סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 7:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קינטל וודס בחיפה
הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2011 4:24 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
דנשה בטח לא ברשימה הזו כי דנשה עבד שנתיים אצל אקוניס ולא הביא לבני השרון כמעט אף שחקן זר בשנתיים האלה, הכל הנחתות של אקוניס.
מי שכן לא היה מוכן לעבוד בפארטיה הזו זה דני פרנקו שאם רוזן או מישהו מטעמו היה מנחית עליו שחקן או אפילו מעז להגיד לו איזה שחקן מומלץ לו להביא הוא היה שובר את הכלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2011 4:29 pm 
Junior

הממממ. דנשה באמת לא פרסונה מהסוג שיסרב לעבוד עם פונקציות מקצועיות מעליו אבל זה לא לגמרי הדיון. הבעיה היא לא שלחיפה יש ג'נרל מנג'ר (לא דיברנו על כך שהיעדר פונקציה כזאת במרבית הקבוצות זאת בעיה?), אלא שיש לה בעלים שמקבל עצות מקצועיות מקבוצת אנשים, חלקם רשמיים במועדון וחלקם הגדול לא. והכל מעל הראש של המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2011 5:22 pm 
Senior

shay כתב:
דייבי ג'ונס כתב:
אני לא חושב שזאת התנהלות בריאה של מועדון כדורסל. ואין לי ספק גם שמרבית המאמנים הבכירים (ולא רק קונטרול פריק'ס ריכוזיים כמו שרף או אדלשטיין, למשל) והמנוסים בכדורסל הישראלי לא היו מוכנים לעבוד בתנאים כאלה.

מי אלה מרבית המאמנים הבכירים והמנוסים בכדורסל הישראלי (שמתחת למכבי ת"א כמובן) שלא היו מוכנים לעבוד בתנאים כאלה?

אין אף מאמן בליגה שלא היה מוכן לעבוד בתנאים האלה אם ג'ף ישלם לו מספיק. כולל דני פרנקו שלכאורה לא הסכים. אם ג'ף ממש היה רוצה אותו הוא היה מציע לו מספיק כסף בשביל לקבל הנחתות מפה ועד הודעה חדשה.

אפילו בלאט מקבל הנחתות מימין לשמאל על הראש במכבי.

ג'ף יכול להחתים כל מאמן שהוא רוצה אם הוא ממש רוצה ואני לא רואה אף מאמן מסרב לאמן אצלו (אולי אדלשטיין) במצב הזה אם ההצעה מספיק טובה והתקציב מספיק גבוה שהוא יודע שיהיה קבוצה טובה. בחיית מאמנים רצים להחליף מאמנים באמצע השנה בלי למצמץ בכלל כשבעצם במצב הזה הם לא בחרו שום שחקן. אז מה זה ג'ף רוזן שיזרוק לך כמה שחקני NBA (שבדרך כלל הם גם שחקנים טובים) על הראש עם המשכורת טובה ובזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2011 5:38 pm 
Junior

אוקיי, אני מקבל את התיקון שבמצב הנוכחי, עם מעמד המאמן הרעוע (ולראייה בליגה שלנו מועסקים מאמנים צעירים, חלקם אפילו בלי ניסיון קודם בליגות נמוכות/נוער כשמרבית הבכירים יושבים בבית, בערוץ הספורט או בחו"ל) סביר להניח שזה לא משנה. אתה גם יכול להגדיר למאמן כלוב קטן של 10*10 עשוי במבוק לצד הספסל ואני מניח שעדיין יהיו כאלה שיקפצו על המציאה כדי לקבל את הצ'ק מרוזן בסוף החודש.

זה לא אומר שזה המצב הראוי ובטח לא אומר שזה בריא עבור המועדון, לטווח ארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 06, 2011 11:47 pm 
Junior

Q

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2011 1:38 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
shay כתב:
דייבי ג'ונס כתב:
אני לא חושב שזאת התנהלות בריאה של מועדון כדורסל. ואין לי ספק גם שמרבית המאמנים הבכירים (ולא רק קונטרול פריק'ס ריכוזיים כמו שרף או אדלשטיין, למשל) והמנוסים בכדורסל הישראלי לא היו מוכנים לעבוד בתנאים כאלה.

מי אלה מרבית המאמנים הבכירים והמנוסים בכדורסל הישראלי (שמתחת למכבי ת"א כמובן) שלא היו מוכנים לעבוד בתנאים כאלה?

אין אף מאמן בליגה שלא היה מוכן לעבוד בתנאים האלה אם ג'ף ישלם לו מספיק. כולל דני פרנקו שלכאורה לא הסכים. אם ג'ף ממש היה רוצה אותו הוא היה מציע לו מספיק כסף בשביל לקבל הנחתות מפה ועד הודעה חדשה.

אפילו בלאט מקבל הנחתות מימין לשמאל על הראש במכבי.

ג'ף יכול להחתים כל מאמן שהוא רוצה אם הוא ממש רוצה ואני לא רואה אף מאמן מסרב לאמן אצלו (אולי אדלשטיין) במצב הזה אם ההצעה מספיק טובה והתקציב מספיק גבוה שהוא יודע שיהיה קבוצה טובה. בחיית מאמנים רצים להחליף מאמנים באמצע השנה בלי למצמץ בכלל כשבעצם במצב הזה הם לא בחרו שום שחקן. אז מה זה ג'ף רוזן שיזרוק לך כמה שחקני NBA (שבדרך כלל הם גם שחקנים טובים) על הראש עם המשכורת טובה ובזמן.

דני פרנקו הסכים גם הסכים, רק שדרש יותר מדי כסף לטעמו של רוזן באותה עת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2011 2:49 am 
Senior

הוא שאמרתי. אם ג'ף היה רוצה ומציע מספיק כסף פרנקו היה מאמן בחיפה על אף כל ההנחתות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2011 6:24 am 
Sophomore

טל, יש שביתה בבן גוריון, אני מקווה שהוא מגיע דרך ירדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2011 6:15 pm 
Hall of Famer

ארז כתב:
ציטוט:
מצד שני אני הייתי בתחושה שג'ף רוזן הוא שליט הבובות שמחפש מאמן מתאים לאג'נדה שלו. כלומר צעיר, נלהב וחסר יכולת להתנגד. יכול להיות שאני טועה וזאת סתם טביעת העין המקצועית הלא מאוד מוצלחת שלו (או של המקורבים אליו, סביר להניח) שגרמה לו למנות בזה אחר זה שלושה מאמנים שבמקרה הטוב אפשר להגדיר אותם כעוזרים מוצלחים.

אני חושב שמיקי גורקה כבר הוכיח, לפחות חלקית שהוא לא רק "עוזר מוצלח". הסיומת של הקבוצה בשנה שעברה הייתה מרחק קצר מלהיות פנומנלית, כולל ניצחונות חוץ בתל אביב ובני השרון.

בנוסף היה לו את האומץ להחליף את יצרן הנקודות מספר 1 של הקבוצה מתוך ראייה רחבה של עלות / תועלת.

צריך גם לקחת את העונה הקודמת עם סיפור המסגרת שלה של כישלון מתגלגל וחוסר מוטיבציה כללי להשקיע עוד כסף (הקבוצה על הפנים, קהל לא בא וכל הסיפור עם התמיכה מהעירייה+ספונסר).

דרך אגב, אם חיפה היו היום עם 3 ניצחונות , עדיין היית טוען שגורקה הוא "עוזר מאמן מוצלח" ?!

כבר נדהמתי לא אחת מסיפורי הגבורה על סיום העונה ההירואי של חיפה בניצוחו המזהיר של מיקי גורקה , אבל זה כבר בהחלט מוגזם .
חיפה לא ניצחה בשנה שעברה לא בנוקיה ולא בשרון , סיימה את הליגה עם מאזן של 4-4 לאחר החלפת המאמנים . ממש לא "מרחק קצר מלהיות פנומנלית" ...
תקנו אותי אם אני טועה , אבל גם בסדרת הפלייאוף מול אשקלון נטולת 2 זרים , לא ראינו גדולות ונצורות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 9:41 am 
Freshman

shmueliki כתב:
ארז כתב:
ציטוט:
מצד שני אני הייתי בתחושה שג'ף רוזן הוא שליט הבובות שמחפש מאמן מתאים לאג'נדה שלו. כלומר צעיר, נלהב וחסר יכולת להתנגד. יכול להיות שאני טועה וזאת סתם טביעת העין המקצועית הלא מאוד מוצלחת שלו (או של המקורבים אליו, סביר להניח) שגרמה לו למנות בזה אחר זה שלושה מאמנים שבמקרה הטוב אפשר להגדיר אותם כעוזרים מוצלחים.

אני חושב שמיקי גורקה כבר הוכיח, לפחות חלקית שהוא לא רק "עוזר מוצלח". הסיומת של הקבוצה בשנה שעברה הייתה מרחק קצר מלהיות פנומנלית, כולל ניצחונות חוץ בתל אביב ובני השרון.

בנוסף היה לו את האומץ להחליף את יצרן הנקודות מספר 1 של הקבוצה מתוך ראייה רחבה של עלות / תועלת.

צריך גם לקחת את העונה הקודמת עם סיפור המסגרת שלה של כישלון מתגלגל וחוסר מוטיבציה כללי להשקיע עוד כסף (הקבוצה על הפנים, קהל לא בא וכל הסיפור עם התמיכה מהעירייה+ספונסר).

דרך אגב, אם חיפה היו היום עם 3 ניצחונות , עדיין היית טוען שגורקה הוא "עוזר מאמן מוצלח" ?!

כבר נדהמתי לא אחת מסיפורי הגבורה על סיום העונה ההירואי של חיפה בניצוחו המזהיר של מיקי גורקה , אבל זה כבר בהחלט מוגזם .
חיפה לא ניצחה בשנה שעברה לא בנוקיה ולא בשרון , סיימה את הליגה עם מאזן של 4-4 לאחר החלפת המאמנים . ממש לא "מרחק קצר מלהיות פנומנלית" ...
תקנו אותי אם אני טועה , אבל גם בסדרת הפלייאוף מול אשקלון נטולת 2 זרים , לא ראינו גדולות ונצורות .

שמוליקי - הכוונה הייתה שחיפה הייתה אמורה לנצח גם בשרון ובטח בתל אביב, אלמלא כמה חברה עם משרוקית בפה.
וכן, אם חיפה הייתה מנצחת ונכנסת לפלייאוף עליון שלא ממקום 8 היא יכולה הייתה לסיים את העונה בפיינל פור.

ואז היית מוריד את הכובע ואוכל אותו .
אבל זה בדיוק המרחק הקצר בין הצלחה וכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 12:57 pm 
Junior

זה קצת אוברגלורפיקציה (טבעית, אם אתה אוהד) של העבר. מכבי חיפה לא היתה "רחוקה כפסע" מהצלחה פנומנלית בעונה שעברה. אם כבר, היא היתה מרוחקת את אותו הפסע מכישלון מחפיר (וירידת ליגה וירטואלית).

אני מסכים שהקבוצה נראתה יותר טוב בשליש האחרון של העונה. אתה בוחר לשייך את זה בעיקר למאמן, אני בוחר לשייך את זה בעיקר לרכז. לא באמת משנה. בשורה התחתונה גם באותו שליש אחרון של העונה היא שיחקה כמו סכום אריתמטי של הכישרון שלה, לא יותר ולא פחות. הצלחה מרהיבה ומסחררת בטח לא היתה שם (וגם הגנה כמובן שלא, בשום שלב של העונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 1:12 pm 
Junior

שורה תחתונה, השאיר את חיפה בליגה לא בצורה מרשימה מדי, בטח יחסית לתקציב של הקבוצה ולשחקנים שהיו לה.
לגבי השנה, הוא בנה קבוצה הזויה בלי רכז טבעי רציני ועם חבורה של פסיכים שאלוהים ישמור (ובינתיים גם התוצאות לא בשמיים). כבר במחזור השני אחרי ההפסד להרצליה (הישג נאה כלשעצמו) היה שם בלגאן עם קרלוס פאוול עד כדי כך שגורקה עצמו התראיין ורמז שהוא לא יכול להסתדר עם החומר האנושי שיש לו. אז מה עשה ? הביא עוד פסיכי.
איך אמר אתמול שלח על חיפה: "זו נראית פרודיה על בניית קבוצה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 1:39 pm 
Junior

כפי שכבר צוין כאן בת'רד (על-ידי טל בעצמו), לא מיקי גורקה הוא זה שמביא את השחקנים לקבוצה. מקסימום "הסכים" לקבל עוד פסיכי לקבוצה.

אבל כן, אני מסכים עם כל השאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 1:53 pm 
Junior

אבל טל גם אמר שכל השחקנים למעט אחד הוצעו על ידי הצוות המקצועי, קרי גורקה...

כך או אחרת כמאמן הקבוצה הוא מוחזק מבחינתי כאחראי לאיך שהקבוצה בנויה ונראית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 2:02 pm 
Junior

אה, אין ספק לגבי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 2:18 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דייבי ג'ונס כתב:
כפי שכבר צוין כאן בת'רד (על-ידי טל בעצמו), לא מיקי גורקה הוא זה שמביא את השחקנים לקבוצה. מקסימום "הסכים" לקבל עוד פסיכי לקבוצה.

אבל כן, אני מסכים עם כל השאר.

אני ממש ממש לא ציינתי את זה, אני ציינתי שהמילה הסופית בנוגע להבאת שחקנים היא של ג'ף אחרי שהוא מקבל את האינפורמציה מהצוות המקצועי ומהסקאוטרים של המועדון, אגב זה די קורה בכל קבוצה, בסוף הבעלים או הההנהלה ולא המאמן בעלי המילה האחרונה כי הרי שאת המאמן מענין בד"כ רק הצד המקצועי ולא שיקולים אחרים (כספיים, שיווקיים ועוד), אם המאמנים היו המחליטים מי חותם ומי לא הייתם חוזים בהתפרקויות כלכליות השכם וערב של קבוצות. אני מסכים שיש קבוצות שההתערבות של הבעלים / הנהלה קטנה יותר, אבל יש גם גדולה יותר. וג'ף לא מסתיר או מתבייש בכך, אדרבא, הוא אומר, אני לא כאן בשביל לתת רק כסף, אני כאן כדי להיות מנג'ר של ממש, להיות מעורב בכל פרט קטן של ההתנהלות היומיומית (והוא אכן, למרות המרחק) להיות המחליט הסופי בכל ענין וענין, כי אם אני כאן רק בשביל לתת כסף אז יש לי דברים טובים וכדאיים יותר להשקיע בהם.
עוד ציינתי שהעונה כל השמות שהגיעו, כולל וודס, ומלבד קרלוס פאוול (שהוא שחקן מצוין) הוצעו לג'ף ע"י מיקי גורקה.
את הכסף יש לספור כידוע במדרגות. אולי ניכשל גם העונה, זה אפשרי, אבל עוד מוקדם לצאת בחגיגות והכרזות. התקציב שלנו ירד בהרבה לעומת שנים קודמות, כיום אנו במרכז הטבלה התקציבית. סה"כ הפסדנו 3 משחקי חוץ, כולם בשניות הסיום (אחד אחרי הארכה, אחת מסל משוגע בשניה האחרונה), בבית נתנו הצגה (באמת) נגד הגליל, פר שחקן הקבוצה הזו מוכשרת בטירוף, ורואים את זה במשחקים, כמובן שצריך בה עוד שינוי אחד חשוב, ולכו תדעו איך זה יתפתח בהמשך. לא כ"כ מבין את העליהום על הבאת וודס - נפצע לנו זר כך שחייבים להביא מישהו במקומו, וודס שחקן ענק בעקרון, אם הוא יבוא בראש הנכון ויכנס לכושר מזמן סביר אז זו יכולה להיות החתמה טובה. הוא 2.03, יכול לשחק 4 גם במקום וילקרסון, יכול לשחק 3 ופאוול יעבור ל- 4. לצד האיבודים הרבים אנו במקום הרביעי בליגה באסיסטים, וכן משחקים קבוצתי, מקום ראשון בליגה בגגות בהפרש ניכר (8 למשחק), מקום שני בליגה במדד המצטבר. יכלנו, והיינו צריכים להיות כעת עם מאזן 3 -1 ואולי אף 4 - 0, אבל חסר לנו משהו זה ברור (ולא על הקוים) ועם הזמן נקווה שנצליח להתגבר על זה.

נערך לאחרונה על ידי טל בתאריך ג' נובמבר 08, 2011 3:24 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 2:44 pm 
Junior

מקבל את התיקון. חייב להודות שאני מאוד סקפטי באשר לאפשרות של מאמן שנה ראשונה כמו גורקה להציע כהחתמה (בתוך העונה) את קינטל וודס, אבל אני לוקח את המילה שלך בעניין.

תוכל, אגב לפרט יותר לגבי "מרכז הטבלה התקציבית"? למעט החשודות המיידיות, ירושלים וגליל (ואולי גם אשקלון), לאיזה קבוצות יש תקציב גבוה משל חיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 3:19 pm 
Sophomore

טל כתב:
פר שחקן הקבוצה הזו מוכשרת בטירוף, וראוים את זה במשחקים, כמובן שצריך בה עוד שינוי אחד חשוב, ולכו תדעו איך זה יתפתח בהמשך.

1?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 3:19 pm 
Freshman

shay כתב:
טל כתב:
פר שחקן הקבוצה הזו מוכשרת בטירוף, וראוים את זה במשחקים, כמובן שצריך בה עוד שינוי אחד חשוב, ולכו תדעו איך זה יתפתח בהמשך.

1?

רכז ...... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 3:20 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דייבי ג'ונס כתב:
מקבל את התיקון. חייב להודות שאני מאוד סקפטי באשר לאפשרות של מאמן שנה ראשונה כמו גורקה להציע כהחתמה (בתוך העונה) את קינטל וודס, אבל אני לוקח את המילה שלך בעניין.

תוכל, אגב לפרט יותר לגבי "מרכז הטבלה התקציבית"? למעט החשודות המיידיות, ירושלים וגליל (ואולי גם אשקלון), לאיזה קבוצות יש תקציב גבוה משל חיפה?

אשקלון לא אולי אלא בטוח.למעשה אשקלון השלישית בליגה אחרי ת"א וי"ם.

אנחנו העונה בערך כמו אשדוד ונתניה וחולון, אולי טיפה יותר, גם ממש לא הרבה מעל ראשל"צ והבקעה. ההבדלים הם שוליים ונובעים מזה שאצלנו המעטפת (שאינה קשורה לשכר שחקנים) מתוקצבת גבוה יותר. בני השרון העונה באמת סוגרת את הרשימה, בנתיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 3:31 pm 
Freshman

לטל -

המשפט "עם הזמן נקווה שנצליח להתגבר על זה" - בעיקר כשהוא נאמר על ידי עורך דין - איננו מביא לאופטימיות רבה אצל אוהדים שרופים (כמוני ובני משפחתי).
נקווה לשמוע משהו הרבה יותר מעודד - ובמהרה (רכז מוביל כבר אמרתי?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 3:32 pm 
Junior

טל כתב:
דייבי ג'ונס כתב:

אשקלון לא אולי אלא בטוח.למעשה אשקלון השלישית בליגה אחרי ת"א וי"ם.

אנחנו העונה בערך כמו אשדוד ונתניה וחולון, אולי טיפה יותר, גם ממש לא הרבה מעל ראשל"צ והבקעה. ההבדלים הם שוליים ונובעים מזה שאצלנו המעטפת (שאינה קשורה לשכר שחקנים) מתוקצבת גבוה יותר. בני השרון העונה באמת סוגרת את הרשימה, בנתיים...

אחרי שחרורו של גרונפלד, תקציב השחקנים שלכם גבוה בהרבה מזה שלנו. למעשה תקציב השחקנים שלנו לדעתי הוא הנמוך בליגה או אחד לפני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 3:36 pm 
Junior

אוקיי, בערך כמו שחשבתי. התקציב הרביעי בגודלו בליגה. לא אוהב את ראיית הקוסט-אפקטיב שמודדת הצלחה מקצועית של קבוצה ביחס לתקציב שלה, אבל בכל זאת. לא משהו להתבייש בו ובהחלט יש מקום לצפות לבניית קבוצה שתתחרה על מקום בפיינל-פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 3:41 pm 
Sophomore

כל אחד זכאי לדעה משלו, אבל חשוב לי שתדעו שמיקי גורקה הוא קודם כל אחלה בנאדם, ובהחלט ראוי להיות מאמן בליגת העל. לגבי חבורת הפסיכיים שהוא הקיף את עצמו, מהמעט שיצא לי להכיר אותו אז הוא היה שחקן לא קונבנציונאלי שאוהב שחקנים לא קונבנציונאלים, כך שגם אם הוא התפשר על שחקנים מסויימים ברוסטר הם כן מתאימים למה שהוא אוהב לראות אצל השחקנים שלו. אם זה יעבוד או לא את זה כולנו נגלה עם הזמן, יחד עם זאת חשוב לזכור שבעונה שאין יורדות הלחץ יורד גם כן וחיפה בסה"כ הפסידה בשניות האחרונות שיכלו ללכת גם אחרת, כך שלא הייתי ממהר לתייג את הקבוצה ככישלון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 3:43 pm 
Hall of Famer

זו טבלת התקציבים בליגה ,פורסם לפני שבועיים-שלושה בגלובס:

1.מכבי ת'א
2.הפועל י-ם
3.עירוני אשקלון
4.חיפה
5.גליל
6.ראשלצ'
7.נתניה
8.חולון
9.הבקעה
10.אשדוד
11.בני השרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: