לאומית כתב:
nadav_hacohen כתב:
ושוב חוזר הניגון, כמה מפתיע.
אין טעם להתווכח עם לאומית בנושא הקהל של חולון, זאת תמיד אותה המנגינה. מי שצריך לפעול זו מנהלת הליגה, שלפי מה שקראתי הבוקר כבר קנסה את חולון פעמיים העונה בגלל התנהגות הקהל ועכשיו כנראה תקנוס בשלישית. לקנוס זה לא מספיק, כמובן, רק אחרי פרשת החזיז חולון היתה צריכה לקבל לפחות עונש רדיוס לעונה שלמה בלי קהל לדעתי, אבל לחולון יש "קהל צבעוני" ובגלל זה היא "חשובה לליגה".
עד שעוד פעם למישהו תיפול איזו אצבע או שתיים, שמא נתקדם כבר לדקירה.
נדב, ראיתי אותך עושה אצבע משולשת לכיוון אוהד שישב שתי שורות מאחוריך ומשחק אותה אבו עלי עם תנועה של יריקה עוד לפני שהוא ירק עליך. אתה אלים בפועל עם פה ג'ורה גם במגרש (שמעתי את ההקנטות והקללות למורן רוט למשל) או לכל הפחות פרובוקטור לא קטן, תרצה או לא תרצה. אז מן הראוי שגם אתה לא תתערב בויכוחים הקשורים לאלימות כיבכול של אוהדי קבוצה אחרת.
לגופו של עניין, זה מה שכתב המשקיף מנשה הרמן בדו"ח:
הייתה מהומה בסיום המשחק. ראיתי שנזרקו כוסות פלסטיק וגושי נייר מצד שני מחנות האוהדים, זאת לאחר
התגרויות הדדיות".
ואם לא בא לך להתווכח איתי על הקהל של חולון, אז תתוכח עם די ג'יי סטרוברי:
הקהל שלהם מדהים", המשיך סטרוברי. "הם עשו רעש, עודדו והקבוצה שלהם ניזונה מזה".http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.112074.html
כמובן, כמובן. התגובה הפבלובית של לאומית: אוהדי חולון יתנהגו באלימות, ואז הוא יטען שאין למבקרים זכות לדבר כי הם אלימים בעצמם.
חשבתי שטחנו כבר את התקרית שלי עם הבבונים בת'רד המתאים, אבל עכשיו אני רואה שאין לי זכות לדבר כי אני בעצם הייתי האלים, והנה נוספו להם כמה פרטים שלמרבה הפלא לא היו בסיפור המקורי.
אז רק כדי להעמיד את הדברים על דיוקם:
א. בהחלט עשיתי תנועה של אצבע משולשת לקהל של חולון,
וזאת בעקבות נהמות של הקהל החולוני לעבר ליאור חכמון. אתה תטען בצדק שאצבע משולשת זו לא התנהגות מצופה ממי שיושב בשורה הראשונה של קהל בקונצרט של הפילהרמונית, ואני אטען שבעולם הספורט מדובר בתגובה מינורית למדי על המעשה המכוער של הקהל שלכם. בכל מקרה, אלימות לא היתה מצידי.
ב. מגניב, "תנועה של יריקה". מה זה תנועה של יריקה? ירקתי או לא? כי ממש, אבל ממש לא ירקתי. אין שום סיכוי ומצב. אבל כמובן, אוהד שלכם ירק עליי, אז צריך להמציא משהו שאני עשיתי. "תנועה של יריקה", עאלק.
ג. הקנטות למורן רוט היו גם היו (למיטב זכרוני, צעקתי לו שהוא לא יקבל משכורת או שהמעקלים כבר בדרך. לא משהו אישי מדי), קללות-אין מצב. אני ידוע באולם הנתנייתי כמקניט שחקנים/מאמנים יריבים, אבל אני לעולם לא מקלל. מה בין זה לבין אלימות?
ד. בוא ננסה לסכם: אני עשיתי לקהל שלכם אצבע משולשת וירדתי על מורן רוט. אתם נהמתם לשחקן יריב, ירקתם על אוהד, קיללתם והתעמתתם עם מנהל אולם בן יותר מ70 וכמובן, מה שאתה לא מזכיר: אותו אוהד עדין שלכם שירד אליי באטרף כדי ללכת מכות, נעצר על ידי מאבטח ובתגובה הבטיח שיחכה לי בחוץ כדי לזיין אותי.