סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 1:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 12:26 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
א. זה לא סרטון של הפאולים נטו, הוספתם פרשנויות.
ב. במקרה אחד בו כתבתם "השופט עם הזווית הטובה יותר לא שרק", זה כמובן קשקוש, לכל שופט יש את האיזורים שלו והשופט שעמד בבייס-ליין לקח שריקה על עבירה שנעשתה בתוך הצבע, כמו שצריך.
ג. במקרה נוסף ממש בלט שהסרטון נעצר, נכתב "גוד דיפנס", ואז כשהוא ממשיך שון וויליאמס מוריד לו את היד (דלרוי ג'יימס נדמה לי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 12:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בלנקטיני הפסיק לבכות, צריך מישהו במקום.
אם כבר ויליאמס, אפשר להעלות גם וידאו של כל הפעמים שלא שרקו לו גולטנדינג למרות שהיה צריך? אני זוכר כמה חסימות שלו שהוא בעצם עומד כמו שוער מסביב לטבעת והודף כדורים שנמצאים בבירור בירידה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 1:11 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

nadav_hacohen כתב:
טל כתב:
Shiver כתב:
כפתיחה הייתי אומר שהצעד של לפרסם בערוץ רשמי של קבוצה ביקורת כזו נוקבת על השופטים בליגה הוא שקול שמאמן אומר בריאיון אחרי משחק שהשופטים על הזין שלו ושיש קונספירציה. מילא אם זה יוזמה של אוהד אבל שזה בא מגורמים רשמיים זה חמור. בNBA על דברים ברמה דומה ואפילו רמיזות בלבד חטפו קנסות של מאות אלפי דולרים. אל תתפלאו אם קופל יחליט להעשיר את הקופה.

ראיתי את הסרטון ואין בו שום דבר מפתיע יחסית לשחקן שמשחק הרבה דקות והוא מאוד פיזי. קצת מצחיק שלמשל עצרתם את הצילום, הקפתם והוספתם טקסט שיש גג נקי, אבל התעלמתם לחלוטין מדחיפה ברורה של הגוף על השחקן הקולע. ממתי לשופט רחוק ממהלך אסור לשרוק? לדעתי כבר עברנו את התקופה של שופט רחוק-שופט קרוב ומה מותר למי לשרוק.

בקיצור, מהומה על לא דבר. הייתי מתרכז בלחנך את וויליאמס להתנהג כמו שחקן על המגרש ולא לברוח לחדרי ההלבשה אחרי ששרקו לו עבירה טכנית מוצדקת לחלוטין. בהצלחה עם הקנס לוויליאמס ולקבוצה.

סליחה ? כל מה שכתבנו לצד הוידאו הוא : "להלן כל העבירות שנשרקו לחובת שון ויליאמס מתחילת העונה ועד מחזור 7 – לשיפוטכם."

איפה כאן "ביקורת כזו נוקבת על השופטים בליגה ?"
לא נקבל קנס, אל דאגה.

ומה עם הסימונים בתוך הסרטון? "גג נקי", "שופט קרוב לא שרק"? לא יודע אם תקבלו קנס, אבל אם הסרטון הזה יגיע לשופטים, סתם פתחתם חזית (או שהיא כבר פתוחה?).

צריך לחלק את זה לכמה חלקים:

א. השיפוט בישראל, בעיקר מצד שופטים ותיקים (רייניש, ביטון, שמש, זריף, בייניש) בהחלט שנוי במחלוקת, וגם מגיע פעמים רבות עם גישה מסריחה למדי למשחק. כבר כתבתי כמה פעמים שנראה כאילו שופטים בארץ באים לרצות עונש ולא לעשות משהו שהוא בעצם תחביב עבורם. יש להם גישה מתנשאת, ואחרי המייל ההוא של בייניש ("בני השרון קבוצה מאוסה") הם גם לא יכולים להתחבא מאחורי מסך אובייקטיביות מושלם. אני מקווה שישנו שיפור אצל שופטים צעירים ו/או צנועים יותר (אתמול שלישייה "נמוכת פרופיל" כמו פוהורילס, רומנו ובלק [שהוא השופט החביב עליי בליגה] העבירה אחלה את המשחק בין נתניה לבקעה).

ב. שון ויליאמס, כמו שמראה הסרטון וכמו שמראים הנתונים שלו מכל מקום, הוא פאוליסט. כבר אמרו כאן לפניי לגבי הסרטון: נכנס בגוף של שחקנים על ימין ועל שמאל, וזה שלפעמים עבודת הידיים נטו היא נקייה, כמובן לא פוטרת אותו מלספוג פאול.

ג. הגישה של חיפה לעניין של ויליאמס אמנם מרעננת משהו, אבל עדיין מוזרה. המועדון צריך קודם כל לטפל בירידה ההזויה שלו לחדר ההלבשה, ולהצהיר פומבית ששריקות של שופטים צריך לכבד. אם רוצים לעשות משהו עם הרגשת הקיפוח, צריך לשלוח סרטונים כאלה (ערוכים קצת יותר טוב...) לועדה מקצועית באיגוד השופטים, גם אם ברור לכולם שזה לא ישנה הרבה. הגישה של "אנחנו עם ויליאמס בכל מחיר" עשויה לחזור אליהם כבומרנג.

נדב, הסרטון נערך לפני המשחק נ' י"ם, ולא אחריו, ולא בעקבותיו, (ולכן גם העבירות מי"ם של שון לא כלולות בו). הסרטון נשלח לאיגוד השופטים, כמה ימים לפני המשחק נגד י"ם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 1:22 pm 
Hall of Famer

אם שלחתם את הסרטון מיוזמתכם לאיגוד השופטים, נראה לי שאלוהים עלי אדמות יצטרך להכין את הפפלימוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 1:32 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
אם שלחתם את הסרטון מיוזמתכם לאיגוד השופטים, נראה לי שאלוהים עלי אדמות יצטרך להכין את הפפלימוס.

ממש ממש לא, קיבלנו בחוזר התיחסות עניינית ומכובדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 1:36 pm 
Hall of Famer

כפי שאני מכיר את איגוד השופטים, אמרו לכם בשפה מנומסת לתור אחר ידידיכם (או אולי לתור אחר בן אנוש שיזיזכם ממקומכם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 1:40 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
כפי שאני מכיר את איגוד השופטים, אמרו לכם בשפה מנומסת לתור אחר ידידיכם (או אולי לתור אחר בן אנוש שיזיזכם ממקומכם).

שוב ממש לא, אבל כאן כבר לא אוכל לפרט יותר כי התשובה היתה מיועדת לנו ולא לפרסום, רק לומר בשנית, קיבלנו תשובות מאד מאד ענייניות ומפורטות תוך התייחסות לחלקים רבים בסרטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 2:49 pm 
Hall of Famer

תעזבו אתכם משטויות ותתחילו לחפש מאמן איכותי לקבוצה שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 4:00 pm 
Junior

RREEDDTT. כתב:
תעזבו אתכם משטויות ותתחילו לחפש מאמן איכותי לקבוצה שלכם.

היר, היר.

השאלה אם זה אתה (בתור ישות וירטואלית) אומר את זה או שזה פורסם ב"ידיעות אחרונות". 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 4:13 pm 
Hall of Famer

בלי קשר למאמן או לא מאמן (לדעתי עם חבורת שחקנים כאלה גם מאמן יותר מנוסה וסמכותי היה מתקשה), אני חייב לציין שאני לא יודע מה לחשוב על ההתנהלות מול איגוד השופטים. יכול להיות שזה אפילו טוב. לכולם איגוד השופטים עונה בצורה מכובדת כששולחים לו כזה סרטון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 4:22 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
בלי קשר למאמן או לא מאמן (לדעתי עם חבורת שחקנים כאלה גם מאמן יותר מנוסה וסמכותי היה מתקשה), אני חייב לציין שאני לא יודע מה לחשוב על ההתנהלות מול איגוד השופטים. יכול להיות שזה אפילו טוב. לכולם איגוד השופטים עונה בצורה מכובדת כששולחים לו כזה סרטון?

לא יודע מה לכולם, יודע מה לנו. אנו במהלך השנים פנינו כמה פעמים לאגוד השופטים במכתבים מפורטים אליהם צירפנו קלטת או קטע וידאו מהרשת, וקיבלנו תשובות מאד עניניות, כולל התייחסות לקטע הרלבנטי, בין אם פורמליות ובין אם לאו. ידוע לנו גם שבאיגוד השופטים מתנהל כל שבוע מעקב אחר טעויות ומשלוח הערות ומסקנות לכלל ציבור השופטים אודות ארועי השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 4:42 pm 
Freshman

טל -

עכשו ברור לי מה קרה בירושלים.

נ.ב. אני מציע להסתכל על המשחק של בני השרון נגד חיפה בסוף העונה הקודמת. לשון ג'יימס היו 8 חסימות. מי שימצא בהן אחת שבה לא היה מגע פיזי עם השחקן הזורק לסל - יקבל פרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 4:44 pm 
Hall of Famer

תעלו וידאו, אבל תסמנו לנו, שנדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 4:46 pm 
Junior

מה הסאבטקסט של הסרטון הזה ? שדופקים דווקא את ויליאמס כי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 4:57 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:
חבל..הייתם לוקחים את פאטריק סאליבן, מקבלים פחות או יותר את אותו דבר מינוס 3/4 מהכסף, הגישה המחורבנת והמתנשאת ופוזת האנ בי איי.

נו, אוהד קבוצה ששחררה את פול דילייני עבור טייטוס אייבורי או ויתרה על ה"סרטן הקבוצתי" דווין מיצ'ל מתחיל לדבר. למה לא.

אהוד כתב:
למיטב זכרוני בייניש דיברה יותר בכיוון של חברי כנסת ושרים, ולא של קבוצה מליגת העל.

בדיחה, אהוד? כי למי שלא זוכר: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3247084,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 5:26 pm 
Junior

אני כולה אוהד, לא מאמן, והשחרור של דלייני אכן היתה טעות חמורה רק אל תשכח שאמיר עוזי אימן אותנו באותה קבוצה והוא באמת לא שייך לענף והדבר הוכח כמה וכמה פעמים גם מאז שעזב את חולון. עם זאת, בסך הכל חולון היא דוגמא למקום שמביא שחקנים טובים בכסף קטן לאורך שנים, ישראלים וזרים.
לגבי מיטשל, סרטן קבוצתי, לא משנה איך תציג את זה. גם אפי לא התאבד להשאיר אותו, הוא לא נשאר באף מקום יותר משנה, ואפילו חברך אריק אלפסי התיחס אליו בראיון להארץ לפני שבועיים כמדומני בשיא תקופת ההצלחות וציין שמיטשל הוא "אדם לא קל" או משהו בסגנון שזה כמובן אנדרסטייטמנט. אגב, בשני המשחקים האחרונים מה שמתברר הוא שמי שחיבר את אשקלון וגרם לה להראות יותר טוב מאותה קבוצה עלובה שהפסידה לכולם במשחקי האימון הוא ריימר מורגן ולא מיטשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 10:32 pm 
Freshman

nadav_hacohen כתב:
לאומית כתב:
חבל..הייתם לוקחים את פאטריק סאליבן, מקבלים פחות או יותר את אותו דבר מינוס 3/4 מהכסף, הגישה המחורבנת והמתנשאת ופוזת האנ בי איי.

נו, אוהד קבוצה ששחררה את פול דילייני עבור טייטוס אייבורי או ויתרה על ה"סרטן הקבוצתי" דווין מיצ'ל מתחיל לדבר. למה לא.

אהוד כתב:
למיטב זכרוני בייניש דיברה יותר בכיוון של חברי כנסת ושרים, ולא של קבוצה מליגת העל.

בדיחה, אהוד? כי למי שלא זוכר: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3247084,00.html

אה... חשבתי השופטת בייניש...

(האמת שלא זכרתי שיש שופט כזה ליאור בייניש, חשבתי שהתכוונת ליערי רייניש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 9:07 pm 
Hall of Famer

טל, אולי תעשו עם שון וויליאמס את מה שמכבי אמרה שתעשה עם סופו?

סביר להניח שזה סרטון שנשלח לאיגוד הכדורסל בבקשה להסברים על הפאולים של שון וויליאמס ואין עם זה בעיה גדולה, למרות שלשלוח את כל העבירות זה מעיק וכל כך לא רלוונטי. אבל אחרי שהסרטון נשלח לאיגוד, להפיץ אותו לקהל הרחב זה כבר בעיה אחרת ועל זה לטעמי אתם חייבים לחטוף קנס לא קטן. ולא לדבר על כך שכולם יודעים שהשופטים הם בני אדם ובמקרים מסויימים גם בני אדם נקמניים (אהםםם, ביטון, אאאההםםם) אז בהצלחה לכם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 9:22 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
ולא לדבר על כך שכולם יודעים שהשופטים הם בני אדם ובמקרים מסויימים גם בני אדם נקמניים (אהםםם, ביטון, אאאההםםם) אז בהצלחה לכם.

עמוס,
אני עוקב מקרוב אחרי משחקי הקבוצה בשנים האחרונותת לעניות דעתי,נאמר זאת בעדינות, הקבוצה מקבלת יחס לא מכובד מהשופטים שלא לדבר על גרוע מכך.
מקרה קיצוני כמובן היה גמר הפיינל פור בו השופטים פשוט החליטו שחיפה לא תנצח את המשחק ויהי מה.
מקרה קלאסי היה הכניסה של פניני בג'קסון בסיבוב השלישי שנה שעברה.

ביטון עושה ככל על רוחו (כולל תנועה מגונה אלינו בקהל (בהחבא דרך אגב), חבל שלא הייתה לי מצלמה באותו הרגע) וכן הלאה וכן הלאה.

התחושה הכללית נעה בין חוסר כבוד מהשופטים ועד לשיפוט לא הוגן, שלא לדבר בכלל על שיפוט ביתי או משהו בסגנון.

ככה שלפחות לדעתי, אין לנו הרבה מה להפסיד בנושא, אולי סוף סוף נחזיר את המצב לנורמה (משהו בסגנון של מאמן שצורח על השופט, מקבל טכנית ואחר כך מקבל שיפוט טוב יותר).
איך אמרת, השופטים הם בני אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 10:08 pm 
Hall of Famer

ארז, מקרה גמר הפיינל פור היה משחק מגעיל שבו השופטים שרקו על כל מגע בערך, וזה כלל גם את מכבי וגם את חיפה. השופטים לא שרקו לצד אחד אלא היו ניג'סים (במיוחד ברבע השלישי הזכור לרע) לשני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 10:11 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

oren_80 כתב:
ארז, מקרה גמר הפיינל פור היה משחק מגעיל שבו השופטים שרקו על כל מגע בערך, וזה כלל גם את מכבי וגם את חיפה. השופטים לא שרקו לצד אחד אלא היו ניג'סים (במיוחד ברבע השלישי הזכור לרע) לשני הצדדים.

רק שאצלנו זה היה במרוכז על פרקינס וג'פרסון...וגם ברור על מי האובר קולינג הזה משפיע יותר מבין שני הסגלים. אבל עזבו, היסטוריה...(שלוש המילים האחרונות נכתבו מתוך פחד מוות שיקנסו אותנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 10:55 pm 
Hall of Famer

טוב שיש יורשים לבלנקטיני, אמרתי.
על הגולטנדינגס שמגיעים לו כבר שורקים לו?.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 11:38 pm 
Hall of Famer

טל כתב:
oren_80 כתב:

רק שאצלנו זה היה במרוכז על פרקינס וג'פרסון...וגם ברור על מי האובר קולינג הזה משפיע יותר מבין שני הסגלים. אבל עזבו, היסטוריה...(שלוש המילים האחרונות נכתבו מתוך פחד מוות שיקנסו אותנו)

אתה טועה.
עברתי עכשיו על הרבע השלישי, כולו. זה היה הרבע שבו השופטים התפרעו על השריקות המוגזמות לפאולים. לחיפה נשרקו 7 עבירות (למכבי יותר). לג'פרסון נשרקו 2, לדיקסון 2, לקוז'י אחת, לבן דוד אחת ולמשה מזרחי אחת. דורון פרקינס אגב הרוויח יותר מכל שחקן אחר במשחק ההוא בגלל האובר קולינג: האיש סחט 18 עבירות במשחק, נתון שאני לא זוכר כמותו, נדיר ביותר.
במשחק עצמו נשרקו לחובת חיפה 29 עבירות על 8 שחקנים. למכבי ת"א נשרקו 32 עבירות שהתפלגו על 9 שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 11:40 pm 
Hall of Famer

ציטוט:

אם כבר הזכרנו את זה, אני לא חושב שהכניסה של סיילס בלימונד בגמר הפיינל פור של 2009 הייתה אלגנטית יותר מהקטע של פניני בשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 11:54 pm 
Freshman

oren_80 כתב:
ציטוט:

אם כבר הזכרנו את זה, אני לא חושב שהכניסה של סיילס בלימונד בגמר הפיינל פור של 2009 הייתה אלגנטית יותר מהקטע של פניני בשנה שעברה.

איך אתה משווה משהו שנעשה במצב של סוף משחק וסוף עונה, ללא השפעה על המשחק, התוצאה ועתיד הקבוצות, לעבירה של פניני שנה שעברה שאמנם לא שינתה כלום לתל אביב, אבל לחיפה זה היה קריטי.

ודרך אגב, פרקינס נאלץ לשחק עם 4 עבירות לפחות 6 דקות אם לא יותר. ג'פרסון בככל נאלץ לבלות דקות ארוכות מאד על הספסל.

גפ'רסון - 5 עבירות, פרקינס - 4, משה מזרחי - 4, קיז'יקרו - 5 (ב-12 דקות, מעט יותר לאט מדרק שארפ שעשה 5 ב-11 דקות).
נתון מאד משמעותי הוא שפרקינס שיחק רק 30 דקות וג'פרסון 25, וזה לא היה בגלל שאשכנזי עשה להם סדרת חינוך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 64 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה