סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 8:22 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 1:32 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
למיקום יש חשיבות די גדולה לשיבוץ בשלב הבא מה גם שהפסד היום ומכבי יכולה הייתה למצוא את עצמה גם מחוץ לטופ 16. יש הבדל עצום בין בית עם ברצלונה ופאנאתנייקוס לבית עם קאחה לאבורל וקאזאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 1:34 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מכבי לא הייתה מוצאת את עצמה מחוץ לטופ-16 על הפסד לשרלרואה, חלאס עם המלודרמות או שתישאר לבד בחושך וכבר תנוח בקבר. רוב משחקי השלב הראשון ממש לא חשובים, כולל זה. חילופי עומס זה לא חילופים חברתיים, ובחילופי עומס אתה מתחיל במשחק הראשון ולא באחרון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 1:36 am 
Junior

זה לא עניין של משחק חשוב או לא. אין לי ספק שהמשחק הזה היה מאוד חשוב גם לדיוויד (מספיק חשוב כדי להרים את סופו וסמית' מהספסל, למרות שהוא לא תכנן להשתמש בהם) כי כל ניצחון ביורוליג יכול להתברר כקריטי. הבעיה היתה בתכנית המשחק שדיוויד נתקע עליה יותר מדי זמן וגם איחר מאוד לאתר את ההרכב שהגיע טוב ומוכן למשחק. רק בתחילת הרבע האחרון הוא התייצב על ההרכב הנכון, מאוד לא אופייני מצידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 1:41 am 
Hall of Famer

לא נכון לדעתי. דעתי היא שהוא בהחלט חשב למשוך עם ההרכב המשני כשבראש יושב לו עניין ה-3 משחקים ב-4 ימים, ובהתחלה גם נראה היה שהוא מסתדר יפה. בדיוק מה שאמרת - סופו וסמית לא תוכננו לשחק בכלל, אם המשחק היה עד כדי כך חשוב - או אם לא היו עוד שני משחקים ב-3 ימים הבאים - הם היו משחקים הרבה יותר גם אם לא לגמרי כשירים. עיקר הבעייה היה חוסר בקלעי כשאפילו בלו לא נראה מי יודע מה, והחלפה מאד מאוחרת של פארמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 2:06 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
nadav_hacohen כתב:
איזה יופי, ג'ורדן פארמר יוצר בעצמו מומנטום לשרלרואה ומגיש לה על מגש כסף את ההובלה עם תחילת הרבע האחרון.

מותיקי הפורום ועדיין לא למד מה זה ניחוס...

ומנגד...
התותח המפוברק כתב:
נראה כמו סוג המשחקים האלה שהם צמודים לאורך כל המשחק ובסוף מכבי תפתח את הפער שלה ותנצח סביבות 10 הפרש.

:bra_vo:

חבוב, אתה ראית אותי מנתבא לגבי התוצאה? אתה חושב שהיה לי ספק שמכבי ת"א תנצח? פשוט נהניתי לתאר את המצב, זה הכל. הרכז הגדול שכבר הכריזו על כמה שהתרגל והסתגל ומה נראה ממנו מעכשיו, מחזיר במו ידיו חבורה בינונית כמו שרלרואה למשחק ונותן להם יתרון. היה משעשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 5:34 am 
Senior

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 9:48 am 
Hall of Famer

נדב, אף אחד לא אמר שהתנבאת על תוצאה. פשוט ברגע שכתבת את ההודעה שלך הפעלת מיידית ניחוס על שרלרואה שאני מניח שלא היית מעוניין בו. ונראה לי ש-5 נק' ברבע האחרון זה וואחד ניחוס. :)

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 10:31 am 
Hall of Famer

מה לעשות, אבל זה לא משנה עוד משחק רע של פארמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 10:36 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
לא נכון לדעתי. דעתי היא שהוא בהחלט חשב למשוך עם ההרכב המשני כשבראש יושב לו עניין ה-3 משחקים ב-4 ימים, ובהתחלה גם נראה היה שהוא מסתדר יפה. בדיוק מה שאמרת - סופו וסמית לא תוכננו לשחק בכלל, אם המשחק היה עד כדי כך חשוב - או אם לא היו עוד שני משחקים ב-3 ימים הבאים - הם היו משחקים הרבה יותר גם אם לא לגמרי כשירים. עיקר הבעייה היה חוסר בקלעי כשאפילו בלו לא נראה מי יודע מה, והחלפה מאד מאוחרת של פארמר.

מסכים לדעתי סופו בכלל לא היה אמור לשחק, ורק כשבלאט הבין שהולך להיות משחק צמוד ולא הולכת להיות פה תבוסה של 20 הפרש הוא הכניס אותו כדי למנוע פאדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 10:40 am 
Freshman

נדמה לי שיש קריטריון מיוחד לשפוט את מכבי , קריטריון שלא קיים לגבי שום קבוצה אחרת בעולם הספורטיבי.

מכבי שיחקה עם שני שחקנים חולים ושוב "חולים" , שלא היו אמורים לשחק ושיחקו בסוף רק כי לא היתה ברירה אבל גם ככה הם לא תרמו יותר מידי .

עוד שחקן די בכיר ברוטציה (הנדריקס ) לא שיחק במוצ"ש כי היתה לו איזושהי פציעונת וראו שזה השפיע עליו .

מפה לבוא ולומר שמול קבוצה טובה זה היה נגמר בהפסד ... ברור , אם מכבי תשחק עם החמישיה השלישית שלה גם מול קבוצה גרועה זה יגמר בהפסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 10:45 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

מסכים לדעתי סופו בכלל לא היה אמור לשחק, ורק כשבלאט הבין שהולך להיות משחק צמוד ולא הולכת להיות פה תבוסה של 20 הפרש הוא הכניס אותו כדי למנוע פאדיחה.

אלא שסחורציאניטיס לא באמת היה ההבדל ביו נצחון לפאדיחה. אמנם קלע סל חשוב מאד בדקות הסיום, אבל ברור לגמרי ששרלרואה הפסידה לעצמה את המשחק ברבע האחרון עם התקפה נוראית (ולא הגנה גדולה של אלקטרה, אם מישהו בכלל הרהר בזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 11:28 am 
מנהל פורום

Pistol Pete כתב:

זה כל פעם שהוא נגע בכדור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 11:33 am 
Hall of Famer

זה לא כל פעם שהוא נגע בכדור, אבל משעשע מאד שאת קליפ ההיילייטס האוהב והמחבק הזה פותחת אחת ההחטאות המביכות ביותר שאפשר לתאר בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 11:35 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
ודים כתב:
Pistol Pete כתב:

רשום לך "אוחיון מול ספירו". לא נראה לך הגיוני שתמצא כאן את ריכוז הפעולות שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 11:39 am 
Hall of Famer

אבל זה לא ריכוז כל הפעולות שלו, זה נסיון לסרטון היילייטס. לא ממש מבין איך החטאת הליי אפ המזעזעת שלו בתחילת המשחק יכולה להכנס לסרטון כזה, עם כל הכבוד לכך שהוא לקח ריבאונד התקפה ושג'יימס הצליח לתקן את ההחטאה המביכה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 11:50 am 
Hall of Famer

כל אחד ושעשועיו. אם אוחיון ימשיך לתת משחקים כאלה, לא איכפת לי שנדב ישתעשע מהחטאת לייאפ. ככה שנינו נצא מרוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 12:00 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ישמרנו האל מקטנוניות. הוא לקח שני ריבאונד התקפה רצופים, הראשון שבהם מרשים מאוד, ובאמצע החטיא ליי-אפ, שומו שמיים. מה גם שזו החטאה מחרידה לו הוא היה ימני, לשמאלי (ומה לעשות ששחקנים ישראלים לא טורחים לעבוד על הקליעה ביד החלשה) זו בד"כ תהיה התוצאה של זריקה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 12:02 pm 
מנהל פורום

frodoborg כתב:
ודים כתב:
Pistol Pete כתב:

רשום לך "אוחיון מול ספירו". לא נראה לך הגיוני שתמצא כאן את ריכוז הפעולות שלו?

לא יודע מה איתך, אבל אני ציפיתי להיילייטס. לא שזה כל כך נורא, אבל להבא עדיף להוריד מהלכים סתמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 12:04 pm 
Hall of Famer

אוחיון היה מצוין אתמול בכל הקשור להגנה, אנרגיות ונהול משחק, בוודאי אל מול הפלגמטיות של חברו הבכיר והיקר לקו האחורי. אבל צריך לזכור שאותו אוחיון סיים משחק עם 1/5 מהשדה (כנראה בגלל זה השלשה שלו בסרטון מקבלת הילוך חוזר), ושהוא עומד כרגע על 3.4 נקודות למשחק ב3/18 (!!!) מהשדה ביורוליג. אז אתמול, מול שרלרואה הצנועה, העובדה שהוא היה פייטר בהגנה והפעיל אחרים ביעילות בהתקפה הביאה את הנצחון, אבל לאורך זמן-תאמין לי שאני חותם על המשך מה שראינו אמש: פארמר כל כך גרוע שאוחיון צריך להיות בעל הבית של מכבי ת"א. אשכרה, תביא עט ואני חותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 12:11 pm 
Hall of Famer

בינתיים בכל משחק שאוחיון שמר בו טוב וניהל את המשחק, גם בלי קליעה, מכבי ניצחה גם בשפארמר היה גרוע. אז לך על זה, אתה לא צריך עט ממני. אתה רואה חשבון, יש לך עטים תקועים בחולצה בכל רגע נתון (בטח גם כמה חולצות עם כתמי דיו בתחתית הכיס).
והעיקר, כמו שאמרתי, ששנינו יוצאים מרוצים. אני לא רוצה שתצא עצוב ובלתי מסופק לשבת קודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 12:12 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
משחק אחד לא טוב של פארמר, ומסמרת לו את הארון? כבר שכחנו את המשחקים מול ריאל ואפס? יאללה, נוציא את הפוסטים של "פארמר הוא הפלופ הגדול ביותר" מנפטלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 12:19 pm 
Hall of Famer

פרודו, אני מוקסם בכל פעם מחדש מהיכולת המופלאה שלך לרדת לדקויות ולהסיק מסקנות נבונות. קראת אותי כותב על פלופ? חוגג איזשהי תחזית ודאית על המשך משחקים איומים ונוראים של פארמר? אני מניח שלא, ואם כן-קראת לא נכון. ציינתי עובדה: פארמר היה גרוע אתמול, ולא בפעם הראשונה, והוספתי תקווה: שימשיך להיות גרוע, ושאוחיון אשכרה יהפוך להיות הרכז הבכיר של מכבי ת"א. אני מקווה שעכשיו אתה מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 12:55 pm 
Senior

ציטוט:
לא יודע מה איתך, אבל אני ציפיתי להיילייטס. לא שזה כל כך נורא, אבל להבא עדיף להוריד מהלכים סתמיים.

לא סתם לא קראתי לזה היילטיס... וזה משהו שאני עושה לפעמים אם תסתכל בקטעי וידיאו נוספים בערוץ.
שמתי את המילה "היילטיס" רק בתג, כמו ששמתי את המילה "אסיסט" או "חטיפה", כי הוידיאו מכיל גם את זה....

למרות ששמתי פה את הלינק, מה שכנראה לא הייתי אמורה לעשות, זה לא נעשה עבור פורום סלניוז, שבו אנשים גם ראו את המשחק וגם מכירים את יוגב....
תתפלאו, אבל גם אנשים שמאוד מתעניינים בכדורסל בכלל לא מכירים אותו עדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 1:00 pm 
Senior

פארמר עם 13.2 נקודות, 4.6 ריבאונדים ו-4.2 אסיסטים, מדד ממוצע 18. אכן פלופ גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2011 3:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ממעיטים פה מערכו של סמית' - הבנאדם עלה לא כשיר לחלוטין, נתן הגנה מצוינת (אני לא חושב שהיל שדפק כמה שלשות מוקדם יותר הצליח לקלוע עליו אפילו נקודה) וסיים שני מהלכים חשובים בדאנקים. אמנם החטיא 3 שלשות אבל עדיין שחקן שתורם ולא מחריב (בניגוד ללנגפורד שלא מסוגל לקלוע מהקו וכמעט כל מסירה שלו עצלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 147 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה