סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 8:55 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2011 1:29 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עד כמה שאני זוכר, למיטשל אכן היו בעיות משמעת בחולון ובכל אופן הוא נתן שם עונה בינונית למדי אחרי שבתחזיות הטרום-עונה סימנו אותו כMVP פוטנציאלי. אבל חדש לכם שאצל לאומית כל מי שמשחק כרגע בחולון הוא גאון כדורסל וברגע שהוא עוזב הוא נהיה אפס?

מה שכן, השאלה איך ראשון ויתרו על מיטשל מתגמדת מול השאלה איך בנתניה ויתרו על אלפסי בכזו קלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2011 2:23 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
למיטב ידיעתי, זה לא שכל כך ויתרו עליו כמו שאשקלון פשוט הציעה יותר כסף. פרט פיקנטי שאני לא בטוח עד כמה הוא אמיתי, הוא שבלנקיטני בעצמו ביקש כסוג של צוואה רגע לפני שהלך, שאלפסי לא יהיה המאמן.
האמת? היחסים ביניהם היו זוועתיים המון זמן. לא מן הנמנע שיש משהו בסיפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2011 3:50 am 
Junior

דרווין קיצ'ן * 37 23 4/9 44% 3/5 60% 6/7 86% 11 7 18 2 8 5 1 5 0 1 0 47 -

מישהוא מכיר את קיצ'ן?
47 נק' מדד, 23 נק, 18 ריב, 5 אסיסטים על איבוד אחד. נראה משחק טוב. ממה שראו ב וואינט נראה שחקן מהיר וטיפה אגואיסט. מישהוא ראה אותו משחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2011 7:45 am 
מנהל פורום

למיטב זכרוני, נדב דיבר על הפרידה המתקרבת מאלפסי כמשהו די מובן מאליו עוד לפני סוף העונה. אולי אני זוכר לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2011 11:34 am 
Hall of Famer

מובן מאליו לא כי מישהו מהאוהדים רצה, אלא כי היה ברור שיש לו קצר עם ההנהלה ושהם לא רוצים אותו. את דעתי על חבורת הפרובינציאלים שהביאו את פרנקו במקום לתת למאמן מקומי אחר לעמוד על הקווים-כבר אמרתי.

47 נק' מדד זה "נראה משחק טוב"? על הנייר זה משחק אדיר. וכן, ראיתי את קיצ'ן כמה פעמים העונה והוא לא השאיר רושם מיוחד מעבר לשחקן מהיר ובלגניסט. אז או שזו היתה הבלחה מקרית, או שהוא באמת כשרון גדול שלקח לו קצת זמן לבטא זאת. נראה בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2011 12:24 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
לא לשכוח את מי שהוא, אליבא דלאומית, "סרטן קבוצתי" ואליבא דגרסתי "האול אראונד הכי טוב בליגה"-דווין מיצ'ל. עוד משחק על סף הטריפל דאבל, והפעם 23 נקודות, 12 ריב' ו-8 אסיסטים. אני מניח שהוא מוסר ד"ש חם לאוהדים הנפלאים של חולון.

אגב, מישהו זוכר שחקן ישראלי מנגר כמו מורן רוט הערב? 3/17 מהשדה, עד נתניה מריחים את הצחנה.

מיטשל בהחלט סרטן קבוצתי. שחקן שאם אינני טועה מעולם לא נשאר באותה קבוצה יותר משנה. אני יודע שלמשל בבאמברג הוא נחשב לשחקן הכי פחות פופלארי אצל האוהדים, סתם אנקדוטה. בחולון רב בערך עם כל מה שזז בקבוצה כולל שני המאמנים (אם אפשר לקרוא לעמיר עוזי מאמן אבל זה כבר דיון אחר) ועם לפחות חצי מהקבוצה. היו כמה משחקים שהוא גם עשה שביתה איטלקית במגרש כלומר היה על המגרש ואפילו לא הסתכל על הסל, נפטר מהכדור תוך שניה באופן מופגן. בסופו של דבר דורסמן שדווקא ידוע לרוב כמאמן של שחקנים שלח אותו לקיבינימט והלבישו על זה איזשהי פציעה קלה שהוא סחב.
לגבי ראשון, הסיבה שהוא לא בראשון היא שבמשחק העונה של ראשון אפשר להגיד, המשחק על מקומות 3-4 שיכל להביא אותם למוקדמות היורוקאפ, הוא פשוט לא רצה לעלות למחצית השניה, וגם בראשונה נראה כאילו הוא בשביתה איטלקית.
שורה תחתונה, יש לו את האיכויות שלו אבל הנזק שהוא גורם מסביב לא שווה את זה. אפילו אפי שרכש את המוניטין שלו כמאמן שמסתדר עם הפסיכים הכי גדולים הבין את זה.
לינק לנסיבות עזיבתו את ראשון:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1827287

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2011 12:36 pm 
Hall of Famer

אם אני מבין נכון את הכתוב, שנכתב ע"י אוהד ראשל"צ מוצהר, אין פה שום דבר חדש. הסיפור על מיצ'ל שביקש לנסוע הביתה מיד בתום המשחק על המקום השלישי ולא להשאר לאיזה אירוע סוף עונה מוכר וידוע, ותרשה לי לומר שהשחקן די צודק בבקשתו. מכאן הגרסאות קצת מתפצלות, אבל גם אם נניח שמיצ'ל היה לא בסדר ולא רצה לשחק במחצית השנייה של המשחק על המקום השלישי, זה עדיין לא עושה אותו סרטן קבוצתי מסוכן שאי אפשר להסתדר איתו. במציאות, אנחנו מדברים על השחקן הכי טוב בליגה שנותן יכולת כזו לאורך זמן, ומעניין שדווקא הסיפור שלו היה בכותרת ולא זה של אייזיה סוואן ש"תקופה ארוכה לא התעורר בבוקר לאמונים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2011 5:17 pm 
מנהל פורום

העניין המדהים הוא עם ההנהלה שדורשת מהשחקן להישאר אחרי סוף העונה לכל מיני פסטיבלים.

אבל כאמור, אשקלון אומרת תודה (גם לגליל וגם לראשון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2011 6:13 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
אני דווקא זוכר שהוא התייצב לטקס לובש חולצת משבצות (בניגוד לכל השאר הלבושים בחליפות). מי שלא התייצב היה ג'יימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2011 6:27 pm 
Hall of Famer

התייצב כי הכריחו אותו. ומילא שמבקשים שיישאר, הבנאדם בא ונותן סיבה סופר-אנושית (בת שלא ראה כל השנה ומסיימת גן, דחה בגלל זה חוזה בפיליפינים וכו'), למה לא להתחשב? אבל מה שראובן אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2011 9:44 pm 
Sophomore

בארנס חוגג על חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2011 9:46 pm 
Sophomore

יש לינק לשידור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2011 10:30 pm 
Junior

ערן אסנטי עם משקפיים נראה כמו גירסה בהירה ורזה יותר של שחורציאניטיס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2011 10:34 pm 
Hall of Famer

עזוב אותך מאיך שהוא נראה, אם הוא היה משחק-אולי ההגנה שלנו היתה נראית כמו משהו שמזכיר קצת הגנה במובנה המקובל והמוכר לאדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2011 10:44 pm 
Junior

משעשע שפאוול עונה לטל היינריך בman...הזכיר לי משחק נשים שראיתי שבו המאמן דיבר על man to man defense...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2011 10:48 pm 
Junior

סילבן לנדסברג עם 35 נקודות,באמת המון זמן שמישהו "ישראלי" לא נתן תצוגה כזו.

האיש וקרבות הכלבים נראה מאוד מאוד חלוד,סיים עם 2 נקודות ו5 עבירות ב18 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 12:10 am 
Junior

סילבן לנדסברג מדהים מתחילת העונה ולמיטב זכרוני זאת אפילו לא תצוגת ה30 פלוס הראשונה שלו השנה. מה שעוד יותר מדהים אלה האחוזים המעולים שלו והעובדה שהוא אפילו לא הגו-טו-גאי ההתקפי הראשון של הקבוצה. מפחיד מה הוא יכול לעשות אם חיפה מעיפים את פאוול ושמים את הכדור ביד של רכז נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 1:10 am 
Sophomore

טוב, טל הבטיח אירוח למופת וזה מה שהיה רוב המשחק, שלושה רבעים ראשונים זוועתיים בהם נתניה פותחת פער וחיפה סוגרת איכשהו בריצה משלה ואז רבע אחרון ענק, נגמר האירוח.
החלודה של קינטל וודס מובנת, הבעיה היא שלכאורה הוא בא להחליף את ווילקרסון אבל הוא בעצם גארד, רוב המשחק הוא משחק בחוץ למרות יתרון פיסי מובהק על רוב השחקנים של נתניה.
פאוול שחקן מצויין והיו רגעים במשחק שהוא החזיק את הקבוצה, אבל לפעמים הוא לוקח על עצמו יותר מידי ולא בטוח שאם הוא לא יוצא ב-5 עבירות חיפה מנצחת.
מדהימה ההתקדמות של לאנדסברג מהשחקן חסר הביטחון של תחילת העונה שעברה למפלצת של העונה.
פתחתי ואסיים בטל: איזה מזל שלא מצאת את ההוא שמנגב את הפרקט, אם אתה מוצא אותו בזמן, השחקן של נתניה לא מחליק ואנחנו לא עולים ליתרון ראשון במשחק.
יאללה, ג'קסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 1:36 am 
Hall of Famer

אני אולי חוזר על עצמי מדי שבוע , אבל אני מתפעל מדווין מיצ'ל כל פעם מחדש .
אשמח אם החברים יזכירו לי עוד שחקני אול-אראונד שהסתובבו אצלנו בליגה עם רמת השפעה שכזאת על כל מהלך במשחק של קבוצותיהם .
אנחנו מדברים על שחקן בעמדה 3 ( על הנייר ) , שבפועל מרכז לא מעט את המשחק של קבוצתו , שמיני בליגה בריבאונדים ( 8 למשחק ) , שישי באסיסטים ( 5.4 למשחק ) , 13 בחטיפות ( 1.8 למשחק ) .

מה תגידו על תצוגות הריבאונד האישיות שהיו השבוע ?
קיצ'ן ודאוול עם 18 , דאנסטון וטיוס 16 , מורגן 15 , מיצ'ל 12 , באומן וויליאמס 10 .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 2:04 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

shay כתב:
טוב, טל הבטיח אירוח למופת וזה מה שהיה רוב המשחק, שלושה רבעים ראשונים זוועתיים בהם נתניה פותחת פער וחיפה סוגרת איכשהו בריצה משלה ואז רבע אחרון ענק, נגמר האירוח.
החלודה של קינטל וודס מובנת, הבעיה היא שלכאורה הוא בא להחליף את ווילקרסון אבל הוא בעצם גארד, רוב המשחק הוא משחק בחוץ למרות יתרון פיסי מובהק על רוב השחקנים של נתניה.
פאוול שחקן מצויין והיו רגעים במשחק שהוא החזיק את הקבוצה, אבל לפעמים הוא לוקח על עצמו יותר מידי ולא בטוח שאם הוא לא יוצא ב-5 עבירות חיפה מנצחת.
מדהימה ההתקדמות של לאנדסברג מהשחקן חסר הביטחון של תחילת העונה שעברה למפלצת של העונה.
פתחתי ואסיים בטל: איזה מזל שלא מצאת את ההוא שמנגב את הפרקט, אם אתה מוצא אותו בזמן, השחקן של נתניה לא מחליק ואנחנו לא עולים ליתרון ראשון במשחק.
יאללה, ג'קסון.

הולך לי לשירותים באמצע המשחק כשהגג מטפטף לפרקט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 11:33 am 
Junior

shmueliki כתב:
אני אולי חוזר על עצמי מדי שבוע , אבל אני מתפעל מדווין מיצ'ל כל פעם מחדש .
אשמח אם החברים יזכירו לי עוד שחקני אול-אראונד שהסתובבו אצלנו בליגה עם רמת השפעה שכזאת על כל מהלך במשחק של קבוצותיהם .

עומאר סניד.

אפשר ללכת עוד אחורה ולמצוא את המילטון, שלף, קנדי, דורון שפר כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 11:48 am 
מנהל פורום

טפירו, וויצ'יץ', פארקר, באוורס אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 6:37 pm 
Hall of Famer

את הרשימה הענתיקה של דייבי אני בקושי מכיר בתור שחקנים ( בשיא כושרם , לא כשהם עושים חלטורות בגיל פרישה ... ) .
עומאר סניד ( השנוא עלי עד מאוד , יש לציין ) דווקא נראה לי דוגמא טובה , אבל עדיין לטעמי מיצ'ל עולה עליו בפרמטרים חשובים עבור שחקן מסוג שכזה ( יותר וורסטילי הן בהתקפה והן בהגנה , יותר אינטלינגט ) .
פארקר וויצ'יץ' - לא ברי השוואה עקב רמתם .
באוורס ממש לא בכיוון .
טפירו זאת אולי הדוגמא המתבקשת ביותר ( קפצה גם לי לראש כשכתבתי את הודעתי הקודמת ) , אבל עדיין קיימים הבדלים רבים ( מיצ'ל שומר טוב יותר על הרבה יותר עמדות , פחות מחויב לסגנון משחק מסוים שטפירו די כופה על הקבוצה וכו' ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, uriel17, נורטון ו 111 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה