סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 1:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 20, 2011 11:13 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בלאט עלה למשחק הזה עם הרכב מאוד מאוד יומרני. לנגפורד עוד לא מחובר, סמית עוד לא התאושש מהביקורת שלי עליו בפורום. אין עוד רכז חוץ מאוחיון. פארמר מאוד חסר במשחק הזה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 20, 2011 11:39 pm 
Hall of Famer

THE G1 כתב:
עופר האדום כתב:
oren_80 כתב:
זה תקליט שבור מצידי, אני יודע, אבל רק לי יש תחושה שי-ם בהחלט יכולה לעקוץ הפעם?

כרגיל, רק לך ולראי.

מה שהוא אמר...

וכרגיל הם צודקים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 20, 2011 11:53 pm 
Hall of Famer

:shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 20, 2011 11:57 pm 
Hall of Famer

לא חושב שראיתי אף פעם נצחון כ"כ קל של הפועל על מכבי. זה לא שזה 12 הפרש ששווה 25 או 30, אבל זה היה 12 הפרש ששווה 12 הפרש. לא ממש קרוב.

ורנאדו עם כמה מהגגות הגדולים שראינו בשנים האחרונות.

המשחק הזה היה שטוזה לפרצוף של יוגב שהוא היה צריך לקבל כדי להבין איפה הוא נמצא.

אה, ומעניין כמה מאוהדי מכבי עדיין חושבים שסמית הוא שחקן כדורסל לרמות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 20, 2011 11:57 pm 
Sophomore

נחזיר להם במלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 20, 2011 11:58 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
משחק שלא אומר הרבה מבחינת שתי הקבוצות. יאללה, נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 20, 2011 11:59 pm 
Hall of Famer

jack the ripper כתב:
מילא עייפות.אבל זה שאומרים שלמכבי לא היה זמן להתכונן למשחק.מה יש להתכונן נגד ירושלים? היי פיק אנד רול ואח"כ עוד פיק אנד רול,פיק אנד רול במעבר(יש לכם בארסנל התרגילים?).
כרגיל.יקבלו בראש והביתה.

על כזאת הודעה שחצנית חייבת להגיע בסופו של דבר תגובה.

שנאמר הערב ע"י קומץ אמיצים באדום - יאללה הבייתה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 12:00 am 
Junior

מי שהולך לישון עם לנגפורד בלילה, מקבל את אנקראם בבוקר.

הכתובת היתה על הקיר - משחק שלישי ברצף עם קבוצה שמשדרת משהו שמתיימר להיקרא התקפה.

היה יום ארוך,

למיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 12:10 am 
מנהל פורום

אורן כתב:
:shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 12:11 am 
Hall of Famer

לנגפורד הוא שחקן שאמנם קיבל שם באירופה, אבל מבחינת התפקוד שלו וההיררכיה שלו בקבוצה, ראינו כבר שחקנים דומים לו בליגת העל בעבר - מאליק דיקסון ובריאן טולברט הם הדוגמאות שעולים לי לראש. לא, הכוונה היא לא לדיקסון וטולברט בגירסא המוקדמת, בה הם היו קומבו גארדים פותחים בקבוצות שלהם. הכוונה היא לגירסא המאוחרת. קומבו גארדים שעולים מהספסל, כדי לספק אינסטנט אופנס. אז מה ההבדל ולמה לנגפורד לא יכול להיות גירסא משודרגת לשניים האלה? סיבה פשוטה. דיקסון וטולברט גם אם היו סוליסטים הרבה פעמים, ידעו גם לשחק קבוצתי כשצריך. אצל לנגפורד, לפחות ממה שראינו בחודש שהוא נמצא פה, אין את הפונקציה הזאת. אך ורק אחד על אחד עם כדור ביד. זה לא רע שיהיה אחד כזה בקבוצה, אבל סוג כזה של שחקן צריך לדעת לספק את הסחורה באופן יציב, ואת זה לנגפורד לא עשה עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 12:12 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עופר, מילא הודעה בפורום, אבל זה בדיוק מה שבלאט שידר עם ההרכב שהוא העלה. זה באמת לא ניצחון שאומר כלום, כי במשחקים יותר מכריעים (למרות שעבור הפועל זה חצי פיצוי על ההפסד לאשקלון) שלושה מארבעת הזרים שהיא העלתה לא ישחקו, אבל לפחות הפועל הבינו שיש גבול לכמה אפשר לזלזל בהם ונתנו תשובה הולמת.

זו אולי חוכמה בדיעבד (טוב, לא אולי), אבל הפסימיות של אורן והראי היתה מוגזמת לגמרי כל זמן שדובר על מכבי מול הפועל. עם ההרכב הזה (וכמובן במצבה העייפותי) אפשר היה אפילו להגדיר את הפועל כפייבוריטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 12:12 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
עם כל הכבוד לעייפות של השחקנים מ-3 משחקים ב-4 ימים, נראה שמי שהתעייף הכי הרבה זה בלאט.
כבר הגעת ליום האחרון במרתון המשחקים שלך, עכשיו זה באמת מה שדייבי ג'ונס קורא לו "הערב הנתון". אחרי זה תנוח.
במשחק הזה אין מה לווסת כוחות יותר. במשחק כזה לא רושמים סגל עם רכז יחיד, מה גם שלנגפורד שיחק אתמול יותר מ-30 דקות. זה ממש לא המשחק להכניס אותו, עם כל הכבוד לו.
זה לפני המשחק. במהלך המשחק - דייויד קיבל היום שיעור שלא ישכח הרבה זמן מקטש. ההכנסה של רנדל על אוחיון הייתה רעיון מצוין, אוחיון רכז יחיד וקלעי גרוע כך שאפשר לבוא ולעזור ממנו כמו שרנדל אוהב. אבל אם זה קורה, מה הבעייה לשחק עם אוחיון פיקנרול? תוציא שחקן גבוה לחסום לו, והופ, שיחררת את אוחיון ותקעת את רנדל בחוץ - עכשיו גם לעזור הוא לא יכול.
במקום זה בלאט קפא, ריווח את המשחק, ונתן לאוחיון המסכן להסתדר לבד עם שומר מצוין שגבוה ממנו בקילומטר.
ההקפאה של סופו ברבע האחרון גם כן לא ברורה.
קטש ניהל מצוין את המשחק, צריך לומר, לא רק בקטע של רנדל על אוחיון. הוא ויסת את השמירה מצוין, הזיז את רנדל לאליהו כשאוחיון לא היה, ואחר כך ללנגפורד כשהוא החליט שהמשחק זה הוא ואין אחר. ניצל את כושר הקליעה הגרוע של מכבי כדי לעשות דאבלטים וטריפלטים יעיל מאד על סופו. באמת שאפו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 12:14 am 
Junior

סו פאר, לנגפורד במכבי שחקן הרבה פחות טוב מדיוויד אנקראם. אנקראם לפחות היה עושה נקודות בסוף הערב.

מוקדם מאוד וגם לא הוגן לשפוט אותו אבל שוב, ההחתמה הזאת מצטיירת בעיקר כהחתמת פאניקה. שם גדול, לא בכושר משחק, לא לגמרי מתאים לקבוצה ולסגנון. אין גם יותר מדי זמן ואימונים להכניס אותו לעניינים. בשבוע האחרון מכבי משלמת במזומן את מחיר ההחתמה הזאת (זה לא רק לנגפורד ספציפית, אלא גם העלות האלטרנטיבית של שחקן תורם אחר שאולי היה יכול להגיע במקומו). לדעתי אם לא נגמרת השביתה הNBA הוא לא סוגר כאן את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 12:16 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
וממה שאני ראיתי, גם ההכנסה של גוני במקום נעימי, שעשתה ריצת 6-0 וגמרה את המשחק. הלשים את רנדל על אוחיון זו באמת אחת ההברקות ההגנתיות המוצלחות של הפועל שאני זוכר.

אגב, מה יש לשלח נגד גוני? זה עוד לגיטימי לשבח שחקנים שאתה אוהב על מהלכים טובים ולנאץ שחקנים שאתה לא אוהב על שטויות. אבל שלח מוצא בכל מהלך של גוני משהו רע להגיד (על הכנסת הכדור לוראנדו, אולי מהלך הכדורסל הכי הגיוני שיש, הוא טען שהוא היה צריך לחפש את אחד הגארדים בכנפיים), אפילו אחרי שהם התגלו כמוצלחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 12:17 am 
Hall of Famer

לאנגפורד פשוט שחקן דוחה ונהיה דוחה יותר מערב לערב, את כל שאר השחקנים במכבי אני באמת אוהב, על כל חסרונותיהם, אבל לאנגפורד שחקן מגעיל. לגבי המשחק היום, כמו שכתבתי לפני, לא ממש מפתיע, מכבי גם לא בכושר טוב, במיוחד לא בקליעה משלוש וגם עייפה מאוד, לא סתם היא התחילה טוב ודעכה ככל שהמשחק נמשך, כשצריך לשחק רק עם 4 זרים בליגה ובלאט לא מחלק נכון את הדקות לאורך הסטרץ' של ה-3 משחקים ב-4 ימים, בסוף התוצאה הצפויה היא שהשחקנים נופלים מהרגליים. לגבי ירושלים, וראנדו חוסם ענק, אני באמת לא מבין למה קטש נותן כל כך הרבה דקות לתומאס הנגר, מילא להתחיל איתו לכמה דקות כדי שסופו לא ימלא את ורנאדו בעבירות כל עוד הוא טרי, אבל אח"כ? וראנדו היה צריך להיות על המגרש יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 12:29 am 
Hall of Famer

מילה על גיא פניני. החושך שהוא נמצא בו בקליעה, רואים מאד ברור שפגע בכל רוח המשחק שלו. כל הרוח יצאה לו מהמפרשים. הוא לא שומר, נראה מאד כבוי, אפילו פרובוקציות הוא כבר לא עושה. הסתכלתי עליו קצת, בתור טראש-טוקר מדופלם נראה מאד שקוע בעצמו ובצרות שלו ולא מוציא מילה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' נובמבר 21, 2011 12:32 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 12:31 am 
מנהל פורום

ראובן כתב:
וממה שאני ראיתי, גם ההכנסה של גוני במקום נעימי, שעשתה ריצת 6-0 וגמרה את המשחק. הלשים את רנדל על אוחיון זו באמת אחת ההברקות ההגנתיות המוצלחות של הפועל שאני זוכר.

אגב, מה יש לשלח נגד גוני? זה עוד לגיטימי לשבח שחקנים שאתה אוהב על מהלכים טובים ולנאץ שחקנים שאתה לא אוהב על שטויות. אבל שלח מוצא בכל מהלך של גוני משהו רע להגיד (על הכנסת הכדור לוראנדו, אולי מהלך הכדורסל הכי הגיוני שיש, הוא טען שהוא היה צריך לחפש את אחד הגארדים בכנפיים), אפילו אחרי שהם התגלו כמוצלחים.

גוני היה די מחריד היום. כידרר לרוחב, שמר גרוע בדקות ששיחק, גירד בקושי סל ורק איבד. לא סתם הוא היחיד בי-ם עם מדד שלילי (4-).

והגיע גם הזמן לפוצץ את הפלופ שכבר התפוצץ לא פעם ששמו יוגב אוחיון. פלוס/מינוס של מינוס 21. היה פשוט גרוע. לא ראיתי משחק עם כל כך הרבה אירבולים משחקן (3 או ארבעה). הוא אולי נתן כמה משחקים קצת מעל הרמה הרגילה שלו והתחיל מין ריחוש כזה בסגנון "השחקן הכי טוב העונה של מכבי היה הרכז המחליף בהפועל" (נשבע זו הייתה הכותרת באיזו כתבה). אבל הזמן חולף, והסטטיסטיקה מתיישרת ויוגב לא מהווה פקטור התקפי ואחד הגורמים שמחרבן לקבוצה שלו את המשחק. כמו בימים הטובים בהפועל. הוא אגב אמר שהיו לו 2 עונות "קסומות" בירושלים. עם כאלה קסמים כנראה מדובר במכשפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 12:34 am 
Hall of Famer

מצד שני, כמו שכתבתי, בלאט הפקיר אותו להסתדר לבד עם רנדל. באמת לא כוחות מול שומר כזה בגובה כזה. במקום לרווח את המשחק היה צריך לשחק איתו הרבה יותר פיקנרול, והיית מרוויח גם את רנדל נתקע בחוץ ולא בא לעזור פנימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 12:37 am 
Freshman

ותודה למר פדרמן שבזכותו הגעתי להיכל 3 פעמים ב4 ימים בגם בחמישי וגם בשבת זכיתי לעבוד לילה עד 8 בבוקר אחרי המשחקים רק בשביל לראות שאין בקבוצה הזו שחקן אחד חוץ מפארמר שיכול לקחת כדור ולעשות סל מדי פעם. 3 משחקים ואפילו לא פעם אחת הגענו ל70 נקודות בבית! ב-י-ז-י-ו-ן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 12:39 am 
Junior

לא פייר לרדת על יוגב, הוא תמיד היה צריך שחקן שיסייע לו בהובלת הכדור והערב למכבי לא היה אחד כזה, באמת לא מבין למה בלאט לא רשם את פאפלוקס במקום סמית' או לאנגפורד. בכל מקרה נהנתי ממשחק ההגנה האינטילגנטי של הפועל(שזה כשלעצמו אמור להיות אוקסימורון...), השאיר קצת תקווה להמשך העונה, בתנאי שיהיה לקבוצה הזאת רכז נורמלי.

נערך לאחרונה על ידי arie בתאריך ב' נובמבר 21, 2011 12:44 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 12:41 am 
Hall of Famer

דרך אגב, הייתה פה פליאה על המשפט של שלח בדבר יכולתו של נעימי כרכז פיקנרול. מה לעשות שבמקרה הזה שלח צודק. יש לנעימי חסרונות כרכז, אבל כמוציא לפועל של פיקנרול הוא מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 12:45 am 
Junior

אני חושב שגם שזה המשחק הראשון של נעימי שהוא היווה פקטור מול מכבי, בדרך כלל הוא די מתרסק במשחקים האלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 12:45 am 
מנהל פורום

יאללה כל מגיני יוגב, איפה הייתם עד היום? בהפועל בשנתיים שעברו היו לו את כל התנאים. הכי קל להאשים את בלאט. הוא שיחק גם הערב בדקות רבות עם מוביל כדור לצידו או אפילו עם שניים. הבעיה היא לא בטכניקת הובלת הכדור של יוגב מקו החוץ עד לאיזור קו השלוש והתחלת התקפה. הבעיות שלו מתחילות בקו השלוש בהתקפה. קבלת ההחלטות שלו ברמה נמוכה. הוא נכנס הרבה פעמים עם הראש בקיר, ועיקר החולשה שלו היא זה שהוא פשוט מהווה כמעט 0 איום משלוש ומ2 "רחוק" מה שגורם ליריבות שקצת מוכנות אליו להשאיר אותו כמעט פנוי לחלוטין. אם גם לסטורברי היה פחות אינסטינקט לקפוץ על כל הטעייה שיוגב עשה, גם היו נמנעות איזה 4-6 נק' שהוא ייצר מחדירות אחרי הטעייה לקליעה. אאל"ט בשנה שעברה או לפני שנתיים היה איזה משחק במלחה שמכבי שמה עליו איזה גבוה והוא לא עשה יותר מדי מולו.

אגב ההרכבים של ירושלים קצת דוחקים לצל את גרונפלד, שיכול לבוא לידי ביטוי גם בצד ההתקפי. הוא היה מעולה בהגנה (גם על אליהו), אבל בהתקפה לא משחקים עליו מספיק והוא רק קיבל 2 מיד-ריינג'ים ואיזו חדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 12:48 am 
Hall of Famer

נו, אם אתה סופר את לנגפורד כמוביל כדור, אז ענית לעצמך.
מה שהיה חסר לאוחיון לדעתי זה לא מוביל כדור לצידו, אלא מישהו שיחסום לו וישחרר אותו מרנדל. כששמים על הרכז היחיד שלך את השומר הכי טוב של היריבה שגם גבוה ממנו בהרבה מאד סנטימטרים, זה הדבר הראשון שאתה צריך לדאוג לו. אם כבר זילזלת ביריבה שלך, רשמת למשחק רק רכז אחד והחלטת שזה בדיוק המשחק להכניס לעניינים את השחקן הלא מחובר שלך (שבמקרה גם שיחק יותר מ-30 דקות ערב קודם) - אתה צריך לעזור לרכז היחיד הזה שלך, בעיקר כשמהדקה הראשונה אפשר היה לראות את התרגיל של קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 12:53 am 
מנהל פורום

מה יש "לשחרר" מרנדל? הוא שמר באופן קבוע רוב המשחק 3-4 צעדים רווח לתוך הסל מיוגב. יוגב היה פנוי כמעט כל המשחק ברווחים ששחקנים אחרים היו עושים מהם מטעמים. הבעיה שאין לו את הכלים לנצל את המתנות שירושלים נתנה בכוונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: