frodoborg כתב:
shmueliki כתב:
מבחינתי השלישייה המובילה של אפס ( ודווקא יצא לי לראות אותם השנה כבר פעמיים ) היא קינזי-סאבאנוביץ' ובאראץ' , לפני כל כוכבי ה-NBA והטורקים למיניהם .
אם נסתכל על הצד ההגנתי מבחינת הטורקים ( שהצליחו בבליץ הגנתי של רבע ספציפי לעצור את פרטיזן על 6 נקודות , ואת מילאנו על 9 - שניהם במשחקי חוץ ) , אז באראץ' יכול בצורה מסוימת להתמודד עם סופו , איליאסובה יכול לעצור את התנועות של אליהו , וקינזי יכול לתת אתלטיות ואגרסיביות מול פארמר .
אה כן , יהיה משעשע עם מכבי תיתקל בקבלת פנים סטייל בני השרון באנקרה . נראה איך מזרחי והיורוליג יגיבו לעומת המקרה ההוא .
איך באראץ' הגיע לשלישייה אני לא יודע, הרי כבר ראינו שהוא לא מסוגל להתמודד מול סופו, אבל כמובן מסכים לגבי קינזי וסאבאנוביץ'. בהפסד לשרלרואה סאבאנוביץ' היה גרוע ואפס הפסידה. לעומת זאת, משחק זוועתי של וויאצ'יץי לא הפריע להם לנצח את מילאנו.
קינזי ישחק, אבל למכבי יש כלים לעצור אותו, כמו שהיא עצרה את רודי. לצערי, אין למכבי כלים לעצור את סאבאנוביץ'. ואני חושש שמקרה גלינארי עלול לחזור על עצמו.
שמוליק מדבר באופן כללי, לא רק על המצ'אפ מול סופו. באראץ, למשל, היה השחקן המצטיין של אפס בנצחון במילאנו בשבוע שעבר, מול קו קדמי לא פראייר בכלל. כמובן שאתה רחוק מאד מלדייק עם ה"ראינו שהוא לא מסוגל להתמודד עם סופו". לא רק שבאראץ מסוגל להתמודד, המשחק הכי טוב שלו אי פעם ביורוליג היה מול סופו, עם 18 נקודות, 13 ריבאונדים ו-4 חסימות כשסופו לא מסתדר איתו, וגם במשחק הראשון בין קאחה לבורל למכבי ת"א באותה עונה סופו לא מצא מולו ידיים ורגליים. ומה היה בסדרה בין השתי הקבוצות בעונה שעברה? במשחק הראשון באראץ השמיד את סופו (היה המצטיין בקאחה לבורל מול מדד 5 של סופו), במשחקים 2 ו-3 סופו אמנם הצטיין ובאראץ לא עצר אותו ובמשחק האחרון היווני לא הורגש במיוחד. אז האמת קרובה הרבה יותר למה שאני אמרתי בתחילת הת'רד (המצ'אפ באראץ-סופו הוא תלוי משחק) להזיה הפרטית שלך.
לגבי סבאנוביץ', זה שחקן שאני מת עליו, אבל באמת שההשוואה לגלינארי מגוחכת לגמרי (וגלינארי גם לא ניצח לבד את מכבי, היירסטון למשל היה טוב ומשמעותי ממנו וגם מקומו של הקו הקדמי המילאנזי לא נפקד). כמו שאמרו לפניי, סבאנוביץ' לא מקבל מסאריצ'ה את הקרדיט המגיע לו ולא בונים עליו מספיק, כך שבעניין שלו מכבי דווקא יכולה להיות רגועה יחסית (הוא עדיין שחקן מצוין שיכול לסחוט את העבירות ולקלוע ביעילות).