פניני והסיגריות מזכיר לי את מה שאמר לינקולן על יוליסס גראנט כשאמרו לו שהוא שותה יותר מדי (הוא אמר "תבררו מה הוא שותה ותנו את זה גם לגנרלים האחרים")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2011 10:23 am 
Freshman

נדב אני מקווה שבדייטים שלך אתה לא אומר לבחורה איפה היא כשלה לוגית (כי אז אתה תיכשל ולא רק לוגית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2011 11:30 am 
Hall of Famer

קובי כתב:
nadav_hacohen כתב:
קובי כתב:

בגללם רשמתי לא כ ל הNBA. לצד השחקנים האלה אתה יכול לראות את פרמאר, לאו, וויליאמס, בראדלי ההוא מז'לגריס.. להמשיך?
עם כל הכבוד לאיבקה הוא לא דוויט האוורד. הבנאדם הגיע לפני שבוע לקבוצה מתפקדת כך שלא קל להשתלב בייחוד עם הרוטציות הארוכות. כל זה לא אומר שהוא לא יכול לתת את משחק חייב ולחסום במו ידיו את הצבע, אבל משהו אומר לי שזה לא בדיוק מה שיהיה. אתה בעצמך אמרת זה משחק קבוצתי ובינתיים מה שבאמת מדאיג זה דווקא הקבוצה השניה....

צודק, איבקה לא האוורד ולא ייתן הרבה נקודות. אבל הוא ייתן ריבאונד וכמובן יסגור את הצבע וייתן גגות. בכל זאת אחד החוסמים הכי טובים בNBA, הוא כנראה החוסם הכי טוב באירופה כרגע. הוא סוג של שון ג'יימס יותר גדול, יותר מסיבי ופשוט יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2011 12:14 pm 
Sophomore

שוב אני לא מזלזל ביכולות שלו וביורובאסקט האחרון הוא היה טוב והכל. אני רק אומר באף אחת מהקבוצות אין איזה קובי, לברון, שאק או ג'ורדן כזה שלבדו מטה את הכף. מדובר בקבוצות ומה לעשות שכרגע זו שבאה מתל אביב נראית פחות טוב וזו הבעיה האמיתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2011 12:15 pm 
Hall of Famer

טוב בגלל שכולם החליטו שאיבאקה הוא הזר הגדול בכל הזמנים שהגיע לאירופה אחרי 11 דקות ב-2 משחקים סה"כ, אני אגיב בליין:
אובר/אנדר 15 דקות ביום חמישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2011 12:45 pm 
Junior

דבר אחד בטוח. איבקה הוא לא זר. ספרדי כשר כמו גם מירוטיץ'.. רק בגלל שניהם עשויים בפיב"א לשנות את חוק המתאזרח האחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2011 1:45 pm 
מנהל פורום

התותח המפוברק כתב:
טוב בגלל שכולם החליטו שאיבאקה הוא הזר הגדול בכל הזמנים שהגיע לאירופה אחרי 11 דקות ב-2 משחקים סה"כ, אני אגיב בליין:
אובר/אנדר 15 דקות ביום חמישי

זה לא חוכמה.
אני אגב הייתי הולך על אובר
תעשה ליין על נקודות+ריבאונדים+חסימות לדקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2011 9:05 pm 
Junior

גדולי השחקנים היוגוסלבים בשנות ה-90 היו מעשנים כבדים ואני מניח שבעשורים קודמים זה בכלל היה מאוד מקובל. אבל זה מוזר בעיני ששחקנים מקצוענים כיום שגדלו בסביבה שהיחס שלה לסיגריות בכל זאת שונה מעשנים.

לגבי המשחק. אני לא שותף לפסימיות של חלק מהגולשים. ראיתי את ריאל כמה פעמים השנה. הקבוצה מאוד לא מאופסת על עצמה. שחקנים מוכשרים כמו שדים אבל המון בלגן וחוסר היררכיה. לא שמכבי נראית מושלם, רחוק מזה, אבל מכבי בסך הכל די יעילה. האמת היא שלא כל כך בא לי לנתח הפעם. הולך להיות משחק קשה ומאוד מעניין. חבל רק על השעה המאוחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2011 10:21 pm 
מנהל פורום

אי אפשר לדבר עכל עישון ושחקנים יוגוסלבים בלי להזכיר רצ ולאדה דיבאץ' האהוב עלי מאוד
שהיה מעשן במחצית, האגדות אומרות גם בפסקי זמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 02, 2011 10:28 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
זיו, הפסימיות לא בגלל שלא ראינו את ריאל, אלא בגלל שראינו את מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2011 12:14 am 
Hall of Famer

אווירה קודרת משהו ( גם בשיחות שערכתי עם מספר חברים ) לקראת המשחק .
לדעתי זה נובע מכך שרודי הוא פשוט "סקסי" ברמות מטורפות באירופה , הרי על גלינארי ומילאנו לא דיברו כך ( מכבי נחשבה לפייבוריטית במעט במשחק החוץ במילאנו ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 03, 2011 10:02 am 
Hall of Famer

קובי כתב:
nadav_hacohen כתב:
קובי כתב:

עם כל הכבוד לאיבקה הוא לא דוויט האוורד. הבנאדם הגיע לפני שבוע לקבוצה מתפקדת כך שלא קל להשתלב בייחוד עם הרוטציות הארוכות. כל זה לא אומר שהוא לא יכול לתת את משחק חייו ולחסום במו ידיו את הצבע, אבל משהו אומר לי שזה לא בדיוק מה שיהיה. אתה בעצמך אמרת זה משחק קבוצתי ובינתיים מה שבאמת מדאיג זה דווקא הקבוצה השניה....

דרון וויליאמס בתקופה האחרונה הוא לגמרי השחקן המצטיין של בשיקטאש, "בראדלי ההוא מז'לגיריס" הוא טיי לואסון ואייסי לואו הוא ממש לא בסקאלה של כוכבי הNBA שאנחנו מצפים מהם לשנות את הקבוצה שלהם.

Joav כתב:
נדב אני מקווה שבדייטים שלך אתה לא אומר לבחורה איפה היא כשלה לוגית (כי אז אתה תיכשל ולא רק לוגית)

אני אומר להן גם דברים יותר גרועים, בגלל זה אני תמיד רווק.

התותח המפוברק כתב:
טוב בגלל שכולם החליטו שאיבאקה הוא הזר הגדול בכל הזמנים שהגיע לאירופה אחרי 11 דקות ב-2 משחקים סה"כ

אף אחד לא היה קרוב אפילו ברמת הדאחקה למה שכתבת, אבל מילא.

uriel17 כתב:
אי אפשר לדבר עכל עישון ושחקנים יוגוסלבים בלי להזכיר רצ ולאדה דיבאץ' האהוב עלי מאוד
שהיה מעשן במחצית, האגדות אומרות גם בפסקי זמן

אין מצב שדיבאץ היה מעשן במחצית בNBA, אבל ידוע שבאופן כללי היה מעשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1 ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה