סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 12:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 2:03 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
nadav_hacohen כתב:
לאומית כתב:
nadav_hacohen כתב:
לא התכוונתי ל"נעצר" במובן של יאללה לזינזאנה, התכוונתי לנבלם. אבל אני ממשיך ליהנות מהלוגיקה שלך: הקהל שלכם נהם--->אני עשיתי אצבע משולשת (לא אל בנאדם ספציפי, אגב)--->אוהד שלכם ירד אליי כדי ללכת מכות וירק עליי בפועל="חתירה למכות מצד שנינו". זה מסביר משהו גם על שאר התגובות שלך לשאר האנשים.

וממה שאני ראיתי, אתם קיללתם את מנהל האולם ואף שלחתם ידיים בתנועות שונות ומשונות לעברו. מזכיר גם שלא רק "קיללתם" את חכמון, אלא גם נהמתם לכיוונו.

אני לא מייבב על הקהל של חולון, אני מציין עובדה פשוטה: זה הקהל הכי אלים בישראל, שביצע את האקט הכי אלים שנראה במגרשי הכדורסל בישראל, שאוהדי קבוצות יריבות שהן יריבות מושבעות בינן לבין עצמן מאוחדים בדעה הרעה עליו, ושאין אח ורע לתחושה המגעילה שנלווית לצפייה במשחק של קבוצתו.

אתה יכול להשמיץ בינך לבין עצמך כמה שאתה רוצה את האחרים, אתה כנראה מאמין לעצמך וחי בשלום עם ידידיך מעדר הבבונים שהוריד למאבטח אצבעות ושכל משחק איתו הוא אירוע אלים פוטנציאלי, אבל זה מעיד אך ורק עליך ולא עלינו.

הבנתי. אז לקלל סתם מותר אבל בגלל שמישהו נהם (ואוו, נהמות לטריפוליטאי, האם גזענות ?) ההתנהגות הראויה היא אצבע משולשת ותנועות של אבו עלי בבחינת "תחזיקו אותי". יפה, השכלתי.

"אוהדי הקבוצות היריבות" ? פחחחחחחחחחחחחחחחחח. חתיכת מדד חרא. ולא בגלל שחוץ מאיתנו יש עוד שני קהלים בליגה שאפשר בכלל לכנות אותם אוהדי קבוצות יריבות, אחד מהם זה מגדל.

בסך הכל תענוג לשחק בפני הקהל שלנו. אני אמנם לא אובייקטיבי אבל אני יכול להביא לך מיליון ציטוטים של מאמנים ושחקנים יריבים על האוירה החמה והאוהדים וכל זה...האחרון שביניהם כמה הודעות כאן למעלה של סטרוברי.

כבר אמרתי שאני לא מקלל במגרשי כדורסל, אבל אני לא מבקש להיתמם ולטעון שאסור לקלל באולמות. קללות זה לא נעים, אבל זה כנראה חלק בלתי נפרד מהנהוג אצל אוהדי ספורט. אבל כן, נהמות זה שונה, ואני יכול לומר לך שכשאתמול כמה ילדים אוהדי נתניה נהמו לעבר שחקן של בני השרון, אני עצרתי אותם בעצמי מלהמשיך עם זה. לא אמרתי שאצבע משולשת זו "התנהגות ראויה", ו"תנועות של אבו עלי" זו הפרשנות שלך (בכלל, מרגש לראות עד כמה היית מרוכז בי ובידידך הבבון הג'ינג'י), ההבדל העיקרי הוא שאני לא משתי ממקומי ולא הבעתי שום כוונה ללכת מכות. חברך הבבון ירד אליי בפועל כדי ללכת מכות והמשיך באיומים בכיוון הזה. אם אתה לא מבין את ההבדל, אתה כנראה קרוב לידידיך הבבונים לא רק באידאולוגיה, אלא גם ברמת האינטיליגנציה.

הניסיון לשוות לנהמות לחכמון כוונה גזענית הוא פתטי. מה אתה משווה את זה לנהמות לשחורים.
חוץ מזה, בינינו, כן משת ממקומך. נעמדת, הסתובבת אחורה, עשית מה שעשית. ראית שבא אליו מאבטח אז התיישבת פתאום.

וחוץ מזה, לבבונים אין אידיאולוגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 2:04 pm 
Junior

מנחם כתב:
ובאותו עיתון שלאומית קודם שמח להביא קטע ממנו נכתב שמי שזרקו כסאות לעבר אוהדי הפועל היו אוהדי חולון, אבל כנראה שאת זה הוא כבר לא קרא.

איזה עיתון ?
קראתי את דו"ח המשקיף. מספיק אובייקטיבי לדעתך ? או שאתה מעדיף לצטט עיתונאי אחד שבטח גידי דודי חפר לו קצת יותר מדי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 2:23 pm 
Senior

אז לאומית, כדי להבין - הטיעון שלך הוא שאוהדי חולון אינם בולטים באלימותם ובאגרסיביות שלהם ביחס לקהלים אחרים בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 2:26 pm 
Junior

uriel17 כתב:
הקטע בכל הדיון הזה הוא שכולם מסכימים שאלימות פיסית מכל סוג שהיא, חייבת להיפסק.
ומה שנישאר זה להתווכח "מי התחיל"
הנה אני מרים את הכפפה, היו בין אוהדי הפועל כמה תופעות מכוערות של אלימות ואבוקות.
אני רק יכול לספר שנגד האלימים נקטנו בזמנו צעדים מאוד ברורים כמו לא להעלות אותם להסעות למשחקי חוץ, ולהעמיד מבוגר אחראי לידם ביציע
בכל מה שקשור לאבוקות הוצאנו לילדים אבוקות מהציוד, ואיימנו להסגיר אם זה לא יפסק וזה אולי לא נפסק לגמרי אבל פחת מאוד מאוד משמעותית
השאלה שלי האם גם בין האוהדים של חולון יש קבוצה שמנסה למנוע את האלימות הפיסית, כי לגנות זה סבבה, כמעט לא עולה כסף, אבל העימותים עם החלק האלים של הקהל זה הרבה יותר קשה ולא נעים, בלי החלק הזה, אין מצב שזה יפסק

אוריאל, בוא נפריד בין קללות לאלימות פיזית. בנוגע לסוג האלימות השני, כמובן שנעשו ונעשים כל הזמן פעולות, גם של ראשי האוהדים שבעבר היו אלימים. לא חושב שיש חולק על השיפור העצום שחל מאז פרשת החזיז. לראיה תואר הקהל ההוגן בו זכינו לאחר פרשת החזיז. המקרה אתמול היה מקרה חריג שכמובן לא היה צריך לקרות אבל קרה בעקבות "התגרויות הדדיות" (לפי דו"ח המשקיף).
בנוגע לקללות, לעולם לא נהיה מכבי ראשון או מ.כ הבקעה. זה מה יש ואני לא רואה עם זה כל בעיה. אם יש כאן אנשים בפורום שמכנים את הקהל של חולון בבונים בגלל קללות ונהמות, ובגלל שמישהו התישב לאיזה אוהד של קבוצה אחרת על הכסא ולא רצה לזוז, אז יש כאן בעיה רצינית במינוח ובציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 2:32 pm 
Sophomore

לאומית כתב:

תצוגת מדהימה של הקהל שלנו כולל תאטרון בובות בטוב טעם בהפסקה בין הרבעים.
לגבי אוהדי מגדל, בשנה שעברה הם עזבו במחצית אחרי שהפרו את הסדר ביציע והלכו מכות עם המאבטחים. השנה הם שידרגו את עצמם, זרקו בסוף המשחק מוט ברזל לכיוון שער 3 וכאן כמובן החלה המהומה. חבל שהמעט אוהדים שמגיעים לא יודעים להפסיד בכבוד...

http://www.haaretz.co.il/sport/opinions/1.1588936

כפרה, את סיפורי אלף לילה ולילה שלך תנסה להמשיך ולספר לאנשים שלא היו אתמול במשחק ויודעים מה הלך שם. המהומה התחילה אחרי שאוהד חולוני שמן (שראיתי כבר בכמה וכמה משחקים) פשוט פרץ כמו אבו-עלי לתוך היציע של האדומים (דרך מאבטח!) ופשוט התחיל לירוק ולחלק בעיטות. ואז הקהל פרץ למגרש וניסה להיכס גם הוא כשמוטי דניאל ואורי קוקיה עומדים וחוצצים.
ילד בן איזה 14 לוקח כיסא ומנסה לזרוק ליציע למעלה (כשהכיסא כמעט הורג את מוטי דניאל...)? אלף חוליגנים בסגול ששרים "אנחנו מחכים לכם בחוץ" או משהו כזה? ערמות של פחיות וכוסות ומה שזה לא יהיה שנזרקים משני כיוונים שונים?

בחיאת, אחינו. אם מדובר היה בפעם הראשונה שזה קורה, מישהו בפורום הזה עוד היה מאמין לך.

לגבי המשחק: חולון בהחלט ידעו לקחת יפה את ההזדמנות שהם קיבלו, קבוצה עם שני שחקני חמישיה פצועים ועשו את זה בצורה יעילה. כמו ששמיר אמר (יצא סרקסטי, אבל זו לא הכוונה. חולון באמת שיחקו נכון יותר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 2:39 pm 
Junior

עידן שגיב כתב:
לאומית כתב:

תצוגת מדהימה של הקהל שלנו כולל תאטרון בובות בטוב טעם בהפסקה בין הרבעים.
לגבי אוהדי מגדל, בשנה שעברה הם עזבו במחצית אחרי שהפרו את הסדר ביציע והלכו מכות עם המאבטחים. השנה הם שידרגו את עצמם, זרקו בסוף המשחק מוט ברזל לכיוון שער 3 וכאן כמובן החלה המהומה. חבל שהמעט אוהדים שמגיעים לא יודעים להפסיד בכבוד...

http://www.haaretz.co.il/sport/opinions/1.1588936

כפרה, את סיפורי אלף לילה ולילה שלך תנסה להמשיך ולספר לאנשים שלא היו אתמול במשחק ויודעים מה הלך שם. המהומה התחילה אחרי שאוהד חולוני שמן (שראיתי כבר בכמה וכמה משחקים) פשוט פרץ כמו אבו-עלי לתוך היציע של האדומים (דרך מאבטח!) ופשוט התחיל לירוק ולחלק בעיטות. ואז הקהל פרץ למגרש וניסה להיכס גם הוא כשמוטי דניאל ואורי קוקיה עומדים וחוצצים.
ילד בן איזה 14 לוקח כיסא ומנסה לזרוק ליציע למעלה (כשהכיסא כמעט הורג את מוטי דניאל...)? אלף חוליגנים בסגול ששרים "אנחנו מחכים לכם בחוץ" או משהו כזה? ערמות של פחיות וכוסות ומה שזה לא יהיה שנזרקים משני כיוונים שונים?

בחיאת, אחינו. אם מדובר היה בפעם הראשונה שזה קורה, מישהו בפורום הזה עוד היה מאמין לך.

לגבי המשחק: חולון בהחלט ידעו לקחת יפה את ההזדמנות שהם קיבלו, קבוצה עם שני שחקני חמישיה פצועים ועשו את זה בצורה יעילה. כמו ששמיר אמר (יצא סרקסטי, אבל זו לא הכוונה. חולון באמת שיחקו נכון יותר)

הבחור שעלה ליציע שלכם עשה את זה אחרי שקיבל את המוט של הדגל שלכם בראש. ובגלל זה הוא עלה גם יחד עם מאבטחים. זה שכחת לציין, אבל אהבתי את התון הסמכותי. כמובן שאחרי זה נוצרה מהומה, מה חשבת, שימחאו לכם כפיים ?
אני אשאר ברשותך עם דו"ח המשקיף שמדבר על "התגרויות הדדיות" למרות שאיך אומרים בגן ? אתם התחלתם.

אה כן, זו באמת פעם ראשונה. בפעם הקודמת לפני שנה רבתם בינכם לבין עצמכם, הלכתם מכות עם המאבטחים וברחתם במחצית. בלי התערבות של אוהדי חולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 2:45 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לאומית כתב:
לראיה תואר הקהל ההוגן בו זכינו לאחר פרשת החזיז.

זה מזכיר לי ילד שלמד איתי ביסודי, אחד הערסים הגדולים שהכרתי (ואני גדלתי באזור ג'סי כהן). כולם, כולל צוות המורים פחד ממנו (וממשפחתו הענפה), אז בטקס סיום היסודי נתנו לו תעודת הצטיינות על התנהגות טובה, אין לי מושג על מה, כנראה על זה שהוא לא הרג אף תלמיד/מורה בשנת הלימודים האחרונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 2:46 pm 
Sophomore

נו, לאומית. איי רסט מיי קייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 2:49 pm 
Junior

עידן שגיב כתב:
נו, לאומית. איי רסט מיי קייס.

יהיה לי קשה עד הפעם הבאה אבל אני אשרוד. מקסימום, תמיד יש את עופר האדום ונדב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 2:59 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני לא הייתי מזלזל בפרס הקהל ההוגן שהקהל של חולון זכו בו. אני חושב שבעונה ההיא ובטווח הקצר שאחרי פרשת החזיז, באמת נעשה שם ניסיון להשתפר.

הקטע המגוחך בדברים של לאומית היא שהוא נתלה בעניין הזה, ותוך שהוא מאשר לחלוטין את כל העובדות שתוארו, מנסה לטעון שזה משנה משהו לעניין הנוכחי.

יש לי כלל אצבע ידוע לויכוחים - אם הצד השני (זה שמנסה להגן על הצד שלו) מציג את הדברים בצורה שהופכת את העמדה שלו למגוחכת, אז אין צורך בויכוח. מה לאומית טוען? הוא לא מכחיש את כל ההאשמות כלפי מה שהקהל החולוני עשה. הוא רק אומר שזה היה מוצדק ("מה חשבת, שימחאו לכם כפיים?"), הוא מנסה להביא ציטוטים מופרכים ולא קשורים (אז מה אם היו "התגרויות הדדיות"? אף אחד לא עומד לדין על התגרות), ומנסה לטעון שהצד השני הוא האשם (ונניח שאוהד אדום זרק דגל, זה מצדיק במשהו? לפי ההיגיון הזה אם הקהל במלחה היה עושה לינץ' בקהל החולוני אחרי החזיז זו היתה תגובה ציונית הולמת).

אז בקיצור, גם לאומית מודה שהקהל החולוני היה אלים, אבל הוא מנסה להסתיר את זה בטיעונים לא קשורים לחלוטין. על מה הדיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 3:01 pm 
מנהל פורום

זאת הנקודה, איך לבער את האלימות הפיזית בלי להרוג את התשוקה ןהאווירה בקהל, זאת נקודה הרבה יותר מעניינת מאשר "מי התחיל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 3:05 pm 
מנהל פורום

היא הרבה יותר "פרקטית" אבל לא נורא מעניינת, כי התשובה ברורה וידועה.

היה X זמן שבו הקהל של חולון השתולל ולא קיבל שום עונש.
היה חזיז שאחריו הקהל קיבל עונש משמעותי והיתה תקופה רבה של שקט.
ועכשיו שוב התחיל בלגן.

שניים-שלושה משחקי רדיוס ללא קהל ושוב יהיה שקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 3:15 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
אני לא הייתי מזלזל בפרס הקהל ההוגן שהקהל של חולון זכו בו. אני חושב שבעונה ההיא ובטווח הקצר שאחרי פרשת החזיז, באמת נעשה שם ניסיון להשתפר.

הקטע המגוחך בדברים של לאומית היא שהוא נתלה בעניין הזה, ותוך שהוא מאשר לחלוטין את כל העובדות שתוארו, מנסה לטעון שזה משנה משהו לעניין הנוכחי.

יש לי כלל אצבע ידוע לויכוחים - אם הצד השני (זה שמנסה להגן על הצד שלו) מציג את הדברים בצורה שהופכת את העמדה שלו למגוחכת, אז אין צורך בויכוח. מה לאומית טוען? הוא לא מכחיש את כל ההאשמות כלפי מה שהקהל החולוני עשה. הוא רק אומר שזה היה מוצדק ("מה חשבת, שימחאו לכם כפיים?"), הוא מנסה להביא ציטוטים מופרכים ולא קשורים (אז מה אם היו "התגרויות הדדיות"? אף אחד לא עומד לדין על התגרות), ומנסה לטעון שהצד השני הוא האשם (ונניח שאוהד אדום זרק דגל, זה מצדיק במשהו? לפי ההיגיון הזה אם הקהל במלחה היה עושה לינץ' בקהל החולוני אחרי החזיז זו היתה תגובה ציונית הולמת).

אז בקיצור, גם לאומית מודה שהקהל החולוני היה אלים, אבל הוא מנסה להסתיר את זה בטיעונים לא קשורים לחלוטין. על מה הדיון?

בדיוק בגלל זה קראתי לתגובות של לאומית "פבלוביות". גם במקרה שלי, כפי שניתן לקרוא, יש מבחינת לאומית סימטריה מוחלטת בין העובדה שאני הנפתי אצבע משולשת לקהל של חולון, לזה שאוהד של חולון ירד באטרף כדי ללכת מכות, ירק עליי והמשיך לאיים במה שיעשה לי בסוף המשחק.

אני לא מקבל את ה"נסיון להשתפר" של החלק האלים בקהל אוהדי חולון. מישהו מהם עשה מעשה שלא יעשה (שהיה סוג של המשך לאווירת הפורענות שליוותה אותם תקופה ארוכה, ואנחנו זוכרים את האווירה במשחקי העלייה שלהם מול עפולה לדוגמא), וניסו באופן בוטה להכחיש את המעורבות שלהם בו. הם ניצלו את הגל כדי שמהר מאד ישכחו עד כמה חמור היה המעשה הזה, והם יוכלו לחזור לסיפורי גבורה רגילים שאת חלקם ניתן לקרוא פה בת'רד הזה.

ובינתיים, רק בשני ת'רדים שאני זוכר, יש לנו אוהדי ירושלים, מכבי ת"א, נתניה וחיפה שמעידים מגוף ראשון על אלימות של אוהדי חולון כלפיהם. כאמור, אין לזה אח ורע. מה שמרענן, שלפחות לאומית לא טוען שטל היה אלים אליו, שם לפחות זה רק "שרו שירים לאלין".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 3:21 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
שניים-שלושה משחקי רדיוס ללא קהל ושוב יהיה שקט.

אין דיכאון גדול יותר ממשחק ללא קהל.
קצת הרחקות מהאולמות לשנה-שנתיים, קצת עונשי מאסר בפועל, קצת קנסות בגובה חצי משכורת שנתית והכל יבוא על מקומו בשלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 3:27 pm 
Freshman

צר לי לאומית, אך אתה פשוט מסרב לראות את המציאות.

במקרה נכחתי במשחק אתמול, ולא רק שנכחתי, עמדתי ביציע עם אוהדי חולון, ובגלל שלהיות שקט במשחק זו לא באמת אופציה מבחינתי, אפילו סייעתי בעידוד, וניסיתי (בהצלחה מסויימת) לעורר את הקהל ביציע שלי (2), שהיה קצת בהלם כשירושלים החלו לחזור.

אז בתור צופה אובייקטיבי, שאפילו תמך בחולון במשחק הזה (אם כי כאמור, בעיקר מטעמי נוחות, היה מרענן להיות לראשונה מזה עשור במשחק שלא ממש אכפת לי מי תנצח בו), מקור האלימות בפירוש היה מכיוון אחד.

מופע הבובות היפה שדיברת עליו, הוא אחד הדברים המגעילים שיצא לי לראות במגרשי הכדורסל.
בובה לבושה בחולצה צהובה מכה בובה לבושה בחולצה אדומה, ולאחר מכן עושה תנועות של "מזיינת אותה".
מחליא.

אז כאמור, אובייקטיבית, מה אני ראיתי בנושא האלימות:
בסיום המשחק, לאחר חילופי דברים הדדיים (יאללה הביתה, אף פעם לא תניפו צלחת, אף פעם לא סיימתם בית ספר) החלו אוהדי חולון להשליך זמבורות לכיוון הקהל של ירושלים. כשזה החל להשליך אותן חזרה, החלו תנועות ידיים ואיומים לכיוונם, וכמובן, המשך השלכת אותן זמבורות.
בשלב הזה החלו לשיר גם את השיר הנפלא "מחכים לכם בחוץ".

כשהסתיים המשחק, פרצו אוהדי חולון לפרקט, וניסו לעלות ליציע של אוהדי ירושלים.
מספר אנשים מנעו זאת בגופם, כאשר הסדרנים היו די חסרי אונים (באותו שלב, שוב, תהיתי על חסרונם של השוטרים במגרשים).
בין המפרידים היה גם גדי רבינוביץ, שלא אוזכר בכתבות, שבגין זה שמנע מנער לעלות ליציע הירושלמי, זכה ממנו לקללות ואיומים דקות ארוכות לאחר מכן.
אותו רבינוביץ', אשר כמובן ידוע באהדתו לחולון, צרח אחר כך על זה שאנשי חולון לא מוכנים להתלכלך, ונותנים לקהל להתפרע כאוות נפשו.

להגיד שאתה נגד אלימות זה נחמד, אבל לא לקחת שום אחריות על מעשיי אוהדי הקבוצה שלך, ובאופן עקבי להטיל את זה על הקבוצה היריבה, זה פשוט פתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 3:32 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
ראובן כתב:

בדיוק בגלל זה קראתי לתגובות של לאומית "פבלוביות". גם במקרה שלי, כפי שניתן לקרוא, יש מבחינת לאומית סימטריה מוחלטת בין העובדה שאני הנפתי אצבע משולשת לקהל של חולון, לזה שאוהד של חולון ירד באטרף כדי ללכת מכות, ירק עליי והמשיך לאיים במה שיעשה לי בסוף המשחק.

אני לא מקבל את ה"נסיון להשתפר" של החלק האלים בקהל אוהדי חולון. מישהו מהם עשה מעשה שלא יעשה (שהיה סוג של המשך לאווירת הפורענות שליוותה אותם תקופה ארוכה, ואנחנו זוכרים את האווירה במשחקי העלייה שלהם מול עפולה לדוגמא), וניסו באופן בוטה להכחיש את המעורבות שלהם בו. הם ניצלו את הגל כדי שמהר מאד ישכחו עד כמה חמור היה המעשה הזה, והם יוכלו לחזור לסיפורי גבורה רגילים שאת חלקם ניתן לקרוא פה בת'רד הזה.

ובינתיים, רק בשני ת'רדים שאני זוכר, יש לנו אוהדי ירושלים, מכבי ת"א, נתניה וחיפה שמעידים מגוף ראשון על אלימות של אוהדי חולון כלפיהם. כאמור, אין לזה אח ורע. מה שמרענן, שלפחות לאומית לא טוען שטל היה אלים אליו, שם לפחות זה רק "שרו שירים לאלין".

ידעתי שאוכל לסמוך עליך נדב. אם ככה, אז תפנה את כלל האצבע שלך לכיוון שלך. או שבעצם אם אתה בקטע של יוסי מלאך וכל זה שאני רואה שגם אתה מתחיל להזכיר את זה יותר ויותר (כלל אצבע - אין לך מה להגיד על חולון ? תגיד יוסי מלאך), הייתי מעדיף שלא להשתמש בביטוי כלל אצבע.
ודרך אגב, אוהדי נתניה וחיפה זה אתה וטל. ושניכם מתלוננים על קללות. אצל טל זה איזה שיר מטופש ששרו על אלין, שאני אחזור ואביע שוב את הזעזוע שלי מכך, זו אכן אלימות קשה. שוקי קרמר, תעשה לי רדיוס על זה.
ואצל ג'ק המרטש מנוקיה מדובר על מקרה שמישהו ישב במקום שלו. הוא אפילו לא טרח להזמין מאבטח מרוב הזעזוע שלו מ"האלימות" שהופנתה כלפיו.
אז כן, אם זה הקריטריון שלך לאלימות אז אנחנו אוהדים אלימים וכאלה נשאר. יותר מזה, לפי אותו עקרון אתה עצמך אלים. אה רגע, נזכרתי שגם אתה אמרת שאין לך בעיות עם קללות במגרשי כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 3:36 pm 
Junior

bill_tipesh כתב:
צר לי לאומית, אך אתה פשוט מסרב לראות את המציאות.

במקרה נכחתי במשחק אתמול, ולא רק שנכחתי, עמדתי ביציע עם אוהדי חולון, ובגלל שלהיות שקט במשחק זו לא באמת אופציה מבחינתי, אפילו סייעתי בעידוד, וניסיתי (בהצלחה מסויימת) לעורר את הקהל ביציע שלי (2), שהיה קצת בהלם כשירושלים החלו לחזור.

אז בתור צופה אובייקטיבי, שאפילו תמך בחולון במשחק הזה (אם כי כאמור, בעיקר מטעמי נוחות, היה מרענן להיות לראשונה מזה עשור במשחק שלא ממש אכפת לי מי תנצח בו), מקור האלימות בפירוש היה מכיוון אחד.

מופע הבובות היפה שדיברת עליו, הוא אחד הדברים המגעילים שיצא לי לראות במגרשי הכדורסל.
בובה לבושה בחולצה צהובה מכה בובה לבושה בחולצה אדומה, ולאחר מכן עושה תנועות של "מזיינת אותה".
מחליא.

אז כאמור, אובייקטיבית, מה אני ראיתי בנושא האלימות:
בסיום המשחק, לאחר חילופי דברים הדדיים (יאללה הביתה, אף פעם לא תניפו צלחת, אף פעם לא סיימתם בית ספר) החלו אוהדי חולון להשליך זמבורות לכיוון הקהל של ירושלים. כשזה החל להשליך אותן חזרה, החלו תנועות ידיים ואיומים לכיוונם, וכמובן, המשך השלכת אותן זמבורות.
בשלב הזה החלו לשיר גם את השיר הנפלא "מחכים לכם בחוץ".

כשהסתיים המשחק, פרצו אוהדי חולון לפרקט, וניסו לעלות ליציע של אוהדי ירושלים.
מספר אנשים מנעו זאת בגופם, כאשר הסדרנים היו די חסרי אונים (באותו שלב, שוב, תהיתי על חסרונם של השוטרים במגרשים).
בין המפרידים היה גם גדי רבינוביץ, שלא אוזכר בכתבות, שבגין זה שמנע מנער לעלות ליציע הירושלמי, זכה ממנו לקללות ואיומים דקות ארוכות לאחר מכן.
אותו רבינוביץ', אשר כמובן ידוע באהדתו לחולון, צרח אחר כך על זה שאנשי חולון לא מוכנים להתלכלך, ונותנים לקהל להתפרע כאוות נפשו.

להגיד שאתה נגד אלימות זה נחמד, אבל לא לקחת שום אחריות על מעשיי אוהדי הקבוצה שלך, ובאופן עקבי להטיל את זה על הקבוצה היריבה, זה פשוט פתטי.

כנראה שראית דברים שונים לגמרי מהמשקיף. בכל אופן, נעים לדעת שאוהדים משועממים מקבוצות אחרות עולים ליציע שלנו. העיקר שנהנית (:

עריכה:
הקטע עם הבובות היה משובב נפש. מצחיק בטירוף ובטוב טעם, כל מי שמסביבי התגלגל מצחוק ואני מדבר על אנשים מבוגרים בין היתר.

נערך לאחרונה על ידי לאומית בתאריך ב' דצמבר 12, 2011 3:38 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 3:38 pm 
Freshman

ההודעה של ביל היא הדבר הכי מדוייק מהמשחק אתמול.
ואגב לגבי מופע הבובות, לא יאומן שזה קורה בחסות הקבוצה (אחת הבובות מזיינת את השנייה ועושה זין לעבר אוהדי ירושלים) ועוד אח"כ מוטי דניאל מצ'פח בחיוך את הבובות שירדו מהפרקט. מישהו חושב על אולם אחר בארץ (אולי באירופה) שיכול לקרות דבר כזה? רק על זה מגיע להנהלת חולון קנס רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 3:40 pm 
מנהל פורום

G, ניסו ענישה ספציפית של אוהדים אלימים. לא עבד.

ביל, איפה ראית התכחשות? אני ראיתי גאווה והצדקה. גם אמירות כמו "כנראה שראית דברים שונים מהמשקיף" הם במקרה הטוב tongue-in-cheek שמאפיינים באופן כללי את סגנון הכתיבה של לאומית (רק חבל שאסור לשאול אותו למה הוא נעלם מהפורום אחרי פרשת החזיז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 3:40 pm 
Junior

MJ5 כתב:
ההודעה של ביל היא הדבר הכי מדוייק מהמשחק אתמול.
ואגב לגבי מופע הבובות, לא יאומן שזה קורה בחסות הקבוצה (אחת הבובות מזיינת את השנייה ועושה זין לעבר אוהדי ירושלים) ועוד אח"כ מוטי דניאל מצ'פח בחיוך את הבובות שירדו מהפרקט. מישהו חושב על אולם אחר בארץ (אולי באירופה) שיכול לקרות דבר כזה? רק על זה מגיע להנהלת חולון קנס רציני.

מזיינת זה פרשנות שלך. אני רואה את זה כ"עושה אהבה"...
ולגבי מוטי דניאל, הוא השתפר מאוד השנה ביחס למה שהיה פעם. לדעתי הוא די הצלחה עד עכשיו בתפקידו כמנכ"ל מכל הבחינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 3:41 pm 
Junior

ראובן כתב:
G, ניסו ענישה ספציפית של אוהדים אלימים. לא עבד.

ביל, איפה ראית התכחשות? אני ראיתי גאווה והצדקה. גם אמירות כמו "כנראה שראית דברים שונים מהמשקיף" הם במקרה הטוב tongue-in-cheek שמאפיינים באופן כללי את סגנון הכתיבה של לאומית (רק חבל שאסור לשאול אותו למה הוא נעלם מהפורום אחרי פרשת החזיז).

בכלא אין לפטופים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 3:41 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בלי קשר לעמדה שלי בעניין הקהל של חולון, תרשה לי להתעכב שנייה על נקודת הבובות, למרות שמן הסתם זו לא הנקודה הכי חשובה בת'רד הזה. מה החליא אותך יותר? עצם קיומן של הבובות ומעשיהן, או הצ'פחה החביבה שנתן להן מוטי דניאל?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 3:46 pm 
Freshman

טוב לגבי התשובות של לאומית, רואים במה מדובר, אין לו תשובות ענייניות שזה שווה ערך להסכמה.
ראי, מה זה משנה? הכל ביחד. נראה לך הגיוני שקונספט של זיון ומכות יהיה בחסות הקבוצה? אתה רואה את זה קורה באולם של פנאתינייקוס נגד אולימפיאקוס נגיד? שוב, זה במהלך הטיים אאוט והקבוצה אחראית לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 3:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
למה הקבוצה אחראית לזה בדיוק, ומה הופך את זה ל"בחסות הקבוצה"? מה הקשר לזה שזה בזמן טיים-אאוט?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 12, 2011 3:48 pm 
Freshman

מזתומרת, מי אחראי למה שקורה בפסקי זמן? סבתא שלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki, נביא בעירו ו 96 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: