לאומית כתב:
nadav_hacohen כתב:
לגבי המשחק נתניה-חולון:
כמו שראינו בכל המשחקים של נתניה עד כה, למעט המשחק מול אלקטרה, הקבוצה במקום האחרון בזכות ולא בחסד. קבוצה שכונתית, טפשה, נטולת יכולת הגנתית מינימלית ובעיקר בקו הקדמי. פרנקו עושה לעצמו פדיחות בכל משחק, אשכרה פארודיה על מאמן, וכשמאמן כמו דן שמיר עומד מולו ההבדלים צועקים לשמיים. חולון ניצלה את כל היתרונות היחסיים שלה, הפעילה מצוין את הפורוורדים ואת דאנסטון, הנעת כדור מצוינת. שאפו. מה שכרגיל מבאס במשחקים נגד חולון זה קהל הבבונים שמלווה אותה לכל מקום, לאומית יכול להתפעל כמה שהוא רוצה מהכמות, אבל כשהאיכות היא כל כך ירודה-לא הייתי ממהר להתלהב.
לגבי אלקטרה-ירושלים:
ראי, מה אתה אומר, אנחנו עוד הולכים לחתום על הדיל ההוא עם אוחיון? זה בדיוק מה שאמרתי אחרי המשחק עם שרלרואה. אוחיון יכול להספיק נגד קבוצה בינונית שתופסת יום או רבעים רעים, לא נגד קבוצה בעלת פוטנציאל שמתחברת. כל כך קל לעצור אותו בהתקפה שזה מביך. רנדל הוכיח שהוא פשוט שחקן שמשנה משחקים, חכמת המשחק שלו היא לא משהו שאפשר ללמד. ורנאדו הראה לליאור אליהו בהגנה מאיפה משתין הגבוה האתלט, ואם פרנקו עושה פארודיה על מאמן-זו שאליהו עושה על שחקני הגנה היא אפילו מצחיקה יותר.
אזכיר שוב שאלקטרה אולי הפסידה רשמית בפעם הראשונה העונה, אבל היתה מאד קרובה להפסדים גם נגד אשקלון ונתניה. שיקום מי שחושב שההחלטה ללכת לאדריאטית נכונה, גם בכפוף לסכומים שהליגה משלמת.
באמת נדב, ואני לרגע חשבתי שאני בסטוקהולם כשהגעתי לאולם בנתניה. בלונידינים כחולי עיניים שמוחאים כפיים בנימוס ובאים להנות מכדורסל במתקן נהדר. או שמא הגעתי לפח זבל סרוח שאולם הפחים נראה כמו וומבלי על ידו, עם קופים מכל סוג שהוא שעוד לפני שהתחיל המשחק (!!) קיללו את דני פרנקו שלא לדבר תוך כדי המשחק, נהמו לכריס ווטסון אחרי שהחטיא זריקה נוחה ולאחר מכן קינחו בשירת "ביזיון ביזיון", וכמובן, חלק הצטרפו לעודד את חולון במחווה של עידוד טוב. והשיא, וברגע שמישהו מאוהדי חולון העז לקלל את ליאור חכמון קמו כמה דבילים לכיוון שלו במטרה להתחיל מכות...
אז נדב, מי שגר בבית מזכוכית...
וכמובן, המשך צפיה מהנה במשחקים של נתניה השנה.
שמע, אני הראשון להצטרף אליך במחאה על חווית הצפייה באולם שלנו. אממה, מהיכרות עמוקה עם הקהל שלנו, כמו שגם אתה יודע בוודאות-מדובר בחבורת ילדים חנונים, שאני לא זוכר שאי פעם ביצעו או התחילו אקט אלים כלשהו. לקלל את דני פרנקו זה לגיטימי לגמרי לאור היכולת העלובה שמציגה הקבוצה, נהמות לווטסון ממש לא שמעתי-אבל גם אני צרחתי (כמו שאני צורח מאז שהוא הצטרף אלינו) לפרנקו שיעיף את הנזק הזה מהמגרש. וכן, היה בזיון מוחלט, וזכותו של הקהל לצעוק את זה. זו ממש לא אמת המידה שבה אני מודד את הקהל. "קהל של בבונים" זה קהל שההתגרויות שלו בשחקנים יריבים הן על גבול האלימות (ראה מה שאחד הבבונים שלכם צעק לגואטה), זה קהל שמקלל בטירוף ובתנועות מנהל אולם בן קרוב ל70, וזה קהל ש...רגע, אתה מדבר על התקרית עם חכמון? כי אני לגמרי הייתי מעורב בה, נעים להכיר. מה שקרה, בדיוק נמרץ, זה שהיה ריב בין חכמון לסאליבן על המגרש והבבונים שלכם התחילו לנהום ולקלל את חכמון בטירוף (אולי מכאן התבלבלת עם הנהמות שלא היו לווטסון?). אני, שחשבתי דרך אגב שחכמון אשם, הסתובבתי ועשיתי אצבע משולשת לקהל שלכם. בתגובה, אחד הבבונים משלכם זרק עליי מסטיק והתחיל לרדת לכיווני כדי ללכת מכות, עד שאחד המאבטחים עצר אותו.
לאחר מכן הוא הבטיח שיזיין אותי ושאר כל טוב אחרי המשחק. אז אם המשוואה היא אצבע משולשת כתגובה לנהמות שמובילה לאטרף האלים שראיתי מהאוהד שלכם (זה לא אתה במקרה, נכון?), איי רסט מיי קייס.
רק אל תתלונן אח"כ על מחסור בסקס.