סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 7:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 22, 2011 2:33 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
טוב, אני לא רוצה להיות סופר דרמטי פה, וגם אין לי 300000 שקל מיותרים, אבל לדעתי הידיעה על ההנהלה שדרשה מבלאט לרשום את לנגפורד במקום פפאלוקאס היא ידיעת "מקורב למאמן" קלאסית. בלאט משחק פה באש.
מה שאומר שני דברים - 1. אפשר לנשק את העונה הזו לשלום. העונה הזו של מכבי תיגמר כשהמסגרת הניהולית-מקצועית שלה מפורקת. 2. בלאט יעוף בהזדמנות הראשונה, וודאי בסוף העונה אם יגיע לשם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 22, 2011 3:18 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
טוב, אני לא רוצה להיות סופר דרמטי פה, וגם אין לי 300000 שקל מיותרים, אבל לדעתי הידיעה על ההנהלה שדרשה מבלאט לרשום את לנגפורד במקום פפאלוקאס היא ידיעת "מקורב למאמן" קלאסית. בלאט משחק פה באש.
מה שאומר שני דברים - 1. אפשר לנשק את העונה הזו לשלום. העונה הזו של מכבי תיגמר כשהמסגרת הניהולית-מקצועית שלה מפורקת. 2. בלאט יעוף בהזדמנות הראשונה, וודאי בסוף העונה אם יגיע לשם.

בדיוק כשכבר השתכנעתי שגיליתי את זהותו הסודית של ראי - שרי אריסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 22, 2011 8:16 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ראי שעל הקיר כתב:

א. החוק עבר רק בקריאה ראשונה, אז יש לך הזדמנות כמעט אחרונה ללכת על 50000.

ב. חלילה לי מלהיאחז בפסימיות שלך, בטח כשהיא מסויגת אפילו מצידך. אבל אדרבא ואדרבא והלוואי. אם יגיע היום שבו להפועל תהיה ארנה וספונסר רציני, ההשקעה הראשונה שהייתי הולך אליה זה בלאט כמאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 22, 2011 9:33 am 
מנהל פורום

ערוץ הספורט טוענים שיש אפשרות תקנונית לבדוק מחדש את השניות האחרונות במשחק באשקלון ולהחליט בהתאם. יש לזה איזשהו בסיס?

וכשאלת חוקה כללית יותר - אחרי סל, יש איזושהי מגבלה על הקבוצה המגנה בהוצאת הכדור (ובפרט בשתי הדקות האחרונות)? כי אני מקווה לטובת הקריירה של השופטים הרלוונטיים שהם יוכלו למצוא תירוץ כזה ("ראשון הוציאו את הכדור לפני שאישרתי להם ולכן הם היו צריכים להוציא עוד פעם"). לפי התיאור בעיתון זה נשמע כמו משהו ששם את הצעדים של בורשטיין בכיס הקטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 22, 2011 11:15 am 
Hall of Famer

בעקרון אין שום חוק שאוסר על שחקן לחדש את המשחק מיד, למרות שהשופטים יכולים לומר (ויש צדק מבחינתם) שהתנאים במגרש לא איפשרו את חידוש המשחק. מכיוון שמדובר בשתי דקות אחרונות והשעון ממילא עצר, הם יכולים לומר שאין צורך בשום סימן מבחינתם כדי לעצור את השעון. אין לי ספק שהם ייתלו בזה.
הבעייה בכל זה היא שמה שעיכב את המשחק הוא לא גזירת שמיים, אלא התנהגות הספסל והקהל של אשקלון. אין ספק בכלל שהספסל של אשקלון היה צריך לקבל טכנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 22, 2011 11:43 am 
מנהל פורום

כשאתה אומר "הם ייתלו בזה" אתה מתכוון לראשון או לשופטים? כי מה שכתבת הוא טיעון חזק נגד השופטים.

וכשונא שופטים ידוע אני מקווה מאוד שייקבע משחק חוזר והשעיה ארוכה לשופטים. וגם זו הזדמנות לא רעה להגיד "אמרתי לכם" על כל אלה שזלזלו באי השריקה לצעדים של בורשטיין (אתה לא ביניהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 22, 2011 12:14 pm 
Hall of Famer

.........

נערך לאחרונה על ידי nadav_hacohen בתאריך ג' נובמבר 22, 2011 1:36 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 22, 2011 12:15 pm 
Sophomore

זה היה צריך להיות טכנית נגד הספסל. שופטים פחדנים (אני לא בטוח שאלפסי החזיק את הראש בגלל הסל המדהים של קלינגסוורת', ולא בגלל ההבנה שהוא הולך להפסיד בגלל טמטום של הקהל שלו).

לא יעשו עם זה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 22, 2011 12:29 pm 
Junior

בלי קשר לביזיון של השיפוט, אשקלון היא לגמרי אוברייטד. הרבה זמן אני לא זוכר קבוצה עם כל כך הרבה מזל. בקלות רבה מאוד הם יכלו להיות היום עם מאזן של 3 הפסדים ו-2 ניצחונות. אני דווקא מחסידי הגישה שניצחונות בשניה האחרונה הם לא בהכרח דבר מקרי, למשל במקרה של הבקעה שניצחה 3 משחקים בשניות האחרונות בזכות שחקני קלאץ' מוכחים, אלא שבמקרה של אשקלון הניצחונות בשניות האחרונות הושגו לא בזכות שחקני קלאץ' גדולים אלא בעיקר בזכות פוקסים לא נורמליים כמו השלשה של קילינגסוורת', הסל המטורף של טוני סקין, וגם בחולון עם כל ההתלהבות הרבה של ידידי הטוב נדב זה לא הם ניצחו אלא ה-7 שחקנים של חולון הפסידו. אם ימשיכו כך, המזל ייגמר והם ישקעו להם אי שם למקומות 5-6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 22, 2011 12:38 pm 
Hall of Famer

מה ש יותר מדויק להגיד במקרה של אשקלון, זה שקשה להם להחזיק את הקצב לאורך 40 דקות. את המשחק מול חיפה לא ראיתי, אבל נגד ירושלים, אלקטרה וגם אתמול-אשקלון משחקת בקצב וברמה טובה חלקים נרחבים מהמשחק, מההתחלה ועד סוף הרבע השלישי או אמצע הרבע הרביעי, ואז נופל קצת המתח. לתאר את אשקלון כקבוצת צמרת רק בגלל "מזל" זה חטא רציני לאמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 22, 2011 12:43 pm 
Hall of Famer

כמה שהם היו קרובים למאזן שלילי, הם היו קרובים באותה מידה - ואפילו יותר - למאזן של 0 הפסדים.
ראובן, כשאמרתי שהם ייתלו בזה התכוונתי לשופטים. מבחינה טכנית גרידא הם יהיו צודקים, היו גורמים זרים במגרש שהפריעו למהלך המשחק ואי אפשר היה לחדש את המשחק. בהכירנו את איגוד השופטים, זה בדיוק יהיה הנימוק שהם ישתמשו בו והנושא ייסגר.
הבעייה, כמו שאמרתי, היא שהגורמים הזרים על המגרש לא היו חייזרים מהמאדים, אלא ספסל וקהל של הקבוצה המגינה, והיא הייתה חייבת לקבל טכנית על התנהגות הספסל שלה. מזה הם יתעלמו כשידונו במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 23, 2011 11:34 am 
Freshman

טל כתב:
בחור חמוד, איש טוב, באמת אוהב אותו אבל כשזה עובד זה עובד.
גילי עובד מעורב פעמיים בנצחונות הביתיים הדחוקים של אשקלון. ופעמים לטובת הביתיים.
אשקלון - חיפה, לפני שבועיים 6 שניות לסיום שרק עבירה לטובת אשקלון על קילינגסוורת' בעודו השופט הרחוק מבין השלושה מהארוע, ובוידאו מאיזה זוית שלא תסתכל לא היתה עבירה. מרקו השווה מהקו, אח"כ לא שרק לעבירה על קרלוס פאוול באיבוד שלו וסקין קבר את השלשה עם הבאזר.
היום טעות גדולה הרבה יותר, לא רק שלו האמת, אפילו לא הכי שלו, אבל הוא הבכיר. הספסל האשקלוני (האפסנאי, הסקאוטר, עוד זוטרים) פורצים למגרש לחבק את קילינגסוורת, ממש ליד השופט הצעיר לייבוביץ, כשעל השעון עוד 2 שניות ובאמצע התקפה של אשקלון ומפריעים למהלך ההתקפה. טכני ! לא יכולה להיות אפשרות אחרת, (גם אם לא הפריעו למהלך). לא נשרק.

טל,
קודם כל, אני מסכים איתך, גם למשחק של חיפה ובטוח למשחק אשקלון-ראשון. שם לא ניתן לטעון להגנה של שיקול דעת או משהו כזה. גם פרצו מוקם, גם הפריעו למהלך וגם הייתה עבירה על יוטר.

תכלס, יש פה האשמה חמורה למדי.

השאלה היא האם איגוד השופטים עושה משהו בנידון ?, בודק?... מעיר/ משעה או כלום ?

והאם יש לקבוצה יכולת לערער במקרים כאלה (ראשון כבר הגישו ערעור כי זה באמת חד משמעי), אני מתכוון למקרים אפורים יותר כמו חיפה-אשקלון... ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 23, 2011 11:58 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ארז כתב:
טל כתב:
בחור חמוד, איש טוב, באמת אוהב אותו אבל כשזה עובד זה עובד.
גילי עובד מעורב פעמיים בנצחונות הביתיים הדחוקים של אשקלון. ופעמים לטובת הביתיים.
אשקלון - חיפה, לפני שבועיים 6 שניות לסיום שרק עבירה לטובת אשקלון על קילינגסוורת' בעודו השופט הרחוק מבין השלושה מהארוע, ובוידאו מאיזה זוית שלא תסתכל לא היתה עבירה. מרקו השווה מהקו, אח"כ לא שרק לעבירה על קרלוס פאוול באיבוד שלו וסקין קבר את השלשה עם הבאזר.
היום טעות גדולה הרבה יותר, לא רק שלו האמת, אפילו לא הכי שלו, אבל הוא הבכיר. הספסל האשקלוני (האפסנאי, הסקאוטר, עוד זוטרים) פורצים למגרש לחבק את קילינגסוורת, ממש ליד השופט הצעיר לייבוביץ, כשעל השעון עוד 2 שניות ובאמצע התקפה של אשקלון ומפריעים למהלך ההתקפה. טכני ! לא יכולה להיות אפשרות אחרת, (גם אם לא הפריעו למהלך). לא נשרק.

טל,
קודם כל, אני מסכים איתך, גם למשחק של חיפה ובטוח למשחק אשקלון-ראשון. שם לא ניתן לטעון להגנה של שיקול דעת או משהו כזה. גם פרצו מוקם, גם הפריעו למהלך וגם הייתה עבירה על יוטר.

תכלס, יש פה האשמה חמורה למדי.

השאלה היא האם איגוד השופטים עושה משהו בנידון ?, בודק?... מעיר/ משעה או כלום ?

והאם יש לקבוצה יכולת לערער במקרים כאלה (ראשון כבר הגישו ערעור כי זה באמת חד משמעי), אני מתכוון למקרים אפורים יותר כמו חיפה-אשקלון... ?

במקרה כמו של אשקלון - חיפה אין שום סיכוי לערעור.
גם במקרה של אשקלון - ראשל"צ לא ייצא כלום מהערעור. ברגע שאנשי ראשל"צ איפשרו לקיים שנית את המהלך 2 שניות לסיום, הענין נגמר מבחינה תקנונית. השופטים חכמים ואמרו שמבחינתם המהלך כלל לא שוחק מראש ושהם עצרו את השעון כי הקהל פרץ והורו על קיומו מחדש. זו זכותם. הטעות של השופטים היתה שלא הבחינו שמדובר בספסל ולא בקהל (אני יודע זאת מידיעה אישית, הם חשבו שזה היה קהל), אילו היו מבחינים היו אולי נותנים עבירה טכנית (גם כן לא בטוח שהיו אמיצים מספיק). משלא עשו כך, זו טעות שיפוט, קשה אמנם, אבל על טעויות שיפוט לא מבטלים משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 23, 2011 12:01 pm 
מנהל פורום

כבר ביטלו משחקים באירופה על סמך טעויות שיפוט (בסיטואציה דומה לנוכחית - כשהטעות היתה במהלך האחרון והשפיעה באופן מובהק על תוצאת המשחק). הקביעה שלך היא כי אתה מעריך שבארץ לא יעזו או כי אין אפשרות טכנית לעשות את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 23, 2011 12:21 pm 
Sophomore

עוד מישהו שמע היום בגל"צ את טל שורר (שאני דווקא מאוד מעריך) אומר שראשון מערערים ומעניין אם יקבלו את הערעור או 'שילכו עם ההגיון ויבינו שנשארה שניה וחצי שאי אפשר לעשות איתה כלום'?
כנראה שהוא לא קרא את השרשור השכן של עשרת סלי הניצחון הגדולים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 23, 2011 12:28 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
כבר ביטלו משחקים באירופה על סמך טעויות שיפוט (בסיטואציה דומה לנוכחית - כשהטעות היתה במהלך האחרון והשפיעה באופן מובהק על תוצאת המשחק). הקביעה שלך היא כי אתה מעריך שבארץ לא יעזו או כי אין אפשרות טכנית לעשות את זה?

טכנית אפשר לעשות הכל
יתירה מכך, אני מעריך כי לא רק שלא יבטלו או ישנו, אלא שאיגוד השופטים גם גבה את החלטת השופטים ויסביר אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 23, 2011 12:50 pm 
Freshman

טל כתב:
ראובן כתב:

טכנית אפשר לעשות הכל
יתירה מכך, אני מעריך כי לא רק שלא יבטלו או ישנו, אלא שאיגוד השופטים גם גבה את החלטת השופטים ויסביר אותה.

כן, למען האמת זה צפוי.

הרבה יותר הגיוני, סביר ומקובל לתרץ טעויות במקום להודות שהן קרו... !

דרך אגב, יחסית קל לקיים משחק חוזר מכיוון ששתי הקבוצות לא משחקות באירופה, ובאדיבות קופל (ואשקלון שחזרה לליגה) יש בכל מחזור קבוצה פנוייה.
כך שהוגן יהיה שאשקלון ישחקו מול ראשון בשבוע חופש של ראשון ( אשקלון תאלץ לשחק פעמיים בשבוע ואילו ראשון לא תהנה מהשבוע חופש אבל תזכה למשחק חוזר לו היא ראויה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 23, 2011 2:53 pm 
Hall of Famer

אחד מאלה שקפצו על קילינגסוורת' היה שחקן ספסל של הקבוצה, לבוש במדי הקבוצה והכל. אי אפשר היה שלא להבחין בזה.
ואני מסכים שלא יקרה כלום מהערעור, בהכירנו את איגוד השופטים גם על דברים חמורים יותר הערעור לא היה מתקבל.

ראובן, לדעתי המקרים שאתה מדבר עליהם היו מובהקים הרבה יותר, כשהחיתוך הוא חד משמעי על סכום אפס. למשל מקרים שבהם נקלע סל נצחון וקבעו בטעות שהוא אחרי הבאזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 23, 2011 3:06 pm 
מנהל פורום

צודק לגמרי. ועדיין, זו לא עניין של סיכוי אפסי כמו שטל שורר ניסה למכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 23, 2011 3:11 pm 
Hall of Famer

להערכתי סיכוי אפסי לחלוטין, גם בגלל שזה לא מובהק ב-100% כמו במקרים שלך (כלומר, מובהק שהיה צריך לתת טכנית, אבל זה לא כמו סל נצחון אחרי או לפני הבאזר), וגם בגלל שמדובר באיגוד השופטים, ואנחנו מכירים אותם. בקיצור אפשר לשכוח מזה, יאללה נקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 23, 2011 3:16 pm 
מנהל פורום

אה, ב"סיכוי אפסי" התכוונתי לא לכך שהעירעור יתקבל (אני אפילו לא בטוח מה דעתי לגבי העירעור, אחרי צפייה בקטע), אלא לסיכוי אפסי של ראשון להפוך את התוצאה בעקבות השריקה, לו היתה נשרקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 23, 2011 3:20 pm 
Hall of Famer

אה, ברור שהיה לראשון סיכוי טוב לנצח אם היו שורקים כמו שצריך. טכנית אומר שתי זריקות לזורק הכי טוב שלך, וכדור שלך מהצד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 23, 2011 3:21 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
אחד מאלה שקפצו על קילינגסוורת' היה שחקן ספסל של הקבוצה, לבוש במדי הקבוצה והכל. אי אפשר היה שלא להבחין בזה.
ואני מסכים שלא יקרה כלום מהערעור, בהכירנו את איגוד השופטים גם על דברים חמורים יותר הערעור לא היה מתקבל.

ראובן, לדעתי המקרים שאתה מדבר עליהם היו מובהקים הרבה יותר, כשהחיתוך הוא חד משמעי על סכום אפס. למשל מקרים שבהם נקלע סל נצחון וקבעו בטעות שהוא אחרי הבאזר.

לא אחד, שלושה בעלי חולצות צוות אשקלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 23, 2011 3:23 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה זה "חולצות צוות", לא שמתי לב בדיוק לפריטי הלבוש של אלה שלבשו אזרחי, אבל לפחות אחד מהם היה שחקן שבא מהספסל, לבוש במדי המשחק. בזה אפשר היה להבחין בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 23, 2011 3:52 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

גם שמעון אמסלם היה במגרש.
מחזיק את הראש ומתפקע מצחוק.

ואגב, אולי צריך היה לתת לראשון 4 זריקות וכדור מהצד:

שתי זריקות על העבירה על יוטר.
שתי זריקות בגין הטכנית.

+ כדור מהצד.

זה ביזיון שלא יתואר.

שימו לב גם למה שאפי אמר - "ביקשתי מהשחקנים לחדש את המשחק במהירות אם אנחנו חוטפים סל, כי לא היה לי פסק זמן".

זה בדיוק מה שקיצ'ן עשה אחרי הסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 34 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: