סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 7:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קינטל וודס בחיפה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 3:45 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
גבי כתב:
לטל -

המשפט "עם הזמן נקווה שנצליח להתגבר על זה" - בעיקר כשהוא נאמר על ידי עורך דין - איננו מביא לאופטימיות רבה אצל אוהדים שרופים (כמוני ובני משפחתי).
נקווה לשמוע משהו הרבה יותר מעודד - ובמהרה (רכז מוביל כבר אמרתי?).

גם כשמביאים שחקן לוקח זמן לפעמים. גם כשג'רמיין ג'קסון הגיע בעונה שעברה לקח לו חודש לשפר את רמת המשחק של הקבוצה. ואולי זה נראה פשוט אבל לא מביאים שחקן בהוקוס פוקוס תוך שניה או יום יומיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 3:50 pm 
Hall of Famer

טל אתם מתכוונים להביא רכז לקבוצה או שמסע הרכש התסיים?,כי לדעתי עם רכז אמיתי חיפה היתה היום במאזן מושלם בליגה(כל ההפסדים שלה היו עד 3 הפרש),לפעמים בדקות ההכרעה חיפה נראית כמו עדר ללא רועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 3:50 pm 
Junior

היי, אף אחד לא אמר שום דבר נגד מיקי גורקה כבן-אדם. אני גם בהחלט לא ממהר לתייג את הקבוצה ככישלון. אני כן חושב שהבנייה שלה לא מאוד הגיונית (בלשון המעטה) וגם לא תואמת את הרציונאל של מאמן רוקי בליגה. אגב שחקנים לא קונבנציונאליים, אם אני זוכר נכון גורקה השחקן (מצטער, זה בערך הזיכרון היחיד שלי ממנו) תפקד על תקן קלעי בחיפה/נשר המופלאה של אוסטואיץ' (מאמן מהסוג שכמובן כבר לא מגיע לכאן יותר), עם סטנלי 'שן זהב' ברנדי והסנטר ההוא שאהב לזרוק שלשות, נו. ברח לי השם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 4:14 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דייבי ג'ונס כתב:
היי, אף אחד לא אמר שום דבר נגד מיקי גורקה כבן-אדם. אני גם בהחלט לא ממהר לתייג את הקבוצה ככישלון. אני כן חושב שהבנייה שלה לא מאוד הגיונית (בלשון המעטה) וגם לא תואמת את הרציונאל של מאמן רוקי בליגה. אגב שחקנים לא קונבנציונאליים, אם אני זוכר נכון גורקה השחקן (מצטער, זה בערך הזיכרון היחיד שלי ממנו) תפקד על תקן קלעי בחיפה/נשר המופלאה של אוסטואיץ' (מאמן מהסוג שכמובן כבר לא מגיע לכאן יותר), עם סטנלי 'שן זהב' ברנדי והסנטר ההוא שאהב לזרוק שלשות, נו. ברח לי השם.

אמיר מוכתרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 4:16 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

RREEDDTT. כתב:
טל אתם מתכוונים להביא רכז לקבוצה או שמסע הרכש התסיים?,כי לדעתי עם רכז אמיתי חיפה היתה היום במאזן מושלם בליגה(כל ההפסדים שלה היו עד 3 הפרש),לפעמים בדקות ההכרעה חיפה נראית כמו עדר ללא רועה

מסע הרכש ? נפצע זר, הובא זר במקומו.
ובאשקלון חמש דקות לסיום הי 12 הפרש למקומיים. 2.5 דקות לסיום היה 6 הפרש. והגענו למצב שהיינו חייבים לנצח את המשחק, אז לפחות באשקלון אי אפשר לומר שבדקות ההכרעה נראתה כעדר ללא רועה. בשש השניות האחרונות - כן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 5:03 pm 
Junior

RREEDDTT. כתב:
זו טבלת התקציבים בליגה ,פורסם לפני שבועיים-שלושה בגלובס:

1.מכבי ת'א
2.הפועל י-ם
3.עירוני אשקלון
4.חיפה
5.גליל
6.ראשלצ'
7.נתניה
8.חולון
9.הבקעה
10.אשדוד
11.בני השרון

לא יודע מה פורסם שם אבל ממה שפורסם לגבי חולון צריך להוריד את המיליון ש"ח של גרונפלד, וסכום דומה שהולך לכיסוי חובות, כך שמה שמקבלים זה התקציב הנמוך בליגה יחד עם הבקעה להערכתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 5:43 pm 
Senior

לא הספיק לכם בשנה שעברה לנסות להציג את התקציב המנופח כנמוך, כשהחזקתם ב2 הישראלים היקרים בליגה? עם גרונפלד לחולון היה אחד התקציבים הגבוהים בליגה. רוט הוא הישראלי היקר בליגה שמחוץ למכבי ביחד עם לאנדסברג וכדיר, לבד הוא מרוויח יותר מחצי מתקציב השחקנים של ראשון לציון למשל, שלא לדבר על בני השרון (תקציב נמוך משמעותית מראשון אפילו).

הבקעה דווקא מחזיקה ביופי של תקציב. אם התקציב של חולון הוא כמו של הבקעה (מה שאני חושב שדווקא נכון) אז הם יופי במרכז עם הבקעה, אשדוד נתניה וחיפה כמובן.

אם נדבר על תקציבי שחקנים נטו (וזה מה שמעניין) אז לדעתי זה ככה:
1.מכבי ת'א
2.הפועל י-ם
3.עירוני אשקלון
4.גליל
5.חיפה
6.אשדוד
7.חולון
8.הבקעה
9.נתניה
10.ראשלצ'
11.בני השרון

שבין מקומות 1-4 ל 5-9 יש פער גדול (מעל מליון שקלים הבדל ומעלה כמובן) מקומות 5-9 מדובר בתקציבים מאד דומים, בין נתניה לראשון יש נפילה לא קטנה, וככה גם בין ראשון לבני השרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 6:44 pm 
Freshman

לטל -

אני באמת לא רוצה להרגיז אותך, אבל:

1. במשחק צמוד 6 השניות האחרונות דורשות רכז יותר מאשר 39 הדקות ו - 54 השניות שקדמו להן, וזה היה נכון בכל שלושת המשחקים שהפסדנו (האם אגב לא היה טיים אוט נוסף?).

2. במשך רוב הדקות ששודרו בטלויזיה המצב אכן נראה כעדר שאין לו רועה.

3. מספר איבודי הכדור העצום הוא פונקציה ישירה בין השאר מחוסר רכז/מנהיג.

4. אני בטוח שאתה מסכים לנקודות 1 , 2 ו - 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 7:26 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

גבי כתב:
לטל -

אני באמת לא רוצה להרגיז אותך, אבל:

1. במשחק צמוד 6 השניות האחרונות דורשות רכז יותר מאשר 39 הדקות ו - 54 השניות שקדמו להן, וזה היה נכון בכל שלושת המשחקים שהפסדנו (האם אגב לא היה טיים אוט נוסף?).

2. במשך רוב הדקות ששודרו בטלויזיה המצב אכן נראה כעדר שאין לו רועה.

3. מספר איבודי הכדור העצום הוא פונקציה ישירה בין השאר מחוסר רכז/מנהיג.

4. אני בטוח שאתה מסכים לנקודות 1 , 2 ו - 3.

לנקודה השניה שלך אני מסכים חלקית רק בנוגע לרבע השלישי בו נראנו קטסטרופה ויש לי החשש שזה הרבע שהראו הכי הרבה בטלויזיה. היינו טובים מאד ברבע השני, די טובים ברבע הראשון וטובים מאד ברבע האחרון.

לא לא הי טיים אאוט נוסף.
ההוראה היתה למי שמקבל את הכדור, ובפרט לוייז שמאד מהיר ויכול להגיע לסל מהר מאד מצד אחד לשני ב- 6 שניות, לא למסור אלא ללכת לבד עד הסוף אבל וייז מסר לפאוול עליו ספק נעשתה עבירה ואיבד.

סה"כ באשקלון מול קבוצה טובה במומנטום מאד חיובי המשחק, היינו על סף נצחון, לא צריך לשפוך את העגלה עם המים, מסכים שצריך להשתפר / להתחזק בנקודה כזו או אחרת. נקווה שנצליח לעשות זאת בתקופה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 7:51 pm 
Hall of Famer

בקשר לוודס שנוחת היום בארץ,יהיה מעניין לראות איך הוא ישתלב בעמדה מס 4(לפחות בחלק מהדקות) שזו לא העמדה הטבעית שלו.

הוא חתם עד סיום העונה(?) והאם ווילקרסון שוחרר או שיש מצב שחיפה תהיה עם 5 זרים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 8:11 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

RREEDDTT. כתב:
בקשר לוודס שנוחת היום בארץ,יהיה מעניין לראות איך הוא ישתלב בעמדה מס 4(לפחות בחלק מהדקות) שזו לא העמדה הטבעית שלו.

הוא חתם עד סיום העונה(?) והאם ווילקרסון שוחרר או שיש מצב שחיפה תהיה עם 5 זרים ?

וילקרסון בנתיים פצוע, לפי מידת וקצב החלמתו נראה בהמשך. כרגע הוא בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2011 8:26 am 
Hall of Famer

לעניין התקציבים , לא לשכוח שגם התקציב של בני השרון ירד בחודשיים האחרונים : קיזוז השכר ( המינימלי ביותר כפי הנראה ) של רייס , וההחלפה של בוקר ( כמדומני השתכר 25 אלף דולר בחודש ) בלאוסון הזול יותר מן הסתם .

הישראלי הבכיר במרבית קבוצות הליגה ( רוט , טפירו , לימונד , לנדסברג וכו' ) מרוויח לבדו יותר מכל הסגל הישראלי של בני השרון . גם הזרים השנה כפי הנראה זולים מאוד , 4 בוגרי קולג' פחות או יותר .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2011 8:55 am 
Freshman

שאלה - האם שחקן פצוע לא יורד מרשימת השכר ועובר לכיסוי חברת הביטוח ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2011 9:08 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ארז כתב:
שאלה - האם שחקן פצוע לא יורד מרשימת השכר ועובר לכיסוי חברת הביטוח ?

כמעט כל הקבוצות, חוץ ממכבי ת"א לא מבטחות את השחקנים עקב פרמיות מאד מאד יקרות וחוסר כדאיות. יש את הביטוח הלאומי שמחזיר חלק מעלות השכר בעת הפציעה, יש ביטוח חוק הספורט שהוא חוסה אבל מחזיר סכומים מאד נמוכים וזניחים יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2011 10:02 am 
Junior

קוף ירוק כתב:
לא הספיק לכם בשנה שעברה לנסות להציג את התקציב המנופח כנמוך, כשהחזקתם ב2 הישראלים היקרים בליגה? עם גרונפלד לחולון היה אחד התקציבים הגבוהים בליגה. רוט הוא הישראלי היקר בליגה שמחוץ למכבי ביחד עם לאנדסברג וכדיר, לבד הוא מרוויח יותר מחצי מתקציב השחקנים של ראשון לציון למשל, שלא לדבר על בני השרון (תקציב נמוך משמעותית מראשון אפילו).

הבקעה דווקא מחזיקה ביופי של תקציב. אם התקציב של חולון הוא כמו של הבקעה (מה שאני חושב שדווקא נכון) אז הם יופי במרכז עם הבקעה, אשדוד נתניה וחיפה כמובן.

אם נדבר על תקציבי שחקנים נטו (וזה מה שמעניין) אז לדעתי זה ככה:
1.מכבי ת'א
2.הפועל י-ם
3.עירוני אשקלון
4.גליל
5.חיפה
6.אשדוד
7.חולון
8.הבקעה
9.נתניה
10.ראשלצ'
11.בני השרון

שבין מקומות 1-4 ל 5-9 יש פער גדול (מעל מליון שקלים הבדל ומעלה כמובן) מקומות 5-9 מדובר בתקציבים מאד דומים, בין נתניה לראשון יש נפילה לא קטנה, וככה גם בין ראשון לבני השרון.

דעתך אינה רלוונטית כי אתה לא יודע.
בלינק הזה: http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000690363 מופיעים תקציבי הקבוצות וכאן אנחנו מדורגים במקומות 9-10 יחד עם אשדוד, וזה כמובן בהנחה שהמיליון ש"ח של גרונפלד כלולים בתקציב מה שכמובן לא קרה. במקום האחרון בני הרצליה שטכנית אולי התקציב שלה נמוך אבל בפועל מפגיזים שם בלי שום בעיה כמה עשרות אלפי דולרים לחודש עבור זר מזדמן זה או אחר, והם היו מספיק חזקים כספית כדי להציע לא מעט כסף על גרונפלד רק בשבועות האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2011 3:52 pm 
Senior

דעתי כן רלוונטית כי דווקא כן יש לי קצת מושג לגביי התקציבים (לא מידע מדויק, אבל הערכות שמתבססות על קצת מעבר לכתבה הזאת). הכתבה הזאת מלאה בקישקושים וחוסר דיוקים, ושקרים (במיוחד מצד חולון ואשדוד שיש להם אינטרס להציג תקציב נמוך ממה שהוא) שקבוצת זרקו לכותב הכתבה. ודרך אגב, שים לב שבכתבה כתוב שזה הערכות, לא מידע, לא ידיעה, הערכה. ושלהם שווה לא יותר משל אף אחד אחר.

בו נשים את הדברים על השולחן. מורן רוט וגרונפלד ביחד היו אמורים לעלות לקופת המועדון שלכם 2.5 מליון שקלים לבד!!! זה בלי זרים, בלי שחקנים אחרים בסגל וכו'. תקציב השחקנים של חולון לפני עזיבת גרונפלד היה אמור לעמוד על משהו בסביבות ה4 מליון שקלים. תקציב בגודל תקציב השחקנים שם הגליל ושל אשקלון. אחרי העזיבה של גרונפלד אתם איפשהו באזור ה6.5 מליון שקלים ולא קרובים ל5.5. אולי 6, אולי 6.2 מדויק אני לא יודע. בשום צורה שהיא לא קרוב אפילו לאחד התקציבים הנמוכים בליגה.

עצן העובדה שראשון שרוט עולה בערך כמו חצי מהקבוצה שלה נמצאת עם תקציב "נמוך" משלכם או של אשדוד מראה המון על אמינות הכתבה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2011 6:30 pm 
Hall of Famer

וודס נחת כבר בישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2011 7:35 pm 
Freshman

לפי התשובה (של טל?) באתר של מכבי חיפה, וודס כבר נחת בלילה בין שלישי לרביעי.
איך זה שאין כל הודעה על כך בכל אתר אחר, או כאן??
אנא, תרגיעו אותנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 09, 2011 11:25 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

גבי כתב:
לפי התשובה (של טל?) באתר של מכבי חיפה, וודס כבר נחת בלילה בין שלישי לרביעי.
איך זה שאין כל הודעה על כך בכל אתר אחר, או כאן??
אנא, תרגיעו אותנו...

התאמן הערב כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2011 9:06 am 
Sophomore

טל כתב:
התאמן הערב כבר.

ו...? בא לך לחלוק איתנו התרשמות ריאשונית? הגיע עם ק"ג מיותרים? בכושר? לא בכושר? הדירה מוצאת חן בעיניו? מה אומר על בנות חיפה? פאוול כבר עשה לו פרצוף? התבאס מהאולם?
המידע חשוב לת'רד ההימורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2011 10:16 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

shay כתב:
טל כתב:
התאמן הערב כבר.

ו...? בא לך לחלוק איתנו התרשמות ריאשונית? הגיע עם ק"ג מיותרים? בכושר? לא בכושר? הדירה מוצאת חן בעיניו? מה אומר על בנות חיפה? פאוול כבר עשה לו פרצוף? התבאס מהאולם?
המידע חשוב לת'רד ההימורים.

אין משהו מיוחד לדווח ובמידע אולי חשוב לת'רד ההימורים אבל הת'רד עצמו (בו אני משתתף קבוע) אינו חשוב כלל ועיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2011 6:25 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
דעתי כן רלוונטית כי דווקא כן יש לי קצת מושג לגביי התקציבים (לא מידע מדויק, אבל הערכות שמתבססות על קצת מעבר לכתבה הזאת). הכתבה הזאת מלאה בקישקושים וחוסר דיוקים, ושקרים (במיוחד מצד חולון ואשדוד שיש להם אינטרס להציג תקציב נמוך ממה שהוא) שקבוצת זרקו לכותב הכתבה. ודרך אגב, שים לב שבכתבה כתוב שזה הערכות, לא מידע, לא ידיעה, הערכה. ושלהם שווה לא יותר משל אף אחד אחר.

בו נשים את הדברים על השולחן. מורן רוט וגרונפלד ביחד היו אמורים לעלות לקופת המועדון שלכם 2.5 מליון שקלים לבד!!! זה בלי זרים, בלי שחקנים אחרים בסגל וכו'. תקציב השחקנים של חולון לפני עזיבת גרונפלד היה אמור לעמוד על משהו בסביבות ה4 מליון שקלים. תקציב בגודל תקציב השחקנים שם הגליל ושל אשקלון. אחרי העזיבה של גרונפלד אתם איפשהו באזור ה6.5 מליון שקלים ולא קרובים ל5.5. אולי 6, אולי 6.2 מדויק אני לא יודע. בשום צורה שהיא לא קרוב אפילו לאחד התקציבים הנמוכים בליגה.

עצן העובדה שראשון שרוט עולה בערך כמו חצי מהקבוצה שלה נמצאת עם תקציב "נמוך" משלכם או של אשדוד מראה המון על אמינות הכתבה הזאת.

קשקושים, חוסר דיוקים, שקרים, הערכות, מזימה של חולון ואשדוד (?) לתחמן את אתר גלובס (וכנראה גם את פורום סלניוז) בדבר התקציב האמיתי שלהן. מה לא תעשה כדי להתאים את המציאות לתיאוריות שלך...
אז ככה, לגבי חולון אני יודע בדיוק את התקציב ואיך נגיד את זה, אתה לא כל כך בכיוון. התקציב של חולון שהולך לשנת 2011-2012 מגרד את המינימום. ואם מה שאתה יודע או חושב שאתה יודע על הקבוצות האחרות (רוט עולה בערך כמו חצי מראשון...כן כן) הוא באותה רמת ידיעה של מה שאתה יודע על חולון, אז תרשה לי להתיחס לכתבה בגלובס ככתבה מהימנה הרבה יותר מ"ההערכות" שאתה כתבת כאן (בכפוף לאי דיוקים פה ושם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2011 6:28 pm 
Senior

אתה יכול להמשיך לקשקש ולשקר, אבל במקרה אני יודע בוודאות את השכר המדוייק של רוט כולל כל התנאים, והערבויות שנתנו לו (כן כן) ועלות החוזה שלו היא כמו חצי מתקציב השחקנים של ראשון. גם אם אתה לא רוצה להאמין בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2011 6:33 pm 
Junior

אני יכול לקשקש ולשקר, הכתב בגלובס יכול להמשיך ולשקר, אשדוד יכולה להמשיך ולשקר.
ורק אתה תמשיך להגיד אמת...או לפחות את האמת הפנימית שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2011 6:40 pm 
Senior

הכתב בגלובס לא שיקר, רק אתה. הכתב בגלובס כתב שזה "הערכה" מה שאומר שגם הוא מודה שאולי המספרים לא נכונים, בגלל מה לעשות הוא קיבל אותם בעיקר מאנשים בקבוצות ולחולון בדיוק כמו בשנה שעברה יש תמיד אינטרס חד וחזק להראות כמסכנים בלי תקציב גם בזמן שהם מחזיקים את אחד מ3 השחקנים הישראלים היקרים ביותר בליגה מחוץ למכבי ת"א. שום דבר לא השתנה, גם שנה שעברה טענתם שאתם תקציב מינימום כשהחזקתם את 2 הישראלים הכי יקרים מחוץ למכבי ת"א. אז תמשיכו בסיפורים גם השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: