סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 2:22 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 7:19 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
אנשים אומנם לא ראיתי את הקטע ולשון דניאל יש רזומה ואני בטוח שהוא טעה אבל לא קצת הגזמתם ?

אני קורה פה את השטויות שאתם כותבים עליי כאוהד חולון וחייב להגיד שזה ממש לט תואם את רמת הפורום. בבונים? גן חיות ? טיפשים ? זה באמת מכבד אותכם ?

נדב הייתי במשחקים שלנו מול נתניה ולא ראיתי שם רק אנשים (מהמעט שהיו) חמודים ומתוקים.
הייתי בנוקיה כמה פעמים (לא במקומות השווים) וראו זה פלא, בדר"כ לא ישבתי במקום שלי למרות שלאוהדי מכבי בטח יש כסף למורים פרטיים ללימוד קריאה לא ?

טל גם אוהדי חיפה לא מושלמים - וזה יצא לי לראות מממש קרוב

ועוד סוד - אנחנו חיים במדינה 'רגועה' שאנשים נוהגים בכביש למופת. עומדים בתור בפלס. ולעולם אבל לעולם לא מרימים את קולם.

על 'עופר האדום' אני לא צריך להגיב בכלל בדר"כ התגובות שלו לבד מספרות את הסיפור.

בדר"כ באמת נהנה לקרוא את הדברים שאתם כותבים (אחרי שמקריאים לי אותם) פה בפורום כולל ההתנהלות החובבנית של הנהלת חולון לפחות עד העונה.

ומשהו לא קשור - מישהו יודע איך מחליפים כאן סיסמא (כן אני טיפש/לא מבין/לא יודע/ אחר) ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 8:24 pm 
Junior

עידן שגיב כתב:
jack the ripper כתב:
אני יושב לי האוהד הזה כבר מספר שנים.ולא ראיתי אותו "בדרך קבע פוגע באוהדי היריבות".בסיום המשחק הוא זרק איזו מילה(לא ממש שמעתי) ודניאל החליט לזרוק עליו בקבוק.
וגם אוהד חולון(בבון יש לאמר) שישב בכיסא שלי.הגעתי אחרי 30 שניות שהתחיל המשחק ומה הוא אומר לי? "הגעתי לכאן קודם".וכמובן לא עזר לו שהראתי לו שהמנויי שלי הוא למקום שהוא יושב בו.
בבונים,כבר אמרתי?

ברור, ברור. הוא בכלל לא אוהד חולון, והקבוצה "מזמן רוצה להוקיע אותו", ו"הוא תמיד עשה בעיות", כמו שיוסי מלאך "בכלל לא אוהד של חולון, ורק במקרה הוא הגיע להמון משחקים שלהם ואפילו ראו אותו בחגיגות העליה", ו"יש פה ושם עשבים שוטים".

וזה בלי קשר לעובדה ששון דניאל הוא אידיוט פרובוקטור שעושה את השטויות שלו בכל קבוצה שבה הוא ישתתף.

אתה מדבר עלי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 8:26 pm 
Sophomore

לא. התכוונתי להודעות שאנשי חולון שחררו בכתבה שקראתי בערוץ הספורט. תגובות שדומות קצת, האמת, לסיפורי הסבתא העגמומיים שהם שחררו אחרי החזיז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 8:33 pm 
Junior

יצאו 2 הודעות לאחר המקרה. לא ראיתי שום בעיה. לטעמי יכלו קצת לפרט יותר לגבי אותו אוהד תמים, העבר שלו והרקורד הנאה שיש לו במשטרה אבל מילא. מקווה שהקבוצה תעניש בחומרה את שון, שיהיה לפחות משהו שיהלום את המעשה, למשל להזמין את כל הקבוצה למנה פלאפל ב-5 שקל בפלאפל רצון, או לקנות תמי 4 למשרדי הקבוצה למען רווחת הכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 8:35 pm 
Freshman

עידן שגיב כתב:
לא. התכוונתי להודעות שאנשי חולון שחררו בכתבה שקראתי בערוץ הספורט. תגובות שדומות קצת, האמת, לסיפורי הסבתא העגמומיים שהם שחררו אחרי החזיז.

נכון התגובות של מכבי מפליאות תמיד בישירות ובדוגריות שלהם.. בטח בפרשם פנאן או ביינום שבכלל מסמלים דוגמא ומופת להתנהלות ללא אלימות השמורה רק לנו 'הבבונים'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 8:41 pm 
Sophomore

התגובות של מכבי תל אביב הן בהחלט משעשעות בהתממות שלהן גם כן. וגם של הפועל ירושלים, אם כי יוצאות אצלן פחות הודעות שכאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 8:54 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

shayn00 כתב:
אנשים אומנם לא ראיתי את הקטע ולשון דניאל יש רזומה ואני בטוח שהוא טעה אבל לא קצת הגזמתם ?

אני קורה פה את השטויות שאתם כותבים עליי כאוהד חולון וחייב להגיד שזה ממש לט תואם את רמת הפורום. בבונים? גן חיות ? טיפשים ? זה באמת מכבד אותכם ?

נדב הייתי במשחקים שלנו מול נתניה ולא ראיתי שם רק אנשים (מהמעט שהיו) חמודים ומתוקים.
הייתי בנוקיה כמה פעמים (לא במקומות השווים) וראו זה פלא, בדר"כ לא ישבתי במקום שלי למרות שלאוהדי מכבי בטח יש כסף למורים פרטיים ללימוד קריאה לא ?

ועוד סוד - אנחנו חיים במדינה 'רגועה' שאנשים נוהגים בכביש למופת. עומדים בתור בפלס. ולעולם אבל לעולם לא מרימים את קולם.

בדר"כ באמת נהנה לקרוא את הדברים שאתם כותבים (אחרי שמקריאים לי אותם) פה בפורום כולל ההתנהלות החובבנית של הנהלת חולון לפחות עד העונה.

ומשהו לא קשור - מישהו יודע איך מחליפים כאן סיסמא (כן אני טיפש/לא מבין/לא יודע/ אחר) ?

הלו חולוניה ? איך אני קשור ? לא הבעתי כל דעה. לא אעיד על אוהדינו מושלמים וגם לא על שחקנינו.
אגב, הפתרון שהמציאה מינהלת הליגה לעקוף את אי יכולתה להעמיד לדין משמעתי מגוחך ולא חוקי. כאן המשקיף לא ציין בדו"ח שלו את הארוע של דניאל כך שהאיגוד ממילא לא מעמיד לדין, אבל אילו המשקיף כן היה רואה ומזכיר את הארוע האיגוד היה מעמיד לדין את דניאל , משהה אותו וקונס אותו, והמינהלת מעמידה את הקבוצה, קונסת אותה, על עבירה שלא היא ביצעה. הקבוצה מגלגלת ובצדק את הקנס אל השחקן, וכך השחקן מוענש פעמיים על אותה עבירה, ובסכומים גבוהים, במקרה הזה גבוהים יותר ממשכורותו החדשית של השחקן. הנה לאחר המשחק שלנו נגד מכבי ת"א נענשנו פעמיים על נהמות הקהל, פעם אחת ע"י המינהלת ופעם שניה ע"י האיגוד, על אותה עבירה. וזו לא פעם ראשונה. ברור שהסמכות היא של האיגוד אבל המינהלת בענין זה עושה מה שבא לה, ללא סמכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 9:46 pm 
Hall of Famer

shayn00 כתב:

ידידי (הלא בבון, כך מסתמן), כל ההודעה שלך מנצנצת מ"מה אתם רוצים, גם לכם יש כאלה". אז אני אומר לך, בתור אוהד שראה את כל אוהדי הליגה אצלו באולם וגם התארח כמעט בכל אולמות הליגה, שרמת האלימות המוקרנת מאוהדיכם (חלקם, חלקם...) היא בספירה אחרת לגמרי מאשר של שאר הקבוצות. אני אוהד מאד-מאד עוקצני וזה נוטה לעצבן אנשים, אבל אף פעם לא קרה שמישהו ירד אליי באטרף כדי ללכת מכות ומאבטח היה צריך לעצור אותו, חוץ מאשר כשאירחנו את חולון. גם הקללות והעצבים היו ברמות שלא ראיתי משום קהל אחר. אבל עזוב את הסיפור הקטן הזה, את החזיז אתה מכיר? לא יודע אם לאומית נעלם מכאן בכוונה לתקופה ארוכה אחרי המקרה הזה, אבל בוא נאמר שאוהד חולון שכן כתב פה (השחקן ה-13 כמדומני) לא הוסיף כבוד לפורום ולעצמו כאשר היה זה שצילמו אותו במלחה מיד אחרי האירוע מתראיין וטוען בתוקף שצילם את המקרה, ושהחזיז נזרק מקרב אוהדי ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 10:01 pm 
Freshman

אני קורה כאן הרבה זמן אבל כנראה זה יחסי - לא לצערי אני מכיר את הפורום הנ"ל כשנתיים ולא אני לא מכיר - אבל מה זה אומר שיש לנו 2 אוהדים שנעלמו אחרי התקרית המכוערת?
לא מכיר את 'השחקן ה- 13' אבל יש מספיק דוגמאות בחיינו שמרוב שאתה לא מאמין שמשהו קורה אז אתה נוטה להגן קודם ואז לבדוק.

גם אירועים כמו החזיז היו בספורט הישראלי וגם בכדורסל - פשוט נעצרו קודם ע"י המשטרה.
אני לא יודע למה טפירו נדקר או מה היה בדיוק היה במקרה ביינום וגם חזיזים ונפצים היו במשחקי כדורסל (ולא רק של חולון) כן אני כותב על זה שיש כאלה בכל קבוצה - חולון והקהל שלה, לדעתי הסובייקטיבית, עשו את ההתקדמות הכי גדולה (בטח יהיה איזה ליצן שיגיד מבבונים לקופים...).

אנחנו לא אלקטרה (העתקתי מימך) שמשומנים מספיק כדי להחליק ולהשתיק 'לא ידענו...' בנק השקעות שיכול להיות שקנה שופטים ושחקנים בקבוצות אחרות בארץ ובעולם
קיצור הגזמתם פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 10:07 pm 
Hall of Famer

מבלי להכנס לויכוח ה"מי הכי פראי" , הרי שחזיזים בכדורסל בארץ כמעט ולא היו. היו אבוקות, רימוני עשן, אבל חזיזים היה משהו נדיר בכדורסל מאז ומתמיד.
וכשמצטרף לזה חזיז שקוטע אצבעות של בן-אדם, אז כן, המקרה ההוא היה חריג בכל קנה מידה בכדורסל הישראלי לדורותיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 10:39 pm 
Freshman

מסכים לגמרי שזה היה אירוע חריג (וטוב שכך..) אבל אני חושב שהקהל של חחולון קצת שונה בשלוש שנים האחרונות וגם הוא (אנחנו) למדנו.

אחרי האירוע הזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4007540,00.html כולם כאן קראו לאוהדי מכבי בבונים ?

ואגב אני לא יודע אם נדע באמת מה היה קשר של זורק החזיז להפועל חולון - או לכך שכאוהד בית"ר הוא שונא את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 10:43 pm 
Freshman

ושאלת תם - אבוקות ורימוני עשן בטוחים לשימוש במקום סגור והומה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 10:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
סלח לי שאני שואל אותך שאלת עוד יותר תם, אבל מה אתה עושה בויכוח הזה אם לא ראית את הקטע? לך תראה את הקטע ותחזור אלינו, עד אז חבל על האנרגיה שתשקיע במקלדת שלך, אתה לא בפוזיציה להתווכח בכלל, כי אין לך מושג על מה אתה מדבר. שחקן שזורק חפץ על אוהד ומנסה להכות אותו, ואתה מנסה להגן עליו, ובלי שראית את הקטע אתה טוען שהגזמנו?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 10:56 pm 
Freshman

תקרא שוב אולי תבין לא דיברתי על המעשה של שון.

זה מקרה או שגם אוהדי מכבי כותבים כמו חתן פרס ישאל ללא קשר לכלום ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 11:02 pm 
Hall of Famer

כן, גם אוהדי מכבי כותבים כמו חתן פרס ישראל בלי קשר לכלום - חוץ מלנושא השיחה. נושא השיחה היה המעשה של שון דניאל, אתה כנראה מחפש את ת'רד עוולות מכבי התורן, אתה פשוט לא בת'רד הנכון.
ובכלל באת לת'רד הזה בידיים לא נקיות. לא ראית מה היה, אז על סמך מה אתה שואל אם לא הגזמנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 11:10 pm 
Freshman

צא מזה הלא הגזמתם התייחס לביטויים כמו בבונים וגן חיות שנאמרו פה כלפיי אוהדי חולון.

כתבתי שגם בלי לראות אני בטוח שהוא טעה יותר מזה ?
קבל את התנצלותי על כך שפגעתי לך בלוגיקה של נושא 'השיחה' שאגב הוא גם לא שון דניאל/אלימות שחקנים/דוגמא אישית/תבחר (רמז לפני שתענה תשובה תסתכל בראש העמוד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 11:25 pm 
Sophomore

shayn00 כתב:

ואגב אני לא יודע אם נדע באמת מה היה קשר של זורק החזיז להפועל חולון - או לכך שכאוהד בית"ר הוא שונא את הפועל.

הנה זה מגיע שוב.
דיברנו על היתממות? הבאת דוגמא להיתממות מהסוג מראה על סוג של אידיוטיזם. אפילו אוהדי חולון שאני מכיר מקרוב (כולל קרוב משפחה), מהסוג הנורמלי, מודים שהדבר שהוציא את השם הכי גרוע לאוהדי חולון חוץ מהחזיז עצמו, זה לנסות ולהפוך את העסק ל"מה פתאום? הוא בכלל לא משלנו". נעזוב את זה ששניים מהם הכירו אותו אישית עוד מהעונות בלאומית, אתה באמת חושב שכולם טיפשים?
תנשום עמוק, ותשלים עם זה: יוסי מלאך הוא אוהד של הפועל חולון. אוהד. של חולון. של חולוניה.
יודע מה? אולי יש סיכוי קטן שהוא לא אוהד של חולון, וזה שבאופן אישי ראיתי אותו משתולל על הפרקט במשחק העליה מול עפולה אי שם לפני כמה עונות היה רק כי בטעות נפל עליו צעיף צהוב והוא בכלל ניסה לקצר לצד השני של הרחוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 11:34 pm 
Freshman

שמע אני לא דובר חולון ולא אני לא ראיתי אותו במשחקים - גם לא במשחק העלייה שלא היתה נגד עפולה.
אתה ראית אותו ? מכיר אותו - מאמין לך מה הלאה ? האלימות זה רק בחולון ? לא השתנה כלום ב 3 שנים האחרונות בקהל של חולון ? המועדון שאתה אוהד אותו קדוש? תמים ? באמת?

סה"כ אמרתי שהגזמתם. לאחר שקראתי כאן את רצף התגובות/צחוקים/התנשאות וכן הלאה.

אני אדיוט ? טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 11:43 pm 
Hall of Famer

shayn00 כתב:
ושאלת תם - אבוקות ורימוני עשן בטוחים לשימוש במקום סגור והומה ?

אבוקות ורימוני עשן במקום סגור זה אחד הדברים המסריחים תרתי משמע שיש (ויצא לי לצערי לחוות את זה כמה פעמים). ובכל זאת, הם עדיין לא קוטעים אצבעות כמו חזיז.....
שוב, שלא תבין אותי לא נכון: אני לא מהטוענים שכולם בחולון בבונים וכו' וכו' למרות שהיה מה שהיה עם יוסי מלאך במלחה. אבל אם מדברים עובדות, המקרה של מלאך במלחה היה חריג מאוד מבחינת התוצאה שלו מבחינת היסטוריית האלימות בכדורסל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 11:53 pm 
Hall of Famer

כן, קראתי את נושא הת'רד, הנושא הוא מחזור 8. באיזה מחזור קרה המקרה של שון דניאל תזכיר לי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 11:53 pm 
Freshman

אורן כמו כל דבר שיצא לי לקרוא שכתבת - אני מבין ומסכים.

לילה טוב יש תינוק קטן להאכיל (או קופיף...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2011 12:02 am 
Junior

טוב, אני אסכם את הדיון הדבילי הזה בכמה נקודות:
1. נדב וג׳ק: רוב אוהדי חולון הם בבונים. רוב הבבונים הם כהי עור. הבבון הג׳ינג׳י שקם על נדב בנתניה הוא אשכנזי כנראה.
2 עידן שגיב: כל אוהדי חולון הם יוסי מלאך וכל יוסי מלאך הוא אוהד מושבע של חולון. באשר לאוהד שתפס את מקומו של ג׳ק וסרב לזוז מהמקום, מדובר בגורם מסוכן שיש להוקיע ולמצות עמו את הדין, עוד הוכחה לכך שמוצא אוהד חולון הוא מן הקוף.
3. מגדל קיבלו היום בראש, תנו לי להתאבל בשקט.
4. מנהלים, נא לסגור את הת׳רד. יש הרגשה של מיצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2011 12:31 am 
Hall of Famer

ציטוט:
1. נדב וג׳ק: רוב אוהדי חולון הם בבונים. רוב הבבונים הם כהי עור. הבבון הג׳ינג׳י שקם על נדב בנתניה הוא אשכנזי כנראה.

לא בטוח. יש גם מרוקאים ג'ינג'ים (בדיוק כמו שיש מרוקאים שקוראים להם ויצמן והרצל).
8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2011 12:37 am 
Sophomore

חבוב, לא יודע לגבי השאר, אבל במחילה, אל תכניס מילים לפי.
אם היית קורא את ההודעה שלי, היית שם לב שציינתי מפורשות שדווקא האוהדים המוכרים לי באופן אישי וחברי הם לא כאלו.
שים לב מה נדב אמר למעלה, ותחתים גם את השם שלי במקומו, אם בא לך, בתור אחד שגם כן היה כמעט בכל מגרש ומגרש ברחבי הארץ. הייתי במשחקים של חולון לפני משהו כמו עשור וחצי, והייתי גם בכאלו בחמש השנים האחרונות. המשותף לכולם, הוא שבכל אותם משחקים, הייתה לפחות תקרית אחת שקשורה לאוהדים בצהוב. או יריקות, או זריקת חפצים, איומים, או דברים שהגיעו לידי דחיפות ומהלומות. משחקי בית ומשחקי חוץ. בוינטר וגם בפאקינג אילת (אני מנסה לזכור אם שם ראיתי את שלטון ג'ונס מטביע שלוש מאות שישים, או שהתבלבלתי, אבל עדיין היה מדהים).

אז תמשיך לחשוב שכולם פה קוראים ל*כל* אוהדי חולון קופים או ווטאוור, ותרגיש טוב עם עצמך. אני אישית לא חושב ככה, אבל כן חושב שיש המון דברים שהקהל שם צריך לשנות כדי שיותר מדי אנשים לא יתייחסו אליו כאל כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2011 7:55 am 
Hall of Famer

5. לא ייאמן ששחקן תוקף אוהד, מעשה שבאנגליה עלה לשחקן בעונה שלמה, וב-NBA עלה לשחקנים ב-40 ו-50 משחקי השעייה, ולא מקבל על זה שום עונש, השעייתי או כספי. פשוט הזוי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], picknroll ו 34 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: