סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 8:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קינטל וודס בחיפה
הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 5:41 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
לא אפריע לניתוחים, למרות שיש המון המון אי דיוקים, השערות והנחות לא נכונות כי גם חלק גדול מהעובדות לא ידועות. רק אומר כך : חוץ מפאוול כל ייתר השחקנים במכבי חיפה של העונה, כולל וודס - שמותיהם הוצעו לג'ף רוזן ע"י הצוות המקצועי. גם את מועמדותו של פאוול אישר הצוות המקצועי בשמחה גדולה מהבחינה המקצועית, ועם חשש בתחום ההתנהגותי. אשכנזי ועוד מאמנים טובים רבים אחרים (אלפסי, פרנקו וזו רק דוגמא) היו שמחים מאד לאמן את מכבי חיפה העונה.

לגבי וודס, מי שכתב כאן שהוא לא סיים אף עונה אירופאית בחמש העונות האחרונות פשוט מטעה. הלוואי עלינו שיהיה ב 80% מהיכולת שהביאה אותו להישגים עם פרוקום ביורוליג (הגעה ל- 8 הגדולות) ובליגה הפולנית (אליפויות) ב 08/09 וב- 09/10.
גם באולימפיאקוס עשה עונה ארוכה ודי טובה ב 95% מלאה והושעה אי שם במהלך שלב הפליאוף בלבד.
בכל מקרה הוא בחירה של הצוות המקצועי ונקווה שתתברר כמוצלחת (ברור שיש סיכונים, אבל גורקה וג'ף מסתמנים ככאלו שאוהבים לקחת סיכונים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 5:55 pm 
Sophomore

טל כתב:
בכל מקרה הוא בחירה של הצוות המקצועי ונקווה שתתברר כמוצלחת (ברור שיש סיכונים, אבל גורקה וג'ף מסתמנים ככאלו שאוהבים לקחת סיכונים).

אז לפי מה שאתה אומר גורקה העדיף את קינטל וודס על לוק ג'קסון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 5:56 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

Luiscola כתב:
אז לפי מה שאתה אומר גורקה העדיף את קינטל וודס על לוק ג'קסון?

לא ראית שאמרתי את זה. אמרתי שהשם של וודס הוצע לרוזן ע"י גורקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 6:09 pm 
Sophomore

טוב. מקווה שההימור הזה יצליח, אני חשבתי שדווקא ג'קסון היה משתלב יותר טוב בקבוצה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 6:10 pm 
Junior

טל -

אני מתנצל מראש על אי-הדיוקים (גם אלה שעתידים לבוא בהמשך) שנובעים כמובן מהעובדה שאינני חלק מהמועדון ואני יכול רק לשער ולהעלות ספקולציות לגבי המניעים מאחורי חלק מההחלטות שמתקבלות שם. לפחות כלפי חוץ, ההחתמות האלה נראות בהחלט כמו החתמות של גורם מלמעלה וממש לא החתמות של מאמן.

אם אתה טוען שגורקה, כמאמן צעיר בשנתו הראשונה בליגה, הולך על החתמות של שחקנים שהם בבירור לא קואצ'בל (ולא אחד כזה) אז לא נותר לי אלא לתהות מה (או מי) חלף במוחו באותו הרגע. ממש לא מהלך טיפוסי למאמן רוקי.

לגבי וודס, אף אחד כמובן לא טען שהוא נחתך מכל הקבוצות שלו בעבר. הטענה היתה שהוא לא המשיך (מעבר לעונה אחת) באף מועדון בו הוא שיחק ובחלק מהם גם לא השלים את העונה. בהתחשב בעובדה שעל המגרש הוא היה מצוין בדרך כלל (כולל ביורוליג), זה אומר דרשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 7:12 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דייבי ג'ונס כתב:
טל -

אני מתנצל מראש על אי-הדיוקים (גם אלה שעתידים לבוא בהמשך) שנובעים כמובן מהעובדה שאינני חלק מהמועדון ואני יכול רק לשער ולהעלות ספקולציות לגבי המניעים מאחורי חלק מההחלטות שמתקבלות שם. לפחות כלפי חוץ, ההחתמות האלה נראות בהחלט כמו החתמות של גורם מלמעלה וממש לא החתמות של מאמן.

אם אתה טוען שגורקה, כמאמן צעיר בשנתו הראשונה בליגה, הולך על החתמות של שחקנים שהם בבירור לא קואצ'בל (ולא אחד כזה) אז לא נותר לי אלא לתהות מה (או מי) חלף במוחו באותו הרגע. ממש לא מהלך טיפוסי למאמן רוקי.

לגבי וודס, אף אחד כמובן לא טען שהוא נחתך מכל הקבוצות שלו בעבר. הטענה היתה שהוא לא המשיך (מעבר לעונה אחת) באף מועדון בו הוא שיחק ובחלק מהם גם לא השלים את העונה. בהתחשב בעובדה שעל המגרש הוא היה מצוין בדרך כלל (כולל ביורוליג), זה אומר דרשני.

גורקה הוא באמת לא המאמן הטיפוסי
וודס כן שיחק בפרוקום יותר מעונה אחת ברצף.
08/09 - החל בבולניה עבר לפרוקום
09/10 - פרוקום
10/11 - החל בסמארה חזר לפרוקום.
אבל זה באמת לא אומר שהוא נופת צופים כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 9:21 pm 
Junior

אוקיי, איי סטנד קורקטד לגבי העניין הזה. ועדיין התהיה שלי בעינה עומדת. אתה בוחר (לפחות מעל דפי הפורום) לפטור את זה בכך שגורקה הוא "מאמן לא טיפוסי". לגיטימי כמובן.

אני חושב שיש כאן אולי גם דברים נוספים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 10:29 pm 
Hall of Famer

אסור לשכוח שבסוף העונה השניה של אשכנזי בחיפה נפצע עידו קוז'קרו, שהיה הישראלי הבכיר של הקבוצה.

לגבי ההחתמה של וודס, לצערי אני רואה הרס וחורבן. סימונס באחד הקביעות היותר נכונות שלו אמר שחדר הלבשה יכול לשרוד סרטן אחד, עם האווירה בקבוצה היא טובה ובונה, כך שהסרטן יצטרף לחבר'ה האחרים. רון ארטסט למשל בעונה הראשונה שלו בלייקרס היא דוגמה. גם זאק רנדולף שבממפיס הוא מצויין, אבל בניקס הוא היה בעיה. בקיצר, מה שאני בא לומר זה שאני מאחל בהצלחה לגורקה עם וודס וגם שון וויליאמס. את האחרים אני לא מכיר, אבל אם יש שם עוד טיפוסים בעייתיים, אז בכלל השמחה גדולה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 10:32 pm 
Junior

מחלת הנשיקה למיטב זכרוני ולא פציעה, אבל אתה צודק בהחלט. עם עידו בעניינים אני בכלל לא בטוח שנתניה עוברת את חיפה (או לחילופין, חיפה מפסידה את המקום השני במחזור הסיום). במילא יש לי תחושה לא מבוססת שהפיטורים של אבי אשכנזי לא היו על רקע מקצועי לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 10:54 pm 
Senior

האמת שהג'ייל בליייזרס זה דוגמא לקבוצה שהצליחה לא רע למרות שילוב של המון הד קייסס ביחד. כמובן שלטווח הארוך זה לא הלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 10:56 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דייבי ג'ונס כתב:
מחלת הנשיקה למיטב זכרוני ולא פציעה, אבל אתה צודק בהחלט. עם עידו בעניינים אני בכלל לא בטוח שנתניה עוברת את חיפה (או לחילופין, חיפה מפסידה את המקום השני במחזור הסיום). במילא יש לי תחושה לא מבוססת שהפיטורים של אבי אשכנזי לא היו על רקע מקצועי לגמרי.

אשכנזי לא פוטר. החוזה שלו הסתיים. הוא אימן בחיפה שלוש שנים רצופות. גם כשהוא היה מקום שביעי בליגה השניה באמצע העונה הוא לא פוטר.

ועמוס, לשון ויליאמס גורמים עוול גדול. ייתכן מאד שמחוץ למגרש היו לו ואולי עוד יהיו לו ארועים בעיתיים. במסגרת הקבוצתית הבחור לא רק שמהווה את ההפתעה הכי טובה שלנו עד כה אלא הוא ממש חמוד אמיתי. צריך כמובן לדעת להגיע אליו ולהתנהל עימו. הוא מסוג אלו שכשכולם רצים באימון משמאל לימין הוא ירוץ מימין לשמאל (אבל ירוץ), הוא לא עושה חימום כמעט (גם חג'ג' אגב), פעם בשבועיים לא ממש בא לו להתאמן, ועוד כל מיני דברים מוזרים אבל הוא ממש ההיפך מהמושג סרטן קבוצתי, הוא לא מאחר, מטפל בעצמו (פיזיוטרפיה, אבטיות קרח וכד') אחרי שני הפסדי הליגה הוא היה הכי אכפתי, מעודד, מנסה לדבר עם כולם, להסביר לצוות המקצועי את נקודת המבט של השחקנים לגבי כל מיני דברים ועוד, עד כה לפחות כולם בקבוצה ובצוות הסובב ממש אוהבים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 11:01 pm 
Hall of Famer

דווקא גם הדוגמא שלך היא לא מדוייקת, כי גירסת 2000 הייתה הגרסא השפויה ביותר של הג'ייל בלייזרס. אמנם היו שם הד קיייסס כמו שיד ובונזי (אך צעיר ובתפקיד פחות משמעותי) וכמובן דיימון סטודומאייר, אבל הבלייזרס החסירו את ההד קייס הגדול ביותר של העונות הקודמות, אייזיאה ריידר והוסיפו 3 ווטרנים חיוביים ביותר בדמותם של סקוטי פיפן, סטיבי סמית' ודטלף שרמפף. בעונה הבאה הם שוב חזרו לסורם עם החתמתו של שון קמפ וכמובן ההבאה הקטסטרופלית במהלך העונה של רוד סטריקלנד שגם הוסיפה עוד סרטן קבוצתי מהרמה הגבוהה ביותר וגם חיסלה את כל הביטחון שהיה לדיימון סטודומאייר כרכז ראשון. בנוסף וולס טיפס מ-17 דקות, לתפקיד הרבה יותר מרכזי עם 26 דקות משחק.

וטל, אני מקבל את התיקון שלך, וויליאמס אולי לא סרטן, אבל הוא הד קייס שנזרק בערך מכל מקום שבו הוא דרך, כולל בקולג', כולל באן.בי.איי. פרשיית הפלאפונים בהחלט יכולה להיות סיפתח מלבב למנה העיקרית. אני לא הייתי רוצה לעלות על משכבי כמאמן של וויליאמס ו-וודס בידיעה שהשניים הולכים לקרוע את העיר בלילה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 11:04 pm 
Senior

ועדיין נדמה לי שהם הגיעו לפלייאוף ונתנו פייט לא רע למאבס בסיבוב הראשון. במערב זה הישג לא מבוטל בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 11:05 pm 
Junior

פוטר דה פקטו, נקרא לזה. היה המאמן המצליח (בכל קנה מידה אובייקטיבי) של הקבוצה, סוג של מאמן בית שחזר לקדנציה שנייה במועדון והעלה אותו ליגה. וגם מינו את העוזר שלו במקומו (מה שבדרך-כלל לא מעיד על פרידה משיקולים מקצועיים, ע"ע טריליון דוגמאות מהשנים האחרונות).

אני לא אומר שלאשכנזי הגיע חוזה לכל החיים בקבוצה, אבל הוא עשה עבודה טובה ובכל זאת הזיזו אותו (כולל כל הדיבורים הידועים על "מאמן בחצי משרה" וכו' שאני לא יודע אם הגיעו מההנהלה או לא. זוכר שהיו כאן בפורום) לטובת, עד כה, שלושה מאמנים צעירים שלא עשו שום דבר בקריירת האימון שלהם ולא היה שום יסוד סביר להניח שיהיו מוצלחים ממנו מבחינה מקצועית.

אגב אני שמח (בלי ציניות) לקרוא את הדברים שאתה כותב כאן על שון וויליאמס. הוא לא בדיוק כוס התה שלי (גם לפי ההתנהגות ה"טובה" שאתה מתאר כאן) אבל אין ספק שהוא מוסיף המון עניין לקבוצה ולליגה והלוואי שיישאר פה כמה שיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 11:10 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דייבי ג'ונס כתב:
פוטר דה פקטו, נקרא לזה. היה המאמן המצליח (בכל קנה מידה אובייקטיבי) של הקבוצה, סוג של מאמן בית שחזר לקדנציה שנייה במועדון והעלה אותו ליגה. וגם מינו את העוזר שלו במקומו (מה שבדרך-כלל לא מעיד על פרידה משיקולים מקצועיים, ע"ע טריליון דוגמאות מהשנים האחרונות).

אני לא אומר שלאשכנזי הגיע חוזה לכל החיים בקבוצה, אבל הוא עשה עבודה טובה ובכל זאת הזיזו אותו (כולל כל הדיבורים הידועים על "מאמן בחצי משרה" וכו' שאני לא יודע אם הגיעו מההנהלה או לא. זוכר שהיו כאן בפורום) לטובת, עד כה, שלושה מאמנים צעירים שלא עשו שום דבר בקריירת האימון שלהם ולא היה שום יסוד סביר להניח שיהיו מוצלחים ממנו מבחינה מקצועית.

אגב אני שמח (בלי ציניות) לקרוא את הדברים שאתה כותב כאן על שון וויליאמס. הוא לא בדיוק כוס התה שלי (גם לפי ההתנהגות ה"טובה" שאתה מתאר כאן) אבל אין ספק שהוא מוסיף המון עניין לקבוצה ולליגה והלוואי שיישאר פה כמה שיותר.

הדיבורים על מאמן בחצי משרה מקורם כאן או בפורומים דומים ובברנז'ה התל-אביבית וממש לא מהנהלתנו שמתה על אשכנזי (אחד החברים הכי טובים שלי ושל מנהל הקבוצה שלנו). נהפוך הוא, האיש מקצוען, ומנהל בחסד וזה חלק גדול מעבודת המאמן. למעשה אם אני דני קליין אני מרים לאמסלם טלפון כעת, משלם מה שצריך ומעמיד אותו על הקווים במלחה לשנתיים וחצי. שיתחילו לשמור שם קצת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 11:13 pm 
Senior

אני בספק אם גם מסינה יוציא מירושלים קבוצת הגנה סבירה עם נעימי ולוק ג'קסון....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 11:17 pm 
Junior

מודה ומתוודה שהמסרים שלך אמביוולנטיים מאוד בעיניי. אתה כנראה באמת איש תקשורת לא רע (אתה הדובר של הקבוצה, או עורך-הדין או משהו מעין זה, לא?).

אם הכל כל כך טוב, בפרפראזה על דברי חכמים ממני, אז למה הכל כל כך רע?
הייתי מצפה עם כל הסופרלטיבים האלה שאבי אשכנזי יעזוב, אם כבר, לטובת שדרוג מקצועי ממשי (לא ניכנס לשמות). לא לטובת העוזר שלו, רוקי חסר ניסיון לחלוטין ברמות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 11:33 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דייבי ג'ונס כתב:
מודה ומתוודה שהמסרים שלך אמביוולנטיים מאוד בעיניי. אתה כנראה באמת איש תקשורת לא רע (אתה הדובר של הקבוצה, או עורך-הדין או משהו מעין זה, לא?).

אם הכל כל כך טוב, בפרפראזה על דברי חכמים ממני, אז למה הכל כל כך רע?
הייתי מצפה עם כל הסופרלטיבים האלה שאבי אשכנזי יעזוב, אם כבר, לטובת שדרוג מקצועי ממשי (לא ניכנס לשמות). לא לטובת העוזר שלו, רוקי חסר ניסיון לחלוטין ברמות האלה.

לא יודע מה אמביוולנטי במה שאני כתבתי. זה אולי אמביוולנטי לעומת נקודת המוצא וההנחות מהן אתה יוצא.
ג'ף רוזן חשב שאחרי שלוש שנים צריך שינוי, הוא התאכזב מהתוצאות של השנה האחרונה. רבים בחיפה (לא בקבוצה) התלוננו בפניו על סגנון המשחק ההגנתי, הלא יפה, ורבים מהברנז'ה התל-אביבית שג'ף מאד מחובר אליה בביקוריו בארץ הרעיפו שבחים על גבי שבחים על אלעד חסין. ג'ף מאד מאד אוהב ומאמין בצעירים, אוהב להיות זה שמגלה, כשהסתיים חוזהו ארוך הטווח של אשכנזי בחיפה, זה מה שהוביל להחתמתו של אלעד (שבלי קשר אכן עשה עבודה טובה מאד בתפקיד עוזר המאמן במכבי חיפה במשך שנתיים ואין הרבה ויכוחים על ידענותו). עד היום ג'ף רוזן בקשר מצוין עם אשכנזי, כך שלא ברור לי מדוע הנך סבור שהכל "כל כך רע", הם מדברים בטלפון, מתכתבים במייל ונפגשים בביקורים של ג'ף בישראל (בלילה שאחרי המשחק בין הבקעה למכבי חיפה במחזור הראשון אשכנזי הלך לארוחה עם ג'ף רוזן, התערבו מראש שהמנצח מזמין...לא שאשכנזי באמת הוציא את הארנק, אל דאגה...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2011 11:42 am 
Junior

אוקיי. אני מקווה שאתה לא מרגיש שאני תוקף כאן אותך או את הקבוצה (בהנחה שמדובר בישויות נפרדות). ממש לא. אני חושב שמכבי חיפה כמועדון הציב לא מעט סטנדרטים מבחינת התנהלות (מקצועית ופיננסית) שיש לקבוצות אחרות בליגה שלנו הרבה מה ללמוד מהם.

מצד שני אני הייתי בתחושה שג'ף רוזן הוא שליט הבובות שמחפש מאמן מתאים לאג'נדה שלו. כלומר צעיר, נלהב וחסר יכולת להתנגד. יכול להיות שאני טועה וזאת סתם טביעת העין המקצועית הלא מאוד מוצלחת שלו (או של המקורבים אליו, סביר להניח) שגרמה לו למנות בזה אחר זה שלושה מאמנים שבמקרה הטוב אפשר להגדיר אותם כעוזרים מוצלחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2011 12:45 pm 
Freshman

ציטוט:
מצד שני אני הייתי בתחושה שג'ף רוזן הוא שליט הבובות שמחפש מאמן מתאים לאג'נדה שלו. כלומר צעיר, נלהב וחסר יכולת להתנגד. יכול להיות שאני טועה וזאת סתם טביעת העין המקצועית הלא מאוד מוצלחת שלו (או של המקורבים אליו, סביר להניח) שגרמה לו למנות בזה אחר זה שלושה מאמנים שבמקרה הטוב אפשר להגדיר אותם כעוזרים מוצלחים.

אני חושב שמיקי גורקה כבר הוכיח, לפחות חלקית שהוא לא רק "עוזר מוצלח". הסיומת של הקבוצה בשנה שעברה הייתה מרחק קצר מלהיות פנומנלית, כולל ניצחונות חוץ בתל אביב ובני השרון.

בנוסף היה לו את האומץ להחליף את יצרן הנקודות מספר 1 של הקבוצה מתוך ראייה רחבה של עלות / תועלת.

צריך גם לקחת את העונה הקודמת עם סיפור המסגרת שלה של כישלון מתגלגל וחוסר מוטיבציה כללי להשקיע עוד כסף (הקבוצה על הפנים, קהל לא בא וכל הסיפור עם התמיכה מהעירייה+ספונסר).

דרך אגב, אם חיפה היו היום עם 3 ניצחונות , עדיין היית טוען שגורקה הוא "עוזר מאמן מוצלח" ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2011 1:01 pm 
Junior

אני, אישית לא ראיתי מהכדורסל של מיקי גורקה בחיפה שום דבר שגורם לי להאמין שהוא מאמן מעל הממוצע, או אפילו לגיטימי בליגת העל.

והמאמן, אגב הוא חלק אינהרנטי מ"סיפור המסגרת" הזה שאתה מדבר עליו. קבוצה עם בעיות משמעת, שחקנים שצועקים אחד על השני בירידה לטיימאאוט, חוסר רצון מופגן בהגנה וכדורסל אינפנטילי לפרקים בהתקפה (אחד על חמש) זה קודם כל טביעת אצבע של מאמן.

למה קטש יכול (בצדק) לחטוף את הביקורות על הכדורסל שהקבוצה שלו משחקת וגורקה חסין (לא אלעד)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2011 3:23 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דייבי ג'ונס כתב:
אוקיי. אני מקווה שאתה לא מרגיש שאני תוקף כאן אותך או את הקבוצה (בהנחה שמדובר בישויות נפרדות). ממש לא. אני חושב שמכבי חיפה כמועדון הציב לא מעט סטנדרטים מבחינת התנהלות (מקצועית ופיננסית) שיש לקבוצות אחרות בליגה שלנו הרבה מה ללמוד מהם.

הכל בסדר, אני לי טענות אליך, אני רק מגיב כשההנחות העובדתיות לא מדויקות.
ג'ף מסביר מראש לכל מאמן שבמכבי חיפה הוא הקובע הסופי בכל נושא כולל בנושאים המקצועיים (לא בענין איזו סוג הגנה לשחק אלא יותר בענין אילו שחקנים להחתים) ושלשם כך הוא מעמיד לרשות עצמו צוות מקצועי בישראל וצוות סקאוטינג בארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2011 3:34 pm 
Junior

אני שמח מאוד שאמרת את זה, בטח בתור גורם רשמי מתוך הקבוצה.

זאת, כמובן עמדה סופר לגיטימית של ג'ף רוזן בתור הבעלים של הקבוצה. מצד שני, בהתחשב בעובדה שהוא לא איש מקצוע מנוסה בתחום, ואני לא יודע עד כמה המקורבים שלו (אם בכלל) הם כן, אז מדובר פה באיזשהי קבוצה של "אנשי צללים" (עם או בלי מרכאות) שמתפקדת על תקן ההנהלה המקצועית הבכירה של הקבוצה. בלי תפקיד רשמי של ג'נרל מנג'ר כמובן.

אם ג'ף רוזן מעוניין להעסיק אנשים משלו כמקבלי החלטות רשמיים בקבוצה, אדרבא. זה יהיה אפילו שינוי מרענן. אבל מניסיון העבר, תהליך כזה של קבלת החלטות שמתבסס על בעלים דומיננטי (שהוא הפוסק המקצועי האחרון) וסביבו חבורת מקורבים, מקצועית יותר או פחות, שלוחשת על אזנו - ובכן, זה בדיוק מסוג התהליכים שמביאים להחתמות כמו של ג'רמי טיילר או אלעד חסין כמאמן הקבוצה. שום דבר אישי נגד אף אחד מהם, כמובן.

אני לא חושב שזאת התנהלות בריאה של מועדון כדורסל. ואין לי ספק גם שמרבית המאמנים הבכירים (ולא רק קונטרול פריק'ס ריכוזיים כמו שרף או אדלשטיין, למשל) והמנוסים בכדורסל הישראלי לא היו מוכנים לעבוד בתנאים כאלה. לזכותו של אבי אשכנזי ייאמר שהוא אכן איש נוח וסימפטי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2011 4:20 pm 
Sophomore

דייבי ג'ונס כתב:
אני לא חושב שזאת התנהלות בריאה של מועדון כדורסל. ואין לי ספק גם שמרבית המאמנים הבכירים (ולא רק קונטרול פריק'ס ריכוזיים כמו שרף או אדלשטיין, למשל) והמנוסים בכדורסל הישראלי לא היו מוכנים לעבוד בתנאים כאלה.

מי אלה מרבית המאמנים הבכירים והמנוסים בכדורסל הישראלי (שמתחת למכבי ת"א כמובן) שלא היו מוכנים לעבוד בתנאים כאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2011 4:21 pm 
Junior

נקודה טובה. בשוק המאמנים הנוכחי בליגת העל, אני מניח שבעצם אין כאלה (חוץ מאפי, אולי דנשה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen, החציל האצטקי ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: