סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 2:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2011 10:09 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
היום במעריב מתפרסמת כתבה מחמיאה על שון דניאל והשיפור בהתנהגות שלו. בן רייס, דני פרנקו, אבנר יאור בין המשבחים, וגם אמיר מזרחי מהנהלת חולון שמצד אחד מודיע ששון לא יועמד לדין במסגרת הקבוצה אבל מצד שני מאכזב אותי קשות שאומר שכנראה יזמין מגש פיצה לכל הקבוצה על חשבונו. לדעתי קצת יקר מדי ואפשר להסתפק גם במנה פלאפל לכל אחד, שזה חצי מהעלות של פיצה, לפחות בפלאפליות הזולות יותר אבל הלא פחות טעימות.

ועידן שגיב, הטכניקה של "חבריי הטובים" או "יש לי חברים/משפחה ש..." ידועה. הניסיון שלך, אוהד מגדל, להראות פה אובייקטיבי פתטי להחריד. העובדה שמדיון על שון דניאל ובכלל, אתה תוקע כל הזמן את יוסי מלאך מעוררת גיחוך, והפעם בהקשר של איזה אוהד שהתישב על מקום ריק בהיכל נוקיה ולא רצה לזוז משם. אפילו מזה הגעת ליוסי מלאך.
דרך אגב, סחטיין על הזיכרון החזותי, היית במשחק העליה מול עפולה וראית את יוסי מלאך, כעבור שנתיים ועדיין זכרת אותו ::yaz-yk: אין ספק, איש אמין אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2011 10:28 am 
Hall of Famer

ההקשר ליוסי מלאך (לא אוהד חולון כמובן , שכחתי) הוא במקום ומדוייק. כמו שאמרתי , קהל שתומך באלימות של שחקן שלו (ומההודעות שלך למשל בהחלט נראה שאין לך שום בעייה עם מה שהוא עשה , להיפך) , הדרך שלו לנתב את האלימות למקומות אחרים קצרה , במיוחד כזה עם עבר רווי אלימות כמו הקהל של חולון.

החשבון נפש הבא בדרך.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2011 10:36 am 
Junior

עופר האדום כתב:
ההקשר ליוסי מלאך (לא אוהד חולון כמובן , שכחתי) הוא במקום ומדוייק. כמו שאמרתי , קהל שתומך באלימות של שחקן שלו (ומההודעות שלך למשל בהחלט נראה שאין לך שום בעייה עם מה שהוא עשה , להיפך) , הדרך שלו לנתב את האלימות למקומות אחרים קצרה , במיוחד כזה עם עבר רווי אלימות כמו הקהל של חולון.

החשבון נפש הבא בדרך.

לא תומך. מבין. יש הבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2011 10:39 am 
Hall of Famer

אם אתה מבין אותו , ולא חושב שצריך להעניש אותו , אתה תומך בו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2011 10:42 am 
Junior

עופר האדום כתב:
אם אתה מבין אותו , ולא חושב שצריך להעניש אותו , אתה תומך בו.

לא. אני מבין אותו, לא תומך. אני חושב שצריך להעניש אותו אבל לא בלקנות פיצה לכל הקבוצה. צריך עונש סמלי - מכיוון שהוא דפק לאותו רולה בקבוק מים בפרצוף הייתי מטיל עליו לקנות לכל אחד מאנשי הקבוצה שישיית מי עדן ולסחוב אותה עד הבית, זו גם תהיה דרך לעשות כושר וגם הוא יבין כמה כבד וכואב יכול להיות בקבוק מים שהוא מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2011 11:54 am 
Sophomore

אם בן דוד (שהאמת, העביר פה את השבת) ומפקד מהצבא נשמעים לך יותר טוב מ'חברי הטובים' (ביטוי באמת זקן, אבל נכון. מה לעשות. ואני לא פוליטיקאי, כך שמותר לי), אז שיהיה לך בהצלחה עם זה. לאומית, אתה מוזמן להאמין או לא להאמין לדברים שכתבתי בנוגע למלאך (גם גם לזה שהחלטת שאני אוהד קבוצה שאתה שונא, מה שקצת מצחיק). אני נותן לך את המילה שלי שזה נכון, מכאן והלאה זו כבר החלטה שלך.

ודבר שני, זה טיפה משעשע איך שהתעלמת משאר הדברים שכתבתי על כל המפגשים שלי עם אוהדי חולון לאורך השנים, ועל הדרך ניסית להתעלם גם מהדברים של נדב, אני מניח. סביר להניח שגם עכשיו תתעלם מהעובדות האלו ותנסה לדבר על איך שהדיון בעצם הוסט משון דניאל לקהל של חולון, ותחשוב שאף אחד לא שם לב.
חוזר ואומר, בשביל הסיכוי שלא תבריח את הדיון למקום אחר- בכל משחק שבו הייתי עד כה שבו שיחקה הפועל חולון, היו תקריות אלימות מצד האוהדים שלהם.
אשמח אם תגיב לעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2011 8:01 pm 
Freshman

עידן בהנחה שאתה לא מתייחס לאלימות מילולית (שגם אותה אני לא אוהב אבל באמת כל הקהלים מקללים)
ההתייחסות שלך פתטית.
בכל המשחקים שהייית היתה אלימות ? בכולם ? גם במשחק העליה נגד עפולה אגב ? והיתה אלימות במשחקים של חולון והמשכת לבוא ? מוזר.

אני את הדיון מיציתי כל אחד יעשה מה שייבחר.
האמץ לא שמתי לב שאתה אוהד הפועל ירושלים אז בוא קבל סקופ... שגימי קלע נגדכם סל הייתי עצוב כולל העברה שלא היתה על טפירו, אף פעם לא ממש הבנתי את היריבות העמוקה בין חולון לירושלים, בעצם אולי כן אחרי שאני קורה דברים כמו שלך ושל עופר..

ערב טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2011 8:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז דפוק לו בקבוק בפנים, קנה ללאומית פיצה, והענין סגור.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2011 8:53 pm 
Sophomore

הלו! גם אני צריך פיצויי.בבון ישב לי במקום וישבתי במקום פחות טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2011 9:37 pm 
Hall of Famer

jack the ripper כתב:
הלו! גם אני צריך פיצויי.בבון ישב לי במקום וישבתי במקום פחות טוב.

אתה רציני?! למה לא הבאת מאבטח/שוטר שיטיס את הבבון למקומו המסומן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2011 9:45 pm 
Sophomore

כי ראיתי שאני מדבר עם אידיוט ולא היה לי כוח להתווכח ולעורר מהומה.בסה"כ עליתי שתי שורות.לא נורא.
גם פחדתי שהוא ישלוף פתאום איזה חזיז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 07, 2011 11:45 pm 
Sophomore

shayn00 כתב:
עידן בהנחה שאתה לא מתייחס לאלימות מילולית (שגם אותה אני לא אוהב אבל באמת כל הקהלים מקללים)
ההתייחסות שלך פתטית.
בכל המשחקים שהייית היתה אלימות ? בכולם ? גם במשחק העליה נגד עפולה אגב ? והיתה אלימות במשחקים של חולון והמשכת לבוא ? מוזר.

יריקות, זריקת חפצים (שני מקרים של זריקת פחיות ריקות מחוץ לאולם, פעם אחת בפנים, שפגעה בהורה שליווה את הבת שלו), פעם אחת דחפו אותי, כמה פעמים אוהדים אחרים, במשחקים שהתקיימו באולם הפחים עצמו תמיד חיכו אוהדים בצהוב מחוץ למגרש (אם כי הרבה פעמים הם "רק" קיללו ועשו תנועות עם הידיים), ועוד כהנה וכנה תזכרונות מלבבות מההתמודדויות שבהם אוהדי חולון לוקחים חלק.

אז כן, יקירי, בכל המשחקים שהייתי בהם הייתה סוג של אלימות כזו או אחרת, שגולשת מעבר ל"סתם קללות" (שאני שמח לגלות ששנינו אוחזים באותה הדעה לגביהן).
אה, ולגבי עפולה, שם כולה שפכו עלי ועל קולגה מים (הרבה לפני שהמשחק נגמר. לא בדיוק בתור חלק מהחגיגות שאחר כך). וזה גם עונה חלקית על שאלתך "למה המשכתי לבוא". חלק מהעבודה. וחוץ מזה, שקהל מזעזע (ושוב, לא כולו), ותודה לאל על כך, הוא לא סיבה מספיק טובה כדי שאוהדי כדורסל יפסיקו לבוא למגרשים כדי לראות כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 11:24 am 
Freshman

shayn00 כתב:
שמע אני לא דובר חולון ולא אני לא ראיתי אותו במשחקים - גם לא במשחק העלייה שלא היתה נגד עפולה.
אתה ראית אותו ? מכיר אותו - מאמין לך מה הלאה ? האלימות זה רק בחולון ? לא השתנה כלום ב 3 שנים האחרונות בקהל של חולון ? המועדון שאתה אוהד אותו קדוש? תמים ? באמת?

סה"כ אמרתי שהגזמתם. לאחר שקראתי כאן את רצף התגובות/צחוקים/התנשאות וכן הלאה.

אני אדיוט ? טוב

מכות עם שחקני אשקלון, מכות בין "חבר הנהלה" לאוהד, ועכשיו האירוע אתמול. אז כנראה שבאמת לא השתנה כלום בשלוש השנים האחרונות והאלימות הקשה כן זה רק בחולון. תגיד עד מחר שיש פה מתנשאים, אתמול ראו איך פיני גרשון ומוטי דניאל עוצרים בגופם מאות קופים שמנסים לפרוץ ליציע של אוהדי ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], picknroll ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: