סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 6:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 09, 2011 1:22 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
Assaf M כתב:
ולשאלתו של שלח על קארול-הוא הגיע דיי מאוחר לאירופה, בגיל 25, כמו דיוויד לייטי. המלצתי עליו לכמה קבוצות עוד כששיחק בטראמו-אף אחד לא לקח ברצינות. שחקן נהדר.

052-52938919 דני כהן
(זקוק להמלצות על שחקנים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 09, 2011 1:54 am 
מנהל פורום

אם זה המספר האמיתי שלו אז אתה עשית מעשה מאד חצוף עכשיו.
ואם לא, אז לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 09, 2011 1:54 am 
מנהל פורום

וזה כמובן לא....
לספור אני לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 09, 2011 2:33 am 
Senior

אני חושב שאפשר להוריד קצת לדייויד בלאט את תווית הסקאוטר הגדול. דווין סמית' נראה כמו טרה סימונס ביורוליג רק מקבל הרבה יותר דקות. וזה זר ב-500 אלף דולר, לא בחצי מזה. נפילה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 09, 2011 2:39 am 
Hall of Famer

נו מה חדש? על סמית אמרתי שהוא נפילה כבר מהמשחק יורוליג הראשון במילאנו, אבל כולם פה קפצו להגן עליו וסיפרו שזה מוקדם מדי, וגם ג'רמי פארגו היה חלש בתחילת הדרך. אחרי היום הוא עומד על 7 נק' (41% מהשדה, 24% לשלוש, זורק יותר שלשות מזריקות לשתיים, 3/4 בלבד מהקו), 3.3 ריב' ו-5 נק' מדד ב-24 דקות משחק. סלחו לי, אבל זה זר פח והיה אפשר לראות את זה מהרגע הראשון. אם הוא לא יכול להוריד כדור לרצפה, אנחנו מדברים על יסאיטיס/פני אפרו אמריקאי והאמת שהוא יותר גרוע - הם לפחות ידעו לקלוע לשלוש.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 09, 2011 10:30 am 
Hall of Famer

אפרופו בלאט ומה שהזכרתי קודם על הלהג של רסקין ושלח, אחד התענוגות הגדולים היה לשמוע שוב כמה לאסו "תקוע" ו"משחק לידיים" בזמן שהוא מעביר את גאון הכדורסל דיוויד שלנו זובור כשר למהדרין.

היה גם נחמד מאד לראות איך שחקן כמו קית' לנגפורד הופך לחשוב כל כך במערך של אלקטרה, ובעצם למנהיג של הקבוצה.

וכמובן, יוגב אוחיון: 25 דקות, 0/3 מהשדה (6/30 מצטבר ביורוליג, 20% מהשדה), 3 איבודים ללא אסיסטים ומינוס 2 מדד. אני מחכה כבר לסרטון ההיילייטס של פיסטול ולחתימה של ראי על הסיכום ההוא, שיוגב ינהל משחק באלקטרה גם בלי קליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 09, 2011 10:48 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בוא נגיד שלא ממנו אני מחפש את הקליעות שאינן, וכמו שאמרתי קודם אני לא חושב שניהול המשחק הוא הבעייה העיקרית של מכבי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 09, 2011 11:05 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
בוא נגיד שלא ממנו אני מחפש את הקליעות שאינן, וכמו שאמרתי קודם אני לא חושב שניהול המשחק הוא הבעייה העיקרית של מכבי.

אם ניהול המשחק של אלקטרה, כפי שראינוהו אמש ובהזדמנויות נוספות לאחרונה, לא מהווה בעיה עיקרית-מצבה של קבוצתך האהובה רע מהמצופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 09, 2011 11:11 am 
Hall of Famer

הוא מהווה בעייה, אבל היא כאין וכאפס לעומת בעיית הקלעים. מכבי ניצחה משחקים גם בלי ניהול משחק של מג'יק ג'ונסון כל עוד הקלעים פאקינג שמו את הכדור בחישוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 09, 2011 11:36 am 
Sophomore

sunj כתב:
1.השלשה של סרחיו בפנים של עופר שלח עשתה לי את העונה.

2. חבל שהסיפורהמעניין/מוזר עם האחוזים הלא טובים של קארול מ-3 בליגה הספרדית העונה (26%) לא הגיע לאוזניהם של רסקין ושלח. עיתונאים למופת.

3. הם לא ראו קלעים כאלו באירופה?? אם יש מלך לאירופה כבר עשור פלוס עם הטבעות ושם של מלך זה קלעי פסיכוטי עם דיפלומה שרסקין את שלח ראו כנראה מאות פעמים בחייהם. רמז עבורם- מתחיל בחואן קרלוס

נבארו אולי שחקן טוב יותר ושלם יותר מקרול, אבל מבחינת קליעה, קרול טוב יותר ואפשר לראות את זה בקלות בדף הסטטיסטיקה. קרול זה שחקן שלאורך הקריירה שלו (אולי מלבד עונה אחת) עומד על הרבה יותר מ - 40% לשלוש, בעוד נבארו מגרד את ה - 40% מלמטה. העונה ביורוליג נבארו קולע רק 31% מהשלוש (מול 61% מדהימים של קרול).
אז כן, אפשר לומר שלא ראינו הרבה קלעים באירופה כמו קרול.

I want you to quicken my end

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 09, 2011 11:39 am 
Hall of Famer

אני גם לא חושב שראינו יותר מדי שחקנים עם שחרור כדור מהיר כמו זה של קארול. האיש מכונת ירייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 09, 2011 12:28 pm 
Hall of Famer

אני חייב להסכים עם ראי, הבעייה הכי גדולה של מכבי כרגע היא שאין לה שום קליעה מבחוץ, יש לה דווקא יכולת בכלל לא רעה לעשות נקודות בצבע עם סופו, אליהו, והנדריקס, אבל אין שום דבר שימנע מקבוצות להצטופף בצבע, אף אחד פשוט לא פוגע משלוש, לא סמית', לא לנגפורד, לא בלו ולא פניני. לגבי בעיית ניהול המשחק, גם היא בהחלט קיימת וקריטית, אם לא משחק טוב של לנגפורד בהיבט הזה אתמול אז המשחק באמת היה קטסטרופה טוטאלית שהיה נגמר בהפרש היסטורי כנראה. יוגב אוחיון יכול להיות מחליף סביר אם יש רכז פותח ברמה גבוהה, הוא כבר הראה את זה העונה כמה פעמים, אבל הוא בשום פנים צורה ואופן לא רכז פותח ביורוליג, לא קרוב אפילו. אגב, מילא זה שהוא לא קולע שלשות או אפילו מחצי מרחק, חצי צרה, אבל חוסר היכולת שלו לסיים ליי-אפ פשוט עצוב ומדכא, מדהים איך שחקן כדורסל מקצועני שמקבל עשרות אלפי דולרים לעונת נראה כל כך אימפוטנט ביכולת שלו לשים את הכדור בטבעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 09, 2011 12:54 pm 
Junior

סקופי כתב:
sunj כתב:
1.השלשה של סרחיו בפנים של עופר שלח עשתה לי את העונה.

2. חבל שהסיפורהמעניין/מוזר עם האחוזים הלא טובים של קארול מ-3 בליגה הספרדית העונה (26%) לא הגיע לאוזניהם של רסקין ושלח. עיתונאים למופת.

3. הם לא ראו קלעים כאלו באירופה?? אם יש מלך לאירופה כבר עשור פלוס עם הטבעות ושם של מלך זה קלעי פסיכוטי עם דיפלומה שרסקין את שלח ראו כנראה מאות פעמים בחייהם. רמז עבורם- מתחיל בחואן קרלוס

נבארו אולי שחקן טוב יותר ושלם יותר מקרול, אבל מבחינת קליעה, קרול טוב יותר ואפשר לראות את זה בקלות בדף הסטטיסטיקה. קרול זה שחקן שלאורך הקריירה שלו (אולי מלבד עונה אחת) עומד על הרבה יותר מ - 40% לשלוש, בעוד נבארו מגרד את ה - 40% מלמטה. העונה ביורוליג נבארו קולע רק 31% מהשלוש (מול 61% מדהימים של קרול).
אז כן, אפשר לומר שלא ראינו הרבה קלעים באירופה כמו קרול.

לגבי מהירות שחרור הזריקה אין ויכוח ובגלל זה גם הרושם הזה מתקבל.
הנתון לגבי הליגה הספרדית הוא חלק מהסיפור והיה צריך להיאמר.
אחלה שחקן אין ויכוח וקלעי מדהים וה-יותר מ-60% אדיר. אבל זה לא מה שהם אמרו.

הרי זה הויכוח הישן- נושן. האמירקנולוגים הרי טענו שאם יש משהו שיש לאירופיים ולזרים האמריקאיים שלא מספיק אתלטים/ לא גבוהים לעמדה 2 לנבא להציע זה קלעים פסיכיים שמפציצים בלי הכרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 09, 2011 1:02 pm 
Sophomore

Luiscola כתב:
Assaf M כתב:
ולשאלתו של שלח על קארול-הוא הגיע דיי מאוחר לאירופה, בגיל 25, כמו דיוויד לייטי. המלצתי עליו לכמה קבוצות עוד כששיחק בטראמו-אף אחד לא לקח ברצינות. שחקן נהדר.

052-52938919 דני כהן
(זקוק להמלצות על שחקנים)

הוא יכול להציע לו את ג'ואל פרילנד.אבל רק כאופציה ב'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 09, 2011 9:35 pm 
Freshman

jack the ripper כתב:
Luiscola כתב:
Assaf M כתב:

052-52938919 דני כהן
(זקוק להמלצות על שחקנים)

הוא יכול להציע לו את ג'ואל פרילנד.אבל רק כאופציה ב'

זה מנהג כאן בפורום להשמיץ אנשים? כי זה נראה שכל תגובה פה היא כדי להעליב/לעצבן. לא שזה מזיז לי, אבל זה רק מראה שיש כאן אנשים מאוד ממורמרים. חבל, שבת שלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 10, 2011 12:47 pm 
Sophomore

אסף, אני לא כל כך בטוח שזה היה מכוון אליך, אבל אם כן אז אתה צודק. מספיק עם הסרקזם! אם לא יהיה כאן דיון מתורבת הפורום הזה לא יתרמם וחבל.

כמה תובנות שלי לגבי מכבי באופן כללי:
נתחיל עם כמה נקודות מוצא: א. בורשטיין לא רלוונטי לרוטציה. ב. אוחיון לא שחקן ברמה אליה מכבי שואפת ג. ההגנה של אליהו לא השתפרה ולא כלום, פשוט בשנה שעברה עם שלישיית הטורפים שהיו מקדימה כמעט ולא היה משחק עומד והתפקיד שלו היה לכסות פרצות ולעכב ולעוף קדימה כשמתבצעת חטיפה ד. בלאט איש מקצוע מוכשר מאוד וחכם, אבל גם הוא בנאדם. ה. לא ינחת כאן איזה רכז שבאמת ישנה משהו, גם כי אין וגם כי מעולם לא הצליח במכבי שחקן שהגיע לאחר פתיחת העונה. מכאן שהסגל הקיים זה מה שיש. אין טעם להביא מישהו שסתם יצור גרעון תקציבי על חשבון השנה הבאה.
1. פאפאלוקאס יכול לתת 15-20 דקות ברמה גבוהה. הנשק העיקרי שלו זה פיקנ'רול וקריאת מצבים. הגבוה שמשחק הכי טוב פיקנ'רול בקבוצה הוא הנדריקס, לכן שניהם צריכים לשחק ביחד.
2. בהגנה פאפאלוקאס שומר בינוני (גם שאראס היה וארויו ועוד ועוד) לכן צריך לשים מאחוריו מטרייה אווירית, כלומר לצוות את הנדריקס בארבע וג'יימס בחמש (זה כמובן יכול להיות ההיפך תלוי במצ' אפ). דרך אגב, כל הקו האחורי למעט סמית' שומרים בינוניים. כן כן גם אוחיון ברמה האירופאית הוא שומר בינוני ולכן אנו רואים חדירות של גארדים שמגיעים עד הטבעת.
3. ציוות של ג'יימס והנדריקס בהתקפה מצריך ריווח ותנועה טובה בהתקפה, כי לג'יימס אין גו טו מוב. לפיכך, יש לצוות איתם שחקנים המהווים איום לשלוש שיכולים לחדור, כלומר לנגפורד בשתיים (וגם אופציה שניה בהתקפה אחרי פיקנ'רול) וסמית' (בעיקר בגלל הגנה) ובלו בשלוש. כמחליף ראשון ללנגפורד הייתי בוחר בשאייר.
למה לא נעשה שימוש יותר מוסכל בפאפאלוקאס? כי אם להאמין לתקשורת בלאט כבר לא סובל את פאפאלוקאס ברמה האישית. כאן המקום של בלאט לגלות את הגמישות הנדרשת ממצביא ישראלי (מטפורה שלו) ולאפשר לצנחנים לבצע את המשימה, למרות שהוא גולני (או משהו כזה)
4. לשאייר פוטנציאל גדול יותר מאוחיון, לכן הייתי מריץ אותו ונותן לו ביטחון.
5. סופו שחקן פיקנ'רול סביר, אבל מועד לעבירות בחסימה ובכלל. הכוח העיקרי שלו הוא בתפיסת עמדה בצבע. מכאן שאין להרכיב את פאפאלוקאס ואותו ביחד מה גם שבגנה זה יוצר הרבה בעיות, אלא יש לצוות את שאייר ולנגפורד יחד איתו כשעמדות 3 ו-4 יתפסו ע"י סמית' בלו פניני, הנדריקס ואליהו. בציוות הזה סופו הוא אופציה ראשונה, עמדה 4 (בלו או אליהו) אופציה שניה, לנגפורד אופציה שלישית והקלעי (1 או 3) אופציה רביעית.
6. בלו הכי יעיל בפיק נ' פופ ובהתקפות מעבר כטריילר שני. השנה לא נעשה שימוש בפיק נ' פופ שלו וזו בעיה.
7. אולי הייתי צריך להתחיל איתה- בהרכב הנוכחי מכבי לא יכולה ללחוץ כמו בשנה שעברה ובכלל צריך שחקנים עם תכונות מאוד נדירות שיצליחו לבצע לחץ כמו בשנה שעברה. בגלל זה לא רואים קבוצות מחקות את מכבי. בלאט מתעקש על השיטה הזאת (למרות שבכמה משחקים האחרונים הוא התחיל לרדת ממנה) כי בשנה שעברה היא הצליחה כל כך וקשה לוותר על משהו שעבד לך כל כך טוב. הוא צריך להבין שמי שעשה את השיטה לכזו מוצלחת לא נמצא בקבוצה ולמחליפים פשוט אין את הכלים לשמור כך. אם להמשיך את המטפורה הצבאית: בלאט היה מפקד סיירת מטכ"ל ועכשיו מג"ד בצנחנים. חוץ מהכומתה והכנפ"צ שומדבר לא דומה. ככל שהוא יטיב להפנים את זה כך ייטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 10, 2011 4:34 pm 
Sophomore

קובי כתב:
אסף, אני לא כל כך בטוח שזה היה מכוון אליך, אבל אם כן אז אתה צודק. מספיק עם הסרקזם! אם לא יהיה כאן דיון מתורבת הפורום הזה לא יתרמם וחבל.

כמה תובנות שלי לגבי מכבי באופן כללי:
נתחיל עם כמה נקודות מוצא: א. בורשטיין לא רלוונטי לרוטציה. ב. אוחיון לא שחקן ברמה אליה מכבי שואפת ג. ההגנה של אליהו לא השתפרה ולא כלום, פשוט בשנה שעברה עם שלישיית הטורפים שהיו מקדימה כמעט ולא היה משחק עומד והתפקיד שלו היה לכסות פרצות ולעכב ולעוף קדימה כשמתבצעת חטיפה ד. בלאט איש מקצוע מוכשר מאוד וחכם, אבל גם הוא בנאדם. ה. לא ינחת כאן איזה רכז שבאמת ישנה משהו, גם כי אין וגם כי מעולם לא הצליח במכבי שחקן שהגיע לאחר פתיחת העונה. מכאן שהסגל הקיים זה מה שיש. אין טעם להביא מישהו שסתם יצור גרעון תקציבי על חשבון השנה הבאה.
1. פאפאלוקאס יכול לתת 15-20 דקות ברמה גבוהה. הנשק העיקרי שלו זה פיקנ'רול וקריאת מצבים. הגבוה שמשחק הכי טוב פיקנ'רול בקבוצה הוא הנדריקס, לכן שניהם צריכים לשחק ביחד.
2. בהגנה פאפאלוקאס שומר בינוני (גם שאראס היה וארויו ועוד ועוד) לכן צריך לשים מאחוריו מטרייה אווירית, כלומר לצוות את הנדריקס בארבע וג'יימס בחמש (זה כמובן יכול להיות ההיפך תלוי במצ' אפ). דרך אגב, כל הקו האחורי למעט סמית' שומרים בינוניים. כן כן גם אוחיון ברמה האירופאית הוא שומר בינוני ולכן אנו רואים חדירות של גארדים שמגיעים עד הטבעת.
3. ציוות של ג'יימס והנדריקס בהתקפה מצריך ריווח ותנועה טובה בהתקפה, כי לג'יימס אין גו טו מוב. לפיכך, יש לצוות איתם שחקנים המהווים איום לשלוש שיכולים לחדור, כלומר לנגפורד בשתיים (וגם אופציה שניה בהתקפה אחרי פיקנ'רול) וסמית' (בעיקר בגלל הגנה) ובלו בשלוש. כמחליף ראשון ללנגפורד הייתי בוחר בשאייר.
למה לא נעשה שימוש יותר מוסכל בפאפאלוקאס? כי אם להאמין לתקשורת בלאט כבר לא סובל את פאפאלוקאס ברמה האישית. כאן המקום של בלאט לגלות את הגמישות הנדרשת ממצביא ישראלי (מטפורה שלו) ולאפשר לצנחנים לבצע את המשימה, למרות שהוא גולני (או משהו כזה)

מסכים איתך לגבי הרבה דברים, אבל אתה יוצר פה יותר מדי אילוצים. גם אני חושב שפאפאלוקאס צריך לעלות מהספסל ברגע שסופו יורד (יחד עם הנדריקס כמובן), אבל ההרכב של ג'יימס והנדריקס לא יכול לעבוד מול כל קבוצה. רוב הקבוצות שמכבי משחקת מולם השנה הם קבוצות עם 4 מהיר שקולע מרחוק וחודר, וג'יימס והנדריקס לא יכולים בכלל לשמור על רוב השחקנים מהסוג הזה. דבר שני, שמת את פאפאלוקאס עם ג'יימס והנדריקס, אתה חייב שני קלעים, חייב. בלו וסמית', אולי שאייר גם. זהו, לנגפורד לא פוגע בינתיים וגם לא פניני, אוחיון לא יפגע אף פעם ובורשטיין, כמו שכתבת, לא רלוונטי.
סוגית שאייר, כמו גם פאפאלוקאס, צריכה להיפתר בדקות משחק. אין שום דרך אחרת. כרגע כל פעם שאחד מהשניים האלה מקבל כדור זה נראה רע, פאפאלוקאס זה לא שחקן עם בעיית ביטחון אבל הוא פשוט לא מוצא את עצמו על המגרש ונזרק מהר מאוד לספסל. שאייר, בשונה ממנו, עדיין לא גיבש ביטחון עצמי בקריירה שלו, ולכן הוא חייב לשחק הרבה יותר כדי לקבל קצת ביטחון. יותר מזה, הוא חייב להתחיל לשמור, אחרת פשוט לא יהיו לו דקות ביורוליג.
בלו (ואולי גם פניני) עוד יקלע את הזריקות שלו. גם בעונה שעברה היתה לו תקופה מסוימת שבה הוא קלע פחות טוב, ההבדל הוא שבזמן האחרון הוא משחק המון דק', ומשקיע את רוב המרץ שלו בהגנה, מה שמעייף אותו מאוד ופוגע לו באחוזי הקליעה. גם זה צפוי להתאזן ואז הכדורים בתקווה ייכנסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 10, 2011 10:08 pm 
Hall of Famer

תותח, אתה מקצין את המציאות בהרבה. זר פח זה רק בראש שלך (ויהיה הרבה יותר שמח אם מונחי קופמן מגעילים ועילגים לא יתפסו פה בפורום). דווין סמית' בוודאי לא שחקן מוביל ביורוליג, אבל הוא שחקן שיכול לתרום לקבוצה שלו. הוא שומר נהדר, הוא קשוח, הוא ריב' לא רע והוא מאד קבוצתי ואינטילגנטי. אני ממש לא משוכנע שאם היית שם אותו בעונה שעברה במקום אידסון, אז מכבי לא היו נראים בדיוק אותו דבר.

אם תרצה הוא זר משלים מצויין. ברגע שאתה מצפה ממנו לסחוב את ההתקפה, אז אין ספק שהוא לא האיש המתאים ברמה הזאת של היורוליג. בכל מקרה, הוא בוודאי לא הבעיה של מכבי. הבעיה הגדולה של מכבי היא כמובן בקו האחורי. לנגפורד מראה ניצוצות של חזרה לרמת המשחק שלו לפני הפציעה, אבל בהינתן העובדה שיוגב הוא הרכז הראשון של מכבי, חוסר הקליעה מבחוץ של לנגפורד, והגארדים האחרים, הופך לבעיה לא קטנה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 10, 2011 10:12 pm 
Hall of Famer

וכאן בעצם הייתי צריך לשים את התגובה שלי בת'רד האדריאטית על אובר-ניתוחים. מי שקורא אותם יכול לחשוב שהבעייה של הקבוצה הזו היא קצת פיין-טיונינג, ציוותים, מי ישחק עם מי... נו בחיאת, אנחנו רואים את אותם משחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 10, 2011 10:36 pm 
Hall of Famer

עמוס - סמית במקום אידסון והכל היה אותו דבר? אתה באמת מאמין למה שאתה כותב?
ההשוואה הסטטיסטית נותנת נוקאאוט לטובת אידסון לא רק בעונה שעברה, אלא אפילו העונה כשיש לו תפקיד הרבה פחות משמעותי בברצלונה לעומת מה שהוא היה במכבי.

אני לא סגור על סדר ההחתמות של מכבי הקיץ, אבל ברגע שהיה ברור שפארגו לא מגיע, היה מובן לכל בר-דעת שמכבי חייבת סקוררים בקו האחורי (וכן, סמית שייך לשם הרבה יותר משהוא שייך לפרונט קורט). יוגב אוחיון לא סקורר, פאפאלוקאס לא סקורר, פרמאר היה על זמן שאול מהאן בי איי.
אז מה נשאר? כלום בריבוע. לנגפורד האגואיסט שמנסה להציל את המולדת, ועד כמה שראיתי, לא סקורר עד כדי כך מופרע. אוהב יותר לחדור לסל, אבל לא ברמה מדהימה, אפילו לא ברמה של פארגו/ביינום, וגם די צפוי.

יכול להיות שהדעה שלי על סמית נובעת מפער ציפיות, אבל אני לא רואה סיבה להחזיק שחקן כזה. ואגב, אני גם לא חושב שהוא מי יודע כמה שחקן אינטיליגנטי, וזה שהוא לא יודע לעשות סל באחד-על-אחד לא הופך אותו מיידית לשחקן קבוצתי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 10, 2011 10:40 pm 
Senior

לאנגפורד סקורר הרבה יותר טוב מפארגו וביינום. זה שחקן ששם כמעט 19 נקודות למשחק ביורוליג בשנה שעברה. ללאנגפורד יש גם מיד ריינג' מאוד יציב(ראינו את זה במשחקים האחרונים) מה שאין לפארגו או ביינום. אבל הוא לא מנהל משחק וזה לא התפקיד שלו. הוא גם לא עד כדי כך אגואיסט כמו שהתקשורת עושה ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 10, 2011 10:49 pm 
Freshman

לנגפורד הוא בטוח לא הבעיה של מכבי, זה שהוא מנסה להציל את המולדת זה רק כי אין אף אחד שיעשה זאת.
מכבי צריכה להחליט עכשיו אם היא הולכת על וטרן כמו מאלט או מהמרת על שחקנים בסגנון של ג'ייקוב פולן או דומיניק ג'יימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 10, 2011 10:53 pm 
Hall of Famer

אני לא החזקתי במיוחד מאידסון. לטעמי הוא נהנה מאד מהקבוצה שהייתה שנה שעברה. בינתיים ביורוליג הוא עומד על 8.6 נק' ב-41% מהשתיים. בספרד הוא על 8.2 נק'. הוא משחק בין 21 ל-22 דקות למשחק בשתי הליגות ונראה שמבין השחקנים עם מספר הדקות הדומה לו הוא נותן את התרומה הנמוכה ביותר (ביורוליג בוודאות).

אני חושב שבקבוצה אינטילגנטית עם הגנה לוחצת חזקה, היינו רואים מסמית' יותר ממה שאנחנו רואים עכשיו.

אני מאד אשמח אם מכבי תביא את ג'ייקוב פולן. זה יהיה משעשע לראות התקפות שמנוהלות חליפין ע"י פולן ולנגפורד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 11, 2011 12:02 am 
Senior

אידסון לא היה שחקן התקפה מדהים אבל הוא כן מוסר טוב, מוביל כדור הרבה יותר טוב מסמית' ושחקן מגוון יותר שיכולות החטיפה וקריאת המשחק שלו בהגנה היו חלק משמעותי מהגנת הלחץ של מכבי בשנה שעברה. אני ממש לא חושב שהיא הייתה נראית אותו דבר עם סמית' המוגבל. אגב, מאיפה הסיפור של ''הפרופסור''? לא ראיתי ממנו מהלכים כל כך אינטילגנטיים עד עכשיו. כן ראיתי כל מיני סטפ בק ג'אמפרס מוזרים ששחקנים טובים ממנו לא קולעים באחוז גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 11, 2011 8:23 pm 
Hall of Famer

לא ראיתי שקראתי לו פרופסור, אבל הוא כן שחקן קבוצתי עם יכולת מסירה לא רעה בכלל. אני תמיד התפלאתי מאיפה הגיעה תדמית הפרופסור של אידסון. בהגנה אידסון הוא אכן שחקן חכם שקורא מצבים וידע לנצל היטב את הלחץ של הגארדים של מכבי לחטיפות. בהתקפה מדובר בשחקן הססני שמספר הפעמים בהם הוא תקע את ההתקפה עלה עשרות מונים על מספר הפעמים בהם הוא יצר משהו במהלך חכם.

בקיצר, סמית' עם היכולת ההגנתית המצויינת שלו והמחוייבות שלו נראה לי כשחקן שיכול לתת תרומה דומה הגנתית לזאת שאידסון נתן. עם חטיפות כדור והרבה מתפרצות, לא מופרך להניח שגם המספרים ההתקפיים של סמית' היו משתפרים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה