סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כספי חוזר למכבי ת"א
הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 9:33 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
http://news.walla.co.il/?w=/151/1877182

אני חייב לומר שכזה בית זונות כמו שיש בסגל של מכבי ת"א העונה, אני לא זוכר בשום מקום אחר.

מבחינה מקצועית, נו, הוא לא בכושר משחק אבל הוא 3 אירופאי משובח שאם ייכנס לקצב-יוסיף אלמנט אתלטיות משמעותי על העמדה היחידה שזה חסר בה במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שובו של הכספי
הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 10:39 am 
Hall of Famer

מיום ליום המהלך הזה נהיה יותר ויותר מטופש בעיני, אם לא תהיה שביתה לעונה שלמה בסוף אז הוא חסר משמעות ואם תהיה שביתה לעונה מלאה, אז אפשר להשיג שחקנים הרבה יותר טובים מכספי, לא עדיף לשמור את הכסף והמקום בסגל לאיזה דוראנט/קובי/לברון/ווייד/הווארד/נוביצקי? מעבר לזה, הסגל של מכבי כבר מגיע לגדלים הזויים לגמרי, אפילו אם לוקחים בחשבון 3 מסגרות, אז בשביל סופרסטאר אמיתי אולי שווה לקחת את הסיכון ולהשתולל, אבל אני לא חושב שכספי הוא כזה שחקן על במונחים אירופיים ששווה להתפרע בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 11:17 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
הנושא לא חדש. וואן, ואללה, ואחרים מאוננים על הרעיון הזה כבר חודשיים. כנראה קיימות הבנות הדדיות שאם העונה תבוטל, כספי ישחק במכבי. לא ראה את המהלך כמטופש. נכון, במידה והעונה תבוטל כולה, אפשר יהיה להשיג שחקנים הרבה יותר טובים מכספי. אבל זה רק הגיוני שכספי ישחק במכבי, כמו שגלינארי משחק במילאנו, או פקוביץ' משחק בפרטיזן.
נדב, לא ממש מבין מה אתה רוצה להגיד. מצד אחד אתה אומר: "בית זונות". מצד שני - "יוסיף אלמנט אתלטיות משמעותי על העמדה היחידה שזה חסר בה במכבי"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 11:30 am 
Hall of Famer

מה זה "הנושא לא חדש"? ספקולציות היו קיימות כל הזמן, עכשיו נסגר משהו ראסמי.

מה שאני רוצה להגיד זה פשוט: מבחינת ההתנהלות, מכבי ת"א היא בית זונות. מחתימה כל מה שזז ונושם, סגל מנופח ברמות הזויות. זה לא סותר את העובדה שמבחינת יכולות כדורסל נטו, כספי הוא שחקן מצוין ויש לו מה לתרום למכבי ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 11:42 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לא ראיתי הודעה רשמית באתר של מכבי. ואם אני לא טועה, אף גורם רשמי במכבי לא אישר את זה. וואן כבר דיווחו שהנושא נסגר לפני שבועיים. מבחינת "זז ונושם", את מי הם החתימו? לנגפורד? אבל עוד מתחילת העונה בלאט וכולם אמרו שמחפשים גארד נוסף. "מנופח"? לאולימפיאקוס יש 15 שחקנים הרשומים באתר יורוליג. פאו - 15, ריאל - 16, בארסה - 13, מילאנו - 16...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 11:46 am 
מנהל פורום

פרודו, זה מה שכספי כתב בפייסבוק שלו:
ציטוט:
איזה כיף...
אני ומכבי אלקטרה תל אביב חתמנו על החוזה ואני הכי שמח בעולם לחזור הביתה ולמועדון נעוריי. אני כל כך מתרגש לחזור הביתה, למשפחה ולקהל הטוב בעולם! אני רוצה להודות בהזדמנות זו לאוהדיי מכבי הנהדרים שתמכו בראשם אילן השועל ששמרו איתי על קשר במשך השנתיים שלי בארצות הברית ועזרו לחזרתי הביתה.
תודה ענקית להנהלת מכבי בראשות עו"ד שמעון מזרחי,דיויד פדרמן ומשפחת רקאנטי שהפכו את המהלך הזה לאפשרי ואני מודה להם מקרב לב. אגיע ארצה בינואר הקרוב, זאת במידה ועונת הNBA תתבטל. הסיבה שאגיע ארצה בינואר היא בשביל לדאוג לחוזקה של מכבי ולא לפגוע במידה ותיגמר השביתה ושני שחקנים יצטרכו לעזוב את הקבוצה שאני הכי אוהב בעולם.
יאללה מכבי!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 11:49 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

עוד פעם, לא אמרתי שזה לא נכון. אמרתי רק שזה היה די ידוע מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 11:54 am 
Junior

זה לא קצת סוגר את העניין שלא נראה פה את דוראנט (אם היה עניין כזה)? הרי כספי והוא זה אותה עמדה, ונכון שדוראנט כנראה יכול לשחק באירופה 1-5 אבל זה כבר יהיה סגל ממש ממש מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 12:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ברור, זו הסיבה שדוראנט לא מגיע, היא ולא אחרת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 1:18 pm 
Sophomore

ציטוט:
אגיע ארצה בינואר הקרוב, זאת במידה ועונת הNBA תתבטל. הסיבה שאגיע ארצה בינואר היא בשביל לדאוג לחוזקה של מכבי ולא לפגוע במידה ותיגמר השביתה ושני שחקנים יצטרכו לעזוב את הקבוצה שאני הכי אוהב בעולם.
יאללה מכבי!!!!!!!

וגם ברור שזו הסיבה להגעתו רק בינואר ושהוא שכח להודות לשמעון מזרחי גם על כך שהכתיב לו את הטקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 1:59 pm 
Sophomore

עוד בנושא

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 10459.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 2:05 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

איפה קוף עם תחושת בטן שלו? :)
אני עדיין לא מאמין שנראה קובי, ג'יימס, או דוראנט באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 2:33 pm 
מנהל פורום

itai כתב:

אגב, מה עם כל מיני רוקיס מבטיחים שנבחרו בדראפט האחרון? למה אנחנו לא שומעים עליהם שהם במו"מ עם קבוצות באירופה? או שאולי זה כיוון שאין להם בעצם חוזה ב-NBA והם מפחדים להיפצע?

שחקנים כמו איירווינג, דרק ויליאמס, ג'ימר פרדט (שאולי סימן שאלה ל-NBA אבל יהיה תותח באירופה), האחים מוריס, קאוי ליאונרד ועוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 3:07 pm 
Freshman

האם זה אומר שהסיפור של לנדסברג סגור סופית והוא לא יגיע לתל אביב השנה... ?!?!?

יש הכחשות מכאן ועד הודעה חדשה לסיפור, מצד שני, יש חשש לא קטן בקרב אוהדי חיפה (ואולי גם שאר הקבוצות בליגה) שזה יקרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 3:50 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
itai כתב:

אגב, מה עם כל מיני רוקיס מבטיחים שנבחרו בדראפט האחרון? למה אנחנו לא שומעים עליהם שהם במו"מ עם קבוצות באירופה? או שאולי זה כיוון שאין להם בעצם חוזה ב-NBA והם מפחדים להיפצע?

שחקנים כמו איירווינג, דרק ויליאמס, ג'ימר פרדט (שאולי סימן שאלה ל-NBA אבל יהיה תותח באירופה), האחים מוריס, קאוי ליאונרד ועוד...

אירווינג כבר דיבר על מעבר אפשרי לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 4:36 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ארז כתב:
האם זה אומר שהסיפור של לנדסברג סגור סופית והוא לא יגיע לתל אביב השנה... ?!?!?

יש הכחשות מכאן ועד הודעה חדשה לסיפור, מצד שני, יש חשש לא קטן בקרב אוהדי חיפה (ואולי גם שאר הקבוצות בליגה) שזה יקרה...

אל חשש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 15, 2011 10:36 pm 
Hall of Famer

אני רק אזכיר שבעוד כמה ימים צפויה להיפתח הליגה הסינית.
במידה ולא תהיה עונת NBA, לא יפליא כ"כ לראות הרבה מהכוכבים האמריקאים מעדיפים לגלגל סטיפות דולרים בשנגחאי מאשר באירופה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 16, 2011 12:51 am 
Hall of Famer

מה נגיד , כל אוהדי הליגה כוססים ציפורניים מהחשש שלנדסברג יחזק את הצהובים ...

החתמה מזעזעת של מכבי . סוגר את הרוסטר מבחינת עומק , כסף ואגו להחתמות עתידיות של שחקנים שבהחלט יכולים להרים את הקבוצה . עד כה במכבי הכל עבר די חלק וללא מלחמות אגו , דבר שבהחלט יכול להשתנות תודות לכוכב ה-NBA החדש . יש לי תחושה שאם לנגפורד לא ייכנס עד ינואר לעניינים , זה יהיה סוף הקדנציה שלו בנוקיה .

כמה צפוי להרוויח הבחור ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 16, 2011 1:01 am 
Junior

סוגר איזה רוסטר בדיוק? זה שמאכלס כרגע 13 שחקנים, שאחד מהם אפילו לא נרשם בטופס?

הרוסטר של מכבי סגור כבר מאוגוסט, עם כל הכבוד. אני חשבתי שגם לנגפורד היה החתמת פאניקה די מיותרת (לנקודת הזמן ההיא). בהסתכלות קדימה על הטופ16 מכבי עדיין לא קבוצה שלמה מקצועית אבל אני לא בטוח שהתשובה היא עוד שחקנים.

כל העניינים האלה בצד, עמרי כספי שחקן שגדל במכבי (עם כל הציניות שכרוכה בזה), עשה את הפריצה האירופית שלו במועדון וזה די טבעי שהוא יחזור לשחק בקבוצה אם אין עונה בNBA. טבעי לשני הצדדים, כלומר. גם אם זאת לא היתה עונה של שלוש מסגרות וסגל מנופח הייתי אומר שצריך להחזיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 16, 2011 1:04 am 
Hall of Famer

מסכים איתך על הסגל המעט מנופח . כוונתי הייתה שדי ברור שמכבי תחתים עוד שחקן מה-NBA , והחתמת כספי כנראה תסגור את מסע הרכש השנה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 16, 2011 1:07 am 
Junior

shmueliki כתב:
מסכים איתך על הסגל המעט מנופח . כוונתי הייתה שדי ברור שמכבי תחתים עוד שחקן מה-NBA , והחתמת כספי כנראה תסגור את מסע הרכש השנה .

תחתים חוץ מכספי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 16, 2011 1:11 am 
Junior

אני מניח שישחררו/ישאילו מישהו אם כספי באמת יגיע. 14 שחקנים זה כבר מופרך (בהנחה שב12-13 שחקנים היינו ב"מוגזם"). לא זאת הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 16, 2011 1:17 am 
Junior

תזכרו, תקף רק אם עונת הNBA מתבטלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 16, 2011 5:38 am 
Junior

דייבי ג'ונס כתב:
1) בהסתכלות קדימה על הטופ16 מכבי עדיין לא קבוצה שלמה מקצועית אבל אני לא בטוח שהתשובה היא עוד שחקנים.

2) כל העניינים האלה בצד, עמרי כספי שחקן שגדל במכבי (עם כל הציניות שכרוכה בזה), עשה את הפריצה האירופית שלו במועדון וזה די טבעי שהוא יחזור לשחק בקבוצה אם אין עונה בNBA. טבעי לשני הצדדים, כלומר. גם אם זאת לא היתה עונה של שלוש מסגרות וסגל מנופח הייתי אומר שצריך להחזיר אותו.

1) i didn't get it. are to claiming they have an issue with the coaching stuff?
2) מה הקשר של שלוש מסגרות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 16, 2011 10:41 am 
Hall of Famer

דייבי ג'ונס כתב:
אני מניח שישחררו/ישאילו מישהו אם כספי באמת יגיע. 14 שחקנים זה כבר מופרך (בהנחה שב12-13 שחקנים היינו ב"מוגזם"). לא זאת הבעיה.

השאלה היא את מי משחררים, כספי יושב על המשבצת של פניני/בלו/אליהו/סמית' פחות או יותר, אתה רואה מישהו מהם משוחרר/מושאל? כי אני לא. לפי היכולת הנוכחית שלו, לנגפורד אמור להיות האופציה הטבעית לשיחרור, אבל מכיוון שלמכבי חסר מאוד עומק בקו האחורי, קשה לי להאמין שישחררו אותו, לא בלי להביא עוד שחקן לעמדה 2.

כמו שכתבתי בהתחלה, לדעתי מכבי סיבכה את עצמה עם ההחתמה של כספי, קודם כל מהבחינה שהיא הביאה אותו לעמדה הכי עמוסה שלה ויצרה פקק רציני. שנית, מהבחינה שביכולת הנוכחית של לנגפורד, גם בסגל המפוצץ הקיים, למכבי יש בעייה לא פשוטה של יצור נקודות בקו האחורי, בעיקר מהעמדה 2, פשוט אין לה אף שחקן לרמות הסבירות ומעלה של היורוליג בעמדה הזו. ושלישית, במקרה שתתחיל הגירה רצינית של שחקני NBA בכירים לאירופה, למכבי יהיה קשה מאוד לעשות החתמות עם אימפקט רציני (או החתמות בכלל) בסגל כל כך עמוק ועם יחסית מעט כסף בכיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 131 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה