סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 12:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 12:57 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
יש גבול כמה "ציונות" בלאט, שארפ ומזרחי יכולים להכניס בשחקנים. כשאתה משחק 3 משחקים בארבע ימים, פשוט אין מצב שאתה משחק כל משחק כאילו זה משחק מספר 7 בגמר המנש.
מכבי פשוט לא הראו מחויבות ורצון לנצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 1:06 am 
מנהל פורום

שישקא, זה לא עניין של מחוייבות, זה לא ששחקני מכבי לא נלחמו. גם 2 הנצחונות הקודמים ובכלל השבוע-שבועיים האחרונים של מכבי היו בינוניים למדי והראו פוטנציאל לשבירת רוח בקבוצה, שהגיע לידי ביטוי ולסוג של שיא במשחק הערב. למכבי יש סגל מספיק רחב שהיא יכולה לנצח 3 משחקים במרווחי זמן קצרים (והיא גם עשתה את זה בעבר). בליגת המנש, גם בלי "הטפת ציונות" קבוצות יכולות לחבר 3 ניצחונות בכזה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 1:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Shiver כתב:
מה יש "לשחרר" מרנדל? הוא שמר באופן קבוע רוב המשחק 3-4 צעדים רווח לתוך הסל מיוגב. יוגב היה פנוי כמעט כל המשחק ברווחים ששחקנים אחרים היו עושים מהם מטעמים. הבעיה שאין לו את הכלים לנצל את המתנות שירושלים נתנה בכוונה.

לא מסכים איתך בכלל. יכולת הקליעה של אוחיון היא דבר נתון, ועדיין הוא עושה במכבי הרבה יותר ממה שציפו ממנו. אז הוא לא זורק מעל רנדל, אבל גם לצפות שהוא יחדור על רנדל זה אוברקיל. כדי שיחדור כל מה שצריך היה זה פאקינג לחסום לו. יתרה מזו, כשחוסמים לו עם שחקן מעמדה 3-4 אתה גם תוקע את רנדל ומבודד אותו מהמלך והוא לא יכול לבוא ולעזור או לעשות דאבל-טים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 1:13 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
Shiver כתב:
מה יש "לשחרר" מרנדל? הוא שמר באופן קבוע רוב המשחק 3-4 צעדים רווח לתוך הסל מיוגב. יוגב היה פנוי כמעט כל המשחק ברווחים ששחקנים אחרים היו עושים מהם מטעמים. הבעיה שאין לו את הכלים לנצל את המתנות שירושלים נתנה בכוונה.

לא מסכים איתך בכלל. יכולת הקליעה של אוחיון היא דבר נתון, ועדיין הוא עושה במכבי הרבה יותר ממה שציפו ממנו. אז הוא לא זורק מעל רנדל, אבל גם לצפות שהוא יחדור על רנדל זה אוברקיל. כדי שיחדור כל מה שצריך היה זה פאקינג לחסום לו. יתרה מזו, כשחוסמים לו עם שחקן מעמדה 3-4 אתה גם תוקע את רנדל ומבודד אותו מהמלך והוא לא יכול לבוא ולעזור או לעשות דאבל-טים.

אז נישאר לא מסכימים. מה בדיוק אוחיון יעשה עם חסימה נמוכה (סביב קו העונשין/אותיות)? זה רק מכווץ עוד יותר את ההגנה ויוצר פקק ברחבה, ומאפשר להביא עזרה בקלות. כמו שאמרתי לאוחיון היה משחק או שניים מעל היכולת הרגילה שלו שגרמו לאנשים לחשוב כאילו שמכבי עלתה על איזו אפשרות לנצל את יוגב בצורה טובה במשחקי היורוליג. אבל המציאות שמגיעה בשבועיים האחרונים ושתגיע בהמשך העונה תראה שיוגב עם הקליעה הנוכחית, רמת קבלת ההחלטות והנטייה להיכנס עם הראש בקיר הוא פשוט שחקן שלא מתאים לרמות הגבוהות. בטח לא של היורוליג, וגם בליגה הישראלית בקבוצה גדולה הוא מתאים להיות מחליף-פילר של 10-15 דק' במשחק ולא אחד שסוחב את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 1:19 am 
Hall of Famer

נו, בוא לא ניסחף. רנדל לא שמר עליו בקו העונשין או באותיות. הוא לקח מטר-מטר וחצי אחורה כי יכולת הקליעה של אוחיון ובעיקר הפרש הגבהים ביניהם מאפשרים את זה. זה עוד לא אומר שאתר מרווח את המשחק ומשאיר את הרכז היחיד שרשמת למשחק הזה להסתדר לבד עם רנדל, ובאותו זמן גם מאפשר לו לבוא לעזור כשהכדור נכנס פנימה בצורת המשחק השקופה שלך. בכלל, כל העניין של ריווח המשחק לדעתי היה עוד סימן לזלזול של בלאט, אותו זלזול שהביא אותו לרשום למשחק הזה רכז אחד מלכתחילה ולהשתמש בו כשדה ניסוי ללנגפורד. העניין הוא שגם אם החלטת שזה הקו שלך - החלטה מוזרה, הרי למה עבדת ושמרת כוחות אם לא כדי לנצל רגליים טריות יחסית למשחק האחרון במרתון? - ברגע שראית מה קורה היית צריך לצאת מזה ולשנות, יש לך קבוצה מספיק גמישה לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 1:37 am 
Hall of Famer

סמית הערב עם 1/8 מהשדה. לא יעזור, זה לא שחקן לרמה של מכבי. כשרואים משחקים, רואים גם יכולות של שחקנים, איך הם מתפקדים על המגרש. אצל סמית אין יכולות. ידית לשלוש שהייתה מצוינת בהכנה ונעלמה לה מהר מאוד. חדירות לסל לא קיימות. הגנה טובה וריבאונד טוב, אבל ברצינות, בשביל הגנה וריבאונד מביאים שחקן למכבי ת"א?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 2:39 am 
Hall of Famer

נדמה לי גם שאפשר להמר בשקט שבמידה ועונת ה-NBA תבוטל סופית, פארמר יאוזרח. אם מכבי חשבה שתוכל להסתדר עם 3 שחקנים פחות בליגה ולהרגיש בטוחה בעצמה, ובדרך לחסוך כסף על ענייני מס, נדמה לי שהם ישקיעו את האקסטרא לירות בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 2:51 am 
מנהל פורום

לא חושב שהמשחק הזה צריך להדאיג את מכבי יותר מידי, 1:4 ביורוליג, 0:7 באדריאטית, לא דואג להם.
נקודת הרגישות היחידה של מכבי היא פרמר, בלעדיו הם קבוצה ברמה אחת יותר טובה. כנראה לא היו מנצחים את ריאל
זאת נקודה שיכולה להפוך לבעיה קריטית אם הNBA חוזר כמובן.

בהפועל ראינו הכנה טובה למשחק, ראינו עונשין מעל הממוצע והשלשות נכנסו לא יותר ולא פחות מהממוצע.
מה שלא ראינו מהפועל זה מה שלא ראינו עכשיו כל העונה, תרגילים טובים להתקפה עומדת.

אנקדוטה: מכבי הקבוצה היחידה בליגה שהישראלים שיחקו בה יותר מהזרים, אבל הזרים קלעו יותר מהישראלים. בהפועל לעומת זאת הזרים שיחקו יותר מהישראלים אבל הישראלים קלעו יותר מהזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 3:21 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
לא חושב שהמשחק הזה צריך להדאיג את מכבי יותר מידי, 1:4 ביורוליג, 0:7 באדריאטית, לא דואג להם.

מסכים איתך, גם שמכבי מפסידים, אז הם יודעים איזה משחק להפסיד . . .
לא יקרה אסון אם הם יפסידו/יקריבו גם משחק או שניים באדריאטית . . .
הפסד/ים מול שרלואה/ריאל/פילזן היה בעל השלכות הרבה יותר חמורות בשביל מכבי.

אבל לי דווקא נמאס מדבר אחר - צורת ההתבטאות של דיוויד בלאט.

הוא לא רומז, הוא לא מדבר בשקט - הוא רוטן כבל עם ועדה, על העומס העצום שנופל על השחקנים שלו.

א. קודם כל תן קצת כבוד להנהלה ותתלונן בדלתיים סגורות, ולא מול כל העולם ואשתו.
זכותה של הנהלת מכבי לעשות שיקול כלכלי שיכניס עוד כמה מיליונים למועדון, ולהשתתף בליגה האדריאטית.

ב. בלאט קיבל את אחד הסגלים הכי מפוארים שידעה מכבי מאז ומעולם.
סגל של לא פחות מ - 13! שחקנים בכירים, חלקם מהרמה הגבוהה ביותר באירופה.
אפשר לחשוב מול מי משחקים 2 מתוך שלושת המשחקים בשבוע ממוצע - מול לאשקו ואשדוד . . .
וגם זה רק 40 דקות למשחק.
קבוצות ב NBA משחקות באופן הרבה יותר אינטנסיבי, מול קבוצות חזקות פי כמה, במשך 48 דקות, ועם סגלים של 10-11 שחקנים, ואף אחד לא פוצה פה.

אבל אנא, בואו לא נפריע לבלאט להתבלבל - זה הכל העייפות, עייפות, עייפות ורק עייפות!

לנגפורד לא פוגע מהרגע שהגיע, ונראה לא מחובר לקבוצה בכלל?
- מה פתאום. שטויות. זאת עייפות קבוצתית.

פניני לא פוגע ואיבד את הביטחון בגלל הסתמכות יתר על סמית' הבינוני והמוגבל?

פארמר עם חוסר יציבות כרונית ?

מכבי עד עכשיו נראת די רע בהתקפה ובשלושת משחקי הבית האחרונים (למשל) בקושי עברה את ה -200 נקודות (ביחד) מול שרלואה,לובליאנה והפועל ירושלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 8:10 am 
Sophomore

ד"ש ליעקב ג'ינו ("אין לו את זה, פשוט אין לו את זה") מאבי בן שימול עם 0 נקודות אחרי 40 דקות אבל 8 בהארכה כולל שלשת ניצחון.
אשדוד מבזבזת ערב גדול של טפירו, פאוול פותח מצוין אבל אחרי מיני תקרית עם טפירו משהו משתבש לו, ג'קסון לא רע, לאנדסברג מאופק יחסית בהתקפה (רק 24) אבל עוצר את בראדלי על 12 נקודות, קינטל וודס עם אסיסט מצויין לבן שימול בשלשה המנצחת, אבל עוד משחק אנמי (באימונים נכנסות לו השלשות?) ומעל כולם, שון וויליאמס עם גג מנצח על דאנקן אחרי שבא לעזור על טפירו. אני לא יודע מה גרם לשחרור של וויליאמס מירושלים לפני שהתחילה העונה שעברה אבל נדמה שעם קצת סבלנות הם היו מרוויחים אחלה שחקן.

עכשיו לאולם, יש באשדוד מסך טלוויזיה שאם היו מוקרנים בו הילוכים חוזרים (אולי זה קורה במשחקים שמשודרים) היה הופך את החוויה באולם לכמעט מושלמת, אבל גם ככה מוסיף המון ומן הסתם מחזיר את ההשקעה דרך פרסומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 8:41 am 
Hall of Famer

אהוד, בוא לא ניתמם, קבוצות NBA הרבה יותר רגילות ממכבי לרצפי משחקים של 3 ב-4 ימים, בעיקר מבחינת ההכנה הפיזית של השחקנים, ועם כל הכבוד ל-NBA, במשחקי עונה רגילה האינטנסיביות לרוב נמוכה יחסית כל עוד לא מדובר באיזה מפגש בין שתי יריבות, שלא לדבר על העובדה שב-NBA לרוב שתי הקבוצות משחקות על מגרש שווה פחות או יותר מבחינת עייפות בזמן שכאן מכבי, מבחירה שלה, העמידה את עצמה בעמדת נחיתות ביחס לקבוצות אחרות מהבחינה הזו. ובלי שום קשר, גם ב-NBA אנחנו רואים קבוצות שנופלות מהרגליים לקראת סוף רצף של משחקים צפופים, זה קורה כל הזמן.

כל זה לא סותר כמובן את כל הבעיות שהעלית, פניני חושך מתחילת העונה, לאנגפורד שחקן מגעיל וגם לא ממש פוגע ופארמר אכן לא יציב (אבל כאן אפשר לתת לו להנות מהספק מכיוון שלפי הדיווחים הוא סוחב כמה פציעות קלות). כן, למכבי בהחלט יש בעיות מעבר לעייפות שאני מקווה מאוד שבלאט מפנים ומבין, אבל זה עדיין לא אומר שהעייפות היא לא פקטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 9:11 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
ehud כתב:

מסכים איתך, גם שמכבי מפסידים, אז הם יודעים איזה משחק להפסיד . . .
לא יקרה אסון אם הם יפסידו/יקריבו גם משחק או שניים באדריאטית . . .
הפסד/ים מול שרלואה/ריאל/פילזן היה בעל השלכות הרבה יותר חמורות בשביל מכבי.

אבל לי דווקא נמאס מדבר אחר - צורת ההתבטאות של דיוויד בלאט.

הוא לא רומז, הוא לא מדבר בשקט - הוא רוטן כבל עם ועדה, על העומס העצום שנופל על השחקנים שלו.

א. קודם כל תן קצת כבוד להנהלה ותתלונן בדלתיים סגורות, ולא מול כל העולם ואשתו.
זכותה של הנהלת מכבי לעשות שיקול כלכלי שיכניס עוד כמה מיליונים למועדון, ולהשתתף בליגה האדריאטית.

ב. בלאט קיבל את אחד הסגלים הכי מפוארים שידעה מכבי מאז ומעולם.
סגל של לא פחות מ - 13! שחקנים בכירים, חלקם מהרמה הגבוהה ביותר באירופה.
אפשר לחשוב מול מי משחקים 2 מתוך שלושת המשחקים בשבוע ממוצע - מול לאשקו ואשדוד . . .
וגם זה רק 40 דקות למשחק.
קבוצות ב NBA משחקות באופן הרבה יותר אינטנסיבי, מול קבוצות חזקות פי כמה, במשך 48 דקות, ועם סגלים של 10-11 שחקנים, ואף אחד לא פוצה פה.

אבל אנא, בואו לא נפריע לבלאט להתבלבל - זה הכל העייפות, עייפות, עייפות ורק עייפות!

לנגפורד לא פוגע מהרגע שהגיע, ונראה לא מחובר לקבוצה בכלל?

פניני לא פוגע ואיבד את הביטחון בגלל הסתמכות יתר על סמית' הבינוני והמוגבל?

פארמר עם חוסר יציבות כרונית ?

מכבי עד עכשיו נראת די רע בהתקפה ובשלושת משחקי הבית האחרונים (למשל) בקושי עברה את ה -200 נקודות (ביחד) מול שרלואה,לובליאנה והפועל ירושלים?

אכן נראה כאוסף של שטויות (בלי כוונה לפגוע בכותב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 9:18 am 
Hall of Famer

הדבר הבאמת מדאיג מבחינת בלאט זה שעושה רושם שהוא לא ראה את הדבר העיקרי במשחק - הקטע של רנדל על אוחיון תוך ניצול העובדה שהוא רכז יחיד בסגל.
הוא מצוטט היום כמגן על ההחלטה לרשום רכז אחד ולשחק עם מוביל כדור אמיתי אחד, כשהוא אומר שזו לא הייתה הבעייה כי ירושלים לא לחצו על הכדור. העניין הוא שכשאחד כמו רנדל שומר על אוחיון, והוא הרכז היחיד ומוביל הכדור היחיד, לא ממש צריך עוד לחץ על הכדור. עושה רושם שאת הנקודה המרכזית הזו בלאט לא זיהה, או לא ייחס לה את החשיבות הראויה לה, וזה לא נחמד לקראת המשחקים הבאים.
וזה אולי נותן עוד הסבר לתהייה שלי למה הוא לא שלח גבוה שיעזור לאוחיון ויחסום לו. הוא פשוט לא זיהה את זה או לא ראה בזה בעייה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 9:32 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

יכול להיות שלא חסמו לאוחיון, אבל זה בטח לא יכול להצדיק לגמרי את המשחק הרע של האחרון. נכון, לא קיבל כיסוי מפארמר ומפאפאלוקאס, אבל גודל האכזבה ממנו כגודל האחריות שהוטלה עליו. אפשר לבוא בטענות ללנגפורד מפה ועד להודעה החדשה, אבל ברגע באין ריכוז משחק, פעולות נוסח אנדרסון - זה הדבר האחרון שנשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 9:42 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

shay כתב:
ד"ש ליעקב ג'ינו ("אין לו את זה, פשוט אין לו את זה") מאבי בן שימול עם 0 נקודות אחרי 40 דקות אבל 8 בהארכה כולל שלשת ניצחון.
אשדוד מבזבזת ערב גדול של טפירו, פאוול פותח מצוין אבל אחרי מיני תקרית עם טפירו משהו משתבש לו, ג'קסון לא רע, לאנדסברג מאופק יחסית בהתקפה (רק 24) אבל עוצר את בראדלי על 12 נקודות, קינטל וודס עם אסיסט מצויין לבן שימול בשלשה המנצחת, אבל עוד משחק אנמי (באימונים נכנסות לו השלשות?) ומעל כולם, שון וויליאמס עם גג מנצח על דאנקן אחרי שבא לעזור על טפירו. אני לא יודע מה גרם לשחרור של וויליאמס מירושלים לפני שהתחילה העונה שעברה אבל נדמה שעם קצת סבלנות הם היו מרוויחים אחלה שחקן.

עכשיו לאולם, יש באשדוד מסך טלוויזיה שאם היו מוקרנים בו הילוכים חוזרים (אולי זה קורה במשחקים שמשודרים) היה הופך את החוויה באולם לכמעט מושלמת, אבל גם ככה מוסיף המון ומן הסתם מחזיר את ההשקעה דרך פרסומות.

כן הוא שם אותם באימונים, באחוזים יפים מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 9:53 am 
Junior

נתניה בנו קבוצה בלי שום דבר מתחת לסל, בטח לא משהו הגנתי וכך כל חדירה של שחקן שלנו נגמרה בדרך כלל בסל או עבירה. ההבדל מהמשחקים הקודמים היה משחק הרבה יותר ממושמע טקטית של חולון, כדורים נכנסו פנימה והלכנו על היתרונות שלנו. בכל אופן, זה היה טיול, אני מניח שאפילו בשבוע המנוחה שיוקדש למען הקהילה השחקנים יותר יזיעו.
בשבוע הבא מבחן אמיתי מול אשדוד, קבוצה שלא הסתדרנו איתה בשנה שעברה, וגם נגדה המפתח יהיה להכניס כדורים פנימה ולהוציא את דאנקן מהמשחק.

לגבי מכבי-מגדל, רק אני חושב שבלאט ממש מרוצה מהמשחק הזה ? אני לא אגיד שהפסיד בכוונה אבל בטח לא רצה לנצח, אין שום הסבר אחר למצבת הזרים ההזויה הזו וגם לשימוש המועט בסופו לא נפלתי מההסבר שלו בסוף המשחק. בלאט מתבכיין בכל הזדמנות על הליגה האדריאטית. אם היה מפסיד בבית מול נתניה (מה שכמעט קרה) או אשקלון, ההפסד היה מתקבל בסלחנות על ידי אוהדי מכבי וכל המערכת מסביב בבחינת "באנו אדישים, שאננות וכו'", אבל לקבל בראש בבית מול מגדל, הסופר קלאסיקו סו קולד זו כבר הצהרה, ובאיזשהו מקום יש לי הרגשה שבלאט שמח שסוג כזה של הפסדים יצרב בתודה של פדרמן ומזרחי שהם חושבים על להמשיך בליגה האדריאטית בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 9:53 am 
Hall of Famer

ראיתי את מכבי אתמול בפעם הראשונה העונה (אולי עוד חלק ממשחק אחר , לא כולל צ'אנס) , ואני חייב לציין שהיא פשוט נראתה מזעזע אתמול , ואני מקווה בשביל האוהדים שלה (טוב , לא כל כך) שזה לא באמת מייצג אותה.

מה שמצחיק זה שהפועל הביסה את מכבי בנוקיה והיא בעצמה ממש אבל ממש לא שיחקה משהו. שמרה יותר טוב , זה כן , אבל התקפה שוב די שבלונית עם המון מקריות , ופה ושם בידודים , לא הרבה יותר מזה. בכלל , אם לא סגירה שערורייתית לריבאונד הגנה של וראנדו וכדיר , יש מצב טוב שה-23 ההוא היה יוצא סוף סוף מהראש...

בלאט הג'נטלמן עם הכנה וניהול משחק שערורייתים , תמוה העובדה שבחר לשים את הכל על הכתפיים של יוגב ולא רשם את פאפאלוקאס, וגם מיעוט הדקות לסופוקליס , למרות שהפועל עשתה עליו סה"כ עבודה מצויינת במחצית השנייה.

נחמד במיוחד היה לראות את מצבו של גיא פניני עם ביטחון בקרשים , וזה עוד לפני שכספי מגיע.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 10:00 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שהוא רצה להפסיד, בחיאת, גם לא בשביל "לצרוב את התודעה" וכל הבולשיט הזה (שדרך אגב גם בצבא זה בולשיט, אבל זה לדיון אחר).
הוא פשוט זילזל. אין לי הסבר אחר. לרשום למשחק כזה רק רכז אחד, לתת ללנגפורד להשתולל (ועוד אחרי משחק של 30+ דקות) ולשחק בצורת משחק של ריווח פשוט בלי לשנות שום דבר, מראה שהוא חשב שהוא בא לטיול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 10:03 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אני לא חושב שהוא רצה להפסיד, בחיאת, גם לא בשביל "לצרוב את התודעה" וכל הבולשיט הזה (שדרך אגב גם בצבא זה בולשיט, אבל זה לדיון אחר).
הוא פשוט זילזל. אין לי הסבר אחר. לרשום למשחק כזה רק רכז אחד, לתת ללנגפורד להשתולל (ועוד אחרי משחק של 30+ דקות) ולשחק בצורת משחק של ריווח פשוט בלי לשנות שום דבר, מראה שהוא חשב שהוא בא לטיול.

הוא אולי זלזל אבל גם אתה מזלזל, במיוחד בו. תהיה בטוח שהוא ידע מה הוא עושה שהוא שם את יוגב אוחיון כרכז יחיד, ותהיה עוד יותר בטוח שהוא לקח בחשבון שרנדל יופקד עליו, כי קטש נוהג להשתמש ברנדל כשומר גארדים לא בפעם הראשונה, למעשה עשה זאת אינספור פעמים, כך שאין כאן שום הפתעה טקטית או משהו בסגנון הזה.
לגבי לתת ללנגפורד להשתולל...ראה תגובתי הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 10:15 am 
Junior

הטור הזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4150818,00.html עלה לרשת 35 דקות לפני התגובה שלי כאן. נשבע באחותי שלא קראתי אותו לפני שכתבתי את התגובה כאן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 10:25 am 
Sophomore

כל הכבוד לירושלים.שלטו לאורך כל המשחק ופעם ראשונה שהם נראים כקבוצה העונה.השאלה היא האם זה יימשך.
גם לקהל של הפועל מגיע מילה טובה(והשיר הגאוני:"אליהו הוא אדיוט" או מפגר.זה היה מצחיק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 10:29 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אוף, הגעתי לשורה על ניהול המשחק של קטש ופרשתי. מילא הטענה של עופר שעם סגירה יותר טובה לריבאונד הפועל היתה מנצחת ב-23 הפרש ומעלה, אבל לטעון שההרכב עם גוני היה מפרק את מכבי כבר במחצית הראשונה? נובמת. מה גם שהרכב שכולל את גוני/נעימי/סטרוברי היה מפספס את ההברקה של רנדל בשלוש.

אני דווקא נוטה להסכים עם לאומית, מה גם שהוא לא טען שמכבי הפסידו את המשחק בכוונה. היה כאן זלזול ללא ספק, אבל לדעתי היה כאן גם מסר להנהלה שלא יחשבו שהליגה חשובה מהאדריאטית (מה גם שידוע שבלאט העדיף ללכת לאדריאטית ולעזוב את הליגה), ושאם איזושהי מהליגות היא בגדר משחק אימון מתמשך, זו הליגה הישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 10:54 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בחיית ראבק, כאשר, נגיד, לייקרס באים אחרי מסע מתיש של 3-4 משחקי חוץ, ומפסידים בבית לסקרמנטו, אף אחד לא מייחס לזה חשיבות מיותרת. נראה שאנשים פה קצת בהיסטריה. אני לא חושב שיש הבדל כלשהו בין להפסיד, למשל, ללאשקו ובין להפסיד לירושלים. עוד משחק. היה ונגמר, יאללה, לעסק! מה שחשוב למכבי זה המשחק נגד מילאנו ביום חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 11:12 am 
Sophomore

לא ראיתי את ה"סופר קלאסיקו" אבל אני לא מבין למה האשמה ע"כ שלא באו לחסום לאוחיון היא רק על בלאט. הרי זה א' ב' של כדורסל, יוגב לא מסוגל לכדרר ביד אחת ולקרוא לגבוה לחסום לו עם היד השניה? הגבוהים של מכבי ת"א לא מספיק אינטיליגנטים כדי לבוא לחסום לרכז שלהם גם אם לא אמרו להם? או שאולי הם עצלנים ולא רוצים לקבל את רנדל אחרי חילוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2011 11:17 am 
Sophomore

אהוד, בסגל של קבוצת NBA יש לא פחות מ-15 שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עופר האדום, ציפה דריפה אלמדלסי ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: