דייבי ג'ונס כתב:
כפי שכבר צוין כאן בת'רד (על-ידי טל בעצמו), לא מיקי גורקה הוא זה שמביא את השחקנים לקבוצה. מקסימום "הסכים" לקבל עוד פסיכי לקבוצה.
אבל כן, אני מסכים עם כל השאר.
אני ממש ממש לא ציינתי את זה, אני ציינתי שהמילה הסופית בנוגע להבאת שחקנים היא של ג'ף אחרי שהוא מקבל את האינפורמציה מהצוות המקצועי ומהסקאוטרים של המועדון, אגב זה די קורה בכל קבוצה, בסוף הבעלים או הההנהלה ולא המאמן בעלי המילה האחרונה כי הרי שאת המאמן מענין בד"כ רק הצד המקצועי ולא שיקולים אחרים (כספיים, שיווקיים ועוד), אם המאמנים היו המחליטים מי חותם ומי לא הייתם חוזים בהתפרקויות כלכליות השכם וערב של קבוצות. אני מסכים שיש קבוצות שההתערבות של הבעלים / הנהלה קטנה יותר, אבל יש גם גדולה יותר. וג'ף לא מסתיר או מתבייש בכך, אדרבא, הוא אומר, אני לא כאן בשביל לתת רק כסף, אני כאן כדי להיות מנג'ר של ממש, להיות מעורב בכל פרט קטן של ההתנהלות היומיומית (והוא אכן, למרות המרחק) להיות המחליט הסופי בכל ענין וענין, כי אם אני כאן רק בשביל לתת כסף אז יש לי דברים טובים וכדאיים יותר להשקיע בהם.
עוד ציינתי שהעונה כל השמות שהגיעו, כולל וודס, ומלבד קרלוס פאוול (שהוא שחקן מצוין) הוצעו לג'ף ע"י מיקי גורקה. את הכסף יש לספור כידוע במדרגות. אולי ניכשל גם העונה, זה אפשרי, אבל עוד מוקדם לצאת בחגיגות והכרזות. התקציב שלנו ירד בהרבה לעומת שנים קודמות, כיום אנו במרכז הטבלה התקציבית. סה"כ הפסדנו 3 משחקי חוץ, כולם בשניות הסיום (אחד אחרי הארכה, אחת מסל משוגע בשניה האחרונה), בבית נתנו הצגה (באמת) נגד הגליל, פר שחקן הקבוצה הזו מוכשרת בטירוף, ורואים את זה במשחקים, כמובן שצריך בה עוד שינוי אחד חשוב, ולכו תדעו איך זה יתפתח בהמשך. לא כ"כ מבין את העליהום על הבאת וודס - נפצע לנו זר כך שחייבים להביא מישהו במקומו, וודס שחקן ענק בעקרון, אם הוא יבוא בראש הנכון ויכנס לכושר מזמן סביר אז זו יכולה להיות החתמה טובה. הוא 2.03, יכול לשחק 4 גם במקום וילקרסון, יכול לשחק 3 ופאוול יעבור ל- 4. לצד האיבודים הרבים אנו במקום הרביעי בליגה באסיסטים, וכן משחקים קבוצתי, מקום ראשון בליגה בגגות בהפרש ניכר (8 למשחק), מקום שני בליגה במדד המצטבר. יכלנו, והיינו צריכים להיות כעת עם מאזן 3 -1 ואולי אף 4 - 0, אבל חסר לנו משהו זה ברור (ולא על הקוים) ועם הזמן נקווה שנצליח להתגבר על זה.